JAPANESE INSPIRED SATIN BOMBERSASOS flower print bomber - here (adlink)
TOPSHOP 2 in 1 bomber - here
TOPSHOP green bomber - here
TOPSHOP beige and black bomber -
here
Current mood: I need some of these in my closet.

 

 

CURRENT BREKKIE OBSESSION: Oatmeal with berries and almondsYOU'LL NEED:

YOGHURT 
BLUEBERRIES (OR BERRIES OF YOUR CHOISE)
​OATS
ALMONDS


MIX IT ALL TOGETHER IN A BOWL AND ENJOYDette må være min all time favorite når det kommer til frokoster. Ikke nok med at den er ekstremt rask å lage, men virkelig et idiotsikkert måltid. Det er så godt! Å starte dagen med masse proteiner og antioksidanter er virkelig gull verd. Jeg merker at med et slikt måltid som dette som faktisk holder meg mett i flere timer enn en vanlig brødskive gjør, gjør til og med masse med energinivået mitt. Dette er også noe som man lett kan forberede for å ta med seg på jobb, skole osv. Alt man trenger å gjøre er å lage en boks klar med mengde havregryn man ønsker, samt litt bær og mandler i samme boks eller egen (alt etter hva man ønsker) og slenge det sammen med en liten yoghurt i veska eller sekker for å blande det sammen siden. 
 
HVA PLEIER DU Å SPISE TIL FROKOST?

 

xo Therese

APPS | MY CURRENT MUST HAVES

  • posted: 22.06.2016 - 17:08 - Category: BLOG
  • -
  • Comment

Apper er min nye obsession for tiden. Jeg elsker å utforske nye ting, spesielt i denne teknologiske verden. Jeg merker også at jeg blir litt lett påvirket av når de rundt meg sier at "Denne appen bare du ha Therese!" - så ja, da må jeg vel bare ha den? haha. Jeg har som de fleste andre mange apper som jeg bruker flittig hver dag og noen som bare er der, men de som er mine absolutt favoritter og som jeg ikke kan leve uten for tiden har jeg samlet i en liste under.INSTAGRAM - er jeg totalt avhengig av. Det er så mange inspirerende bilder som blir lagt ut, og ikke minst mange inspirerende sjeler som legger ut så mye kule snaps! 

WEHEARTIT & PINTEREST - De fleste av dere kjenner vel til disse appene/nettsidene. Jeg personlig elsker å sitte på weheartit og pinterest for å finne inspirasjon og ikke minst lage mapper til f.eks festideer, outfit inspo osv. Personlig liker jeg ekstra godt pinterest ettersom man kan finne så mange utrolig kule DIY ideer, og ikke minst masse mat -, drikke - og kakeoppskrifter. Du kan følge meg her (weheartit) og her (pinterest). 

SHAZAM - er min absolutt favorittapp noensinne! Hører man en kul sang i butikken eller på et utested som man bare lurer på hva er, men ikke klarer å finne frem er det bare et tastetrykk unna for å finne sangens tittel og artist. Helt genialt spør du meg. FACETUNE - Helt genial app til redigering. Jeg har laget et mer omfattende innlegg på hvordan jeg redigerer instagrambildene mine, der jeg skriver om facetune. Det kan du lese her :)

AFTERLIGHT - bruker jeg mye til å beskjære bilder, lage rammer rundt bilder osv til instagrambildene mine. Jeg pleier ikke å bruke den til å redigere lysstyrke osv ettersom jeg gjerne bruker facetune eller photoshop til det. 

VIPS - appen utviklet av DNB som lar deg motta eller overføre penger på en ganske så enkel måte. Jeg hadde ærlig misforstått hele konseptet, og trodde det kun var i bruk for kunder av DNB, og ettersom jeg ikke har DNB som bank selv trodde jeg at det var noe jeg ikke kunne benytte meg av. Jeg var ganske sent ute med å få denne selv, og det var bestevenninna mi som overtalte meg til å få den - og jeg angrer ikke. Skylder man en venninne penger, eller omvendt er det bare å overføre penger med et tastetrykk, uten kodebrikke og det hele. Det er jo bare helt fantastisk, og ikke minst latterlig enkelt!


HVA ER DINE FAVORITT APPER?

 

xo Therese

OUTFIT OF THE DAY | LEATHER AND BOMBER


GINA TRICOT molly jeans
NLY sneakers (få tak i dem her - adlink!)
H&M caps
MONKI bomber
ELEVEN PARIS tee "kanye is my homie"Hi guys! Tirsdag allerede, hjelpes meg. Jeg har hatt noen ikke så altfor bra fridager, for å si det mildt. Jeg har vært helt slått ut etter å ha blitt matforgiftet etter søndagens grillmat, noe som ikke har vært gøy i det hele tatt. No more chorizo på denne jenta ever, for å si det sånn. Heldigvis har jeg brukt dagene på å sove ut, og endelig er jeg kvitt det, håper jeg! Eller blir uka for meg veldig travel - men det er så gøy! Jobb står for dørene resten av uka, i tillegg til at en av venninnene fra studietiden i Oslo kommer til Stavanger. Herregud, som jeg gleder meg - har ikke sett jenta på 1 år, så dere kan tro jeg ble hoppende glad da hun sendte bilde av flybillettene sine på snapchat. iiiiihhh! for en overraskelse! Gjett om det blir skravling på høyt plan og ikke minst etterlengtet sushidate også denne uka! Jeg gleder meg. 

A LITTLE CHANGEWANNA KNOW HOW TO DO IT: JUST WATCH THIS VIDEO BEFORE AFTER Hei søndag! Hvordan har deres helg vært? Min har vært skikkelig lat og avslappende. I går ble min spreke morfar hele 70 år, så det ble feiret med smørbrød, kaker, godis og masse brus. 

Anyways. Ettersom jeg ikke har gjort stort annet enn å vært skikkelig lat i dag (etter alt sukkerinntaket i går) tok jeg og forandret utseende på macen! Jeg har hatt kontaktpapir i marmor i over 2 år nå, og ettersom jeg er ganske lei av marmortrenden var det på tide med noe nytt. For noen dager siden da jeg prøvde å drepe litt tid med å gå sakte gjennom søstrene grene før jobb kom jeg over at de også hadde fått kontaktpapir med litt forskjellig motiver. Jeg elsket virkelig dette med malingssplatter (heter det det?) på! Denne gangen har jeg også tatt meg tid til å skjære ut apple logoen på macen, rett og slett fordi jeg ikke syns det var så fint å ha det dekket med kontaktpapir! Fornøyd er jeg i alle fall!

THE PERFECT NUDE LIPSNYX LINGERIE
03 LACE DETAILDen siste tiden har jeg blitt hekta på nude leppestifter og ikke minst liquid lipsticks som tørker matte. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være den personen som gikk til innkjøp av en nude farge, rett og slett fordi jeg alltid har vært skeptisk til det, da jeg er ekstremt lys i huden. 

Da Nyx lanserte sin lingerie kolleksjon var den all over youtube, og dere vet jo hvor glad jeg er i youtube; og så klart er swatches videoer noe av det gøyeste jeg vet. Lingerie kolleksjonen ble jeg helt forelsket i da jeg så en jente som gjorde en swatches video; Det var jo så utrolig mange sinnsykt fine farger. Min favoritt sålangt er definitivt 03 LACE DETAIL, som i mine øyne er den perfekte fargen som bare gjør prikken over i-en i hverdagen!

WATCHING RIGHT NOW: GARDEROBE-SNAGEREN

dK5krcKmG18
 
NTANDrs0VsA
 
YvvTRi_D8EY
 

 


Som jeg har nevnt tidligere på bloggen er jeg over gjennomsnittet glad i youtube. Jeg dropper gjerne TV-en for å se en rekke ting på youtube i stedet, foruten om når de nyeste sesongene av favorittseriene kommer! I skrivende stund er jeg obsessed med kanalen fashion-post som har en serie der de besøker kjente danske bloggere, instagrammere og generelt offentlige personer som er aktive på sosiale medier der de viser garderoben sin. Jeg er hektet. 

MOODBOARD


HAVE AN AMAZING DAY!

 

xoxo Therese

USED UP PRODUCTS #2Heihei dere! Nå er det jo en stund siden jeg postet et innlegg med produkter som jeg har brukt opp, og snart skal jeg gjøre et nytt. Jeg merker at det samler seg opp masse produkter fort - og denne gangen er det en god del! Jeg har gått skikkelig utav komfortsonen og faktisk spilt inn en video på dette denne gangen. hjelp! Haha, dere må tro at jeg har hatt det utrolig morsomt med meg selv når jeg har sittet å filme. Såklart blir det noen bloopers med i filmen. Jeg håper jeg får den ferdig i dag, slik at jeg kan få lastet den opp senere i dag eller i løpet av helgen! Men filmen kommer fortere enn dere vet om det, så stay tuned!

THIS OR THAT TAG

Jeg fant denne taggen på Vilde sin blogg (her) og tenkte å kaste meg på bølgen. Tags er jo alltid så morsomt å både lese på blogger og se på youtube, og ettersom det er år og dag siden jeg hadde en på bloggen, var det jaggu på tide.  

SMINKE

Blush eller blonzer? Definitivt bronzer
Lipgloss eller leppestift? Leppestift. Can't live without
Eyeliner eller mascara? Jeg er helt vanvittig elendig på eyeliner, så mascara it is 
Foundation eller concealer? Årh, vanskelig! Jeg er så avhengig av begge. Må bli foundation - en full coverage så funker det som et multitasking produkt!
Naturlig eller fargerik øyenskygge? Naturlig, for sure!
Svamper eller koster? KosterNEGLER

OPI eller Essie? Essie!
Lange eller korte negler? Jeg sverger til korte. Mine knekker så fort
Falske eller ekte? Ekte
Lys eller mørk neglelakk? Kommer an på sesongen. Men må bli mørke - min absolutt fav er svart!
Dekor eller ikke? Gjerne dekor, om det er enkelt og rent design.FASHION

Joggebukse eller jeans? Jeans ute, joggebukse hjemme! Haha
Kjole eller skjørt? Jeg bruker utrolig sjeldent noe av dette. Men må bli skjørt - tutuskjørt that is!
Striper eller prikker? Striper
Høye hæler eller flate sko? Flate sko. Jeg sverger til sneakers
H&M eller cubus? H&M kanskje. Jeg er ikke særlig fan av cubus.
Bikbok eller monki? Monki, definitivt. De har så mye kult!HVORDAN VILLE DINE SVAR VÆRT? GJERNE SVAR I KOMMENTARFELTET ELLER LINK MEG INNLEGGET OM DU GJØR DET SAMME?

INTERIORDETOX

I over lenger tid har jeg lurt på hva jeg skal gjøre med soverommet, så i dag da jeg dro med meg Line på blant annet speedshopping på IKEA endte jeg opp med enda et nytt klesstativ. Det har lenge vært i tankene ettersom det jeg har fra før av har vært så overfylt med klær at jeg har nesten blitt skremt hver gang jeg har sett på det - hjelp! Nå ramler det sammen! Haha. Jeg har fått flyttet på kommoder, klesstativ og organisert rundt 80% av alt. Nå mangler det bare å organisere klær etter farger, rydde bort alt rotet (som burde vært rydder bort for lenge siden.. kremt) og få postersene opp på veggen. I mellomtiden står de på gulvet.

SLOW MORNINGS ARE THE BESTCURRENT MOOD: SIPPING OF A GLASS OF LEMONWATER, PAMPERING AND READING MAGAZINES
 

God morgen dere! Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er med late morninger. Det er så utrolig deilig og våkne opp tidlig på en fridag og nyte den med både ansiktspleie, lese de nyeste magasinene som har dumpet nedi postkassen og ikke minst drikke et glass med sitronvann. Jeg er hektet! Straks skal jeg hoppe i klærne og sette meg i bilen. Jeg skal tilbringe dagen sammen med min bestevenninne, og hva vi egentlig har tenkt til å gjøre i dag vet jeg ikke, men først av alt må jeg få gang på impringering av de nyeste hvite skoene mine. Viktig!

HÅPER DERE FÅR EN SUPER DAG, SÅ SKRIVES VI! 

JUNE WARDROBE FAVSSHOES her (adlink) 
TEE new yorker
BOMBERJACKET monkiNå som sommervarmen har truffet Stavanger for fult er det på tide å fornye sommergarderoben. Det føles som om jeg har vært på jakt etter den perfekte bomberjakken, og da jeg tilfeldigvis gikk forbi monki her om dagen var det kjærlighet med første blikk. Den perfekte fasongen og ikke minst den perfekte rosafargen. Sammen med grafiske tee's og ikke minst hvite sneakers - slik som disse nye favorittene - utgjør de favorittlisten i garderoben for juni måned. Jeg må også gå til innkjøp av jakken i svart - for denne kommer til å bli farlig mye brukt fremover.
 

REASONS WHY I LOVE LEMONS


GOOD FOR YOUR SKIN

Når det kommer til hudpleie kan sitron brukes til så vanvittig mye. Jeg var ikke selv klar over alle metodene man kunne bruke sitron på i hverdagen, og da spesielt i hudpleierutinen før jeg selv googlet det for et par dager siden. For visste du at den er helt super til å kontrollere acne i huden? Alt du trenger å gjøre er å skvise litt sitronsaft i en skål sammen med ca 1 teskje med kanel. Påfør dette på de irriterte områdene med en bomullsdott og la det sitte på huden i ca 10-15 minutter før det renses av. Dette svir såklart litt, ettersom sitronen inneholder mye syre, men dette tipset er gull verdt og huden vil takke deg senere! Er man også på budsjett og ønsker en god skrubb for huden er det ikke bare kaffekruten som er en reddende engel - bland sammen sitronsaft og sukker og du har en perfekt skrubb. Ikke bare gjør den godt for huden, men den lukter også godt. Et siste tips er å bruke sitronvann på neglene. Et siste tips er om du sliter med gule negler etter mange ukers neglelakkbruk. Bland litt sitronsaft i en bolle med vann og la fingertuppene være oppi en liten stund. 
 

 


 

 

STAY HEALTHY

Ikke bare nok med at sitron er "superfrukten" for huden, den er også helt super når det kommer til kostholdet. Sitronsaften kan både hjelpe med fordøyelsesproblemer, halsbrann, hodeverk, hjelper å øke energinivået og for ikke å glemme styrke immunforsvaret fordi den inneholder store mengder vitamin c. Andre måter å bruke den på er om man er hangover. Ja, du leste riktig. Den beste instant hangoverkuren er nemlig å bruke ca 2 spiseskjeer ferskpresset sitronsaft sammen med 1 teskje sukker i et glass med vann. 

 

 

Sitron i seg selv er et skikkelig detoxboost i hverdagen, og er det noe et hvert kjøleskap bør inneholde er det sitroner. En sitron om dagen er virkelig det som hjelper for en frisk og sunn hverdag!


 

 

JUNI LUSTLIST


CLINIQUE HIGLIGHTER STICK her (adlink)
CLINIQUE CLEANSER BALM her (adlink)
KJOLE her (adlink)
FRENDS HEADSET her (adlink)
NIKE SNEAKERS her (adlink)
GANNI BRALETTE her (adlink)
ZARA CITY BAG her 
MODEMUSTHAVES BOYFRIENDS JEANS her
SKJORTEKJOLE her (adlink)
CLARISONIC MIA 2 her (adlink)
NLY TREND BOMBER her (adlink)

 


"Dreamdate: Take me to the mall, give me 200$ and leave me there"
Nå som det er juni og sommer (fingers crossed for at været holder) drømmer jeg om lette sommerkjoler, hvite lange skjorter, boyfriends jeans og bomberjakker. Jeg innså nettopp at collagen min var sammensatt av to perfekte outfits. Det var ikke bevisst. Haha! Ønskelisten min er en smule lenger enn disse tingene, men dette er i alle fall highlightsene for måneden. + en mini countryman, det må være #1 på listen min akkurat nå! Men om jeg fortsetter å være like flink er det virkelig ikke lenge til jeg har klart å spare opp til drømmebilen. iiiii

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits