A NEW FAVE ON YOUTUBE

KPis-CqqjZE
 

wx2aIQWJ7Is

 

wfHKSZoIY4UA NEW FAVORITE ON YOUTUBE AND I HIGHLY RECOMMEND CHECKING HIM OUT

 

Jeg elsker youtube, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det, men det er ikke få! Haha. I det siste har jeg blitt helt hekta på å se på DIY videoer igjen, og der har Drew Scott blitt en stor favoritt. Akkurat min stil, og ikke minst enkle DIY ideer som nesten er litt for idiotsikre spør du meg! 

REASONS WHY I LOVE LEMONS


GOOD FOR YOUR SKIN

Når det kommer til hudpleie kan sitron brukes til så vanvittig mye. Jeg var ikke selv klar over alle metodene man kunne bruke sitron på i hverdagen, og da spesielt i hudpleierutinen før jeg selv googlet det for et par dager siden. For visste du at den er helt super til å kontrollere acne i huden? Alt du trenger å gjøre er å skvise litt sitronsaft i en skål sammen med ca 1 teskje med kanel. Påfør dette på de irriterte områdene med en bomullsdott og la det sitte på huden i ca 10-15 minutter før det renses av. Dette svir såklart litt, ettersom sitronen inneholder mye syre, men dette tipset er gull verdt og huden vil takke deg senere! Er man også på budsjett og ønsker en god skrubb for huden er det ikke bare kaffekruten som er en reddende engel - bland sammen sitronsaft og sukker og du har en perfekt skrubb. Ikke bare gjør den godt for huden, men den lukter også godt. Et siste tips er å bruke sitronvann på neglene. Et siste tips er om du sliter med gule negler etter mange ukers neglelakkbruk. Bland litt sitronsaft i en bolle med vann og la fingertuppene være oppi en liten stund. 
 

 


 

 

STAY HEALTHY

Ikke bare nok med at sitron er "superfrukten" for huden, den er også helt super når det kommer til kostholdet. Sitronsaften kan både hjelpe med fordøyelsesproblemer, halsbrann, hodeverk, hjelper å øke energinivået og for ikke å glemme styrke immunforsvaret fordi den inneholder store mengder vitamin c. Andre måter å bruke den på er om man er hangover. Ja, du leste riktig. Den beste instant hangoverkuren er nemlig å bruke ca 2 spiseskjeer ferskpresset sitronsaft sammen med 1 teskje sukker i et glass med vann. 

 

 

Sitron i seg selv er et skikkelig detoxboost i hverdagen, og er det noe et hvert kjøleskap bør inneholde er det sitroner. En sitron om dagen er virkelig det som hjelper for en frisk og sunn hverdag!


 

 

THERESE TIPSER: SKOPLEIE

Hei lørdag og helg! Jeg har merket at det har blitt utrolig populært med disse typiske tipse-spaltene rundt på blogger, så jeg tenkte å gjøre det samme. Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å ha disse, men jeg vil i alle fall ha 1-2 ganger i måneden. Spalten får også en egen kategori på bloggen slik at det blir lett å finne de frem i ettertid! Anyways, denne gangen vil jeg tipse om noen helt supre produkter til sko, og særlig da til hvite sko. 
 OM PRODUKTENE

Sprayflasken (den svarte) er en spray som man sprayer på enten hele skoen eller områder og lar virke inn i et par minutter før man tar en klut eller en svamp og skrubber skoene. Denne vil fjerne all skitt og flekker som har satt seg og skoene blir like fine som nye. Denne er fra merket sneakers lab og kan kjøpes på urban butikkene (som jeg vet om). Den andre flasken derimot er en krem som man smører på skoene som skal pleie skoene, samt inneholder imprignering som skal hjelpe å holde skoene hvite. Denne er fra merket pedag international og kan også kjøpes på urban butikkene.

Etter å bare ha brukt disse produktene er jeg helt frelst! 

SJEKK FORSKJELLEN DA DERE! PRETTY CLOSE TIL HELT NYE SKO SPØR DU MEG!

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits