hits

TURBAN LOVE

WEARING:

ZARA beltbag og genser H&M TREND checked blazed NEW BALANCE sneakers, TRIBBEHAT BY BLANKA turban (min er kjøpt på B.Y.E STAVANGER)

 

 

Sjekk hva jeg har gått til innkjøp da; turban! Herlighet, jeg er helt frelst; disse er jo sååå kule at jeg har ikke ord. Mitt nye favorittaccessorie akkurat nå.

 

HINT OF YELLOW

WEARING:
NEW BALANCE sneakers H&M TREND bukse H&M øredobber og jakke ZARA veske/beltbag

 

Hint av farger nå som våren titter frem. Endelig begynner blomstene å springe ut og været begynner å bli varmere - noe som er skikkelig deilig, og jeg innser at det kanskje er på tide å oppfriske garderoben med litt mer farger; jeg er hekta på gul for tiden. Can u tell? ;) 

 

 

RED STRIPES KINDA DAY

Annonselinker

WEARING:
H&M TREND genser, LINDEX bukser, CONVERSE sneakers (her), & OTHER STORIES øreringer (lignende her), H&M jakke & skipperlue (lignende her)

 

Current fav outfit! Håper dere har en super påske så langt! Jeg startet ferien med et par dager på jobb, resten av uken står det familietid og lesing av pensum på planen! xx

 

 

WINTER WONDERLAND

WEARING: H&M TREND COAT, LINDEX PANTS & NIKE SNEAKERS (here)

Å våkne opp til et skikkelig winter wonderland var nesten litt magisk. Etter 5 timer med jus-forelesning var det ikke noe annet som fristet enn å kaste med seg rundt kamera og ut å ta litt antrekksbilder. Jeg har funnet ut at favorittplassen for å ta bilder har blitt Eiganes, og særlig da Eiganes gravlund av alle ting; her finnes virkelig den fineste stien, og det fineste kapellet. Stien minner meg nesten litt om slottet i Versaille - kanskje derfor jeg liker det så godt også? Jeg har også begynt å teste ut litt nytt og annerledes redigeringsmetode, hva tror dere? Jeg ble hvertfall skikkelig fornøyd!

WHEN IN DOUBT, WEAR PINK

WEARING: H&M knit, ZARA sneakers + earrings, GINA TRICOT jeans, BIKBOK coat, MANGO bag

Jeg kom over denne skikkelig digge strikkegenseren på H&M da jeg dro til senteret for å kjøpe markeringstusj; altså, jeg dro for tusjen, endte opp i prøverommet på H&M - snakk om selvdisiplin da! Haha. Selv om det forhåpentligvis snart nærmer seg vår (krysser fingrene) og vi går mot varmere tider er det ALLTID digg å fylle opp garderoben med masse comfy knits - og denne var jo bare den fineste rosafargen jeg noengang har sett! Jeg har allerede spottet en haug med andre som jeg har høyt på ønskelisten. 

 

MITT JULEBORDSANTREKK

LINDEX kjole DIN SKO sko LEO WULFF veske H&M øredobber ZARA jakke

 

Herlighet dere, denne dagen har bare sust av gårdet. Jeg kan ikke huske sist jeg var såpass stresset som jeg har vært i hele dag. Haha. Jeg hadde så mange planer over hva jeg ville få gjort, men jeg fikk gjort en liten brøkdel - men slik er det vel også noen dager?

 

I helgen var det duket for julebord med jobben, og her er antrekket mitt! Denne kjolen fra Lindex har vært skikkelig populær - og jeg skjønner godt hvorfor, den er jo så sinnsykt fin at jeg selv har ikke ord! Jeg virkelig ELSKER den, og vet at den kommer til å være i garderoben i mange år fremover. 

 

TODAY I WANNA WEAR


ZARA bag MANGO sockheels H&M jeans, knit & earrings

 

A little pop of color for the weekend. So chic, and so elegant! Jeg virkelig elsker denne komboen, og for tiden har jeg fått skikkelig øynene opp for sock boots/heels. For tiden er jeg på jakt etter det perfekte paret, og jeg tror det er disse fra Mango jeg skal gå for!

GETTING READY FOR WINTER


 

 

- MY LATEST BUY -
 


Dere vet den følelsen når dere drar i en klesbutikk for å sjekke ut en ting, men ender opp med noe helt annet enn det dere skulle ha i utgangspunktet? Haha, det skjedde nemlig med meg i går! Etter forelesning dro jeg innom senteret for litt forskjellig nytt før jeg skulle sette snuten hjem, men da jeg kom over denne boblejakken klarte jeg ikke gå fra den. Boblejakke er skikkelig trendy i år, og det er så mange kule på markedet. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en boblejakke, men det har vært på ønskelisten så lenge nå - og særlig her i Stavanger er boblejakke et must rundt vinterstid, det blir jo så kaldt! Jeg kom over denne freshe på H&M, til bare en 400-lapp, ettersom jeg fikk 20% på den - snakk om kupp! 

 

Jeg har forresten på meg New Balance sneakers, strikkegenser fra H&M, og buksa kan dere vel gjette hvor er fra (haha!). 

TODAY'S APPAREL: BLACK AND WHITE

MANGO tee (old) , H&M blazer, LINDEX earrings NLY sneakers (old)

 

Let's eat sushi in Tokyo, shall we?

 

TODAY I WANNA WEAR


H&M coat ZARA boots & backpack MANGO earrings & tee MONKI jeans

 

Bootsene tar av i sosiale medier, og jeg skjønner godt hvorfor - de er jo så kule! I dag skulle jeg nesten ønske jeg gikk for dette antrekket; skikkelig rocka, og skikkelig kult! 

 

xx Therese

CHERRY + CHECKED

 

ZARA tee, boots & earrings MANGO bag H&M blazer GINA TRICOT jeans

 

HAPPY SATURYAY DERE! I dag har jeg brukt dagen på å løpe et par æren, og jeg endte med å dra innom stoff & stil for å kjøpe med meg litt tekstiler for et par fremtidige prosjekter som jeg har på lur - og jeg gleder meg så til å vise dere! Blant annet skal jeg få sydd noen dødslekre hotellputetrekk i det fineste stoffet jeg noengang har sett. Haha, er det ikke strikkedilla, så er det sydilla - men det er jo så gøy! Hva har dere gjort i dag? 

Jeg er forresten ekstremt glad i å mixe forskjellige mønstre for tiden, og jeg syns denne kombinasjonen er så fin. Jeg bare vet ikke hva det er, men personlig syns jeg de utfyller hverandre så perfekt. 

THE CHECKED BLAZER


Herregud, som jeg har vært på leit etter den perfekte 'checked blazer'. Jeg vil påstå det er den største trenden på motefronten akkurat nå, og jeg har ikke vært annet enn obsessed. Det å finne den perfekte har vært litt av et mareritt, men da jeg kom over denne på H&M sin nettside tenkte jeg 'yes, her er den! DEN vil jeg ha! Den er perfekt'. Så perfekt at den omtrent var umulig å finne (helt til jeg kom over den på H&M på vei til jobb. Det var én igjen. ÉN igjen, og i den størrelsen som satt perfekt - snakk om flaks!) 

 

Min finner dere her

#OOTD: Take me Los Angeles

ZARA coat, tee, caps & earrings GINA TRICOT jeans ADIDAS sneakers ROSA SLØYFE pin

 

Ullkåpen er funnet frem, og jeg bruker den gledelig litt for mye om dagen. Det nærmer seg det jeg vil kalle uhyre kaldt her på vestlandet, så nå er det endelig tid for å pakke seg skikkelig inn! Denne kåpen har. vært med meg i snart 2 år nå, og jeg ELSKER den fremdeles. (Zara altså <3). Jeg begynner nesten å bli en smule bekymret over hvor lite kreativ jeg er når det kommer til antrekkene mine. Omtrent alt er ALLTID fra Zara, jeg må skjerpe meg! Haha

ON THIS MONDAY I WANNA WEAR THIS

MANGO bag, tee, earrings & coat H&M pants EGO SHOES mules

 

 

Happy mandag! Årh, jeg hadde tidenes lateste helg, sett bortfra jobblørdag. Jeg var så godt som helt utmattet at jeg frivillig lot hodet treffe puta allerede halv 10 på lørdag og sov til 12 dagen etter! Det er jo helt sinnsykt, spør du meg! Men jeg tror jeg trengte det! Anyways, ny uke, nye muligheter - og i dag skulle jeg ønske dette var antrekket mitt. Have a good one! xx

OUTFIT THROWBACK: ALL BLACK AND EMBROIDED KIMONO 


CONVERSE sneakers SELECTED bag GINA TRICOT Molly jeans ZARA kimono & tee NA-KD earrings

 

Herregud regner ute dere, det har høljet så pass ned i hele dag at jeg så vidt turte å gå ut med søpla i panikk for å se ut som en drukna katt når jeg kom inn igjen - haha! Jeg hadde nesten håpet på at det skulle stoppe så jeg kunne springe ut og ta noen outfit shots, men jeg tror jeg egentlig bare kan drømme videre på det, og heller slenge med en outfit som var en stor favoritt gjennom sommeren. Jeg elsker denne kimonoen fra Zara og er fortsatt en stooor favoritt i klesskapet. 

TODAY I WANNA WEARH&M leather pants EGO SHOES mules MANGO earrings ZARA tee

 

I dag skulle jeg ønske jeg kunne gå med denne skikkelig badass kombinasjonen. Selv om fall time er her, er det unnskyldning nok til å unngå å bruke et par superkule mules. Denne typen sko har vært ektremt trendy, særlig fra Gucci og flere andre billigere kjeder har også kommet med sine versjoner av skoene. Jeg fant de råeste utgavene av skoene, nemlig disse fra Ego shoes, og jeg krysser fingrene for at de får inn min størrelse ASAP - for disse MÅ jeg bare ha! Hvor råe er de ikke liksom? 
 

GREYSCALEZARA earrings & shoes GINA TRICOT jeans H&M knit & coat LEO WULFF clutch 


 

#basicliving

PINK MEETS RED

ZARA denim jacket H&M TREND jumper NA-KD earrings GINA TRICOT jeans NELLY sneakers 
 


Hadde noen spurt meg for bare få år tilbake om hva jeg syns om å kombinere rosa og rødt sammen hadde jeg rynket på nesen. Jeg vil påstå det hadde vært noe jeg hadde syns var skikkelig merkelig, og gjerne noe jeg ikke ville gjort selv. Haha, men den siste tiden har jeg fått helt dilla på å kombinere rosa og rød sammen. Jeg aner ikke hva det er med den kombinasjonen, men dette tror jeg er mitt nye go to outfit. Og jeg D-I-G-G-E-R det!

TODAY I WANNA WEARH&M tee / ZARA bag / SELECTED FEMME blazer / MONKI jeans / ADIDAS STAN SMITH sneakers

 

Jeg kan ikke tro at det er torsdag allerede, og snart helg! Yay. Jeg har hatt lange dager på skolen, der jeg ikke har vært hjemme før klokka har vært altfor sent. Jeg hadde egentlig planlagt så mye kult for bloggen, men jeg tror motivasjonen ble en smule drept da kameralinsa ikke ville se dagens lys mer. Hjelp! Jeg innser at jeg må få fikset det fortere enn fy!

ARMY GIRL

NLY shoes GINA TRICOT jeans ZARA tee, rings and jacket ACNE STUDIOS scart LEO WULFF clutch 

 

 

 

LAYER IT UP, IT'S FALL"Fall is my favorite season, I got layers to wear and coffee moccas to drink!"NLY SHOES 
LINDEX PANTS
ZARA SCARF & COAT
SELECTED FEMME BAG
H&M KNIT
Høst er uten tvil min favoritt sesong året gjennom - det finnes ikke noe annet i hele verden som er mer koselig enn lune kvelder, blader som skifter farge og ikke minst kan jeg ENDELIG erstatte iskaffeen med varm kaffe mocca! Jeg elsker virkelig tanken på det. Haha

I år blir dette antrekket mitt go to. Med varme tekstiler som strikk, tykke lange ullkåper, hvite sneakers og ikke minst et stort skjerf - så klart i nøytrale toner som svart, grått og hvitt - med et lite hint av rosa. Som jeg har nevnt før er dette skjerfet blitt en stor favoritt - og jeg skulle virkelig ønske at Zara hadde det i mørke grått eller svart også! *I wish*

 

3 #BACKTOSCHOOL OUTFIT IDEAS2ND DAY coat here - adlink
ZARA bag here
ZARA Jeans here
RAILS shirt here - adlink
NLY loafers here - adlink

 OPI nailpolish here - adlink
ZARA jeans here 
IBEN sweater here - adlink
CONVERSE sneakers here - adlink

THE UNDONE tee here
GANNI bra here - adlink
ADIDAS sneakers here - adlink
J BRAND jeans here
BESTSELLER leather jacket here
ZARA backpack here
 


GOT YOURSELF A FAV?

CURRENT OBSESSION: WHITE SNEAKERS

 See the whole outfitpost here  :)

 

Hvis det er en ting i garderoben jeg ikke får nok av, så er det hvite sneakers. Jeg er en skikkelig sneakers kinda girl og trives nok best i sneakers, uansett hvilken anledning det er. Hvite sneakers har vært en stor trend lenge, men om jeg får si det selv har det eksplodert det siste året; man ser det overalt i magasiner og på blogger, og er det virkelig noe man skal investere i, så er det et par (eller 10 - hihi) hvite sneakers. Hvorfor? Fordi... 

... Det går til alt. Du kan virkelig aldri bomme på et antrekk med hvite sneakers til. Det er idiotsikkert. Uansett outfit + hvite sneakers = match made in heaven.
... De er tidløse og de vil vare deg lenge (om du behandler de riktig)
... Du kan finne det perfekte paret i utrolig mange butikker. 
 

 

ALL BLACK CASUAL

 

SHOP THE LOOK:


TEE - HERE
BAG - HERE
EARRINGS - HERE
JEANS - HERE
SHOES - HERE (adlink)

 

Today I really wouldn't mind wearing this outfit
 

#OOTD | THAT FLOWER SKIRT 

H&M leather jacket BIKBOK turtleneck & skirt NLY sneakers 

 

Happy tirsdag dere! Guri, jeg har blitt tatt av denne pokemon go - feberen. Jeg er så avhengig at jeg ikke klarer å slutte å spille. Haha. Anyways; Jeg har funnet tilbake til dette skjørtet. Jeg husker det var en stor hit i fjor, og omtrent ALLE hadde det. Jeg brukte det selv på skoleavslutningen på NKH, som er over et år siden. sykt! Jeg er blitt litt nyforelsket i dette igjen; akkurat nå elsker jeg å kombinere det med et par hvite sneakers og en skinnjakke. Et skikkelig go to outfit akkurat nå som passer til enhver anledning. Hva syns dere? xx

 

// Happy tuesday! I've been totally MIA these past days (cause I've been to busy playing pokemon go, haha!). Jeg I'm so obsessed, I can't stop playing. Anyways; I pulled this skirt from my closet the other day - I can't believe it's been a year since I wore it the last time; ATM I'm totally obsessed styling it with a pair of white sneakers and a black leather jacket. Totally my go to outfit right now. What do you guys think? xx

WEEKEND MODE


SHOP THE LOOK

TEE - HERE
BAG - HERE
SNEAKERS - HERE (ADLINK)
EARRINGS - HERE
LACED BRA - HERE (ADLINK)
JEANS - HERE

 

 

TODAY I WISH I COULD WEAR THIS 

OUTFIT OF THE DAY | LEATHER AND BOMBER


GINA TRICOT molly jeans
NLY sneakers (få tak i dem her - adlink!)
H&M caps
MONKI bomber
ELEVEN PARIS tee "kanye is my homie"Hi guys! Tirsdag allerede, hjelpes meg. Jeg har hatt noen ikke så altfor bra fridager, for å si det mildt. Jeg har vært helt slått ut etter å ha blitt matforgiftet etter søndagens grillmat, noe som ikke har vært gøy i det hele tatt. No more chorizo på denne jenta ever, for å si det sånn. Heldigvis har jeg brukt dagene på å sove ut, og endelig er jeg kvitt det, håper jeg! Eller blir uka for meg veldig travel - men det er så gøy! Jobb står for dørene resten av uka, i tillegg til at en av venninnene fra studietiden i Oslo kommer til Stavanger. Herregud, som jeg gleder meg - har ikke sett jenta på 1 år, så dere kan tro jeg ble hoppende glad da hun sendte bilde av flybillettene sine på snapchat. iiiiihhh! for en overraskelse! Gjett om det blir skravling på høyt plan og ikke minst etterlengtet sushidate også denne uka! Jeg gleder meg. 

OUTFIT INSPIRATION FOR A WHOLE WEEK

 

If MONDAYS were shoes, they'd be crocs


KÅPE her (adlink)
BUKSE her (adlink)
SKO her (adlink)
SKJORTE Novem&Knight

inspobilde: weheartit

 


TUESDAYS isn't bad. It's a sign that I survived mondayKÅPE mango
SKO her (adlink)
BUKSE modemusthaves.com
VESKE her (adlink)
BLUSE her (adlink)

inspobilde: pinterest

 

 

Hello there WEDNESDAY, let me have a cup of coffee before we start.


TEE her (adlink) 
BUKSE modemusthaves.com
ØREDOBBER her (adlink)
CHARMS Anine Bing
HALSKJEDE Anine Bing
SKO her (adlink)

inspobilde: weheartit

 

 

Let's go to the bar(re) tonight, it's THURSDAY!

HIGHLIGHTER her (adlink)
LEPPESTIFT her (adlink)
TUTU SKJØRT her (adlink) 
BODY her (adlink)
SKO her (adlink)

inspobilde: weheartit

 

 

Hey FRIDAY! We've been looking for you since monday!

VESKE her (adlink)
BUKSE zara 
TEE her (adlink)
SKO her (adlink)
JAKKE her (adlink)

inspobilde: weheartit 
 


Let's pop some champagne and dance on the table, cause it's SATURDAY


TWO PIECE / SKJØRT her - GENSER her (adlinks)
SKO her (adlinks)

"inspobilde" na-kd.com

 

 

SUNDAY should come with a pause button


TEE her (adlink)
SKO her (adlink)
TOALETTMAPPE/CLUTCH her (adlink)
SKJØRT her (adlink)

inspobilde: weheartit

 


 

WEARING MY FAV COATCONVERSE shoes / GINA TRICOT jeans / H&M shirt / MONKI coat / ACNE STUDIOS scarf / 
DAY BIRGER ET MIKKELSEN bag

 

xx

THE LONG GREY COATWHAT I'M WEARING:

ZARA tee & coat ADIDAS sneakers MOO clutch GINA TRICOT jeans ARNIE SAYS beanieArchive: Read more here » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018