hits

WEEKLY WANTIES #17

H&M kimono, MARC JACOBS veske, CHANEL bok 

Mønster er det som trigger meg denne uken! De nye veskene fra Marc Jacobs er så kule, og jeg tror dette er favoritten som må inn i klesskapet! Detaljene er bare så lekre! I tillegg er det en kimono i linmix fra H&M trend som står høyt på ønskelisten; må ha

WEEKLY WANTIES

H&M bukse, ZARA rumpetaske, KARTELL lampe (her - adlink)


Denne uken er det de kuleste jazzy buksene fra H&M, rumpetaske og en bourgie lampe fra Kartell som står høyt på ønskelisten. Rumpetaske har vært skikkelig inn en stund nå, og jeg tror jeg er bitt litt av basillen. Jeg har lenge cravet en gucci rumpetaske, men ikke noe jeg har vært villig til å investere i ettersom jeg ikke ser for meg at det er noe jeg kommer til å bruke daglig. Jeg kom over denne fra Zara med løvehoder på, så kul, at selvdisiplinen min streika helt og jeg bestilte den i de sene nattetimer. Haha!

LIKE A PRINCESS PARTY

Herr-e-gud hvor fine er ikke disse tallerkene? Jeg dåner virkelig, og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. En av mine absolutt favoritt illustratører som jeg følger på instagram lanserte nettopp sin egen kolleksjon med dekortallerkener og servietter, og jeg er frelst. Gjett hva jeg skal bruke årets feriepenger på da dere! Haha. *Må ha til interiørsamlingen min*

 

Photocredit og produkter: Megan Hess

Denne kolleksjonen må være den mest girly girl tallerken kolleksjonen jeg har sett. Den perfekte classy middagen ble nettopp tatt til høyere nivå, og jeg får skikkelig Marie Antoinette kakeparty og skikkelig rokkoko vibes!

WANTS OF THE WEEKEND

H&M TREND skjortekjole, ADIDAS STAN SMITH sneakers, GUCCI belt bag, H&M boyfriends jeans

 

Fire ting som er høyest på ønskelisten akkurat nå. Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte hvite skjortekjolen, og jeg tror nettopp jeg har landet på den perfekte. Så fin! Samtidig som jeg også ønsket meg et par nye hvite adidas sneakers (sa hun som nettopp kjøpte to nye par med nike sneakers, herregud) og en gucci belt bag. Gjett om jeg drømmer meg bort i halve gucci butikken om dagen.. 

 

AUGUST WANTIESDARK SPOT CORRECTOR here (adlink) / FACE SPRAY here (adlink) / CLEANSING MASK here (adlink)  / EARRINGS here /
CLARISONIC here (adlink)  / TEE here / BRA here (adlink) / SNEAKERS here (adlink) / JEANS hereAugust sniker seg sakte, men sikkert innpå oss og for august måned er det dette som står høyest på ønskelisten og det som står i fokus er nye skjønnhetsprodukter jeg vil teste ut, samt et par til med hvite sneakers (he-he!). 

JUNI LUSTLIST


CLINIQUE HIGLIGHTER STICK her (adlink)
CLINIQUE CLEANSER BALM her (adlink)
KJOLE her (adlink)
FRENDS HEADSET her (adlink)
NIKE SNEAKERS her (adlink)
GANNI BRALETTE her (adlink)
ZARA CITY BAG her 
MODEMUSTHAVES BOYFRIENDS JEANS her
SKJORTEKJOLE her (adlink)
CLARISONIC MIA 2 her (adlink)
NLY TREND BOMBER her (adlink)

 


"Dreamdate: Take me to the mall, give me 200$ and leave me there"
Nå som det er juni og sommer (fingers crossed for at været holder) drømmer jeg om lette sommerkjoler, hvite lange skjorter, boyfriends jeans og bomberjakker. Jeg innså nettopp at collagen min var sammensatt av to perfekte outfits. Det var ikke bevisst. Haha! Ønskelisten min er en smule lenger enn disse tingene, men dette er i alle fall highlightsene for måneden. + en mini countryman, det må være #1 på listen min akkurat nå! Men om jeg fortsetter å være like flink er det virkelig ikke lenge til jeg har klart å spare opp til drømmebilen. iiiii

MAY WANTIES


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER 

 

NÅ SOM DET ER MAI MÅNED ER DET TID FOR EN NY WANTIES LISTE PÅ BLOGGEN.
Denne måneden dør jeg nesten etter kofferten fra by Malene Birger og et par komfy flared bukser. For ikke å glemme Two in one wrapen fra Lisa Olsson kolleksjonen - denne blir perfekt for sommervarme og partytid!

SNEAKERS ON MY MIND1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER


Jeg personlig sverger til sneakers rett og slett fordi det går til alt og fordi det er utrolig komfortabelt på beina. Nå som våren er her og sommeren nærmer seg med stormskritt har jeg laget meg en liste over alle sneakersene jeg vil putte inn i garderoben min. Over ser dere mine topp 9 absolutt wanties akkurat nå.
 

APRIL LUST LIST: INTERIOR


adlinks//    PUTEPUTER H&M & HER / LAMPE HER / BORD HOUSE DOCTOR / KOPP IKEA / LYSESTAKE HER / BILDE DESENIO 

Selvom våren nærmer seg med stormskritt og det er alle disse vårlige fargene som kanskje skulle komt inn i hjemmet har jeg allikevel hjertet i mer nøytrale og kalde toner akkurat nå. Her er mine absolutte cravings når det kommer til interiør denne måneden; bordet og lampen er høyest på ønskelisten! Love them

LUSTS

Today I'm lusting on these things.💸

Jeg har merket det siste året at å sitte på polyvore å lage collager er farlig; det er så mye fint på markedet, og man blir nesten litt for engasjert i å bestille alt hjem. Denne uken har jeg disse tingene over på lust listen min. 

x T


Vil du vite hvor tingene er fra? Trykk på de små produktbildene under 

TODAY I WANNA WEAR THIS

 

/innlegget inneholder adlinks KLOKKE her / CAPS her / VESKE her / SNEAKERS her / SKINNBUKSE her / KÅPE her / TEE her

 

Selvom det snør som aldri før her i Stavanger by drømmer jeg meg allikevel bort i sneakers og skinnbukser. Jeg har lenge hatt helt hvite nikesko på ønskelisten, og jeg gleder meg altfor mye til lønnen tikker inn på konto - da skal de bli mine sammen med capsen fra Karl Lagerfeld som jeg i disse dager også kunne dødd for å få! 

I dag drømmer jeg om å gå i dette antrekket. Det er så casual og kult, og for ikke å glemme er det utrolig komfortabelt; skikkelig city chic! I love it

 

Ha en fin lørdag så lenge, så skrives vi senere!

 

 

x T

JANUARY INTERIOR WANTIES


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER


Her er årets føreste månedens interiørwanties! Årh, jeg har så dilla på plakater for tiden at jeg har ikke ord. My kind of art. Høyest på ønskelisten står denne plakaten i collagen over høyest på ønskelisten min denne måneden! 

JANUARY FASHION WANTIESAdlinks 1. ZARA / 2 ZARA / 3. HER / 4 . HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

 

Årets første fashionwanties innlegg! Jeg elsker slike innlegg som dette, så det å sitte å klippe og lime sammen collager med wanties hver måned er så utrolig gøy; man får jo også oversikt over alt det fine som er å finne nettet og diverse butikker. Denne måneden har jeg Karl Lagerfeld vesken høyest på ønskelisten (den er jo også på salg!!!!! hjelp!) sammen med nye nike sneakers.

MINE SALGSFAVORITTER

 

 

/annonselenker 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

 

 

 

Det er nesten litt rart å si at julen allerede er over, men det som nesten er bedre enn julen er salget som det bringer med seg. Nettbutikkene har allerede annonsert tilbudsvarene, og hva er vel ikke bedre enn å kunne sikre seg et par plagg som man har siklet over lenge? 

Jeg personlig liker best å shoppe på salg, rett og slett for man får mer for pengene og man som regel får kjøpt 1 eller 2 plagg mer enn hva man kanskje ikke kunne gjort om det ikke var tilbudsvarer.

Over her har jeg derfor samlet mine motefavoritter fra salget. VAR DET NOE HER DU LIKTE?

LET'S CUDDLE UP IN BED AND WATCH NETFLIX ALL DAY

I JUST WANNA LIVE IN OVERSIZED TEES AND PRETTY LINGERIE FOR THE REST OF MY LIFE

 

Søndagens cuteness overload. Kimonoen og braletten er fra Ella M kolleksjonen hos Lindex og tøflene fra H&M.

 

 

NOVEMBER FASHION WANTIES


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. ZARA / 6. HER / 7. ZARA

 

x THERESE

THE PERFECT COFFETABLE BOOKSHei søndag! Hva gjør dere i dag? Jeg skal straks av gårde ut døren for å spise middag hos naboen; vi skal få servert kjøttkaker, noe som er min favoritt av matretter! Haha, det har blitt mye matsnakk på bloggen denne helgen, so lets face it; jeg er et matvrak. Haha. Uansett, jeg tenkte å vise dere mine topp 6 fashionbooks atm. Jeg har blitt helt frelst av coffeetable books, og drømmer om å kunne ha de som pynt på det perfekte glassbordet. Jeg ser det for meg allerede! Collagen er laget med polyvore, så klikk gjerne på bildet for å komme direkte til collagen og se hvor man kan få tak i bøkene!

Nå må jeg springe slik at de andre ikke går fra meg. Vi skrives senere!

// Happy sunday! Are you guys doing well? I'm off to my neightbours house because they've invited us over for dinner! I'm so excited and so hungry right now. Haha. It's been so much foodtalk on the blog this weekend, but lets face it, I love food! 

I just wanted to check out on you and show you my top 6 fave coffetable books atm. These are on top of my wishlist and the perfect decor for the perfect coffetable! Just love them. The collage is made with polyvore so you guys can click on the collage and see where you can get the books! 

 

OCTOBER FASHION WANTIESadlinks 1. ZARA / 2. ZARA / 3. ZARA / 4. HER / 5. ZARA / 6. HER

 

I går var det interiørwanties for oktober, i dag er det fashionwanties. For tiden sikler jeg over så og si alt som finne på Zara, de har så utrolig mye fint, spesielt nå for AW sesongene! Jeg har falt pladask for skjerfet, øredobbene og skoene som må bli mine neste innkjøpt.

OCTOBER INTERIOR WANTIESAdlinks 1. HER / 2. ÅHLÈNS / 3. HER / 4. HER / 5. ÅHLÉNS / 6. HER / 7. HER

 

Jeg har begynt å endelig finne tid til å begynne å rydde gjennom alle tingene mine fra da jeg flyttet tilbake fra Oslo så derfor har jeg vært et par timer hjemme hosmormor og morfar for å begynne å sortere ut. Det er mye som jeg vurderer å enten gi bort, selge eller kaste ettersom jeg har forandret utrolig mye stil på 2 år (Det er vel naturlig?). Jeg har gått fra rosa, shabby chic lignenede og veldig jentete til å bli mer og mer opptatt av den danske stilen og det etniske. Jeg er i gang med å hamstre inn nye interiørting til nytt boprosjekt og her er derfor de tingene som er høyest på ønskelisten i Oktober på interiørfronten!

BAGS FOR FALL


1. ZARA / 2. ZARA / 3. ZARA / 4. CHLOÉ / 5. CHLOÉ / 6. ALEXANDER WANG / 7. ZARA / 8. ZARA / 9. ZARA

 

 

Hei onsdag! Jeg er straks på vei ut dørene for å rekke et par småting før jeg skal dra på jobb. Men først av alt, vil jeg dele mine største cravings når det kommer til vesker for høstsesongen. Etter NYFW har blant annet Faye vesken fra Chloé dukket opp over alt hvor jeg har scrollet meg gjennom og er nå nummer 1 på ønskelisten. Er ikke tvil om at jeg ber til høyere makter om dagene for å vinne i lotto. Den er så fiiin! 

 

9 WANTIES FOR FALL


ZARA shirt / LENE ORVIK FOR SHADES OF NORWAY sunnies / H&M shoes / ANASTASIA BEVERLY HILLS contour palette /
H&M 
biker jacket / H&M shoes / ANTON HEUNIS earrings / ALEXANDER WANG bag

 

Bortsett fra mye strikk blir sort skinn og nude farger en favoritt den kommende sesongen. At jeg allerede er i høstmodus er vel ikke så rart ettersom dagene er grå og triste! Jeg har blitt helt forelsket i Alexander Wang sin camera bag og blir nok det første jeg krysser av på listen i år.

JULY WANTIES

ANING BING dress / ANINE BING Leatherjacket / STILLWITHYOU Jewelry

Okei, kan vi bare stoppe for et øyeblikk og bare scrolle opp og ned siden til stillwithyou. Har dere forresten hørt om merket? Jeg fikk høre om det gjennom interiørlæreren vår som snakket om henne under en forelesning; typisk caféoppgaven vår som skulle basere seg på dansk design. Dama bak stillwithyou er bare helt genial og lager virkelig de fineste minimalistiske smykkene jeg vet om! Denne måneden ønsker jeg meg derfor mye fra henne, for ikke å glemme et hav av klær fra Anine Bing - så mye fint!

JUNI WANTIES


Espadrilles CHANEL / Metallic Birkenstock Look-a-likes DINSKO / Clutch HER / Puma sneakers HER / Coat HER / Jumpsuit HER / Olivia Palermo x Ciate SEPHORA / Kjole HER / Veske HER /

 

Høyest på ønskelisten min for denne måneden må være Espadrilles fra Chanel, og for ikke å glemme neglelakkene fra Olivia Palermo sin neglelakkolleksjon for Ciaté som ble released for kun 2 korte uker siden. De er tilgjengelig på sephora sine nettsider, som jeg vet om og har et stort håp om at de er i butikk også; Jeg skal definitivt København rundt i sommer på jakt etter disse. #LoveTheColors

MAY WANTIES

adlinks 1. Lindex / 2. Lindex / 3. Ganni / 4. Lindex / 5. HER / 6. HER / 7. HER

 

For denne måneden er det hvit toner som står på ønskelisten. Et stort must have er trenchcoaten fra Lindex som jeg har gått å siklet på et par ganger nå; den er rett og slett perfeksjon i både lengde og farge.

 

Hva ønsker du deg denne måneden?
 

WISHLIST FOR APRILadlinks Trench coat HERE / Yoga mat: Stella McCartney for Adidas / Trio Bag: Celiné / Ring HERE / Apricot Dior Nail Polish / Puma sneakers HERE / Knit: Anine Bing 

Hello April.. Påsken i år har vært mitt lateste punkt og jeg klarer ikke å innse at det allerede er torsdag! Jeg har tilbragt de siste dagene i sofaen foran peisen med radio og strikketøy - snakk om å leve den perfekte pensjonisttilværelsen! Jeg er i all hast med å bli ferdig med min første skappeljakke før jeg reiser tilbake til Oslo og er allerede halvveis! wihuuu!

 

I April måned for meg står det rosa, svart og hvitt på ønskelisten. Jeg er på jakt etter det perfekte sneakers paret i hvitt og har blitt helt forelsket i dette paret fra Puma. Trenchcoaten fra Asos hadde heller ikke vært så dum - ei heller Celiné Trio bag i sort. Jeg tror jeg lett kan kalle månedens ønskeliste for "If I had a million dollar"-list. hihi

Håper dere nyter påsken, så skrives vi! 

 

HVA HAR DU PÅ ØNSKELISTA FOR DENNE MÅNEDEN?

 

MINE SS15 MUST HAVES

Endelig kan vi legge bort de tykke klærne og gjøre plass til mye nytt i skapet. Denne våren er det pasteller, svart og hvitt som står øverst på min ønskeliste; Jeg drømmer om kimonoer i fleng, sunnies fra FWSS som tok pusten fra meg da jeg gikk forbi butikkvinduet til Rolfsen/Vanessa i Stavanger og sandaler fra Birkenstock. Måtte våren og sommeren bli like bra og varm som i fjor!

 


Sunnies: FWSS // Bag: Gucci // Sandals: Birkenstock // Kimono: Ganni // Trench Coat: By Malene Birger

 

Hva er dine must haves for SS15?

MARCH WANTIES

 


Hatter, smykke og bukse: H&M / Kjole: Ganni / Sko og veske: by Malene Birger / Trench Coat: Lindex / Øredobber: Nordstrom

 

 

Duse farger, svart, striper og faux leather står på ønskelista mi denne måneden.
Hva har du på ønskelista di for mars måned?

FEBRUARY WANTIES

February favorites

 

Rosa, ponchoer, herlige dufter og blomsterkranser står høyest på ønskelisten for måneden. Jeg har falt helt pladask for ponchoen fra Monki og vet at det er noe jeg skal investere i denne måneden. Noe jeg også har fått skikkelig øye for er sminkekolleksjonen til Dior for SS15, det-er-så-mye-fint.

JANUARY WANTÏES

January favorites

 


yoooou guys! Jeg ble sittende oppe altfor lenge i natt og bladde gjennom forskjellige blogger, inspirasjonskilder og ikke minst sjekke ut litt forskjellige ting som har kommet inn i nye butikker. Jeg er HELT forelsket i blusen fra H&M og haidekselet fra Stella McCartney. Jeg dør - dette må være den ultimate "iPhonene trenger jo i grunnen litt fornyelse den også"-grunnen. 
Polaroidkameraet blir mest sannsynlig mitt til sommeren når jeg og mamma skal på jentetur til London. Jeg var så uheldig og ikke få det til jul da det var utsolgt over hele Stavanger - snakker vi MAXUFLAX -. Discobag er også en stor favoritt og ettersom jeg flytter hjem igjen til sommeren skal noe av depositumet på leiligheten gå til den! Can´t wait.

Top of my wishlist for Christmas

Jeg klarer sjeldent å si hva jeg ønsker meg til jul eller bursdag, og ender alltid opp med å si at jeg enten ønsker meg penger elle gavekort. haha.  Men i år har jeg vært ekstra flink til å prøve å komme med ting jeg ønsker meg spesifikt og her er noen av de:
On top of my wish list right now

 

Parfymen fra Marc Jacobs har jeg hatt i tankene mine siden den ble lansert. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har holdt på å kjøpe den når jeg har hatt tid å drepe på flyplassen på vei hjem!
Ellers ønsker jeg meg mye nytt interiørting. Jeg er så lei av alt jeg har, men det dumme med å ønske seg noe nytt først nå er at jeg flytter hjem igjen om 1/2 år (når studiene er ferdig) og ikke minst har jeg altfor liten lagringsplass her i min altfor lille leilighet. Så mamma sitt kontor (og litt mitt?) /mitt nåværende soverom hjemme i Stavanger har blitt en liten lagringsplass for litt interiørting som jeg har kjøpt med meg når vi har vært ute på små shoppingturer sammen.

 

Archive: Read more here » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018