AUGUST WANTIESDARK SPOT CORRECTOR here (adlink) / FACE SPRAY here (adlink) / CLEANSING MASK here (adlink)  / EARRINGS here /
CLARISONIC here (adlink)  / TEE here / BRA here (adlink) / SNEAKERS here (adlink) / JEANS hereAugust sniker seg sakte, men sikkert innpå oss og for august måned er det dette som står høyest på ønskelisten og det som står i fokus er nye skjønnhetsprodukter jeg vil teste ut, samt et par til med hvite sneakers (he-he!). 

15 QUESTIONS

HAPPY SATURYAAAY! Endelig helg dere! Jeg kom meg akkurat ut dørene fra jobb og klarer nesten ikke vente til å kaste på meg kosedressen når jeg kommer hjem. I dag skal jeg bare slappe helt av og ikke gjøre noen som helst ting! Anyways; jeg fant denne 15 spørsmåls "taggen" på Janne sin blogg og tenkte jeg skulle gjøre det samme! Det er jo så gøy å svare på slike spørsmål, og håper dere også gjør det? :) 

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?

Ekstremt lite i grunn, med mindre det er noen som oppfører seg som en arrogant tulling som ikke har respekt for andre mennesker, så skal det mye til før noen irriterer meg.

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?

Veeeel.. Når det kommer til alt sånn atletiske ting, så vil jeg si jeg er skikkelig dårlig på alt, særlig slalom. Haha, har dårlig erfaring med sporten. Prøvd det en gang, aldri mer igjen.

3. Har du noen rare fobier?

Er ikke særlig glad i edderkopper på nært hold, og sprøyter. Hjeeeelp!

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører på?

Hmm. Ingen spesiell tror jeg? Kanskje det må være å synge og danse til skikkelig old school Britney Spears eller spice girls på kjøreturer når jeg kjører alene. Haha
5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?

Familien har alltid kalt meg Thea. Jeg er ikke helt sikker på hvor det kommer fra, men det har nesten blitt sånn med årene at jeg reagerer bedre på det enn hvis noen roper Therese. 

6. Hva gjør du når du blir nervøs?

Jeg babler veldig mye og sier mye eeeh.. 

7. Hvilken side av sengen sover du på?

Jeg liker best høyresiden (altså, høyresiden for når man ligger på rydden, om det gir mening) for meg er alt annet ekstremt rart. 8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?

Årh! Det må være Herr moll som var en mullvarp-bamse jeg kjøpte i dyreparken da jeg var 8 år! (den er faktisk 15 år i år! Hjelpes som årene flyr!) Har han fortsatt og står i sengen på gjesterommet hos mormor og morfar! Han klarer jeg aldri å kvitte meg med, rett og slett fordi han var min favoritt i mange år!

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?

Jeg vet faktisk ikke! Haha

10. Hvilken vei står du i dusjen?

Jeg har ikke noen spesiell vei jeg står i dusjen.. 

11. Hva er din favoritt når det gjelder junkfood?

U know. McDonalds, Burger king. Jeg tror nok Burger king må være favoritten. De er best på alt! (og så har du ufattelig gode løkringer!)
12. Er du utadvendt eller sjenert?

Jeg kan virke veldig sjenert i starten, men når man først kjenner meg vil jeg påstå jeg er veldig utadvendt! Jeg er veldig pratsom av meg, og særlig etter at jeg begynte å jobbe i butikk for noen år siden har jeg bare blitt mer og mer utadvendt med årene. 

13. Hva liker du best ved deg selv?

At jeg er veldig omtenksom, trofast og tenker som oftest på andre før meg selv. 14. Er du avhengig av noe?

 Vann, havregryn med yoghurt ( det er så godt!) , frukt og iskaffe på dager det trengs. 

15. Hva er du hektet på akkurat nå?

Kan man si youtube? Jeg elsker å bruke late kvelder på å se på youtubevideoer. Min absolutt favoritt er Carly Cristman (kanalen hennes finner du her), hun er så hysterisk morsom at det er verd å følge henne! 

#BACKTOSCHOOL

Jeg føler meg kanskje en smule gal når jeg sier at jeg gleder meg som et lite barn til å gå tilbake til skolebenken. Virkelig; Jeg har aldri vært mer klar enn jeg er akkurat nå. Det å handle inn skolesaker er så utrolig gøy, spesielt når man finner ting på etsy som bare er altfor søte! For meg er det å planlegge skolehverdagen ekstra gøy, derfor er det viktig å alltid ha det rette utstyret i orden: masse sticky notes, stickers, penner, tusjer osv! Under her ser dere derfor mine aboslutt must haves til skolen:

 


ON MY CHECKLIST FOR GOING BACK TO SCHOOL

Cute stickers - here 
Face spray - here  (adlink)
handcream - here
Notebook - here (adlink) 
Waterbottle - here
Coffee to go mug - here
Planner - here
Backpack - here (adlink) 
Pens - here
Pencil case - here

 

HVA ER DINE #BACKTOSCHOOL MUST HAVES?

BREAKFAST IDEAS 

OATMEAL WITH ALMONDS, YOGHURT AND BERRIES

You'll need:

Havregryn / Oatmeal

Bær / Berries 
Mandler / Almonds 
Yoghurt / Yoghurt


Alt du trenger å gjøre er å blande sammen ønsket mengde med havregryn i en skål sammen med yoghurt, blåbær (eller andre bær) og litt mandler. Så enkelt er det; spesielt om man er på farten!

// All you need to do is put some oatmeal in a bowl with some yoghurt, sprinkle some blueberries (or berries of your choise) and some almonds and you're good to go. A lifesaver when you're in a hurry!

 TOAST

You'll need

Brødskiver / Toast
Ost / Cheese
Selvvalgt krydder / Herbs of your choice


Alt du trenger å gjøre er å skjære et par ostebiter å legge mellom to skiver. Stek dette i et toastjern (eller vaffeljern om du ikke har toastjern tilgjengelig) og stek dette til osten er smeltet. Strø over litt krydder (jeg anbefaler å teste ut Parmesan cheese & basil fra Nicholas Vahé til dette! Det er så godt!). Ha også gjerne litt ketchup til dette, om du liker det!

// All you need to do is cut a few pieces of cheese to put between two slices of bread. Bake this in a toaster iron (or waffle iron if you don't have a toasters iron available) Fry until cheese is melted. Put on some herbs (I recommend testing out Parmesan cheese & basil from Nicholas Vahe on your toast! It's so good!). Don't forget the ketchup if you're a fan of that too. 

 photocredit: pinterest

BREAKFAST POPCICLES

You'll need

Yoghurt
Bær & frukt / Berries & fruits
Granola
Iskremformer / Icecream molds 

 

Hell litt yoghurt nedi iskremformene, stapp litt frukt & bær nedi sammen med yoghurten og strø litt granola (om du vil) på toppen. Legg dette i frysen over natt.

// Put some yoghurt in the icecream molds, put in some fruits and berries with the yoghurt and sprinkle som granola (if you wanna be real fancy) on top. Put it in the fridge over night!

 
CRISPBREAD WITH COTTAGE CHEESE & AVOCADO

You'll need

Knekkebrød / Crispbread
Cottage cheese
Avocados


Putt litt cottage cheese på et par knekkebrød. Skjær litt avocado til å ha på toppen! Mmm.. Dette er virkelig min største favoritt. Dette er også ekstremt lett å ta med seg til mat på jobb eller skole!

// Put some cottage cheese on top of some cripsbreads. Cut some slices of avocado and add it on top. Yum! This is totally my favorite breakfast, it's so easy, and of course it's so easy to pack with you for lunch when you're going to work or school!

CURRENT OBSESSION: WHITE SNEAKERS

 See the whole outfitpost here  :)

 

Hvis det er en ting i garderoben jeg ikke får nok av, så er det hvite sneakers. Jeg er en skikkelig sneakers kinda girl og trives nok best i sneakers, uansett hvilken anledning det er. Hvite sneakers har vært en stor trend lenge, men om jeg får si det selv har det eksplodert det siste året; man ser det overalt i magasiner og på blogger, og er det virkelig noe man skal investere i, så er det et par (eller 10 - hihi) hvite sneakers. Hvorfor? Fordi... 

... Det går til alt. Du kan virkelig aldri bomme på et antrekk med hvite sneakers til. Det er idiotsikkert. Uansett outfit + hvite sneakers = match made in heaven.
... De er tidløse og de vil vare deg lenge (om du behandler de riktig)
... Du kan finne det perfekte paret i utrolig mange butikker. 
 

 

#OOTD | THE ELLE BAGZARA TEE NLY SHOES GINA TRICOT BLACK JEANS BAG ELLE MAGAZINE MONKI BOMBER


 

Jeg er skikkelig hekta på metalliske ting for tiden (og har vært det en god stund nå). Jeg bare elsker det, og syns det kan gjøre et lite "pop" til ethvert antrekk. De siste dagene har jeg lagt min elskede Day Birger et Mikkelsen veske på hylla til fordel for denne når jeg går på jobb. Denne er jo så praktisk ettersom det er plass til så masse i den! Og såklart, jeg fikk den i det siste ELLE magasinet! ;)

 

I really have been into metallics lately (and I've been into metallics for a long time now). I'm just obessed with it, and I think it can totally make a little pop to every outfit. The last couple of days I've switched out my go to bag from Day Birger et Mikkelsen with this one when I'm off to work. It's so practical and fit alot of stuff in it! And ofc, I got it when I bought the latest ELLE magazine. ;)

MY SKINCARE ROUTINE
Når det kommer til hudpleie er det nesten bare to merker jeg bruker, clinique og formula 10.0.6. Hvorfor? Rett og slett fordi jeg syns de gjør underverker som ikke koster skjorta! Alle produktene fra formula 10.0.6 koster under 100-lappen, så why not? Fra dette merket er jeg obsessed med både ansiktskremen, toneren, ansiktskrubben og ikke minst geléen som tørker ut kvisene og lar de forsvinne i løpet av bare noen få dager! Sliter du med mye kviser, anbefaler jeg den på den det sterkeste! Anyways - Jeg personlig syns det er utrolig gøy å lese om andre sin hudpleieruntine, så i dag tenkte jeg å dele min med dere. 

 

// When it comes to skin care, I only use two skin care/beauty brands, and it's clinique and formula 10.0.6. Why? Simply because I think they are doing wonders that do not cost a lot of money! All products from formula 10.0.6 costs under 100 nok, so why not? From the formula 10.0.6 brand, I'm totally obsessed with the face cream, toner, facial scrub and especially the gel that dries out pimples and let them disappear in just a few days! I really recommend it if you're struggeling with pimples! Anyways - I personally think it's so much fun to read about other's skin care routine, so today I thought I'd share mine with you:

Jeg pleier ALLTID å fjerne sminken, uansett hvor trøtt og sliten jeg er. Jeg starter alltid med å bruk clinique sin liquid facial soap som forresten har vært min favoritt i snart 2 år nå. Denne masserer jeg inn i huden og lar den bryte ned all sminke før jeg fukter en klut og vasker det vekk. Etter å ha gjort dette en gang går jeg over med et lag til for å forsikre meg om at all sminken er borte. Dusjer jeg om kvelden pleier jeg også bruke en skrubb i ansiktet, her er min favoritt pore cleans face scrub fra formula 10.0.6. Deretter tar jeg litt deep pore cleanser toneren fra formula 10.0.6 på en bomullsdott og går over hele ansiktet. Denne hjelper utrolig godt på å dyprense porene og ikke minst få huden til å se frisk ut! Denne svir bittelitt, men man må jo lide for skjønnheten. Ikke sant? ;) Etter dette går jeg over med blemish care også fra formula 10.0.6 på urenheter og lar denne tørke inn før jeg enten sprayer på vitamin E sprayen fra The body shop eller smører inn picture perfect daily moisturizer fra formula 10.0.6 (hva jeg bruker av disse to kommer helt an på hvor "lat" jeg er på kvelden, jeg syns begge to funker utrolig bra til å gi fukt på huden) og bruker all about eye serume fra clinique under øynene. 

// I ALWAYS remove my makeup, no matter how tired or how exhausted I am. I always start with the liquid facial soap from clinique which has been my favorite for almost 2 years now. I'm massaging it into the skin and allow it to break down all makeup before I moisten a cloth and wash it away. Having done this once I go over with another round of this in order to make sure that all the makeup is gone. If I'm showing that night I usually also use a scrub for my face, here are my favorite the pore Cleaner face scrub from formula 10.0.6. After that I take some deep pore cleanser toner from formula 10.0.6 on a cotton pad and go over the entire face with it. This stings a little bit, but one has to suffer for beauty. Right? ;) After, I go over with blemish care also from formula 10.0.6 on impurities and let this dry before I either spray my face with the vitamin E spray from The Body Shop or using the picture perfect daily moisturizer from formula 10.0.6 (which one I use depends entirely on how "lazy" I am that evening, they both works incredibly well to provide moisture to the skin) and the last thin I do is putting on some under eye serum for my under eye circles and my favorite here is the all about eye serum from clinique.

VEGETARIAN NACHOS

 

YOU'LL NEED

TORTILLACHIPS
BEANS
LEEK
CHEESE
SALSA
AVOCADOS
REGULAR QUARK
ROCKETS


Ny uke og et nytt mattips fra meg til deg! Denne gangen tidenes beste og enkleste nachos: Alt du trenger å gjøre er å legge noen tortillachips på en porsjonstallerken, kutte litt purre og strø over chipsen sammen med bønner og litt salsasaus. Deretter topper du det med ost og setter det i ovnen til osten har smeltet! Server dette med quacamole, kesam og ruccola salat. mmmm

 

// New week and a new food tip from me to you! This time I want to share this recipe on the best and easiest nachos ever: All you have to do is put some tortillachips on a plate, cut some leek and sprinkle it on with some beans and some salsa sauce. Top it off with some cheese and heat it in the oven util the cheese is meltet. Serve it with som quacamole, some regular quark and rockets and enjoy... mmmm

ALL BLACK CASUAL

 

SHOP THE LOOK:


TEE - HERE
BAG - HERE
EARRINGS - HERE
JEANS - HERE
SHOES - HERE (adlink)

 

Today I really wouldn't mind wearing this outfit
 

MY DAILY READGARYPEPPERGIRL.COM
 SHINEBYTHREE.COM
 HARPERANDHARLEY.COM

 SONGOFSTYLE.COM
ORACLEFOX.COM
 SAMANTHAMARIAOFFICIAL.COM
 CARLYCRISTMAN.COM
 

My list of bloggers I have to keep up to date with is a very long list. The last couple of years I've been more into the international bloggers than the norwegian bloggers. Why? To be honest, I don't know, but I think the architecture in the background of their outfit post has to be a big reasons! Haha. Just love it. 

 

Ps: I borrowed the pictures from the bloggers.

SUNDAY INPIRATION: BEAUTIFUL SPACES
I'm just in love with all these inspiration photos right now. 


Photocredit: Pinterest

MARIA BLACK FINE JEWELLERY... MY LEATEST BUY

 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er noe typisk partygirl; jeg liker svært lite å bruke penger på alkohol, rett og slett fordi jeg syns det er unødvendig å sløse det bort på noe som ikke er bra for helsa og ikke minst bare får deg til å føle deg dårlig i mange dager etterpå, og om pengene ikke går til sparing, unner jeg meg også noe som kanskje koster litt ekstra, men som jeg vet vil vare i lang tid etterpå; slik som disse øreringene. Jeg følte meg ganske craycray (les: jeg svettet og skalv - haha!) når jeg dro kortet på et par øredobber til 700 kr; men de var virkelig verd hvert eneste øre.

 

// I'm not that typical party girl who likes spending money on partying and alcohol - instead I love spending money on some fine jewellery and that kind off stuff. I recently bought this pair of earhoops from the brand Maria Black and ATM I'm totally in love, but to be honest, I kinda felt I was totally craycray (read: I was shaking and sweating - haha!) when I payed like 700 nok for these, but it was totally worth it! 

 

#OOTD | THAT FLOWER SKIRT 

H&M leather jacket BIKBOK turtleneck & skirt NLY sneakers 

 

Happy tirsdag dere! Guri, jeg har blitt tatt av denne pokemon go - feberen. Jeg er så avhengig at jeg ikke klarer å slutte å spille. Haha. Anyways; Jeg har funnet tilbake til dette skjørtet. Jeg husker det var en stor hit i fjor, og omtrent ALLE hadde det. Jeg brukte det selv på skoleavslutningen på NKH, som er over et år siden. sykt! Jeg er blitt litt nyforelsket i dette igjen; akkurat nå elsker jeg å kombinere det med et par hvite sneakers og en skinnjakke. Et skikkelig go to outfit akkurat nå som passer til enhver anledning. Hva syns dere? xx

 

// Happy tuesday! I've been totally MIA these past days (cause I've been to busy playing pokemon go, haha!). Jeg I'm so obsessed, I can't stop playing. Anyways; I pulled this skirt from my closet the other day - I can't believe it's been a year since I wore it the last time; ATM I'm totally obsessed styling it with a pair of white sneakers and a black leather jacket. Totally my go to outfit right now. What do you guys think? xx

THE CUTEST LITTLE DETAIL

 


 

Hvor søte er ikke disse øredobbene da dere? Haha! Ord kan virkelig ikke beskrive hvor in love jeg er akkurat nå med disse. Jeg fikk disse i gave fra min venninne Caroline mens hun har vært å studert nede i Australia. Haha, jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å le, de er bare altfor søte og jeg elsker de! Tusen takk C.

// How cute are these earrings you guys? Haha! Words can't tell how much I am in love with these at the moment. My friend Caroline bought me these while she was studying in Australia. Haha, I couldn't do anything but laugh, they're so hillarious, but so adorable at the same time. I just love them! Thank you so much C!

DINNER RECIPE : Meatfree pasta bolognese
YOU'LL NEED

PASTA / PASTA
BØNNER / BEANS
ASPARGES BØNNER / FRENCH BEANS 
LINSER / LENTILS
TOMATSAUS  / TOMATO SAUCE
PARMESANOST / PARMESAN CHEESE 


THIS IS HOW YOU DO:

1. Kok opp pastaen i en gryte.
Cook the pasta.
2. Hell litt olje i en gryte, hell oppi aspargesbønnene sammen med bønner og linser. La dette surre litt i panna før du heller over 
tomatsausen og la det koke til pastaen er ferdig. 
Use some olive oil in a pot and put the vegetables (beans, french beans and lentils) into a pot before putting the tomato sauce into the pot let it cook for a couple of minutes. 
3. Server gjerne med litt parmesanost (eller vanlig ost) på topp. 
Top it off with some parmesan cheese (or regular cheese). 
4. Bon appetit! 
Bon appetit!
 
For en stund siden fant jeg denne oppskriften på en youtube video, og jeg ble så nysgjerrig at jeg bare måtte prøve den ut med en gang. Jeg elsker pasta, og pasta bolognese er en stor favoritt for meg. Den siste tiden har jeg også prøvd å spise mindre kjøtt, ikke fordi jeg er fast bestemt på å bli vegetarianer, men rett og slett fordi jeg ikke føler behovet for å spise kjøtt til et hvert måltid jeg har. Denne oppskriften er virkelig et godt alternativ til dette ettersom at man erstatter kjøttet med bønner og linser. Yummy.. Denne oppskriften er også ekstrem bra til å bruke som meal prep til dagen etter - den smaker nesten bedre dagen etter. Så her er det virkelig bare å lage ekstra store porsjoner, legge det i bokser i kjøleskapet for å ha til middag et par dager etter. Man blir jo aldri lei av å spise slikt mange dager på rad, og ikke minst sparer man også forferdelig mye tid på det! 


// A while ago I found this recipe on a youtube video and I was so curious that I just had to try it out right away. I love pasta and pasta bolognese must be my all time favorite. Since I'm trying to eat less meat, not because I am determined to become a vegetarian, but simply because I do not feel the need to eat meat to every meal I have. This recipe is really a good alternative to this since that replacing meat with beans and lentils. Yummy .. This recipe is also extremely good to use as meal prep for the next day - it tastes almost better the next day. Just make bigger portions, put it in boxes in the fridge to have for dinner a few days after. It's so good when you're trying to do a quick dinner, and this is also a life saver when you don't have much time, or want to spend much time in the kitchen. 

INSPIRATIONAL MONDAY

Pictures from weheartit and pinterest​

 

This is how I really want my future house to look like! Keywords must be: White, black, steal, windows, big space, wall filled with alot of art and of course: A huge comfy bed with white linnen bedsheets.

 

WEEKEND MODE


SHOP THE LOOK

TEE - HERE
BAG - HERE
SNEAKERS - HERE (ADLINK)
EARRINGS - HERE
LACED BRA - HERE (ADLINK)
JEANS - HERE

 

 

TODAY I WISH I COULD WEAR THIS 

3 FASHION FAVS RIGHT NOWLEATHERJACKET - H&M
RINGS - ZARA
CLUTCH - MOO// Hei dere og hellooo friyay! Jeg vet ikke om deg, men jeg er helt klar for helgene akkurat nå - hvordan er det med meg? Uansett. I dag ønsker jeg å dele mine topp 3 fashion favs for øyeblikket. Det er ikke akkurat de nyeste i garderoben, men definitivt mine all time favoritter. Akkurat nå er jeg ganske i skinn, gull og perler detaljer. Jeg virkelig elsker denne skinnjakken fra H&M, clutchen fra Moo, og disse ringene jeg fant på Zara på salg for bare 59 kr. Disse bitene virkelig ser så kule ut sammen, og jeg planlegger å blande disse sammen for en outfitpost veldig snart, so stay tunes! xx

// Hi guys and hellooo friyay! I don't know about you, but I'm totally ready for the weekends right now - how's with me? Anyways. Today I wanna share my top 3 fashion favs at the moment. It's kinda not the newest pieces in my wardrobe, but definitely my all time favorites. Right now I'm kinda into the leather, gold and pearls details. I really love this leather jacket from H&M, my clutch from MOO (A norwegian brand) and these rings I got from Zara on sale for only 59 kr. These pieces really looks so cool together, and I'm planning on mixing these together for an outfitpost very soon, so stay tuned! xx

PLANNER FOR NEXT YEAR

Fra høsten av blir hverdagen så travel som aldri før. Det å klare å holde kontroll både skolehverdag, jobb og alt annet jeg også har lyst å gjøre skal visst ikke være så enkelt som jeg hadde sett for meg det skulle være. Jeg kjente jeg fikk litt klump i halsen da jeg for noen dager siden fikk vite både timeplan for første semester og ikke minst hvor mange eksamener jeg kommer til å ha.

Hjelp! Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal få tid til å gjøre alt, men en ting er i alle fall sikkert; jeg er klar for det meste - og for å holde orden i den kommende skolehverdagen har jeg designet min egen planner. Det er jo så genialt. Tidligere har jeg aldri brydd meg med å ha en slik planner, rett og slett fordi jeg er ekstremt glemsom og redd for at investeringen av en sånn bare vil være bortkastet. I år blir det annerledes, da jeg har store planer om at det skal være min trofaste venn; jeg har jo allerede brukt god tid på å sette sammen collagene og bestemme meg hvordan jeg vil ha den.

Jeg er så fornøyd med både designet på utsiden og innsiden av den. En hel haug med inspirasjon på utsiden som kommer til å holde inspirasjonen oppe, og ikke minst skal jeg også klikke hjem masse koselige stickers og annet gøy fra etsy.com slik at planleggingen av ukene blir hakket gøyere. 

 

MY NEW FAV SHOP | comegetfashion.com 

Jeg merker at når jeg først har fridager der jeg ikke gjør noenting har jeg en fæl tendens til å sitte å lete etter nye nettbutikker. Haha. Noen som er med meg eller? 

I det siste har jeg blitt ekstremt glad i butikken comegetfashion.com, som er en nederlandsk nettside som selger utrolig mye kule klær og tilbehør. Her kan man faktisk finne ganske mange look-a-likes fra forskjellige merker (som f.eks Chloé vesken på collagen over!). Jeg venter i alle fall på at neste lønning skal komme, for her skal det klikkes hjem et par godbiter; særlig nå som det nærmer seg skolestart.

Ps: Alle tingene i collagen finner du på comegetfashion.com :)

 

EVERYDAY MAKEUP ROUTINE

Jeg er nok ikke den personen som liker å leke rundt med sminke for mye og går nok for det samme hver dag. De siste månedene har jeg hatt den samme sminkerutinen min så og si hver dag, uansett om det er til jobb, fest eller hva det nå måtte være. Når det er sagt er det jo en ganske enkel look å gå for, og ikke minst er jeg super fornøyd med hvordan det ender opp hver dag. 
 For hudsminke er jeg blitt ekstremt nøye med hva jeg putter på huden. Rett og slett fordi jeg har ekstremt sensitiv hud. Sminke for meg har blitt en investering, og jammen meg er det verd det også. Jeg starter alltid med å påføre en fuktighetskrem før jeg deretter går over til å bruke smashbox sin camera ready BB cream. Denne har vært min favoritt i snart 4 år og jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke helt vet hvor mange jeg har gått gjennom, men det er ikke få!BB-creamen elsker jeg å bruke sammen med Sleek sin illuminater. Jeg blander disse sammen bakpå hånda og fordeler det i hele ansiktet.Jeg elsker glødende hud, og disse to gir denperfekte glødende og friske huden som jeg er på jakt etter. Ettersom det ikke er full dekkevne med BB-creamen går jeg over urenhetene med en concealer fra Clarins. Dette er også en utrolig stor favoritt hos meg, og er så og si den eneste jeg bruker.Denne har ekstremt god dekkevne og holder hele dagen.Til slutt setter jeg alt med contour palettet fra NYX. Setter concealeren under øynene, contourerer under skinnbena og legge på hightlight på skinnbena. Når det kommer til øyesminke er jeg ekstremt kjedelig. Til hverdags er jeg veldig glad i å gå all natural, men ettersom jeg har ekstremt oljete øyelokk liker jeg derfor å gå for en primer, min absolutt favoritt er URBAN DECAY sin i fargen EDEN, den er også matt, så det er et stort pluss for meg. Akkurat nå elsker jeg å bruke skimp på hele lokket og litt av stark blandet med frisk i globalen. Så avslutter jeg med et lag mascara og fyller i øyenbrynene med Anastasia sin dip brow - som er det beste brynsproduktet jeg noen gang har prøvd!

PERFECT BASIC TEE

 

 


 

"I KINDA STOLE MY BOYFRIENDS TEE" - STYLEJakten på den perfekte basis t-skjorten kan virke som å lete etter nålen i høystakken. Jeg har i over 2 år vært på jakt etter den perfekte, men ettersom jeg er såpass kresen som jeg er, er det egentlig ingen som jeg har syns var "the one" - helt til jeg fant den som bare var perfekt på alle måter i herreavdelingen på H&M. Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri hadde trodd at den perfekte t-skjorten var å finne der, men den har virkelig en perfekt passform og akkurat slik jeg vil ha den! 80 kr per stykk er heller ikke så altfor gale, spør du meg. Jeg må virkelig skaffe meg et lite lager av disse.


// Fining the perfect basic tee has been such an hard job. I've literally been looking all over for the perfect one for the past couple of years. I didn't think that finding the perfect one would be in the men's department, but you prooved me wrong H&M. Haha. I'm so happy with this tee - it's just so perfect - , and I really need to get more of them soon.

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits