M a r b l e c o v e r e d

God fredag alle søte!

Her om dagen på vei hjem fra skolen gikk jeg innom Panduro for å se etter marmortape. Jeg har siden i sommer hatt lyst til å lage om macbooken min til å ha marmorcover, men har bare ikke hatt tid før nå! Så da jeg kom hjem fra skolen angrep jeg macen og satte i gang prosessen. 

Dette var virkelig et prosjekt som var mer tidkrevende enn jeg hadde sett for meg, men så verdt det! Jeg er så fornøyd, og virkelig en liten forandring for macen også! Den ble sååååå fiiin! Finn fremgangsmåten her 


 

Ønsker dere alle en superfin fredag, og ikke minst happy halloween!! 

My favorite makeup products

Her om dagen fikk jeg spørsmålet om jeg kunne vise frem noen av mine favorittprodukter - og selvfølgelig kan jeg det!

Jeg er som de fleste andre jenter: Jeg finner produkter som jeg ELSKER og som jeg gjerne kjøper på nytt og på nytt, rett og slett fordi jeg er skuffet for å bli misfornøyd, men på samme måte liker jeg alltid å teste ut produkter, men dette er kun etter å ha hørt mye om dem i forskjellige blader, på blogger og youtube. Haha. Uansett, her er noen av produktene som har vært favoritter hos meg den siste tiden.

 1. They're real mascara - Denne mascaraen har jeg dødd etter å få prøvd lenge. Jeg fant den først på sephora da jeg var i Paris tidligere i år, og dette er virkelig den beste mascaraen jeg har prøvd noen gang! Den er bare rett og slett helt fantastisk. 

2. Nilens Jord foundation - Jeg tror det er første gang jeg har blitt så "forelsket" i en foundation. Det føles så utrolig lett på huden og ikke minst smelter inn i huden med en gang. Jeg syns ikke denne foundationen har den beste dekkevnen, men har merket at den har en utrolig god buildable coverege og man ender allikevel ikke opp som en oransje gulrot etter å ha påført et par lag. Virkelig et produkt som jeg kommer til å kjøpe om igjen og om igjen!

3. Babyskin primer - Jeg har prøvd x antall primere opp gjennom årene, og har blitt like skuffa hver gang. Men da jeg kom over denne i Paris etter å ha hørt bra ting om denne på youtube bestemte jeg meg for å teste den ut. Jeg syns den gjør underverket, den dekker porene utrolig godt og ikke minst hjelper til at sminken holder hele dagen. Er dere på jakt etter en skikkelig god primer, bør dere teste ut denne. Dessverre finnes den ikke i Norge, men er ganske sikker at denne er å finne på nettet!

4. Fit me powder - Jeg har lenge vært skeptisk til dette produktet etter at jeg for noen år tilbake (når maybelline først kom ut med fit me serien) prøvde ut concealeren og huden min reagerte kraftig på den. Men ettersom jeg var desperat etter nytt pudder bestemte jeg meg for å prøve det ut for å se om dette var noe bedre for huden. Jeg syns det er helt supert, gjør huden matt etter påført foundationen og ikke minst dekker det kjempegodt!

5. Brownsing powder - Dette fra MAC har vært et produkt jeg har sverget til en stund nå. Det er har null shimmer i seg, noe som jeg syns er supert, etter som jeg liker å styre litt glød med å påføre highlighter på dager jeg heller føler for det. 

 

Ellers er jeg for tiden på leting etter en god concealer for å teste ut. Noen av dere som har noen gode produkter å anbefale? 

M a k e Y o u r O w n . . .

... smoothiemix

 

Hei dere!

Jeg har de siste dagene blitt helt avhengig av smoothie og lager det så og si hver eneste morgen, enten om jeg tar det med meg til skolen eller drikker det før jeg drar hjemmefra. Jeg har merket at å kun lage blåbær og/eller jordbærsmoothie kan bli kjedelig i lengden, og ettersom det ikke er overraskende utvalg av nedfryst frukt i frysedisken i butikken valgte jeg å lage et par selv - her gikk jeg for melon, mango og ananas. Alt som trengs å gjøre er å skjære dem opp i passe biter, porsjonere dem i små plastposer (om man enten vil blande eller beholde dem hver for seg) og legge i frysen over natten. 

S t u d y i n g @ h o m e

God tirsdag dere! 

I dag blir dagen flittig brukt til skoleoppgave. Planen var egentlig å dra ned til skolen for å jobbe ettersom vi har studiedager frem fredag, men ettersom jeg ikke føler meg helt på topp i dag blir heller jobbingen gjort hjemmefra. I skrivende stund ligger jeg på senga i pysjen, drikker smoothie (som jeg egentlig vil kalle en suppe av blåbær og eplejuice - haha, de dagene der alt bare går helt på trynet altså!) og gjør ferdig belysningen i oppgaven.  

S y s t e m p å b a d e t

System i sminken har virkelig blitt et must for meg! Disse systemene fikk jeg av mamma for en stund tilbake og har gjort mine morninger så mye mer effektive. Det er så lett med disse å finne akkurat hva jeg vil ha til en hver tid uten å måtte ta ut alt for å finne den ene tingen på bunnen! 

Disse mener jeg å huske er fra makestyle, men finnes hundre forskjellige varianter på dagens marked! Virkelig verd å investere i et par slike! 

G r e e n | p l a n t s

Hei dere og god kveld!

I dag tok jeg turen ut for å ha hovedmål for å finne ut hvordan type belysning jeg skal ha i butikkoppgaven. Jeg har stått skikkelig stille på det de siste dagene, og det er det eneste jeg mangler for å gjøre ferdig skoleoppgaven. Selvfølgelig kombinerte jeg min lille ekskursjon med litt interiørshopping der turen gikk både til Cornelias hus på paleet og ned til aker brygge på leting etter millas boutique! (To butikker som virkelig har blitt mine favoritter den siste tiden.)

Jeg har lenge hatt lyst til å få noen planter i hus, men ettersom jeg ikke er den flinkeste til å ta vare på dem har jeg ikke orket å ta steget før i dag! Jeg fant disse fine plantene og i tillegg blomsterpottene fra Uashmama på Cornelias og må si meg storfornøyd! Blomsterpottene kan du finne herForandring fryder!

F a v o r i t e s h o e s

From Monki

ï n t e r i o r i n s p i r a t i o n

Heihei! Håper alle har hatt en god dag? :)

Været her i Oslo er skikkelig dårlig for tiden, surt og kaldt - generelt høstvær! I skrivende stund sitter jeg under pleddet med en tekopp foran tven og multitasker mellom sex and the city og litt inspirasjonsbilder weheartit. Jeg tar kvelden litt fri fra skolearbeid selvom jeg helst har lyst å være ferdig med det meste. Deadline på oppgaven jeg har nå er på torsdag, men ettersom jeg har kommet så langt som jeg har unner jeg meg selv med et par episoder før jeg starter. 

Weheartit har vært den siden jeg har fått mest inspirasjon fra de siste 2-3 årene, og jeg er daglig inne der for å finne inspirasjon både til meg selv og når det kommer til skolesmmenheng. her er noe inspirasjon som er mine favoritter derfra for tiden:W o o l b l e n d

Denne cardiganen har virkelig blitt favoritten i skapet de siste dagene! Den er så varm og god at man lett også kan bruke den som jakke i det kalde høstværet. Perfekt til alle antrekk, og jeg pleier som regel å paire den opp med en svart bukse og en svart overdel.. Kanskje jeg er en smule "kjedelig" i stilen, men jeg har fått skikkelig dilla på det som er basic i det siste! 

Healthy food tip

Fikk tipset dette av sjefen min da jeg jobbet i sommer. Er så godt og i tillegg utrolig lett til å få dilla på. Kunne spist det hver eneste dag!


Det du trenger er:

- 1 pakke tortilla wraps

- 1 avocado

- 1 boks med philadelphia ost, eget valg hvilken du velger, men min favoritt er garantert philadelphiaost med hvitløk...

- Bacon

- 1 hjertesalat


Fremgangsmåten sier seg nesten selv!
Perfekt for enten en ekstra god frokost, lunsj eller bare en kjapp middag! Tastes like heaven

Art wanties

 

 

 

 

Credit: Karinlisarebecca.. Finn henne på instagram @karinlisarebeccaFor et par dagen siden tok jeg turen på Paleet og min nye favorittbutikk Cornelias hus på jakt etter nye duftlys (som har vært en obsession det siste året), men ble heller mer dratt  mot bordene med kunst fra Karinlisarebecca. Disse tre bildene er høyest på ønskelisten min, og jeg klarer nesten ikke vente til jeg får kjøpt egen leilighet etter studiene og hvor jeg kan ha mitt egen hjemmekontor med disse bildene skal bli hengt opp på veggen! 


These are just too cool!!! So in love

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits