hits

A LITTLE CHRISTMAS DECORATION

Mens alle andre pynter juletrærne allerede, har jeg gått til innkjøp av den søteste julelysestaken jeg noen gang har kommet over! I fjor gikk jeg til innkjøp av tinnsoldatene fra mester grønn, og da jeg kom over denne måtte jeg ha denne også! Nå mangler det bare å gå til innkjøp av store telys og begynne å ta den i bruk!

HOW TO NAIL EXAM

Eksamensperioden har inntruffet, og jeg multitasker med å lese på 2 stk på samme tid. Puh! Jeg har nemlig muntlig eksamen i entreprenørskap nå på torsdag og jus eksamen nå på lørdag (lørdag av alle ting!!!). Det tar virkelig på kjenner jeg! Haha. Eksamensperiodene skal jo alltid være hektiske - men også gjerne hektiske på en god måte. Jeg ligger alltid godt an i pensum til en hver eksamensperiode, og jeg takker høyere makter for at jeg alltid har hatt god selvdisiplin og ikke er en av de som omtrent gråter i angst for å stryke på eksamen - haha. Medfølelse til dere altså!!!

 

SE PÅ A SOM EN BONUS, IKKE SOM NOE DU PÅ DØD OG LIV  OPPNÅ:
Så klart vil en alltid ha gode karakterer, og det gjelder også meg, men toppkarakterer er ikke alltid alt her i livet. Som jeg også nevnte i studietipsene jeg delte på bloggen for en stund tilbake, så spiller ikke alltid høyest karakter så stor rolle - man skal også kunne ha litt tid til å slappe av, se litt netflix og puste ut. Gode karakterer er alltid gøy og gir skikkelig adrenalinkick, men etter min mening skal man alltid fokusere på å gjøre så godt man kan, og se på A som en bonus. 

GJØR GAMLE EKSAMENSOPPGAVER
De fleste skoler gir studentene tilgang på gamle eksamensoppgaver og løsningsveiledning/sensorveiledning. Har man også tilgang på oppgavebøker og har foreleser til og med vært så snill og laget "lekser" til hver forelesning - så kjør på med alt du kommer over. Det er gull verdt, og husk at det er dette som er skikkelig eksamensrelatert. 

SAMLE ALLE NOTATER OG LAG MIND MAPS
Jeg elsker mind maps, og jeg elsker å fargekoordinere notater. Gjett om jeg har kost meg med å lage tidenes største mind map i jus da dere! Hele 20 sider som gir meg oversikt over hovedlovene i pensum (både egne notater og foreleserenes notater); eiendomsmeglingsloven, avhendingsloven og avtaleloven - og disse er såklart fargekoordinert. Jeg er så glad for at jeg gjorde det. Ikke nok med at en lærer så mye bedre av å skrive for hånd, men særlig om man er veldig visuell av seg og lærer av å se på farger, så er det også gull verdt. 

Mange ganger kan man lese seg grønn i bøker og ikke forstå en dritt og føle at man ikke lærer noe av å kun lese. Tipset er å finne et system som funker for en selv. Å lese pensum må man, men mange ganger lærer man så mye av å samle notatene også. 

HUSK Å GJØR TING DU SELV VIL OGSÅ
... Om det så er å bare dra på butikken og kjøpe noe ekstra digg frukt og nøtter, eller en iskaffe. Det er alltid viktig å komme seg ut for å få litt frisk luft. Fun fact: Jeg har til og med sloss med bjørnebærbusker for å få tak i kristtorn til å pynte med inne som en liten avkobling - altså, det må jo bare være tidenes avkobling, haha.

EASY LIKE LAZY MORNINGS

OPPKRISFT PÅ EGGESALAT 

· 1/2 boks med reker i lake
· 5 hardkokte egg
· pepper
· majones i ønsket mengde 

 

SLIK GJØR DU

Kok opp eggene, skrell og del disse i eggedeler, ta ut rekene av laken og mix det i en bolle sammen med eggene.
Bland inn majones (her kan du velge hvor mye eller lite du vil ha). Tilsett litt pepper for smakens skyld. 
 

ENJOY ...

 

Dagene og ukene går så fort om dagen at jeg har nesten ikke hatt tid til å en gang tenke på hvilke dag eller dato det er. Haha - eksamensperiodene altså! Når hverdagen er mest hektisk er det virkelig deilig å kunne trekke seg litt tilbake, ta en rolig morning fylt opp med toast med ekstra digg pålegg på, en stor kopp te, ta frem tøflene og påføre ansiktsmaske!

MONKEY BUSINESS

NEW IN FROM H&M HOME

 

Når det kommer til interiør ting har jeg øyne for litt sære ting. Jeg elsker dekor som er typisk det "ikke alle andre har", men som er litt mer unik, og som egentlig er såpass teit at det er kult - litt som denne apen; jeg døde litt da jeg kom over den på H&M og måtte ha den. Jeg tror det er den kuleste lysestaken jeg noengang har kommet over - og gjett hvem som skal hamstre inn stakelys nå og ta den i bruk nå da. Perfekt i gullsamlingen min er den også - jeg tror helt ærlig at jeg egentlig bare må slutte å kjøpe ting som er gull før det går litt for langt. #Sorrynotsorry

 

 

8120173719

10 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

Høstens fineste måned er her, og jeg er nesten litt for giret. Jeg elsker å gå på tur sent på kvelden og bare kjenne vinden blåse skikkelig. Jeg har alltid vært utrolig glad i høsten, og fargene på bladene, og ikke minst å dra i skogen og plukke forskjellige nøtter for å dekorere hjemme har nærmest alltid vært litt terapi for sjelen. 


1. BLI FERDIG MED ALLE JULEGAVER... 
Hvert år lover jeg meg selv at jeg skal starte tidlig, men som regel utsetter jeg det altfor lenge. Jeg har heldigvis bare et fåtall igjen, og innser at jeg må få gang på sakene og bli ferdig før eksamensperioden starter!

2. DRØMME MEG BORT I FIN ARKITEKTUR OG PARIS
Er det en destinasjon jeg savner så må det være Paris. Herregud for en by - jeg må tilbake ASAP!

3. DRIKKE MASSE KAFFE MOCCA
Jeg gleder meg alltid til å kunne finne unnskyldninger til å dra innom kaffebaren på vei til jobb. Nå som det er kaldt ute, erstattes iskaffe med kaffe mocca - yum!

4. FYLLE OPP SKAPET MED MASSE DEILIG KNITS!
Jeg har litt for mange (dvs 2 - haha) gensere som venter på å bli ferdig strikket og montert. Jeg må bli ferdig med disse i nærmeste fremtid, slik at jeg kan ta de i bruk. H&M har også altfor mange fine denne sesongen, og jeg har pekt meg ut litt for mange som er høyt på ønskelisten.

5. FINNE DEN PERFEKTE RØD NEGLELAKKEN
Rød neglelakk er definitivt noe jeg savner i kolleksjonen.

6. LAGE KANELSNURRER
Kanelsnurrer er noe av det beste jeg vet, og denne måneden har jeg lyst til å slå til på bakefronten og diske opp med noen digge kanelsnurrer. 

7. VÆRE FLINKERE TIL Å TA PAUSER
Jeg tror på at hardt arbeid lønner seg, men det å ta pauser også for å nyte hverdagen er gull verdt - særlig nå som eksamen nærmer seg. Jeg kjenner på kroppen at jeg trenger litt fri også - og det er vel fortjent.

8. OPPDATERE "CHILL" SPILLELISTEN PÅ SPOTIFY
Det er ikke noe som er mer koselig enn å høre på chill musikk, tenne duftlys og bare koble av på kveldene. Spillelisten trenger definitivt et boost.

9. GI HUDEN ET SKIKKELIG BOOST
Jeg elsker sheetmasks, og nå som vinteren nærmer seg (eller har komt, alt etter hvordan du ser på det), blir huden tørr. Jeg har merket på huden at den sårt trenger masse av fukt, og dette er måneden jeg skal gi et skikkelig boost til huden.

10. BLI FERDIG MED GAVEKALENDER
I år gir meg og mamma gavekalender til hverandre, noe som er så superkoselig. Jeg ELSKER å planlegge slike ting, og jeg må virkelig på jakt etter alt som skal inni. 

MITT JULEBORDSANTREKK

LINDEX kjole DIN SKO sko LEO WULFF veske H&M øredobber ZARA jakke

 

Herlighet dere, denne dagen har bare sust av gårdet. Jeg kan ikke huske sist jeg var såpass stresset som jeg har vært i hele dag. Haha. Jeg hadde så mange planer over hva jeg ville få gjort, men jeg fikk gjort en liten brøkdel - men slik er det vel også noen dager?

 

I helgen var det duket for julebord med jobben, og her er antrekket mitt! Denne kjolen fra Lindex har vært skikkelig populær - og jeg skjønner godt hvorfor, den er jo så sinnsykt fin at jeg selv har ikke ord! Jeg virkelig ELSKER den, og vet at den kommer til å være i garderoben i mange år fremover. 

 

NOVEMBER WANTIES: INTERIOR

ELLOS teppe, vinholder og apekatt GRANIT tekanne og stekepanne KID INTERIOR potteskjuler H&M HOME puter DECOTIQUE sofa (her - adlink)

 

Gull og grønt er det som står på ønskelisten for interiør for november måned. Det er så mye fint på markedet nå, og akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne hamstre med meg alt som finnes i diverse interiørbutikker. Hvor fin er ikke tekannen fra granit? Den hadde vært perfekt å lage te i nå som det er superkaldt ute!

 

 

INTERIOR INSPO: RENE LINJER

bilder, her

 

Her skulle jeg ønske jeg bodde!

 

NOVEMBER WANTIES: FASHION

H&M øredobber, genser, jeans og silkeskjorte MANGO sockboots, slitte boyfriends jeans, genser med roser og stjerneboots NA-KD øredobber LINDEX bralette

 

... I want it all

Archive: Read more here » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018