PRADA LOOK A LIKE

.. or Prada inspired. 

Jeg, som de fleste andre, luster over gjennomsnittet på altfor mange designervesker, men som student (som også sparer alt en kan til drømmehuset) er det vel ikke akkurat det å investere i vesker til 20-30K førsteprioriteten. 

Zara har hatt enormt mange vesker som har vært veldig inspirert av de store merkene, blant annet har jeg sett inspirasjon fra den ene designeren etter den andre mens jeg har strollet gjennom butikken, men da jeg kom over denne på nett klarte jeg ikke la være med å trykke på "bestill hjem" knappen. #Sorrynotsorry. Fun fact er at jeg bestilte denne, og glemte helt ut at jeg hadde gjort det. Haha, herregud Therese, er det mulig?. Men jeg vil nesten påstå at dette er det beste kjøpet jeg har gjort så langt i livet, og dette er en veske som definitivt kommer til å følge meg i mange år fremover. For den er jo bare LITT FOR KUL! Og med en pris til 249 kontra 24000 kr er virkelig dette et KUPP!

WITH THE RIGHT SNEAKERS, YOU CAN RULE THE WORLD

NEW IN FROM ZARA

 

Når det kommer til sko sverger jeg alltid til sneakers - og det kommer vel ikke som en bombe at jeg er obsessed med hvite sneakers. Da jeg så disse på Zara klarte jeg ikke dy meg fra å kjøpe disse, jeg har lenge vært på jakt etter noen med kule mønstre og har lenge siklet etter Gucci sine, men la oss alle bare være realistiske og si at det gjerne ikke er innafor med budsjettet. Haha. Disse derimot falt jeg helt pladask for, og ikke minst er mønsteret superkult. Til en pris av 299 var det virkelig et kupp spør du meg!

ARMY GREEN FOR FALL 
NEW IN FROM ZARA. 

I'm so in love

LET'S START CAPTURING MOMENTSSAY CHEEEEEESE!YAAY! I FINALLY GOT MY HANDS ON ONE!
I'm so happy. The best birthday gift ever, and I can't wait to capture some beautiful moments with this!

PERFECT BASIC TEE

 

 


 

"I KINDA STOLE MY BOYFRIENDS TEE" - STYLEJakten på den perfekte basis t-skjorten kan virke som å lete etter nålen i høystakken. Jeg har i over 2 år vært på jakt etter den perfekte, men ettersom jeg er såpass kresen som jeg er, er det egentlig ingen som jeg har syns var "the one" - helt til jeg fant den som bare var perfekt på alle måter i herreavdelingen på H&M. Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri hadde trodd at den perfekte t-skjorten var å finne der, men den har virkelig en perfekt passform og akkurat slik jeg vil ha den! 80 kr per stykk er heller ikke så altfor gale, spør du meg. Jeg må virkelig skaffe meg et lite lager av disse.


// Fining the perfect basic tee has been such an hard job. I've literally been looking all over for the perfect one for the past couple of years. I didn't think that finding the perfect one would be in the men's department, but you prooved me wrong H&M. Haha. I'm so happy with this tee - it's just so perfect - , and I really need to get more of them soon.

HEY KANYE, MY HOMIE
TEE - B.Y.E STAVANGER


Den siste tiden har det florert med gensere og topper der det står ting som "Karl is my Father" og som dette tilfelle; Kanye is my homie. De er å bli sett over alt, og jeg har lenge hatt en på ønskelisten. Jeg vet ikke hva det er med slike topper, men jeg syns de er utrolig kule! Min fant jeg på salget på B.Y.E i Stavanger, og etter å ha sett på den x antall ganger hadde jeg ikke lenger noen unnskyldning fra å ikke kjøpe den med meg hjem. Jeg gleder meg så til å style den!


THE PERFECT COAT


ZARA COAT

Da jeg kom over denne kåpen på Zara for en stund siden visste jeg det nesten var en smule "kjærlighet ved første blikk" opplevelse. Den perfekte lengden, passformen og ikke minst var den utrolig pinterest perfect. En stor obession for meg har vært disse ekstra lange kåpene; de utgjør et hvert antrekk syns jeg selv. 

Nå som den ekstreme kulden har kommet til Stavanger blir kanskje denne en smule altfor kald, men denne gleder jeg meg til å bruke masse i vår og sommer!!

BLACK & LEO


NEW BALANCE SNEAKERS GINA TRICOT MOLLY JEANS ZARA TEE & COAT FWSS BEANIE

 

HEI ONSDAG! Har dere det fint? Herlighet, det er så utrolig lenge siden jeg har oppdatert bloggen nå at det er nesten litt flaut; Den siste uka har jeg hatt det så travelt med jobb, og ikke minst det ene og det andre at bloggen ikke har vært noe særlig prioritering - og det er utrolig trist! Men nå som det kanskje (forhåpentligvis) roer seg litt ned er jeg sterkere tilbake.

I dag har jeg hatt en fridag, noe som jeg kjente på kroppen at jeg trengte. Jeg har hatt gjensynsglede med min fine Ingeborg, og vi har tuslet rundt i byen fra den ene butikken til den andre og snakket om alt mellom himmel og jord. Utrolig hyggelig ettersom jeg ikke har sett henne på leeeenge. 

L E O

Say hello to my new fave pair of sneakers. Get them here (adlink)

 

 

x THERESE

THE CHLOÉ LOOK-A-LIKEJeg er vel ikke den eneste med en Chloé faye veske høyt på ønskelisten for tiden ? - for den er jo sååå fin! 

Jeg kom over denne som jeg syns ligner utrolig mye da jeg var innom Lindex. Denne er så perfekt til både hverdags og fest at dette er allerede blitt min store favoritt, før den en gang har blitt brukt!

 

Ha en fin søndag <3

 

x THERESE

IITTALA MENO BAG

iittala meno.

 

Jeg har gått til innkjøp av tidlig julegave til meg selv; Vel fortjent etter forrige ukes harde arbeid. Denne herligheten ble med hjem fra Ting i dag da jeg var på julegaveshopping. Dette er vel egentlig ikke direkte en veske, men mer som oppbevaringsobjekt for hjemmet. Etter å ha sett denne rundt på pinterest med masse fine outfit posts kan jeg ikke dy meg til å bruke den som noe annet! Jeg storgleder meg til å bruke den!

 

x THERESE

STICK WITH ME

Mens de fleste andre begynner å planlegge jul (pynting av juletre, hvem som skal få julegaver og hva man skal generelt gjøre i juletidene) planlegger jeg det nye året. Til neste år har jeg store planer om å skaffe meg en almanakk som jeg selv kan designe og pynte hvor mye jeg vil. I den anledning kom jeg over etsy shoppen til Jenny Ho som kalles for STICKWITHME og som har blitt min absolutt nye favoritt. Her finner man virkelig de søteste klistermerkene til alle anledninger; Clean your brushes reminder, coffee date, happy birthday og så videre; perfekte til å sette inn i notat-/planleggingsboken.

YOU ARE AMAZING ... I KNOW

 

- A CUTE DETAIL - 

 

Hei alle fine! Noen som har hatt høstferie her? Har dere hatt det fint? Jeg har tilbragt et par dager nede på sørlandet med familien på hyttetur. Herlighet hvor fort dagene gikk; det ble en del shopping med både en liten gåtur rundt i Mandal, Lyngdal og til og med dagstur bort til Sørlandssenteret. 

For en stund tilbake lette jeg nettsiden til H&M Home etter nye interiørwanties og kom over disse koppene. Jeg kan ærlig si jeg ble utrolig skuffet over å ikke finne dem på noe annet enn et bilde, men ble omtrent overlykkelig da jeg fant dem i butikkhylla på Home avdelingen på H&M på Sørlandssenteret. De kostet bare (!) 149 for 2 stk og er nesten for fine til å drikke morgenkaffen av og blir derfor mer brukt til oppbevaring av accessories!

THE GREY VEST- FROM LINDEX -


Denne sesongen utnytter jeg på det sterkeste å hamstre inn plagg i nøytrale grå, hvit og svart toner ettersom jeg ikke er så glad i å kle meg med farger. Jeg falt helt pladask for denne lange vesten da jeg var innom Lindex og tenkte meg ikke om mer enn 1 gang før jeg kjøpte den! 

HEY THERE, SUPERSTAR
I går fikk jeg meldingen om at skoene mine som jeg bestilte her om dagen var endelig kommet til postkontoret. Jeg smilte fra øre til øre og på vei hjem stakk jeg innom for å hente dem. Jeg har ønsket meg et slikt par så utrolig lenge nå, men har aldri klart å bestemme meg for hvilke jeg ville ha - men heldigvis endte jeg opp med det perfekte paret. Er de ikke fine vel? Hihi. Håper dere får en strålende fin lørdag og en fortsatt god helg.

FIRST PAIR... so happy!

 

Happy FRIYAY! 

Jeg bestilte mitt første par med Birkenstock's i helgen og ble nesten over gjennomsnittet glad da postbudet kom med dem på døren til meg i går. Jeg gleder meg så til å bruke disse masse i sommer og skal definitivt være med på familieferien som bare er om noen få dager.

 

S U N N I E S !Jeg kom over disse kule sunniesene da jeg var innom Gina Tricot. Helt ærlig hadde jeg aldri trodd at jeg skulle gå til innkjøp av helt runde solbriller, men jeg har faktisk funnet ut at disse passer meg best. Jeg gleder meg så til å bruke disse i sommer og er allerede på jakt etter klesplagg som jeg kan style dem sammen med - for ikke å glemme står jo disse helt i stil med favorittutgaven min fra vakre hjem!!

SAY HELLO TO MY NEW FRIEND

 

- PANDAFEVER -

 

Happy friYAY! 

Jeg har endelig fått skiftet ut det gamle caset mitt med et nytt ettersom det gamle begynte å bli stygg i fargen. Jeg er helt forelsket i dette nye som jeg fant da jeg var innom H&M. Hvor søtt er ikke dette?

LULU'S GOLD

 

Se hva som dukket opp i postkassen min her for leden!

 

God morgen lørdag! Ah, endelig er siste mappe noensinne levert inn på NKH og jeg er i gang med eksamen. De siste dagene har vært harde, med jobbing fra 8 om morgenen til 11 på kvelden har jeg sett både måner, stjerner og planeter på en og samme tid. Shaky. Til all overraskning fikk jeg tidenes lille surprise i posten av snilleste mamma, nemlig en sminkeveske fra Lulu's som har vært på ønskelisten min en god stund nå! Jeg elsker den og gleder meg så til å ta den i bruk. 

 

Thank u mommy 

 

 

FLOWERY SKIRTAntrekket til skoleavslutningen begynner sakte, men sikkert å falle på plass. I dag var jeg innom bikbok på vei hjem fra skolen og kjøpte med meg dette skjørtet. Jeg har lenge hatt utrolig lyst på det, for helt ærlig så er dette det mest perfekte skjørtet til sommeren! I love it! Nå mangler jeg bare den perfekte genseren eller toppen til så er hele looken complete. 

FLOWERS FOR SUMMER

Denne kimonoen kapret mine øyne i dag da jeg var innom Cubus på senteret og jeg klarer ikke vente med å ta den i bruk! Denne blir perfekt til sommeren og min nok mitt mest brukte plagg de neste månedene! hihi

NEW IN: TRENCH COATI dag har jeg gått til innkjøp av denne herligheten her! Jeg har lenge vært på utkikk etter den perfekte trench coaten og kan vel kalle denne perfeksjon i både farge, fasong og ikke minst lengde! 


Forresten dere; Har dere husket å støtte Røde Kors med deres arbeid nede i Nepal etter jordskjelvet? Lindex samler nå inn penger sammen med røde kors og selvfølgelig måtte jeg bidra jeg også - så mens jeg nesten fikk en smule angstfølelse av å dra kortet når man egentlig burde ha shoppestopp får man plutselig godfølelsen av å bidra til noe positivt! Jeg gikk i alle fall fra Lindex med verdens beste magefølelse!!

THE RUBZ

 

DEN PERFEKTE DETALJ TIL ANTREKKET I SILIKON OG METALL! 

 Mitt nyeste medlem av accessories-samlingen min! Jeg kom over disse her i går da jeg var innom Buster sammen med mamma. Jeg måtte såklart gå til innkjøp av et i rosa, men hvit og lys brun står også på ønskelisten akkurat nå.

 

BRIGHT SHOES

Sneakers fra Din sko

BASICAPPAREL
Enda en ny favoritt i klesskapet. 

Genseren er fra basicapparel 

PONCHO VOL. 2

 

Finally!! Denne har vært på toppen av ønskelisten denne måneden, og endelig er den min! Så fornøyd og gleder meg så til å bruke den.. 

Ponchoen er fra Monki 

FAVORITE ACCESSORIES
New earrings from Bikbok.

BY MALENE BIRGER


Showing my iPhone some love..

 

Dette dekselet har vært på ønskelisten min utrolig lenge, og da jeg var på flyplassen på vei hjem i går fant jeg det i fashion shop til halve prisen av hva det koster andre steder. Snakker vi kupp? Jeg klarte ikke dy meg i det hele tatt.. iPhonen min er også veldig fornøyd (hihi)

P O N C H O

 

So in love with this new poncho from Cubus 

 

BLUE/WHITE STRIPES

Nå som våren (forhåpentligvis) nærmer seg kan man endelig starte med litt lysere farger i klesskapet. De siste månedene har vært veldig monokromt i både svart og gråtoner, noe som jeg er ekstremt lei av. Jeg lengter etter farger (Hæ? FARGER..), og ikke minst pasteller.. 

Denne blusen tok både pust og øyner fra meg og har blitt min favoritt på veldig kort tid.. Den er så enkel og fin.. 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits