hits

SOME NEW GOODIES

... From Copenhagen

MSCH lue og chuncky hoops, SEPHORA sheet masks og håndkrem, MARC JACOBS primer, & OTHER STORIES tynne øreringer og skrubb, H&M ansiktsmaskekost, URBAN DECAY single eyeshadow, foundation, concealer og setting spray, THE BODY SHOP matcha tea mask, eye roller



Jeg kjøpte egentlig overraskende lite mens jeg var i København, rett og slett fordi jeg prøvde å styre unna butikker man har her hjemme i Norge, og heller fokusere på de butikkene man ikke har. Jeg brukte jo en halv evighet blant annet inne på & other stories og Sephora; noen av de butikkene jeg MÅ innom når jeg kommer over disse. Jeg hamstret med meg skrubber fra & other stories (som faktisk er mine absolutt favoritter) og en haug med sheet masks og litt ny sminke for å teste ut fra Sephora. Endelig fikk jeg også tak i Urban Decay sin naked skin foundation; men til min uflaks klarte dama som hjalp meg med å finne riktig farge, gi meg feil farge. Altså, ærre mulig? Haha. Heldigvis er den bare hakket for mørk, så jeg krysser fingrene for at den vil passe bedre nærmere sommeren. 

COLORFUL NAILS


 

HAPPY FRIYAY DERE! Endelig helg, eller hva? Men herregud, for en dag; jeg må nesten fortelle dere. Da jeg skulle ut en tur tidligere i dag for å gjøre et par ærend sammen med mamma var det full utrykning som møtte oss på vei til butikken. Det var full kaos overalt, og vi skjønte først ingenting. Etter en stund fant vi ut at det var en mann som hadde prøvd å ta selvmord ved å hoppe fra brua. Altså, herregud, snakk om en dramatisk dag. Helt ærlig er jeg glad jeg ikke var vitne til når det skjedde og at jeg føler meg "heldig" som var i området litt senere enn på tidspunktet skjedde. Det er nesten litt trist å tenke på hvilke skjebner man har i livet, og jeg håper virkelig at personen det gjelder får den hjelpen som behøves, og ikke minst pårørende! Så langt jeg vet klarte de HELDIGVIS å redde personen før det var for sent. 

Anyways. I dag var det tid for å endelig fikse neglene igjen. Jeg har sett denne trenden lenge på instagram med forskjellig farge (gjerne rødtoner og rosa sammen) på neglene, og jeg syns det er sååå fint! I tillegg er det jo så vårlig og man får nesten litt sommerfølelsen bare av å fornye neglelakken bittelitt! Jeg brukte en veldig dus rosatone fra Essie i fargen, en klassisk rødfarge fra isadora og ikke minst en all time fav fra zoya i en vinrød farge! Og så klart brukte jeg en topcoat som gjør at lakken tørker på null komma nix - det anbefales hvis du også er en av de som hater å vente på at den skal tørke ferdig. Kombinasjonen er bare helt perfekt spør du meg! 

EMPTIES

PRODUKTER JEG HAR BRUKT OPP I DET SISTE

.. og som jeg har samlet i en pose for å lage et slikt innlegg! Jeg hadde nesten glemt ut at denne posen eksisterte, og nå var det jammen på tide at jeg fikk kastet ut det gamle som var spart opp. Det er jo så spennende å se hva andre gjøre slike innlegg og ikke minst youtubevideoer om dette! I dag deler jeg derfor noen av produktene som jeg har brukt opp den siste tiden med dere..


 

 

CHANEL PERFECTION LUMIERE VELVET FOUNDATION:
En av mine absolutt favorittfoundationer, denne er helt perfekt til sommeren. Jeg tror aldri jeg har vært så fornøyd med en foundation før, den er så lett i konsistensen, og ikke minst ser den utrolig naturlig ut på huden. En foundation som er veldig drøy i bruk - og gjett om jeg skal ha en ny nå som våren nærmer seg. 

YSL TOUCH ECLAT
Superfin concealer, men ettersom den ikke har noe dekkevne i det hele tatt er ikke dette akkurat en concealer for meg (ettersom jeg sliter ekstremt med ringer rundt øynene og trenger litt mer dekk). Denne er perfekt til å lysne opp i områder, og gir en naturlig glød som er perfekt til fotografering (hvertfall det jeg har lest). 

FORMULA 10.0.6 PICTURE PERFECT
Dette var min trofaste ansiktskrem i ganske lang tid før jeg begynte å få allergiske reaksjoner av den, noe som førte til at jeg måtte bytte den ut mot en annen. Litt kjipt, ettersom jeg likte den så godt. Den er også veldig billig, noe som er veldig forsvarlig om man tenker økonomisk!


MAKEUP MEKKA WET WIPES:
Altså, hvor skal jeg begynne? Jeg liker ikke wet wipes en gang, men denne dere, herregud. Jeg har ikke ord! Jeg fikk disse i julegavekalender fra mamma, og da jeg først åpnet pakken tenkte jeg med meg selv "altså, mamma du vet jeg ikke liker sånne?" Haha. 
Skikkelig fuktighetsgivende og ikke minst fjerner den all sminken. Jeg går uansett alltid over ansiktet med en dyprens for å sørge for at all sminken er borte, men denne gjør virkelig en super jobb - uten tvil! Disse er også ekstremt billige. 

THE BODY SHOP PEACH BODY BUTTER:
Nesten litt trist at jeg gikk tom for denne. Jeg har lenge vært superfan av body butterene til the body shop, og jeg tror fersken må være favoritten av de alle! 

ORIGINS ZERO OIL TONER:
En toner jeg har kjøpt igjen og igjen! Virkelig den beste toneren som jeg noengang har prøvd. Det jeg elsker med den er hvor frisk og "renset" huden kjennes ut etter å ha brukt den.

 

SHEETMASKS:
Det er ikke noe annet som er så sykt herlig enn sheetmasks. Det har nesten blitt min guilty pleasure, men også noe som jeg unner meg kun en gang av og til. Jeg har prøvd ekstremt mange forskjellige, blant annet den kuleste fra FACEINC "sparke like a unicorn" og ikke minst har jeg også vært stor fan maskeraide sine! Helt ærlig var jeg ikke like imponert over faceinc sine, som jeg var med maskeraide sine! Maskeraide sine er perfekt formet til ansiktet, og ikke minst har de store nok hull til øynene, noe som mange andre masker ikke har. Personlig går jeg kun for maskeraide sine, rett og slett på grunn av "passformen" til ansiktet, og ikke minst er de så utrolig digge! Min absolutt favoritt må være detox diva. 

MASKERAIDE SPOTTED:
Perfekt hvis du har uren hud og store kviser som man vil ha vekk ganske raskt! Dette er små plastere som man klistrer på problemområdene, og vips så er de borte på 1-2-3! Disse har jeg kjøpt igjen og igjen, og det minner meg faktisk på at jeg må opparbeide meg et nytt lite lager. 

 

6 MAKEUP HACKS JEG SVERGER TIL

BAKING: 
Baking trenden var stor i fjor, og jeg tenkte bare at hvem har tid til sånt, og hvem gidder å gjøre sånt når de skal ut døra? Jeg undervurderte baking til de grader, men da jeg forsiktig prøvde meg på det gjennom julen ble jeg frelst. Et lite tips er å påføre pudder under øynene og bronzeren og lar den sitte mens man gjør øyensminken. Jeg vil påstå jeg ADLRI har hatt så fin 'bronz' i ansiktet noengang. I tillegg sitter sminken så mye bedre - og ikke minst ser den helt fantastisk ut!

FULL RENS KAN GJØRE SUSEN: 
Å rense huden før man påfører sminke har sikkert for mange vært veldig undervurdert om morningen. Man tar seg gjerne ikke tid til det, gjett om jeg selv er skyldig i det eller! Jeg personlig har ikke brukt en eneste primer til ansiktet på mange år, og særlig det siste året har sminken sittet såpass godt gjennom hele dagen, uten ved hjelp av primere, men mer for å rense huden grundig før påføring. Man trenger ikke en 100 stegs rutine for dette, men å gå over ansiktet med en  våtserviett eller micellar water gjør virkelig susen og fjerner overflødig oljer som huden har samlet opp gjennom natten. 

ØYENBRYNSGELE SOM MASCARA:
Det er ikke hver dag man ønsker å se ut som om man har ramla med trynet først nedi sminkeveska, og da særlig dager hvor man bare ønsker å se litt fresh ut, men også se ut som man ikke har noe sminke på seg, gjerne om man skal en kjapp tur på butikken eller på trening, eller til og med på senteret når man har fri. Jeg personlig foretrekker alltid å gå uten sminke når jeg har fri - ja til og med hvis jeg skal ut å gjøre ærend. For oss med ikke-eksisterende, omtrent gjennomsiktige øyevipper er alltid det gull verdt! 

FALSKE ØYEVIPPER FOR ET MER DRAMATISK, MEN NATURLIG ØYELOOK:
Okei, okei, så er ikke alle så fan av å ta på falske øyenvipper hver morgen, for herregud så lang tid det tar. Men falske øyevipper er etter min mening perfekt til fest og selskaper når man ønsker å freshe seg opp hakket mer enn til vanlig. Å bruke falske øyevipper kan mange ganger se bedre ut (om man finner de riktige - mange av de som finnes på markedet ser jo helt syke ut) enn om man tar på hundrevis av lag med mascara, som kanskje vil ende opp med å se helt latterlige ut.  (Men husk alltid på å ha lim i veska!!)

ALLTID HUSK Å VASK KOSTENE MED JEVNE MELLOMROM:
Ikke bare fører det til at huden ikke tar opp så mange bakterier, men sminken sitter alltid så mye finere også. Jeg er altfor dårlig på dette selv, men har merket hvor finere sminken sitter og hvor lettere det er å blende ut med rene koster. (Apropo det, jeg må virkelig få vasket mine ASAP!).

RENS ALLTID NEGLENE MED NEGLELAKKFJERNER FØR DU PÅFØRER NY: 
Jeg vet ikke om neglelakk går under kategorien sminke(?), men her er et lite tips for dere som ønsker at neglelakken skal sitte lenger. Jeg personlig elsker å ta på ny neglelakk selv, jeg kunne aldri gått til en neglesalong for å få gjort det, rett og slett fordi jeg syns det er gøy å gjøre det selv (me-time materialet til de grader), og er det en ting jeg har funnet ut i det siste så er det å rense neglene grundig før man påfører ny. Negler vil ofte ha en del olje på seg, enten om det er fra håndkrem, bodybutters, eller kanskje ikke all olivenoljen fra du laget middag har gått bort? Et lite tips er derfor å alltid gå over neglene med en neglelakkfjerner og skylle hendene i kaldt vann før man påfører ny. Sørg alltid for at hendene er helt tørre før man påfører neglelakk! 

DESEMBER BEAUTY FAVS!

Inneholder annonselenker

 

Hei dere! Årh, dette innlegget skulle vært publisert i går, men jeg har vært så travel med jobb og varetelling - i tillegg hadde jeg problemer med macen; altså, jeg trodde nesten jeg skulle få hjerteinfarkt - den er jo tross alt bare et halvt år gammel. Men heldigvis ordnet den seg, noe som førte til at jeg endelig kunne puste lettet ut etter å prøve å google hva som var problemet, for gjett hvem som satt med hjertet i halsen og hylgråt i går kveld da dere? Huffameg! 

Desember var nok den måneden jeg fikk testet ut mest nye produkter, ettersom jeg gikk til innkjøp av litt forskjellig selv + at jeg fikk utrolig mye bra og fint i julegavekalenderen fra mamma. Noen av favorittene fra desember har også vært favoritter en ganske god stund nå, og det er produkter jeg sverger til hver eneste dag, og som har gitt meg en wow følelse helt fra starten. 

- VIPPER, NEGLAKKER, OVER NIGHT MASK OG LEPPEPRODUKTER - 

VIPPER: Jeg trodde seriøst aldri at jeg kom til å være en person som gikk for øyevipper ettersom jeg aldri har brukt det før (utenom den ene gangen på et halloweenparty for et par år tilbake), men disse vippene dere, de var bare helt magiske, og ikke minst så naturlige og behagelige å ha på. De er fra makeupmekka og heter lush :) Utrolig fine til både hverdags og fest.

OVER NIGHT MASK: Etter å ha lest så mye bra om denne gikk jeg til innkjøp av den da jeg tilfeldigvis kom over den på kicks, jeg har leita ekstremt lenge etter den, og den har alltid vært utsolgt hver eneste gang jeg har vært innom der, og jeg skjønner hvorfor. Selv har jeg oljete hud, men om vinteren blir huden min sykt blass og skikkelig tørr, noe som fører til at en fetere nattkrem er the way to go. Denne er bare helt utrolig god, og gir utrolig mye fukt til huden - akkurat det jeg trenger! Ikke minst føles den utrolig lett på huden og synker skikkelig raskt og godt inn - noe som jeg liker ettersom jeg hater når krem bare forblir på hudens overflate (om dere skjønner hva jeg mener?)

NEGLELAKK: Shoutout til essie for å lage de beste neglelakkene! Herregud altså, jeg har ikke ord. De sitter så godt på i flere dager, og ikke minst er de utrolig gode. Jeg har lenge sverget til zoya, men ettersom de ikke har det sprekeste utvalget å få tak i her i Norge (hvertfall der jeg har funnet de), gikk jeg til innkjøp av noen fra essie. Jeg har lenge hatt lyst på ny svart neglelakk ettersom jeg gikk tom for min fra Dior (en jeg ikke var særlig overrasket over - rett og slett er kvaliteten dårlig i forhold til pris om du spør meg). I tillegg til å ha blitt forelsket på ny i essie sine lakker har jeg også blitt frelst av deres quick dry (litt usikker på om det er det den heter) neglelakk, en gjennomsiktig top coat som gjør at neglelakken tørker på null komma niks. (Perfekt for oss lazy girls som hater å vente på at lakken skal bruke en evighet til å tørke). Essie neglelakker kan dere få tak i her

NYX LINGERIE: Min go to nude matte leppefarge som er like fin til både hverdags og fest, særlig hvis man går for en smokey øyelook. I tillegg holder disse utrolig godt og gjør ikke leppene tørre. Jeg har min i fargen lace detail, og den finner dere her

MAKEUP MEKKA LEPPESTIFT: Min er i fargen speedy. Jeg fikk et par av disse i kalenderen i år, og jeg er så fornøyd. De er jo så fine, og min absolutt favoritt er forresten i fargen speedy, som er en dyp burgunder farge. 

- CONCEALER, FOUNDATION, CONTOUR PALETT, EYELINER, LIQUID HIGHLIGHT AND WIPES -

HIGHLIGHTER: Perfekt under/blandet med foundation om man ønsker mer glød. Personlig syns jeg ikke den gjør særlig særlig nytte som highlighter da jeg foretrekker å bruke de i pudderform. Min er fra sleek

FOUNDATION: En favoritt på vinterstid, særlig når huden ikke er på det fineste. Jeg merker at jeg får mer uren hud rundt vinterstid, og da passer det alltid med en litt mer dekkende foundation, og denne er helt ekstremt god. Jeg har aldri brukt noe særlig sminke fra isadora, men jeg ble positivt overrasket; jeg vet ikke helt hva det er, men jeg har alltid vært litt skeptisk til merket. Jeg har min i fargen 00 fair, og den kan dere finne her

CONCEALER: Jeg har prøvd uttallige concealere, men aldri funnet en jeg er 100% fornøyd med, fordi enten har jeg fått allergiske reaksjoner eller så har de ikke stått til forventningene jeg har hatt. Jeg har lenge vært fan av touch eclat fra YSL, men den har jo så og si ingen dekkevne, noe som jeg er avhengig av til hverdags ettersom jeg har tidenes poser under øynene. Å finne en billig concealer som er bra har vært en stor utfordring, men denne fra maybelline er virkelig en all time favoritt! Den sitter utrolig godt og er utrolig fin på, og holder hele dagen. 

EYELINER: Til vanlig bruker jeg ALDRI eyeliner, men denne bruker jeg for å fylle inn og "gjevne" ut øyevippene om jeg bruker det. En utrolig god applikator, også for oss som suger i å påføre eyeliner, gjør jobben easy peasy lemon squeezy! 

MAKEUP REMOVER WIPES: Jeg har aldri vært fan av wipes når det kommer til å fjerne sminken, rett og slett fordi jeg syns de er tørre, gjør liten nytte og jeg får alltid utslett av de. Da jeg først fikk disse i kalenderen ble jeg litt sånn "årh, mamma du kjenner meg bedre enn dette", men så klart måtte jeg jo gi de en sjanse - og jeg tror aldri jeg har vært så positivt overrasket i hele mitt liv. Jeg har brukt disse til å rense huden om morningen, ettersom jeg ikke er særlig glad i å fjerne sminken med slike. Disse gir utrolig mye fukt og gir et skikkelig boost til huden om morningen. Er nesten litt rart, men jeg føler nesten jeg våkner mer av å bruke disse enn å vaske ansiktet med kaldt vann. Haha. Disse er fra makeup mekka forresten ;)

CONTOUR PALETT: Jeg er ikke akkurat den som bruker mest kontur til hverdags, rett og slett fordi jeg som regel ikke gidder. Jeg har merket særlig i eksamensperioden hvor lat man faktisk blir når det kommer til å sminke seg, og som regel den siste perioden har blitt preget av et tynt lag med foundation bare for å gjevne ut hudtonen. Særlig i julen har jeg tatt i bruk palettet igjen, og det er så bra; fargene er utrolig pigmenterte, så man trenger absolutt ikke bruke mye av denne. Jeg har funnet ut at å bake konturen i kinnene gjør at fargen blir så mye finere og ikke minst sitter den så mye bedre. Dere finner det her

 

 

HVA HAR DINE FAVORITTPRODUKTER VÆRT FOR DESEMBER? HAR DU NOEN DU VIL TIPSE MEG OM? 

DEN PERFEKTE NEGLELAKKFARGEN

 

Årh, jeg kan ikke huske sist jeg gikk til innkjøp av en essie neglelakk, og jeg hadde nesten glemt hvor bra de er. Denne fargen ble jeg helt forelsket i da jeg så sjefen min gikk rundt med den, og så klart måtte jeg jo få vite hva den het. Jeg vil påstå det er årets fineste farge, og jeg er helt forelsket. En skikkelig dyp blågrønn farge, som bare er helt nydelig! Jeg tror dette må være den nye favoritten, og kommer til å være den eneste jeg bruker de neste ukene. 

 

MIN HUDPLEIERUTINE

Når det kommer til hudpleierutine, så jeg alltid utrolig streng med meg selv. Uansett hvor trøtt jeg er, uansett hvor sent (eller tidlig om så er) jeg er hjemme er alltid regel nummer 1 før jeg legger med å få renset huden skikkelig, og ikke minst sørge for at sminken er av før hodet treffer puta. 

Jeg er nok ikke den eneste som fra ung alder ikke var særlig flink når det kom til dette med hudpleie, og jeg trodde nok at en trofast sminkeserviett var gull verdt, noe den altså ikke er. Jeg har heldigvis gjort nok erfaringer til å vite såpass at en sminkeserviett ikke er så gull verdt som man en gang trodde. Jeg starter alltid med å vaske av all sminken der jeg bruker litt forskjellige produkter, før jeg går over med både micellar water og toner før jeg påfører fuktighetsgivende produkter. Det er alltid gjennom natten huden bruker tiden på å 'heale', og det å gi god pleie og litt kjærlighet til huden er så ekstremt viktig, særlig også nå som det begynner å bli kaldt ute og huden tørker ut. 

DETTE BRUKER JEG:

SIMPLE micellar water faktisk en av de nyeste favorittene. Jeg bruker sjeldent micellarwater, men ettersom jeg savnet å ha det i hudpleierutinen gikk jeg til innkjøp av den første og billigste jeg kom over. Generelt har jeg tidligere hatt god erfaring med simple sine produkter, og jeg husker jeg kjøpte masse av produktene deres et år jeg var i London. Denne svære flaska var på tilbud til rundt 40 kr, noe som er latterlig billig spør du meg.

CLINIQUE facial soap har jeg brukt som sminkefjerner i en årrekke nå. Den er så god, og får alltid av så og si all sminken, og ikke minst er den drøy i bruk (jeg vil faktisk påstå at jeg har hatt min i snart et halvt år, og jeg bruker denne daglig). Den er utrolig mild og god, og har du sensitiv hud kan jeg anbefale den på det sterkeste. 

CLINIQUE dramatical different moisturizing lotion denne bruker jeg til både morning og kveld. Jeg har prøvd utrolig mange forskjellige ansiktskremer, men ingen som har kunnet måle seg opp mot denne. Jeg elsker at denne trekker så godt inn i huden, og gir den skikkelig et moisture boost. Eneste negative er at det ikke er SPF i den. 

FOREVER LIVING marine mask dyptrensende ansiktsmaske som er min absolutt favoritt. Denne bruker jeg så og si hver eneste kveld, og jeg har merket store forbedringer etter at jeg begynte å bruke den. 

ORIGINS zero oil toner perfekt etter en har vært i dusjen. Denne får huden til å føles forfrisket, og er blitt en stor favoritt. Jeg har prøvd en del tonere før, blant annet var jeg fan av formula 10.0.6 sin i lang tid, men den etset nesten på huden (så vondt gjorde den - haaha), noe som gjorde at jeg måtte bytte til en annen - og jeg angrer virkelig IKKE. 

ORIFLAME lip balm absolutt favoritt - ingen over, ingen ved siden. Jeg vil påstå at det er den beste jeg noengang har prøvd. 

CLINIQUE under eye roller perfekt for de-puff. Jeg elsker at den har en sånn metall kule som man ruller på øynene. Skikkelig nedkjølende og helt fantastisk effekt. Denne bruker jeg ALLTID før jeg legger meg, og jeg merker at øynene mine slapper bedre av på kvelden når jeg bruker denne før leggetid. 

CLINIQUE eye makeup remover jeg har, som nevnt før, ekstremt sensitiv hud, og særlig har det vært vanskelig å finne noe som faktisk ikke irriterer øynene. Da jeg kom over denne fra clinique visste jeg at det var verdt et forsøk. Jeg har aldri hatt problemer med clinique serien noen gang, og visste nesten at denne også ville fungere utrolig bra - noe som den også gjør. Jeg har ikke tellingen på hvor mange flasker jeg har vært gjennom, men det er ikke få - og er det et produkt jeg aldri kommer til å bytte ut må det være denne!

 

Q: HAR DU NOEN FAVORITTPRODUKTER DU VIL ANBEFALE MEG? 

OKTOBER FAVORITTER

Denne måneden har jeg hatt dilla på blant annet wet vipes (jeg fatter ikke hvorfor jeg alltid har undervurdert det før, det er jo gull verdt! Og jeg tror det er det beste kjøpet jeg noen sinne har gjort), body butters og sheetmasks. Jeg døde nesten da jeg innså at det også var unicornprint på selve masken (goals for å oppnå drømmen om å være en ekte unicorn - haha!). 

Mange av dere har sikkert prøvd ut maskeraide maskene - jeg har vært stor fan av disse i en evighet, men da jeg også kom over disse klistermerkene for urenheter måtte jeg prøve det ut. Jeg får sjeldent masse store urenheter, men det skjer i blant, og egentlig hadde jeg lite tro på at et lite klister som ble klistret på urenheter ville funke, men dette er seriøst det beste produktet jeg har prøvd noen gang. Det at den klarer å fjerne urenheter over natten er magi i seg selv, for hva som er hemmeligheten i dette formulaet, det aner jeg ikke. 


HVA HAR VÆRT DINE FAVORITTPRODUKTER GJENNOM MÅNEDEN?

3 HAIR DO'S FOR BAD HAIR DAY!

Bad hair day's må være det verste jeg vet, og personlig har jeg dem liitt for ofte. Jeg gjør jo minimalt med håret når det kommer til både styling og produkter, noe som gjerne også kan føre til at jeg noenganger ser ut som et kråkereir om morningen. Heldigvis har ikke det problemet vært med meg etter mitt siste frisørbesøk, men med et langt og tykt hår følger de dagene dessverre litt for ofte. Så i dag deler jeg mine topp 3 favoritt hair do's: 



1. HALF UP, HALF DOWN - Dette må være min absolutte favoritt! Den er jo superenkel og man kan gjøre den hvor sleek eller hvor messy man måtte ønske. Jeg personlig foretrekker alltid å ha den litt messy.

 

2. HIGH (SLEEK) PONYTAIL - Oldie and goodie, og noe som aldri er feil. Enten om man også vil ha denne litt mer halvveis eller mer sleek, er jo alltid opp til en hver hva man foretrekker. 
 

3. CAPS - perfekt, særlig nå som det begynner å kaldt ute. Enten om man vil ha håret løst under, eller ha en hestehale i tillegg blir det alltid like kult! 

 

 

SEPTEMBER BEAUTY FAVS

Oktober er her, og da er det vel på tide å ramse opp alle september beauty favorittene! Jeg har også tatt frem noen gamle favoritter, som bare har ligget i skuffen (og som kanskje egentlig burde kastes.. Hehe, ups), samt et par nye som jeg virkelig har ELSKET denne måneden. 



Garnier hårkur Maybelline baby lips lip balm Origins zero oil toner NYX concealer Clinique moisturizer, under eye serum & eye make up remover The body shop lip balm dragefrukt (gammel) & body butter Zoya nail polish



Mine topp 3 favoritter denne måneden:

Garnier respons 
hårkur har vært min lifesaver i mange år nå. Jeg har merket så ekstremt store forskjeller fra når jeg bruker denne kontra de få gangene jeg ikke bruker den. Den etterlater håret mitt silkemykt, jeg sliter ikke med frizzy hår og i tillegg kan jeg si farvell til alle flokene. Da jeg var i Sverige tidligere i sommer hamstret jeg et par forskjellige varianter av disse med meg, og akkurat nå bruker jeg den i honning. 

Zoya neglelakk er min absolutte favoritt merke når det kommer til neglelakk. Jeg kan ikke skryte nok av disse. Jeg har kun 2 farger av disse, og er så og si bare de to jeg går med. De holder så utrolig lenge på neglene før de begynner å flasse av. Jeg er helt fascinert av kvaliteten på disse.

The body shop Coconut body butter. Jeg elsker alt som lukter av kokos, og derfor har body butteren I kokos vært en stooor favoritt. Jeg har aldri vært fan av body butters generelt, men det siste året har jeg vært frelst. 

ORIENTAL

 



 

Min absolutt favorittparfyme om dagen. Oriental fra Zara.

 


De siste årene har jeg vært helt obsessed når det kommer til parfymene på Zara. De siste årene har jeg derfor skiftet ut med mine gamle, som også var i en dyrere prisklasse, med noen andre fra Zara. Jeg hadde aldri tenkt tanken over at Zara sine parfymer var noe, men særlig det siste året har disse blitt en favoritt. Ikke bare har de utrolig mange gode lukter, men de er også i en superfin prisklasse der de koster rundt 100 kr per flaske, and trust me, de varer leeeenge! 

URBAN DECAY 24/7 GLIDE-ON LIP PENCIL

Opp gjennom årene har jeg prøvd utallige leppestifter, både matte, glossy, liquid matte lipsticks, og for ikke å glemme lip pens. Uten egentlig å finne den som jeg selv syns er perfekt. Jeg er ekstremt kresen av natur, generelt når det kommer til alt. For ja, jeg er så vanskelig å ha med å gjøre at jeg nesten blir litt utmattet av meg selv til tider. (haha). 

Når jeg e på jakt etter nye sminkeprodukter, særlig når det kommer til leppeprodukter har jeg nesten litt for mange kriterier at å kunne krysse av alle er nesten klin umulig. Blant annet skal de se naturlige ut, de skal sitte bom fast på leppene (De skal gjennom "the kissing test" - den testen alle tar med å kysse seg selv på hånda for å se om den smitter av altså - og overleve, for å si det sånn), den skal ikke legge seg som flak på leppene (ettersom det er noe av det verste jeg vet), og ikke minst skal den være behagelig, og for ikke å glemme skal den IKKE smitte av på tennene. And the list goes on...



Her om dagen da jeg hadde en bytur sammen med mamma var vi innom kicks her i Stavanger, som til min surprise hadde begynt å selge urban decay i butikk. Jeg falt helt pladask for lip pencil-en i fargen native, og kjøpte like godt en med meg hjem for å teste om den var perfect match for mine kriterier. Jeg gikk som sagt for fargen 'native', og etter min mening er det nesten en farge som passer utrolig bra om du ønsker en nude rosa tone og er veldig lys i huden. Det eneste minuset med denne er at den må spisses. 

På en skala fra 1-10 hvor bra jeg syns den er vil jeg si det er en klar 11! (Jepp, den sprenger faktisk skalaen, for så god er den). Urban Decay har lenge vært av mine favorittmerker. Jeg syns de har utrolig mye bra sminke til bra kvalitet, og prisene man betaler for produktene er virkelig verdt det, man får virkelig det man betaler for, og det er også noe av det jeg setter stor pris på. Jeg skulle nesten ønske at det kom frem på kamera hvor fin den faktisk er på leppene, for den er virkelig AMAZING. 

 

SKINCARE FAVS

Å bruke sminke fører også til at man må være flinke til å ta vare på huden sin, og rense den godt før man legger seg. (Vel, det er vel regel nummer 1 uansett, uavhengig om man bruker sminke eller ikke). Å være flink til å prioritere tid til å ta bort sminken og rense huden har vært viktig for meg de siste årene, og å finne de rette produktene for meg har vært vanskelig. Særlig siden jeg har såpass sensitiv hud som jeg har. I dag deler jeg mine 4 favoritter med dere:

// Using makeup also means that you really have to take care of your skin. I just think that is rule #1, always. Taking care of my own skin has been a priority for me the last couple of years, and finding the perfect products that don?t gives me allergic reactions has been pretty damn hard, and today I?m sharing my top 4 favorite skincare products with you:

CLINIQUE liquid facial sopa. Min troverdige sminkefjerner. Jeg vet ikke hvor mange av disse jeg har brukt opp, men la meg fortelle deg at det ikke er noen av dem. Denne har vært min fav de siste 3 årene, og jeg planlegger ikke å teste andre i fremtiden. Det jeg virkelig elsker om dette er at det virkelig tar hele ansiktssminken av, det etterlater huden din myk, og ikke minst har man den i evigheter da den er ekstremt drøy i bruk.

CLINIQUE different moisturizing lotion: Min favoritt favoritt fuktighetskrem. Det synker raskt inn i huden min, og det har den beste kjølefølelsen mens du bruker den (hvis du spør meg). Det eneste jeg ikke liker om dette fuktet er at det ikke har SPF i det. (Så kjære Clinique team, hvis du noen gang leser dette. Lag denne med SPF i det. Please)

CLINIQUE rinse-off eye makeup solvent: Er egentlig det eneste jeg kan bruke på mine øyne! Jeg har ekstremt sensitive øyne, at alt jeg har prøvd, har gjort at øynene mine har enten blitt hovne eller irritert.

ORIGINS zero oil toner: Min aboslutt favoritt toner. Denne er faktisk en ny favoritt av meg, etter at jeg har erstattet min gamle fra formel 10.0.6 med denne. Jeg bruker faktisk også denne hver morgen før jeg påfører sminke. Jeg har aldri vært en fan av å dusje eller vaske ansiktet mitt med vann om morgenen (jeg vet ikke hvorfor - det er en merkelig vane), så i stedet bruker jeg denne til å rense huden min. Det er helt super og det tar all olje i huden min.

(Det jeg også elsker både Clinique og Origins er at pakningen også er så sykt "aesthetically pleasing". Ja, det er også en ting jeg ser etter når jeg kjøper hudpleieprodukter. #funfactoftheday)


// CLINIQUE liquid facial soap. My trusty makeup remover. I don?t know how many of these I?ve used up, but let me tell you, it ain?t few of them. This one has been my fav for the last 3 years, and I?m not planning on testing others in the future. What I really love about this is that it really takes all of the face makeup of, it leaves your skin feel so soft, and it really lasts for a very long time because you just need a tiny little bit.

CLINIQUE different moisturizing lotion: My all time favorite moisturizer. It sinkes into my skin pretty quick, and it got the best cooling feeling while applying it (if you ask me). The only thing that I don?t like about this moisturized is that it doesn?t have SPF in it. (So dear Clinique team, if you ever read this. Make this with SPF in it. Please)

CLINIQUE rinse-off eye makeup solvent: Is actually the only thing that I can use on my eyes! I got so sensitive eyes, that everything else I?ve tried had made my eyes swollen and irritated.

ORIGINS zero oil toner: My all time favorite toner. This one is actually a new favorite of mine, after replacing my old one from formula 10.0.6 with this one. I?m actually also using this one every morning before I?m applying makeup. I?ve never been a fan of showering and washing my face with water in the morning (I don?t know why ? I think that is a weird thing), so instead I?m using this one to cleanse my skin. It works wonders and it takes all the oil of my skin.

(What I also loves about both Clinique and Origins is that the package is so aesthetically pleasing! Yes, that is also very important when I?m buying skincare products. #funfactoftheday)

THE PERFECT NAILPOLISH

 


 

Opp gjennom årene har jeg vært på jakt etter den perfekte neglelakken. Det å finne den perfekte som ikke flasser av bare du ser på den har vært litt av en oppgave. Jeg har prøvd alt fra H&M sin til Chanel, men ingen, og da mener jeg INGEN har overgått forventningene. Endten så tar de 1000 år før de størkner, eller så flasser de av bare etter en time. Man kan lett si at neglelakk i seg selv har vært et ekstremt frustrerende faktum. Noen som er med på den eller? Haha.

For en stund siden kom jeg over disse fra Zoya, og ettersom de har utrolig mange fine farger kjøpte jeg med meg en for å prøve den ut, fargen var bare perfekt, og ikke minst har den holdt seg i én uke, ÉN UKE!!! før den i det hele tatt har begynt å flasse. For meg har dette blitt favoritten, og ikke minst det merket jeg har begynt å samle på. Mens de andre, de går i søpla.

 

// Finding the perfect nailpolish that doesn't come of after just a couple of hours or just by looking at your nails, ooor takes thousands of years to dry is so frustrating and such a hard job to do. I've tried all from H&M to Chanel, and never been satisfied, just because they've never been "the one", and it's sad, cause some nailpolishes are expensive shit! Haha

A couple of weeks ago I was strolling around before I was going to work, and saw these in one of my favorite stores that I've always have to visit, and let me tell you, this thing, this is my new true love when it comes to nailpolish. It's so long lasting that I even can't explain. They're just perfect; it dries quickly and the colors is just so perfect! 

 

 

JEG KUNNE IKKE LEVD UTEN DEG



Er det et produkt som jeg er totalt avhengig av gjennom hverdagen, så er det denne her saken her! Generelt elsker jeg produktene fra formula 10.0.6, men dette er den som står høyest på lista. Denne hjelper ekstremt godt på urenheter da den tørker ut kviser på ganske kort tid. Jeg har aldri hatt så fin hud som etter at jeg begynte å bruke denne gjevnlig: 2 ganger til dagen hver dag!

MY SKINCARE ROUTINE




Når det kommer til hudpleie er det nesten bare to merker jeg bruker, clinique og formula 10.0.6. Hvorfor? Rett og slett fordi jeg syns de gjør underverker som ikke koster skjorta! Alle produktene fra formula 10.0.6 koster under 100-lappen, så why not? Fra dette merket er jeg obsessed med både ansiktskremen, toneren, ansiktskrubben og ikke minst geléen som tørker ut kvisene og lar de forsvinne i løpet av bare noen få dager! Sliter du med mye kviser, anbefaler jeg den på den det sterkeste! Anyways - Jeg personlig syns det er utrolig gøy å lese om andre sin hudpleieruntine, så i dag tenkte jeg å dele min med dere. 

 

// When it comes to skin care, I only use two skin care/beauty brands, and it's clinique and formula 10.0.6. Why? Simply because I think they are doing wonders that do not cost a lot of money! All products from formula 10.0.6 costs under 100 nok, so why not? From the formula 10.0.6 brand, I'm totally obsessed with the face cream, toner, facial scrub and especially the gel that dries out pimples and let them disappear in just a few days! I really recommend it if you're struggeling with pimples! Anyways - I personally think it's so much fun to read about other's skin care routine, so today I thought I'd share mine with you:

Jeg pleier ALLTID å fjerne sminken, uansett hvor trøtt og sliten jeg er. Jeg starter alltid med å bruk clinique sin liquid facial soap som forresten har vært min favoritt i snart 2 år nå. Denne masserer jeg inn i huden og lar den bryte ned all sminke før jeg fukter en klut og vasker det vekk. Etter å ha gjort dette en gang går jeg over med et lag til for å forsikre meg om at all sminken er borte. Dusjer jeg om kvelden pleier jeg også bruke en skrubb i ansiktet, her er min favoritt pore cleans face scrub fra formula 10.0.6. Deretter tar jeg litt deep pore cleanser toneren fra formula 10.0.6 på en bomullsdott og går over hele ansiktet. Denne hjelper utrolig godt på å dyprense porene og ikke minst få huden til å se frisk ut! Denne svir bittelitt, men man må jo lide for skjønnheten. Ikke sant? ;) Etter dette går jeg over med blemish care også fra formula 10.0.6 på urenheter og lar denne tørke inn før jeg enten sprayer på vitamin E sprayen fra The body shop eller smører inn picture perfect daily moisturizer fra formula 10.0.6 (hva jeg bruker av disse to kommer helt an på hvor "lat" jeg er på kvelden, jeg syns begge to funker utrolig bra til å gi fukt på huden) og bruker all about eye serume fra clinique under øynene. 

// I ALWAYS remove my makeup, no matter how tired or how exhausted I am. I always start with the liquid facial soap from clinique which has been my favorite for almost 2 years now. I'm massaging it into the skin and allow it to break down all makeup before I moisten a cloth and wash it away. Having done this once I go over with another round of this in order to make sure that all the makeup is gone. If I'm showing that night I usually also use a scrub for my face, here are my favorite the pore Cleaner face scrub from formula 10.0.6. After that I take some deep pore cleanser toner from formula 10.0.6 on a cotton pad and go over the entire face with it. This stings a little bit, but one has to suffer for beauty. Right? ;) After, I go over with blemish care also from formula 10.0.6 on impurities and let this dry before I either spray my face with the vitamin E spray from The Body Shop or using the picture perfect daily moisturizer from formula 10.0.6 (which one I use depends entirely on how "lazy" I am that evening, they both works incredibly well to provide moisture to the skin) and the last thin I do is putting on some under eye serum for my under eye circles and my favorite here is the all about eye serum from clinique.

EVERYDAY MAKEUP ROUTINE





Jeg er nok ikke den personen som liker å leke rundt med sminke for mye og går nok for det samme hver dag. De siste månedene har jeg hatt den samme sminkerutinen min så og si hver dag, uansett om det er til jobb, fest eller hva det nå måtte være. Når det er sagt er det jo en ganske enkel look å gå for, og ikke minst er jeg super fornøyd med hvordan det ender opp hver dag. 
 



For hudsminke er jeg blitt ekstremt nøye med hva jeg putter på huden. Rett og slett fordi jeg har ekstremt sensitiv hud. Sminke for meg har blitt en investering, og jammen meg er det verd det også. Jeg starter alltid med å påføre en fuktighetskrem før jeg deretter går over til å bruke smashbox sin camera ready BB cream. Denne har vært min favoritt i snart 4 år og jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke helt vet hvor mange jeg har gått gjennom, men det er ikke få!BB-creamen elsker jeg å bruke sammen med Sleek sin illuminater. Jeg blander disse sammen bakpå hånda og fordeler det i hele ansiktet.Jeg elsker glødende hud, og disse to gir denperfekte glødende og friske huden som jeg er på jakt etter. Ettersom det ikke er full dekkevne med BB-creamen går jeg over urenhetene med en concealer fra Clarins. Dette er også en utrolig stor favoritt hos meg, og er så og si den eneste jeg bruker.Denne har ekstremt god dekkevne og holder hele dagen.Til slutt setter jeg alt med contour palettet fra NYX. Setter concealeren under øynene, contourerer under skinnbena og legge på hightlight på skinnbena. 



Når det kommer til øyesminke er jeg ekstremt kjedelig. Til hverdags er jeg veldig glad i å gå all natural, men ettersom jeg har ekstremt oljete øyelokk liker jeg derfor å gå for en primer, min absolutt favoritt er URBAN DECAY sin i fargen EDEN, den er også matt, så det er et stort pluss for meg. Akkurat nå elsker jeg å bruke skimp på hele lokket og litt av stark blandet med frisk i globalen. Så avslutter jeg med et lag mascara og fyller i øyenbrynene med Anastasia sin dip brow - som er det beste brynsproduktet jeg noen gang har prøvd!

THE PERFECT NUDE LIPS



NYX LINGERIE
03 LACE DETAIL



Den siste tiden har jeg blitt hekta på nude leppestifter og ikke minst liquid lipsticks som tørker matte. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være den personen som gikk til innkjøp av en nude farge, rett og slett fordi jeg alltid har vært skeptisk til det, da jeg er ekstremt lys i huden. 

Da Nyx lanserte sin lingerie kolleksjon var den all over youtube, og dere vet jo hvor glad jeg er i youtube; og så klart er swatches videoer noe av det gøyeste jeg vet. Lingerie kolleksjonen ble jeg helt forelsket i da jeg så en jente som gjorde en swatches video; Det var jo så utrolig mange sinnsykt fine farger. Min favoritt sålangt er definitivt 03 LACE DETAIL, som i mine øyne er den perfekte fargen som bare gjør prikken over i-en i hverdagen!

USED UP PRODUCTS #2



Heihei dere! Nå er det jo en stund siden jeg postet et innlegg med produkter som jeg har brukt opp, og snart skal jeg gjøre et nytt. Jeg merker at det samler seg opp masse produkter fort - og denne gangen er det en god del! Jeg har gått skikkelig utav komfortsonen og faktisk spilt inn en video på dette denne gangen. hjelp! Haha, dere må tro at jeg har hatt det utrolig morsomt med meg selv når jeg har sittet å filme. Såklart blir det noen bloopers med i filmen. Jeg håper jeg får den ferdig i dag, slik at jeg kan få lastet den opp senere i dag eller i løpet av helgen! Men filmen kommer fortere enn dere vet om det, så stay tuned!

SLEEK PALETTE


 

AU NATURAL 
 



Et nytt tilskudd i makeup samlingen. Jeg kom over disse øyeskyggepalettene på H&M senest på fredag. Årh, jeg blir bare så sinnsykt glad når "nye" sminkemerker blir tilgjengelig for oss i Norge også. Sleek sin sminke har lenge stått på ønskelisten min, og endelig er det mulig å få tak i, også i butikkene. Jeg var så heldig å få et av disse av mamma - er ikke hun bare verdens snilleste? - og såklart gikk jeg for Au natural som jeg mener har alt av farger som man trenger til enhver anledning; Dette er jo så lett å lage både en festlook og hverdagslook fra samme palette - og det beste av alt er om man skal ut etter jobb kan man bare slenge den i veska og bygge på øyenskyggene til en mer smokey look. Genialt, ikke sant? Jeg er i alle fall helt frelst!
 

MIRACLE FOR YOUR SKIN

THE INCREDIBLE FACE GEL



Hei dere! Jeg regner med at flere av dere har hørt om maybeuty sin face gel etterhvert! Jeg og mamma bestilte en haug sammen for en stund siden, og i går kom de i posten! Jeg var så spent at jeg omtrent skrek av glede når jeg åpnet postkassen min; endelig var de her. Såklart kastet jeg meg over pakken og testet dem umiddelbart, og jeg må si jeg ble helt ekstremt overrasket over resultatet. 

Produktet er en face gel som man skal smøre på huden og skal skrubbes inn i huden. Effekten er umiddelbar og man vil se at noe skjer ganske raskt. Den trekker seg godt inn i huden og man bare ser alle de døde hudcellene løsne fra huden. Denne skal hjelpe på å fjerne døde hudceller, rense porer og fjerne olje fra huden. Jeg merket godt at denne var ekstremt god på kviser, da mange av mine omtrent gikk bort over natten. Litt sykt ikke sant? Nei, vet dere hva. Dette produktet er virkelig for godt til å være sant, og jeg er helt frelst!

Jeg bestilte mine her

THE PERFECT SHADE OF GREY

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset
The shade is called urban escape.

 

Okei, så her om dagen skrev jeg om de tre fargene som jeg alltid går for i neglelakk - svart, nude og en berry tonet farge. Men herlighet dere, jeg har funnet den perfekte lysegrå fargen og jeg elsker den. Lakken er fra merket flormar og jeg kom over disse på europris til rundt 26 kr. Nesten gratis, det er helt sykt! Ikke nok med at jeg er helt obsessed med fargen i disse dager, men lakken er bare helt perfekt i både konsistens og dekkevne. Man trenger kun ett lag for å få den perfekte lakken på neglene. Det er jo en drøm i seg selv!

MATTE ON MY LIPS

 

GOT THEM IN THE COLORS 
ROSE TEA & RICH RED

Den siste tiden har dette med matte lepper vært en stor hit. Jeg er også litt bitt av basillen og foretrekker alltid matte lepper fremfor glossy. 

Da jeg var i Danmark i fjor sommer kom jeg over et stort utvalg av ELF produkter til en utrolig billig penge - for ja, ELF er vel det merket som er billigst. Jeg kjøpte mine til rundt 30(!) kr; er ikke det en sinnsykt bra pris, så vet ikke jeg.

Disse matte lipbulletene er mine favoritter og jeg bruker de aktivt så og si hver dag. Jeg elsker den rosalilla fargen til hverdags og den rød mer til festlige anledninger. De er så fine begge to, holde lenge, i tillegg til at de ikke virker tørkende på leppene.

GO TO NAILPOLISHES

 

A RED-ISH ONE, A NUDE ONE AND A BLACK ONE!

Jeg er den type jente som ikke klarer å leve uten neglelakk og opp gjennom årene har jeg samlet meg en liten "kolleksjon" bestående av uttallige farger; noen jeg har brukt én gang, et par ganger eller de som er standarder for meg.

Uavhenging av sesong er det disse tre fargene jeg går for: black, nude og en berry-toned neglelakk. Disse er så standard, klassiske og går til hvert antrekk. Mine er fra Chanel, Dior og &other stories. For ikke å glemme er også kvaliteten på dem fantastiske og holder supergodt på med en god top coat over!

MY SIGNATURE SCENT

 


JOYFUL TUBEROSE
 


For en stund tilbake gikk jeg tok for Marc by Marc Jacobs' daisy dream parfymen min, som også har vært den eneste jeg har brukt etter at jeg fikk den for 2(?) år siden. Det å bruke et par hundre kroner på en ny flaske var ikke i nærheten av et alternativ for meg akkurat nå, ettersom det ikke er helt innenfor mitt budsjett ATM. 

Parfymene fra Zara har jeg lenge vært nysgjerrig på, men aldri en gang luktet på dem i butikken en gang. Etter mye om og men falt jeg for deres joyful tuberose ettersom det var en lukt som jeg var utrolig meg. Til 99kr hadde jeg ikke store forventninger om at den skulle sitte på i lang tid, men det gjør den så absolutt. Jeg er så fornøyd - virkelig en perfekt en for meg!

PRODUCTS I'VE USED UP

Da jeg fant denne scruben på & other stories i København i fjor sommer stod jeg lenge å vurderte med meg selv "skal jeg kjøpe med meg en, eller skal jeg ikke? Men den er jo så god, alle snakker jo så varmt om den" og før jeg visste ordet av det grabbet jeg med meg en og stilte meg i kø i kassen. 

Den stod nok en stund på kommoden på soverommet før jeg faktisk begynte å bruke den, men virkelig - det er den beste scruben jeg noensinne har prøvd. Kornene er så utrolig fine og er skikkelig god til å fjerne død hud og etterlate kroppen utrolig silkemyk. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lukten av den, men den lukter utrolig søtt - noe som jeg personlig liker veldig godt.

 

Selvom jeg har begynt å bli veldig glad i mange parfymer av Zara sin kolleksjon er nok DAISY DREAM fra Marc Jacobs en all time fav hos meg! Denne her lukter så enormt godt, og for ikke å glemme designet på flasken. Denne har jeg faktisk stående som dekor her hjemme, selvom det ikke er mer igjen av den - skikkelig fin flaske!
 

SHEA BODY WHIP fra The Body shop er nok en av de beste body lotionene som jeg personlig har prøvd noen sinne. Jeg kjøpte den for ganske lenge siden, men begynte ikke å bruke den før i høst. Denne her brukte jeg også en stund som håndkrem og hadde den med meg over alt hvor enn jeg gikk. Denne her lukter også helt himmelsk, har en slags nøtteaktig lukt som jeg bare ELSKER!
 

All time fav når det kommer til shaving produkter. Jeg har lenge hatet disse her skum-greiene og så og si ikke brukt noe når jeg har barbert leggene - helt til jeg begynt å abonnere på Shai-boxen. Denne her er virkelig fantastisk og kommer aldri til å gå over til noe annet ever again. Når det er sagt syns jeg også shai høvlene er on point og beste jeg har prøvd!! 👌
 

Denne her har fått meg til å gi slipp på fuktighetskremen før jeg legger meg. Jeg vet ikke om det er riktig måte i følge alle disse beauty guruene. Men denne her er så fuktighetsgivende, og jeg vil også påstå at denne her er utrolig god for problemhud. Denne her har jeg allerede brukt opp et par av og er blitt mitt go to og must have i sminkeveska!
 

Dette må jo være den mest omtalte sminkefjerneren som noengang har eksistert, eller? Alle brukte den i en periode og sa så mye bra om den, men helt ærlig; det er ikke en favoritt hos meg - selvom jeg har vært gjennom ganske mange av den. Jeg syns personlig ikke den er noe god til å fjerne sminke, ettersom jeg ALDRI får fjernet all sminken med den. Derimot syns jeg at den er utrolig god på fukt. 


 

SUNDAY MOOD: PAMPER YO' SELF!




TREAT YOURSELF WELL





MY FAVORITE PAMPERING PRODUCTS 



GARNIER HAIR MASK WITH AVOCADO OIL & SHEA BUTTER er min nøkkel til et glødende og fresht hår. Etter at jeg tok i bruk denne har jeg ikke slitt med hverken tørt, slitt og veldig store floker i det hele tatt. Denne bruker jeg kun 1 gang i uken, og er også såpass heldig som kun trenger å vaske håret en gang i uken.



FLEUR DE MIMOSA BODY SCRUB: Guri malla, jeg har ikke ord på hvor mye jeg elsker denne tingen her. Denne kjøpte jeg i sommer, men har ikke begynt å ta den i bruk før nylig. Denne får virkelig bort alle de døde hudcellene og hjelper virkelig på å gi fukt og ikke minst silkemyke ben. Jeg har ikke ord; har du muligheten til å få tak i en slik en er det ikke engang vits å tenke seg om 2 ganger!



VITAMIN E FACE MIST Denne sprayen er min trofaste venn gjennom hverdagen; jeg bruker den både morgen og kveld og har nesten blitt en erstatter fra ansiktskrem. Jeg pleier også å bruke den som en slags lipbalm når jeg kommer ut av dusjen - det høres kanskje litt rart ut, men den har gjort utrolige underverker på de ekstremt tørre leppene jeg får om vinteren; den gir så utrolig god fukt - så hvorfor ikke? 



ORIFLAME SILK BEAUTY SHOWER CREAM: Nylig en favoritt; den gir en utrolig god fukt til huden og lukter helt himmelsk. 



SHEA BODY WHIP: Jeg har en ting for ting som inneholder shea butter, og denne er definitivt blitt min største favoritt noensinne. Jeg har sikkert nevnt denne på bloggen 100 ganger allerede, men dere; den er virkelig verdt det! Denne trekker så utrolig fort inn i huden, lukter helt ekstremt godt, og for ikke å glemme er den utrolig god. 



Jeg er en av de som får helt angst av legger som stikker. Jeg har opp gjennom årene har jeg prøvd en rekke produkter, og mange har skuffet. Det siste året har jeg gitt en sjanse for Shai sine høvler, og så lenge er dette min ABSOLUTT FAVORITT! Jeg har ikke ord på hvor mye jeg ELSKER denne. Jeg har ikke klart å skjære meg noengang og opplever aldri å "glemme" partier på beina, for ikke å glemme er også "Wash & shave" såpen som kommer med i pakken bedre enn de fleste andre produkter jeg har prøvd. 



 

Jeg vet ikke med dere, men for meg er nøkkelen til den perfekte søndagen en ekstra lang dusj med skikkelig pampering time og kanskje litt for mye syinging i dusjen. Søndagene for meg er å avslutte uken som var og begynne å forberede seg til en ny uke. Over ser dere mine favorittprodukter; noen nye favoritter og noen som har vært med meg i et par måneder nå. 


HVA ER DINE PAMPERING FAVORITTER?

 

x T

MINE MUST HAVES FOR VINTEREN


Body scrubs syns jeg er genialt på vinteren for å få bort alle de døde hudcellene. Denne fra &other stories kjøpte jeg i København i sommer og har ikke begynt å ta den i bruk før nå. Jeg elsker den fordi den også gir utrolig god fukt til huden, samt kornene i den ikke er for hard mot huden, noe som jeg syns mange skrubber kan virke!



D-vitaminer er ikke tvil om er et must have for meg under vintersesongen. Vi nordmenn får såpass lite sol at mangelen på D-vitaminer kan være livsfarlig!!! Jeg pleier alltid ta 2-3 stk av disse daglig, rett og slett fordi jeg er på et såpass underskudd av D-vitaminer at jeg har blitt anbefalt å kjøre på med disse i en periode. Av annet D-vitaminboost er jeg også utrolig glad i D-vitamin sprayen til the body shop! Denne bruker jeg hver morgen og hver kveld for å gi huden i ansiktet ekstra D-vitaminer; det har jeg sett har hatt god effekt på den urene huden min! 



Denne EEEELSKER jeg! Jeg er helt avhengig av body lotion's om vinteren, rett og slett fordi jeg får så tørr hud at jeg flasser av. Jeg foretrekker disse body whip'ene fordi jeg de trekker så fort inn i huden og man går ikke rundt og er klissete lenge etter man har smurt seg inn. 



Jeg blir alltid så tørr på hendene, og lite glad i er jeg i å bruke votter - så det å alltid ha håndkrem tilgjengelig er et must. Denne fra Lindex er faktisk en stor favoritt og har vært det lenge; jeg er rett og slett overrasket over hvor mange gode produkter Lindex har kommet med i skjønnhet/sminke-kolleksjonen sin. 



Den eneste som faktisk funker på leppene mine er denne. Uansett hva produkter jeg bruker på leppene fungerer det ikke, bortsett fra denne; livet er omtrent helt krise uten denne; jeg klarte å miste min forrige, noe som gjorde at jeg desperat sprang til nærmeste apotek for å få tak i ny! Generelt syns jeg REN skincare er litt dyre, men funker det investerer jeg med glede i produktene. 



HVA ER DINE MUST HAVES I VINTERSESONGEN?

APPLE ON MY MIND



Jeg gikk glipp av denne i fjor, og ord kan ikke beskrive gleden av at denne er tilbake i butikk. Den lukter så godt og i tillegg er den så god <3

I ONLY SMOKE...




... MY EYES

 

Smokey eyes er vel den mest klassiske å mest brukte sminkelooken når det kommer til festlige anledninger. For meg er det julebord i helgen og til i dag har jeg hverken visst hva jeg skal ha på meg eller hvordan sminke jeg vil bruke. Jeg bestemte meg for å teste ut smokey eyes sminkelooken og syns resultatet ble utrolig bra!

Jeg gikk kun for en enkel versjon der jeg droppet falske øyenvipper og den såkalte "winged eyelineren", rett og slett fordi jeg er så altfor elendig på det!

 

Slik gjorde jeg det:
Jeg startet med Urban Decay primer potion i fargen eden som base. Brukte Stark fra Naked 2 basics fra Urban Decay som transition shade og gikk deretter over hele øyelokket med fargen Undone fra samme palett. For å få mer glitter og glam på lokket gikk jeg over der igjen med fargen pistol fra Naked 2 palettet og avsluttet med å line øvre og endre våtkant av øyet med ELF sin Eyeliner og shadowstick i fargen black liner. Til slutt ga jeg vippene et par strøk med Maybellines Lash sensational mascara!

Så enkelt gjort - tar virkelig toppen 10 minutter! 




x THERESE

Archive: Read more here » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017