MONDAY MOODBOARDHELLO MONDAY! 

Hva er vel ikke bedre enn en moodboard på mandag? Dette er også blitt min bakgrunn på macen, og håper på mye inspo hver dag fremover. Jeg er tilbake på jobb og startet dagen allerede kl 5 (!) i morges, så dette er et av mine første forhåndsskrevne innlegg på VELDIG lenge. 

 

Håper dere får en super dag, så skrives vi. ♡

 

 

xx T

FOODY TIP: TOMATO SALADYOU'LL NEED:
- A LITTLE BIT GARLIC
- 1 BOX OF CHERRY TOMATOS
- 1/4 OF A ONION
- A TINY BIT OF PARSLEY
- OLIVE OILDen nye favoritten blant salat tilbehør må være denne varianten. Denne lærte jeg senest da jeg var i Danmark og har blitt en stor hit her i familien. Alt man trenger å gjøre er å kutte opp en boks med cherry tomater som kuttes opp i to like store deler, ta et par skjeer med oliven olje slik at alle tomatene blir soaked inn, kutte opp litt løk og persille og blande sammen. Så enkelt og så supergodt er det. Skal man ha tapaskveld med venner eller familie er dette virkelig et musthave!

 

THE BOTANICAL GARDEN OF CPH

Min nye favorittplass må være den botaniske hagen i København. Virkelig et must å besøke om man drar hit. Etter mitt besøk her (og generelt København) stryker jeg både London og Paris - Versailles på listen over favoritter. Ok, kanskje ikke Versailles, for herliked; hva slår vel den plassen? Men den botaniske hagen er en GOD delt første plass! #soamazed

IN THE STREETS OF COPENHAGEN

It's like a dream come true! Jeg er ENDELIG kommet til Købenahvn og det har virkelig vært en drøm om å dra hit så lenge at nå kan jeg ikke noe annet enn å smile fra øre til øre! Vi har vært på tidenes sightseeing båttur rundt i hele byen i dag og jeg blir bare så fascinert av all den fine arkitekturen denne byen har å by på. *sukk* 

Resten av uken står både shopping og Tivoli på planen. Jeg har hørt rykter om mange kule karuseller her, så jeg storgleder meg!

FRIHEDEN TIVOLIHerlighet dere! I går da vi dro til Friheden tivoli trodde jeg at min siste dag var kommet. Jeg har aldri i mitt liv begitt meg ut på mer galskap enn hva den parken hadde å by på. Jeg satt nesten å gråt mens jeg sa for meg selv "DETTE SKAL JEG ALDRI GJØRE MER! JEG SKAL ALDRI OPP I DENNE IGJEN!" Haha, Jeg tror aldri vært så redd i hele mitt liv. Fytti katta altså, blant annet anbefaler jeg virkelig ikke pegasus karusellen!

Vi hadde en superduper dag hele gjengen og avsluttet dagen i parken med konsert med Kato. Åh guri, så altfor gøy det var! Jeg har aldri hoppet og danset så mye i hele mitt liv; Definitivt den beste konserten jeg har vært på.

WE ALL SCREAM FOR ICE CREAMI går kom jeg (les: vi) over tidenes beste softis da vi var på shopping nede i strøget i Århus sentrum. Bortsett fra all det standard softisstrøet vi har i Norge var det nesten fascinerende å se hva de hadde å velge mellom; utvalget var ikke akkurat det største, men 100 ganger bedre enn i Norge. De hadde blant annet hakket lys - og mørk sjokolade, men såklart gikk jeg for lakris som er en all time favoritt. Flakene var store og utrolig salt - slik jeg liker lakris.

 

GOOD MORNING, ÅRHUS


 

Hei fra Danmark! 

Altså, finnes det egentlig noe bedre enn en skikkelig hotellbrekkie? Hotellet har jo tidenes beste brieost og danske rugbrødet jeg noengang har smakt, så jeg er storfornøyd.

Gårsdagen ble tilbragt hos Atle, en kamerat av stefaren min som bor her nede. Hos ham fikk vi servert tidenes beste grillmat; er det noe han kan best så er det nettopp dette. mums.. I dag går turen inn til Århus sentrum for litt shopping og annet; jeg har lest meg opp til at det finnes Topshop her, så jeg gleder meg stort!

 

MY MUST HAVE TRAVELESSENTIALS

Denne sommeren må selfiestick være mitt absolutt must have når det kommer til travel essentials. Det har jo også tatt helt av med disse selfiestickene og de selges jo overalt for tiden. Min vant jeg i en konkurranse på bloggen til fineste Kristin og jeg gleder meg så til å snart ta den i bruk, allerede har jeg sånn halvveis fått testet den ut, men nå som all happeningen i sommer skjer skal denne være med meg i vesken over alt.

 

Batiste sin tørrshampo er jo min all time favorite og er et klart must og ha i vesken på ferie! Blir håret grisete i løpet av dagen er det lett å bare ta et par spray med denne og få fikset på håret! Denne blir perfekt kombo med en half up half down bun med de søteste strikkene fra bikbok!

BY THE SEAGINA TRICOT sunnies | BIRKENSTOCK sandals | BIKBOK earrings | H&M jeans & shirt | H&M & GINA TRICOT bracelets

FIRST PAIR... so happy!

 

Happy FRIYAY! 

Jeg bestilte mitt første par med Birkenstock's i helgen og ble nesten over gjennomsnittet glad da postbudet kom med dem på døren til meg i går. Jeg gleder meg så til å bruke disse masse i sommer og skal definitivt være med på familieferien som bare er om noen få dager.

 

JULY WANTIES

ANING BING dress / ANINE BING Leatherjacket / STILLWITHYOU Jewelry

Okei, kan vi bare stoppe for et øyeblikk og bare scrolle opp og ned siden til stillwithyou. Har dere forresten hørt om merket? Jeg fikk høre om det gjennom interiørlæreren vår som snakket om henne under en forelesning; typisk caféoppgaven vår som skulle basere seg på dansk design. Dama bak stillwithyou er bare helt genial og lager virkelig de fineste minimalistiske smykkene jeg vet om! Denne måneden ønsker jeg meg derfor mye fra henne, for ikke å glemme et hav av klær fra Anine Bing - så mye fint!

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits