INTERIOR WANTIES FOR OCTOBER

/innlegget inneholder adlinks!


ELLOS bord, teppe HOUSE DOCTOR speil (herPHOLC taklampe (herKID INTERIØR Potteskjuler H&M HOME skål, brødkurv, kakespade, pyntenøtt
 

Det er ikke tvil om at jeg ELSKER gull detaljer når det kommer til både interiør og mote. Jeg planlegger innredning av hvert rom i drømmehuset, og dette er noen av detaljene jeg ønsker meg denne måneden som jeg lett kunne plassert rundt i huset. Jeg tror ikke jeg kan få nok av gulldetaljer, og ikke minst DIGGER jeg det kombinert med svart. Arh, det er så fint, særlig nå på høsten! 

OCTOBER WANTIES

 

MANGO topp, kåpe, genser og øredobber H&M lakkbukse EGO SHOES mules NELLY veske (her - adlink) LINDEX kimono


Ny måned, ny ønskeliste. Denne måneden er det svart, hvitt og rosa som ønskes til garderoben, og her har jeg samlet mine favorittwanties for måneden. Høsten er jo her for fult, så denne måneden er jeg på jakt etter den perfekte høstkåpen, samt deilige knits - også gjerne med volanger, noe som jeg har falt helt for den siste tiden - det er jo så fint!

ROSA FAVORITTER FOR OKTOBERH&M Rosa kashmir genser, bralette, tøfler, stripete genser og silketopp LINDEX handlenett, fløyels kimono, bralette, bukse og topp BIKBOK x ELSA HOSK jakke og french fries genser MANGO ruffle genser

 

Oktober er rosa måned, og jeg har store planer om ikke bare å kjøpe sløyfen i år, men også en del rosa plagg. Lindex har blant annet satt i gang egen kolleksjon bestående av masse superfreshe plagg, der deler av pengene går til rosa sløyfe. Høyest på listen min derfra er fløyels bhen, toppen, kimonoen og buksa - det virker så altfor digg å valse rundt i fløyel fra topp til tå dagen lang. 

INTERIOR WANTIES FOR SEPTEMBER

H&M kurv, vase og duftlys  / HOME&COTTAGE trillebord / KID INTERIØR speil og stige  / GRANIT lyslenke

 

Jeg er totalt in love med gull og svart om dagen, og for september måned er det disse interiørartiklene som er høyest på ønskelisten min. Jeg har allerede gått til innkjøp av både stigen og speilet som en bursdagsgave fra mormor og morfar, og jeg syns de utgjør så fint på soverommet - det er bare de perfekte detaljene (nå trenger jeg bare et par deilige pledd som kan gå på stigen - *Bruker teite unnskyldningen for å kjøpe nye interiørting* haha)

// I?m totally obsessed with gold and black these days, and for september I?m currently craving these interior items. I actually bought the mirror and ladder yesterday as a birthday present for myself from my grandparents, and I think they make the perfect statement to my room (now I just need a few blankets that will go with the ladder ? *Me, when I?m finding excuses to buy new interior things!* haha).

MY CURRENT LUSTLISTBLACK JACKET - ZARA here
BOYFRIENDS JEANS - ZARA here
BLOUSE - ZARA here
LIPSTICK - LANCOME
KATE MOSS POSTER - DESENIO.NO
CHANEL BOOK here (adlink)
SHOES - ZARA here
WHITE BLAZER - ZARA here
 

Herregud, jeg har vært totalt MIA i det siste. Og det er så rart å være tilbake etter en liten "pause" fra bloggen. Jeg har vært så opptatt med både skole og jobb at jeg rett og slett ikke har funnet tid og krefter til å være kreativ; ta bilder, blogge og alt det der. Og det har nesten vært litt for trist. Men nå er jeg tilbake og her har dere mine current wanties. For å være ærlig lagte jeg dette for en stund siden og skulle egentlig være mine oktober wanties, men jeg er litt sen for det, eller? Haha, uansett, disse er de tingene som er høyest på ønskelisten akkurat nå. Jeg er bare så in love med alt, og særlig de tre øverste klesplaggene da de hadde vært det perfekte antrekket!

// 

OMG! I've been totally MIA for the last weeks, and it's so rare being back after a "break" if I can say so myself. I've been totally stressed out with both school and work and haven't had time to be creative, such as taking photos, blogging and all that jazz. But now I'm back in the game, and here you got my current lust list. To be honest, this post was meant to be my october wanties, but I'm kinda late for that, right? Haha, but actually, this is totally my current wanties. I'm just so in love with every pieces and I think all the clothing items would make the perfect outfit! 

SEPTEMBER WANTIES
RAINCOAT here (adlink)
TOP here
JEANS here 
COAT here 
KIMONO here (adlink)
SNEAKERS here (adlink)
BUCKETBAG here 
BLOUSE here 


Another month, another wishlist. This is what's on top of my lustlist for september. 

AUGUST WANTIESDARK SPOT CORRECTOR here (adlink) / FACE SPRAY here (adlink) / CLEANSING MASK here (adlink)  / EARRINGS here /
CLARISONIC here (adlink)  / TEE here / BRA here (adlink) / SNEAKERS here (adlink) / JEANS hereAugust sniker seg sakte, men sikkert innpå oss og for august måned er det dette som står høyest på ønskelisten og det som står i fokus er nye skjønnhetsprodukter jeg vil teste ut, samt et par til med hvite sneakers (he-he!). 

MY NEW FAV SHOP | comegetfashion.com 

Jeg merker at når jeg først har fridager der jeg ikke gjør noenting har jeg en fæl tendens til å sitte å lete etter nye nettbutikker. Haha. Noen som er med meg eller? 

I det siste har jeg blitt ekstremt glad i butikken comegetfashion.com, som er en nederlandsk nettside som selger utrolig mye kule klær og tilbehør. Her kan man faktisk finne ganske mange look-a-likes fra forskjellige merker (som f.eks Chloé vesken på collagen over!). Jeg venter i alle fall på at neste lønning skal komme, for her skal det klikkes hjem et par godbiter; særlig nå som det nærmer seg skolestart.

Ps: Alle tingene i collagen finner du på comegetfashion.com :)

 

JAPANESE INSPIRED SATIN BOMBERSASOS flower print bomber - here (adlink)
TOPSHOP 2 in 1 bomber - here
TOPSHOP green bomber - here
TOPSHOP beige and black bomber -
here
Current mood: I need some of these in my closet.

 

 

JUNI LUSTLIST


CLINIQUE HIGLIGHTER STICK her (adlink)
CLINIQUE CLEANSER BALM her (adlink)
KJOLE her (adlink)
FRENDS HEADSET her (adlink)
NIKE SNEAKERS her (adlink)
GANNI BRALETTE her (adlink)
ZARA CITY BAG her 
MODEMUSTHAVES BOYFRIENDS JEANS her
SKJORTEKJOLE her (adlink)
CLARISONIC MIA 2 her (adlink)
NLY TREND BOMBER her (adlink)

 


"Dreamdate: Take me to the mall, give me 200$ and leave me there"
Nå som det er juni og sommer (fingers crossed for at været holder) drømmer jeg om lette sommerkjoler, hvite lange skjorter, boyfriends jeans og bomberjakker. Jeg innså nettopp at collagen min var sammensatt av to perfekte outfits. Det var ikke bevisst. Haha! Ønskelisten min er en smule lenger enn disse tingene, men dette er i alle fall highlightsene for måneden. + en mini countryman, det må være #1 på listen min akkurat nå! Men om jeg fortsetter å være like flink er det virkelig ikke lenge til jeg har klart å spare opp til drømmebilen. iiiii

MAY WANTIES


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER 

 

NÅ SOM DET ER MAI MÅNED ER DET TID FOR EN NY WANTIES LISTE PÅ BLOGGEN.
Denne måneden dør jeg nesten etter kofferten fra by Malene Birger og et par komfy flared bukser. For ikke å glemme Two in one wrapen fra Lisa Olsson kolleksjonen - denne blir perfekt for sommervarme og partytid!

SNEAKERS ON MY MIND1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER


Jeg personlig sverger til sneakers rett og slett fordi det går til alt og fordi det er utrolig komfortabelt på beina. Nå som våren er her og sommeren nærmer seg med stormskritt har jeg laget meg en liste over alle sneakersene jeg vil putte inn i garderoben min. Over ser dere mine topp 9 absolutt wanties akkurat nå.
 

APRIL LUST LIST: INTERIOR


adlinks//    PUTEPUTER H&M & HER / LAMPE HER / BORD HOUSE DOCTOR / KOPP IKEA / LYSESTAKE HER / BILDE DESENIO 

Selvom våren nærmer seg med stormskritt og det er alle disse vårlige fargene som kanskje skulle komt inn i hjemmet har jeg allikevel hjertet i mer nøytrale og kalde toner akkurat nå. Her er mine absolutte cravings når det kommer til interiør denne måneden; bordet og lampen er høyest på ønskelisten! Love them

LUSTS

Today I'm lusting on these things.💸

Jeg har merket det siste året at å sitte på polyvore å lage collager er farlig; det er så mye fint på markedet, og man blir nesten litt for engasjert i å bestille alt hjem. Denne uken har jeg disse tingene over på lust listen min. 

x T


Vil du vite hvor tingene er fra? Trykk på de små produktbildene under 

TODAY I WANNA WEAR THIS

 

/innlegget inneholder adlinks KLOKKE her / CAPS her / VESKE her / SNEAKERS her / SKINNBUKSE her / KÅPE her / TEE her

 

Selvom det snør som aldri før her i Stavanger by drømmer jeg meg allikevel bort i sneakers og skinnbukser. Jeg har lenge hatt helt hvite nikesko på ønskelisten, og jeg gleder meg altfor mye til lønnen tikker inn på konto - da skal de bli mine sammen med capsen fra Karl Lagerfeld som jeg i disse dager også kunne dødd for å få! 

I dag drømmer jeg om å gå i dette antrekket. Det er så casual og kult, og for ikke å glemme er det utrolig komfortabelt; skikkelig city chic! I love it

 

Ha en fin lørdag så lenge, så skrives vi senere!

 

 

x T

JANUARY INTERIOR WANTIES


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER


Her er årets føreste månedens interiørwanties! Årh, jeg har så dilla på plakater for tiden at jeg har ikke ord. My kind of art. Høyest på ønskelisten står denne plakaten i collagen over høyest på ønskelisten min denne måneden! 

JANUARY FASHION WANTIESAdlinks 1. ZARA / 2 ZARA / 3. HER / 4 . HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

 

Årets første fashionwanties innlegg! Jeg elsker slike innlegg som dette, så det å sitte å klippe og lime sammen collager med wanties hver måned er så utrolig gøy; man får jo også oversikt over alt det fine som er å finne nettet og diverse butikker. Denne måneden har jeg Karl Lagerfeld vesken høyest på ønskelisten (den er jo også på salg!!!!! hjelp!) sammen med nye nike sneakers.

MINE SALGSFAVORITTER

 

 

/annonselenker 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

 

 

 

Det er nesten litt rart å si at julen allerede er over, men det som nesten er bedre enn julen er salget som det bringer med seg. Nettbutikkene har allerede annonsert tilbudsvarene, og hva er vel ikke bedre enn å kunne sikre seg et par plagg som man har siklet over lenge? 

Jeg personlig liker best å shoppe på salg, rett og slett for man får mer for pengene og man som regel får kjøpt 1 eller 2 plagg mer enn hva man kanskje ikke kunne gjort om det ikke var tilbudsvarer.

Over her har jeg derfor samlet mine motefavoritter fra salget. VAR DET NOE HER DU LIKTE?

LET'S CUDDLE UP IN BED AND WATCH NETFLIX ALL DAY

I JUST WANNA LIVE IN OVERSIZED TEES AND PRETTY LINGERIE FOR THE REST OF MY LIFE

 

Søndagens cuteness overload. Kimonoen og braletten er fra Ella M kolleksjonen hos Lindex og tøflene fra H&M.

 

 

NOVEMBER FASHION WANTIES


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. ZARA / 6. HER / 7. ZARA

 

x THERESE

THE PERFECT COFFETABLE BOOKSHei søndag! Hva gjør dere i dag? Jeg skal straks av gårde ut døren for å spise middag hos naboen; vi skal få servert kjøttkaker, noe som er min favoritt av matretter! Haha, det har blitt mye matsnakk på bloggen denne helgen, so lets face it; jeg er et matvrak. Haha. Uansett, jeg tenkte å vise dere mine topp 6 fashionbooks atm. Jeg har blitt helt frelst av coffeetable books, og drømmer om å kunne ha de som pynt på det perfekte glassbordet. Jeg ser det for meg allerede! Collagen er laget med polyvore, så klikk gjerne på bildet for å komme direkte til collagen og se hvor man kan få tak i bøkene!

Nå må jeg springe slik at de andre ikke går fra meg. Vi skrives senere!

// Happy sunday! Are you guys doing well? I'm off to my neightbours house because they've invited us over for dinner! I'm so excited and so hungry right now. Haha. It's been so much foodtalk on the blog this weekend, but lets face it, I love food! 

I just wanted to check out on you and show you my top 6 fave coffetable books atm. These are on top of my wishlist and the perfect decor for the perfect coffetable! Just love them. The collage is made with polyvore so you guys can click on the collage and see where you can get the books! 

 

OCTOBER FASHION WANTIESadlinks 1. ZARA / 2. ZARA / 3. ZARA / 4. HER / 5. ZARA / 6. HER

 

I går var det interiørwanties for oktober, i dag er det fashionwanties. For tiden sikler jeg over så og si alt som finne på Zara, de har så utrolig mye fint, spesielt nå for AW sesongene! Jeg har falt pladask for skjerfet, øredobbene og skoene som må bli mine neste innkjøpt.

OCTOBER INTERIOR WANTIESAdlinks 1. HER / 2. ÅHLÈNS / 3. HER / 4. HER / 5. ÅHLÉNS / 6. HER / 7. HER

 

Jeg har begynt å endelig finne tid til å begynne å rydde gjennom alle tingene mine fra da jeg flyttet tilbake fra Oslo så derfor har jeg vært et par timer hjemme hosmormor og morfar for å begynne å sortere ut. Det er mye som jeg vurderer å enten gi bort, selge eller kaste ettersom jeg har forandret utrolig mye stil på 2 år (Det er vel naturlig?). Jeg har gått fra rosa, shabby chic lignenede og veldig jentete til å bli mer og mer opptatt av den danske stilen og det etniske. Jeg er i gang med å hamstre inn nye interiørting til nytt boprosjekt og her er derfor de tingene som er høyest på ønskelisten i Oktober på interiørfronten!

BAGS FOR FALL


1. ZARA / 2. ZARA / 3. ZARA / 4. CHLOÉ / 5. CHLOÉ / 6. ALEXANDER WANG / 7. ZARA / 8. ZARA / 9. ZARA

 

 

Hei onsdag! Jeg er straks på vei ut dørene for å rekke et par småting før jeg skal dra på jobb. Men først av alt, vil jeg dele mine største cravings når det kommer til vesker for høstsesongen. Etter NYFW har blant annet Faye vesken fra Chloé dukket opp over alt hvor jeg har scrollet meg gjennom og er nå nummer 1 på ønskelisten. Er ikke tvil om at jeg ber til høyere makter om dagene for å vinne i lotto. Den er så fiiin! 

 

9 WANTIES FOR FALL


ZARA shirt / LENE ORVIK FOR SHADES OF NORWAY sunnies / H&M shoes / ANASTASIA BEVERLY HILLS contour palette /
H&M 
biker jacket / H&M shoes / ANTON HEUNIS earrings / ALEXANDER WANG bag

 

Bortsett fra mye strikk blir sort skinn og nude farger en favoritt den kommende sesongen. At jeg allerede er i høstmodus er vel ikke så rart ettersom dagene er grå og triste! Jeg har blitt helt forelsket i Alexander Wang sin camera bag og blir nok det første jeg krysser av på listen i år.

JULY WANTIES

ANING BING dress / ANINE BING Leatherjacket / STILLWITHYOU Jewelry

Okei, kan vi bare stoppe for et øyeblikk og bare scrolle opp og ned siden til stillwithyou. Har dere forresten hørt om merket? Jeg fikk høre om det gjennom interiørlæreren vår som snakket om henne under en forelesning; typisk caféoppgaven vår som skulle basere seg på dansk design. Dama bak stillwithyou er bare helt genial og lager virkelig de fineste minimalistiske smykkene jeg vet om! Denne måneden ønsker jeg meg derfor mye fra henne, for ikke å glemme et hav av klær fra Anine Bing - så mye fint!

JUNI WANTIES


Espadrilles CHANEL / Metallic Birkenstock Look-a-likes DINSKO / Clutch HER / Puma sneakers HER / Coat HER / Jumpsuit HER / Olivia Palermo x Ciate SEPHORA / Kjole HER / Veske HER /

 

Høyest på ønskelisten min for denne måneden må være Espadrilles fra Chanel, og for ikke å glemme neglelakkene fra Olivia Palermo sin neglelakkolleksjon for Ciaté som ble released for kun 2 korte uker siden. De er tilgjengelig på sephora sine nettsider, som jeg vet om og har et stort håp om at de er i butikk også; Jeg skal definitivt København rundt i sommer på jakt etter disse. #LoveTheColors

MAY WANTIES

adlinks 1. Lindex / 2. Lindex / 3. Ganni / 4. Lindex / 5. HER / 6. HER / 7. HER

 

For denne måneden er det hvit toner som står på ønskelisten. Et stort must have er trenchcoaten fra Lindex som jeg har gått å siklet på et par ganger nå; den er rett og slett perfeksjon i både lengde og farge.

 

Hva ønsker du deg denne måneden?
 

WISHLIST FOR APRILadlinks Trench coat HERE / Yoga mat: Stella McCartney for Adidas / Trio Bag: Celiné / Ring HERE / Apricot Dior Nail Polish / Puma sneakers HERE / Knit: Anine Bing 

Hello April.. Påsken i år har vært mitt lateste punkt og jeg klarer ikke å innse at det allerede er torsdag! Jeg har tilbragt de siste dagene i sofaen foran peisen med radio og strikketøy - snakk om å leve den perfekte pensjonisttilværelsen! Jeg er i all hast med å bli ferdig med min første skappeljakke før jeg reiser tilbake til Oslo og er allerede halvveis! wihuuu!

 

I April måned for meg står det rosa, svart og hvitt på ønskelisten. Jeg er på jakt etter det perfekte sneakers paret i hvitt og har blitt helt forelsket i dette paret fra Puma. Trenchcoaten fra Asos hadde heller ikke vært så dum - ei heller Celiné Trio bag i sort. Jeg tror jeg lett kan kalle månedens ønskeliste for "If I had a million dollar"-list. hihi

Håper dere nyter påsken, så skrives vi! 

 

HVA HAR DU PÅ ØNSKELISTA FOR DENNE MÅNEDEN?

 

MINE SS15 MUST HAVES

Endelig kan vi legge bort de tykke klærne og gjøre plass til mye nytt i skapet. Denne våren er det pasteller, svart og hvitt som står øverst på min ønskeliste; Jeg drømmer om kimonoer i fleng, sunnies fra FWSS som tok pusten fra meg da jeg gikk forbi butikkvinduet til Rolfsen/Vanessa i Stavanger og sandaler fra Birkenstock. Måtte våren og sommeren bli like bra og varm som i fjor!

 


Sunnies: FWSS // Bag: Gucci // Sandals: Birkenstock // Kimono: Ganni // Trench Coat: By Malene Birger

 

Hva er dine must haves for SS15?

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits