CONTRASTSSOME BLACK AND WHITE INSPO ON A SUNDAY

 

Hei søndag!

Jeg har brukt morgenen på å se lillebror spille fotball for første gang! Kan man kalle dette gleden med å ha flyttet hjem til fødebyen igjen? Glede! I dag skal jeg få brukt dagen på å planlegge ting til bloggen; jeg må virkelig få et kreativt boost i hverdagen og få brukt kameraet mitt igjen. Det savnes sårt om dagene. I mens får dere en liten collage med mine absolutt favoritter på pinterest for tiden. Kontrasten mellom sort og hvitt er det fineste jeg vet om. Hva syns dere?

 

 

xx T

9 WANTIES FOR FALL


ZARA shirt / LENE ORVIK FOR SHADES OF NORWAY sunnies / H&M shoes / ANASTASIA BEVERLY HILLS contour palette /
H&M 
biker jacket / H&M shoes / ANTON HEUNIS earrings / ALEXANDER WANG bag

 

Bortsett fra mye strikk blir sort skinn og nude farger en favoritt den kommende sesongen. At jeg allerede er i høstmodus er vel ikke så rart ettersom dagene er grå og triste! Jeg har blitt helt forelsket i Alexander Wang sin camera bag og blir nok det første jeg krysser av på listen i år.

LINE LANGMO KNIT

Strikk må være noe av det jeg liker best til høsten. Jeg har blitt hektet på alt av skappelstrikk og har planer om å lage den ene genseren etter den andre. Etter lenge om og men klarte jeg endelig å velge at Line Langmo genseren skulle være mitt neste prosjekt og jeg er allerede godt i gang. Åh, jeg gleder meg så til å bli ferdig for dette er virkelig en av de fineste gensrene og ikke minst et must have til de kommende høstmånedene!

JULY MAKEUP FAVES

RED NAILS AND LIPS OBSESSED NAILPOLISH: Ah, Chanel's 609 Coup de Coeur er virkelig blitt favoritten denne måneden. Den fineste burgunderfargen og virkelig et must for de kommende høstmånedene!

URBAN DECAY: Jeg har skaffet meg to nye favoritter fra Urban Decay! Både den etterlengtede Naked2 og for ikke å glemme en primer potion. Tidligere har jeg ikke sett magien i en primer på øynene, men denne får virkelig en hver øyenskygge til å poppe. Must have i sminkekolleksjonen. 

LIP PEN: All time fave! Denne røde pennen fra ELF er matte og sitter på hele kvelden. Man trenger virkelig ikke å bekymre seg over å måtte passe på om den sitter på når man er på fest eller på dinnerdates. it's magic

HIGHTLIGHTER: Cream highlighteren fra ELF er også en ny favoritt. Den blir så naturlig på og blender seg så fint inn i huden.. Denne kostet faktisk bare 20 kr. Det er nesten litt for godt til å være sant!

 

HVA VAR DITT/DINE FAVORITTPRODUKTER FOR JULI MÅNED?

PINK START ON MONDAYHELLO MONDAY!

 

Have a good one. <3

 

 

 

x T

MY GO TO PARTY OUTFITLINDEX pants & top  / H&M jacket / DIN SKO shoes / GINA TRICOT clutch / DANIEL WELLINGTON watch

 

Sist uke hadde vi personalfest på jobb. Fest i mitt hode er alltid en gullsjanse for å dra på en aldri så liten shoppingtur for å finne ny outfit. Den siste tiden har jeg benyttet meg av Lindex ettersom jeg ALDRI blir skuffet over å ikke finne noe. Jeg finner alltid noe. Hele tiden. haha. 

Jeg falt pladask for denne buksen og toppen. Buksen kjennes virkelig ut som en joggebukse, er det ikke fantastisk? Dette har definitivt blitt mitt nye go to fest antrekk!

SOME NEW WALLDECOR

- ADDING SOME COLORS TO MY ROOM -

 

Herreminhatt, det føles ut som det er år og dag siden jeg blogget sist. Helt ærlig har mitt liv bestått av kun jobbing og soving de to siste ukene, og hver dag har jeg omtrent grått inni meg av lengsel etter å kunne være kreativ, ta bilder og publisere noe nytt på bloggen. 

Anyway! Her om dagen da jeg hadde senvakt var jeg innom kvadrat sammen med mamma. En av de butikkene jeg alltid må innom er upstair, etter min mening er dette den beste butikken for å finne små dekorative ting til alt. Jeg plukket med meg disse to posterene og er så superklar til å henge dem på veggen! Alt jeg behøver nå er å lete etter de perfekte hvite rammene.

 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits