TUESDAY MOODBOARDJeg starter tirsdagen med litt inspirasjon fra weheartit. Etter jeg kom hjem har jeg nesten ikke hatt tid til å kunne oppdatere meg på den fronten, så det å bare ta det med ro og få sjekket både pinterest og weheartit på en og samme tid var virkelig på tide. 

 

 

S U N N I E S !Jeg kom over disse kule sunniesene da jeg var innom Gina Tricot. Helt ærlig hadde jeg aldri trodd at jeg skulle gå til innkjøp av helt runde solbriller, men jeg har faktisk funnet ut at disse passer meg best. Jeg gleder meg så til å bruke disse i sommer og er allerede på jakt etter klesplagg som jeg kan style dem sammen med - for ikke å glemme står jo disse helt i stil med favorittutgaven min fra vakre hjem!!

OMAGGIO SILVERHei fra Stavanger! Shit, det er lenge siden jeg har postet noe her! Dagene har gått så fort siden mamma og de kom til Oslo til jeg plutselig var hjemme i Stavanger igjen selv! Jeg har hatt det så utrolig travelt med både utflytt og innflytt, sprunget æren og sikret plass på gamlejobben! Sistnevnte er bare helt fantastisk - jeg gleder meg så til å være tilbake på jobb i slutten av juli måned.

Jeg har endelig fått tak i Omaggio silver vasen som jeg bestilte i mars (!) som var tilgjengelig for meg å hente for en liten stund siden. Endelig er den i hus etter å ha vært en (stor)smule forsinket, føler jeg har gått å trippet i flere tiår for å få den i hus, men nå er jeg sååååå fornøyd. Hvor fin er ikke vasen sammen med ananaslampen min? Jeg ELSKER disse to sammen!

TODAY IS THE DAY!

 

 

Helgen for hjemflytt har endelig kommet. Om bare noen få timer er både mamma, stefar, stesøss, mormor og morfar her for å hjelpe meg å flytte hjem! At de stiller mannsterke for å hjelpe meg med hjemflytt er å sette 100 stjerner i boka, er de ikke bare best? Leiligheten her har stått på hodet den siste uken, så det å flytte hjem og få orden på kaoset igjen skal bli så utrolig godt. Er det en ting jeg har funnet ut den siste uken må det være at jeg har så ALTFORMYETING! Haha, jeg husker ikke en gang at jeg drasset med meg så mye for to år siden - to flyttekasser med bare interiør - og moteblader sier vel litt? haha

MY WAY TO A FLAWLESS FACEFor meg handler veien om til et flawless resultat om å bruke de riktige produktene. Det å gjøre en god jobb med rensing både morgen og kveld er nøkkelen til suksess syns jeg. Det hjelper både på å få et bedre resultat på sminken, og ikke minst hjelper det også på med sminken.

Det å starte med en god base med både cleanser, skrubb og riktig fuktighetsprodukter er for meg utrolig viktig sammen med de produktene som er tilpasset hudtypen og som i tillegg ser bra ut.Clinique's dramatically different moisturizing gel:
All time favorite! Ah, words can't describe. Dette tør jeg å påstå er den beste ansiktskremen jeg noengang har prøvd og kommer nok mest sannsynlig aldri til å bruke noen annen. 

Beautyblender:
Min trusty beautyblender har fulgt meg i snart 6 år nå. Den begynner å bli en smule slitt, så det er kanskje på tide å investere i en ny? Når det kommer til redskaper for å påføre foundation og/eller concealer så HATER jeg koster ettersom jeg ikke får det resultatet jeg ønsker. En gjennomdampet beautyblender er derfor mitt beste redskap for et perfekt resultat.

Loréal's Infallible foundation:
En ny stor favoritt hos meg er denne infallible foundationen fra Loréal paris. Jeg har alltid unngått å bruke foundation fra Loréal ettersom jeg aldri har vært fornøyd med de gangene jeg har prøvd ut deres true match. Men etter å ha lest en rekke anmeldelser av denne, sett denne mange steder på både andre blogger og youtubekanaler måtte jeg bare prøve den. Denne matte versjonen er ganske ny på markedet. Jeg elsker den mer enn noe annet ansiktsprodukt jeg noengang har prøvd. Det at den er matt er jo også et stort pluss! Denne sitter også så godt at for meg er det ikke lenger vits i å bruke en primer i tillegg til fuktighetskremen. 

Clarins instant concealer:
It's perrrf! Blant de concealerene jeg har prøvd har dette blitt min absolute fav. Den har så ekstremt god dekkevne, og ikke minst holder den hele dagen.

Mac's Studio fix: 
Et utrolig godt produkt. Jeg har aldri vært en smule misfornøyd med mac sine ansiktsprodukter. Denne er perfekt å sette en hver foundation og concealer med, i tillegg til at den er lett å ta med seg i veska om man trenger å fikse på sminken utover dagen! 

Loréal's Glam Bronze:
Denne fikk jeg i en goodiebag da jeg var på makeup kveld på Loreal for over 1 år siden nå. For meg kan den kanskje virke litt for oransj etter min smak i begynnelsen, men utover dagen gjevner den seg så utrolig godt inn i huden og blir helt fantastisk på. 

The balm's Mary-Lou Manizer:
Perfekte highlighteren jeg noengang har prøvd, den gir det lille ekstra av glød til huden og med å få blendet denne ut skikkelig ser det så utrolig naturlig ut. Den er også perfekt som øyenskygge. 

PACKING LIST FOR VACAY!

 

Jeg er avhengig av lister; to do lister, hva som skal handles inn lister, og gudene-vet-hva-lister. Jeg skriver alltid lister, enten på papir, eller telefonen, uansett hvor lite som skal gjøres; jeg liker å ha kontroll, og jeg liker å vite at jeg har fått med meg alt. Uten lister og min rosa markerstusj hadde mitt liv gått i 1000 knas. (Haha, dramatisk much? - noen som kjenner seg igjen?).

Om ca 3 uker pakker jeg kofferten og setter kursen mot Danmark på familieferie. Det er min første sommerferie på 3 år, så det å kunne reise bort litt og slappe av blir utrolig deilig. Jeg har derfor mekket sammen en liten check list på hva jeg må huske å ta med meg og tenkte jeg skulle dele den med dere.

 

Hva syns du om slike lister? Lager du det ofte selv?

WHEN IT'S RAINING OUTSIDEGjennom alle de små takene med pakking blir det altfor lange pauser med TV-titting og fargelegging i fargeboka - jeg kastet meg hysterisk på fargeleggingtrenden for over en måned siden og jeg må si; jeg er helt frelst. Nå som jeg har ferie og er ferdig med skolen kan jeg ligge på sofaen med musikk i ørene og bare være i min egen lille boble i mange timer uten at andre ting klarer å bry meg. Været i dag passer jo helt supert ettersom regnet plasker utenfor og jeg har funnet frem pleddet og koppen med te!

 

Hvordan er været hos deg i dag?LET'S TALK METALLICEn stor obsession for meg den siste tiden har vært metallisk både når det kommer til klær, accessories og ikke minst sminke. Jeg syns det er så utrolig fint, passer til alt og ikke minst er det så utrolig tidløst. For tiden har jeg både metalliske sko og metalliske vesker høyest oppe på ønskelisten. Her er mine favoritter:

 


1. Tory Burch bag | 2. Zara Shoes | 3. Bikbok Wallets | 4. Zara Shoes | 5. Din Sko Sandals | 6. Flarfetch skirt

 

WHAT I WORE YESTERDAYTop BIKBOK | skirt BIKBOK | Trench coat LINDEX | Clutch GINA TRICOT | Flash tattoos CUBUS | Earrings H&M 

 

Hei lørdag! Gårsdagen gikk så altfor fort, før man visste ordet av det var gullspiren også over, nå er det sommer og FERIE! Endelig! Gårsdagen var fylt med champagne, fruktspyd og chips. Hva mer kan man ønske seg liksom? Haha.

Anyways, her er antrekket mitt fra i går. Endelig fikk jeg brukt blomsterskjørtet mitt som jeg har spart på for anledningen. Jeg gikk generelt sett for et antrekk med mye lyse farger, og for ikke å glemme en liten kontrast av clutchen som har blitt ligget i skapet mitt og ikke blitt brukt siden jeg var i Paris i høst. 

NEXT UP: GULLSPIRENA SNEEK PEAK ON TODAYS OUTFIT

 

 

Happy friyay!! I dag er eksamen levert med god samvittighet og om få strakser skal jeg spurte (haha; NEEIDA! Ta trikken) til skolen for å delta på gullspiren. Jeg ligger en smule bak skjema, noe som for meg er veldig uvant, så for meg er det nesten litt panikkfølelse!! Nå må jeg feste på et par flash tattoo's og komme meg utav døren, så skrives vi senere! 

FERDIG!

Hei torsdag! ENDELIG er eksamen ferdig gjort og klar for innlevering i morgen. Disse to eksamensukene har gått så utrolig fort at jeg ikke har klart å holde styr på hverken dag, dato eller klokkeslett. Det har vært så utrolig mange lange dager på skolen med mye jobbing, frustrasjon og ikke minst venting; er det en ting jeg har lært de siste to årene på studiene er det at alt innenfor interiørfaget tar så ufattelig lang tid.

Nå skal jeg i gang med skikkelig vasking og rydding av leiligheten for å få begynt på det! Neste helg kommer både mormor og morfar, mamma og stefar ned for å hjelpe meg å flytte hjem igjen, så det er mye som må gjøres klart før den tid! Leiligheten har sett ut som et mareritt i seg selv; sko som har ligget overalt, fargeprøver her og der, materialprøver over alt og for ikke å glemme har oppvasken stått opp til taket; jeg er nesten litt for flau av tanken over at vaktmesteren i blokka har sjekket brannalarmen her mens jeg har vært fanget i eksamenskaoset, så vi får krysse fingrene for at han forstår. Haha!

 

Nei, nå må jeg få gang på sakene! Vi skrives <3

JUNI WANTIES


Espadrilles CHANEL / Metallic Birkenstock Look-a-likes DINSKO / Clutch HER / Puma sneakers HER / Coat HER / Jumpsuit HER / Olivia Palermo x Ciate SEPHORA / Kjole HER / Veske HER /

 

Høyest på ønskelisten min for denne måneden må være Espadrilles fra Chanel, og for ikke å glemme neglelakkene fra Olivia Palermo sin neglelakkolleksjon for Ciaté som ble released for kun 2 korte uker siden. De er tilgjengelig på sephora sine nettsider, som jeg vet om og har et stort håp om at de er i butikk også; Jeg skal definitivt København rundt i sommer på jakt etter disse. #LoveTheColors

EAT CLEAN

.. A fresh start on your week
Goooood mandag dere! Hvordan har deres helg vært? Min har bestått av å ha vært helt tappet for energi - jeg har bokstaveligtalt ligget i fosterstilling, nesten gråtende over tingene som jeg burde gjort, men ikke orket å gjøre. Heldigvis er mandag endelig her og en ny uke med mye jobbing og siste innspurt av eksamen før innlevering fredag! Herregud som disse to siste ukene har flydd av gårde og jeg har offisielt bare 2 hele uker igjen i Oslo. SHIT!

Anyways, jeg har fått totalt dilla på salat den siste tiden og spiser det så og si til både lunsj og middag hver eneste dag. Å starte fresh i uken slår jo ikke feil i det hele tatt, samt det å få i seg nok vitaminer og mineraler er også utrolig viktig! Min favoritt består av hjertesalat, spinat, agurk, bønner og avocado. Også er jeg veldig glad i dressing bestående av naturell yoghurt og hvitløk; så godt og så sunt!! yumz.

 

Håper dere får en super uke! 

 

x T

LINDEX AW15

 

THIS BRA IS MY FAV AND MUSTHAVE FOR A/W!God morgen lørdag! Jeg vet ikke hva jeg gleder meg mest til for tiden; Lindex sin AW15 kolleksjon eller sommerferie. Haha. 

Jeg skal ærlig innrømme at Lindex var en av de verste butikkene jeg kunne tre inn i som liten, jeg hadde nesten lyst å gråte av skam når mamma prøvde å få meg med inn dit, men med årene har dette blitt en av mine favorittbutikker. Jeg syns de har kommet seg så utrolig mye og har de siste årene hatt utrolig mye fint i butikk.

Her om dagen kom jeg over disse sneek peak bildene fra AW15 kolleksjonen og klarer nesten ikke vente, det er så utrolig mye fint og ikke minst er bare høstmoten den fineste som finnes; kamelfarger, sort og min absolutt favoritt, burgunder!

 

Bildene er hentet herfra

SAY HELLO TO MY NEW FRIEND

 

- PANDAFEVER -

 

Happy friYAY! 

Jeg har endelig fått skiftet ut det gamle caset mitt med et nytt ettersom det gamle begynte å bli stygg i fargen. Jeg er helt forelsket i dette nye som jeg fant da jeg var innom H&M. Hvor søtt er ikke dette?

MONTHLY RECAP

God morgen mandag, og god morgen juni måned!

Shit altså, jeg klarer nesten ikke å tro at det er ny måned allerede - tiden går så fort at jeg såvidt klarer å henge med. Mai måned for meg bestod av 2 helger hjemme i Stavanger på rad med både feiring av konfirmasjon og 17. mai. Ellers har det vært tidenes mest bitter sweete opplevelse med å ha levert inn siste mappekrav på NKH og interiørstudiene, jeg kan nesten ikke tro at jeg snart er ferdig med graden min, og for ikke å glemme; jeg er snart ferdig utdannet. 

 

Månedens drikke: Det må garantert være smoothie! Jeg har gjennopptatt dilla jeg hadde i høst!Månedens wanderlust: København! Gledens nyhet må være at jeg fikk beskjed om at årets familieferie går til København i sommer.. Aaah, It's like a dream come true. Det skal bli så godt å dra utenlands på en skikkelig ferie, noe som jeg ikke har hatt sjans til å gjøre på hele 4 år! Noen som kanskje har noen København tips å dele ?? 

Månedens Cravings: OREOKAKE! No words needed - YUM!

Månedens høydepunkt: Levert inn siste mappekrav noensinne på NKH.

Månedens opptur: At det nærmer seg sommerferie og hjemflytting med stormskritt! Jeg gleder meg såpass mye at jeg ikke klarer å vente

Månedens nedtur: Eksamen.

Månedens sminkeprodukt: Det må være concealeren fra Clarins som jeg kjøpte med meg på vei hjem til Stavanger. Den er så altfor god at jeg har ikke ord. Anbefales på det sterkeste

Månedens beste kjøp: Uten tvil ananaslampen min. Ååårh, lykkerus! haha

 

 

Hvordan har mai måned vært for deg?

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits