SEPTEMBER FAVESNå som måneden nærmer seg slutten er det på tide med en ny månedens favoritter; Jeg kjenner det er lenge siden sist jeg postet et slikt innlegg, så nå var det jammen meg på tide! Denne måneden har jeg fått en del nye favoritter; blant annet har jeg lagt min store kjærlighet til Bareskin fra BareMinerals og Le Blanc de Chanel fra Chanel (haha, ofcourse). Det jeg absolutt elsker med Bareskin foundationen fra BareMinerals er at den er utrolig light weight, men allikevel har en utrolig god dekkevne. Den er også utrolig flytende, så mitt motto for denne er "en dråpe er mer enn nok" - og slik er det nesten. Le Blanc de Chanel er også min swear to når det kommer til primer; Huden min har aldri glødet så mye før med hjelp av en primer slik som det er med denne, og for ikke å glemme legge foundationen seg så utrolig fint oppå. Dette er definitivt to produkter som jeg vil anbefale på det sterkeste!

OFFICE SPACE

 

- MY WANTIES FOR THE PERFECT WORKSPACE - 

adlinks  1. PLANTASJEN / 2. DESENIO / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. CORNELIAS HUS

 

- SOME WORKSPACE INSPO ON A SUNDAY - 

 

Søndagsinspo! Hva er vel bedre? 

Om dagene sitter jeg og blar gjennom pinterest og weheartit for ny inspirasjon til en perfekt workspace. Hva er vel bedre med en litt nøytral plass hvor man kan sette inn dekorelementer i ulike farger etter hvordan sesongene endrer seg? 

 

SUNDAYS BE LIKE


adlink  H&M shirt / LINDEX pants / ADIDAS shoes (get them here) / ACCESSORIZE earrings

 

 

Hei søndag! Jeg merker at søndager er de mest late, så hva er vel ikke bedre enn noen komfy harems og en stor og myk skjorte? Dette må være mitt go to på dager som dette, og ikke minst er det perfekt til hvite sneakers. 

Nå må jeg se å komme meg i treningstøyet og finne frem joggeskoene. Jeg skal ut på en aldri så liten powerwalk - søndager er jo tross alt til for små treningsøkter, ikke sant? hihi. 

Hva gjør du i dag?

 HEY THERE, SUPERSTAR
I går fikk jeg meldingen om at skoene mine som jeg bestilte her om dagen var endelig kommet til postkontoret. Jeg smilte fra øre til øre og på vei hjem stakk jeg innom for å hente dem. Jeg har ønsket meg et slikt par så utrolig lenge nå, men har aldri klart å bestemme meg for hvilke jeg ville ha - men heldigvis endte jeg opp med det perfekte paret. Er de ikke fine vel? Hihi. Håper dere får en strålende fin lørdag og en fortsatt god helg.

PLUM BRIGHT

LET'S GO VAMPY FOR FALL

 Say hello to my new fave lipstick! Fargen plum bright er en av leppestiftene som jeg har hatt lengst av alle og så vel egentlig på den som et bomkjøp ettersom den var ALTFOR mørk for meg. Men denne høsten skal den bli utrolig mye brukt og den blir så utrolig fin med en rød lipliner under.

ALMOST READY

  • posted: 24.09.2015 - 10:10 - Category: DIY
  • -
  • Comment


 

PERFECT KNIT FOR FALL!Happy thursday! Shit, men dagene går så fort for tiden at jeg rekker ikke følge med. Noen som er enige? 


For en god stund tilbake begynte jeg på Line Langmo genseren som mitt "største" strikkeprosjekt for høsten. Jeg elsker fargekombinasjonene og ikke minst at den er så stor. Den har tatt utrolig laaang tid, lenger tid enn forventet ettersom jeg ikke har hatt så mye tid som jeg skulle ønske jeg hadde, men ENDELIG begynner alt å falle på plass og skal til montering hos mormor med en gang de kommer tilbake fra USA! Å, som jeg gleder meg!

THINGS TO DO ON A RAINY DAY

 

INNLEGGET INNEHOLDER ADLINKS

 

Regnet plasker utenfor og kulden sniker seg innpå. Det er på tide med høstsesongen og jeg kjenner hvordan det kribler i magen! Jeg er et skikkelig "kosemenneske" og elsker å tilbringe tid under dyna med et strikkeprosjekt, tegneboka eller et magasin. Under har jeg samlet mine topp 12 favoritting å gjøre på en regnfull høstdag

 

 

1. MOVIE MARATHON
Pop en pose popcorn, plant deg godt i sengen og finn frem dine absolutt favoritt filmer / tv-serier. 

 


2. READ MAGAZINES
Perfekt timing for å oppdatere seg på hva som er inn innenfor både mote - og interiørverden.

3. ONLINE SHOPPING
Regnfulle dager er perfekte for online shopping. Never goes wrong.

 


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER

 

4. HAVE A SPA DAY
Ta et langt bad, skrubb huden, lakk neglene eller gjør det lille ekstra. Kanskje bare å ta et fotbad var det lille ekstra som trengtes akkurat den dagen?

5. DRIVE AROUND TOWN
Det er kanskje ikke alltid like lett å kjøre når det regner ute, men hva er mer avslappende enn utrafikkerte veier, avslappende musikk og biltur? Aldri ha en spesiell rute, men bare kjør hvor enn du måtte ønske. Kanskje man ender opp på kjøpesenteret? hihi


6. CUDDLE UP IN BED WITH A CUP OG HOT TEA AND YOUR FAVE SNACKS
Mørk sjokolade sammen med en kopp grønn te. Trenger jeg å si mer? 

7. READ A BOOK
Ikke noe er bedre enn å lese en god bok, sitte ved vinduet og høre regnet plaske utenfor. 

8. BAKE
Finn frem dine favorittoppskrifter eller finn de oppskriftene du alltid har hatt lyst til å prøve ut. 

9. OFFICE / WORK
Ekstra motivasjon til å svare på mail, oppdater bloggjobb eller generelt hjemmekontor.
9. DRAW / PAINT (OR JUST BE A CREATIVE)
Plant deg i sofaen med et stort pledd eller kanskje dynen? Finn frem tegneboka og tusjene, eller et nytt strikkeprosjekt som du kan kose deg med hele dagen.

10. GO TO THE GROCERY STORE
En ting som som regel alltid frister når det regner ute er å dra til matbutikken. Lag en handleliste, kjøp noe ekstra godt og planlegg en bedre middag for enten deg selv alene eller med de nærmeste. 

11. UPDATE YOURSELF ON SOCIAL MEDIA
Hva har skjedd på twitter, facebook, instagram og weheartit det siste døgnet? 

12. REDECORATE YOUR APPARTMENT
Perfekt timing for litt organisering eller fornying i hjemmet. er du ikke enig?
 

 

HVA ER DIN FAVORITTING Å GJØRE PÅ EN REGNFULL DAG?

 

WEEKENDBLISS

IT'S SATURDAY!

Let's pop the champagne and dance on the table!

 

Have a good one.

 

 

x T

 

 

BAGS FOR FALL


1. ZARA / 2. ZARA / 3. ZARA / 4. CHLOÉ / 5. CHLOÉ / 6. ALEXANDER WANG / 7. ZARA / 8. ZARA / 9. ZARA

 

 

Hei onsdag! Jeg er straks på vei ut dørene for å rekke et par småting før jeg skal dra på jobb. Men først av alt, vil jeg dele mine største cravings når det kommer til vesker for høstsesongen. Etter NYFW har blant annet Faye vesken fra Chloé dukket opp over alt hvor jeg har scrollet meg gjennom og er nå nummer 1 på ønskelisten. Er ikke tvil om at jeg ber til høyere makter om dagene for å vinne i lotto. Den er så fiiin! 

 

ROOM TOUR

 

Mitt absolutt favorittsted å være når jeg er hjemme. Å lukke seg tilbake på soverommet sitt på senga med musikk i ørene og det å lese i en god bok eller siste innkjøpte magasinet er det beste jeg vet. 

Rommet mitt er i stadig fornyelse. Etter at jeg flyttet tilbake hjem igjen har jeg tilbragt mye tid på å finne ut hva jeg eventuelt vil gjøre. Jeg ønsker meg en "creative wall" som jeg selv liker å kalle det med masse bilder og quotes på veggen! Denne uken håper jeg på en tur til IKEA for å få rammer og kanskje jeg da kan klikke hjem noe walldecor som er høyt på ønskelisten min for tiden! 

 

I SWEAR ON MY CHANEL

 


 

 MY NEW FAVE!

 

Jeg har virkelig blitt helt forelsket i denne primeren fra Chanel. Lenge har jeg slitt med å bli utrolig oljete på nesen og at sminken min har smittet bort i løpet av dagen. Med denne nye favoritten er dette ikke lenger et problem; jeg har sagt farvell til oljete nese, porer som ikke vil dekkes om det så smalt i havet og ikke minst holder sminken seg så utrolig fin utover hele dagen! 

1 KNIT, 3 OUTFITS

SPORTY CHICTOPSHOP jeans / ACNE STUDIOS Knit / H&M caps / NIKE Roshe 1 Sneakers

 

 

EVERYDAY ON-THE-RUNACNE STUDIOS knit, boots & flannel trousers / JANE KØNIG bracelet / PHILLIP LIM 3.1 bag

 

 

PARTY CHIC

 


ACNE STUDIOS knit / CHLOÉ bag / RALPH LAUREN pumps / SHEIN shorts / URBAN DECAY eyeshadow / REVLON lipstick / LANCOME lipgloss

 

 

 

 

 

HVILKEN ER DIN FAVORITT?

 

 

 

xx T

 

OFFICE TIME 

God torsdagskveld dere! Håper dere har hatt en super dag?

Jeg har plantet meg foran macen med notatbok og musikk i ørene. Jeg har endelig tatt steget med å prøve å planlegge for å realisere min store drøm. Med sommerfugler i magen håper jeg at jeg klarer å lage en god strategi på å få det til. Jeg krysser i alle fall fingrene!

LET'S FALL IN LOVE WITH FALL

Nå som høsten nærmer seg er det kanskje på tide å forberede seg på både makeup og skincare fronten! Når tiden går mot mørkere tider bytter jeg gjerne neglelakken ut fra nude til mørk burgunder. Favorittfargene som brun, grå, sort og burgunder blir endelig dratt frem fra klesskapet og samtidig blir de nude neglelakkene skiftet ut i samme fargeskala som finnes i klesskapet. Det er nå også på tide å skifte om rutinene for å holde huden glødende og ikke minst gi den riktig fuktighet. 

 NAKED 2 BASICS PALETTE er blitt min all time fave. Etter at dette ble et produkt jeg kjøpte med meg fra Danmark i år har det blitt med meg overalt. Palettet har alt du trenger og er perfekt for å bruke det som et multiprodukt; Sort øyenskygge for eyeliner for et mer duset ned resultat og mer "naturlig" i tillegg til at man kan blande sammen den perfekte fargen til å fylle inn bryn. Og for ikke å glemme er har dette palettet så mange farger at det aldri går feil til å lage den perfekte øyenskyggen for både hverdag og fest; sammen med en lys smokey eye blandet med disse og et pigment fra f.eks MAC kan man dra fra jobb rett på fest! Hvor genialt er det ikke? ME LOVES ALOT!

MATTE LIP COLOR fra ELF har jeg lagt mitt ELSK på! Ikke bare sitter de som støpt på, men de holder så lenge. De kommer i ganske mange farger, og er helt perfekte og passer for de fleste. Tommel opp for en leppestift som er matte og holder hele dagen og langt utpå kvelden!

AMBIENT LIGHTING PALETTE er så og si snart klikket hjem i postkassen! Dette er mitt stort ønsket produkt for høsten. Ikke bare fin for highlight, men gir perfekt glødende contouren.

 

 

Til skincare står Shai sin shaibox høyt på favorittlisten over produkter for å preppe huden i dusjen. Shai i seg selv var jeg ikke så begeistret for da jeg mottok prøven jeg bestilte, men etter å ha prøvd den sammen med den fantastiske shave & shower gélen som følger med shaibox er jeg helt frelst! Scrub fra &other stories og body lotion fra body shop står sterkt sammen og beste kombinasjoner etter en god og lang dusj. De lukter også helt himmelsk.

 

 

 

HVA ER DINE FAVORITTPRODUKTER FOR A/W SESONGEN?

 

MY TOP 5 FAVE SONGS ...

 

... FOR CHILL 

1. Back To You - Perrin Lamb
2. Beautiful Girl - William Fitzsimmons
3. Echo - Jason Walker
4. Awake - Tycho
5. Intro - The XX... FOR PARTY

1. Whip it! - Lunchmoney Lewis
2. Saxofuckingfon - Samir & Viktor
3. I Want You To Know - Zedd ft. Selena Gomez
4. Cool - Alesso
5. Neon - Melvv

 ... FOR EVERYDAY

1. Good For You - Selena Gomez
2. Carry You Home - Zara Larsson
3. Fantasy - Alina Baraz
4. Hopeful - Melvv
5. Only Human (Radio Mix) - Cheryl

 ... FOR LONG WALKS


1. Pumping Blood - NONONO
2. My Kind - Hilary Duff
3. 101 - Walla
4. Can't Stop Dancing - Becky G
5. Peanut Butter - Alison Valentine

 


 

 

Jeg er stor tilhenger av musikk hvorav spotify og soundcloud er all times favorites for å finne ny musikk. Ovenfor har jeg satt sammen mine favorittsanger for forskjellige anledninger. Hope you guys likes it!

 

HVA ER DINE FAVORITTSANGER ?

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits