THERESE TIPSER: SKOPLEIE

Hei lørdag og helg! Jeg har merket at det har blitt utrolig populært med disse typiske tipse-spaltene rundt på blogger, så jeg tenkte å gjøre det samme. Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å ha disse, men jeg vil i alle fall ha 1-2 ganger i måneden. Spalten får også en egen kategori på bloggen slik at det blir lett å finne de frem i ettertid! Anyways, denne gangen vil jeg tipse om noen helt supre produkter til sko, og særlig da til hvite sko. 
 OM PRODUKTENE

Sprayflasken (den svarte) er en spray som man sprayer på enten hele skoen eller områder og lar virke inn i et par minutter før man tar en klut eller en svamp og skrubber skoene. Denne vil fjerne all skitt og flekker som har satt seg og skoene blir like fine som nye. Denne er fra merket sneakers lab og kan kjøpes på urban butikkene (som jeg vet om). Den andre flasken derimot er en krem som man smører på skoene som skal pleie skoene, samt inneholder imprignering som skal hjelpe å holde skoene hvite. Denne er fra merket pedag international og kan også kjøpes på urban butikkene.

Etter å bare ha brukt disse produktene er jeg helt frelst! 

SJEKK FORSKJELLEN DA DERE! PRETTY CLOSE TIL HELT NYE SKO SPØR DU MEG!

MINE MAI FAVORITTER

 

Another month, another set of favorites.
Det er nesten sykt at mai måned også snart er over. Tiden går så fort at jeg klarer nesten ikke henge med om dagen - det var nesten sånn at jeg måtte klype meg selv i armen da jeg så at det kun er noen få dager igjen før juni står og banker på døren.

Denne måneden har jeg hatt et par nye favoritter som jeg har blitt utrolig fort glad i, men også et par gamle favoritter som jeg har tatt flittig i bruk igjen denne måneden. Under her kan dere derfor se mine favoritter for måneden som har vært

LE BLANC DE CHANEL
Min absolutt favorittprimer. Jeg syns ikke denne gjør noe særlig på holdbarheten på foundationen, men gir utrolig god fukt, mye glød og ikke minst er den veldig god på å jevne ut porer.

DIPBROW POMADE
Jeg kommer aldri til å bruke noe annet igjen! Denne her er bare helt fantastisk å jobbe med.
få tak i den her (adlink)

NAKED 2 BASICS
Verdens fineste palett når det kommer til matte hverdagslige øyenskygger. Den har alt fra en veldig lys skygge, mange bruntoner og en sort. Perfekt til alle anledninger! 
få tak i den her (adlink)

RESCUE ME!
En gammel favoritt som virkelig vært på topp denne måneden! Denne er bare helt fantastisk. Jeg personlig sliter med masse kviser, spesielt i T-sonen og har prøvd så og si alt jeg kommer over for å bli kvitt det. Men denne her er bare helt fantastisk og bare på noen få dager er de største problemene nesten helt borte. Dette er en gelé som du smører på urenheter, lar den tørke inn i huden og tørker ut alle kvisene. Veldig viktig å bruke en god fuktighetskrem etter at den er helt trekt inn i huden.

PICTURE PERFECT DAY
Denne kjøpte jeg sist helg, og jeg ble forelsket fra første bruk. Huden min har aldri vært så fin og myk som etter at jeg begynte å bruke denne. Nå som det er sommer (nesten) og sol ute er denne også helt perfekt ettersom den har SPF i seg.

URBAN DECAY PRIMER POTION
Får øyenskyggen til å holde hele dagen! Jeg har min i fargen eden. 
få tak i den her (adlink)

NYX LINGERIE 
Mitt absolutt favoritt leppeprodukt noensinne. Årh, jeg er så forelsket! Jeg har lenge vært på jakt etter denne, men ettersom de blir så utrolig fort utsolgte er det ekstremt vanskelig å få tak i - jeg følte meg som verdens heldigste når jeg så blivakker.no hadde fått inn igjen på lageret sitt. Jeg bokstaveligtalt satt med hjertet i halsen og klikket en hjem raskere enn jeg klarte å tenke. Haha Jeg har min i fargen lace details, og fargen er så perfekt, bare sjekk på bildene under. 


HVA HAR VÆRT DERES FAVORITTER I MAI MÅNED?

BACK TO UNIDen siste måneden har jeg lurt veldig på hva jeg virkelig skal gjøre med livet mitt. Jeg elsker den type jobb jeg har i dag, jeg vet at salg er noe jeg trives så utrolig godt med - men samtidig så vil jeg så mye mer! Jeg elsker utfordringer, det å få være kreativ, tenke utenfor boksen og ikke minst det å jobbe skikkelig hardt for noe. Det siste året har jeg ikke følt at jeg har fått nok utfordringer i den jobben jeg har så i siste liten (les: etter frist) søkte jeg på BI og kom inn bare noen få dager etter jeg hadde sendt søknaden. Jeg er så glad; glad fordi jeg alltid har jobbet så bra gjennom skolegangen slik at mulighetene for det jeg vil har vært der. I august kaller nye studier for meg, og denne gangen har jeg meldt meg opp til bachelor i eiendomsmegling. Nå starter et skritt nærmere drømmejobben om å drive for meg selv, kjøpe opp gamle boliger, pusse opp og selge igjen nærmere enn noengang og jeg gleder meg til å bli student igjen og ikke minst jobbe hardt for å nå målene og drømmene mine!

SLEEK PALETTE


 

AU NATURAL 
 Et nytt tilskudd i makeup samlingen. Jeg kom over disse øyeskyggepalettene på H&M senest på fredag. Årh, jeg blir bare så sinnsykt glad når "nye" sminkemerker blir tilgjengelig for oss i Norge også. Sleek sin sminke har lenge stått på ønskelisten min, og endelig er det mulig å få tak i, også i butikkene. Jeg var så heldig å få et av disse av mamma - er ikke hun bare verdens snilleste? - og såklart gikk jeg for Au natural som jeg mener har alt av farger som man trenger til enhver anledning; Dette er jo så lett å lage både en festlook og hverdagslook fra samme palette - og det beste av alt er om man skal ut etter jobb kan man bare slenge den i veska og bygge på øyenskyggene til en mer smokey look. Genialt, ikke sant? Jeg er i alle fall helt frelst!
 

OUTFIT INSPIRATION FOR A WHOLE WEEK

 

If MONDAYS were shoes, they'd be crocs


KÅPE her (adlink)
BUKSE her (adlink)
SKO her (adlink)
SKJORTE Novem&Knight

inspobilde: weheartit

 


TUESDAYS isn't bad. It's a sign that I survived mondayKÅPE mango
SKO her (adlink)
BUKSE modemusthaves.com
VESKE her (adlink)
BLUSE her (adlink)

inspobilde: pinterest

 

 

Hello there WEDNESDAY, let me have a cup of coffee before we start.


TEE her (adlink) 
BUKSE modemusthaves.com
ØREDOBBER her (adlink)
CHARMS Anine Bing
HALSKJEDE Anine Bing
SKO her (adlink)

inspobilde: weheartit

 

 

Let's go to the bar(re) tonight, it's THURSDAY!

HIGHLIGHTER her (adlink)
LEPPESTIFT her (adlink)
TUTU SKJØRT her (adlink) 
BODY her (adlink)
SKO her (adlink)

inspobilde: weheartit

 

 

Hey FRIDAY! We've been looking for you since monday!

VESKE her (adlink)
BUKSE zara 
TEE her (adlink)
SKO her (adlink)
JAKKE her (adlink)

inspobilde: weheartit 
 


Let's pop some champagne and dance on the table, cause it's SATURDAY


TWO PIECE / SKJØRT her - GENSER her (adlinks)
SKO her (adlinks)

"inspobilde" na-kd.com

 

 

SUNDAY should come with a pause button


TEE her (adlink)
SKO her (adlink)
TOALETTMAPPE/CLUTCH her (adlink)
SKJØRT her (adlink)

inspobilde: weheartit

 


 

MIRACLE FOR YOUR SKIN

THE INCREDIBLE FACE GELHei dere! Jeg regner med at flere av dere har hørt om maybeuty sin face gel etterhvert! Jeg og mamma bestilte en haug sammen for en stund siden, og i går kom de i posten! Jeg var så spent at jeg omtrent skrek av glede når jeg åpnet postkassen min; endelig var de her. Såklart kastet jeg meg over pakken og testet dem umiddelbart, og jeg må si jeg ble helt ekstremt overrasket over resultatet. 

Produktet er en face gel som man skal smøre på huden og skal skrubbes inn i huden. Effekten er umiddelbar og man vil se at noe skjer ganske raskt. Den trekker seg godt inn i huden og man bare ser alle de døde hudcellene løsne fra huden. Denne skal hjelpe på å fjerne døde hudceller, rense porer og fjerne olje fra huden. Jeg merket godt at denne var ekstremt god på kviser, da mange av mine omtrent gikk bort over natten. Litt sykt ikke sant? Nei, vet dere hva. Dette produktet er virkelig for godt til å være sant, og jeg er helt frelst!

Jeg bestilte mine her

GROWING MY OWN LEMONSJeg er ikke noe særlig flink med planter, for ærlig skal jeg innrømme at de visner og dør bare jeg ser på de. Men drømmen om et sitrontre har fulgt meg i et par år nå, og i dag har jeg endelig tatt steget og hoppet i det. Jeg er ekstremt kresen når det kommer til kvalitet på ting; men det eneste treet som hadde kun hadde en sitron var jo bare midt i blinken for meg. Nå gleder jeg meg til knuppene springer ut og det kommer mer sitroner på treet slik at jeg kan nyte iskaldt vann med sitronskiver fra egetdyrket tre. Hvor kult er ikke det! Eneste som gjenstår nå er gjødselen - som jeg glemte å kjøpe i dag fordi jeg ikke hadde gjort nok research! haha

SUMMER IS FOR DOING CARDIO OUTSIDE


MY FAVE COMBO: YOGA AND JUMPROPE


Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å ta bilde av noe treningsrelatert å putte det opp på bloggen, men sannelig overrasker jeg meg selv altså! Nå som influensaen endelig(!) er borte er det på tide å finne frem yogamatten og hoppetauet igjen! Det har virkelig blitt min favorittkombinasjon den siste tiden, og det er jo så effektiv trening at man kan få gjort masse på bare 15 minutter! Tenk det. I dag var til og med været helt på topp, så det å ta treningen utenfor på terrassen var virkelig en fryd i seg selv. 


This is how I do:

Jeg starter alltid med å varme opp med hoppetauet. Jeg hopper i intervaller; samlede ben og hopper mellom 20-30 hopp hver runde. Så har jeg en liten pustepause på ca 5-10 sekund før jeg starter på ny runde. Jeg glemmer ofte å puste når jeg hopper, derfor er det jo viktig å få ta pusten igjen før man starter en ny runde! Etter ca 10-15 minutt med hopping avslutter jeg med litt yogaøvelser! Jeg er ikke veldig opptatt av hvilke jeg gjør, men det som føles komfortabelt der og da - yogaen gjør jeg mest for å strekke ut og finne roen igjen. Det er så herlig.

 

3 ON INSTAGRAM

@thedaydreamings​@stylerepertoire​

@lghcollective

 

 

Hei tirsdag! Hvordan er været der dere er? Her er det strålende sol og etter min mening akkurat litt for varmt. Haha, men deilig er det - man kan jo ikke klage på finværet vi får her i Norge; spesielt når man bor på vestlandet! I disse dager er jeg hardt rammet av influensamarerittet; noe som føles litt for kjipt i finværet - derfor har jeg ikke hatt motivasjon til å gjøre noe annet enn å konsentrere meg til å klare meg gjennom jobbdagene (shit, nå hørtes jeg dramatisk ut, men dere skjønner vel hva jeg mener. Haha!) derfor får dere en ny runde med noen av mine absolutt favs kontoer på insta atm enn så lenge!


Nyt solen og været enn så lenge, så skrives vi snart! xx

YOGHURT BOWL

Processed with VSCOcam with a6 preset

Y U M 

Processed with VSCOcam with a6 preset

ADD YOUR FAVE YOGHURT IN A CUTE BOWL AND SPRINKLE SOME OATMEAL AND SEEDS ON TOP 

Processed with VSCOcam with a6 preset

My biggest food obsessions right now. 


Det å blande sammen yoghurt, masse forskjellige frø og ikke minst havregryn er noe av det beste jeg kan spise akkurat nå. Ikke nok er det sunt, men man får jo også så masse gode vitaminer og næringsstoffer som er bra for oss gjennom dette. For tiden har jeg dilla på vaniljeyoghurt som jeg vil påstå har vært en stor favoritt i mange år nå. Yums! Dette er jo også utrolig godt sammen med vaniljekesam (om man ønsker det!).

 

Håper dere har en finfin torsdag og fridag! Nå skal jeg få fingeren ut å få laget middag før jeg setter meg i bilen og drar på besøk til Ingeborg!

MAY WANTIES


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER 

 

NÅ SOM DET ER MAI MÅNED ER DET TID FOR EN NY WANTIES LISTE PÅ BLOGGEN.
Denne måneden dør jeg nesten etter kofferten fra by Malene Birger og et par komfy flared bukser. For ikke å glemme Two in one wrapen fra Lisa Olsson kolleksjonen - denne blir perfekt for sommervarme og partytid!

10 THINGS TO DO ON A RAINY DAY

 

Hei mandag og ny måned! Med et forferdelig vær ute skulle man nesten ikke tro at det var mai måned og snart sommer. Det har regnet kameler i hele dag, og jeg er nesten over gjennomsnittet glad at jeg rakk en liten treningsøkt utenfor før regnet tok seg opp på det verste! Slike dager er nesten litt for kjedelige, og spesielt om man ikke vet hva man skal finne på i løpet av dagen. Under har jeg derfor samlet 10 tips til ting man kan gjøre på grå dager som dette.
 

1. DO SOME YOGA
.. Jeg selv har nettopp begitt meg selv ut på den store yoga trenden. Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så hardt som det faktisk er - men herregud så deilig det er! Gjør godt for kroppen og ikke minst humøret! Man føler seg nesten som et nytt menneske etterpå!

2. GIVE YOUR WARDROBE A DETOX
.. Throw away your old clothes. En god regel er: Har man ikke brukt det på et år kommer man aldri til å bruke det heller. 3. READ A GOOD BOOK & HAVE A CUP OF TEA IN BED
.. Namastay in bed. Det er vel ikke noe som er mer avslappende enn dette. Det å trekke seg tilbake, lese i favorittboka og drikke te mens man hører regnet plaske utenfor. Når det kommer til te kan jeg anbefale dere detox fra pukka! Den er så god - en stor favoritt om dagen. 

5. CREATE SOMETHING
.. Ingenting for meg er kjekkere enn å sette meg ned med DIY prosjekter når det regner. Det å kunne være kreativ er så gøy; hvorfor ikke utnytte sjansen når det regner. Jeg anbefaler dere å prøve dere på DIY binderser! Det er så gøy å lage og ikke minst kreativt - gjør det å ha orden i papirer så mye lettere og ikke minst morsommere. Finn videotutorial  HER. Ellers anbefaler jeg å sjekke ut youtubekanalen til Ann Le HER - den dama er sinnsykt dyktig og har utrolig mange utrolig gøyale og kreative DIY ideer for en hver anledninger.


Processed with VSCOcam with a6 preset


6. UPDATE YOUR SPOTIFY PLAYLISTS
.. Jeg blir så altfor fort lei sanger om dagene. Jeg hører de på repeat et par ganger, så er jeg lei. Heldigvis strømmer det jo så masse fantastisk bra ny (og for så vidt gammel) musikk på spotify - grunn nok til å bla gjennom forskjellige spillelister, legge til litt ny musikk og få en skikkelig detox! I disse dager har jeg dilla på This is what you came for av Calvin Harris. Den er så bra; anbefales.

7. READ BLOGS OR FIND INSPIRATION
Bortsett fra å lese bøker, er det vel ikke noe som er bedre enn å lese blogger eller å scrolle gjennom pinterest og weheartit for ny inspirasjon.
Min absolutt favorittblogg er denne her skrevet av Samantha Maria (også kjent som beautycrush på youtube).
Følg meg gjerne på weheartit her 
bilde er fra weheartit

8. WATCH A GOOD MOVIE AND EAT SOME HEALTHY SNACKS
Har man lyst på noe godt når man ser film trenger man ikke alltid kaste i seg godteri og potetgull. Gå heller for sunnere alternativer som grønnsaker med dip; erstatt rømmen med mager kesam og tilsett dip pulver. Det er så godt, og ikke minst sunnere! Pop gjerne litt popcorn, men ikke for mye. Erstatt oljen med kokosnøtt olje for et sunnere alternativ - og ikke ha for mye salt i. mmm

9. GIVE YOURSELF A FAKE TAN
.. Når solen aldri kommer, gi deg selv en liten boost med litt selvbruning. Det er så mye bedre for kroppen enn under solariumet! Jeg sverger til selvbruningskremer som gir gradvis farge enn selvbrunings mousse.


bilder fra weheartit

10. DO SOME ONLINE SHOPPING
.. Trenger du ny garderobe til sommeren, men orker ikke å dra ut døren - benytt deg av sjansen til online shopping. Det er jo også så mange tilbud over alt nå.  Eller bare lat som? Har man lyst å bare klikke alt hjem som man finner på nettet? Legg alt i handlekurven, logg ut og gå tilbake om et par timer. Spør deg selv; er dette virkelig verd pengene? Trenger jeg det. 

 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits