TOMBOY #TIWW

CAPS HERE
SWEATER HERE
SUNNIES HERE
SNEAKERS HERE (adlink)
FLARED JEANS HERE
BACKPACK HEREToday I woke up and I would love to wear this outfit. So casual and comfy - and totally "I stole it from my boyfriend"-style. I just love it and the sweater is too cool. Have a lovely wednesday everyone <3 xx

FLOWERPRINTEDI DON'T USUALLY GO FOR PRINTS, BUT WHEN I DO...

 

... I GO ALL IN

 

Basic som jeg er, pleier jeg som regel ALDRI gå for et klesplagg som har noe som helst print på seg - om det ikke er striper da! Jeg liker det rent og helt ensfarget, men da jeg så denne på Vero moda klarte jeg ikke gå forbi. De beste 400kr jeg har brukt på lenge. 

A NEW FAVE ON YOUTUBE

KPis-CqqjZE
 

wx2aIQWJ7Is

 

wfHKSZoIY4UA NEW FAVORITE ON YOUTUBE AND I HIGHLY RECOMMEND CHECKING HIM OUT

 

Jeg elsker youtube, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det, men det er ikke få! Haha. I det siste har jeg blitt helt hekta på å se på DIY videoer igjen, og der har Drew Scott blitt en stor favoritt. Akkurat min stil, og ikke minst enkle DIY ideer som nesten er litt for idiotsikre spør du meg! 

LET'S MAKE A MOODBOARD

 

This is what inspires me today! 

Have a good one <3

 

xxx

LET'S START CAPTURING MOMENTSSAY CHEEEEEESE!YAAY! I FINALLY GOT MY HANDS ON ONE!
I'm so happy. The best birthday gift ever, and I can't wait to capture some beautiful moments with this!

LAYER IT UP, IT'S FALL"Fall is my favorite season, I got layers to wear and coffee moccas to drink!"NLY SHOES 
LINDEX PANTS
ZARA SCARF & COAT
SELECTED FEMME BAG
H&M KNIT
Høst er uten tvil min favoritt sesong året gjennom - det finnes ikke noe annet i hele verden som er mer koselig enn lune kvelder, blader som skifter farge og ikke minst kan jeg ENDELIG erstatte iskaffeen med varm kaffe mocca! Jeg elsker virkelig tanken på det. Haha

I år blir dette antrekket mitt go to. Med varme tekstiler som strikk, tykke lange ullkåper, hvite sneakers og ikke minst et stort skjerf - så klart i nøytrale toner som svart, grått og hvitt - med et lite hint av rosa. Som jeg har nevnt før er dette skjerfet blitt en stor favoritt - og jeg skulle virkelig ønske at Zara hadde det i mørke grått eller svart også! *I wish*

 

MY TOP 8 STUDY TIPS

Studietiden for mange, inkludert meg selv er så vidt i gang. Jeg kan ikke tro at jeg allerede snart er én måned inn i studiene mine. Jeg skal ikke legge skjul på at det er krevende å gå fra å studere kreative fag til mer teoretiske fag, men jeg elsker det! Ikke minst har jeg derfor samlet opp en del studietips som jeg vil dele med dere:

1. ALLTID DRA PÅ FORELESNINGER - UANSETT HVOR CRAPPY DU FØLER DEG
Jeg har lært fra tidligere studier at; går man glipp av en forelesning, spesielt i enkelte emner, så går man glipp av mye. Det er liksom ikke som på jobb om man er syk og alt er som før når man kommer tilbake fordi noen har gjort jobben som du egentlig skulle gjøre. Man henger virkelig langt bakpå, og det er aldri en god følelse. Jeg er nok den personen som er dritredd for å si meg syk fra både jobb og skole og jeg presser meg alltid litt ekstra fra å ikke gå glipp av noe. Jeg har alltid vært typen "gå til skolen, kom deg gjennom dagen, sov et par timer når du kommer hjem"-typen, og den dagen i dag takker jeg meg selv for det. Ta på deg treningsklærne for dagen, fyll en flaske med forfriskende isvann med sitronbiter og paracet, gå til forelesningen og hold hodet høyt! If I can do it, you can do it.

2. ALDRI UTSETT LESINGEN
Det er så lett å gå i fellen av at man bare skal se en serie først, eller at man bare skal ta en powernap før man setter i gang med lesingen. Men slike "skal bare" kan fort være farlige. ALDRI utsett lesingen, rett og slett fordi det er EKSTREMT lett å komme inn i en ond sirkel. (Oi, wow, der var du dramatisk Therese!). Les, skriv notater osv, og heller unn deg den serien etterpå som "lønn" for strevet, eller legg deg en time tidligere i stedet for å ta en powernap. Det er så utrolig mye bedre.  3. OPPSUMMER ALT!
Jeg er en notatfreak; Notater, tankekart, stikkordslister og you name it. Jeg skipper gjerne macen for den gode gamle notatboka. Jeg personlig husker så mye mer av å skrive med penn og papir fremfor macen - der går virkelig alt i glemmeboksen. Etter å ha lest et kapittel pleier jeg alltid å skrive en oppsummering på det viktigste før jeg så skriver en stikkordsliste. Da trenger jeg nesten ikke boka eller notatene lenger. Jeg husker alt ved stikkordene. Genialt, ikke sant?

4. FARGER
Personlig er jeg lite glad i farger når det kommer til alt annet enn skolearbeidet. Jeg elsker fargepenner, tusjer og alt slikt. Jeg er kanskje rar sånn, men jeg husker så mye mer når jeg bruker farger i skolearbeidet. Et tips er å fargekoordinere kapitler/temaer eller bare viktige stikkord, så husker man hvilke sammenheng det hører til.
5. KOM FORBEREDT TIL FORELESNINGER
Som regel pleier alltid forelesere å legge ut powerpoints til forelesningene enten dagen før eller et par dager før forelesningen skal være. Et tips som jeg alltid bruker er å sjekke powerpointen, printe den ut og ta den med til forelesningen. (Jeg noterer alltid powerpointene under forelesningen). Er det et bestemt kapittel i boken som skal snakkes om liker jeg å lese kapittelet på vei til skolen og møte opp en time før for å skrive notater slik at jeg vet hva foreleser skal snakke om. Da er det i alle for meg mye lettere å lære meg stoffet og ikke minst er det noe som er uklart i boken er det mye lettere å spør foreleseren der og da om stoffet enn å vente til man er på et helt annet emne. 

6. PERMER 
Ha en perm til hvert fag. Dette semesteret har jeg fem forskjellige fag, og jeg har allerede en perm til hvert fag. Det å ha permer er så ekstremt viktig. Man kan lage skilleark, sette inn alt av papirer som man får utdelt eller printer ut selv, notater osv. Å ha system på ting er gull verdt når det kommer til eksamen. Slik jeg pleier å gjøre er, f.eks: Dette semesteret har jeg et fag som heter bedriftsøkonomisk analyse. På forhånd vet jeg allerede at faget er delt i 3: Regnskapsanalyse, Budsjettering og kostnadsanalyse. Derfor har jeg også delt opp permen min i disse 3 emnene, slik at alt som f.eks går inn under regnskapsanalyse plasseres under regnskapsanalyseskillet. Da vet jeg godt hvor jeg skal lete når jeg senere skal begynne å øve på gamle eksamener. 7. BELØNN DEG SELV FOR STREVET
Jeg har merket det at om man står fast på noe og ikke føler at man klarer å nå målene? Sett deg som mål: Studer hardt og gi deg selv det skoparet eller den genseren som koster litt ekstra, bare fordi du har fortjent det og jobbet hardt for det. Jeg merker selv at på meg er det å jobbe frem mot noe mål, eller å jobbe hardt slik at jeg kan kjøpe noe jeg selv ønsker meg, så er alt gull verdt. Ting har plutselig en mening, er dere ikke enige? haha

8. FINN EN RUTINE SOM PASSER FOR DEG
Sist men ikke minst er det viktig å finne en rutine som funker for deg! Det er jo så mange måter å studere på, og det som funker på meg funker kanskje ikke på deg, og omvendt. Det tar tid, og man må bare prøve å feile noen ganger. Det viktigste er at man finner noe som er effektivt og som motiverer. For meg inneholder det planlegging av ukene, bruke farger og klistermerker i rutinen min. Det å planlegge ukene på søndagene (som jeg ofte gjør) med noen morsomme klistermerker og litt ekstra farger gjør alt så mye lettere, ikke minst gøyere. Det er også viktig å finne et daglig timeantall som man føler er innafor og som ikke er overvurdert. HUSK: Alltid vær realistisk med deg selv! HVORDAN STUDERER DU? HAR DU ET STUDIETIPS TIL MEG SOM FUNKER FOR DEG?

SEPTEMBER WANTIES (INTERIORS)
CHAIR here  (adlink)
TABLE here (adlink)
CANDLE here
MAGAZINE HOLDER here (adlink)
LAMP here (adlink)
ZEBRA TRAY here (adlink)
BELL JARS here (adlink)


Hei mandag! Jeg starter dagen med et aldri så lite interiør wanties innlegg. Det er sinnsykt lenge siden jeg faktisk delte dette på bloggen, så kanskje det var på tide? Det er jo så mye fint for tiden over alt at det er lett å drømme seg bort i hvordan man ønsker å ha det i hvert rom! Jeg må bare få meg et stort hus snart! Haha. Over ser dere i alle fall mine absolutt favoritter for tiden som jeg kunne tenkt meg å hatt på mitt fremtidige hjemmekontor! :)

HVA ER DINE INTERIØR WANTIES FOR TIDEN?

 
Happy monday! I'm starting the day with sharing some of my latest interior wanties; These are on top of my wishlist right now and I really want them all for my future home office!

WHAT IS YOUR FAVORITE INTERIOR PICKS RIGHT NOW?

ON MY CLOTHING RACK THIS FALL

Høsten har sakte, men sikkert sneket seg inn på oss. Jeg personlig ELSKER høsten; bladene skifter farge, det er så koselig stemning i luften og ikke minst begynner det å bli mørkt ute! Tiden for kaffe mocca er endelig inne.. iiii!SOME NEW FAVES 
BLACK COAT BIKBOK KNIT & SHIRT H&M SCARF ZARA BAG SELECTED FEMME

 


I år består klesstativet mitt av kåper i fleng, strikk, basic skjorter som både er hvite og stripete og ikke minst store skjerf. Den siste tiden har jeg blitt helt forelsket i den nye skjorten min fra H&M og ikke minst det svære skjerfet fra ZARA i en gammelrosa farge som også har blitt flittig brukt som pledd når jeg har vært på forelesninger. Det er så cozy at jeg ikke har ord.

 

HVA HAR DU PÅ DITT KLESSTATIV FOR HØSTEN?

THE PERFECT DAY TO NIGHT OUTFIT

Hey guys - happy saturyay! Hvordan har uken deres vært? Min har vært en smule craycray - for å si det mildt. Jeg har hatt så mye lesing og skolejobbing, samt vært på jobb 2 kvelder i tillegg - det har tatt skikkelig på for å si det mildt, men jeg er heldigvis a jour med alt jeg ønsket å få gjort (forutenom bloggen - hjelp!) - noe som jeg er ganske fornøyd med! I tillegg fylte jeg også 23 år i går! yaay!
 
Sist uke ble jeg kontaktet av AUrate New York som ville ha meg til å lage et inspirasjonsinnlegg med et moodboard på det perfekte day to night outfit ideen. Å lage inspirasjonscollager er jo noe av det gøyeste jeg vet om, så den utfordringen tenkte jeg meg ikke om 2 ganger før jeg sa ja til!

I hverdagen kan det være ekstremt vanskelig å plukke ut et antrekk når man skal avgårde på jobb. For ganske mange (inkludert meg selv) er man i en jobb der man får tildelt klær fra bedriften som det forventes at man skal bruke i løpet av dagen man er på jobb, enten om man jobber innen helsevesenet, eller butikkmedarbeider. Det er så lett å si om morningen at "man skal jo skifte når man kommer til jobb uansett, så hva er vitsen?" Jeg har selv falt i den fellen altfor mange ganger - det er jo så lite inspirerende og ikke minst lite motiverende til å engang prøve. Skal man også ut med venninnegjengen etter jobb ender man alltid opp med å angre ekstremt på at man ikke prøve i alle fall i 5 minutter ekstra på å finne der perfekte antrekket. Noen som kjenner seg igjen?

I min inspirasjon med det perfekte "day to night" antrekket har jeg tatt utgangspunkt i det minimalistiske, og det typisk hardworking businesswoman uttrykket - som er en stor favoritt fra min side. Jeg elsker det enkle og minimalistiske, men at det også skal være stilfult på samme tid. Jeg har valgt å fokusere på et par basicplagg, som er superlett å bruke fra dagtid til kveldstid - for ikke minst å vise hvor lett det faktisk er å bare kaste et par finsko i vesken, du kan jo alltids sette sneakersene igjen på jobb! Hope you like it!

Ikke hørt om AUrate New York? Vel, da anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke dem ut! De har så utrolig mange nydelige minimalistiske tilbehør som passer til hvert antrekk! gå direkte til siden her

For international readers, please use google translate :)DAY OUTFIT
TOP here
PANTS here
COAT here
BAG here
SNEAKERS here (adlink)

NIGHT OUTFIT 
TOP here
PANTS here
KIMONO here (adlink)
BAG here
SHOES here

OUTFIT DETAILS
NECKLACE here
 


WHAT DO YOU GUYS THINK?

 

Ps: Jeg får ikke betalt for å gjøre dette innlegget :)

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits