UKEN SOM GIKK

UKENS SANG: Faded (restrung) - Alan Walker. Herregud som jeg elsker faded sangen, men den nye restrung versjonen er absolutt den beste hittil (etter originalen såklart!).

UKENS FAVORITTPLAGG: Blomsterskjørtet mitt fra bikbok! Kunne brukt det hver dag.


UKENS OPPTUR: Årh, jeg vet ikke! Haha. Uken har vært bra, men har ikke noe spesielt å trekke frem.

UKENS NEDTUR: Regnvær. 

UKENS FAVORITTMÅLTID: Må bli vegetarisk bolognese. Jeg er hekta.

UKENS WANDERLUST: Årh, jeg har sett altfor mye på instagram der folk drar til Santorini.. Jeg er så missunnelig og kunne lett ønsket meg en tur dit selv! haha.

UKENS CRAVINGS: Solskinnsbolle fra steam.. Mmmm, my fave!!

UKENS INNKJØP: Jeg har faktisk ikke brukt en eneste krone denne uka! Men om det er lov vil jeg nevne Maria Black øredobbene jeg kjøpte sist uke. So in love.
UKENS YOUTUBE.VIDEO: Denne her! Nevnt det før: Carly Cristman er min absolutt favoritt på youtube, og ikke minst har hun noen hysteriske replikker inni mellom. Digger henne.

UKENS FILM: Zootropolis! Elsker animasjonsfilmer! haha

UKENS INSTAGRAM MUST-FOLLOW: @oraclefox
HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT?
 

UKEN SOM GIKK

UKENS INNKJØP:
En fin balanse mellom rammen til prada marfa bildet mitt og tidenes kupp med den perfekte kåpen jeg gjorde på Zara, den blir vist på bloggen i nærmeste fremtid i et outfit innlegg. 

UKENS INSTAGRAM:
@partyforthree. Bare sjekk ut den søte lille tassen; om ikke dere også blir ekstremt babysyke av å se på det smilet, så vet ikke jeg!UKENS SANG:
Faded - Alan Walker.
Å guri, jeg vet ikke om jeg liker instrumental versjonen eller den med lyrics inni; men sangen er magisk uansett. Jeg klarer ikke slutte å høre; den sangen har virkelig tatt pusten fra meg - for den er så bra at jeg har ikke ord.

UKENS LÆTTIS:
Jeg har ledd av den minste lille tingen denne uka, men mest av alt må det være mine og mamma sine påfunn om å skrive tidenes krimroman; å guri så morsomt vi har hatt det med å lage karakterer.

UKENS OPPTUR: 
SØØØØNDAG! Denne uka har gått i ett, så at det ble søndag og jeg kunne bruke dagen på å ligge altfor lenge i senga var virkelig ukens opptur. 


(bildet er fra weheartit)


UKENS NEDTUR:
Vet ikke om jeg har hatt noen nedtur denne uka. Kanskje at romjulen og uke gikk altfor fort! 

UKENS SERIE:
Jeg har nylig begynt å se på serien Reign. Årh, den kan virkelig anbefales; jeg er helt oppslukt!

UKENS WANDERLUST:
Anywhere but home. Jeg er lysten på å reise; i skrivende stund drømmer om NY! 

UKENS CRAVINGS:
Det må være denne isen som jeg spiste i Århus i sommer. Den lakrisen (og generelt isen) dere, den var magisk!


UKENS

Sist uke var preget av alt fra jobb til tannlegebesøk, og for ikke å glemme julebord og veskeevent hos veskeverket! Det var også mindre hyggelige ting som skjedde i verden, nettopp terrorangrepet som skjedde i Paris. Jeg sier som de fleste andre; "hvorfor kan vi alle ikke bare være venner?" Jeg håper også at dette har fått en oppvekker i oss mennesker at vi må ta godt vare på hverandre!

Det er en stund siden jeg har postet et slikt "uken som gikk" type innlegg, og nå var det kanskje på tide igjen! 

... Wantie:
For tiden går jeg rundt og drømmer om Yves Saint Laurent vesker. Arh, det er så mange fine på markedet. Jeg tror det er definitivt noe jeg må begynne å spare til!

... Har lyst å strikke: 
Jeg drømmer om å strikke min egen variant av denne genseren. Noe som jeg også nevnte i dette innlegget.
... Mest leste innlegg:
Var delt plass på dette og dette innlegget. Jeg vil også takke alle dere gode lesere som alltid skriver så utrolig hyggelige kommentarer. TUSEN TAKK, dere er bare gode - har så lyst å gi dere en stor klem alle sammen!

... New in:
Disse skoene fra Zalando! (/adlink) Jeg så disse først da jeg var innom på kvadrat og klarte ikke å dy meg med å se om de var å finne på zalando også! De perfekte sneakersene i leopardmønster har jeg lett etter lenge, og disse er bare breath taking! 

... Wanderlust:
Købenahavn! Jeg ble helt hodestups da jeg besøkte byen for første gang i sommer og har så lyst å dra tilbake så fort som overhode mulig! 

... Inspirasjon:


bildene er fra weheartit

... Craving:
Norske jordbær. Årh, guri. Jeg gleder meg allerede til sommer. 

... Høydepunkt:
Må være julebordet med jobben. Selvom det var en smule slakt, hadde vi i vår butikk tidenes vorsh og hadde det altfor bra! Jeg jobber virkelig med noen sinnsykt bra damer altså. #takknemlig

... App:
Jeg vil bruke muligheten til å tipse dere om facetune-appen! Den er bare genial. Jeg har aldri vært fan av det å betale for apper og gjorde denne til mitt første app-kjøp, og jeg angrer ikke et eneste sekund. Den koster 39 kr (om jeg ikke husker helt feil), men den er virkelig verd hvert eneste øre! Bare sjekk forskjellen på dette bildet før og etter


Her prøvde jeg å redigere bildet som allerede var ganske mørkt, men bildet ble bare gulere. Jeg lastet derfor opp bildene på iphonen og gikk innpå appen, valgte bildet og brukte whiting tool-en på hele bildet. 

... Instagram:
Går til danorst. For dere som ikke har hørt om han før anbefaler jeg å sjekke ham ut. Han legger ut de sykeste timelaps videoene og de kuleste bildene. So amazed

... Looking forward to:
Det er definitivt jul. Jeg er ikke helt i julemodus enda, men er utrolig fristet til å begynne å spille julelista på spotify på repeat!


Bildene er hentet fra weheartit, de finner du i min christmas collection her

... Sang:
Jeg har hatt så dilla på både Julie Bergan's All hour og Adelén's  Spell on me. Går på repeat begge sangene

 

HVORDAN VAR DIN UKE?

 

x THERESE

UKEN SOM GIKK

En liten sen oppdatering. Det er lenge siden jeg har postet et slikt innlegg som dette, så det var utrolig gøy å gjøre det. Denne uken har jeg tatt meg høstferie, jeg dro ned til sørlandet med familien på hyttetur i Lyndal. Med mye avslapning med familien med altfor mye monopolspill og fargelegging ble det lite oppdatert på sosiale medier og glemte nesten at teknologi fantes. haha

 

UKENS WANTIE(S):
Det må være DENNE elefanten og DISSE glassene fra Åhlens. 

UKENS DRIKK: 
Ny favoritt te! Smaken blueberry muffin har blitt en ny hit hos meg. Virkelig verd å prøve ut.

UKENS "RANDOM":
Haha, dette virket som en veldig sånn rar sjanger. Men tenkte å kunne putte inn en liten forskjellig ting fra uke til uke. Denne uken må det være Ukens nye favorittbutikk. Da jeg senest besøkte sørlandet, nærmere bestemt Lyngdal kom jeg over Stella Shop, som er en liten koselig interiør/klesbutikk. Jeg falt pladask fra første stund og måtte selvfølgelig løpe Lyndal rundt for å finne mamma for å vise henne. Veldig min stil og virkelig særpreg jeg liker når det kommer til butikker! Besøk facebooksiden deres HER.

UKENS SANG:
Ocean (Original mix) - Paradise, Grace. Jeg har funnet tilbake til electronica. Det må ha vært min favorittsjanger så lenge jeg kan huske og denne sangen er virkelig gått på repeat de siste ukene. Takk til spotify og deres "discover weekly" spilleliste! Hør den HER.

UKENS BLOGG:
Er det en blogg jeg vil anbefale så må det være fineste Christina (aka passionsforfashion) sin blogg. Dette er den bloggen jeg besøker hver dag og har vært fast leser så lenge jeg kan huske. Elsker hennes stil når det kommer til både mote og interiør.

UKENS WANDERLUST:
Etter å ha sett gjennom inthefrow sin snapchatstory har jeg latt min elsk på maldivene. For et fantastisk sted; paradis på jord. UKENS BESTE INNKJØP:
Delt plass til koppene mine fra H&M HOME og stickersene fra STICKWITHMESHOP på etsy! 

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg klistret foran macen og innser at jeg har gått i pysjen i hele dag. #Sundaysbelike

 

DENNE UKENS ...

Craving: ZerOh med sitron og lime. Helt dilla, den er så god!

Høydepunkt: Ferdig skolegang og ferdig utdanning. hurraaa!

Must follow: @thefashionalist på instagramWanderlust: Santorini. Har drømt om å dra hit så lenge jeg kan huske - fineste plassen på jord!


bildene er funnet på pinterest. følg meg gjerne her


Sang: Denne her

Wanties: Gucci disco bag og disse sandalene.

Fashion favorites: Birkenstocks

 

HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT?

DENNE UKENS...

Cravings: Ananas - jeg har blitt helt hekta! 

Must follow: @passionsforfashion  (Click - BLOG - INSTAGRAM) Jeg har lest bloggne til Christina i et par år nå, og er stor fan! Jenta er så utrolig flink til å ta bilder som inspirerer, ikke minst har hun så utrolig kul stil når det kommer til interiør og mote - og for ikke å glemme er hun bare utrolig søt!Wanderlust: Anywhere but home! Jeg kunne godt tenkt meg en uke i London med et budsjett på 50K!

New in: Denne kimonoen fra Cubus! Aaah, jeg elsker den!Sang: Hopeful - Melvv. Sjekk ham ut på soundcloud HER

Wanties: Noen sølvsko fra Zara, det blomsterskjørtet alle har fra bikbok (vært på ønskelista mi altfor lenge) og omtrent alle blomsterkransene som finnes i sortimentet på bikbok!

Fashionloves: Blomsterkranser

 

 

Hvordan har din uke vært?

THIS WEEK

... Eller burde jeg si; last week?

Goood mandag dere! Gurimalla som tiden har flydd denne helgen - jeg tror seriøst jeg aldri har fått gjort så mye på så kort tid som jeg har fått gjort denne helga; jeg har vært hjemme på helgetur i Stavanger for å feire konfirmasjonen til stebroren min! Jeg hadde så mye planlagt å få opp på bloggen, noe som aldri skjedde! Typisk. MEN, her er i alle fall et nytt "This week" innlegg som er litt forsinket. 

HØYDEPUNKT: Være ferdig med siste oppgave på NKH før prøveeksamen starter! Nesten litt synd, men utrolig herlig og snart være ferdig!

NEDTUR: Helgeturen hjem til Stavanger føltes så altfor kort og at Spotify premiumet mitt ble avsluttet ettersom bankkortet mitt er helt i sin egen verden - heldigvis redda mamma meg med spotifygavekort! Thank you mommy 

CARVINGS: Oreokake. YUMZ! Oppskrift kommer til dere senere i kveld NEW IN: 
Den hemmelige hagen tegneboka! Har vært på ønskelista mi lenge, og ettersom jeg har en venninne som jobber i bokhandel fikk jeg den på halv pris! HERREMINHATT - vi snakker kupp! haha 

WANTIES: Dette iPhonedekselet og denne bucketbagen. Must haves

WANDERLUST: Har jeg lov og si Stavanger?? - Home sweet home! <3

SONG: Walk - Kwabs. On repeat

INSTAGRAM: @Sophiamolen - Elsker denne accounten! Sophia er så utrolig flink og ikke minst kreativ! Virkelig et kreativt inspoboost i hverdagen!
FASHION LOVES: 
Birkenstock, bucketbags og hatter. 
 

THIS WEEK

CARVINGS: God morgen zero yoghurt med bringebær. Yum

WANTIES: Syver stolen, 2015 spesialutgave (I rosa)


WANDERLUST: Paris. 

SONG: Hopeful - Melvv

INSTAGRAM: @itsbeccaroseSøteste Becca Rose har jeg sett på youtube og følgt på instagram så lenge jeg kan huske.


FASHION: 
Trenchcoats

HELGENPLANER: Skole, skole, skole.. Og kanskje få vært en smule sosial.. Nevnte jeg skole?

 

Hvordan har din uke vært? Kopier spørsmålene og svar på dem i kommentarfeltet, så får jeg se hvordan din uke har vært!

SKAPPELJAKKE

 

Creativity is a state of mind

 
Gjennom påskeuka satt jeg og strikket som bare det - dag ut og dag inn. At jeg klarte en hel jakke på under en uke er et mirakel syns jeg selv! Jeg var så fast bestemt på at jeg skulle ha den med meg når jeg reiste tilbake til Oslo slik at dette kunne være en av vårjakkene mine for denne kommende sesongen! Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet, med tanke på at dette er det meste jeg har strikket selv. 

 

- THIS WEEK -

CARVINGS: Jordbær, pepsi max og Draumur sjokoladen. Har dere smakt den? DEN-ER-SÅ-GOD!WANTIES: Denne blomsterkransen fra bikbok, disse øredobbene fra Extended kolleksjonen til Lindex, denne clutchen fra Lene Orvik for Bikbok og Olympus pen e-pl 7. Hadde jeg bare hatt en million nå!

WANDERLUST: Definitivt Tokyo! Jeg og mamma har store planer om å dra dit til neste påske å få med oss kirsebærtrærnes blomstring - can't wait for it! 

SONG: "Better with you" med This wild life. Hør den her

INSTAGRAM: @andlyyli
FASHION:
Hatter og minimalistiske gullsmykker.

HELGENPLANER: Få bygget konseptet som skal være ferdig til mandag på kaféoppgaven min! + totalt avslapning med hjemmespa - I need it so badly!

 

Etter å ha lest denne typen innlegg på både Christina og Kristin sin blogg tenkte jeg å svare på disse spørsmålene jeg også! Jeg syns der er utrolig morsomt og ikke minst spennende og se hvordan andre sine uker har vært og hva de har inneholdt. Kopier gjerne spørsmålene og svar på dem i kommentarfeltet eller lag slikt innlegg du også og link meg gjerne slik at jeg får lest ditt innlegg!

 

Ha en super lørdag dere!

Archive: Read more here » Mars 2017 » Oktober 2016 » September 2016
hits