1. søndag i advent

 

Hei dere! Håper dere har det bra?

Den siste uken har gått altfor fort, og jeg har hatt altfor lite energi og altfor mye å gjøre til å klare å konsentrere meg om noe annet enn skole! Jeg kom også akkurat inn dørene etter å ha tilbragt et par timer på kafé med en av mine kollegaer som var i Oslo sammen med familien i helga! Hun hadde bursdag i dag, så selvfølgelig måtte vi feire med både kake og altfor mye sladder!

 


 

I dag er det endelig 1. søndag i advent og julen nærmer seg bare mer og mer! Ord kan ikke beskrives på hvor mye jeg gleder meg til å dele ut julegaver, spise altfor mye av mormors pinnekjøtt (+kålrabistappe) og tilbringe kvalitetstid med de som betyr mest! 

Jeg har kun pyntet med et hvitt rådyr her i leiligheten ettersom jeg kommer til å være hjemme hele julen og ikke orker å dra med meg masse ekstra julepynt når jeg flytter hjem til sommeren! 

@ the A I R P O R T


God fredag!

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen og akkurat spist sushi. Jeg sluttet tidligere enn forventet på skolen i dag og dro så og si rett hit etter, så har vært her i et par timer allerede. Flyet mitt går ikke før halv åtte i kveld, så ettersom jeg har et par timer til å drepe har jeg gått til innkjøp av boken Evig Søndag av Linnéa Myhre. Jeg har hatt utrolig lyst til å lese den lenge, og akkurat nå klarer jeg ikke å legge den fra meg heller. Den er så BRA!

B l a c k & W h i t eGurimalla men ting har gått i sneilefart de siste dagene -  det er trolig rart hvor mye man utsetter ting når man vet man har skikkelig god tid! 

Jeg har nettopp vært nede på skolen for å printe ut plansjene til morgendagens presentasjon av oppgaven som vi har holdt på med de siste to ukene! I morgen drar jeg også hjem til Stavanger på helgebesøk og det gledes ekstremt, selvom det bare er 5 uker siden sist jeg var hjemme. Så derfor består kvelden min av å pakke kofferten!! wihu

Throwback Paris

 Ord kan ikke beskrives hvor mye jeg savner studieturen til Paris tidligere i høst; Slottet i Versaille, Louvre, Eiffeltårnet, spise franske makroner utenfor Notre Dame, arkitektur - og interiørmuseer og det hele. 

 

... Wanna go back

All B L A C K with a hint of burgundy

Hello girlies!

Været er ikke akkurat det beste her i Oslo i dag! Kaldt, surt og skikkelig grå himmel. 

Jeg skal avgårde på julegaveshopping og forhåpentligvis bli ferdig med de som gjenstår! Noen andre også så foretrekker å være ferdig før desemberkaoset begynner eller?

Shoes BiancobyCamillaPihl Pants Gina Tricot Scarf Becksøndergaard Polo Never Denim Coat H&M Bag Marc by Marc Jacobs

Camilla Pihl for BiancoNye sko, og jeg er klar for vinteren! Jeg er så GLAD! 

Nå kan disse skoene også krysses av ønskelisten!

Onsdagstips: Salat med bønner og linser

Hello girlies!! Håper dere har hatt en finfin dag? :)

Jeg for min del er skikkelig trøtt, selvom jeg kunne unne meg å sove helt til halv 9 i dag! For første gang på mange uker har jeg klart å sove gjennom hele natten uten å våkne hver time! 


 

Jeg var så sulten etter forelesning i dag at jeg omtrent sprang hjem for å lage middag! Fristelsen stod for pannekaker, men ettersom jeg er blitt EKSTREMT opptatt av å spise sunt de siste dagene gikk jeg heller for en salat som bestod av hjertesalat, agurk, cherry tomater, egg, linser, bønner, cottage cheese og fetaost.. Så godt, og anbefales virkelig på det sterkeste!

Yummy 

P r e t t i n e s s
 photocredit: weheartit.com

Printed dress for ChristmasFrom monki
 

P i n k S u n d a y

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har en stor svakhet for rosa, og da jeg flyttet inn i min superlille leilighet skulle også alt dreie seg om rosa, hvitt og et hint av glam. Et år har nå gått og jeg kan ikke si at rosa er noe som er på ønskelisten når det kommer til både interiør og klær. Man kan vel si at jeg har vokst en smule fra fargen?

Jeg sier hele tiden til meg selv at jeg skal ta en skikkelig interiørshoppingsrunde og bare fornye alt, men ettersom jeg kun har et halvt år igjen her har ikke dette vært den største prioriteten i hverdagen min.


Søndagene her går for tiden i skolearbeid. Jeg kan ikke tro at tiden går så utrolig fort og semesteret er snart over. Jeg er midt i semesterets (vil jeg si) vanskeligste oppgave, men allikevel digger jeg den og jeg koser meg ekstremt når jeg sitter og lager 100 tankekart - for ja, det er jo virkelig veien til gode ideer har jeg funnet ut!

Ellers har jeg de siste dagene fått dilla på gabrielle sin nye singel "ti kniver". Gud, den er så fiiin! Har personlig aldri vært fan av gabrielle, men denne sangen gir meg virkelig gåsehud og jeg sitter nesten med tårene i øynene. Får virkelig ikke sagt nok hvor mye jeg elsker den sangen!! Hva syns dere?

Håper dere får en fantastisk søndag

Todays apparel

Noen av dere som var og opplevde galskapen på H&M i morges eller? Haha. Alexander Wang x H&M ble jo sluppet i dag, og det var kun en genser jeg på død og liv ville ha, men ikke klarte å få tak i, selvom jeg var der da de åpnet..

Ellers skal jeg snart ned til flytoget for å møte mormor og morfar som kommer på besøk i helga! *gledings*
Gina tricot Tee & pants Monki shoes H&M cardigan Bikbok Scarf 

sushi og kamerastativ

God kvel dere!

Gud som denne dagen har flydd avgårdet! Jeg har hatt studiedag, men allikevel fått sittet litt på skolen og multitasket med både den nye oppgaven vi fikk utlevert på mandag og de siste tegningene jeg manglet fra første oppgaven i semesteret. Ellers tok jeg og en av mine studievenninner turen til Paleet og testet ut sushirestauranten Sabaki etter et par timers har jobbing. Er det en plass jeg vil anbefale å spise sushi er det her, utrolig god mat og ikke minst utrolig hyggelige folk som jobbet der!Jeg har også endelig fått meg kamerastativ til kameraet mitt! Dette har vært noe jeg har hatt lyst på lenge, så i dag tok jeg også turen til storo senteret på jakt etter det perfektet - og jeg er forelsket allerede! Haha, nå blir det tatt mer bilder på en mer lettvindt måte enn hva jeg har klart før! Er så fornøyd!


 

Top of my wishlist for Christmas

Jeg klarer sjeldent å si hva jeg ønsker meg til jul eller bursdag, og ender alltid opp med å si at jeg enten ønsker meg penger elle gavekort. haha.  Men i år har jeg vært ekstra flink til å prøve å komme med ting jeg ønsker meg spesifikt og her er noen av de:
On top of my wish list right now

 

Parfymen fra Marc Jacobs har jeg hatt i tankene mine siden den ble lansert. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har holdt på å kjøpe den når jeg har hatt tid å drepe på flyplassen på vei hjem!
Ellers ønsker jeg meg mye nytt interiørting. Jeg er så lei av alt jeg har, men det dumme med å ønske seg noe nytt først nå er at jeg flytter hjem igjen om 1/2 år (når studiene er ferdig) og ikke minst har jeg altfor liten lagringsplass her i min altfor lille leilighet. Så mamma sitt kontor (og litt mitt?) /mitt nåværende soverom hjemme i Stavanger har blitt en liten lagringsplass for litt interiørting som jeg har kjøpt med meg når vi har vært ute på små shoppingturer sammen.

 

Healthy snack


Tirsdagskosen bestående av vaniljekesam og friske jordbær og blåbær. Så godt, sunt og ikke minst bra for kroppen! Yummy

@ I n s t a g r a m

Fotografi er noe som har blitt en stor interesse for meg de siste årene, og instagram er derfor blitt en aktiv kanal som jeg bruker så og si hver dag. Alle bildene her tar jeg selv, utenom når jeg kanskje slenger med noen quotes i ny og ne som jeg finner enten litt morsomme eller inspirerende. 

Her er noen av mine updates fra den siste tiden:følg meg @pettersentherese

F a v o r i t e s p o t @ m y p l a c e

God søndag dere!

Denne helga har jeg prøvd å begynne på gaveshoppingen, men vet egentlig ikke noe om hva jeg skal gi til de forskjellige. Noen av dere som har begynt å tenke det samme? Jeg syns virkelig det er såååå vanskelig, og ikke minst ønsker jeg å overraske skikkelig også! haha
Mamma (som også er min bloggfan #1) etterlyste også litt interiørbilder fra heimen! Jeg syns ikke jeg har noe gjennomgående stil lenger. Der jeg har en del av leiligheten som er mer rustikk, mens den andre er litt mer jentete med masse rosa. haha, man kan vel si at jeg har forandret stil det siste året, selvom jeg fortsatt ELSKER rosa!
Hvilken jente gjør i grunn ikke det?
Hodeskallen er fra Kremmerhuset, jeg hører også rykter om at disse er satt ned fra 199 til 99 kr i disse dager! Stemmer dette?! I så fall må jeg hamstre inn både sølv, svart og hvit! Haha. Jeg har så dilla på hodeskaller for tiden, syns det i interiøret er såååå kult! Hva mener dere? 
Duftelyset er fra Durance og telysestaken fra Tine K Home har også virkelig blitt noen av mine favoritter her i hjemmet! De er så gode, og ikke minst gir de duft i hele min lille leilighet på 20 kvm, og ikke bare i et lite området! Og i tillegg har jeg de siste dagene blitt utrolig. Kjøpt på Cornelias hus i Oslo

 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits