HALFPAINTED WALLTHE COOLEST THING EVER

 

Jeg kom over dette bildet i bildemappen min på pinterest. Det har ligget lagret i interior-mappen lenge nå, men har aldri før fangt oppmerksomheten før nå. Så stilig, jeg elsker det!

NOVEMBER FAVESEt lite knippe av mine favoritter gjennom november måned. Jeg ELSKER den dype rødfargen fra Chanel og for ikke å glemme clutchen fra Moo. Jeg ønsker meg sårt også i svart og navy green! De er så fine. Du får kjøpt de hos veskeverket.no :)

 

Ha en fin mandag <3

LET'S CUDDLE UP IN BED AND WATCH NETFLIX ALL DAY

I JUST WANNA LIVE IN OVERSIZED TEES AND PRETTY LINGERIE FOR THE REST OF MY LIFE

 

Søndagens cuteness overload. Kimonoen og braletten er fra Ella M kolleksjonen hos Lindex og tøflene fra H&M.

 

 

DEAR SANTA #2

/adlinks


 

1. HER / 2. HER / 3. DESENIO / 4. DESENIO / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. BOHEMIA / 9. HER / 10. DAY HOME

 

My wishlist for christmas part 2!

 

 

 

x THERESE

15 TING EN HVER FASHIONISTA HAR I KLESSKAPET

/adlinks

Ettersom at mitt innlegg om 15 ting du finner i en hver fashionistas hjem fikk så god respons og jeg fikk så mye god tilbakemeldinger på det tenkte jeg å lage en 15 ting en hver fashionista har i klesskapet. 

Da jeg først satt å skrev listen på mitt forrige innlegg, kom jeg på at det kunne være en idé og få laget dette innlegget også. Man blir så inspirert av det, og man finner også mye nye kule ting man også kanskje kunne tenke seg til enten sitt interiør eller klesskap.  

 

1. LEATHER PANTS

Skinnbukser har jo vært trendy i mange år nå, og tror nok aldri det kommer til å gå av moten. I alle fall ikke med det første.

Denne er høyest på min ønskeliste2. SHOPPER BAG
Alle fashionistas liker å shoppe, right? Smart er det også å bære en stor veske med seg, så slipper man å bære det i hånda.

Denne er på ønskelista mi.

3. THE LONG COAT
Når høsten og vinteren nærmer seg popper det opp masse fine kåper på markedet. 4. BOYFRIEND JEANS
No words needed! Boyfriends jeans er så kult, og det passer til det meste.

Dette paret digger jeg!5. OVERSIZED SCARF
Å ha et skjerf som er oversized er faktisk genialt og kan brukes som så utrolig mye annet enn bare et skjerf. Hva med å bruke det som en poncho, eller som et pledd ved et kafé - eller barbesøk sammen med venninnegjengen?

Jeg craver skikkelig på alle store skjerf fra Holzweiler. De har så mange fine.6. WHITE CONVERSE
Hvite converse vil jeg se på som det ultimate "nøkkelplagget". Det går jo så fint til både kjole, bukser eller skjørt - for ikke å glemme er det jo så utrolig casual.

Få tak i et par her7. SNEAKERS
Okei, så har man jo converse - som har vært lenge på markedet. Men de er kanskje ikke de beste å gå i over lengre strekninger ettersom de er så flate. Her kommer jo derfor sneakersene inn som f.eks Adidas, New Balance eller Nike. Det er så mange kule joggesko på markedet, og som converse er de utrolig casual og funker til det meste.

I det siste har jeg begynt å samle inn på sneakers til kolleksjonen min. Jeg ønsker meg både dette paret, dette paret og dette paret her for tiden.

8. KNIT
Hvem elsker ikke en oversized og stor strikkegenser? De er så utrolig behagelige og finnes i så mange fine utgaver. Det er jo også så lett i dag å kunne strikke sin egen - så får man det personlige og unike med genseren.9. BLACK JEANS
Mitt absolutt favoritt nøkkelplagg. Jeg personlig går kun i svarte bukser rett og slett fordi det er så enkelt, det passer til alt og er det så lett å finne til den perfekte svarte jeansen. Jeg sverger til molly jeans fra Gina Tricot.
10. WHITE SHIRT
Hvite skjorter er vel det mest tidløse plagget; det passer til en hver anledning, i tillegg til at man kan bruke det for å få en maskulin eller feminin look. Så mange muligheter. Jeg syns at en hver skulle hatt en hvit, helt enkel skjorte i klesskapet. Her er min favoritt
11. SUNNIES
Solbriller er vel like viktig sommer som vinter. Jeg er forferdelig dårlig til å bruke det selv, men det fungerer jo som de perfekte accessoriesene. Jeg syns Miu Miu har utrolig mange for tiden!

12. FAUX FUR
Det ultimate statementplagget som passer til det meste.

Denne her er på min cravings liste atm!

 13. BEANIE
Det ultimate hodeplagget for A/W-sesongen. Det er vanskelig (syns jeg) å finne den perfekte beanien på markedet, men på en annen side er det jo så lett å strikke sin egen - så får man valgt både mønster, farge og fasong helt selv.14. TUTU
Hva er vel ikke mer classy og mer feminint enn et tutu skjørt? Jeg har lagt min elsk på slike den siste tiden og planlegger å sy mitt eget i nærmeste fremtid.
15. BIRKENSTOCK
Kanskje ikke rette årstiden nå for birkenstock, men allikevel kan man glede seg til sommer og sol da man kan ta dem frem igjen.

Få tak i svarte her og hvite her

 

 

x THERESE

 

ps: alle bildene er funnet på pinterest, trykk direkte på bildene for å komme til bildekilden.

MY TIPS ON HOW TO STRESS DOWN

Har du noen gang lurt på hvordan enkelte folk klarer å putte inn de 100 tingene de skal gjøre i løpet av en dag og til og med klarer å gjennomføre det? Man skal planlegge dagene og ukene, samt man skal gjennomføre. Det er ikke alltid like lett å kunne finne energien og positiviteten til å klare å gjøre alt, så her har jeg samlet et par tips som alltid funker for meg til å slippe stresset og bli mer produktiv:

 

Vær realistisk med deg selv.

Okei, så mitt første tips, som jeg selv ser på som det viktigste er det å være ærlig og realistisk med seg selv. Det nytter sjeldent å si at man skal gå dra på treningssenteret minst 5 ganger i uken når man vet med seg selv at man aldri kommer til å klare det. Det å sette seg små mål som man vet man klarer å gjennomføre er utrolig viktig, slik at man kan se en utvikling med seg selv og klarer å oppnå mer og prestere mye mer utover dagen.

 

Skriv ting ned.

To do lister for meg er det viktigste i hele verden. Det å få ting ned på papiret løser så å si alle verdensproblemer. Det å kunne skrive ned hva man skal få gjort dag for dag gjør det 1000 ganger lettere å få oversikten på dagene og ikke minst ukene sine. Har du mulighet, sett deg ned 1 times tid på søndagen for å planlegge uken og se om det er viktige møter du skal løpe til, mailer eller telefoner du må nå tilbake til.

En annen ting jeg liker å gjøre er å skrive det ned etter rekkefølge for hva som er viktigst til hva som er mindre viktig; det jeg MÅ gjøre i løpet av dagen, det jeg selv ønsker og det som kanskje kan utsettes til man har bedre tid - eller strekke det over helgen.

 

Multitasking - Rydding og netflix går hånd i hånd.

Det er ikke alltid man finner motivasjonen til å gjøre de kjedelige tingene i hverdagen. Jeg f.eks HATER matbutikken, det å planlegge middager (og måltider generelt) syns jeg er utrolig kjedelig. Jeg har som alltids pleid å sjekke sosiale medier, mailer osv mens jeg multitasking av handlingen.

Skal man også gjøre skolearbeid, hjemmekontor eller rydde huset/leiligheten til en hyggelig vennesamling hjemme hos seg er det alltid like greit å ta ryddingen mens man slår på siste episode av favorittserien, eller setter på f.eks youtube videoer i bakgrunnen. Hvorfor ikke kombinere noe mindre gøy med noe supergøy?

 

Jobb med svakhetene dine

Jeg skal være så organisert dette året. Alt skal være på stell hele tiden og jeg skal ha kontroll på alle regninger eller viktige papirer fra skole/jobb. Mange feiler her, til og med jeg. Under blant annet studietiden min hadde jeg så og så kontroll på alle dokumentene mine 90% av tiden, men gud som jeg rev meg selv i håret hver gang jeg ikke fant det ene notatpapiret jeg måtte ha akkurat der og da.

- Er du den som alltid mister papirer? Kjøp en plastlomme eller en perm og organiser alle de løse arkene. Slik holder man styr på både papirene og hodet.
- Glemmer å svare på meldinger? Jeg er forferdelig noen ganger å svare tilbake på meldinger. Av og til når jeg har mye å gjøre ender det med at jeg leser meldingen fort, glemmer den bort og ikke svarer. Det er en utrolig dårlig uvane som jeg tror mer enn meg sliter med. Har man muligheten til å markere meldingen som ulest er det et tips, for da har man en notification på en ulest melding. Genialt
- Alltid forsen? Jeg selv hater å være forsen, og helledussen så jeg HATER folk som er forsene til avtaler. Det er til å bli sprø av. Mitt beste tips for å ikke komme for sent til ting er å enten stille klokken 10 min frem slik at man alltid ligger godt an foran skjema. Planlegg når du må ut av døren i god tid og stå alltid opp i god tid slik at man kan bruke tiden.

 

Ta en kopp kaffe eller te

Det som oftest funker for meg er å dra på en kafé, sette meg ved vindusplassen, ta en kopp kaffe/te/smoothie (eller hva jeg måtte føle for), trekke pusten dypt og ta seg 5 minutter. Det å sette seg med macen på favorittkafeen fremfor (hjemme)kontoret kan være et lite boost i effektiviteten. Man kan koble helt ut med musikk i ørene og slippe å enten bli distrahert av de 10000 andre telefonene som ringer (eller generelt piper) rundt i lokalet, og man får sjans til å multitaske mellom litt 'me-time' og jobbing. Jeg finner det spesielt stressreduserende å høre på instrumentalmusikk når jeg prøver å fokusere og få jobben gjort. Min absolutt favoritt er Awake av Tycho og er alltid min go to sang når jeg kjenner jeg har altfor mange baller i luften.

 

 

HVA FUNKER BEST FOR DEG?

 

x THERESE

WHAT'S ON MY IPHONE

Hei dere!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har på min iPhone. Dette er jo et typisk innlegg som er å se på mage ulike blogger, så jeg tenkte å hive meg på bølgen å vise dere hvordan jeg har organisert min og vise dere mine favorittapper!Det første man ser er jo bakgrunnen min. Bakgrunnsbildet fant jeg fra weheartit og har vært en bakgrunn jeg har hatt en god stund nå. Jeg er altfor flink til å sløse bort tid på å endre bakgrunn på telefonen - rett og slett fordi jeg aldri blir fornøyd, men nå har jeg endelig funnet en som faller godt i smak, som ikke er for rotete og som ikke skjuler noe av tekst eller klokkeslett.På første side har jeg de viktigste appene og de som jeg bruker daglig. Nederst på dashbordet har jeg de absolutt mest brukte, rett og slett for at de skal være tilgjengelige hele tiden. Jeg har bloggappen høyt oppe på lista, slik at jeg kan godkjenne og svare på kommentarer lett, og for å kunne holde meg oppdatert på hva som har skjedd. Facebook og messenger er også mye brukt. Jeg bruker messenger mer enn jeg bruker vanlig melding, og derfor blitt en viktig app for meg.

Andre siden er for apper som er "mindre viktig" og som jeg ikke sjekker så altfor ofte. Jeg er ikke særlig flink til å sjekke eller sende snapchat, og ser på det som mer tidsfordriv sammen med det største tidsfordrivet, nemlig hay day. Haha, er det noen andre som fortsatt spiller?Under kategorien "Fashion" finner jeg appene Villoid og polyvore. Det er ikke de mest brukte appene, men når jeg først har tid liker å scrolle meg gjennom for å holde meg litt oppdatert for hva som er nytt i moteverden; om noen nye produkter har poppet frem, hva som er mest likt av folk for tiden og om noen har laget noen inspirerende collager den siste tiden.

Under kategorien "kamera"-emojien finner jeg alle redigeringsappene mine. Det er sjeldent jeg bruker VSCO og Lightroom og foretrekker egentlig mest photoshop, afterlight og facetune. Jeg kjøpte nylig både afterlight og facetune og har vært mine absolutt favoritter siden. Facetune er genialt og brukes til å redigere bort urenheter i bildene, lysne bildene (om bildene er for mørke) eller jeg ønsker å fargelegge med en annen farge, mens afterlight bruker jeg mer brightness for å få mer lysstyrke i bildene, kanskje legge på filter (om jeg er i "humøret" til det) og legge på ramme. Instagram og twitter er definitivt mine mest brukte apper. Jeg bruker sjeldent twitter og fikk det nylig, men denne bruker jeg mest for å poste opp instagrambilder, collager jeg har laget på polyvore eller poste blogginnlegg.  Instagram er jo, som dere vet, min holy grail når det kommer til apper og er min absolutt største favoritt! 

 

15 TING DU FINNER I EN HVER FASHIONISTAS HJEM

Opp gjennom årene har jeg vært en ivrig blogg - og magasinleser. Jeg finner det å sitte å lese om interiør og mote utrolig interessant, samt det å bli inspirert er en del av hverdagen min. 

Det er spesielt en ting jeg har lagt merke til hos mange bloggere og generelt interiørbilder fra ulike hjem på internett, og jeg har derfor laget en liste over 15 ting av interiørdetaljer som ofte går igjen hos folk flest, og spesielt hos en hver fashionista:

1. Ananas detaljer

Ananaskrukker, vaser, lamper. We've seen it all. Og jeg personlig ELSKER ananasdetaljer. 

 2. the ghost chair.
Dere har vel alle hørt om denne såkalte "ghost chair" som er så utrolig populær? Den gjennomsiktige som man ser på et hvert pinterest bilde av et hjemmekontor. Man kan vel si at dette er en av de mest solgte stolene, tror dere ikke?

Få tak i stolen her (adlink)

 3. Dyret som det perfekte accessories i hjemmet
Fordi dyret gjør et hvert bilde til et vinnende et. Er dere ikke enige?

 

'

4. Shoe collection in a bookshelf

En bokhylle til å bruke som oppbevaring av sko kolleksjonen er både smart og budsjettvennlig. Man finner jo så utrolig fine bokhyller nå til dags til en såpass billig penge at man ikke trenger å være altfor bekymret om den skulle bli stygg over lenger tid. I tillegg til dette er det jo så smart å bruke som oppbevaring ettersom man kan få mange tilpasset høyde til tak, i tillegg rommer den så mange skopar. 

 5. Vis frem favorittplaggene
Funnet DEN jakka i det siste? Plasser den hvor det blir et blikkfang for et hvert besøk. Hvorfor ikke skryte litt av den kule jakka du selv kjøpte?

 6. Lammeskinn
Lammeskinn er det folk flest er på leit etter, og gjerne det perfekte. Jeg liker å tro at lammeskinn i interiøret aldri kommer til å gå av moten. For tiden er jo dette så hot å plassere i en charles eames stol. So pinterest perfect

 7. "Jeg er sporty - haha egentlig ikke" utstillingen
Trend å sette frem de ubrukte joggeskoene? Vi alle liker å tro vi er sporty og setter ofte frem de dyre joggeskoene som egentlig bare er mer til pynt enn trening for å få andre også til å tro at man er sykt sporty. 

 8. Bar traller som oppbevaring
På markedet finnes det mange ulike typer av det jeg liker å kalle "bar traller". Det er vel det det kanskje også heter? Men fra å bruke det til å style opp med de dyre krystallglassene og ulike drikkevarer for å mixe sammen de flotte drinkene har det blitt fort skiftet ut med å bruke det som storage plass for både de fineste veskene, bøker og planter. Kult, ikke sant?

  9. Kuskinn
Eller skinn generelt på gulvet. Jeg personlig har begynt å få mer og mer sans for skinntepper på gulv. Jeg syns det passer til et hvert interiør og er nesten blitt et must have i spisestuen.


10. Layering photos
... eller speil. Hvor ofte ser man ikke hyller på veggene med bilder i forskjellige størrelser, og ofte med skrift? Jeg elsker å kombinere og gleder meg til jeg en gang kan "go crazy" med en hel vegg av bilder.

 11. De tynne kleshengerene.
De siste årene har det jo blitt en stor trend med walk-in-closet, og spesielt nesten en liten twist på det. I dag er det mange som monterer stålrør fra tak og ned til ønsket lengde for å frigjøre gulvplass, det er jo så genialt, samt det å finne matchende kleshengere har også blitt en trend. Jo tynnere og mer "nøytrale" dem er, jo bedre. De tar jo også så liten plass. Her snakker vi om å utnytte klesplassen til det maksimale.

 12. Coffeetable books
Trenger jeg si mer?

 

13. Blomster
Peoner er å se overalt på bilder - men også har jeg latt merke til brudeslør blomstene som noe alle fashionistas tar inn i hjemmene sine. Begge to blomstertypene passer så fint i hvert et hjem uavhengig av stil i huset. Det er også 2 blomstertyper som jeg forguder - de begge er så utrolig nydelige.

 14. The flatlay of chanel products
Å organisere chanelproduktene sine i det perfekte flatlay har jeg sett overalt.

 

 

15. Kähler vase
Okei, så rekk opp hånda alle dere fashionistas/fashionlovers der ute som bare ELSKER kählervasene? Jeg har allerede 2 stk i kolleksjonen selv og min i sølv er nok den som står mitt hjerte nærmest!

 

 

x THERESE

 

 

 

PS: Alle bildene er fra pinterest. Klikk direkte inn på bildene for å komme direkte inn til bildekilden

 

L E O

Say hello to my new fave pair of sneakers. Get them here (adlink)

 

 

x THERESE

THE PERFECT DETAILS

Interior details for fashionistas

 

THE PERFECT DETAILS FOR EVERY INTERIOR LOVER
 Generelt har jeg aldri vært glad i skinn når det kommer til interiør, men i det siste har jeg fått helt dilla. Er det ikke rart hvordan tidene forandrer seg, og hvor fort man kan endre smak? Disse tre over her er definitivt mine største ønsker akkurat nå.
 Jeg minner meg stadig på at jeg snart må få bestilt ramme til mitt Prada Marfa bilde slik at jeg kan få det opp på veggen. 
collagen er laget på polyvore.com, klikk direkte på bildet for å komme innpå brukeren min og få oversikt hvor du kan få tak i produktene. 
x THERESE

TODAY I'M PRAYING FOR PARISDet grusomme har skjedd nok en gang i verden; en av de vakreste byene jeg vet om og som jeg bare ELSKER er rammet av terror. I dag går tankene mine til alle innbyggere og alle de overlevende etter denne grusomme hendelsen.

Slikt skal ikke skje, og jeg skjønner ikke at folk har hjerte til å gjøre noe så grusomt mot andre uskyldige mennesker.

 

Husk å ta godt vare på hverandre ♥

 

x THERESE

I N S T A L A T E L YFOLLOW ME @PETTERSENTHERESE

 

Instagram er noe jeg er helt hekta på og må sjekke det opp til flere ganger daglig. Det finnes så utrolig mye inspirasjon der ute og utrolig mange bra profiler å følge. Når jeg selv legger ut bilder er jeg veldig nøye med hvilke bilder jeg legger ut; jeg kan ta opp til 20 bilder (eller enda mer) før jeg finner det perfekte bildet å legge opp på feeden min! Mange av bildene kommer opp enten på bloggen eller instagram først, slik får jeg tatt ut de bildene jeg selv liker best og er mest fornøyd med!

Den siste tiden har jeg også blitt helt hekta på å legge forskjellige rammer i forskjellige størrelser og former på bildene - jeg syns det er så utrolig stilig og i tillegg får man litt mer rom mellom bildene!

 

x THERESE

VENNERS VENNER EVENT @ VESKEVERKET


 

HELLO FRIYAY & HELLO WEEKEND! 

Noen som gleder seg til helg? Jeg har startet dagen med tannlegebesøk som gikk overraskende smertefritt med null hull (jippi!) - gud jeg har gruet meg til denne dagen altfor lenge og nå var det på tide å bare hoppe i det! Jobb står straks for dørene og jeg skal snart dra av sted, men først vil jeg dele med dere gårsdagens happening! 

I går var det invitert til "venners venner kveld" hos verkeverket, som eies og drives av skjønne Tone. Hun viste frem utrolig mange fine av veskeproduktene hun har inne i nettbutikken sin og hadde utrolig mange gode tilbud. Jeg personlig er utrolig glad i veskeverket, som sagt er det så utrolig mange fine produkter i tillegg til at det er fokus på kvalitet på produktene som blir tatt inn. En av mine absoluttmerker i shopen hennes er definitiv det norske merket Moo. Jeg måtte såklart kjøpe med meg en liten ny veske fra dette merket og jeg er ikke noe annet enn storfornøyd! 

Er du mer nysgjerrig på veskeverket anbefaler jeg dere å sjekke ut på facebooksiden her eller besøk veskeverket.no!

 

x THERESE

I ONLY SMOKE...
... MY EYES

 

Smokey eyes er vel den mest klassiske å mest brukte sminkelooken når det kommer til festlige anledninger. For meg er det julebord i helgen og til i dag har jeg hverken visst hva jeg skal ha på meg eller hvordan sminke jeg vil bruke. Jeg bestemte meg for å teste ut smokey eyes sminkelooken og syns resultatet ble utrolig bra!

Jeg gikk kun for en enkel versjon der jeg droppet falske øyenvipper og den såkalte "winged eyelineren", rett og slett fordi jeg er så altfor elendig på det!

 

Slik gjorde jeg det:
Jeg startet med Urban Decay primer potion i fargen eden som base. Brukte Stark fra Naked 2 basics fra Urban Decay som transition shade og gikk deretter over hele øyelokket med fargen Undone fra samme palett. For å få mer glitter og glam på lokket gikk jeg over der igjen med fargen pistol fra Naked 2 palettet og avsluttet med å line øvre og endre våtkant av øyet med ELF sin Eyeliner og shadowstick i fargen black liner. Til slutt ga jeg vippene et par strøk med Maybellines Lash sensational mascara!

Så enkelt gjort - tar virkelig toppen 10 minutter! 
x THERESE

ALL BLACK EVERYTHING


ZARA earrings & jumper CAMILLA PIHL FOR BIANCO shoes LINDEX bag GINA TRICOT black molly jeans H&M coat

 

Går inn for onsdagen med grumpy face (Why so serious?), blingbling earrings og røde lepper. 

 

x THERESE

TOP 9 BEAUTY & MAKEUP FAVORITES

For meg er det viktig å velge gode produkter når det kommer til både hudpleie og sminke, jeg er utrolig nøye med produktene jeg velger ettersom jeg har veldig sensitiv hud - og derav har det blitt mange bom gjennom årene når det har kommet til valg av sminke - og hudpleieprodukter som har ødelagt huden mer enn de har hjulpet.

Når jeg først finner et produkt jeg liker og som funker for meg er det vanskelig å finne et annet som tar plassen, såpass 'vanedyr' vil jeg påstå jeg selv er, og ikke minst er disse 10 produktene noe jeg kjøper gang på gang og aldri blir lei. De er jo så supre!The body shop Vitamin E water 
Har de siste måneden blitt mitt absolutt must have når det kommer til fuktighetsgivende produkter! Før slet jeg med mye kviser, store porer og mye urenheter, men ettersom denne ble tatt i rutinen min for hver kveld har alt (på nesten litt mystisk vis) forsvunnet. Såklart har jeg strengt tatt ikke sluttet å få kviser, men denne har hjulpet meg så utrolig mye! Jeg pleier aldri å bruke fuktighetskrem i tillegg til denne ettersom jeg syns denne funker så utrolig godt alene.

Clinique moisturizing gel 
Den beste fuktighetskremen jeg noengang har funnet for ansiktet. Mange av de jeg har prøvd opp gjennom årene har gitt meg rød og tørr hud i store deler av ansiktet, og dette er den eneste jeg har funnet som ikke gjør det og som gir et godt underlag til sminken! Selvom denne er i det dyreste laget er den virkelig verd hver eneste krone ettersom den er utrolig drøy i bruk.

The body shop Shea body whip 
The body shop er jo kjent for å ha mange utrolig gode body lotions og dette er blitt min favoritt. Den mykgjør huden så ekstremt. Og har blitt med meg i veska mange ganger i stedet for håndkrem. Jeg elsker lukten av den, selvom jeg føler jeg går rundt og lukter som en hel nøttefabrikk etter hvert bruk.

Marc by Marc Jacobs Daisy Dream 
Min såkalte 'signature scent'. Denne har vært min favoritt siden den kom ut, og jeg har gang på gang fått utrolig mange komplimenter på den. Den lukter jo så utrolig godt.L'oreal Brow Artist Pen
Jeg er vel en av de som 'ikke kan gå ut døra uten bryna'. Rett og slett fordi mine er utrolig ujevne og nesten helt usynlige. Når sant skal sies har jeg prøvd ut fåtallet av brynspenner, men dette er den jeg kjøper gang på gang og blir aldri skuffa. 

BareMinerals Bareskin foundation  
Best foundation ever! Jeg har lest mange uttalelser om denne i det siste, der mange har gitt den ikke så altfor godt terningkast, men la meg si - denne er så utrolig god og blant de beste jeg har prøvd! Denne blender seg så utrolig godt inn i huden, har utrolig god dekkevne til å være så tyntflytende som den er og ikke minst smudger den ikke i løpet av dagen! 
 
REN skin care vita mineral lip balm 
Say hello to my new all time FAVE! Da mormor og morfar nettopp besøkte Nashville var de så heldige å fikk reise med DET luksus flyet og fikk små goodiebags med seg hjem med det ene og det andre, blant annet var noen prøver på REN skin care produkter. Jeg var jo så heldig å få både prøve ut håndkremen og lip balm-en som lå oppi pakken og forelsket meg helt. I all frykt for å gå tom gikk jeg til nærmeste apotek for å hamstre inn en ny en. Om vinteren sliter jeg ekstremt med lepper som både svir og flasser, og får små perioder til og med ved sommer/høst skiftet og denne har vært min reddende engel så langt. Jeg elsker denne og anbefaler den på det sterkeste!

ELF matte lip color 
Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut ELF sine produkter, og da jeg kom over en hel stand med forskjellige produkter derfra da jeg var innom Bilka i Danmark kunne jeg ikke gjøre annet enn å hamstre med meg ALTFOR mange produkter til å teste ut. En av favorittene mine har blitt disse lip pennene fra ELF; de holder hele dagen, sitter nesten som støpt uten å smitte av når man spiser / drikker og ikke minst er jo fargene så utrolig fine! Det eneste jeg syns er et minus er at de virker tørre på leppene, så anbefaler på det sterkeste å bruke en lip balm under!

Garnier micellar cleansing water 
Det eneste jeg bruker til å fjerne sminken er dette vannet. Jeg syns det fungerer så utrolig godt, den tar alt av sminke og gir en så utrolig god fukt til huden samtidig! At jeg sikkert er på min hundrede flaske av den her vil jeg påstå sier litt. Jeg ELSKER dette rensevannet mer enn noe annet i hele verden. (Ok, det var litt hardt å ta i, men dere skjønner! haha) 

 

 

x THERESE

DEAR SANTA


 

 adlinks 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. LINDEX / 9. LINDEX / 10. HER / 11. HER / 12. HER / 13. HER

 

My wishlist for this Christmas!

 

x THERESE

PLANNING MY NEXT KNITTING PROJECT

Strikking for meg har blitt en stor hobby de siste årene. Det finnes jo så utrolig mye å kunne lage, og ikke minst er det så utrolig gøy å kunne strikke og være kreativ for å lage sine egne klesplagg, eller om det er den lille ekstra detaljen i hjemmet!

I disse dager klør jeg i fingrene etter et nytt prosjekt å holde på med. Strikking for mange, og spesielt for meg er å kunne finne den perfekte ro og harmoni, koble ut fra alt stresset som finnes rundt i hverdagen! Jeg kom over Walker St. Sweater genseren fra Ganni da jeg først besøkte Stella Shop i Lyndal og ble så utrolig glad i genseren med første øyekast! Looken på selve genseren er jo så fint, men verken er jeg spesielt glad i blå og brun, så derfor er det jo en utrolig god mulighet til å lage den selv i det garnet man selv vil ha og velge fargene selv; jeg står for svart/hvit eller grå/rosa, men har enda ikke klart å lande helt - hva tenker dere? Prisen på en slik genser syns jeg også er i det dyreste laget, så det å kunne gå for et "billigere" valg med å lage selv er jo som en vinn-vinn situasjon. Er dere ikke enige?

x THERESE

INSPIRATION: GIFTWRAPPING FOR CHRISTMASFor meg handler gaveinnpakningen om å kunne være kreativ, enten om det er til jul eller bursdag. I dag finnes det utrolig mye papirruller på markedet for innpakning til enten jul, bursdag - eller hva anledningen måtte være. Mange er kjedelige, og mange er det som jeg vil kategorisere som (ekstremt) harry! 

De siste årene har jeg prøvd å være kreativ; finne frem stempler, gråpapir og enkle tråder - det enkle er jo alltid det beste, og det man kan lage ut av et stykke gråpapir, litt blekk og en enkel trå er jo så utrolig mye kult og spesielt - det å å pakke inn gaver nå til dags er jo et kunstverk i seg selv og gjennom pinterest har jeg derfor samlet sammen en del inspirasjon jeg vil ta utgangspunktet for i år! For hvor enkle og fine er ikke disse innpakningene over? Jeg absolutt ELSKER dem alle!

 

 

x THERESE

THE CHLOÉ LOOK-A-LIKEJeg er vel ikke den eneste med en Chloé faye veske høyt på ønskelisten for tiden ? - for den er jo sååå fin! 

Jeg kom over denne som jeg syns ligner utrolig mye da jeg var innom Lindex. Denne er så perfekt til både hverdags og fest at dette er allerede blitt min store favoritt, før den en gang har blitt brukt!

 

Ha en fin søndag <3

 

x THERESE

THE LANGMO KNIT


ENDELIG (!) er jeg i havn med Langmogenseren min! Prosessen har tatt lenger tid enn jeg hadde forestilt meg; vanligvis er jeg så raskt ferdig med hvert strikkeprosjekt, men dette har ligget så lenge å bare ventet med å bli ferdig! Heldigvis har jeg fått god hjelp av min fantastisk snille mormor med montering! Tusen takk, mormor!


x THERESE

 

3 OUTFIT IDÉAS FOR THE PERFECT DINNER PARTY

//Adlinks

Julebord nærmer seg med stormskritt for mange av oss, mens noen andre jobber venter med hele julebordstyret før lenge etter jul. Neste helg står julebord for døren for meg og jeg er enda i tenkeboksen over hva jeg skal ha på meg. Det er jo så sinnsykt vanskelig! Under har jeg derfor satt sammen 3 forskjellige antrekksideer som kanskje kan hjelpe andre også enn bare meg selv når det kommer til å finne det perfekte antrekket for julemiddag sammen med kollegaene!

LINDEX DRESS / SNÖ OF SWEEDEN EARRINGS (here) / WHISTLES BAG (here) / FILIPPA K SHOES (here

ALL BLACK

Turtleneck kjoler er høyt på ELSK-listen hos meg når det kommer til antrekk. Denne kjolen er så utrolig komfortabel og myk at man nesten ikke kjenner at den er på! For å pynte den opp litt sett på et par høye hæler (som jeg personlig syns er finest til en slik kjole) og et par øredobber så er man festklar med en gang! Det jeg liker best med denne kjolen er at den er såpass hverdagslig at dette garantert ikke er en kjole som faller langt bak i skapet og aldri blir brukt igjen!
BANANA REPUBLIC LEATHER PANTS (here) / ZALANO ESSENTIALS TOP (here) / TIGER OF SWEEDEN BAG (here) / MISS SELFRIDGE SHOES (here) / MINT&BERRY COAT (here

THE MINIMALISTIC OUTFIT

For meg er dette det ultimatumet; svart, hvitt, grått og skinn. Jeg ELSKER nøytrale antrekk og ikke minst så lite stæsj og pynt som mulig. Ønsker man å være så "nøytral" som mulig syns jeg dette antrekket her er supert. Med røde nude lepper og smokey eyes for å sette prikken over i-en! Dette er også nesten litt casual, og ikke minst er dette også så komfortabelt!

ZARA DRESS / SNÖ OF SWEEDEN EARRINGS (here) / STEVE MADDEN SHOES (here)  

LITTLE BLACK DRESS

Så klassisk som Chanel selv er jo denne "Little black dress". Er man klar for å poppe champagnen og pynte seg ekstra med finkjolen, høye hæler og søte øredobber syns jeg dette antrekket er helt supert! 

 

 

HVILKEN ANTREKK LIKTE DU BEST?

 

 

x THERESE

TODAY'S APPAREL

ZARA tee & scarf H&M jacket GINA TRICOT molly jeans CONVERSE shoes IITTALA meno bag  

 

Hei tirsdag! Herrefred, jeg må fortelle dere om den sykeste drømmen jeg hadde i natt; Jeg skulle til launchingen av H&M x Balmain i butikk og såklart skulle selveste Balmain dukke opp, men i stedet for dukket Karl Lagerfeld opp. Jeg gråt av glede og tok utallige selfies med ham! Haha, som om det noengang hadde skjedd her i lille Stavanger. Det er lov å drømme.

Denne dagen har gått så utrolig fort, jeg skal straks sette i gang med middagslagingen her hjemme i huset før turen går ut videre for strikkekafé på små øyeblikk i Randaberg sammen med mamma! Det er utrolig lenge siden jeg har vært der, og selvom jeg er den yngste sammen med de på 40+ er det så utrolig koselig! Jeg har fått kjøpt det siste garnet jeg trenger til å bli ferdig med Langmo genseren min og skal ENDELIG få gjort den ferdig nå! Jeg har holdt på med den i det som føles som en evighet.

Uansett, jeg ville bare stikke innom her for å vise dere dagens antrekk! Jeg elsker virkelig dette og tror dette blir mitt go to antrekk fremover! Så casual og så komfy! Love it.

Håper dere får en strååålende dag videre og en superkveld! Vi skrivesx THERESE 

 

MONDAY INSPIRATION: CREATIVE WALLSDen siste tiden har jeg blitt helt inspirert av det jeg liker å kalle "creative wall". Det å ha mange store bilder, enten om det er forskjellige quotes, av din favoritt arkitet, skuespiller, modell eller hvem det måtte være er så utrolig stilig. 

Jeg drømmer om å få mitt eget store hjemmekontor, der jeg kan bruke en hel vegg til å samle store plakater av både favorittbyene, favorittquotes og ikke minst et megastort bilde av Arne Jacobsen. De fleste som kjenner meg vet at jeg forguder Arne Jacobsen og hans verk mer enn noe annet i verden og håper på å finne en god plass med et stooooort bilde av han i mitt fremtidige hus.

 

NOVEMBER FASHION WANTIES


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. ZARA / 6. HER / 7. ZARA

 

x THERESE

OCTOBER BEAUTY FAVES

Oktober måned er over og vi er kommet til november allerede. Litt sprøtt spør du meg! 

Denne måneden har ikke vært så stor forandring med hva favorittproduktene mine har vært, jeg har holdt meg til det "same old good stuff", men jeg har fått testet ut et par nye hudprodukter som denne måneden har vært mine absolutt holy grailsMARC BY MARC JACOBS' daisy dream er nok min absolutt all time favorite når det kommer til parfymer og dufter. Av alle de marc jacobs parfymene jeg har luktet på og prøvd er dette min favoritt. Den siste tiden har jeg også gått frem og tilbake på litt forskjellige dufter, men ender alltid opp med å gå tilbake til denne. Det som jeg liker ekstra godt med denne er at lukter sitter så godt i hele dagen!

THE BODY SHOP PASSION FRUIT BODY BUTTER har de siste ukene vært min redning. Tidligere har jeg ikke vært særlig glad i body butterene fra body shop og har heller vært den som har vært mer fan av body lotionene, men ettersom kulden sniker seg innpå har ikke body lotion vært noe særlig til nytte for den ekstremt tørre huden jeg får på leggene i høst - og vintersesongen. Jeg gikk til innkjøp av denne duften rett og slett kun fordi den var på tilbud og tenkte å gi den en go, og jeg har ikke vært skuffet. Kroppen min har fått den fuktigheten den trenger og mer til, og ikke minst lukter den så utrolig godt! Denne er et must for meg hver eneste kveld før jeg legger meg!

LINDEX HAND CREAM Håndkrem er et must for meg å ha i veska. En ny favoritt hos meg denne måneden må være denne fra Lindex. Den lukter så utrolig godt og gir utrolig god fukt til hendene. Et stort pluss også er at den ikke er særlig dyr og er utrolig drøy i bruk.

REN SKINCARE BIOMIMETIC LIPBALM Ord kan ikke beskrives hvor stor beundring jeg har for denne. Denne lipbalmen topper kaka altså; den lukter så utrolig godt og gir så utrolig god fukt til leppene. 

URBAN DECAY NAKED 2 BASICS Denne kjøpte jeg da jeg var i København i sommer. Lenge har den stått på ønskelisten, og jeg klarte nesten ikke å bestemme meg om jeg skulle gå for basic 1 eller 2. Valget falt så klart på basic 2 og har blitt en utrolig stor favoritt. Skyggene er matte og helt uten shimmer, noe som gjør det perfekt til å lage en hver everyday make up look. Den har de perfekte skyggene til å kunne lage så utrolig mange fine looks, samt man kan også lage en fin smokey eye til kveldstid om man ønsker. Samt går det også an å bruke som multitaskingsprodukt ettersom denne har noen sinnsykt fine skygger til å kunne fylle inn bryn med. Denne er jo perfekt til å ha med i veska. Min bestevenn i sminkepungen for oktober måned.

 

 

x THERESE

THE PERFECT TEE

Jeg er alltid på leting etter de perfekte basicplaggene og for meg har det alltid vært utrolig vanskelig å finne den perfekte tee-en. For, for meg er en basic ensfarget tee det perfekte plagget å ha i klesskapet. Det er så lett og style, og ikke minst går det til alt: Perfekt til boyfriends jeans, under flannel skjorten og for ikke å glemme er den jo superfin til å ha til en dressbukse om man ønsker en mer maskulin look.

Her om dagen kom jeg over disse tee-ene fra Zara TRF sin A/W kolleksjon. De er utrolig store i størrelsen og finnes kun i S og M. Jeg vil påstå at disse er de beste tee-ene som jeg noengang har kommet over. De er utrolig tykke i stoffet og utrolig behagelige på kroppen, og virkelig verd hvert et øre. 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits