YESTERDAYS

Sko: Bianco by Camilla Pihl / Haremsbukse: H&M / Bluse: H&M / Ringer: H&M

I N S P I R A T I O N


Photocredit: weheartit

DETAILS

Detaljer fra kveldens outfit.

 


I kveld er det duket for julebord og tapaskveld med jentene fra vgs - det er alltid så koselig å samles når vi alle sammen er hjemme fra studier. 

Favorite makeup look

Det å kunne bruke en makeuplook til en hver anledning er noe jeg har blitt veldig glad i det siste, det er så greit å f.eks bare tilføre et element som f.eks en litt bold leppestift. Makeuplooken under er min absolutt favorittmakeup. Smokey eyes er så kult, og er vel min go to uansett hva jeg skal og den siste tiden har jeg blitt ekstremt glad i å kunne kombinere sminkeprodukter - f.eks bruke leppestift på både leppene og som rouge, eller brownsingpowder som både contour og som øyenskygge - et mindre produkt å dra med seg, om man f.eks skal ut å reise, eller dra ut på byen etter jobb og man ønsker å freshe opp sminken underveis.
Simple everyday look

 Jeg bruker generelt mye av fritiden min på å sitte på polyvore (du kan følge meg HER). Jeg elsker siden - og ikke minst finner man så utrolig mye inspirasjon til både nye outfits, sminkelooker, eller hvordan man kan sette sammen ulike antrekk selv og lage et set.
Hva er din absolutt favoritt makeup look?

THAT tee

 

Denne tee-en har stått på ønskelisten min lenge, og da jeg fant den satt ned til 150 kr på H&M i går visste jeg at jeg bare måtte ha den! Jeg vil påstå at denne er alt en jente trenger i klesskapet - paljetter, perler, gull, hvitt, rosa og sølv! Den er perfeksjon i mine øyne og jeg ELSKER den!

What I got for Christmas

Heihei dere!  Jeg ble etterspurt om jeg kunne vise noe av det jeg fikk til jul, og selvfølgelig kan jeg gjøre det!

Jeg pleier ikke å ønske meg noe særlig, ettersom jeg foretrekker å få penger og gavekort slik at jeg eventuelt kan kjøpe noe av det jeg ønsker meg, eller spare til noe som jeg ønsker meg, men allikevel får jeg også en del ting - som jeg naturligvis blir veldig glad for! Her er noe av det jeg fikk:

Hårpleie, neglelakk og ny vannflaske med navnet på.. I favorittfargen var den også.  Denne kommer nok godt med til våren når jeg skal starte for fult med treningen.

Nytt beskyttelsesdeksel til iPaden

Den nyeste parfymen fra marc jacobs, daisy dream, som har stått på ønskelisten min siden den ble lansert 

Sminkevesker fra Lulus


Utenom dette fikk jeg penger, gavekort, bok, koseklær, bakeutstyr og diverse! 

"kjære"

Jeg er ikke personen som leser bøker - for langt i fra, jeg blir faktisk såpass sliten etter å bare ha lest 10 sider at jeg gir opp. Jeg har liksom aldri tid, for jeg har så mye annet jeg skal gjøre - som plutselig blir så mye viktigere enn å sette seg ned med en god bok å bare slappe skikkelig godt av.

Den siste tiden har jeg lest meg gjennom Linnéa Myhres første bok evig søndag, en bok som ga meg så mye. Jeg gråt og lo om en annen, hun skrev så morsomt og så bra, så bra at jeg ikke klarte å legge boka fra meg. Boka ble lest på under ett døgn. Unormalt til meg å være.Jeg hoppet av glede da Linnéas andre bok, kjære, lå under juletreet, og har så vidt klart å legge den fra meg fra jeg fikk den.

The last couple of days

Hei dere! Håper de siste dagene deres har vært supre?

Vi startet julefeiringen hjemme hos mormor og morfar med pinnekjøtt, riskrem og altfor mye kaker. Jul må være den tiden i året jeg spiser mest av alt - for gjennomsnitt spiser jeg vel like mye på selve julaften som jeg gjør i løpet av et helt år. haha. Lillebror var så heldig å få mandelen i år, og fikk sjokoladepremien, noe som var like så greit ettersom jeg allerede hadde trillet fra middagsbordet. 

Julegaveåpningen gikk som bare det - lillebror som nettopp har lært seg å lese stod og ropte "godt jul" og hvem pakken var til for så å slenge den over til vedkommende i lufta! 

Gårsdagen ble feiret hjemme hos oss med mormor og morfar på besøk og ribbe på bordet. Vi satt å lo av danske vitser vi egentlig ikke forstod i det hele tatt, og fikk til og med en ny familieaktivitet som ble en svær hit (vil jeg påstå) ; Finn mammas telefon - som plutselig var sporløst forsvunnet.

Ready for christmasGooood jul!!!

Nå er vi her hjemme i gården klare for å dra til mormor og morfar på julemiddag og for å pakke opp gaver!! Kvelden skal bli så fin, den beste tiden er når vi deler den med de som betyr mest! Håper alle dere der ute får en fantastisk fin julekveld! 

christmas morningEndelig er julaften her!  Jul må virkelig være den beste høytiden som finnes, selv om vi ikke har noe som helst snø her. Jeg startet morgenen med å overraske både mamma og lillebror med "julesokk" fylt av godteri og noen leker til lillebror etterfulgt av julefrokost! Nå står juletradisjonen på agendaen med tre nøtter til askepott

Home for christmas

Ord kan ikke beskrives hvor god følelse det er å være hjemme på ferie. I skrivende stund har jeg kvalitetstid med hunden foran TV-en der vi begge ligger slakt ut på sofaen med Guilliana & Bill maraton! Haha 

My kind of friday

Gooood fredag - Endelig er det helg dere! Vi fikk gå fra skolen to timer før vi sluttet ettersom vi var ferdig lenge før planlagt - det er jo alltid deilig på en fredag! Den siste uken har jeg fått minimalt med søvn, så helgen skal definitivt brukes på å sove ut og forberede meg på mappeinnlevering på torsdag! 

I skrivende stund har jeg slengt meg på sofaen i kosebuksa med TVen surrende i bakgrunnen mens jeg drikker en kopp te og leter etter nailart inspirasjon. 

 

Den viktigste signaturen noensinne!

Er det noe som går innpå meg er hvor fæl og brutalt pelsindustrien er. Folk kan prøve å motbevise meg om at det finnes gode sider med den. Men er det virkelig det? Jeg har personlig aldri forstått hvorfor vi mennesker skal låse forsvarsløse dyr inn i et bur, "torturere" dem for å få laget en dum pelsjakke, skjerf - ja, you name it! I disse dager er det en kampanje som går rundt for å få samlet inn nok signaturer! Stortinget og regjeringen må snart ta en avgjørelse. Og med alle underskrifter kan vi få politikerne til å se hvor mye folk engasjerer seg i pelsdebatten! Du kan gi den viktigste signaturen din HER!!

 

Skincare favorites

For meg er rensing av hud en viktig rutine i hverdagen! Jeg sliter ekstremt med uren hud og om jeg glemmer rutinen en dag ser huden min helt grusom ut dagen etter. 


Når det kommer til produkter liker jeg å prøve ut nye ting, men de siste månedene har jeg funnet de som fungerer for meg. Jeg syns gode produkter er utrolig viktig og investerer heller et par ekstra i det enn å gå for produkter som jeg ikke føler gir meg noe som helst! For tiden sverger jeg til både clinique, Formula 10.0.6 og garnier - noen av de produktene som faktisk fungerer best, syns jeg. Her er mine favoritter:

Rinse-off foaming cleanser mousse er det første produktet jeg starter med når jeg skal fjerne sminken. Denne fjerner aboslutt all sminken på huden og ikke minst gir den utrolig mye fukt til huden etter bruk!

Garnier cleansing water er neste steg på lista. Ettersom jeg ikke kan bruke cleansing foamen på øynene går jeg over øyeområdet med et par cottonpads dynket i dette her! Den renser sminken utrolig fort og kan absolutt anbefales på det sterkeste!

Pore cleansing face scrub har jeg sverget til i snart 2 år! Den er så god, og ikke minst føler jeg at den går skikkelig inn i huden og fjerner alle de døde hudcellene! 

Blemish care er som en transparant gelé som man smører på problemområdene. Ettersom jeg sliter med acne i store deler av ansiktet bruker jeg denne over hele ansiktet, men dropper øyneområdet ettersom dette ikke er bra. Den trenger inn i porene og tørker ut kvisene. På få dager er mange problemer borte! Denne har jeg også sverget til i over 2 år og syns den er helt fantastisk!All about eye serum kjøler ned og motvirker blå ringer under øynene! 

Etter å ha gått gjennom disse stegene smører jeg inn huden med en god fuktighetskrem. Dette er spesielt viktig om man bruker sistnevnte ettersom det tørker ut huden!


Alle produktene kan virkelig anbefales på det sterkeste! Personlig syns jeg alle er terningkast 6!! 

13 ting du ikke visste om meg

? Jeg eier så og si bare svarte bukser. Svarte bukser er det jeg føler meg mest komfortabel i og blir sjeldent sett i noe annet.

? Aldersforskjellen på meg og lillebroren min er 14 år. 

? Jeg er den mest paranoide personen som finnes. Når jeg skal legge meg og jeg skrur av lyset må jeg alltid ha på lommelykt på iPhonen, har jeg ikke den skrur jeg alltid av lyset og piler som bare det til sengen. Jeg er dritredd for under-sengen-spøkelser.

? Jeg er avhengig av sushi og bruker alltid en ekstremt dårlig unnskyldning som f.eks "Jeg har så mye oppvask at jeg ikke gidder å lage mat" for å ikke ha dårlig samvittighet over å bruke penger på det.

? Jeg HATER blod, sprøyter og alt det der, men allikevel var min største drøm som barn å bli dyreveterinær. Ironisk eller hva?

? Jeg er LIVREDD tannlege, leger og sykehus. Jeg er alltid på gråten og klarer sjeldent å holde tårene tilbake når jeg skal enten til tannlege, lege eller på sykehus. (Heldigvis er dette sjeldent at jeg besøker noen av disse). Jeg har faktisk så sprøyteskrekk at til og med bedøvelse hos tannlegen er et problem, jeg har blitt sendt til mange forskjellige tannleger og fått valium for å prøve å roe meg ned, men ingenting har funket.

? Jeg klarer ikke å gå i sko uten sokker. 

? Jeg ELSKER stickers på facebookchat. Det er faktisk blitt sånn at jeg og en venninne omtrent kommuniserer mer med stickers enn faktiske samtaler på facebook! Haha.

? Jeg danser ALDRI på byen. Når sant skal sies er det sjeldent jeg går på byen, men når jeg først gjør det finner du meg aldri dansende. Syns det er såååå kleint

? Jeg er avhengig av Weheartit. Klarer ikke gå en dag uten å hente forskjellig inspirasjon derfra

? På ungdomsskolen hadde jeg en periode der jeg ønsket svart hår med knall rosa striper. Jeg grøsser av tanken. Takker mamma ekstremt at jeg ikke fikk lov!

? Jeg HATER folk som kommer forseint, spesielt når det ikke kun går utover den personen det gjelder, men alle oss andre som må vente på vedkommende. Jeg blir seriøst så sint og irritert at jeg har lyst å gråte.

? Jeg blir rastløs veldig fort. Klarer f.eks ikke se en hel film sammenhengende uten å måtte gjøre noe annet underveis.


 

Inspiration
I disse dager drømmer jeg om både Givenchy veske, birckenstock sandaler, hjemmekontor og et stort walk-in-closet med altfor masse klær.  Jeg gleder meg så uhyre mye til jeg får mitt eget hus der jeg kan gjøre alt hva jeg vil. Jeg har så mange planer for hva jeg vil, hvordan jeg vil ha det og ikke minst hva jeg vil gjøre med et hvert rom! Walk-in-closet ligger desidert høyest på ønskelista sammen med hjemmekontor. 

Dinnertip: Pasta bolognese

God mandag dere! 

Tenkte jeg skulle tipse dere om verdens beste bolognese oppskrift så er så enormt enkel og ikke minst utrolig rask! Denne oppskriften lærte jeg faktisk av min morfar som jeg vil påstå er mesterkokken selv! hihi

Det er ikke ofte jeg selv gidder å lage middag, som regel ender det opp med salat eller noe slikt ettersom jeg har ganske lange dager på skolebenken, men når jeg først gidder å bruke tid på å lage et skikkelig måltid ender det som regel alltid opp med dette! Nam
Det du trenger er:

400 gr Karbonadedeig, eller kjøttdeig
2 små løk
1 rød paprika
1 glass Dolmeo pastasaus
pasta 

 

Slik gjør du

1. Finhakk løkene og paprikaen, det jeg pleier å gjøre er å ha det i en elektronisk minihakker, det sparer deg for både tid og tårer!
2. Stek kjøttdeigen til den er gylden og brun før du freser den hakkede løken og paprikaen. La dette steke på panna i et par minutt på svak varme.
3. Hell i sausen og kok opp pasta 

 

What's in my bag

Jeg er vel den som alltid stapper veska med altfor mye unødvendig som jeg ikke en gang trenger og stadig vekk lurer på hvorfor jeg tok med meg de forskjellige tingene. Jeg har egentlig alt fra binderser og penner til sminkeutstyr, men her kan dere se hva som alltid er med i veska mi! Veska mi er fra Marc by Marc jacobs og har vært min trofaste venn i snart 1,5 år! Jeg elsker den, og er perfekt til enhver anledning!


Iphone // lommebok // håndkrem // antibac // paracet // carmex // nøkler / / lipgloss

 

 

Hva har du i veska di?

Today's apparel

 Bikbok Shirt & Scarf Gina Tricot Pants Monki Shoes Lindex Cardigan H&M Bracelet Daniel Wellington Watch

D e t o x E v e n i n g

I skrivende stund sitter jeg på gulvet og venter på besøk fra en venninne! Leiligheten har fått en skikkelig vask i dag og jeg har blandet sammen detoxvann for anledningen!

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits