OCTOBER FAVORITES 

October is almost over(!), and it's time to list up my favs for this month! 


Denne måneden er det skopleie, ansiktsolje og neglelakk som har stått høyest på favorittlisten! Ansiktsoljen har blitt en del av min kveldsrutine, denne bruker jeg også på de tørre leggene mine når det trengs. Lifesaver i hverdagen! Neglelakkene fra Zoya er de beste i verden; de holder ufattelig lenge og ikke minst er fargene bare helt perfekte. Anbefales. 

Skopleie har også stått på listen denne måneden. Det er en lifesaver for skoene, nå som det triste været er kommet, og det er umulig å holde skoene helt hvite gjennom sesongen. Et par spray med denne og en våt klut gjør at skoene er gode som nye! 
 

MINE MAI FAVORITTER

 

Another month, another set of favorites.
Det er nesten sykt at mai måned også snart er over. Tiden går så fort at jeg klarer nesten ikke henge med om dagen - det var nesten sånn at jeg måtte klype meg selv i armen da jeg så at det kun er noen få dager igjen før juni står og banker på døren.

Denne måneden har jeg hatt et par nye favoritter som jeg har blitt utrolig fort glad i, men også et par gamle favoritter som jeg har tatt flittig i bruk igjen denne måneden. Under her kan dere derfor se mine favoritter for måneden som har vært

LE BLANC DE CHANEL
Min absolutt favorittprimer. Jeg syns ikke denne gjør noe særlig på holdbarheten på foundationen, men gir utrolig god fukt, mye glød og ikke minst er den veldig god på å jevne ut porer.

DIPBROW POMADE
Jeg kommer aldri til å bruke noe annet igjen! Denne her er bare helt fantastisk å jobbe med.
få tak i den her (adlink)

NAKED 2 BASICS
Verdens fineste palett når det kommer til matte hverdagslige øyenskygger. Den har alt fra en veldig lys skygge, mange bruntoner og en sort. Perfekt til alle anledninger! 
få tak i den her (adlink)

RESCUE ME!
En gammel favoritt som virkelig vært på topp denne måneden! Denne er bare helt fantastisk. Jeg personlig sliter med masse kviser, spesielt i T-sonen og har prøvd så og si alt jeg kommer over for å bli kvitt det. Men denne her er bare helt fantastisk og bare på noen få dager er de største problemene nesten helt borte. Dette er en gelé som du smører på urenheter, lar den tørke inn i huden og tørker ut alle kvisene. Veldig viktig å bruke en god fuktighetskrem etter at den er helt trekt inn i huden.

PICTURE PERFECT DAY
Denne kjøpte jeg sist helg, og jeg ble forelsket fra første bruk. Huden min har aldri vært så fin og myk som etter at jeg begynte å bruke denne. Nå som det er sommer (nesten) og sol ute er denne også helt perfekt ettersom den har SPF i seg.

URBAN DECAY PRIMER POTION
Får øyenskyggen til å holde hele dagen! Jeg har min i fargen eden. 
få tak i den her (adlink)

NYX LINGERIE 
Mitt absolutt favoritt leppeprodukt noensinne. Årh, jeg er så forelsket! Jeg har lenge vært på jakt etter denne, men ettersom de blir så utrolig fort utsolgte er det ekstremt vanskelig å få tak i - jeg følte meg som verdens heldigste når jeg så blivakker.no hadde fått inn igjen på lageret sitt. Jeg bokstaveligtalt satt med hjertet i halsen og klikket en hjem raskere enn jeg klarte å tenke. Haha Jeg har min i fargen lace details, og fargen er så perfekt, bare sjekk på bildene under. 


HVA HAR VÆRT DERES FAVORITTER I MAI MÅNED?

NOVEMBER FAVESEt lite knippe av mine favoritter gjennom november måned. Jeg ELSKER den dype rødfargen fra Chanel og for ikke å glemme clutchen fra Moo. Jeg ønsker meg sårt også i svart og navy green! De er så fine. Du får kjøpt de hos veskeverket.no :)

 

Ha en fin mandag <3

OCTOBER BEAUTY FAVES

Oktober måned er over og vi er kommet til november allerede. Litt sprøtt spør du meg! 

Denne måneden har ikke vært så stor forandring med hva favorittproduktene mine har vært, jeg har holdt meg til det "same old good stuff", men jeg har fått testet ut et par nye hudprodukter som denne måneden har vært mine absolutt holy grailsMARC BY MARC JACOBS' daisy dream er nok min absolutt all time favorite når det kommer til parfymer og dufter. Av alle de marc jacobs parfymene jeg har luktet på og prøvd er dette min favoritt. Den siste tiden har jeg også gått frem og tilbake på litt forskjellige dufter, men ender alltid opp med å gå tilbake til denne. Det som jeg liker ekstra godt med denne er at lukter sitter så godt i hele dagen!

THE BODY SHOP PASSION FRUIT BODY BUTTER har de siste ukene vært min redning. Tidligere har jeg ikke vært særlig glad i body butterene fra body shop og har heller vært den som har vært mer fan av body lotionene, men ettersom kulden sniker seg innpå har ikke body lotion vært noe særlig til nytte for den ekstremt tørre huden jeg får på leggene i høst - og vintersesongen. Jeg gikk til innkjøp av denne duften rett og slett kun fordi den var på tilbud og tenkte å gi den en go, og jeg har ikke vært skuffet. Kroppen min har fått den fuktigheten den trenger og mer til, og ikke minst lukter den så utrolig godt! Denne er et must for meg hver eneste kveld før jeg legger meg!

LINDEX HAND CREAM Håndkrem er et must for meg å ha i veska. En ny favoritt hos meg denne måneden må være denne fra Lindex. Den lukter så utrolig godt og gir utrolig god fukt til hendene. Et stort pluss også er at den ikke er særlig dyr og er utrolig drøy i bruk.

REN SKINCARE BIOMIMETIC LIPBALM Ord kan ikke beskrives hvor stor beundring jeg har for denne. Denne lipbalmen topper kaka altså; den lukter så utrolig godt og gir så utrolig god fukt til leppene. 

URBAN DECAY NAKED 2 BASICS Denne kjøpte jeg da jeg var i København i sommer. Lenge har den stått på ønskelisten, og jeg klarte nesten ikke å bestemme meg om jeg skulle gå for basic 1 eller 2. Valget falt så klart på basic 2 og har blitt en utrolig stor favoritt. Skyggene er matte og helt uten shimmer, noe som gjør det perfekt til å lage en hver everyday make up look. Den har de perfekte skyggene til å kunne lage så utrolig mange fine looks, samt man kan også lage en fin smokey eye til kveldstid om man ønsker. Samt går det også an å bruke som multitaskingsprodukt ettersom denne har noen sinnsykt fine skygger til å kunne fylle inn bryn med. Denne er jo perfekt til å ha med i veska. Min bestevenn i sminkepungen for oktober måned.

 

 

x THERESE

SEPTEMBER FAVESNå som måneden nærmer seg slutten er det på tide med en ny månedens favoritter; Jeg kjenner det er lenge siden sist jeg postet et slikt innlegg, så nå var det jammen meg på tide! Denne måneden har jeg fått en del nye favoritter; blant annet har jeg lagt min store kjærlighet til Bareskin fra BareMinerals og Le Blanc de Chanel fra Chanel (haha, ofcourse). Det jeg absolutt elsker med Bareskin foundationen fra BareMinerals er at den er utrolig light weight, men allikevel har en utrolig god dekkevne. Den er også utrolig flytende, så mitt motto for denne er "en dråpe er mer enn nok" - og slik er det nesten. Le Blanc de Chanel er også min swear to når det kommer til primer; Huden min har aldri glødet så mye før med hjelp av en primer slik som det er med denne, og for ikke å glemme legge foundationen seg så utrolig fint oppå. Dette er definitivt to produkter som jeg vil anbefale på det sterkeste!

PINEAPPLE LAMP

Fra Cornelias hus, kan kjøpes her

 

Den perfekte ananaslampen har jeg vært på jakt etter lenge og helt siden jeg oppdaget denne lampen på Cornelias hus for et par uker siden visste jeg at denne var den rette. Den er så nøytral, perfekt og akkurat slik jeg ville ha den.

Dette skulle vel egentlig være eksamensgave til meg selv og jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle falle for fristelsen med å kjøpe den før eksamen var levert inn, men ettersom dette var den siste(!) de hadde, hadde jeg ikke noe valg! iiiiii, Jeg er SÅ fornøyd

- PAUSE -

 

 

Life happens.

 

Fanget oppi mappekravskaoset trenger jeg virkelig en pause fra bloggen. Vi snakkes til helgen 


Ha det bra så lenge 

APRIL FAVORITESJeg kan ikke tro at denne måneden også er over. Sommerferien nærmer seg med stormskritt og været blir bare bedre og bedre for hver dag! 

Denne måneden har bestått av favoritter som zero yoghurten fra Tine, under eye serum fra Clinique og for ikke å glemme løsnegler fra H&M. Disse tre topper nok favorittene for denne måneden og har vært tidenes life savers for min del!

 

Hva har vært dine favoritter for april måned?

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits