MIN HUDPLEIERUTINE

Når det kommer til hudpleierutine, så jeg alltid utrolig streng med meg selv. Uansett hvor trøtt jeg er, uansett hvor sent (eller tidlig om så er) jeg er hjemme er alltid regel nummer 1 før jeg legger med å få renset huden skikkelig, og ikke minst sørge for at sminken er av før hodet treffer puta. 

Jeg er nok ikke den eneste som fra ung alder ikke var særlig flink når det kom til dette med hudpleie, og jeg trodde nok at en trofast sminkeserviett var gull verdt, noe den altså ikke er. Jeg har heldigvis gjort nok erfaringer til å vite såpass at en sminkeserviett ikke er så gull verdt som man en gang trodde. Jeg starter alltid med å vaske av all sminken der jeg bruker litt forskjellige produkter, før jeg går over med både micellar water og toner før jeg påfører fuktighetsgivende produkter. Det er alltid gjennom natten huden bruker tiden på å 'heale', og det å gi god pleie og litt kjærlighet til huden er så ekstremt viktig, særlig også nå som det begynner å bli kaldt ute og huden tørker ut. 

DETTE BRUKER JEG:

SIMPLE micellar water faktisk en av de nyeste favorittene. Jeg bruker sjeldent micellarwater, men ettersom jeg savnet å ha det i hudpleierutinen gikk jeg til innkjøp av den første og billigste jeg kom over. Generelt har jeg tidligere hatt god erfaring med simple sine produkter, og jeg husker jeg kjøpte masse av produktene deres et år jeg var i London. Denne svære flaska var på tilbud til rundt 40 kr, noe som er latterlig billig spør du meg.

CLINIQUE facial soap har jeg brukt som sminkefjerner i en årrekke nå. Den er så god, og får alltid av så og si all sminken, og ikke minst er den drøy i bruk (jeg vil faktisk påstå at jeg har hatt min i snart et halvt år, og jeg bruker denne daglig). Den er utrolig mild og god, og har du sensitiv hud kan jeg anbefale den på det sterkeste. 

CLINIQUE dramatical different moisturizing lotion denne bruker jeg til både morning og kveld. Jeg har prøvd utrolig mange forskjellige ansiktskremer, men ingen som har kunnet måle seg opp mot denne. Jeg elsker at denne trekker så godt inn i huden, og gir den skikkelig et moisture boost. Eneste negative er at det ikke er SPF i den. 

FOREVER LIVING marine mask dyptrensende ansiktsmaske som er min absolutt favoritt. Denne bruker jeg så og si hver eneste kveld, og jeg har merket store forbedringer etter at jeg begynte å bruke den. 

ORIGINS zero oil toner perfekt etter en har vært i dusjen. Denne får huden til å føles forfrisket, og er blitt en stor favoritt. Jeg har prøvd en del tonere før, blant annet var jeg fan av formula 10.0.6 sin i lang tid, men den etset nesten på huden (så vondt gjorde den - haaha), noe som gjorde at jeg måtte bytte til en annen - og jeg angrer virkelig IKKE. 

ORIFLAME lip balm absolutt favoritt - ingen over, ingen ved siden. Jeg vil påstå at det er den beste jeg noengang har prøvd. 

CLINIQUE under eye roller perfekt for de-puff. Jeg elsker at den har en sånn metall kule som man ruller på øynene. Skikkelig nedkjølende og helt fantastisk effekt. Denne bruker jeg ALLTID før jeg legger meg, og jeg merker at øynene mine slapper bedre av på kvelden når jeg bruker denne før leggetid. 

CLINIQUE eye makeup remover jeg har, som nevnt før, ekstremt sensitiv hud, og særlig har det vært vanskelig å finne noe som faktisk ikke irriterer øynene. Da jeg kom over denne fra clinique visste jeg at det var verdt et forsøk. Jeg har aldri hatt problemer med clinique serien noen gang, og visste nesten at denne også ville fungere utrolig bra - noe som den også gjør. Jeg har ikke tellingen på hvor mange flasker jeg har vært gjennom, men det er ikke få - og er det et produkt jeg aldri kommer til å bytte ut må det være denne!

 

Q: HAR DU NOEN FAVORITTPRODUKTER DU VIL ANBEFALE MEG? 

OKTOBER FAVORITTER

Denne måneden har jeg hatt dilla på blant annet wet vipes (jeg fatter ikke hvorfor jeg alltid har undervurdert det før, det er jo gull verdt! Og jeg tror det er det beste kjøpet jeg noen sinne har gjort), body butters og sheetmasks. Jeg døde nesten da jeg innså at det også var unicornprint på selve masken (goals for å oppnå drømmen om å være en ekte unicorn - haha!). 

Mange av dere har sikkert prøvd ut maskeraide maskene - jeg har vært stor fan av disse i en evighet, men da jeg også kom over disse klistermerkene for urenheter måtte jeg prøve det ut. Jeg får sjeldent masse store urenheter, men det skjer i blant, og egentlig hadde jeg lite tro på at et lite klister som ble klistret på urenheter ville funke, men dette er seriøst det beste produktet jeg har prøvd noen gang. Det at den klarer å fjerne urenheter over natten er magi i seg selv, for hva som er hemmeligheten i dette formulaet, det aner jeg ikke. 


HVA HAR VÆRT DINE FAVORITTPRODUKTER GJENNOM MÅNEDEN?

3 HAIR DO'S FOR BAD HAIR DAY!

Bad hair day's må være det verste jeg vet, og personlig har jeg dem liitt for ofte. Jeg gjør jo minimalt med håret når det kommer til både styling og produkter, noe som gjerne også kan føre til at jeg noenganger ser ut som et kråkereir om morningen. Heldigvis har ikke det problemet vært med meg etter mitt siste frisørbesøk, men med et langt og tykt hår følger de dagene dessverre litt for ofte. Så i dag deler jeg mine topp 3 favoritt hair do's: 1. HALF UP, HALF DOWN - Dette må være min absolutte favoritt! Den er jo superenkel og man kan gjøre den hvor sleek eller hvor messy man måtte ønske. Jeg personlig foretrekker alltid å ha den litt messy.

 

2. HIGH (SLEEK) PONYTAIL - Oldie and goodie, og noe som aldri er feil. Enten om man også vil ha denne litt mer halvveis eller mer sleek, er jo alltid opp til en hver hva man foretrekker. 
 

3. CAPS - perfekt, særlig nå som det begynner å kaldt ute. Enten om man vil ha håret løst under, eller ha en hestehale i tillegg blir det alltid like kult! 

 

 

SEPTEMBER BEAUTY FAVS

Oktober er her, og da er det vel på tide å ramse opp alle september beauty favorittene! Jeg har også tatt frem noen gamle favoritter, som bare har ligget i skuffen (og som kanskje egentlig burde kastes.. Hehe, ups), samt et par nye som jeg virkelig har ELSKET denne måneden. Garnier hårkur Maybelline baby lips lip balm Origins zero oil toner NYX concealer Clinique moisturizer, under eye serum & eye make up remover The body shop lip balm dragefrukt (gammel) & body butter Zoya nail polishMine topp 3 favoritter denne måneden:

Garnier respons 
hårkur har vært min lifesaver i mange år nå. Jeg har merket så ekstremt store forskjeller fra når jeg bruker denne kontra de få gangene jeg ikke bruker den. Den etterlater håret mitt silkemykt, jeg sliter ikke med frizzy hår og i tillegg kan jeg si farvell til alle flokene. Da jeg var i Sverige tidligere i sommer hamstret jeg et par forskjellige varianter av disse med meg, og akkurat nå bruker jeg den i honning. 

Zoya neglelakk er min absolutte favoritt merke når det kommer til neglelakk. Jeg kan ikke skryte nok av disse. Jeg har kun 2 farger av disse, og er så og si bare de to jeg går med. De holder så utrolig lenge på neglene før de begynner å flasse av. Jeg er helt fascinert av kvaliteten på disse.

The body shop Coconut body butter. Jeg elsker alt som lukter av kokos, og derfor har body butteren I kokos vært en stooor favoritt. Jeg har aldri vært fan av body butters generelt, men det siste året har jeg vært frelst. 

ORIENTAL

  

Min absolutt favorittparfyme om dagen. Oriental fra Zara.

 


De siste årene har jeg vært helt obsessed når det kommer til parfymene på Zara. De siste årene har jeg derfor skiftet ut med mine gamle, som også var i en dyrere prisklasse, med noen andre fra Zara. Jeg hadde aldri tenkt tanken over at Zara sine parfymer var noe, men særlig det siste året har disse blitt en favoritt. Ikke bare har de utrolig mange gode lukter, men de er også i en superfin prisklasse der de koster rundt 100 kr per flaske, and trust me, de varer leeeenge! 

URBAN DECAY 24/7 GLIDE-ON LIP PENCIL

Opp gjennom årene har jeg prøvd utallige leppestifter, både matte, glossy, liquid matte lipsticks, og for ikke å glemme lip pens. Uten egentlig å finne den som jeg selv syns er perfekt. Jeg er ekstremt kresen av natur, generelt når det kommer til alt. For ja, jeg er så vanskelig å ha med å gjøre at jeg nesten blir litt utmattet av meg selv til tider. (haha). 

Når jeg e på jakt etter nye sminkeprodukter, særlig når det kommer til leppeprodukter har jeg nesten litt for mange kriterier at å kunne krysse av alle er nesten klin umulig. Blant annet skal de se naturlige ut, de skal sitte bom fast på leppene (De skal gjennom "the kissing test" - den testen alle tar med å kysse seg selv på hånda for å se om den smitter av altså - og overleve, for å si det sånn), den skal ikke legge seg som flak på leppene (ettersom det er noe av det verste jeg vet), og ikke minst skal den være behagelig, og for ikke å glemme skal den IKKE smitte av på tennene. And the list goes on...Her om dagen da jeg hadde en bytur sammen med mamma var vi innom kicks her i Stavanger, som til min surprise hadde begynt å selge urban decay i butikk. Jeg falt helt pladask for lip pencil-en i fargen native, og kjøpte like godt en med meg hjem for å teste om den var perfect match for mine kriterier. Jeg gikk som sagt for fargen 'native', og etter min mening er det nesten en farge som passer utrolig bra om du ønsker en nude rosa tone og er veldig lys i huden. Det eneste minuset med denne er at den må spisses. 

På en skala fra 1-10 hvor bra jeg syns den er vil jeg si det er en klar 11! (Jepp, den sprenger faktisk skalaen, for så god er den). Urban Decay har lenge vært av mine favorittmerker. Jeg syns de har utrolig mye bra sminke til bra kvalitet, og prisene man betaler for produktene er virkelig verdt det, man får virkelig det man betaler for, og det er også noe av det jeg setter stor pris på. Jeg skulle nesten ønske at det kom frem på kamera hvor fin den faktisk er på leppene, for den er virkelig AMAZING. 

 

SKINCARE FAVS

Å bruke sminke fører også til at man må være flinke til å ta vare på huden sin, og rense den godt før man legger seg. (Vel, det er vel regel nummer 1 uansett, uavhengig om man bruker sminke eller ikke). Å være flink til å prioritere tid til å ta bort sminken og rense huden har vært viktig for meg de siste årene, og å finne de rette produktene for meg har vært vanskelig. Særlig siden jeg har såpass sensitiv hud som jeg har. I dag deler jeg mine 4 favoritter med dere:

// Using makeup also means that you really have to take care of your skin. I just think that is rule #1, always. Taking care of my own skin has been a priority for me the last couple of years, and finding the perfect products that don?t gives me allergic reactions has been pretty damn hard, and today I?m sharing my top 4 favorite skincare products with you:

CLINIQUE liquid facial sopa. Min troverdige sminkefjerner. Jeg vet ikke hvor mange av disse jeg har brukt opp, men la meg fortelle deg at det ikke er noen av dem. Denne har vært min fav de siste 3 årene, og jeg planlegger ikke å teste andre i fremtiden. Det jeg virkelig elsker om dette er at det virkelig tar hele ansiktssminken av, det etterlater huden din myk, og ikke minst har man den i evigheter da den er ekstremt drøy i bruk.

CLINIQUE different moisturizing lotion: Min favoritt favoritt fuktighetskrem. Det synker raskt inn i huden min, og det har den beste kjølefølelsen mens du bruker den (hvis du spør meg). Det eneste jeg ikke liker om dette fuktet er at det ikke har SPF i det. (Så kjære Clinique team, hvis du noen gang leser dette. Lag denne med SPF i det. Please)

CLINIQUE rinse-off eye makeup solvent: Er egentlig det eneste jeg kan bruke på mine øyne! Jeg har ekstremt sensitive øyne, at alt jeg har prøvd, har gjort at øynene mine har enten blitt hovne eller irritert.

ORIGINS zero oil toner: Min aboslutt favoritt toner. Denne er faktisk en ny favoritt av meg, etter at jeg har erstattet min gamle fra formel 10.0.6 med denne. Jeg bruker faktisk også denne hver morgen før jeg påfører sminke. Jeg har aldri vært en fan av å dusje eller vaske ansiktet mitt med vann om morgenen (jeg vet ikke hvorfor - det er en merkelig vane), så i stedet bruker jeg denne til å rense huden min. Det er helt super og det tar all olje i huden min.

(Det jeg også elsker både Clinique og Origins er at pakningen også er så sykt "aesthetically pleasing". Ja, det er også en ting jeg ser etter når jeg kjøper hudpleieprodukter. #funfactoftheday)


// CLINIQUE liquid facial soap. My trusty makeup remover. I don?t know how many of these I?ve used up, but let me tell you, it ain?t few of them. This one has been my fav for the last 3 years, and I?m not planning on testing others in the future. What I really love about this is that it really takes all of the face makeup of, it leaves your skin feel so soft, and it really lasts for a very long time because you just need a tiny little bit.

CLINIQUE different moisturizing lotion: My all time favorite moisturizer. It sinkes into my skin pretty quick, and it got the best cooling feeling while applying it (if you ask me). The only thing that I don?t like about this moisturized is that it doesn?t have SPF in it. (So dear Clinique team, if you ever read this. Make this with SPF in it. Please)

CLINIQUE rinse-off eye makeup solvent: Is actually the only thing that I can use on my eyes! I got so sensitive eyes, that everything else I?ve tried had made my eyes swollen and irritated.

ORIGINS zero oil toner: My all time favorite toner. This one is actually a new favorite of mine, after replacing my old one from formula 10.0.6 with this one. I?m actually also using this one every morning before I?m applying makeup. I?ve never been a fan of showering and washing my face with water in the morning (I don?t know why ? I think that is a weird thing), so instead I?m using this one to cleanse my skin. It works wonders and it takes all the oil of my skin.

(What I also loves about both Clinique and Origins is that the package is so aesthetically pleasing! Yes, that is also very important when I?m buying skincare products. #funfactoftheday)

THE PERFECT NAILPOLISH

 


 

Opp gjennom årene har jeg vært på jakt etter den perfekte neglelakken. Det å finne den perfekte som ikke flasser av bare du ser på den har vært litt av en oppgave. Jeg har prøvd alt fra H&M sin til Chanel, men ingen, og da mener jeg INGEN har overgått forventningene. Endten så tar de 1000 år før de størkner, eller så flasser de av bare etter en time. Man kan lett si at neglelakk i seg selv har vært et ekstremt frustrerende faktum. Noen som er med på den eller? Haha.

For en stund siden kom jeg over disse fra Zoya, og ettersom de har utrolig mange fine farger kjøpte jeg med meg en for å prøve den ut, fargen var bare perfekt, og ikke minst har den holdt seg i én uke, ÉN UKE!!! før den i det hele tatt har begynt å flasse. For meg har dette blitt favoritten, og ikke minst det merket jeg har begynt å samle på. Mens de andre, de går i søpla.

 

// Finding the perfect nailpolish that doesn't come of after just a couple of hours or just by looking at your nails, ooor takes thousands of years to dry is so frustrating and such a hard job to do. I've tried all from H&M to Chanel, and never been satisfied, just because they've never been "the one", and it's sad, cause some nailpolishes are expensive shit! Haha

A couple of weeks ago I was strolling around before I was going to work, and saw these in one of my favorite stores that I've always have to visit, and let me tell you, this thing, this is my new true love when it comes to nailpolish. It's so long lasting that I even can't explain. They're just perfect; it dries quickly and the colors is just so perfect! 

 

 

JEG KUNNE IKKE LEVD UTEN DEGEr det et produkt som jeg er totalt avhengig av gjennom hverdagen, så er det denne her saken her! Generelt elsker jeg produktene fra formula 10.0.6, men dette er den som står høyest på lista. Denne hjelper ekstremt godt på urenheter da den tørker ut kviser på ganske kort tid. Jeg har aldri hatt så fin hud som etter at jeg begynte å bruke denne gjevnlig: 2 ganger til dagen hver dag!

MY SKINCARE ROUTINE
Når det kommer til hudpleie er det nesten bare to merker jeg bruker, clinique og formula 10.0.6. Hvorfor? Rett og slett fordi jeg syns de gjør underverker som ikke koster skjorta! Alle produktene fra formula 10.0.6 koster under 100-lappen, så why not? Fra dette merket er jeg obsessed med både ansiktskremen, toneren, ansiktskrubben og ikke minst geléen som tørker ut kvisene og lar de forsvinne i løpet av bare noen få dager! Sliter du med mye kviser, anbefaler jeg den på den det sterkeste! Anyways - Jeg personlig syns det er utrolig gøy å lese om andre sin hudpleieruntine, så i dag tenkte jeg å dele min med dere. 

 

// When it comes to skin care, I only use two skin care/beauty brands, and it's clinique and formula 10.0.6. Why? Simply because I think they are doing wonders that do not cost a lot of money! All products from formula 10.0.6 costs under 100 nok, so why not? From the formula 10.0.6 brand, I'm totally obsessed with the face cream, toner, facial scrub and especially the gel that dries out pimples and let them disappear in just a few days! I really recommend it if you're struggeling with pimples! Anyways - I personally think it's so much fun to read about other's skin care routine, so today I thought I'd share mine with you:

Jeg pleier ALLTID å fjerne sminken, uansett hvor trøtt og sliten jeg er. Jeg starter alltid med å bruk clinique sin liquid facial soap som forresten har vært min favoritt i snart 2 år nå. Denne masserer jeg inn i huden og lar den bryte ned all sminke før jeg fukter en klut og vasker det vekk. Etter å ha gjort dette en gang går jeg over med et lag til for å forsikre meg om at all sminken er borte. Dusjer jeg om kvelden pleier jeg også bruke en skrubb i ansiktet, her er min favoritt pore cleans face scrub fra formula 10.0.6. Deretter tar jeg litt deep pore cleanser toneren fra formula 10.0.6 på en bomullsdott og går over hele ansiktet. Denne hjelper utrolig godt på å dyprense porene og ikke minst få huden til å se frisk ut! Denne svir bittelitt, men man må jo lide for skjønnheten. Ikke sant? ;) Etter dette går jeg over med blemish care også fra formula 10.0.6 på urenheter og lar denne tørke inn før jeg enten sprayer på vitamin E sprayen fra The body shop eller smører inn picture perfect daily moisturizer fra formula 10.0.6 (hva jeg bruker av disse to kommer helt an på hvor "lat" jeg er på kvelden, jeg syns begge to funker utrolig bra til å gi fukt på huden) og bruker all about eye serume fra clinique under øynene. 

// I ALWAYS remove my makeup, no matter how tired or how exhausted I am. I always start with the liquid facial soap from clinique which has been my favorite for almost 2 years now. I'm massaging it into the skin and allow it to break down all makeup before I moisten a cloth and wash it away. Having done this once I go over with another round of this in order to make sure that all the makeup is gone. If I'm showing that night I usually also use a scrub for my face, here are my favorite the pore Cleaner face scrub from formula 10.0.6. After that I take some deep pore cleanser toner from formula 10.0.6 on a cotton pad and go over the entire face with it. This stings a little bit, but one has to suffer for beauty. Right? ;) After, I go over with blemish care also from formula 10.0.6 on impurities and let this dry before I either spray my face with the vitamin E spray from The Body Shop or using the picture perfect daily moisturizer from formula 10.0.6 (which one I use depends entirely on how "lazy" I am that evening, they both works incredibly well to provide moisture to the skin) and the last thin I do is putting on some under eye serum for my under eye circles and my favorite here is the all about eye serum from clinique.

EVERYDAY MAKEUP ROUTINE

Jeg er nok ikke den personen som liker å leke rundt med sminke for mye og går nok for det samme hver dag. De siste månedene har jeg hatt den samme sminkerutinen min så og si hver dag, uansett om det er til jobb, fest eller hva det nå måtte være. Når det er sagt er det jo en ganske enkel look å gå for, og ikke minst er jeg super fornøyd med hvordan det ender opp hver dag. 
 For hudsminke er jeg blitt ekstremt nøye med hva jeg putter på huden. Rett og slett fordi jeg har ekstremt sensitiv hud. Sminke for meg har blitt en investering, og jammen meg er det verd det også. Jeg starter alltid med å påføre en fuktighetskrem før jeg deretter går over til å bruke smashbox sin camera ready BB cream. Denne har vært min favoritt i snart 4 år og jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke helt vet hvor mange jeg har gått gjennom, men det er ikke få!BB-creamen elsker jeg å bruke sammen med Sleek sin illuminater. Jeg blander disse sammen bakpå hånda og fordeler det i hele ansiktet.Jeg elsker glødende hud, og disse to gir denperfekte glødende og friske huden som jeg er på jakt etter. Ettersom det ikke er full dekkevne med BB-creamen går jeg over urenhetene med en concealer fra Clarins. Dette er også en utrolig stor favoritt hos meg, og er så og si den eneste jeg bruker.Denne har ekstremt god dekkevne og holder hele dagen.Til slutt setter jeg alt med contour palettet fra NYX. Setter concealeren under øynene, contourerer under skinnbena og legge på hightlight på skinnbena. Når det kommer til øyesminke er jeg ekstremt kjedelig. Til hverdags er jeg veldig glad i å gå all natural, men ettersom jeg har ekstremt oljete øyelokk liker jeg derfor å gå for en primer, min absolutt favoritt er URBAN DECAY sin i fargen EDEN, den er også matt, så det er et stort pluss for meg. Akkurat nå elsker jeg å bruke skimp på hele lokket og litt av stark blandet med frisk i globalen. Så avslutter jeg med et lag mascara og fyller i øyenbrynene med Anastasia sin dip brow - som er det beste brynsproduktet jeg noen gang har prøvd!

THE PERFECT NUDE LIPSNYX LINGERIE
03 LACE DETAILDen siste tiden har jeg blitt hekta på nude leppestifter og ikke minst liquid lipsticks som tørker matte. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være den personen som gikk til innkjøp av en nude farge, rett og slett fordi jeg alltid har vært skeptisk til det, da jeg er ekstremt lys i huden. 

Da Nyx lanserte sin lingerie kolleksjon var den all over youtube, og dere vet jo hvor glad jeg er i youtube; og så klart er swatches videoer noe av det gøyeste jeg vet. Lingerie kolleksjonen ble jeg helt forelsket i da jeg så en jente som gjorde en swatches video; Det var jo så utrolig mange sinnsykt fine farger. Min favoritt sålangt er definitivt 03 LACE DETAIL, som i mine øyne er den perfekte fargen som bare gjør prikken over i-en i hverdagen!

USED UP PRODUCTS #2Heihei dere! Nå er det jo en stund siden jeg postet et innlegg med produkter som jeg har brukt opp, og snart skal jeg gjøre et nytt. Jeg merker at det samler seg opp masse produkter fort - og denne gangen er det en god del! Jeg har gått skikkelig utav komfortsonen og faktisk spilt inn en video på dette denne gangen. hjelp! Haha, dere må tro at jeg har hatt det utrolig morsomt med meg selv når jeg har sittet å filme. Såklart blir det noen bloopers med i filmen. Jeg håper jeg får den ferdig i dag, slik at jeg kan få lastet den opp senere i dag eller i løpet av helgen! Men filmen kommer fortere enn dere vet om det, så stay tuned!

SLEEK PALETTE


 

AU NATURAL 
 Et nytt tilskudd i makeup samlingen. Jeg kom over disse øyeskyggepalettene på H&M senest på fredag. Årh, jeg blir bare så sinnsykt glad når "nye" sminkemerker blir tilgjengelig for oss i Norge også. Sleek sin sminke har lenge stått på ønskelisten min, og endelig er det mulig å få tak i, også i butikkene. Jeg var så heldig å få et av disse av mamma - er ikke hun bare verdens snilleste? - og såklart gikk jeg for Au natural som jeg mener har alt av farger som man trenger til enhver anledning; Dette er jo så lett å lage både en festlook og hverdagslook fra samme palette - og det beste av alt er om man skal ut etter jobb kan man bare slenge den i veska og bygge på øyenskyggene til en mer smokey look. Genialt, ikke sant? Jeg er i alle fall helt frelst!
 

MIRACLE FOR YOUR SKIN

THE INCREDIBLE FACE GELHei dere! Jeg regner med at flere av dere har hørt om maybeuty sin face gel etterhvert! Jeg og mamma bestilte en haug sammen for en stund siden, og i går kom de i posten! Jeg var så spent at jeg omtrent skrek av glede når jeg åpnet postkassen min; endelig var de her. Såklart kastet jeg meg over pakken og testet dem umiddelbart, og jeg må si jeg ble helt ekstremt overrasket over resultatet. 

Produktet er en face gel som man skal smøre på huden og skal skrubbes inn i huden. Effekten er umiddelbar og man vil se at noe skjer ganske raskt. Den trekker seg godt inn i huden og man bare ser alle de døde hudcellene løsne fra huden. Denne skal hjelpe på å fjerne døde hudceller, rense porer og fjerne olje fra huden. Jeg merket godt at denne var ekstremt god på kviser, da mange av mine omtrent gikk bort over natten. Litt sykt ikke sant? Nei, vet dere hva. Dette produktet er virkelig for godt til å være sant, og jeg er helt frelst!

Jeg bestilte mine her

THE PERFECT SHADE OF GREY

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset
The shade is called urban escape.

 

Okei, så her om dagen skrev jeg om de tre fargene som jeg alltid går for i neglelakk - svart, nude og en berry tonet farge. Men herlighet dere, jeg har funnet den perfekte lysegrå fargen og jeg elsker den. Lakken er fra merket flormar og jeg kom over disse på europris til rundt 26 kr. Nesten gratis, det er helt sykt! Ikke nok med at jeg er helt obsessed med fargen i disse dager, men lakken er bare helt perfekt i både konsistens og dekkevne. Man trenger kun ett lag for å få den perfekte lakken på neglene. Det er jo en drøm i seg selv!

MATTE ON MY LIPS

 

GOT THEM IN THE COLORS 
ROSE TEA & RICH RED

Den siste tiden har dette med matte lepper vært en stor hit. Jeg er også litt bitt av basillen og foretrekker alltid matte lepper fremfor glossy. 

Da jeg var i Danmark i fjor sommer kom jeg over et stort utvalg av ELF produkter til en utrolig billig penge - for ja, ELF er vel det merket som er billigst. Jeg kjøpte mine til rundt 30(!) kr; er ikke det en sinnsykt bra pris, så vet ikke jeg.

Disse matte lipbulletene er mine favoritter og jeg bruker de aktivt så og si hver dag. Jeg elsker den rosalilla fargen til hverdags og den rød mer til festlige anledninger. De er så fine begge to, holde lenge, i tillegg til at de ikke virker tørkende på leppene.

GO TO NAILPOLISHES

 

A RED-ISH ONE, A NUDE ONE AND A BLACK ONE!

Jeg er den type jente som ikke klarer å leve uten neglelakk og opp gjennom årene har jeg samlet meg en liten "kolleksjon" bestående av uttallige farger; noen jeg har brukt én gang, et par ganger eller de som er standarder for meg.

Uavhenging av sesong er det disse tre fargene jeg går for: black, nude og en berry-toned neglelakk. Disse er så standard, klassiske og går til hvert antrekk. Mine er fra Chanel, Dior og &other stories. For ikke å glemme er også kvaliteten på dem fantastiske og holder supergodt på med en god top coat over!

MY SIGNATURE SCENT

 


JOYFUL TUBEROSE
 


For en stund tilbake gikk jeg tok for Marc by Marc Jacobs' daisy dream parfymen min, som også har vært den eneste jeg har brukt etter at jeg fikk den for 2(?) år siden. Det å bruke et par hundre kroner på en ny flaske var ikke i nærheten av et alternativ for meg akkurat nå, ettersom det ikke er helt innenfor mitt budsjett ATM. 

Parfymene fra Zara har jeg lenge vært nysgjerrig på, men aldri en gang luktet på dem i butikken en gang. Etter mye om og men falt jeg for deres joyful tuberose ettersom det var en lukt som jeg var utrolig meg. Til 99kr hadde jeg ikke store forventninger om at den skulle sitte på i lang tid, men det gjør den så absolutt. Jeg er så fornøyd - virkelig en perfekt en for meg!

PRODUCTS I'VE USED UP

Da jeg fant denne scruben på & other stories i København i fjor sommer stod jeg lenge å vurderte med meg selv "skal jeg kjøpe med meg en, eller skal jeg ikke? Men den er jo så god, alle snakker jo så varmt om den" og før jeg visste ordet av det grabbet jeg med meg en og stilte meg i kø i kassen. 

Den stod nok en stund på kommoden på soverommet før jeg faktisk begynte å bruke den, men virkelig - det er den beste scruben jeg noensinne har prøvd. Kornene er så utrolig fine og er skikkelig god til å fjerne død hud og etterlate kroppen utrolig silkemyk. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lukten av den, men den lukter utrolig søtt - noe som jeg personlig liker veldig godt.

 

Selvom jeg har begynt å bli veldig glad i mange parfymer av Zara sin kolleksjon er nok DAISY DREAM fra Marc Jacobs en all time fav hos meg! Denne her lukter så enormt godt, og for ikke å glemme designet på flasken. Denne har jeg faktisk stående som dekor her hjemme, selvom det ikke er mer igjen av den - skikkelig fin flaske!
 

SHEA BODY WHIP fra The Body shop er nok en av de beste body lotionene som jeg personlig har prøvd noen sinne. Jeg kjøpte den for ganske lenge siden, men begynte ikke å bruke den før i høst. Denne her brukte jeg også en stund som håndkrem og hadde den med meg over alt hvor enn jeg gikk. Denne her lukter også helt himmelsk, har en slags nøtteaktig lukt som jeg bare ELSKER!
 

All time fav når det kommer til shaving produkter. Jeg har lenge hatet disse her skum-greiene og så og si ikke brukt noe når jeg har barbert leggene - helt til jeg begynt å abonnere på Shai-boxen. Denne her er virkelig fantastisk og kommer aldri til å gå over til noe annet ever again. Når det er sagt syns jeg også shai høvlene er on point og beste jeg har prøvd!! 👌
 

Denne her har fått meg til å gi slipp på fuktighetskremen før jeg legger meg. Jeg vet ikke om det er riktig måte i følge alle disse beauty guruene. Men denne her er så fuktighetsgivende, og jeg vil også påstå at denne her er utrolig god for problemhud. Denne her har jeg allerede brukt opp et par av og er blitt mitt go to og must have i sminkeveska!
 

Dette må jo være den mest omtalte sminkefjerneren som noengang har eksistert, eller? Alle brukte den i en periode og sa så mye bra om den, men helt ærlig; det er ikke en favoritt hos meg - selvom jeg har vært gjennom ganske mange av den. Jeg syns personlig ikke den er noe god til å fjerne sminke, ettersom jeg ALDRI får fjernet all sminken med den. Derimot syns jeg at den er utrolig god på fukt. 


 

SUNDAY MOOD: PAMPER YO' SELF!
TREAT YOURSELF WELL

MY FAVORITE PAMPERING PRODUCTS GARNIER HAIR MASK WITH AVOCADO OIL & SHEA BUTTER er min nøkkel til et glødende og fresht hår. Etter at jeg tok i bruk denne har jeg ikke slitt med hverken tørt, slitt og veldig store floker i det hele tatt. Denne bruker jeg kun 1 gang i uken, og er også såpass heldig som kun trenger å vaske håret en gang i uken.FLEUR DE MIMOSA BODY SCRUB: Guri malla, jeg har ikke ord på hvor mye jeg elsker denne tingen her. Denne kjøpte jeg i sommer, men har ikke begynt å ta den i bruk før nylig. Denne får virkelig bort alle de døde hudcellene og hjelper virkelig på å gi fukt og ikke minst silkemyke ben. Jeg har ikke ord; har du muligheten til å få tak i en slik en er det ikke engang vits å tenke seg om 2 ganger!VITAMIN E FACE MIST Denne sprayen er min trofaste venn gjennom hverdagen; jeg bruker den både morgen og kveld og har nesten blitt en erstatter fra ansiktskrem. Jeg pleier også å bruke den som en slags lipbalm når jeg kommer ut av dusjen - det høres kanskje litt rart ut, men den har gjort utrolige underverker på de ekstremt tørre leppene jeg får om vinteren; den gir så utrolig god fukt - så hvorfor ikke? ORIFLAME SILK BEAUTY SHOWER CREAM: Nylig en favoritt; den gir en utrolig god fukt til huden og lukter helt himmelsk. SHEA BODY WHIP: Jeg har en ting for ting som inneholder shea butter, og denne er definitivt blitt min største favoritt noensinne. Jeg har sikkert nevnt denne på bloggen 100 ganger allerede, men dere; den er virkelig verdt det! Denne trekker så utrolig fort inn i huden, lukter helt ekstremt godt, og for ikke å glemme er den utrolig god. Jeg er en av de som får helt angst av legger som stikker. Jeg har opp gjennom årene har jeg prøvd en rekke produkter, og mange har skuffet. Det siste året har jeg gitt en sjanse for Shai sine høvler, og så lenge er dette min ABSOLUTT FAVORITT! Jeg har ikke ord på hvor mye jeg ELSKER denne. Jeg har ikke klart å skjære meg noengang og opplever aldri å "glemme" partier på beina, for ikke å glemme er også "Wash & shave" såpen som kommer med i pakken bedre enn de fleste andre produkter jeg har prøvd.  

Jeg vet ikke med dere, men for meg er nøkkelen til den perfekte søndagen en ekstra lang dusj med skikkelig pampering time og kanskje litt for mye syinging i dusjen. Søndagene for meg er å avslutte uken som var og begynne å forberede seg til en ny uke. Over ser dere mine favorittprodukter; noen nye favoritter og noen som har vært med meg i et par måneder nå. 


HVA ER DINE PAMPERING FAVORITTER?

 

x T

MINE MUST HAVES FOR VINTEREN


Body scrubs syns jeg er genialt på vinteren for å få bort alle de døde hudcellene. Denne fra &other stories kjøpte jeg i København i sommer og har ikke begynt å ta den i bruk før nå. Jeg elsker den fordi den også gir utrolig god fukt til huden, samt kornene i den ikke er for hard mot huden, noe som jeg syns mange skrubber kan virke!D-vitaminer er ikke tvil om er et must have for meg under vintersesongen. Vi nordmenn får såpass lite sol at mangelen på D-vitaminer kan være livsfarlig!!! Jeg pleier alltid ta 2-3 stk av disse daglig, rett og slett fordi jeg er på et såpass underskudd av D-vitaminer at jeg har blitt anbefalt å kjøre på med disse i en periode. Av annet D-vitaminboost er jeg også utrolig glad i D-vitamin sprayen til the body shop! Denne bruker jeg hver morgen og hver kveld for å gi huden i ansiktet ekstra D-vitaminer; det har jeg sett har hatt god effekt på den urene huden min! Denne EEEELSKER jeg! Jeg er helt avhengig av body lotion's om vinteren, rett og slett fordi jeg får så tørr hud at jeg flasser av. Jeg foretrekker disse body whip'ene fordi jeg de trekker så fort inn i huden og man går ikke rundt og er klissete lenge etter man har smurt seg inn. Jeg blir alltid så tørr på hendene, og lite glad i er jeg i å bruke votter - så det å alltid ha håndkrem tilgjengelig er et must. Denne fra Lindex er faktisk en stor favoritt og har vært det lenge; jeg er rett og slett overrasket over hvor mange gode produkter Lindex har kommet med i skjønnhet/sminke-kolleksjonen sin. Den eneste som faktisk funker på leppene mine er denne. Uansett hva produkter jeg bruker på leppene fungerer det ikke, bortsett fra denne; livet er omtrent helt krise uten denne; jeg klarte å miste min forrige, noe som gjorde at jeg desperat sprang til nærmeste apotek for å få tak i ny! Generelt syns jeg REN skincare er litt dyre, men funker det investerer jeg med glede i produktene. HVA ER DINE MUST HAVES I VINTERSESONGEN?

APPLE ON MY MINDJeg gikk glipp av denne i fjor, og ord kan ikke beskrive gleden av at denne er tilbake i butikk. Den lukter så godt og i tillegg er den så god <3

I ONLY SMOKE...
... MY EYES

 

Smokey eyes er vel den mest klassiske å mest brukte sminkelooken når det kommer til festlige anledninger. For meg er det julebord i helgen og til i dag har jeg hverken visst hva jeg skal ha på meg eller hvordan sminke jeg vil bruke. Jeg bestemte meg for å teste ut smokey eyes sminkelooken og syns resultatet ble utrolig bra!

Jeg gikk kun for en enkel versjon der jeg droppet falske øyenvipper og den såkalte "winged eyelineren", rett og slett fordi jeg er så altfor elendig på det!

 

Slik gjorde jeg det:
Jeg startet med Urban Decay primer potion i fargen eden som base. Brukte Stark fra Naked 2 basics fra Urban Decay som transition shade og gikk deretter over hele øyelokket med fargen Undone fra samme palett. For å få mer glitter og glam på lokket gikk jeg over der igjen med fargen pistol fra Naked 2 palettet og avsluttet med å line øvre og endre våtkant av øyet med ELF sin Eyeliner og shadowstick i fargen black liner. Til slutt ga jeg vippene et par strøk med Maybellines Lash sensational mascara!

Så enkelt gjort - tar virkelig toppen 10 minutter! 
x THERESE

TOP 9 BEAUTY & MAKEUP FAVORITES

For meg er det viktig å velge gode produkter når det kommer til både hudpleie og sminke, jeg er utrolig nøye med produktene jeg velger ettersom jeg har veldig sensitiv hud - og derav har det blitt mange bom gjennom årene når det har kommet til valg av sminke - og hudpleieprodukter som har ødelagt huden mer enn de har hjulpet.

Når jeg først finner et produkt jeg liker og som funker for meg er det vanskelig å finne et annet som tar plassen, såpass 'vanedyr' vil jeg påstå jeg selv er, og ikke minst er disse 10 produktene noe jeg kjøper gang på gang og aldri blir lei. De er jo så supre!The body shop Vitamin E water 
Har de siste måneden blitt mitt absolutt must have når det kommer til fuktighetsgivende produkter! Før slet jeg med mye kviser, store porer og mye urenheter, men ettersom denne ble tatt i rutinen min for hver kveld har alt (på nesten litt mystisk vis) forsvunnet. Såklart har jeg strengt tatt ikke sluttet å få kviser, men denne har hjulpet meg så utrolig mye! Jeg pleier aldri å bruke fuktighetskrem i tillegg til denne ettersom jeg syns denne funker så utrolig godt alene.

Clinique moisturizing gel 
Den beste fuktighetskremen jeg noengang har funnet for ansiktet. Mange av de jeg har prøvd opp gjennom årene har gitt meg rød og tørr hud i store deler av ansiktet, og dette er den eneste jeg har funnet som ikke gjør det og som gir et godt underlag til sminken! Selvom denne er i det dyreste laget er den virkelig verd hver eneste krone ettersom den er utrolig drøy i bruk.

The body shop Shea body whip 
The body shop er jo kjent for å ha mange utrolig gode body lotions og dette er blitt min favoritt. Den mykgjør huden så ekstremt. Og har blitt med meg i veska mange ganger i stedet for håndkrem. Jeg elsker lukten av den, selvom jeg føler jeg går rundt og lukter som en hel nøttefabrikk etter hvert bruk.

Marc by Marc Jacobs Daisy Dream 
Min såkalte 'signature scent'. Denne har vært min favoritt siden den kom ut, og jeg har gang på gang fått utrolig mange komplimenter på den. Den lukter jo så utrolig godt.L'oreal Brow Artist Pen
Jeg er vel en av de som 'ikke kan gå ut døra uten bryna'. Rett og slett fordi mine er utrolig ujevne og nesten helt usynlige. Når sant skal sies har jeg prøvd ut fåtallet av brynspenner, men dette er den jeg kjøper gang på gang og blir aldri skuffa. 

BareMinerals Bareskin foundation  
Best foundation ever! Jeg har lest mange uttalelser om denne i det siste, der mange har gitt den ikke så altfor godt terningkast, men la meg si - denne er så utrolig god og blant de beste jeg har prøvd! Denne blender seg så utrolig godt inn i huden, har utrolig god dekkevne til å være så tyntflytende som den er og ikke minst smudger den ikke i løpet av dagen! 
 
REN skin care vita mineral lip balm 
Say hello to my new all time FAVE! Da mormor og morfar nettopp besøkte Nashville var de så heldige å fikk reise med DET luksus flyet og fikk små goodiebags med seg hjem med det ene og det andre, blant annet var noen prøver på REN skin care produkter. Jeg var jo så heldig å få både prøve ut håndkremen og lip balm-en som lå oppi pakken og forelsket meg helt. I all frykt for å gå tom gikk jeg til nærmeste apotek for å hamstre inn en ny en. Om vinteren sliter jeg ekstremt med lepper som både svir og flasser, og får små perioder til og med ved sommer/høst skiftet og denne har vært min reddende engel så langt. Jeg elsker denne og anbefaler den på det sterkeste!

ELF matte lip color 
Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut ELF sine produkter, og da jeg kom over en hel stand med forskjellige produkter derfra da jeg var innom Bilka i Danmark kunne jeg ikke gjøre annet enn å hamstre med meg ALTFOR mange produkter til å teste ut. En av favorittene mine har blitt disse lip pennene fra ELF; de holder hele dagen, sitter nesten som støpt uten å smitte av når man spiser / drikker og ikke minst er jo fargene så utrolig fine! Det eneste jeg syns er et minus er at de virker tørre på leppene, så anbefaler på det sterkeste å bruke en lip balm under!

Garnier micellar cleansing water 
Det eneste jeg bruker til å fjerne sminken er dette vannet. Jeg syns det fungerer så utrolig godt, den tar alt av sminke og gir en så utrolig god fukt til huden samtidig! At jeg sikkert er på min hundrede flaske av den her vil jeg påstå sier litt. Jeg ELSKER dette rensevannet mer enn noe annet i hele verden. (Ok, det var litt hardt å ta i, men dere skjønner! haha) 

 

 

x THERESE

SEPTEMBER FAVESNå som måneden nærmer seg slutten er det på tide med en ny månedens favoritter; Jeg kjenner det er lenge siden sist jeg postet et slikt innlegg, så nå var det jammen meg på tide! Denne måneden har jeg fått en del nye favoritter; blant annet har jeg lagt min store kjærlighet til Bareskin fra BareMinerals og Le Blanc de Chanel fra Chanel (haha, ofcourse). Det jeg absolutt elsker med Bareskin foundationen fra BareMinerals er at den er utrolig light weight, men allikevel har en utrolig god dekkevne. Den er også utrolig flytende, så mitt motto for denne er "en dråpe er mer enn nok" - og slik er det nesten. Le Blanc de Chanel er også min swear to når det kommer til primer; Huden min har aldri glødet så mye før med hjelp av en primer slik som det er med denne, og for ikke å glemme legge foundationen seg så utrolig fint oppå. Dette er definitivt to produkter som jeg vil anbefale på det sterkeste!

I SWEAR ON MY CHANEL

 


 

 MY NEW FAVE!

 

Jeg har virkelig blitt helt forelsket i denne primeren fra Chanel. Lenge har jeg slitt med å bli utrolig oljete på nesen og at sminken min har smittet bort i løpet av dagen. Med denne nye favoritten er dette ikke lenger et problem; jeg har sagt farvell til oljete nese, porer som ikke vil dekkes om det så smalt i havet og ikke minst holder sminken seg så utrolig fin utover hele dagen! 

LET'S FALL IN LOVE WITH FALL

Nå som høsten nærmer seg er det kanskje på tide å forberede seg på både makeup og skincare fronten! Når tiden går mot mørkere tider bytter jeg gjerne neglelakken ut fra nude til mørk burgunder. Favorittfargene som brun, grå, sort og burgunder blir endelig dratt frem fra klesskapet og samtidig blir de nude neglelakkene skiftet ut i samme fargeskala som finnes i klesskapet. Det er nå også på tide å skifte om rutinene for å holde huden glødende og ikke minst gi den riktig fuktighet. 

 NAKED 2 BASICS PALETTE er blitt min all time fave. Etter at dette ble et produkt jeg kjøpte med meg fra Danmark i år har det blitt med meg overalt. Palettet har alt du trenger og er perfekt for å bruke det som et multiprodukt; Sort øyenskygge for eyeliner for et mer duset ned resultat og mer "naturlig" i tillegg til at man kan blande sammen den perfekte fargen til å fylle inn bryn. Og for ikke å glemme er har dette palettet så mange farger at det aldri går feil til å lage den perfekte øyenskyggen for både hverdag og fest; sammen med en lys smokey eye blandet med disse og et pigment fra f.eks MAC kan man dra fra jobb rett på fest! Hvor genialt er det ikke? ME LOVES ALOT!

MATTE LIP COLOR fra ELF har jeg lagt mitt ELSK på! Ikke bare sitter de som støpt på, men de holder så lenge. De kommer i ganske mange farger, og er helt perfekte og passer for de fleste. Tommel opp for en leppestift som er matte og holder hele dagen og langt utpå kvelden!

AMBIENT LIGHTING PALETTE er så og si snart klikket hjem i postkassen! Dette er mitt stort ønsket produkt for høsten. Ikke bare fin for highlight, men gir perfekt glødende contouren.

 

 

Til skincare står Shai sin shaibox høyt på favorittlisten over produkter for å preppe huden i dusjen. Shai i seg selv var jeg ikke så begeistret for da jeg mottok prøven jeg bestilte, men etter å ha prøvd den sammen med den fantastiske shave & shower gélen som følger med shaibox er jeg helt frelst! Scrub fra &other stories og body lotion fra body shop står sterkt sammen og beste kombinasjoner etter en god og lang dusj. De lukter også helt himmelsk.

 

 

 

HVA ER DINE FAVORITTPRODUKTER FOR A/W SESONGEN?

 

JULY MAKEUP FAVES

RED NAILS AND LIPS OBSESSED NAILPOLISH: Ah, Chanel's 609 Coup de Coeur er virkelig blitt favoritten denne måneden. Den fineste burgunderfargen og virkelig et must for de kommende høstmånedene!

URBAN DECAY: Jeg har skaffet meg to nye favoritter fra Urban Decay! Både den etterlengtede Naked2 og for ikke å glemme en primer potion. Tidligere har jeg ikke sett magien i en primer på øynene, men denne får virkelig en hver øyenskygge til å poppe. Must have i sminkekolleksjonen. 

LIP PEN: All time fave! Denne røde pennen fra ELF er matte og sitter på hele kvelden. Man trenger virkelig ikke å bekymre seg over å måtte passe på om den sitter på når man er på fest eller på dinnerdates. it's magic

HIGHTLIGHTER: Cream highlighteren fra ELF er også en ny favoritt. Den blir så naturlig på og blender seg så fint inn i huden.. Denne kostet faktisk bare 20 kr. Det er nesten litt for godt til å være sant!

 

HVA VAR DITT/DINE FAVORITTPRODUKTER FOR JULI MÅNED?

MY WAY TO A FLAWLESS FACEFor meg handler veien om til et flawless resultat om å bruke de riktige produktene. Det å gjøre en god jobb med rensing både morgen og kveld er nøkkelen til suksess syns jeg. Det hjelper både på å få et bedre resultat på sminken, og ikke minst hjelper det også på med sminken.

Det å starte med en god base med både cleanser, skrubb og riktig fuktighetsprodukter er for meg utrolig viktig sammen med de produktene som er tilpasset hudtypen og som i tillegg ser bra ut.Clinique's dramatically different moisturizing gel:
All time favorite! Ah, words can't describe. Dette tør jeg å påstå er den beste ansiktskremen jeg noengang har prøvd og kommer nok mest sannsynlig aldri til å bruke noen annen. 

Beautyblender:
Min trusty beautyblender har fulgt meg i snart 6 år nå. Den begynner å bli en smule slitt, så det er kanskje på tide å investere i en ny? Når det kommer til redskaper for å påføre foundation og/eller concealer så HATER jeg koster ettersom jeg ikke får det resultatet jeg ønsker. En gjennomdampet beautyblender er derfor mitt beste redskap for et perfekt resultat.

Loréal's Infallible foundation:
En ny stor favoritt hos meg er denne infallible foundationen fra Loréal paris. Jeg har alltid unngått å bruke foundation fra Loréal ettersom jeg aldri har vært fornøyd med de gangene jeg har prøvd ut deres true match. Men etter å ha lest en rekke anmeldelser av denne, sett denne mange steder på både andre blogger og youtubekanaler måtte jeg bare prøve den. Denne matte versjonen er ganske ny på markedet. Jeg elsker den mer enn noe annet ansiktsprodukt jeg noengang har prøvd. Det at den er matt er jo også et stort pluss! Denne sitter også så godt at for meg er det ikke lenger vits i å bruke en primer i tillegg til fuktighetskremen. 

Clarins instant concealer:
It's perrrf! Blant de concealerene jeg har prøvd har dette blitt min absolute fav. Den har så ekstremt god dekkevne, og ikke minst holder den hele dagen.

Mac's Studio fix: 
Et utrolig godt produkt. Jeg har aldri vært en smule misfornøyd med mac sine ansiktsprodukter. Denne er perfekt å sette en hver foundation og concealer med, i tillegg til at den er lett å ta med seg i veska om man trenger å fikse på sminken utover dagen! 

Loréal's Glam Bronze:
Denne fikk jeg i en goodiebag da jeg var på makeup kveld på Loreal for over 1 år siden nå. For meg kan den kanskje virke litt for oransj etter min smak i begynnelsen, men utover dagen gjevner den seg så utrolig godt inn i huden og blir helt fantastisk på. 

The balm's Mary-Lou Manizer:
Perfekte highlighteren jeg noengang har prøvd, den gir det lille ekstra av glød til huden og med å få blendet denne ut skikkelig ser det så utrolig naturlig ut. Den er også perfekt som øyenskygge. 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits