OREO MILKSHAKE FOR THE WEEKEND!
For oreomilkshaken trenger du (dette vil gi deg ca 3 oreoshakes): 10 scoops med vaniljeis, 7 oreokjeks, melk (du velger selv mengde, dette kommer litt an på ønsket konsistens). Og for tipping trenger du krem, og sjokoladesaus + en oreokjeks til å pynte med.

Slik gjør du: Ta 10 scoops av vaniljeisen oppi blenderen, sammen med oreokjeks og start med melk og se hvor mye du trenger. Mix alt sammen til ønsket konsistens. Pynt glassene innvendig med sjokoladesaus før du heller shaken oppi, avslutt med krem på topp (jeg brukte i spraykanne) sammen med en oreokjeks.

Enjoy!

 
Det er fredag og ENDELIG helg! Så da må det være litt lov å kose seg litt ekstra. I dag har jeg delt oppskriften på min favorittmilkshake - og jeg lover dere, den er SUPERDIGG! Nyt helgen dere (med en oreomilkshake) !

xx
 

NEW HAIR, DON'T CARE
På mandag startet jeg dagen med en tur til frisøren. Jeg brukte egentlig litt mer timer enn jeg hadde forutsett da jeg egentlig skulle ha frisørtime allerede klokka 9 på morningen, men etter en misforståelse mellom meg og frisøren som jeg i utgangspunktet skulle til, ble det ikke noe av den timen og jeg hastet hjem i all fart for å finne en ledig time en annen plass. Det å få litt forandring og oppfriskning i håret mitt har vært etterlengtet lenge - og nå ser jeg ENDELIG ikke ut som et kråkereir på håret lenger! Jeg choppet av en del av håret - og jeg kan ikke huske sist jeg var så kort som jeg er nå. Jeg som alltid har vært vant til å ha langt hår, men jeg kan virkelig ikke si noe annet enn at jeg er EKSTREMT glad for at jeg gjorde håret kortere, ikke minst tynnet det ut en god del - for herregud så deilig det føles nå. Jeg vil nesten si at på de 3 timene jeg tilbragte i frisørstolen mistet jeg hvert fall 10 kilo. Haha. Så klart la jeg også inn noen highlights for å kvitte meg med etterveksten, og ikke minst for å få frisket opp håret mitt et par hakk. 

 

 

TODAY I WANNA WEARH&M leather pants EGO SHOES mules MANGO earrings ZARA tee

 

I dag skulle jeg ønske jeg kunne gå med denne skikkelig badass kombinasjonen. Selv om fall time er her, er det unnskyldning nok til å unngå å bruke et par superkule mules. Denne typen sko har vært ektremt trendy, særlig fra Gucci og flere andre billigere kjeder har også kommet med sine versjoner av skoene. Jeg fant de råeste utgavene av skoene, nemlig disse fra Ego shoes, og jeg krysser fingrene for at de får inn min størrelse ASAP - for disse MÅ jeg bare ha! Hvor råe er de ikke liksom? 
 

ORIENTAL

  

Min absolutt favorittparfyme om dagen. Oriental fra Zara.

 


De siste årene har jeg vært helt obsessed når det kommer til parfymene på Zara. De siste årene har jeg derfor skiftet ut med mine gamle, som også var i en dyrere prisklasse, med noen andre fra Zara. Jeg hadde aldri tenkt tanken over at Zara sine parfymer var noe, men særlig det siste året har disse blitt en favoritt. Ikke bare har de utrolig mange gode lukter, men de er også i en superfin prisklasse der de koster rundt 100 kr per flaske, and trust me, de varer leeeenge! 

TUESDAY INSPIRATION: STREETSTYLE FOR FALL 

Når det kommer til outfits tør jeg å påstå at fall fashion er min absolutt favoritt. Det å kunne kle seg lag på lag med forskjellige teksturer er noe av det gøyeste jeg vet om, ikke minst er det superherlig å kunne kose seg i store, og ikke minst skikkelig freshe og kule knits! Jeg sitter daglig og drømmer meg bort i både pinterest og weheartit for å finne den ultimate inspirasjonen, og her er mine absolutte favoritt inspobilder akkurat nå! 

 

Photos: Weheartit & Pinterest

GREYSCALEZARA earrings & shoes GINA TRICOT jeans H&M knit & coat LEO WULFF clutch 


 

#basicliving

MAGAZINE HOLDER

 Jeg er spesielt lite opptatt av prislappen, og om jeg finner noe, uavhengig av pris, som jeg liker ender jeg alltid opp med å kjøpe det. Men når man finner DEN kuleste magasinholderen på søstrene grene til en slikk og ingenting må man bare juble (og selvfølgelig kjøpe den med seg hjem). 

PINK MEETS RED

ZARA denim jacket H&M TREND jumper NA-KD earrings GINA TRICOT jeans NELLY sneakers 
 


Hadde noen spurt meg for bare få år tilbake om hva jeg syns om å kombinere rosa og rødt sammen hadde jeg rynket på nesen. Jeg vil påstå det hadde vært noe jeg hadde syns var skikkelig merkelig, og gjerne noe jeg ikke ville gjort selv. Haha, men den siste tiden har jeg fått helt dilla på å kombinere rosa og rød sammen. Jeg aner ikke hva det er med den kombinasjonen, men dette tror jeg er mitt nye go to outfit. Og jeg D-I-G-G-E-R det!

WITH THE RIGHT SNEAKERS, YOU CAN RULE THE WORLD

NEW IN FROM ZARA

 

Når det kommer til sko sverger jeg alltid til sneakers - og det kommer vel ikke som en bombe at jeg er obsessed med hvite sneakers. Da jeg så disse på Zara klarte jeg ikke dy meg fra å kjøpe disse, jeg har lenge vært på jakt etter noen med kule mønstre og har lenge siklet etter Gucci sine, men la oss alle bare være realistiske og si at det gjerne ikke er innafor med budsjettet. Haha. Disse derimot falt jeg helt pladask for, og ikke minst er mønsteret superkult. Til en pris av 299 var det virkelig et kupp spør du meg!

TODAY I WANNA WEARH&M tee / ZARA bag / SELECTED FEMME blazer / MONKI jeans / ADIDAS STAN SMITH sneakers

 

Jeg kan ikke tro at det er torsdag allerede, og snart helg! Yay. Jeg har hatt lange dager på skolen, der jeg ikke har vært hjemme før klokka har vært altfor sent. Jeg hadde egentlig planlagt så mye kult for bloggen, men jeg tror motivasjonen ble en smule drept da kameralinsa ikke ville se dagens lys mer. Hjelp! Jeg innser at jeg må få fikset det fortere enn fy!

INSPIRASJON TIL HJEMMEKONTORET


SØSTRENE GRENE stol / HOME&COTTAGE bartralle / H&M HOME duftlys / INDISKA timeglass / KID INTERIØR lampe / ELLOS teppe / IKEA nordli kommode (brukes til å lage egendesignet skrivebord) / APPLE iMac


Pinterest er den ultimate plattformen for meg når det kommer til å lete etter inspirasjon til hjemmekontoret. Jeg drømmer om en plass i mitt kommende hus til å kunne enten jobbe for meg selv gjennom dataen, eller mer kreative prosjekter. For meg er det viktig å ha nok plass til å kunne jobbe, særlig den dagen jeg er ferdig med studiene og faktisk starter opp for meg selv. Det å finne den rette skrivepulten kan være vanskelig nok i seg selv, og jeg har derfor store planer om å bygge min egen - noe som jeg har innsett er latterlig enkelt. Ved hjelp av enkle ikea-moduler og en spesialbestilt bordplate (som egentlig heller ikke trenger å koste en formue) har man raskt laget seg sin egen, spesialbygd skrivebenk! Hvor genialt er ikke det? 

 

 

FAVORITT SMOOTHIE

"smoothies for the weekend" er noe jeg lever for. Jeg personlig elsker smoothies og starter ofte lørdagsmorningen og søndagsmorningen med en smoothie. Når sant skal sies spiser jeg også gjerne 1-2 skiver til, alt ettersom hvor sulten jeg er. Da er det som oftes avokado toast eller med makrell i tomat til siden. Husk at smoothie i seg selv ofte ikke er mat - med mindre man kjører på med havregryn eller granola i.

Dette pleier jeg å ha i smoothien min:
ca 1 glass med Rema 1000 sin smoothieblanding (jeg bruker den som har frosne bananer, blåbær og bringebær i seg. Den er så god!), 1 glass vann, 1 banan, 1 håndfull kokosflak og 1 håndfull med gojibær.

Mmmm.. Jeg tror jeg har funnet den perfekte smoothien! Jeg har prøvd ut flere oppskrifter, og det er mange som er utrolig gode, men ikke så god som denne. Jeg er ikke akkurat den som har kastet meg på grønn smoothie trenden, rett og slett fordi jeg sliter med å få det ned - rett og slett er grønne smoothies ikke noe for meg. (Ja, jeg elsker grønnsaker og kunne levd på diverse salater i mange uker i strekk, men jeg vil heller spise det enn å drikke det). Jeg bruker alltid vann i mine smoothies, rett og slett fordi jeg syns det er bedre enn å bruke eplejuice - og så er det jo hakket sunnere også! Jeg pleier å ha utgangspunktet i 1 glass (ca 2 dl), men ser alltid an hvordan konsistensen.

URBAN DECAY 24/7 GLIDE-ON LIP PENCIL

Opp gjennom årene har jeg prøvd utallige leppestifter, både matte, glossy, liquid matte lipsticks, og for ikke å glemme lip pens. Uten egentlig å finne den som jeg selv syns er perfekt. Jeg er ekstremt kresen av natur, generelt når det kommer til alt. For ja, jeg er så vanskelig å ha med å gjøre at jeg nesten blir litt utmattet av meg selv til tider. (haha). 

Når jeg e på jakt etter nye sminkeprodukter, særlig når det kommer til leppeprodukter har jeg nesten litt for mange kriterier at å kunne krysse av alle er nesten klin umulig. Blant annet skal de se naturlige ut, de skal sitte bom fast på leppene (De skal gjennom "the kissing test" - den testen alle tar med å kysse seg selv på hånda for å se om den smitter av altså - og overleve, for å si det sånn), den skal ikke legge seg som flak på leppene (ettersom det er noe av det verste jeg vet), og ikke minst skal den være behagelig, og for ikke å glemme skal den IKKE smitte av på tennene. And the list goes on...Her om dagen da jeg hadde en bytur sammen med mamma var vi innom kicks her i Stavanger, som til min surprise hadde begynt å selge urban decay i butikk. Jeg falt helt pladask for lip pencil-en i fargen native, og kjøpte like godt en med meg hjem for å teste om den var perfect match for mine kriterier. Jeg gikk som sagt for fargen 'native', og etter min mening er det nesten en farge som passer utrolig bra om du ønsker en nude rosa tone og er veldig lys i huden. Det eneste minuset med denne er at den må spisses. 

På en skala fra 1-10 hvor bra jeg syns den er vil jeg si det er en klar 11! (Jepp, den sprenger faktisk skalaen, for så god er den). Urban Decay har lenge vært av mine favorittmerker. Jeg syns de har utrolig mye bra sminke til bra kvalitet, og prisene man betaler for produktene er virkelig verdt det, man får virkelig det man betaler for, og det er også noe av det jeg setter stor pris på. Jeg skulle nesten ønske at det kom frem på kamera hvor fin den faktisk er på leppene, for den er virkelig AMAZING. 

 

ON MY CLOTHING RACK FOR FALL// Høsten er (nesten) endelig her, og det betyr at man endelig kan finne frem de store cozy strikkegensrene igjen. Yay! Denne høsten er jeg for collegegensere, store deilige strikkegensere og ikke minst store skjerf som også kan brukes som pledd under forelesninger - cuz let me tell you, forelesningssalene er kalde som fy! Jeg er basic av meg, og denne høsten kommer til å gå i hvitt, grått og sort, men jeg har også tatt inn noen grønne favoritter denne sesongen!

Fall season  is (almost) finally here, and that means it is time to dig into your closet to find the big cozy knit jumpers again! This fall I?m all about college sweaters, knit and big scarves, and the colors that I?m loving this upcoming season is white, grey and black (and of course I?m adding green to my wardrobe as well). On my clothing rack there is a lot of old goodies from previous years, but there are also a bunch of new favs!

Ingenting er som å gjøre et antrekk mer interessant med statement smykker. Jeg har vært en stor fan av trenden i mange år nå, og så klart har jeg en haug av godbiter der også.

//To make the outfits a little bit more interesting I?m also all for statement jewelry! I?ve been totally obsessed with the trend for the longest time now.

PLANNING IS KEY

Planlegging er virkelig "the key" hvis du virkelig vil holde tritt med tiden i en travel hverdag, og ikke minst hvis du virkelig vil gjøre suksess i hverdagen! De siste årene har jeg vært skikkelig avhengig av planners, og jeg bestiller min årlig fra personligalmanakk.no. Søte klistermerker, stickynotes og fargerike penner er også med meg over alt når jeg skal sette i gang å planlegge ukene mine - det gjør det også hakket morsommere enn kjedelig svart penn spør du meg! 

// Planning is key if you really want to keep track of time, and if you wanna succeed! The last couple of years I?ve been obsessed with cute stickers and sticky notes, planners and of course colorful pens ? it makes it so much more fun while planning your weeks .

ANANASLAMPE

Si hei til mitt nyeste medlem av interiørkolleksjonen min. Denne ananaslampen fra kremmerhuset er bare den kuleste lampen, og jeg er ikke annet enn obsessed!

// Say hello to my newest addition to my interior collection. This pineapple lamp from kremmerhuset is just the perfect one, and I?m obsessed!?MY BIGGEST OBSESSION WHEN IT COMES TO INTERIOR IS PINEAPPLE DETAILS?// Jeg fikk denne til 24 årsdagen av mamma, og jeg er obsessed. Jeg har samlet på ananas interiør i en evighet nå, men jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte ananaslampen som kan gå skrivebordet. Jeg er ekstremt kresen når det kommer til interiør (og alt generelt), og å finne den perfekte gull ananas lampen har vært litt av en jobb, skal jeg være ærlig - men denne, den er perfekt!

I got this for my 24th birthday as a birthday gift from my mom, and I?m obsessed. I?ve been collecting pineapple interior details for the longest time, and I?ve been wanting a gold pineapple lamp that can go on my desk. As a person I?m very picky when it comes to interior accessories, and it has also been very hard to find the cutest gold pineapple lamp, but this one is just perfect.

MOODBOARD

 

HAVE A LOVELY DAY!

Xx Therese

SEPTEMBER FASHION WANTIES

ZARA earrings & sneakers / H&M ripped boyfriends jeans, sweaters & jacket / MANGO bag / LINDEX bralette


Flowerprints & boyfriends jeans all the way

SKINCARE FAVS

Å bruke sminke fører også til at man må være flinke til å ta vare på huden sin, og rense den godt før man legger seg. (Vel, det er vel regel nummer 1 uansett, uavhengig om man bruker sminke eller ikke). Å være flink til å prioritere tid til å ta bort sminken og rense huden har vært viktig for meg de siste årene, og å finne de rette produktene for meg har vært vanskelig. Særlig siden jeg har såpass sensitiv hud som jeg har. I dag deler jeg mine 4 favoritter med dere:

// Using makeup also means that you really have to take care of your skin. I just think that is rule #1, always. Taking care of my own skin has been a priority for me the last couple of years, and finding the perfect products that don?t gives me allergic reactions has been pretty damn hard, and today I?m sharing my top 4 favorite skincare products with you:

CLINIQUE liquid facial sopa. Min troverdige sminkefjerner. Jeg vet ikke hvor mange av disse jeg har brukt opp, men la meg fortelle deg at det ikke er noen av dem. Denne har vært min fav de siste 3 årene, og jeg planlegger ikke å teste andre i fremtiden. Det jeg virkelig elsker om dette er at det virkelig tar hele ansiktssminken av, det etterlater huden din myk, og ikke minst har man den i evigheter da den er ekstremt drøy i bruk.

CLINIQUE different moisturizing lotion: Min favoritt favoritt fuktighetskrem. Det synker raskt inn i huden min, og det har den beste kjølefølelsen mens du bruker den (hvis du spør meg). Det eneste jeg ikke liker om dette fuktet er at det ikke har SPF i det. (Så kjære Clinique team, hvis du noen gang leser dette. Lag denne med SPF i det. Please)

CLINIQUE rinse-off eye makeup solvent: Er egentlig det eneste jeg kan bruke på mine øyne! Jeg har ekstremt sensitive øyne, at alt jeg har prøvd, har gjort at øynene mine har enten blitt hovne eller irritert.

ORIGINS zero oil toner: Min aboslutt favoritt toner. Denne er faktisk en ny favoritt av meg, etter at jeg har erstattet min gamle fra formel 10.0.6 med denne. Jeg bruker faktisk også denne hver morgen før jeg påfører sminke. Jeg har aldri vært en fan av å dusje eller vaske ansiktet mitt med vann om morgenen (jeg vet ikke hvorfor - det er en merkelig vane), så i stedet bruker jeg denne til å rense huden min. Det er helt super og det tar all olje i huden min.

(Det jeg også elsker både Clinique og Origins er at pakningen også er så sykt "aesthetically pleasing". Ja, det er også en ting jeg ser etter når jeg kjøper hudpleieprodukter. #funfactoftheday)


// CLINIQUE liquid facial soap. My trusty makeup remover. I don?t know how many of these I?ve used up, but let me tell you, it ain?t few of them. This one has been my fav for the last 3 years, and I?m not planning on testing others in the future. What I really love about this is that it really takes all of the face makeup of, it leaves your skin feel so soft, and it really lasts for a very long time because you just need a tiny little bit.

CLINIQUE different moisturizing lotion: My all time favorite moisturizer. It sinkes into my skin pretty quick, and it got the best cooling feeling while applying it (if you ask me). The only thing that I don?t like about this moisturized is that it doesn?t have SPF in it. (So dear Clinique team, if you ever read this. Make this with SPF in it. Please)

CLINIQUE rinse-off eye makeup solvent: Is actually the only thing that I can use on my eyes! I got so sensitive eyes, that everything else I?ve tried had made my eyes swollen and irritated.

ORIGINS zero oil toner: My all time favorite toner. This one is actually a new favorite of mine, after replacing my old one from formula 10.0.6 with this one. I?m actually also using this one every morning before I?m applying makeup. I?ve never been a fan of showering and washing my face with water in the morning (I don?t know why ? I think that is a weird thing), so instead I?m using this one to cleanse my skin. It works wonders and it takes all the oil of my skin.

(What I also loves about both Clinique and Origins is that the package is so aesthetically pleasing! Yes, that is also very important when I?m buying skincare products. #funfactoftheday)

RED JUMPER

 

 

Jeg er den personen som gjerne alltid har blitt spurt om jeg er redd for farger, til og med da jeg studerte interiør og hadde fargelære ble jeg daglig spurt om jeg var redd for å bruke farger. Haha. Sannheten er vel at jeg alltid har vært glad i nøytrale farger, der svart, hvitt og grått (med et hint av rosa) alltid har vært det jeg har gått for uansett. Jeg hadde heller aldri sett for meg at jeg var personen som kom til å gå til innkjøp av en knall rød stripete genser, but here we are..

Genseren er fra H&M trend, og jeg ble så betatt at jeg omtrent fikk hjerteinfarkt da jeg pent hang den på plass igjen etter å ha sett den. Det sier seg vel selv at jeg gikk tilbake, hentet den, gikk til kassa uten og i det hele tatt se meg tilbake. 

 

// I'm not that kinda girl who wears colors, and when I was studying interior design I would often get the question from my teachers if I was afraid of colors. Well, let's be honest, I'm not that kinda girl who has been using colors, and I've always been into neutrals (with a hint of pink of course). 

This jumper tho', I actually couldn't resist on not buying it, and to be honest, I'm so in love with it. And btw, it's from H&M trend.

FRESH FLOWERS AND GOLDEN MIRROR// Si hei til mitt nye speil som jeg kjøpte sist helg! Jeg har vært på jakt etter det perfekte gullspeilet i en evighet, og da vi fikk det inn på jobb var jeg solgt. JEG MÅTTE HA DET.

Say hello to my new mirror that I bought last weekend! I?ve been looking for the perfect golden mirror for the longest time, and we got the perfect one in stock (just how I really imagined how wanted it to look like) at work. I couldn?t resist myself on buying it, and it suits perfectly with all my other golden accessories in my bedroom!

INDUSTRIAL INTERIOR IN TEL AVIV!
Photos, here

Den ultimate inspirasjonen hvis du er frelst i industriell interiør. Enkelheten her er bare helt perfekt, og dette huset er definitivt den største inspirasjonen for meg når det kommer til mine planer om å designe mitt eget hus!

// The ultimate inspiration if you?re totally in love with industrial interior design. The simplicity of this house is just perfection, and this home is totally inspiration for my drawings on my own future dream house.

OPPSKRIFT PÅ ENKEL OG DIGG SALATDette trenger du:
2 håndfull ruccola
1/2 agurk
1 mozarella ost
cherry tomater 
Bitte litt oliven olje (brukes som "dressing")
Urter som du selv ønsker (jeg selv foretrekker oregano, men alt funker)

Cutt opp agurken og mozarellaosten og mix inn cherrytomatene og ruccolaen på en tallerken eller i en bolle. Ta litt oliven olje over sammen med litt oregano (eller de urtene du selv velger). Enjoy!

// What you?ll need (for one person):
2 handfull Rocket salad
1/2 Cucumber
1 mozzarella cheese
Cherry tomatos
A little bit of olive oil (Using this as a topping)
Herbs of your choice (I used oregano)

Cut the cucumber and mozzarella and mix in with the cherry tomatoes and rocket salad in a bowl. Add a little bit of olive oil on top with some oregano (or herbs of your choice) and enjoy!

Det er ikke noe som er bedre enn å spise skikkelig clean til tider, og jeg er obsessed med både salater og smoothies om dagen. Denne salaten er definitiv en favoritt hos meg. Denne er perfekt for både frokost, lunsj eller middag, eller som en siderett om man skal ha bbq party. Og vet dere hva som er best av alt? Den er superduper enkel å lage, og ikke minst tar det null komma niks tid! 

// There is nothing that is better with eating clean, and lately I?ve been totally obsessed with salads ? and I think this one is my new fav! It?s so good and it actually keeps you full for a very long time. This salad is perfect for either breakfast, lunch or dinner, or even as a side thing for the perfect barbecue night ? and of course it is so easy to make and it takes you maximum 2 minutes ? I think I wanna call this the new fast food. (yup, I totally just said that!)

INTERIOR WANTIES FOR SEPTEMBER

H&M kurv, vase og duftlys  / HOME&COTTAGE trillebord / KID INTERIØR speil og stige  / GRANIT lyslenke

 

Jeg er totalt in love med gull og svart om dagen, og for september måned er det disse interiørartiklene som er høyest på ønskelisten min. Jeg har allerede gått til innkjøp av både stigen og speilet som en bursdagsgave fra mormor og morfar, og jeg syns de utgjør så fint på soverommet - det er bare de perfekte detaljene (nå trenger jeg bare et par deilige pledd som kan gå på stigen - *Bruker teite unnskyldningen for å kjøpe nye interiørting* haha)

// I?m totally obsessed with gold and black these days, and for september I?m currently craving these interior items. I actually bought the mirror and ladder yesterday as a birthday present for myself from my grandparents, and I think they make the perfect statement to my room (now I just need a few blankets that will go with the ladder ? *Me, when I?m finding excuses to buy new interior things!* haha).

HEI IGJEN BLOGG.NO

  • posted: 09.09.2017 - 15:39 - Category: BLOG
  • -
  • Comment

 

Jeg har vært veldig frem og tilbake på om jeg skal komme tilbake til en norsk plattform. I snart et år har jeg holdt meg på den internasjonale plattformen wordpress, men etter mye om og men har jeg bestemt meg for at det er blogg.no jeg ønsker å være. Det siste året har vært demotiverende med tanke på å blogge, fordi jeg ikke har fått samme respons som jeg en gang fikk - det er vel det man blir motivert av? Det å få gode tilbakemeldinger, og fine kommentarer fra dere fine lesere. Jeg har savnet lenge det å være kreativ, det å dele og ikke minst det å kunne inspirere. Jeg ser derfor på det som å komme tilbake hit som et nytt kapittel i livet, og med mer motivasjon enn noen gang - jeg har så mye på lager til dere! Og jeg håper dere er like gira, som jeg selv er! 

 

xx Therese

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits