hits

COCO

God helg dere! Jeg må dele noe med dere, og det er min seneste lille crush. Kan jeg kalle det - eller var det veldig merkelig kalt? Haha. Uansett, den siste tiden har jeg fått skikkelig dilla på kokosnøttolje når det kommer til å fjerne sminken. Det har jo blitt så hyped up veldig lenge nå, og jeg kan skjønne hvorfor. Altså; jeg har aldri funnet noe som er så effektiv til å fjerne sminken - og den bryter virkelig ned ALT av sminke.

Kokosnøttolje er jo veldig naturlig, og ikke minst har utrolig mange benefits med seg. Ikke bare kan man bruke det til steking og fjerning av sminke, men man kan også bruke det til fuktighetskrem, om man sliter med veldig tørr hud. Kokosnøttolje er jo også superbillig, og man trenger jo så å si ingenting, så er det noe som er drøyt i bruk, så må det være dette.

 

HAR DU PRØVD KOKOSNØTTOLJE? I SÅ FALL; HVA ER DIN MENING?

 

2 SERIETIPS TIL HELGEN

Det er ENDELIG fredag, og helg dere - så hva er vel bedre enn å krype godt oppi hjørnet i sofaen med popcorn og ullpledd - og kanskje en kopp kakao også? Det går jo så mange bra serier på netflix og TV for tiden, at en vet ikke helt hvor en skal begynne. Noen andre som har kjent samme følelse eller? Jeg personlig er ekstremt kresen når det kommer til serier, men når jeg først finner noen serier, så får jeg skikkelig dilla - så i dag vil jeg tipse dere om 2 serier som virkelig har blitt mine absolutt favoritter, og som jeg har sett mer enn én gang
 

1. GIRLBOSS:

Skjermbilde 2017-05-30 kl. 20.34.43.png

?Sophia, a misfit, discovers a passion for fashion, becoming an unlikely businesswoman in the process. As her business grows, however, she has to learn to cope with life as her own boss. This show is loosely based on the true story of Nasty Gal Founder, Sophia Amoruso.? ? IMDB.com


En orginialserie som er skapt av netflix. Da jeg først oppdaget denne serien og så det var laget av netflix ble jeg sånn; hæ? lager virkelig netflix sine egne serier? Vel, så mye følger jeg med på denne jorda. haha! Denne serien må være min absolutt favoritt, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett den; men det er jammen ikke få! (faktisk så mange ganger at jeg kan mange av replikkene utenat - bare de hysteriske da). Hvis du også ønsker litt inspirasjon til å bli en skikkelig girl boss selv, er dette serien for deg. 

 

2. LIFE UNEXPECTED:

Skjermbilde 2017-05-30 kl. 21.17.54.png

Life unexpected handler om 15 år gamle Lux som har vært inn og ut av fosterhjem i hele sitt liv. En dag bestemmer hun seg for å finne sine biologiske foreldre for å få dem til å skrive under slik at hun selv kan bli myndig, men det ender ikke slik når hun først finner dem. 

Denne serien ble min absolutt favoritt da jeg først fant den, og jeg tror aldri jeg har sittet å vært så følelsesladd av en serie før. Den er både trist, fin og ekstremt bra på en og samme tid - og jeg virkelig ELSKER den. 

 


 


I dag tok jeg meg skikkelig fri, da jeg ikke hadde noe forelesninger. Å ta en liten pust i bakken kjennes skikkelig godt av og til, og jeg har kost meg en hel haug på lunsjdate med mamma. Senere i kveld blir det kinodate med bestie og en til som står på planen. HVA SKAL DU I HELGEN?

 

MINE SERIEFAVORITTER

Det finnes så mange TV-serier der ute; ulike sjangere og ulike målgrupper. Som den serie-junkien jeg har blitt den siste tiden (haha, guilty as charged) så har jeg klart å ramse opp en god del som har blitt mine absolutt favoritter, spesielt nå i det siste!
 


​SEX AND THE CITY

Det tok meg mange år før jeg fikk meg til å se sex & the city. Ikke spør meg hvorfor, men jeg har på en måte aldri trodd at den skulle fenge meg. Jeg husker den eneste grunnen til at jeg kjøpte med meg hele seriepakken fra platekompaniet fordi de hadde 3 for 2 og jeg hadde allerede plukket med meg de to sesongene jeg manglet av Pretty Little Liars. Dama i kassen anbefalte meg på det sterkeste å ta med en til, bare fordi da fikk jeg en gratis - og som alle andre elsker jeg jo å få ting gratis. Jeg stod å snakket med dama i kassen lenge om hva jeg skulle velge før jeg brøt ut "eh, jeg har faktisk aldri sett sex & the city - burde jeg ikke sett den?" og jeg fikk jo selvfølgelig til svar "jo, den er sååå bra! DU MÅ SE DEN!" så da endte jeg opp med den og angrer ikke et sekund. Jeg var nok ikke skikkelig inni det fra første stund, men jeg ga den en sjanse og ELSKET den såpass at jeg slukte alle sesongene på no time; sex & the city til frokost, til studiejobbing osv. Jeg klarte ikke la være å skru av TV-en.

I serien møter vi Carrie Bradshaw og hennes venninnegjeng. Carrie Bradshaw, som er fortelleren av historien i seriern, jobber som freelance skribent i New York og skriver såklart spalten "sex and the city" der hun skriver om personlige opplevelser. I serien møter vi hennes vennegjeng på 4 og opplever deres singelliv i storbyen.
 


GOSSIP GIRL

Min absolutt største favorittserie noen gang. Jeg er sikker på at jeg har sett hver en episode sånn 10 ganger; Jeg var så hekta på et punkt at jeg kunne mange av replikkene utenatt. Haha.

I serien møter vi upper east ungdommene i New York. Her er det ingen hemmeligheter som blir holdt hemmelig av den ukjente bloggeren "gossip girl" som poster hver minste detalj på sladderbloggen sin.
 


THE CARRIE DIARIES

Før det var sex and the city var det jo bare "lille" Carrie Bradshaw. I denne serien får man et innblikk av livet til Carrie i tenårene der hun veksler mellom å være high school student, starter i å være intern i et advokatbyrå, men ender opp å bli intern for Laurissa Loughlin i motemagasinet "The Interview".

Denne serien kom jeg over lenge før jeg faktisk begynte å se på sex & the city. Jeg husker jeg så sånn 5 minutt en gang og fengte meg lite da, men da jeg for en liten stund siden tenkte at jeg skulle gi den en ny sjans var jeg solgt med en gang. Lite visste jeg om at det faktisk handlet om Carrie Bradshaw fra Sex & the City i sine "yngre" år. Her snakker vi om å følge med altså! Haha. flaut
 


FASHION BLOGGERS AUSTRALIA

Her møter vi 5 av Australias største blogger og får følge dem gjennom events, shoots og every day life. Nokså samme konsept som bloggerne her i Norge.

Denne serien sendes forsåvidt på E! kanalen, men man kan også se noen av episodene (hele episoder) på youtube. Søker man det opp på google kan man også finne nettsider som man kan se det på. Skeptisk som jeg er tør jeg ikke prøve meg på nettsider og holder meg til youtube. Haha
 


CAKE BOSS

Er du like entusiastisk med sinnsyke(!) kaker som meg er dette programmet for deg. Serien handler om Carlo's (også kjent som Buddy) bakery der vi får innblikk i de ekstreme (vil jeg si) mesterverkene av noen kaker han lager. Alt fra svære krokodiller til haier, til bygninger osv. Han er virkelig super, og man blir helt fascinert av å bare tune det inn på TV.
 


​THE MILLIONAIRE MATCHMAKER

Denne serien dere, DEN ELSKER JEG! Jeg har aldri opplevd å se et realityprogram som er så hysterisk morsomt. Patti er nok den frekkeste personen jeg har opplevd på TV noen gang, for er det noen som ikke er redd for å si akkurat det hun mener så er det henne! 

Serien går ut på at vi får innblikk i Patti sitt byrå som driver en såkalt "milionaire club" hvor hun finner matcher og spleiser gjennomsnittlige jenter sammen med millionærer.
 


SER DU PÅ NOEN AV DISSE SERIENE - OG HAR DU EVENTUELT NOEN SERIER Å ANBEFALE MEG?

MY NEW FAVE ONLINE SHOPBuy now or cry later
 


Say hello to my new fav webshop ever; Modemusthaves.com! Jeg kom over siden i dag da jeg scrollet meg gjennom et par andre blogger og kom over vodka vannflasken som jeg har vært på jakt etter så lenge nå! Shit, den må jeg bestille hjem når jeg får lønn!

De har virkelig så utrolig mye kult til enhver anledning, og ikke minst utrolig mange kule klær for blant annet chill og trening! Gjett om jeg skal gå amok her når jeg endelig får fingeren ut og melder meg på yogakurs! 

ps: nei, dette er ikke reklame eller annonse. Jeg skrev kun om dette fordi jeg selv elsker siden!

MASTER THE FLATLAYS

Flat lay har lenge vært en stor greie innen foto. Jeg forstod først greia med dette selv da jeg begynte å se på fashion bloggers australia for et par år siden da det startet på E!. Vi vet alle at mesteren innen flat lay der var Margaret Zhang; for er det noe hun kan, så er det kunsten å kunne flat laye produkter.

For mange kan flat lay være vanskelig; man vil liksom få det til, men hva søren gjør man? Her er derfor mine tips:


SET UP

- Hvordan ser produktene ut ved siden av hverandre? 
- Blir det for rotetet?
- Funker proporsjonene sammen?
- Komplimenterer fargene hverandre?
- Rette linjer? (Ligger noe skjevt?)
- Er det noe som overstyrer alt?
- Er det nok "pusterom" mellom produktene i bildet?

 

BACKGROUNDS

White is always a good idea. Det å gå for en hvit bakgrunn gjør det så mye lettere, og ikke minst renere. Å ha mye mønsterbakgrunner kan fort ødelegge og bli too much. Marmor er også en god idé; også utrolig populært.
 

HOW MANY PRODUCTS?

Hvor mange produkter man bør bruke kommer an på hva man ønsker med flatlay-bildet. Man kan lett bruke alt fra ett produkt og opp til 100 (om man ønsker det). Men helst mer enn ett produkt. 

LAYERING

Selvom de fleste ikke bruker særlig mye produkter oppå produkter (om det gir mening), er det ikke noe i veien for det. Ønsker man f.eks å legge magasin oppå magasin - så er det ikke noe som sier at det ikke går an, spør du meg!
 

THE ANGLE..

You know; It's all about the angle. 

Jeg er nok ikke den eneste som generelt sliter med å finne den perfekte vinkelen når det kommer til fotografering; ikke bare meg selv, men også når jeg skal ta f.eks ta flat lay bilder. Det er faktisk vanskeligere enn man skulle trodd.

Mitt beste tips er å stå med kameraet rett over og se rett ned - slik får man virkelig et "rett på perspektiv" som jeg selv liker å kalle det. Pass på å stå slik at vinkelen blir rett og at bildet ikke blir skjevt - bommer man kan man alltid fikse det opp senere; det er tross alt slike ting man f.eks har photoshop til!


 

Sist, men ikke minst;

PRACTICE, PRACTICE... DID I SAY; PRACTICE?

Øvelse gjør mester. Finn ut hva som passer best for deg og hvilke måte du liker å gjøre det på. Finn inspirasjon på nettet, vær en liten copycat; prøv å gjenskap dem og øv på ulike sammensettinger - og så ta bilder av dette. Slik får man øvd seg og man får det mellom fingrene og man blir bedre etter hvert! For til syvende og sist skal man jo kunne være kreativ og ha det gøy med det!

FASHION BLOGGERS

  • posted: 18.01.2016 - 20:46 - Category: TIPS
  • -
  • Comment
De siste dagene har jeg lagt min elsk på serien "Fashion bloggers" igjen. Jeg var stor tilhenger av den da den ble lansert på E! kanalen - det er så trist å tenke på at vi ikke har den her hjemme etter vi byttet over til Lyse. 

Jeg selv er stor tilhenger av alle 5 bloggerne vi møter i serien og finner dem så inspirerende alle sammen - så da jeg nylig kom på at jeg kunne gjøre et forsøk på å finne serien på youtube hylte jeg nesten av glede; på den andre siden har jeg det altfor vanskelig med å legge meg på kveldene. Episodene går på repeat!


ADDICTED TO REIGN

  • posted: 07.01.2016 - 15:58 - Category: TIPS
  • -
  • Comment

 

Serien Reign følger unge dronning Mary av Scotland som bor i Frankrike. Der skal hun gifte seg med prins Francis av Frankrike for å skape en allianse for å sikre landet mot å bli tatt av England. Men med et kommende ekteskap er det en rekke ting som truer og som står i veien for henne.


Jeg er over gjennomsnittet glad i gamlere historie; jeg elsker renessanse, barokk og rokokko - jeg er helt fascinert av Napoleon, den franske revolusjonen, og ikke minst er jeg ekstremt fascinert av hvordan det var å herske i verden i "gamle dager". Da jeg ble anbefalt denne serien av mamma nølte jeg ikke et sekund før jeg satte den første disken i macen og sette meg til rette; jeg slukte 8 episoder på en kveld og klarte ikke legge den fra meg. 

MY FAVES ON YOUTUBE

TV er for meg noe av det kjedeligste jeg kan gjøre, selvom jeg kanskje elsker det også til tider. Men det morsomste av alt er at det faktisk sjeldent er noe gøy å se på. TV-serier er jeg også utrolig kresen på og er få serier jeg faktisk liker og som klarer å holde konsentrasjonen min oppe lenge nok til å klare å få med meg hele episoder før jeg må stoppe opp og gjøre noe i mellomtiden; derfor har jeg lagt min store elsk på youtube. Jeg abonnerer på uttallige youtube-kanaler og når favorittene mine legger ut noe nytt stopper omtrent hele verden opp for meg fordi jeg bare MÅ få med meg de nyeste videoen deres. Så i dag tenkte jeg at jeg kanskje skulle dele mine favoritter med dere.

 

@INTHEFROW:
Søte Victoria har jeg fulgt lenge nå. Jeg oppdaget henne da hun gjorde en collab sammen med Samantha Maria for litt over ett år siden og har fulgt henne siden. Victoria lager utrolig mange gode sminkelooks som er verd å sjekke ut!@SAMANTHA MARIA:
Tidligere kjent som beautycrush. Samantha er faktisk den første jeg oppdaget på youtube og som jeg abbonnerte på for maaange år siden. Jeg har så og si fulgt henne fra dag 1 og er fast følger den dag i dag også. Jeg elsker alle style videoene hennes og ser på henne som en av mine største inspirasjoner. Jeg er også daglig leser av bloggen hennes samanthamariaofficial.com@CARLY CRISTMAN:
Carly oppdaget jeg faktisk for bare noen få dager siden og har vært helt obsessed med. Jeg har så og si sett gjennom alle videoene hennes allerede. Stilen hennes og ikke minst leiligheten hennes er bare helt superfint! Jeg har blitt helt forelsket i apartment touren hennes og har sett den flere ganger. Carly jobber faktisk også for kanalen E! og man får også innblikk i hvordan hverdagen hennes er i bransjen. I tillegg er hun bare supermorsom og jeg har ledd med henne i mange av videoene. Hun er bare helt rååå og virkelig å anbefale å følge henne!@BECCA ROSE:
Søte søte søte Becca! Årh, hvor skal jeg begynne? Hun virker bare som tidenes søteste person og er en av kanalene jeg har fulgt i lang tid nå. Jeg elsker alle sminkevideoen hennes, primark haulene hennes og jeg er også innom bloggen hennes beccarose.org@ANN LEE aka ANNEORSHINE
Anneorshine er min største inspirasjon når det kommer til kreative ideer. Hun lager utallige DIY's og viser dem utrolig godt hvordan det gjøres. Her kan man finne alt fra office decor, og til og med en Prada Marfa DIY. Ønsker man å bli mer kreativ, eller trenger noen nye prosjekter til soverommet, hjemmekontoret, stuen eller i huset generelt anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke ut henne! 

HAR DU NOEN FAVORITTER PÅ YOUTUBE? I SÅ FALL; HVEM ER DIN(E) FAVORITT(ER)?

MY TOP 5 FAVE SONGS ...

 

... FOR CHILL 

1. Back To You - Perrin Lamb
2. Beautiful Girl - William Fitzsimmons
3. Echo - Jason Walker
4. Awake - Tycho
5. Intro - The XX... FOR PARTY

1. Whip it! - Lunchmoney Lewis
2. Saxofuckingfon - Samir & Viktor
3. I Want You To Know - Zedd ft. Selena Gomez
4. Cool - Alesso
5. Neon - Melvv

 ... FOR EVERYDAY

1. Good For You - Selena Gomez
2. Carry You Home - Zara Larsson
3. Fantasy - Alina Baraz
4. Hopeful - Melvv
5. Only Human (Radio Mix) - Cheryl

 ... FOR LONG WALKS


1. Pumping Blood - NONONO
2. My Kind - Hilary Duff
3. 101 - Walla
4. Can't Stop Dancing - Becky G
5. Peanut Butter - Alison Valentine

 


 

 

Jeg er stor tilhenger av musikk hvorav spotify og soundcloud er all times favorites for å finne ny musikk. Ovenfor har jeg satt sammen mine favorittsanger for forskjellige anledninger. Hope you guys likes it!

 

HVA ER DINE FAVORITTSANGER ?

TWO TO FOLLOW

Til daglig leser jeg enormt mange blogger og de fleste er norske. Jeg vet ikke helt hva det er med meg og utenlandske blogger - for helt ærlig, det er så mange bra; men allikevel er det ingen som har "caught my attention" helt. Jeg har kun 2 utenlandske blogger som jeg leser daglig og som jeg har vært fast leser av en stund nå:

 

SONGOFSTYLEAimee Song aka Songofstyle har jeg switchet daglig innom helt fra dag én med blogglesing. Jeg elsker stilen hennes og ikke minst oser det av perfeksjonisme og kreativitet over alt hun gjør. 

 

PASSIONSFORFASHIONDanske Christina Duehamn aka passionsforfashion begynte jeg å lese for rundt 2 år siden og har vært daglig innom bloggen hennes siden. Jeg elsker stilen hennes, og ikke minst elsker jeg å se bilder fra hjemmet hennes. Smaken hennes på både interiør og mote er så utrolig kul, og ikke minst er jenta så utrolig kreativ, og gir meg stadig nye ideer til hva jeg vil gjøre selv; enten om det er nye interiør dekorelementer/møbler eller om det er accessories.

 

 

 


HVA ER DIN ABSOLUTT FAVORITTBLOGG? 

Archive: Read more here » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018