FOR MY FUTURE LIVINGROOM

/Adlinks

Den siste tiden har jeg blitt helt forelsket i hvite sofaer, jeg har vel egentlig alltid sagt at den gangen jeg skal innrede mitt eget hus skal det ikke være en hvit sofa å se ettersom de blir så fort sktine og stygge, men å få en type sofa som denne i collagen er drømmen. Men den på collagen under er så fin og ikke minst dekorativ på enhver måte, så etter og ha oppdaget denne er jeg bare nødt til å skaffe meg en når jeg skal innrede mitt eget hus. 

Jeg drømmer generelt om et lyst og fint hjem, hvitt og sort som kontraster, marmor og gull som detaljer - for ikke å glemme en "creative wall" bak sofaen med masse bilder og posters er et must. 

 

1. HER / 2. HER / 3. desenio.se / 4. desenio.se / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

 

PINEAPPLE LAMP

 

Fra Cornelias hus, kan kjøpes her

 

Den perfekte ananaslampen har jeg vært på jakt etter lenge og helt siden jeg oppdaget denne lampen på Cornelias hus for et par uker siden visste jeg at denne var den rette. Den er så nøytral, perfekt og akkurat slik jeg ville ha den.

Dette skulle vel egentlig være eksamensgave til meg selv og jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle falle for fristelsen med å kjøpe den før eksamen var levert inn, men ettersom dette var den siste(!) de hadde, hadde jeg ikke noe valg! iiiiii, Jeg er SÅ fornøyd

MINI SUSHI

 

Hvor: Mini suhsi Carl Berner (adresse: Carl Berners plass 2)

Hvordan komme seg dit: Ta trikk 17 eller T-bane 2, 3 eller 6 til Carl Berners plass. Anbefaler å ta trikken ettersom den stopper rett utenfor

Pris: $ (1/6)
Score:  ♥  (6/6) 

 

Gjennom det siste året mitt i Oslo har jeg blitt veldig glad i sushi fra Mini sushi. Her i Oslo er det så og si sushi take away's rundt hvert et hjørne og selvfølgelig i forskjellig prisklasse. På budsjett vil man som regel gå for den billigste sushien som er å finne, men alle er dessverre ikke like bra - man får det man betaler for, som man ofte sier. 

Mini sushi på Carl Berner er definitivt den beste sushien jeg har smakt og ikke minst er den utrolig billig og BRA! Man får f.eks 7 makibiter med laks for kun 45 kr - latterlig billig spør du meg. 

LULU'S GOLD

 

Se hva som dukket opp i postkassen min her for leden!

 

God morgen lørdag! Ah, endelig er siste mappe noensinne levert inn på NKH og jeg er i gang med eksamen. De siste dagene har vært harde, med jobbing fra 8 om morgenen til 11 på kvelden har jeg sett både måner, stjerner og planeter på en og samme tid. Shaky. Til all overraskning fikk jeg tidenes lille surprise i posten av snilleste mamma, nemlig en sminkeveske fra Lulu's som har vært på ønskelisten min en god stund nå! Jeg elsker den og gleder meg så til å ta den i bruk. 

 

Thank u mommy 

 

 

- PAUSE -

 

 

Life happens.

 

Fanget oppi mappekravskaoset trenger jeg virkelig en pause fra bloggen. Vi snakkes til helgen 


Ha det bra så lenge 

FLOWERY SKIRTAntrekket til skoleavslutningen begynner sakte, men sikkert å falle på plass. I dag var jeg innom bikbok på vei hjem fra skolen og kjøpte med meg dette skjørtet. Jeg har lenge hatt utrolig lyst på det, for helt ærlig så er dette det mest perfekte skjørtet til sommeren! I love it! Nå mangler jeg bare den perfekte genseren eller toppen til så er hele looken complete. 

SMOOTHIE OPPSKRIFT: STRAWBERRY DREAM

 

Jeg har funnet frem til en ny smoothiefavoritt bestående av jordbær og ananas. Ikke er det bare forfriskende, men det er også så utrolig godt - for ikke å glemme at den passer så godt til sommeren!

Til en porsjon trenger du: Ca 1 hånd frosne jordbær, 1 hånd ferske jordbær, en skive med ananas, 1/2 banan og litt juice. 

Hva liker du best å putte i din smoothie?

A DAY OFFHei torsdag! Jeg hadde ikke trodd at det skulle bli mulig å ta seg en dag fri i prøveeksamensperioden, men ettersom jeg ble ferdig med oppgaven i går unner jeg meg selv det! Jeg starter dagen med å endelig få lest den siste utgaven av Det Nye som jeg fikk i posten for en gooood stund siden; Jeg må bare si at det er den beste utgaven sålangt - en usminket og uretursjert utgave. Genialt! Og ikke minst kanskje denne utgaven kan være med på å senke presset med å ikke alltid måtte streve med å være perfekt? 

Jeg skal snart en tur ned til byen, ettersom det nærmer seg skoleavslutning og gullspiren (den årlige avgangsutstillingen på NKH) må jeg finne et passende antrekk! Jeg kan ikke skryte på meg at antrekket er på plass helt enda, så en liten fornyelse av garderoben må til!

 

MONDAY ISSUE: STREETSTYLEHei mandag! Guri malla som jeg trenger ferie kjenner jeg. Denne uka er det pangstart med altfor mye jobbing på prøveeksamen som skal være ferdig til fredag og jeg begynner å kjenne stresset snike seg innpå meg. Haha. Jeg starter uka med litt inspirasjon fra weheartit, noe som akkurat nå føles så mye bedre enn å knote med både det ene og det andre til oppgaven! 

 

Got yourself a fav?

GRATULERER MED DAGEN NORGE!

 

HURRA FOR NORGE! Med bunaden tredd på for andre gang i år er jeg straks klar for å stikke bort på skolen i nabolaget sammen med familien! Jeg elsker 17. mai og syns det er så utrolig gøy med både tog, sang og lek - og for ikke å glemme altfor mye is og kake. 

 

Håper dere får en strååålende dag, uansett vær!

 

IN MY MAKEUP BAGmy holy grails!

 

Jeg er alltid på jakt etter de riktige sminkeproduktene, og som regel faller jeg for fristelsen til å kjøpe de litt dyrere sminkemerkene ettersom jeg alltid syns de fungerer så mye bedre enn mange av de billige. Mitt siste innkjøp er instant concealer fra Clarins, en som fort har blitt min favoritt. Jeg har prøvd så uendelig mange concealere som jeg syns ikke har oppnådd mine krav, men etter at jeg gikk for denne har jeg blitt helt forelsket; den dekker så utrolig godt og gjemmer bort de mørke ringene under øynene mine som jeg sliter ekstremt med å få bort. Jeg bruker den i fargen 01, som er den lyseste ettersom jeg er ganske lys i huden og liker å ha en som lysner opp under øynene!

Et annet must-have  for meg i sminkevesken er definitivt Brow artist fra Loréal Paris som lenge har vært en favoritt hos meg og som jeg sverger til. Å ha definerte bryn gjør så utrolig mye med sminkelooken, og ikke minst gir det lille ekstra løftet til ansiktet, noe som jeg har blitt veldig opptatt av. Jeg har gått fra å bruke den mørkeste til den lyseste ettersom jeg syns den gir et mer naturlig resultat og det er mye lettere å bygge opp fargen uten at den blir for mørk.

Naked 2 paletten er nr 1 å ha i sminkevesken syns jeg! Den inneholder så og si alle farger du trenger for å legge enhver øyesminke! Denne har vært med meg overalt etter jeg kjøpte den i Paris på Sephora! Heldigvis har de Urban Decay åpnet egen avdeling på Oslo City, så skal ikke se bort i fra at jeg også skaffer meg Naced basics paletten som også er høyt på ønskelisten for tiden!

Ellers er jeg stor fan av Baby skin primer fra maybelline (som etter min mening er verdens beste primer), Mary-Loumanizer fra the balm som gir en utrolig fin glød til ansiktet, og for ikke å glemme Camera ready BB-cream fra smashbox som har vært min faste følgesvenn i over 3 år! 

FLOWERS FOR SUMMER

Denne kimonoen kapret mine øyne i dag da jeg var innom Cubus på senteret og jeg klarer ikke vente med å ta den i bruk! Denne blir perfekt til sommeren og min nok mitt mest brukte plagg de neste månedene! hihi

SOME GOOD BEAUTY PRODUCTS

//Sponset innlegg

 

For meg er riktig hudpleie et must og jeg er ekstremt skeptisk når det kommer til å teste ut det ene og det andre, ettersom jeg mange ganger får allergiske reaksjoner - noe som er utrolig synd! 

For en stund siden fikk jeg tilsendt en pakke fra Aspire Brands med et par skjønnhetsprodukter som jeg skulle teste ut fra både formula 10.0.6, batiste og I love... Dette er også merker som jeg sverger til, ettersom de behandler huden min utrolig fint og har funket utrolig godt for meg.

 
FORMULA 10.0.6

Er du på jakt etter det perfekte produktet som kan brukes på bare mer enn en måte bør du teste ut denne; Denne fungerer både som en maske og en skrubb. Det jeg liker spesielt godt med denne er at den har små korn i seg som gjør at du fjerner også de døde hudcellene når man skrubber. Slik jeg liker å bruke den er å først bruke den som en maske, når den har stivnet tar jeg vann på i hendene og fukgjør den igjen og skrubber før jeg fjerner den fra huden! Denne får virkelig huden til å føles helt fantastisk ut etterpå! Denne har jeg gått gjennom mer enn bare en av, dette var faktisk et av de første produktene jeg selv kjøpte da jeg først oppdaget Formula 10.0.6. I tillegg til å være utrolig god lukter den utrolig godt - pakningen sier pink grapefruit, men jeg er helt sikker på at det er gjemt jordbærmelk inni der et sted! haha

 

BATISTEBatiste sin tørrshampoo er et must for meg. Ettersom jeg prøver å være flink med å kun vaske håret mitt 1 gang i uken blir tørrshampoo et godt alternativ om jeg føler at håret mitt begynner å bli fett! Det er også en genial løsning for å få volum i håret. Mitt hår ligger så og si flatt hele tiden og jeg sliter skikkelig med å finne produkter som funker for meg og som samtidig ikke gjør håret mitt fett. Jeg har prøvd utallige hårsprayer og til og med hårpudder som skal gi volum uten at det i det hele tatt fungerer skikkelig - håret blir bare flatt og ekkelt. Derfor ELSKER jeg hårshampooene fra Batiste og ikke minst er det så utrolig genialt at de kommer i små pakninger; genialt å ha med seg i veska på shoppingturene, i bursdager eller en tur ut på byen med jentegjengen!

 

I LOVE...
I love cosmetics har også vært en favoritt i et par år nå! Jeg har alltid sverget til såpene deres så lenge jeg kan huske! Når det kommer til f.eks body butters, som jeg har vært så heldig å få teste ut var jeg mer skeptisk. Jeg har mange ganger prøvd ut The Body shop sine, og jeg har aldri likt dem ettersom de trekker inn i huden så utrolig sakte og man føler man går rundt og er klissete i minst 1 time før man føler man kan kle på seg. Denne body butteren fra i Love er genial syns jeg, ettersom den lukter godt og ikke minst trekker den inn i huden så utrolig fort og mykgjør helt ekstremt mye! Definitivt min nye favoritt!

 

LIPSMACKERS

Denne har jeg testet ut i rundt 3 måneder nå og er snart tom for den! Haha! Jeg ville rett og slett bare ta den opp igjen fordi jeg kan ikke understreke hvor god den er! Å finne den perfekte lipbalm for meg er utrolig vanskelig, som nevnt er min hud ekstremt sårbar og det er veldig mange produkter som gir meg allergiske reaksjoner, som f.eks veldig tørr hud, noe som ofte skjer med leppene mine om jeg ikke har den riktige lipbalmen tilgjengelig. Denne syns jeg er så utrolig god og er definitivt en av de beste jeg har prøvd; den mykgjør og legger seg ikke som et lag oppå leppene, noe som jeg føler mange lipbalms gjør. 

 

 

Ps: Ærlige meninger 

BACK HOME AGAIN

Shoes: Toms / Trench coat & Tee: Lindex / Earrings: Pilgrim / Jeans: H&M

 

Hei fra Stavanger! Jeg er hjemme igjen etter bare 3 dager i Oslo. Denne gangen er det på langhelg og med prøveeksamen dratt med meg hjem for jobbing. Planen var vel egentlig å feire 17. mai i Oslo med mormor og morfar som skulle komme på besøk, men ettersom planene endret seg ble det til at jeg reiste hjem. Det er så mye bedre med en rolig 17. mai hjemme enn å stresse rundt i storbyen!

SUMMERLOOK IDEAS

/adlinks

 

 

Sko: HER / veske: HER / Jumpsuit: HER

Topp: Lindex / Smykke: HER / Sko: HER  / Bucketbag: Mango / Leatherpants: HERTopp: HER / Sko: HER / Clutch: HER / Neglelakk: HER / Ripped jeans: HER

 

Jeg er i gang med prøveeksamen, også kjent som aller siste oppgave på skolen. Herrefred som tiden flyr av gårdet! Mellom alle småpausene jeg unner meg går det i å sette sammen collager med antrekksideer til sommeren. Været er ikke til å skryte av for tiden akkurat; kaldt, surt og regn - noe som har ført til at jeg har gått fra å bruke farger til helsort og nesten funnet frem vinterjakken igjen. 

Jeg er blitt helt forelsket i alle sammensetningen ovenfor og kunne lett fornyet garderoben med alt sammen. Definitivt er min favoritt antrekk nr. 3.. HVILKEN ER DIN?

KONFIRMASJON SNAPSHOTS

Helgen gikk til feiring av stebroren min sin konfirmasjon og jeg kan ikk tro at det er hele 7 år siden jeg stod selv. Som jeg sier altfor ofte; tiden bare flyr avgårde! Jeg fikk heldigvis brukt bunaden min, noe som er altfor sjeldent! Dagen var i alle fall super; med altfor mye mat og altfor mange gode kaker, men best av alt - været var på vår side!

 

HAR DU VÆRT I KONFIRMASJON I ÅR?

OPPSKRIFT: VERDENS BESTE OREOKAKE

 Det du trenger er:
- 4 pakker med oreokjeks
- 200 gr smør
- 2 pakker med naturell kremost fra Tine
- 2 dl melis
- 1 pakke med sjokolademousse fra freia (her kan du velge hvilken du selv foretrekker)
- 1 kartong med kremfløte (liten)
- 1 SS sukker 
 Slik gjør du:

1. Bunnen
Knus 3 pakker med oreokjeks; Legg dem i en pose (gjerne del opp hver pakke med kjeks i 1 liten plastpose), bruk gjerne dobbeltpose også, ettersom det fort kan gå hull på posen og alt faller utav. Smelt deretter 200 gr smør, legg all kjeksen i en kakeform og hell smøret oppi; dette må fordeles gjevnt. La dette stå 1 time i kjøleskapet

2. smørostkremen
Bland 2 pakker med Tine kremost naturell sammen med 2 dl melis til en luftig masse. Bruk gjerne en blender til dette slik at det blir blandet gjevnt. La dette stå 1 time i kjøleskapet

3. Sjokolademousse
Følg instruksene bak på posen. La dette stå 1 time i kjøleskapet (slik som det er anvendt på pakken)

4. Etter at disse 3 tingene har stått og godgjort seg i kjøleskapet i 1 time tar du alt ut. Sjekk at smøret og kjeksene er stivnet helt slik at det enda ikke flyter rundt. Smør så på kremosten gjevnt over bunnen etterfult av sjokolademoussen. Pisk så krem (1 liten kartong med ca 1 spiseskje sukker - gjerne smak til) og smør dette over sjokolademousselaget. Avslutt med å knus et par oreokjeks og strø på toppen sammen med sjokoladesaus.


 

GETTING READY FOR 17TH OF MAY

sponsede produkterHei lørdag! Jeg er trygt og godt plassert hjemme på vestlandsk jord (holdt på å skrive på norsk jord, haha!), og det er så godt å være hjemme! Jeg er så heldig og ha fått gave fra fineste gjengen i Aspire Brands som jeg har gledet meg til å komme hjem til og få åpnet! Med både champagne og herlige skjønnhetsprodukter i esken blir jeg ekstra klar for 17. mai nå!! Tusen takk 

FOR MY FUTURE HALLWAY

Å skape en entré som er unik og ikke minst forteller hvem personen som bor der er syns jeg er utrolig viktig. For meg skaper en entré et helhetsinntrykk og en liten "smakebit" på det man kan vente seg i resten av husets interiør. 

I mitt drømmehus ønsker jeg en entré som er en smule nøytral i fargene, jeg som person er ikke så utrolig glad i sterke farger når det kommer til interiør og jobber mer enn gjerne best med å holde meg på den duse og mer nøytrale skalaen; når sant skal sies har jeg ofte fått høre fra fargelæreren min at "ja, du er en smule redd for farger du Therese" og det stemmer faktisk ganske godt også - for jeg er redd for (sterke) farger, spesielt for mye farger. Haha
 Jeg drømmer om en slik entré; duset gråtoner på gulv i form av tre, spesielt godt behandlet treverk for å få et slitesterkt og robust materiale. Konsollbordet fra Louise Eeg står dog altfor høyt på ønskelisten sammen med speilet som jeg ikke vet hvor er fra; men det er så altfor fint!

 

 

HVA SYNS DERE?

NEW IN: TRENCH COATI dag har jeg gått til innkjøp av denne herligheten her! Jeg har lenge vært på utkikk etter den perfekte trench coaten og kan vel kalle denne perfeksjon i både farge, fasong og ikke minst lengde! 


Forresten dere; Har dere husket å støtte Røde Kors med deres arbeid nede i Nepal etter jordskjelvet? Lindex samler nå inn penger sammen med røde kors og selvfølgelig måtte jeg bidra jeg også - så mens jeg nesten fikk en smule angstfølelse av å dra kortet når man egentlig burde ha shoppestopp får man plutselig godfølelsen av å bidra til noe positivt! Jeg gikk i alle fall fra Lindex med verdens beste magefølelse!!

WORK IN PROGRESS

Hei dere!

Er det bare meg, eller spiller virkelig været et skikkelig puss om dagene? Det har gått fra blå himmel og sol til overskyet og kraftig vind på altfor kort tid!I dag har jeg studiedag, så i stedet for å dra ned til skolen å jobbe ble jeg værende under dyna i koseklærne med multitasking mellom visualiseringsbilder, fargelegging i photoshop og sex and the city på TV-skjermen på en og samme tid. Nå skal jeg straks ta en liten pause fra all jobbingen og på jakt etter trench coaten som er høyest på ønskelista denne måneden.. 

 

D.I.Y IDEA: PRADA WALL ART

  • posted: 05.05.2015 - 11:12 - Category: DIY
  • -
  • Comment

Prada bildet i van der Woodsens leilighet i Gossip Girl er vel alle jenters drøm. Jeg syns det bildet er så utrolig kult; man kan bruke det som et stort dekorativt bilde over sofaen i stuen, ved inngangspartiet, hjemmekontoret, eller i et walk-in closet. 

Det kan være vanskelig å finne akkurat den størrelsen man selv ønsker ettersom de florerer overalt på nettet. Jeg liker spesielt godt videoen under i tillegg til at Ann Lee selv har lagt ut bokstavene hun har laget på bloggen sin. Her er det da faktisk mulig å velge litt selv hvor store bokstaver og hvor stort bilde man ønsker ettersom man kan tilpasse det på det valgte lerretet. Bokstavene kan du finne HER

 

 

Er man på budsjett og ikke lyst til å bruke altfor mye penger på lerret, maling og malekoster er det anbefalt å kjøpe maling på Søstrene Grene fremfor Panduro. Selv syns jeg panduro er utrolig overpriced og det er utrolig mye penger å spare på søstrene grene. 

INSTALATELYInstagram har vært en addiction for meg siden jeg oppdaget det; jeg starter alltid dagen med å få med meg oppdateringer som har skjedd over natten, sjekker i løpet av dagen for å få med meg alle oppdateringene som skjer og ikke minst er dette noe av det siste jeg sjekker før jeg legger meg. Den siste tiden har ikke instagramkontoen min vært så flittig oppdatert, men nå som været er så fint begynner det å komme seg igjen. Her er noen av mine siste oppdateringer:
 

 

Som oftest oppdaterer jeg gjerne med bilder fra bloggen; enten om de kommer først ut på instagram eller på bloggen først - det varierer, men jeg prøver også å ta noen snaps av hva som skjer i hverdagen. Følg meg gjerne på @pettersentherese

 

Hva heter du på instagram?

PRETTY THINGS

bildene er fra weheartit - følg meg HER

God morgen mandag! Hva er vel ikke bedre enn å starte uka med litt inspirasjon? Jeg skal ærlig innrømme at mandager ikke akkurat er favorittdagen, men denne uka er det så utrolig å glede seg til; siste innspurt på siste(!) oppgave før prøveeksamen begynner neste mandag (iiiik), og for ikke å glemme at jeg drar hjem til Stavanger på fredag! Jeg gleder meg sånn.

Håper dere får en finfin dag, og ikke minst en finfin uke! 

 

Hva gleder du deg til denne uka?

LIK MEG PÅ FACEBOOK

 

Da har jeg endelig tatt steget med å opprette en facebookside for bloggen, jeg hadde satt utrolig mye pris på om dere hadde gått inn og likt siden  HER - så får dere med dere hva som skjer fremover!

HOW TO: CLEAN YOUR MAKEUP BRUSHES

Det å vaske sminkekostene sine er utrolig viktig, både for vår egen del; man kan faktisk redusere utbrudd av kviser i huden om man gjør det ofte, men det er også viktig for å bevare kostene. Jeg gjør det ca 1 gang i uken, noe som også er anbefalt å gjøre.
Jeg pleier alltid å bruke en helt vanlig shampoo, og ikke minst varierer det veldig på hvilken jeg har tilgjengelig. Å ha en spesiell er faktisk ikke så viktig.
Ta kosten under lunket vann for å fukte den, ta bittelitt shampoo i hånden og smør det inn i kosten med hånda. Skyll under lunket vann og klem mellom hånda helt til vannet som kommer fra kosten er helt rent.

Litt av en forskjell, eller hva?


Etterpå er det bare å legge dem mellom et håndkle for å la dem tørke.

 

Hvordan vasker du dine sminkekoster? Og hvor ofte gjør du det?

LUKSUS VS. BUDSJETT

adlinks

 


Luksus: Sko: HER / Skjørt: by Malene Birger / Tee: HER / Veske: HER / Lipbalm: Chanel
Budsjett: Sko: HER / Skjørt: HER / Tee: HER / Veske: Lindex / Lipbalm: Maybelline

 

 

Var det noe her som du likte?

PINK AND ROSEGOLDSko: Bianco by camilla Pihl / Jeans, skjorte, armbånd: H&M / Jakke: Skappeljakke / Hatt: Lindex / Clutch: Costume for Bikbok


Herlighet, det er så utrolig lenge siden jeg har postet et antrekksbilde på bloggen så nå var det endelig på tide! Her om dagen da jeg ryddet i skapet fant jeg frem denne clutchen fra Costume kolleksjonen for Bikbok som var for et år siden; Husker det var mitt beste kjøp da - spesielt siden jeg fikk kjøpt den på salg! Den har aldri vært brukt, så nå er det på tide at den også får litt oppmerksomhet tror jeg; for den er så utrolig fin!

Jeg liker forresten kombinasjonen mellom rosegold/metallisk rosa og rosa sammen. Hva tror dere? 

WINING AND DINING

Gårsdagen ble brukt på skoleoppgave. Det var nesten litt for trist med tanke på været, men jeg og Caroline bestemte oss allikevel for å avslutte dagen på Aker Brygge med pizza og et glass vin på Olivias.

 

Dagens vær kan heller ikke klages på. I dag står det interiøshopping på planen sammen med Hanne, så jeg må hive meg i dusjen om et par små strakser og skynte meg!

Håper dere får en strålende lørdag og nyter været, så skrives vi  

MAY WANTIES

adlinks 1. Lindex / 2. Lindex / 3. Ganni / 4. Lindex / 5. HER / 6. HER / 7. HER

 

For denne måneden er det hvit toner som står på ønskelisten. Et stort must have er trenchcoaten fra Lindex som jeg har gått å siklet på et par ganger nå; den er rett og slett perfeksjon i både lengde og farge.

 

Hva ønsker du deg denne måneden?
 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits