TOP 5 FAVS SONGS FOR ...

Opp gjennom årene er det mange spillelister som har blitt opprettet på spotify. Jeg er vel en skikkelig musikkjunkie og liker å bruke mye tid på å utforske ny musikk. Ettersom jeg pleier å gå til jobb liker jeg alltid å bla gjennom spotify for å finne ny musikk, noe som tilsier at jeg også får en skikkelig detox i listene mine - selvom noen all time favs blir liggende og hørt på om igjen og om igjen. 

Under her har jeg derfor laget en liten liste med topp 5 favoritter som jeg hører mest på fra 3 forskjellige spillelister.

EVERYDAY

Karusell - Hilde Selvikvåg
On & On - Cartoon, Daniel Levi
Tennessee - Kiiara (soundcloud)
Dust - Clmd, Astrid S
More Than A Miracle - MNEK


Be sporty: Take a walk to work. Ingenting i ukene er bedre enn å gå ned til jobb. Kjører jeg til jobb pleier jeg alltid å sette bilen hjemme hos mormor og morfar å gå ned - da får jeg litt ekstra trim i hverdagen - ingenting er bedre. Dette er spillelisten som oftest går på repeat da.
ROADTRIPS

Hands To Myself- Selena Gomez
Good For You - Selena Gomez
Work From Home - Fifth Harmony
Faded - Alan Walker
The City - Madeon


Volum on max and scream like no one's watching. Haha, jeg vil påstå at jeg har fått noen rare blikk når jeg synger faded for full hals når jeg står på rødt lys i lyskrysset. Er vel ikke noe som er så befriende å ha volumet på topp og skrike som om de i Kina skulle høre deg mens du kjører! Og ja; Jeg holder fartsgrensene, kjører fint og forsvarlig for det om. Jeg lover ;-)

CHILL

Oblivion - Bastille
Find You (Acoustic) - Zedd
Midnight Light - Haley
Hyde - Astrid S
Gold (Acoustic) - Owl City
 


Cuddle in bed in your pajamas all day and read alot for magazines. Denne listen er et must sent på kveldene og på late søndager. Det er vel ikke noe som er mer behagelig enn rolig musikk rett før leggetid og på dager der man bare trenger å lade opp batteriene litt ekstra!
Hva er dine topp 5 favorittsanger for hver av disse kategoriene akkurat nå? xx

 

bildene er fra weheartit

ON REPEAT

Style - Taylor Swift 

 

Noen som har hørt den nye singelen til Taylor Swift som ble sluppet for et par dager siden? Jeg ELSKER den såpass at jeg såvidt klarer å legge fra meg youtubeappen. Den er så bra..

Archive: Read more here » Mars 2017 » Oktober 2016 » September 2016
hits