THE BOTANICAL GARDEN OF CPH

Min nye favorittplass må være den botaniske hagen i København. Virkelig et must å besøke om man drar hit. Etter mitt besøk her (og generelt København) stryker jeg både London og Paris - Versailles på listen over favoritter. Ok, kanskje ikke Versailles, for herliked; hva slår vel den plassen? Men den botaniske hagen er en GOD delt første plass! #soamazed

IN THE STREETS OF COPENHAGEN

It's like a dream come true! Jeg er ENDELIG kommet til Købenahvn og det har virkelig vært en drøm om å dra hit så lenge at nå kan jeg ikke noe annet enn å smile fra øre til øre! Vi har vært på tidenes sightseeing båttur rundt i hele byen i dag og jeg blir bare så fascinert av all den fine arkitekturen denne byen har å by på. *sukk* 

Resten av uken står både shopping og Tivoli på planen. Jeg har hørt rykter om mange kule karuseller her, så jeg storgleder meg!

FRIHEDEN TIVOLIHerlighet dere! I går da vi dro til Friheden tivoli trodde jeg at min siste dag var kommet. Jeg har aldri i mitt liv begitt meg ut på mer galskap enn hva den parken hadde å by på. Jeg satt nesten å gråt mens jeg sa for meg selv "DETTE SKAL JEG ALDRI GJØRE MER! JEG SKAL ALDRI OPP I DENNE IGJEN!" Haha, Jeg tror aldri vært så redd i hele mitt liv. Fytti katta altså, blant annet anbefaler jeg virkelig ikke pegasus karusellen!

Vi hadde en superduper dag hele gjengen og avsluttet dagen i parken med konsert med Kato. Åh guri, så altfor gøy det var! Jeg har aldri hoppet og danset så mye i hele mitt liv; Definitivt den beste konserten jeg har vært på.

WE ALL SCREAM FOR ICE CREAMI går kom jeg (les: vi) over tidenes beste softis da vi var på shopping nede i strøget i Århus sentrum. Bortsett fra all det standard softisstrøet vi har i Norge var det nesten fascinerende å se hva de hadde å velge mellom; utvalget var ikke akkurat det største, men 100 ganger bedre enn i Norge. De hadde blant annet hakket lys - og mørk sjokolade, men såklart gikk jeg for lakris som er en all time favoritt. Flakene var store og utrolig salt - slik jeg liker lakris.

 

GOOD MORNING, ÅRHUS


 

Hei fra Danmark! 

Altså, finnes det egentlig noe bedre enn en skikkelig hotellbrekkie? Hotellet har jo tidenes beste brieost og danske rugbrødet jeg noengang har smakt, så jeg er storfornøyd.

Gårsdagen ble tilbragt hos Atle, en kamerat av stefaren min som bor her nede. Hos ham fikk vi servert tidenes beste grillmat; er det noe han kan best så er det nettopp dette. mums.. I dag går turen inn til Århus sentrum for litt shopping og annet; jeg har lest meg opp til at det finnes Topshop her, så jeg gleder meg stort!

 

THE BEST FRENCH MACARONS: LIÈBAUX PARIS

Det beste med å reise til Paris er å kunne oppleve Paris på sitt beste, nemlig smake de ekte franske makronene. Man kunne oppleve Laduree overalt hvor enn man gikk, noe som også er det eneste kjente merket på makroner jeg kjente til fra før. 

Selvfølgelig var det alltid kø utenfor her, så vi fant et annet sted som lå like ved triumfbuen og i paralellgaten til Champs Èlysées. Her var det et utallig utvalg av smaker som sjokolade, sitron, bringebær, jordbær osv. Prisene varierer dog etter hva du kjøper, om du kjøper ferdig eske, eller om du plukker egne, eller kun skal kjøpe med deg et par i en innpakket liten plastpose. Her er det etter min mening ikke særlig dyrt, og det er så verd å ta turen hit for å få seg en smakeprøve på de forskjellige smakene de har å tilby!

Hvor: 30 avenue the Friedland, Paris.

Hvordan komme seg dit: Ta metroen til Champs Èlysèes (stoppet heter: Charles de Gaulle - Ètoile), gå mot triumfbuen og sving ned mot høyre for å komme til parallellgaten og gå ned to kvartaler. 

Pris: ??? (3/6)
Score: ♥ (6/6) 

Throwback Paris

 Ord kan ikke beskrives hvor mye jeg savner studieturen til Paris tidligere i høst; Slottet i Versaille, Louvre, Eiffeltårnet, spise franske makroner utenfor Notre Dame, arkitektur - og interiørmuseer og det hele. 

 

... Wanna go back

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits