hits

FILMTIPS TIL HELGEN

Hei fredag, og endelig helg! I dag vil jeg gjerne komme med et aldri så lite filmtips til dere, og som jeg virkelig håper dere liker. Filmen heter to all the boys I've loved before. Herlighet, jeg ble så glad i den filmen at jeg like gjerne så den to ganger på rad, og har nesten store planer om å se den nok en gang i helga. Hihi, håper dere liker den også!

Filmen handler om Lara Jean, som gjerne sliter litt med å finne sin plass på High School, og som i hemmelighet har skrevet et kjærlighetsbrev til hver gutt hun noen gang har hatt et crush på. En dag kommer alle disse brevene ut, mens Lara Jean freaker helt ut og ikke helt hva hun nå skal gjøre - inntil hun inngår en avtale med en av guttene om at hun skal ha et falskt forhold til ham, men lite vet hun hva dette vil føre til.

 

*bildene er hentet fra pinterest

SPICING UP THE MESSY BUN

Jeg elsker å gå med løst hår, men til tider er det også skikkelig herlig å få bort alt fra ansiktet - og i det siste har jeg fått skikkelig dilla på å sprite opp messy bun med å inkludere et lite skjerf som er surret rundt. Så fint og så enkelt! Alt du trenger å gjøre er å lage en messy bun, enten om du vil ha en høy eller lav, sette en strikk i og surre skjerfet rundt og knyte den. Voilá!

 

WHAT'S IN MY VINYL BAG

- BRINGING JUST THE ESSENTIALS -
car keys, wallet, fav liquid lipstick, hand cream and face mist.. aaaand of course; interior magazines. 

 


 

Jeg elsker å putte en liten clutch oppi som inneholder alt jeg trenger, slik unngår man rot, og ikke minst ser det jo så mye freshere ut! 

TODAY I WANNA WEAR

H&M jakke, topp og jeans, MANGO beltbag, ZARA øredobber, EGO SHOES sneakers

 

Svart kombinert med jeans og de k-u-l-e-s-t-e sneakersene. Hjertet hopper over et ekstra slag for de - must haves til høstgarderoben; så kule!

THE CUTEST LITTLE THING FOR YOUR HAIR

 

Det er så deilig å få håret bort fra ansiktet, særlig når man er på jobb! Da jeg kom over denne søte hårklypa på Eirin Kristiansen sin blogg, måtte jeg løpe til nærmeste H&M for å få tak i den selv. Hårklyper har vært skikkelig populært nå i sommersesongen, og det har vært utrolig mange fine på markedet, og denne er virkelig en på budsjett! Snakk om røverkjøp til kun 40 kr! 

 

COMPLEXION RESCUE

Om sommeren er jeg ikke særlig glad i å gå rundt med et tykt lag med foundation, rett og slett fordi jeg ikke føler jeg trenger det og fordi å ha rennende sminke på en supervarm sommerdag er lite fint. Det å finne en dagkrem med litt pigment i for å bare få en jevnere hudtone er gull verdt, og jeg er helt forelsket i denne. Huden min får en skikkelig fresh glød, samt den gir utrolig mye fukt til huden, noe som den har cravet skikkelig i det siste. En skikkelig life saver denne sommeren, og jeg elsker den! Virkelig en stor favoritt i sminkevesken!

NÅ SKAL DET VÆRE ROSA

KID INTERIØR puff, speil og rosa pyntepute / H&M HOME mønstret pyntepute / BXXLIGHT lysboks / ELLOS taklampe / JOTUN silky pink veggfarge / IKEA kommode

 

 

Butikkene bugner av rosa for tiden, og det å selv jobbe i interiørbutikk hvor vi har fått inn masse superfresht rosa interiør er farlig! Jeg vil ha alt! Denne høsten ønsker jeg å male soverommet i en dus rosa farge, kombinere mørke og lyse toner av rosa i interiøret, samt med gull og mørkgrønn detaljer. Den kombinasjonen er så fin syns jeg! 

 

 

VINYL

Vinylvesken har vært skikkelig trendy i sommer, og jeg var lenge på jakt etter den perfekte - og den fant jeg jammen meg på Zara! Perfekt størrelse og fasong, som passer til enhver anledning.

Archive: Read more here » August 2018 » Juli 2018 » Mai 2018