IN THE STREETS OF COPENHAGEN

It's like a dream come true! Jeg er ENDELIG kommet til Købenahvn og det har virkelig vært en drøm om å dra hit så lenge at nå kan jeg ikke noe annet enn å smile fra øre til øre! Vi har vært på tidenes sightseeing båttur rundt i hele byen i dag og jeg blir bare så fascinert av all den fine arkitekturen denne byen har å by på. *sukk* 

Resten av uken står både shopping og Tivoli på planen. Jeg har hørt rykter om mange kule karuseller her, så jeg storgleder meg!

FRIHEDEN TIVOLIHerlighet dere! I går da vi dro til Friheden tivoli trodde jeg at min siste dag var kommet. Jeg har aldri i mitt liv begitt meg ut på mer galskap enn hva den parken hadde å by på. Jeg satt nesten å gråt mens jeg sa for meg selv "DETTE SKAL JEG ALDRI GJØRE MER! JEG SKAL ALDRI OPP I DENNE IGJEN!" Haha, Jeg tror aldri vært så redd i hele mitt liv. Fytti katta altså, blant annet anbefaler jeg virkelig ikke pegasus karusellen!

Vi hadde en superduper dag hele gjengen og avsluttet dagen i parken med konsert med Kato. Åh guri, så altfor gøy det var! Jeg har aldri hoppet og danset så mye i hele mitt liv; Definitivt den beste konserten jeg har vært på.

WE ALL SCREAM FOR ICE CREAMI går kom jeg (les: vi) over tidenes beste softis da vi var på shopping nede i strøget i Århus sentrum. Bortsett fra all det standard softisstrøet vi har i Norge var det nesten fascinerende å se hva de hadde å velge mellom; utvalget var ikke akkurat det største, men 100 ganger bedre enn i Norge. De hadde blant annet hakket lys - og mørk sjokolade, men såklart gikk jeg for lakris som er en all time favoritt. Flakene var store og utrolig salt - slik jeg liker lakris.

 

GOOD MORNING, ÅRHUSHei fra Danmark! 

Altså, finnes det egentlig noe bedre enn en skikkelig hotellbrekkie? Hotellet har jo tidenes beste brieost og danske rugbrødet jeg noengang har smakt, så jeg er storfornøyd.

Gårsdagen ble tilbragt hos Atle, en kamerat av stefaren min som bor her nede. Hos ham fikk vi servert tidenes beste grillmat; er det noe han kan best så er det nettopp dette. mums.. I dag går turen inn til Århus sentrum for litt shopping og annet; jeg har lest meg opp til at det finnes Topshop her, så jeg gleder meg stort!

 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits