SKREDDERSY KJOLEN DIN HOS SOFIA MOORE

// I samarbeid med Sofia Moore

 

Nå som julebordsesongen og andre store festlige anledninger som både november og desember bringer med seg ønsker man kanskje å finne den perfekte kjolen. For mange er ønsket om det perfekte maxikjolen et must - man skal kanskje være ekstra fine på julebordet som i år har valgt "Galla" som tema og man går på leit i lang tid og finner kanskje ikke den rette kjolen. Med Sofia Moore er dette blir dette ikke noe særlig problem lenger. 

Sofia Moore er nemlig et svensk merke som nylig ble lansert på her i Norge. De tilbyr å skreddersy din kjole i ulike modeller til ulike anledninger, enten om det er til cocktailparty eller bryllup. De har så utrolig mange fine kjoler å velge mellom at det nesten blir vanskelig å peke ut en favoritt. Jeg har satt sammen en collage med 3 forskjellige som falt best i smak hos meg under kategorien "Cocktailkjoler" og "festkjoler". 

COCTAIL KJOLER:
1. VALETTA  / 2. LILLE / 3. DAMASCUS

FESTKJOLER: 
1. SAINT TROPEZ  / 2. CANNES / 3. TANGIER 

 

Det jeg liker spesielt godt med dem er at man får muligheten til å velge i mange ulike farger der man kan få tilsendt gratis fargeprøver før man eventuelt bestemmer seg for hvilke farge man ønsker seg. Det at de også har den såkalte "perfekt passform garantien" gjør det så mye lettere for mange å velge å bestille kjoler fra nettet og spesielt hos dem. Denne garantien går ut på at de dekker omsyingskostnader opp til 500 kr om kjolen ikke skulle passe når man mottar den i posten - dette gjelder såklart én gang! Her snakker vi super service! 

 

Trenger du en ny ballkjoleda anbefaler jeg at dere sjekker ut Sofia Moore!

 

 

x THERESE

 

WHAT'S IN MY BAG


ZARA bag ACCESSORIZE  bag charm, notebook & pen LINDEX handcream REN SKINCARE lipbalm & handcream
MARC BY MARC JACOBS wallet ROSA SLØYFE reflex


Jeg bærer alltid altfor mye i veska; en kvittering her, en kvittering der og ikke minst masse unødvendig papirer som jeg egentlig burde ha kastet for lenge siden. Denne sesongen passer jeg også ekstra godt på å ha både håndkrem og lipbalm i veska - dette er noe jeg ikke kunne levd uten; og spesielt nå som det er så kaldt vær ute må man huske på å passe godt på huden! Min favoritt håndkrem og lipbalm er for tiden fra REN SKINCARE og mine er små prøver som er så utrolig gode å ha med seg overalt; de tar jo så lite plass.

Denne sesongen som består av mer mørke kvelder enn lyse er det også viktig å bære refleks med seg, min er fra Rosa sløyfe som jeg kjøpte på lindex. Har du husket å støtte rosa sløyfe i år? Hvis ikke har du fortsatt muligheten 

 

 

IITTALA MENO BAG

iittala meno.

 

Jeg har gått til innkjøp av tidlig julegave til meg selv; Vel fortjent etter forrige ukes harde arbeid. Denne herligheten ble med hjem fra Ting i dag da jeg var på julegaveshopping. Dette er vel egentlig ikke direkte en veske, men mer som oppbevaringsobjekt for hjemmet. Etter å ha sett denne rundt på pinterest med masse fine outfit posts kan jeg ikke dy meg til å bruke den som noe annet! Jeg storgleder meg til å bruke den!

 

x THERESE

XMAS GIFT IDEAS

//Adlinks

Julen nærmer seg med stormskritt. Mange har allerede begynt med julegaveinnkjøpene, andre tenker på det, mens noen av oss også utsetter det til siste liten, noe som jeg angrer på å gjøre hvert år. I år har jeg bestemt meg for å være tidlig ute, i løpet av denne uken skal jeg få begynt på julegavene og få bedre oversikt over hvem jeg har å gi til og hva de skal få. 

Det med julegaver er sjeldent en enkel sak. Enten får man som svar at enkelte ikke vet hva de vil ha, eller så får man svaret "Jeg/vi trenger ikke noe, vi har alt vi trenger. du/dere trenger ikke tenke på meg/oss i år". Like kjedelig hver gang! Under her har jeg derfor satt sammen 3 forskjellige "kategorier" med julegavetips - til henne, til ham og ikke minst en for hjemmet. 

 

TIL HENNE1. HER / 2. HER / 3. IITTALA / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER

 

For meg er det alltid vanskelig å si hva jeg ønsker meg. Penger og gavekort er alltid det som ligger under treet til meg, så får jeg enten satt pengene inn på sparing eller få kjøpt meg noe jeg i ettertid kommer på at jeg ønsker meg. Søte pysjer/koseklær eller accessories er alltid en sikker vinner syns jeg når det kommer til å gi jenter julegave i år. Sørg kanskje for å få byttelapp med, så er man på den sikre siden om det enten ikke skulle falle i smak eller passe i størrelse! 

 

TIL HAN1. HER / 2. HER / 3. THE BODY SHOP / 4. THE BODY SHOP / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER 

Det er ikke alltid like lett å finne ut hva man skal gi til det motsatte kjønn. Har du muligheten; rot gjennom klesskapet til kjæresten, finn ut hva han trenger og skriv det ned på en liten note på telefonen. Vi vet alle at gutter alltid er sent ute til avtaler; kanskje det er lurt å investere i en ekstra fin klokke til ham? Elsker han morgenkaffen; kjøp en ekstra fin kaffekopp. Klær og sko er vel det beste tipset å kunne gi når det kommer til å kjøpe til noen til jul. Er han i en jobb som krever mye gåing i løpet av dagen; kjøp et par nye og gode joggesko. 

TIL HJEMMET

1. HER / 2. HER / 3. THE BODY SHOP / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. IITTALA


For meg er det alltid lett å finne interiørgaver, spesielt til foreldre eller besteforeldre. Da får man muligheten til å la dem bruke det hele tiden og at det får sin egen plass i huset. Interiørgaver kan også være topp å gi til både seg selv og andre. Man vet som oftest selv hva man trenger eller vil fornye hjemmet sitt med, så det å gå til innkjøp av julegaver til seg selv og leiligheten fra seg selv er en topp ting å gjøre. Dette året er er disse herlighetene over her mine topp ønsker for interiør. 

(nr 3. er faktisk egentlig beregnet for te-mix til badekar. Men hvor praktisk er det ikke å kaste denne oppi takannen fra Design Letters by Arne Jacobsen? De er bare råålekre sammen syns jeg!)

 


 

 ANDRE TIPS:


- Start tidlig: Det å starte tidlig er alltid lurt, slik slipper man unna desember kaoset der man verken kommer frem noen plass eller finner parkering hverken på den ene parkeringsplassen eller den andre. 

- Hjemmelagde gaver er like gode som andre gaver. Det er alltid tanken som teller. Er man kreativ kan man finne på hva som helst; strikk en genser, noen puter eller lag hjemmelaget granola. En annen ting som er populær å lage er å lage egen kakemix i Norges glass; skriv oppskriften på en søt liten lapp og heng den rundt glasset med en søt sløyfe - alltid en slager!

Lag lister på hvem som skal få gaver og hva du tenker å gi. Jeg liker alltid å lage liste hvor jeg f.eks starter med de nærmeste. Jeg spør også alltid hva vedkommende kunne tenke seg og skriver det ned. 

- Lag budsjett. Det er lett å bli veldig ivrig, spesielt å gi til dem du er mest glad i. Det kan være lurt å sette seg å tenke over priser på hver enkel person. Skal man f.eks gi gave til hverandre i venninnegjengen kan det være lurt å gå sammen å avtale en sum man skal holde seg innenfor.

- Hudkremer, såper og slike ting er alltid en sikker vinner! Det er noe man alltid får brukt for og sjeldent blir skuffet av å få. Body shop har jo så mange gode dufter til både unge/eldre, damer/menn.

 

Lykke til med julegaveshoppingen <3

 

HAR DU BEGYNT MED JULEGAVESHOPPINGEN (ELLER I DET HELE TATT BEGYNT Å TENKE PÅ DET) ?

 

 

 

x THERESE

MONDAY MOOD

God morgen mandag og ny uke! 

Hjelp, det er over en uke siden jeg oppdaterte bloggen, og nå er jeg tilbake. Sist uke var en full timeplan fra tidlig om morningen til langt utover dag. Det slår meg altfor ofte at døgnet har altfor lite timer. (Er noen enige?) I skrivende stund nyter jeg morgenen med en altfor stor kopp med altfor god te, lurer fælt på hva jeg skal spise til frokost; avocado toast er veldig (altfor) fristende akkurat nå og ikke minst må jeg få planlagt blogginnleggene skikkelig! Ønsker dere en fin dag hjerter - så skrives vi senere!

THE LONG VEST

ZARA NECKLACE / LINDEX HAT, PANTS & VEST / BIKBOK POLO SWEATER

 

Høstvær betyr nøytrale klær, ull og for ikke å glemme hatt! Jeg elsker denne vesten fra Lindex; ikke bare er den utrolig stilig, men den er også utrolig varm. Jeg gikk for all black med hint av grått og såklart mitt absolutt favorittsmykke fra Zara; det er allerede 2 år gammelt og for lite brukt!

Sjekk sauene forresten! Jeg måtte bare knipse et par bilder sammen med dem også. Det utviklet seg fra å være 3 stk til over 20 stk i bakgrunnen tilslutt! Opptatt med å følge godt med mens de tygget for harde livet på kveldsmaten. haha

THE PERFECT COFFETABLE BOOKSHei søndag! Hva gjør dere i dag? Jeg skal straks av gårde ut døren for å spise middag hos naboen; vi skal få servert kjøttkaker, noe som er min favoritt av matretter! Haha, det har blitt mye matsnakk på bloggen denne helgen, so lets face it; jeg er et matvrak. Haha. Uansett, jeg tenkte å vise dere mine topp 6 fashionbooks atm. Jeg har blitt helt frelst av coffeetable books, og drømmer om å kunne ha de som pynt på det perfekte glassbordet. Jeg ser det for meg allerede! Collagen er laget med polyvore, så klikk gjerne på bildet for å komme direkte til collagen og se hvor man kan få tak i bøkene!

Nå må jeg springe slik at de andre ikke går fra meg. Vi skrives senere!

// Happy sunday! Are you guys doing well? I'm off to my neightbours house because they've invited us over for dinner! I'm so excited and so hungry right now. Haha. It's been so much foodtalk on the blog this weekend, but lets face it, I love food! 

I just wanted to check out on you and show you my top 6 fave coffetable books atm. These are on top of my wishlist and the perfect decor for the perfect coffetable! Just love them. The collage is made with polyvore so you guys can click on the collage and see where you can get the books! 

 

PERFECT BRUNCH: JORDBÆR PIKENE

WHAT: Jordbær pinkene café
WHERE: Tastatunet 1-3, Stavanger
TRY: Club sandwich
Jordbær piken må være mitt all time favorite sted og ta brunchen/lunchen på. Hverken jeg eller mamma hadde spist frokost i dag før vi tok en tur ut sammen, så i dag ente vi her. Jeg har vært på jordbær piken utallige ganger før, men aldri har tatt meg sjansen til å prøve club sandwichen deres. Let me tell you, det er noe av det beste jeg har smakt; den slår virkelig alle club sandwichene jeg har smakt før. Det å spise club sandwich blir ikke det samme igjen, hvis det ikke blir gjort på dette stedet. Den kommer med alt for å kunne tilfredstille mine behov; melon, zatziki og sørlandschip med paprikasmak; OMFG, too good.

 

 

HINT OF PINK

 

ZARA BAG / LINDEX PANTS / SECOND FEMME KNIT / ACNE STUDIOS SCARF / ACCESSORIZE BAG CHARM/ ADIDAS BY STAN SMITH SHOES / H&M JACKET

 

FRIYAY! Guri jeg elsker det ordet! haha. Denne dagen har gått så fort at jeg såvidt har rukket å tenke. Jeg har sprunget rundt hele Stavanger og til og med fått en togtur til Sandnes i dag. Jeg har nesten helt glemt hvor vanvittig avslappende det er å ta toget. For meg har det vært en produktiv dag med både besøk hos mormor og morfar, jeg tok følge med mormor ned til byen for å dra videre til Sandnes å skrive under kontrakt. Jeg begynner i ny jobb på mandag og jeg STORGLEDER meg!! Ord kan ikke beskrives, det blir så bra!

Jeg har endelig fått tatt steget til å knipse et par bilder av antrekket fra i dag. Det føles så uvant å gjøre det, ettersom det skjer så sjeldent; men det er noe jeg skal og må bli flinkere på; jeg elsker jo selv å se andre sine antrekk på blogger og selv liker jeg best å knipse bilder av det! 

 

Nå skal jeg ta turen ut igjen å spise med familien, så vi skrives senere.
Håper dere får en superduper helg alle fine!

MY FAVES ON YOUTUBE

TV er for meg noe av det kjedeligste jeg kan gjøre, selvom jeg kanskje elsker det også til tider. Men det morsomste av alt er at det faktisk sjeldent er noe gøy å se på. TV-serier er jeg også utrolig kresen på og er få serier jeg faktisk liker og som klarer å holde konsentrasjonen min oppe lenge nok til å klare å få med meg hele episoder før jeg må stoppe opp og gjøre noe i mellomtiden; derfor har jeg lagt min store elsk på youtube. Jeg abonnerer på uttallige youtube-kanaler og når favorittene mine legger ut noe nytt stopper omtrent hele verden opp for meg fordi jeg bare MÅ få med meg de nyeste videoen deres. Så i dag tenkte jeg at jeg kanskje skulle dele mine favoritter med dere.

 

@INTHEFROW:
Søte Victoria har jeg fulgt lenge nå. Jeg oppdaget henne da hun gjorde en collab sammen med Samantha Maria for litt over ett år siden og har fulgt henne siden. Victoria lager utrolig mange gode sminkelooks som er verd å sjekke ut!@SAMANTHA MARIA:
Tidligere kjent som beautycrush. Samantha er faktisk den første jeg oppdaget på youtube og som jeg abbonnerte på for maaange år siden. Jeg har så og si fulgt henne fra dag 1 og er fast følger den dag i dag også. Jeg elsker alle style videoene hennes og ser på henne som en av mine største inspirasjoner. Jeg er også daglig leser av bloggen hennes samanthamariaofficial.com@CARLY CRISTMAN:
Carly oppdaget jeg faktisk for bare noen få dager siden og har vært helt obsessed med. Jeg har så og si sett gjennom alle videoene hennes allerede. Stilen hennes og ikke minst leiligheten hennes er bare helt superfint! Jeg har blitt helt forelsket i apartment touren hennes og har sett den flere ganger. Carly jobber faktisk også for kanalen E! og man får også innblikk i hvordan hverdagen hennes er i bransjen. I tillegg er hun bare supermorsom og jeg har ledd med henne i mange av videoene. Hun er bare helt rååå og virkelig å anbefale å følge henne!@BECCA ROSE:
Søte søte søte Becca! Årh, hvor skal jeg begynne? Hun virker bare som tidenes søteste person og er en av kanalene jeg har fulgt i lang tid nå. Jeg elsker alle sminkevideoen hennes, primark haulene hennes og jeg er også innom bloggen hennes beccarose.org@ANN LEE aka ANNEORSHINE
Anneorshine er min største inspirasjon når det kommer til kreative ideer. Hun lager utallige DIY's og viser dem utrolig godt hvordan det gjøres. Her kan man finne alt fra office decor, og til og med en Prada Marfa DIY. Ønsker man å bli mer kreativ, eller trenger noen nye prosjekter til soverommet, hjemmekontoret, stuen eller i huset generelt anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke ut henne! 

HAR DU NOEN FAVORITTER PÅ YOUTUBE? I SÅ FALL; HVEM ER DIN(E) FAVORITT(ER)?

OCTOBER FASHION WANTIESadlinks 1. ZARA / 2. ZARA / 3. ZARA / 4. HER / 5. ZARA / 6. HER

 

I går var det interiørwanties for oktober, i dag er det fashionwanties. For tiden sikler jeg over så og si alt som finne på Zara, de har så utrolig mye fint, spesielt nå for AW sesongene! Jeg har falt pladask for skjerfet, øredobbene og skoene som må bli mine neste innkjøpt.

THE PERFECT ACCESSORIE

 ACCESSORIZE bag charm / ZARA bag

 

Denne lille dusken (eller som en venninne av meg kaller den; hybelkaningen. haha.) har blitt en av mine favoritt accessories for denne sesongen. De er jo å bli sett over alt og de fleste selger dem også nå. Jeg har lenge vært på jakt etter den "perfekte" når det kommer til både fasong og farge, og falt helt for accessorize sin. 

@PETTERSENTHERESE

SOME OF MY LATEST UPDATES ON INSTAGRAM.

 

Jeg legger ikke skjul på at instagram har blitt mitt guilty pleasures når det kommer til apper som må sjekkes mange ganger daglig; jeg starter som regel dagen og slutter av dagen med instagram. Funfact her er faktisk at jeg liker så og si 90% bildene som legges ut, noe som blir vanskelig når jeg bare MÅÅÅÅ vise noen det superkule bildet av enten en outfit eller et interiør til noen og jeg ikke klarer å finne det igjen. FRUSTRASJON ALTSÅ! Noen som er med meg på den?

Jeg prøver alltid å være flink til å oppdatere selv, og oppdaterer gjerne med bilder som allerede har vært på bloggen og som jeg (såklart) er fornøyd med. For tiden har jeg helt dilla på å skru opp lysstyrken og gjøre bildene så lyse som mulig. Det er jo det som alltid blir finest.

 

SKRIV GJERNE HVA DU HETER PÅ INSTAGRAM SLIK AT JEG FÅR SJEKKET UT DIN KONTO! FØLG MEG GJERNE OGSÅ PÅ @PETTERSENTHERESE

OCTOBER INTERIOR WANTIESAdlinks 1. HER / 2. ÅHLÈNS / 3. HER / 4. HER / 5. ÅHLÉNS / 6. HER / 7. HER

 

Jeg har begynt å endelig finne tid til å begynne å rydde gjennom alle tingene mine fra da jeg flyttet tilbake fra Oslo så derfor har jeg vært et par timer hjemme hosmormor og morfar for å begynne å sortere ut. Det er mye som jeg vurderer å enten gi bort, selge eller kaste ettersom jeg har forandret utrolig mye stil på 2 år (Det er vel naturlig?). Jeg har gått fra rosa, shabby chic lignenede og veldig jentete til å bli mer og mer opptatt av den danske stilen og det etniske. Jeg er i gang med å hamstre inn nye interiørting til nytt boprosjekt og her er derfor de tingene som er høyest på ønskelisten i Oktober på interiørfronten!

ON MY DESKTOPHei mandag og hei ny desktop på macen. Det var endelig på tide ettersom det nesten var 3 måneder sist jeg skiftet. Jeg pleier å bruke desktopen som en inspirasjon og liker alltid å åpne macen slik at dette er det første jeg ser når jeg skal sette meg ned for å finne inspirasjon til å være kreativ eller til bloggen. Derfor valgte jeg ut mine absolutt favoritte pinner fra både weheartit og pinterest den siste tiden. Jeg samlet dem på en helt annen måte enn jeg tidligere har gjort, og laget et lite "space" på siden slik at mappene ikke kommer i veien for bildene.


HVORDAN SER DIN DESKTOP UT?
LIKER DU Å LAGE DINE EGNE COLLAGER ELLER BRUKER DU KUN ET BILDE?

STICK WITH ME

Mens de fleste andre begynner å planlegge jul (pynting av juletre, hvem som skal få julegaver og hva man skal generelt gjøre i juletidene) planlegger jeg det nye året. Til neste år har jeg store planer om å skaffe meg en almanakk som jeg selv kan designe og pynte hvor mye jeg vil. I den anledning kom jeg over etsy shoppen til Jenny Ho som kalles for STICKWITHME og som har blitt min absolutt nye favoritt. Her finner man virkelig de søteste klistermerkene til alle anledninger; Clean your brushes reminder, coffee date, happy birthday og så videre; perfekte til å sette inn i notat-/planleggingsboken.

YOU ARE AMAZING ... I KNOW

 

- A CUTE DETAIL - 

 

Hei alle fine! Noen som har hatt høstferie her? Har dere hatt det fint? Jeg har tilbragt et par dager nede på sørlandet med familien på hyttetur. Herlighet hvor fort dagene gikk; det ble en del shopping med både en liten gåtur rundt i Mandal, Lyngdal og til og med dagstur bort til Sørlandssenteret. 

For en stund tilbake lette jeg nettsiden til H&M Home etter nye interiørwanties og kom over disse koppene. Jeg kan ærlig si jeg ble utrolig skuffet over å ikke finne dem på noe annet enn et bilde, men ble omtrent overlykkelig da jeg fant dem i butikkhylla på Home avdelingen på H&M på Sørlandssenteret. De kostet bare (!) 149 for 2 stk og er nesten for fine til å drikke morgenkaffen av og blir derfor mer brukt til oppbevaring av accessories!

NOAH'S ARK

- A PHOTODIARY THROUGH MY IPHONE -

 

På lørdag tok vi her i familien turen ned til byen for å se på Noah's Ark utstillingen. En båt som er bygget helt lik den originale Noah's ark (men i halv størrelse). Alt inne i utstillingen var skjært ut i tre, noe som var helt fascinerende. Et kunstverk i seg selv spør du meg, og det mest utrolige er at båten og utstillingen kostet hele 6 millioner å lage; all credit til den som har laget det - for helt ærlig, det var verdt hver eneste krone det kostet å komme seg innpå utstillingen.

Selvfølgelig måtte jeg frem med mobilkameraet og knipse altfor mange bilder, men om jeg angrer på at jeg ikke tok med kameraet kan jeg ærlig innrømme; for jeg ble utrolig skuffet over kvaliteten på mange av bildene som ble tatt med iphonen; men det er jo tross alt bedre dokumentering enn ingen! ;)

 

IT'S COAT SEASONHøst betyr varm sjokolade (eller etter min smak kaffe mocca) på favoritt kaféen med gode venner eller alene med musikk i ørene og magasiner, regn og ikke minst lag på lag bygget opp med favorittplaggene. Denne sesongen er mest inspirert av streetstyle med grå - og beigetoner i lange kåper; de er så enkle og ikke minst passer de til alt. Jeg scroller gjennom pinterest for inspirasjon til antrekk for høsten og er ikke i tvil om at grå jakker med hvite sneakers og svarte bukser er favoritten nå denne sesongen!

 

  

ADLINKS //  1. HER / 2. HER  / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

 

 

HVILKEN OVER HER VAR DIN FAVORITT?

 

 

THE GREY VEST- FROM LINDEX -


Denne sesongen utnytter jeg på det sterkeste å hamstre inn plagg i nøytrale grå, hvit og svart toner ettersom jeg ikke er så glad i å kle meg med farger. Jeg falt helt pladask for denne lange vesten da jeg var innom Lindex og tenkte meg ikke om mer enn 1 gang før jeg kjøpte den! 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits