hits

NEW YEARS RESOLUTIONS

Året har nådd sin siste dag, og det er helt utrolig at i morgen er vi i 2018 allerede. Det å sitte å skrive mål for de kommende årene har jeg alltid gjort, men aldri holdt. Er det noen som føler seg like skyldig som meg i det eller? Haha. I 2018 blir det andre boller, og jeg har lovet meg selv å følge hver og en av dem til det fulleste. 2018 skal være mitt år, og ikke minst skal det være et år der jeg lar meg selv være mer kreativ enn jeg tillot meg selv dette året som var nå - her er derfor mine nyttårsforsetter: 

 

JOBBE SMARTERE
Jeg har alltid vært en "hard worker" og jeg har en tendens til å sitte å jobbe med skole litt for lenge i løpet av dagen. Fra og med nå skal jeg ikke jobbe hardere enn tidligere, men smartere og ikke minst være mer effektiv når jeg først er "på". 
 

BLI FLINKERE TIL Å SI NEI
Å si nei er helt greit, jeg er litt for dårlig på det, og 2018 skal derfor bli året jeg lærer meg selv at det er helt innafor å si nei av og til.


TA BEDRE VARE PÅ MEG SELV
Jeg merker at det siste året har vært skikkelig slækkis når det kommer til å ta vare på meg selv, særlig da når det gjelder å unne seg en spakveld midt i uka. Jeg kjenner at huden min har så godt av å kunne ta seg litt fri den også, og ikke minst skal jeg være flinkere til å prioritere å ta et bad i badekaret med masse inspirasjonsblader, ansiktsmasker og ikke minst badebomber og masse DIGGE såper!  

MELDE MEG PÅ DE YOGATIMENE JEG HAR TENKT PÅ SÅ LENGE
Og bli flinkere til å trene. Herregud, jeg kjenner jeg er litt for lat, og den eneste trimmen jeg har hatt det siste halve året er korte turer på kveldstid og ikke minst "vandreturene" rundt på campus i trappene i lesepausene. I 2018 er det slutt på det og jeg har planer om å melde meg på både yogakurs og ikke minst ta å gå rundt vannet minst 2 dager i uka! (Jeg bestilte jo ikke akkurat nye joggesko for ingen grunn). 
 

SPISE SUNT
Det er noe jeg alltid gjør, jeg elsker sunn mat, men i år ønsker jeg å bli flinkere. Jeg vil også prøve å kutte ned på kjøtt og spise enda mer fisk enn jeg gjør. Jeg vil også lage masse sunn og digg mat som gir meg MASSE energi. Og ikke minst ønsker jeg å lage flere inspirerende blogginnlegg innenfor matkategorien.
 

FORSETTE Å SPARE SÅ MYE SÅ MULIG
Jeg har alltid sett viktigheten av å spare, og særlig nå som jeg nisparer til drømmehuset skal også 2018 være et år der jeg sparer så mye jeg bare kan! Hver måned skal jeg klare å budsjettere strengt, og ikke minst skal jeg ut i naturen for å finne planter til innendørs i stedet for å bruke penger på unødvendige planter man bare dreper likevel! Haha

BLI FLINKERE TIL Å PRIORITERE KREATIVE TING
Jeg merker hvor lite prioritert det å være kreativ er når man har hundrevis av tykke pensumbøker man skal gjennom, og jeg kjenner jeg savner det å kunne være litt kreativ hver dag. Bloggen skal derfor være en stor prioritet for 2018, og ikke minst ønsker jeg å ta enda mer bilder. Det har vært skikkelig savnet i det siste kjenner jeg!

 

 

HAR DU SKREVET NYTTÅRSFORSETTER? HVA ER DINE?

KARL LAGERFELD GOODIES

 

WALLET FROM KARL LAGERFELD & KARL LAGERFELD DOLL BY LUCIE KAAS x SKETCH INC.

 

 

 

Hei dere! Har dere hatt en fin jul så langt, og fått alt det dere ønsket dere? Altså, bare se hva som lå under treet til meg da! Altså, he-rr-e-guud, jeg dævver! Okei, det faktum at jeg faktisk kjøpte lommeboken til meg selv gjør meg ikke mindre excited over gavene mine, men disse to var breath taking! Jeg har alltid vært litt obsessed med Karl Lagerfeld og syns han er DRITKUL. Nå har jeg han som figur i interiørsamlingen, og det er jo litt kult i seg selv, eller hva? hehe. 

DE FINESTE BLOMSTENE FÅR DU GRATIS

 

Jeg er ekstremt glad i naturen, og ikke minst er jeg ekstremt glad i å dra ut for å finne fine blomster og planter som jeg kan ta med meg inn. Det er jo så utrolig mye fint som naturen har å by på - og særlig er kristorn en stor favoritt hos meg. Det er jo så dekorativt, enten i en vase, eller om man ønsker å lage fine kranser til døren eller til pynt på julebordet. Kristorn holder seg så fint så lenge også, jeg kan ikke huske sist jeg ga dem nytt vann (kanskje det er på tide å fylle opp; det er satt på to do listen), og de er fortsatt like fine nå som de var da jeg hentet de for rundt 3 uker siden. Å finne det perfekte grønne friske trenger virkelig ikke koste én krone, særlig når naturen har så mye fint å by på!

DEN PERFEKTE NEGLELAKKFARGEN

 

Årh, jeg kan ikke huske sist jeg gikk til innkjøp av en essie neglelakk, og jeg hadde nesten glemt hvor bra de er. Denne fargen ble jeg helt forelsket i da jeg så sjefen min gikk rundt med den, og så klart måtte jeg jo få vite hva den het. Jeg vil påstå det er årets fineste farge, og jeg er helt forelsket. En skikkelig dyp blågrønn farge, som bare er helt nydelig! Jeg tror dette må være den nye favoritten, og kommer til å være den eneste jeg bruker de neste ukene. 

 

THE PERFECT COOKIES FOR CHRISTMAS

Hei dere! Long time, no see. Årh, eksamensperioden tok på altså, særlig siste eksamen for dette semesteret vil jeg påstå var den mest frustrerende av de alle og jeg er så glad for at alt endelig er ferdig! Jeg har virkelig savnet det å samle inspirasjon, ta bilder og ikke minst skrive på bloggen. Å bruke kreativiteten har virkelig ikke stått høyt på prioritetslisten de siste ukene, men nå som det er ferie fra studiene er det back on track med å kose seg med alt det kreative igjen, og jeg har så mange prosjekter jeg vil få til i løpet av de neste juleukene at jeg nesten klør litt i fingrene bare av tanken!

Helt ærlig begynner jeg å bli lei av alle disse julekakene, som mer eller mindre er standard hvert eneste år; pepperkaker, krumkaker osv. osv. Så i år har vi startet å bake litt annerledes kjeks til julen, og biscotti er definitivt en stor favoritt. Dette er jo også en kjeks som er perfekt til de fleste anledninger, enten om det bare er for kos til kaffen eller til familieselskapet. 

 

Archive: Read more here » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017