SEPTEMBER WANTIES
RAINCOAT here (adlink)
TOP here
JEANS here 
COAT here 
KIMONO here (adlink)
SNEAKERS here (adlink)
BUCKETBAG here 
BLOUSE here 


Another month, another wishlist. This is what's on top of my lustlist for september. 

THE PERFECT RECIPE FOR AUTUMNCAUSE ITS PEANUT BUTTER JELLY TIME 

PHUU! Long time, no see.. Jeg skal ærlig innrømme at det å starte skolen igjen var ekstremt uvant! Haha, den siste uken har vært mer enn kaotisk for meg, med ekstremt mye lesing og studie. Jeg merker overgangen fra å studere kreative fag til helt teoretisk. Overgangen var kanskje litt brått på, men til nå ELSKER jeg det! Det er så spennende.

Anyways, jeg tenkte å dele tidenes beste syltetøy oppskrift med dere. Det er jo så enkelt (men tar litt lang tid) og utrolig gøy å prøve seg på om man har vært ute i skogen selv og høstet inn bærene selv - ikke minst er det utrolig godt på både brødskiven, knekkebrødet eller vaflene.

DETTE TRENGER DU

1 KG PLOMMER, BÆR ELLER HVA FRUKTER DU MÅTTE ØNSKE
CA 2 DL VANN
SMAK TIL MED SUKKER!

 

SLIK GJØR DU:
Rens frukten, bærene (eller det du bruker), hell det i en litt stor gryte og tilsett litt og litt vann om gangen. Smak til med sukker på slutten. Simple as that! Enjoy
 

 

 

MY PLANNER FOR 2016/2017


NOW I'M OFFICIAL READY FOR SCHOOL

 


Happy sunday!! ​Jeg vil påstå at dette er den lateste søndagen på så lenge jeg kan huske, men etter 2 uker med intens jobbing vil jeg påstå at det er velfortjent å dra seg til langt på dag. Er noen med meg på den eller? Hihi. I skrivende stund sitter jeg i pysjamasen og ser på forskjellige study routines på youtube og forbereder meg til morgendagen; jeg har min første dag på skolen og har skaffet meg både billett til fadderuken og ikke minst kom planneren min i grevens tid! Dere kan tro jeg er i mitt ess nå! iiiii

Noen andre som begynner på skolen i morgen eller de kommende dagene? I så fall, lykke til - håper dere også gleder dere <3

3 #BACKTOSCHOOL OUTFIT IDEAS2ND DAY coat here - adlink
ZARA bag here
ZARA Jeans here
RAILS shirt here - adlink
NLY loafers here - adlink

 OPI nailpolish here - adlink
ZARA jeans here 
IBEN sweater here - adlink
CONVERSE sneakers here - adlink

THE UNDONE tee here
GANNI bra here - adlink
ADIDAS sneakers here - adlink
J BRAND jeans here
BESTSELLER leather jacket here
ZARA backpack here
 


GOT YOURSELF A FAV?

OPPSKRIFT: VERDENS BESTE GULROTKAKE

Det er lillelørdag (ehehe, tirsdag regnes også som lillelørdag - ikke sant?), så da må det være lov med en aldri så liten oppskrift på verdens beste gulrotkake! Ja, jeg tør faktisk å påstå at det er verdens beste - og ikke minst er den EKSTREMT lett å rask å lage.

Jeg er en skikkelig sucker for gulrotkake, og det å endelig ha knekt koden på gulrotkaken fra favorittkafeen min er som å komme til himmelen; litt av en sukkerbombe er den, men så verd det. Oppskriften finner dere her, enjoy!

10 THINGS I WANNA DO IN AUGUST

                                                                                     

August har sakte, men sikkert sneket seg innpå oss og nå går det virkelig mot høst! Jeg får si det som en kunde sa til meg her om dagen: Jeg trenger høst, jeg er skikkelig klar for høst liksom! Jeg kunne faktisk ikke blitt mer enig. Jeg elsker høst, og syns dette er de fineste månedene i løpet av året. Denne måneden står et nytt kapittel for meg; nemlig skolegang og nok en utdanning. Denne gangen bachelor i eiendomsmegling. Det var alltid et studie jeg vurderte gjennom videregående, men da jeg var ferdig på NKH var jeg liksom ferdig med skole trodde jeg. Men her er jeg nok en gang; klar for skolestart en gang til i livet. Jeg gleder meg sånn. Denne måneden er det dog veldig mange studierelaterte mål, men også noen andre. Her er mine mål for August måned.
1. STARTE STUDIER Overraskende nok gleder jeg meg ekstremt mye til å sette meg på skolebenken igjen. Jeg tror det å starte skolen igjen er den beste avgjørelsen jeg har gjort på leeenge, og jeg er ekstremt giret og klar for skolestart! Jeg har til og med handlet alt inn, nå venter jeg bare på bøkene og krysser fingrer, tær og alle hårstrå for at de kommer i tide! Til nå har jeg fått vite at 13/18 er kommet! iiik. La de siste også komme i tide, please!

2. JOBBE HARDT og få en god start og gode rutiner med skolearbeid.

3. TA BEDRE VARE PÅ SITRONTREET MITT Huff, stakkars treet mitt! Jeg får så dårlig samvittighet hver gang jeg ser på det. Jeg er ekstremt dårlig til å ta vare på planter at jeg nesten blir en smule irritert på meg selv! Mamma har gått til innkjøp av gjødsel til meg (tusen takk mamma!) så nå er det INGEN unnskyldning for å ikke beskytte det som om det skulle vært verdens dyreste diamant. haha

4. BEGYNNE Å SPARE ENDA MER Ettersom jeg ble ferdig med billappen tidligere i år har mesteparten av pengene mine gått til den (ja, jeg har betalt den selv), så det å begynne å spare til både hus og bil er nå mitt neste mål. Hittil syns jeg at jeg har vært veldig flink, men å fortsette å spare for fult skal jeg også være flink til denne måneden (og de neste såklart).
5. TA CHALLENGE-ER Jeg har bestemt meg for å begynne med både 100 dager uten godteri -, squat - og ikke minst planke challeng-en! Herregud, mange challenger på en gang, jeg krysser bare fingerene på at jeg klarer det! 

6. BLI FLINKERE TIL Å PLANLEGGE UKENE MINE Nå som jeg får mer å gjøre hver dag, annet enn å tenke på jobbvakter må jeg bli flinkere til å planlegge ukene. Jeg har endelig fått fingeren ut og bestilt personlig almanakk og gleder meg som et lite barn til å få den i posten. Jeg har penner, tusjer og stickers klar og gleder meg til å planlegge ukene til punkt og prikke hver søndag fremover!

7. KOMME MEG TIL FRISØREN Jeg har så lyst å komme meg til frisøren i løpet av denne måneden! Men jeg er så ubesluttsom at bare tanken på hvordan jeg vil ha håret er et evig spørsmål. Jeg har altfor mye jeg har lyst til: Skal jeg klippe det kortere og farge det lysere, vil jeg beholde lengden, farge det mørkt og ha lyse striper, eller skal jeg beholde lengden og få bleket det litt lysere? Jeg aner ikke hva jeg vil. Hjelp
8. GÅ PÅ LET ETTER DEN PERFEKTE HVITE BLUSEN Jeg har en lang en jeg er veldig glad i, men også veldig lei av. Det å finne den perfekte hvite blusen er virkelig hardt altså, men denne måneden skal jeg klare det! 

9. BLI KJENT MED NYE FOLK Studiestart betyr også bli kjent med nye mennesker! Jeg er ganske sosial av meg og liker å møte nye mennesker, så det er definitivt stas når skolen starter!

10. BLI FLINKERE TIL Å RYDDE Jeg HATER kaos, så det å ta over kontrollen igjen på soverommet er et must!

#BACKTOSCHOOL MUST HAVE: PAPERCLIP BOOKMARKS DIY
I FOUND THE TUTORIAL HERE

Som jeg har nevnt sikkert en million ganger allerede her på bloggen så er jeg obsessed med youtube. Trenger jeg litt inspirasjon til hva jeg skal gjøre eller vil gjøre av kreative prosjekter prøver jeg å søke på forskjellige ting der inne. I et par år nå har jeg fulgt Lisa Pullano på youtube, og en av de videoene jeg har sett mest av alle fra hennes kanal er videoen på hvordan hun lager søte paperclips. Såklart har jeg laget et hav av dem selv, og først nå kommer de virkelig til nytte når jeg nå fremover skal holde orden på alle skoleoppgavene, notatene og generelt av papir. Er det en superenkel DIY som passer perfekt til skolestart så er det denne.

MONDAY MOODBOARD

HAVE A LOVELY MONDAY EVERYONE! xx

WORTH A VISIT: VAKKERTBildene er lånt fra vakkert sin facebookside 

Where: Hospitalgata 6, Stavanger
Price: $$$$$$
Love: ♥♥♥♥♥♥


En av mine absolutt favoritt interiørbutikker her hjemme i Stavanger er butikken vakkert. Jeg kan ærlig si at jeg nesten er flau over hvor mange ganger jeg besøker butikken; det er utrolig lett for meg å gå innom her når jeg selv skal til jobb, rett og slett fordi den ikke ligger langt unna! De fører utrolig mange forskjellige merker, blant annet Jonathan Adler, Voluspa, Louise Roe Copenhagen osv. Bor man i Stavanger-området eller skal man hit er virkelig dette en butikk jeg anbefaler å sjekke ut!

JEG KUNNE IKKE LEVD UTEN DEGEr det et produkt som jeg er totalt avhengig av gjennom hverdagen, så er det denne her saken her! Generelt elsker jeg produktene fra formula 10.0.6, men dette er den som står høyest på lista. Denne hjelper ekstremt godt på urenheter da den tørker ut kviser på ganske kort tid. Jeg har aldri hatt så fin hud som etter at jeg begynte å bruke denne gjevnlig: 2 ganger til dagen hver dag!

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits