hits

APRIL FAVORITTER


April måned er snart over, og hva er vel bedre enn å oppsummere månedens favoritter? Månedens favoritter består av Naked Skin concealer og foundation, og ikke minst all nighter setting spray fra Urban Decay, Matcha cleansing ansiktsmaske fra The Body shop, håndkrem med lukt av kokos fra Sephora og neglelakk fra Zoya i fargen Elodie (så nydelig på sommerbrun hud!)

Absolutte favoritter har definitivt Naked skin foundationen og concealeren fra urban decay og det er nok ikke lett å skjule at dette er et av mine absolutt favoritter når det kommer til sminkemerker. Det jeg virkelig elsker med foundationen er hvor lett den føles på huden, hvor tynn den er og ikke minst hvor bra dekkevne den har. En liten fun fact er at jeg faktisk fikk feil farge da jeg kjøpte denne i København, men etter en runde med selvbruning er fargen perfekt! Makeup gamet har også endret seg stort etter at jeg begynte å bruke setting spray. Sminken holder mye lenger og smitter ikke av i det hele tatt! 

 

INTERIOR INSPIRASTION

 

Rosa inspirasjon er det som fyller fremsiden min på pinterest denne onsdagen.Det er jammen ikke feil! 

KEEPING IT CASUAL


ZARA genser & caps, GINA TRICOT jeans, LINDEX vest

 

I eksamensperioden er tanken på å kle seg opp et ork, men ettersom dagene blir mer produktive når man har stelt seg og puttet et tonn med sminke i ansiktet, blir det også hakket bedre når man tar på seg annet enn pysjen. I dag gikk jeg for tidenes mest casual outfit, som også er skikkelig comfy (minus jeansen, som ble byttet ut med treningstightsen fortere enn jeg kunne blunke). 

 

3 ILLUSTRASJONSKONTOER DU BØR FØLGE PÅ INSTAGRAM

Hei dere! Nå begynner det virkelig å bli en god stund siden jeg delte 3 favoritter på instagram med dere, og denne gangen vil jeg ha fokus på illustrasjonskontoer som virkelig er verdt å følge med på! Det har jeg vært skikkelig hekta på i det siste, for herlighet så mange fantastisk flinke illustratører det er der ute; jeg blir nesten litt grønn av missunnelse! Tenk å være så flink til å tegne da. *I wish*

 


@IAMNOYES

Jeg har nevnt henne før (faktisk så tror jeg hun var på forrige også, hvis jeg ikke tar helt feil). Men dama er RÅÅÅ! Herregud, jeg digger illustrasjonene, og jeg screenshotter nesten alle for å ha de som bakgrunn på telefonen på tur.

 


@MEGHANHESS_OFFICIAL

Et hint av luksus, og skikkelig girly girl inspirasjon. Hun her lager jo også kopper og tallerker (og mye annet), og gjett om jeg har lyst på alle tallerkene i serien hennes. Ikke nødvendigvis for å bruke de, men de hadde vært så kule til utstilling, til borddekkingsinspirasjon og mye mer.. *for fine til å faktisk brukes*...

 

@GUNHILD.KRISTIANSEN83

En av de nyeste oppdagelsene. Skikkelig minimalistisk følelse med bruk av nøytrale toner, noe som jeg virkelig ELSKER i illustrasjoner. Trenger jeg litt inspirasjonsboost i hverdagen er virkelig dette en konto jeg er innom og titter på!  

 

 

HAR DU EN KONTO DU VIL ANBEFALE MEG? 

WEEKLY WANTIES

WANTIES: 

Steamer THE STEAMERY COMPANY, nett GRANIT, sneakers SUPERGA (her -adlink), bralette H&M TREND

 

Denne uken står det nye sneakers fra Superga og nett fra granit som er høyest på ønskelisten. Ellers innser jeg at jeg trenger en steamer i hus ASAP! Det blir litt sånn "du vet du begynner å bli ganske voksen når du begynner å ønske deg ting som steamer". Haha Jeg har vært på jakt etter en praktisk steamer lenge, som også er litt fin (så rar er jeg). Steamere er jo så mye bedre enn strykejern, så det er noe som må inn i hus raskest mulig!

OPPSKRIFT PÅ MYKE PØLSE-/HAMBURGERBRØD

Å lage ting fra bunnen av, uansett hva det er har vært en stor hit hos meg. Alt smaker mye bedre med en gang det er hjemmelaget. Er dere ikke enige? Og nå som sommeren nærmer seg, er det ingenting som passer mer perfekt enn å dele oppskrift med dere på tidenes mest fluffy og digge pølse-/hamburgerbrød. Jeg fant oppskriften her. Disse smaker utrolig godt, er skikkelig luftige - men gjerne det som er det beste ved disse er at de også passer perfekt i matboksen som rundstykke om man har noen til overs. Jeg anbefaler å prøve disse med gulost og paprika eller agurk. yum

LIVINGROOM WANTIES

 

Annonselenker // JOTUN dark teal veggfarge, DESENIO fashion plakat, ELLOS skogens konge plakat, FLOS lysekrone (her), ELLOS lenestol, DECOTIQUE sofa (her), KID INTERIØR teppe, H&M dekorfugl, ELLOS bord, SELFIE FASHION mønstret pute, H&M HOME rosa fløyelspute, ELLOS globe, AMAZON coffee table books. 

 

 

Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde en stue som så slik ut; future livingroom goals altså! Grønne vegger, fylt med kule plakater og kunst på veggen, et dekorativt teppe,en svær sofa fylt med masse puter - og for ikke å glemme et stort sofabord fylt med masse magasiner og bøker for inspirasjon. 

TURBAN LOVE

WEARING:

ZARA beltbag og genser H&M TREND checked blazed NEW BALANCE sneakers, TRIBBEHAT BY BLANKA turban (min er kjøpt på B.Y.E STAVANGER)

 

 

Sjekk hva jeg har gått til innkjøp da; turban! Herlighet, jeg er helt frelst; disse er jo sååå kule at jeg har ikke ord. Mitt nye favorittaccessorie akkurat nå.

 

YOUTUBE SUNDAY: WITH WENDY

Hei søndag - og hei fint vær! Wow, endelig skinner solen, og det er så deilig!

Mellom slagene i både forberedelser til den ene og den andre eksamen tar jeg meg korte pauser for å finne inspirasjon til nye syprosjekter jeg kan ha i sommer. Jeg har så lyst å sy så masse fint, både av klær og interiør, så det å scrolle gjennom videoene til WithWendy er noe jeg gjør ofte når jeg trenger litt inspirasjon. With Wendy må være den personen jeg elsker mest på youtube; hun er kreativ, utrolig flink å lære bort via videoene sine, og i tillegg ekstremt flink. Funfact er at dette faktisk er dama som fikk meg til å bli hekta på sying; når sant skal sies har jeg kun sydd putetrekk til nå selv, noe som er litt for enkelt, og så snart jeg er ferdig med eksamen skal jeg gå til innkjøp av masse forskjellige tekstiler og bruke litt tid foran symaskinen. Jeg har store planer om å sy både bralettes, tulleskjørt og kimonoer i sommer.

 

 


 

FRIDAY MOODBOARD

FINALLY FRIYAY!

Rosa detaljer er det som møter meg når jeg scroller ned gjennom weheartit og pinterest i dag - og det slår jammen ikke feil! Håper dere får en fin fin fredag og en super helg! xx

ANINE BING X GINA TRICOT

MY FAVS!

 

Anine Bing må være min aboslutt favoritt it girl; hun er chic og har tidenes stil, og det beste av alt - hun har kommet med en kolleksjon for Gina Tricot. Anine har virkelig klart å lage den mest casual rocka kolleksjonen for Gina Tricot. Så mye kult

HINT OF YELLOW

WEARING:
NEW BALANCE sneakers H&M TREND bukse H&M øredobber og jakke ZARA veske/beltbag

 

Hint av farger nå som våren titter frem. Endelig begynner blomstene å springe ut og været begynner å bli varmere - noe som er skikkelig deilig, og jeg innser at det kanskje er på tide å oppfriske garderoben med litt mer farger; jeg er hekta på gul for tiden. Can u tell? ;) 

 

 

FANCY PANTS

SAY HELLO TO THE FANCIEST PANTS EVER

 

Jeg er litt over gjennomsnittet obsessed med denne buksa; jeg gikk til innkjøp av den sist uke da jeg måtte ha et antrekk til klassefesten vi hadde på fredag. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg var å så på den på H&M før jeg kjøpte den, men det var jammen ikke få. Flaks at det fantes én igjen i min størrelse da jeg ENDELIG hadde bestemt meg. Definitivt de mest comfy buksene jeg noen gang har hatt i klesskapet. 

 

WEEKLY WANTIES #17

H&M kimono, MARC JACOBS veske, CHANEL bok 

Mønster er det som trigger meg denne uken! De nye veskene fra Marc Jacobs er så kule, og jeg tror dette er favoritten som må inn i klesskapet! Detaljene er bare så lekre! I tillegg er det en kimono i linmix fra H&M trend som står høyt på ønskelisten; må ha

FAVORITTHJØRNET

... MY LITTLE OFFICE CORNER

Jeg skal ikke legge skjul på at mitt lille favoritthjørne her hjemme er mitt lille homeoffice. Det er her jeg bruker mest tid når det kommer til å tegne på plantegninger av drømmehuset, gjøre skolearbeid, og ikke minst fikle med mine egne små DIY prosjekter. Jeg har til og med begynt på en liten inspirasjonscollage der jeg har samlet litt forskjellig; små kort som er kjøpt fra upstairs, utprint fra weheartit og pinterest - for ikke å glemme søte små reklamefigurer som egentlig har vært for bruk til å teste ut parfymer. 

OPPSKRIFT PÅ DE DIGGESTE BOLLENE

 

God mandagskveld dere! Er dere klar for en ny oppskrift; Det er en god stund siden jeg delte en oppskrift med dere, så nå var det vel endelig på tide? I dag ble det laget boller her i hus, og like fort som de kommer utav ovnen blir de også spist - bollene blir alltid en hit, rett og slett fordi de er så latterlig gode. Den beste oppskriften på boller finner dere på Ida Gran Jansen's blogg (klikk her for å komme direkte til oppskriften) - de er så luftige, skikkelig fluffy, og rett og slett bare en bolledeig som aldri går galt. Ikke minst er oppskriften idiotsikker og veldig lett å lage.

 

WEEKLY WANTIES

H&M bukse, ZARA rumpetaske, KARTELL lampe (her - adlink)


Denne uken er det de kuleste jazzy buksene fra H&M, rumpetaske og en bourgie lampe fra Kartell som står høyt på ønskelisten. Rumpetaske har vært skikkelig inn en stund nå, og jeg tror jeg er bitt litt av basillen. Jeg har lenge cravet en gucci rumpetaske, men ikke noe jeg har vært villig til å investere i ettersom jeg ikke ser for meg at det er noe jeg kommer til å bruke daglig. Jeg kom over denne fra Zara med løvehoder på, så kul, at selvdisiplinen min streika helt og jeg bestilte den i de sene nattetimer. Haha!

SUNDAY AT HOME SPA

Det er ingenting bedre enn å ha skikkelig hjemmespa på en søndag! I dag har jeg brukt dagen på å vaske og rydde her hjemme, tatt ansiktsmasker og multitasket med å se litt for mange episoder med gossip girl på netflix og lest et hav av magasiner som har kommet i posten, som jeg ikke har hatt tid til å lese før nå. deilig!

Archive: Read more here » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018