I DON'T SWEAT, I SPARKLE


1. AFTER THIS, WE'RE GETTING PIZZA. HERE
2. THIS COULD BE VODKA. HERE
3. NIKE ROSHE ONE. HERE (ADLINK)
4. I DON'T SWEAT, I SPARKLE. HERE
5. SQUAT. HERE
6. NIKE SPORTSBRA. HERE (ADLINK)
 

 

Jeg har gått rundt og sagt til både meg selv og de rundt meg at jeg har ekstremt lyst til å begynne på yoga; men jeg får aldri fingeren ut til å melde meg opp på yogakurs, mye fordi jeg ikke vet hvor de har bra klasser og mye fordi jeg ikke tør! (pysa!) Spontant i går bestemte jeg meg for at nå skal jeg virkelig utfordre meg selv, så i dag har jeg gått til innkjøp av både yogamatte, nye treningstopper og hoppetau som en begynnelse! For ja, jeg har bestemt meg for å utfordre meg selv til både yoga og hoppetau trening. Her snakker vi skikkelig sporty vibes, og jeg gleder meg stort til å sette i gang allerede på mandag!

THE PERFECT SHADE OF GREY

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset
The shade is called urban escape.

 

Okei, så her om dagen skrev jeg om de tre fargene som jeg alltid går for i neglelakk - svart, nude og en berry tonet farge. Men herlighet dere, jeg har funnet den perfekte lysegrå fargen og jeg elsker den. Lakken er fra merket flormar og jeg kom over disse på europris til rundt 26 kr. Nesten gratis, det er helt sykt! Ikke nok med at jeg er helt obsessed med fargen i disse dager, men lakken er bare helt perfekt i både konsistens og dekkevne. Man trenger kun ett lag for å få den perfekte lakken på neglene. Det er jo en drøm i seg selv!

RIGHT NOW

I'M HAVING THIS DINING TABLE ON MY MIND. (AND IT'S AN OBSESSION)
 bildet er lånt fra vakkert A/S sine facebooksider.

Jeg har falt pladask for drømmebordet. I snart et år har jeg gått å siklet over dette helt fantastisk fine bordet som står til utstilling i favorittbutikken "vakkert" her hjemme i Stavanger. Jeg vet ikke hva det er med det; om det er det rustikkpregete svarte treet, eller om det bare er fordi det er svart. Haha. En vakker dag skal jeg ha dette bordet i spisestuen og jeg har store planer klar om hvordan jeg vil "style" det. 

ADLINKS// Chair HERE / Lamp HERE / Posters DESENIO.NO / Lysestaker/vaser LOUISE ROE / Le Sac En Papier ELLOS.NO
Glass ÅHLENS / Sitrusplante PLANTASJEN


Akkurat nå er jeg helt i skyene etter svart, sølv og blanke gjenstander. Ghost chair stolene er en soleklar favoritt, rett og slett fordi de er så elegante, men også utrolig tidløse. Sammen med et par friske grønne planter og blomster av forskjellige slag blir det en komplett og ikke minst drømme spisesonen i stua! I'm in love...

SMASHED

mmmmm...
Hei torsdag! Jeg innså nettopp at klokka allerede er halv 3 - shit! Denne dagen har gått altfor fort og selvom jeg startet dagen allerede klokka 5 i morges (på en fridag!) har jeg gjort overraskende lite. Jeg har så og si kun spist et par smashed avocado toasts, daffet rundt i koseklærne og lest i Eirín Kristiansen sin nye bok. Den er så inspirerende og virkelig et masterpiece i seg selv; jeg som er typen av å kun kjøpe coffeetable books til pynt og særlig lite glad i å lese bøker (les: jeg har ikke tålmodighet nok) ble helt oppslukt fra første stund. 

MATTE ON MY LIPS

 

GOT THEM IN THE COLORS 
ROSE TEA & RICH RED

Den siste tiden har dette med matte lepper vært en stor hit. Jeg er også litt bitt av basillen og foretrekker alltid matte lepper fremfor glossy. 

Da jeg var i Danmark i fjor sommer kom jeg over et stort utvalg av ELF produkter til en utrolig billig penge - for ja, ELF er vel det merket som er billigst. Jeg kjøpte mine til rundt 30(!) kr; er ikke det en sinnsykt bra pris, så vet ikke jeg.

Disse matte lipbulletene er mine favoritter og jeg bruker de aktivt så og si hver dag. Jeg elsker den rosalilla fargen til hverdags og den rød mer til festlige anledninger. De er så fine begge to, holde lenge, i tillegg til at de ikke virker tørkende på leppene.

SNEAKERS ON MY MIND1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER


Jeg personlig sverger til sneakers rett og slett fordi det går til alt og fordi det er utrolig komfortabelt på beina. Nå som våren er her og sommeren nærmer seg med stormskritt har jeg laget meg en liste over alle sneakersene jeg vil putte inn i garderoben min. Over ser dere mine topp 9 absolutt wanties akkurat nå.
 

10 THINGS I LOVE ABOUT EVERYDAY LIFE

WATCH TV-SERIES

Jeg elsker TV-serier. Det å ligge under dyna med macen, netflix og et glass pepsi max (og godis!!) på søndagen slår aldri feil. Akkurat nå er jeg hekta på The Carrie Diaries - hvorfor har jeg ikke sett den før? 
 


BEING SILLY

Man kan da ikke være like seriøs hele tiden - det kan da ikke være bra! Kan det vel?
 


COFFEE AND CATCHING UP

Kafélivet er jo så utrolig koselig. Det å møte venninner over en kopp kaffe er så koselig. Noe som jeg har et stort mål om å gjøre mer av dette året!
 


WHITE BEDSHEETS

Våkne opp om morgenen i en seng med hvitt sengetøy er det beste jeg vet. Jeg er HELT forelsket i mitt hvite jewel sateng sengesettet fra Kid interiør. Dere bør prøve det ut! Det er magisk. 
Kan kjøpes HER (Eller i butikk såklart😉)


LOOKING FOR INSPIRATION

Scrolle nedover pinterest, instagram og weheartit er noe jeg må gjennom hver dag. Det er få gang på dagen med litt inspirasjon er så givende - man får nesten et lite ekstra kick i hverdagen.
 


DISCOVER NEW MUSIC

... And listening to it. No more words needed.
 

Photocredit: weheartit.com


SHOPPING

Som de sier "shopping is cheaper than therapy". Oh yes, for det å fornye klesskapet er jammen meg en sann nytelse i seg selv. 
 


SCENTED CANDLES

Duften av brennende lys. Det gir så mye stemning i seg selv - og det beste av alt er å ta et langt bad i badekaret med duftlys, dempede lys og musikk. Yes please!
 


TIVOLI

Okei, så er kanskje ikke Tivoli det som skjer alltid i hverdagen. Men det er vel verd å ta med allikevel? Jeg ELSKER tivoli og karuseller - man blir jo aldri for gammel for det!!
 


WANTING TO DISCOVER NEW ARCHITECTURE

Stavanger har vel ikke akkurat noe særlig arkitektur å by på, men det å drømme seg bort i reising og det å få oppdaget ny arkitektur slår aldri feil. 
 HVA ELSKER DU MED HVERDAGEN?

MY KIND OF ART

ART FROM DESENIO.NO


SAY HELLO TO MY NEW WALL ART!

Jeg elsker kunst, men allikevel er ikke jeg personen som er utrolig glad i malerier. Misforstå meg rett, jeg ELSKER gamle malerier og jeg blir så utrolig fascinert, men slik kunst drar man for å se på museer, ikke hjem i stua. 

Jeg er veldig basic av meg; jeg elsker svart hvitt bilder og ikke minst skriftkunst. "More issues than vogue" har lenge vært en stor favoritt, så da jeg fant den på desenio ble jeg så hoppende glad at jeg trykket på bestill hjem knappen før jeg knapt hadde tenkt meg om to ganger. Haha. Til mitt forsvar fikk jeg den i gave av mamma. Er ikke hun snill? Årh, jeg er så fornøyd!

GO TO NAILPOLISHES

 

A RED-ISH ONE, A NUDE ONE AND A BLACK ONE!

Jeg er den type jente som ikke klarer å leve uten neglelakk og opp gjennom årene har jeg samlet meg en liten "kolleksjon" bestående av uttallige farger; noen jeg har brukt én gang, et par ganger eller de som er standarder for meg.

Uavhenging av sesong er det disse tre fargene jeg går for: black, nude og en berry-toned neglelakk. Disse er så standard, klassiske og går til hvert antrekk. Mine er fra Chanel, Dior og &other stories. For ikke å glemme er også kvaliteten på dem fantastiske og holder supergodt på med en god top coat over!

MINE SERIEFAVORITTER

Det finnes så mange TV-serier der ute; ulike sjangere og ulike målgrupper. Som den serie-junkien jeg har blitt den siste tiden (haha, guilty as charged) så har jeg klart å ramse opp en god del som har blitt mine absolutt favoritter, spesielt nå i det siste!
 


​SEX AND THE CITY

Det tok meg mange år før jeg fikk meg til å se sex & the city. Ikke spør meg hvorfor, men jeg har på en måte aldri trodd at den skulle fenge meg. Jeg husker den eneste grunnen til at jeg kjøpte med meg hele seriepakken fra platekompaniet fordi de hadde 3 for 2 og jeg hadde allerede plukket med meg de to sesongene jeg manglet av Pretty Little Liars. Dama i kassen anbefalte meg på det sterkeste å ta med en til, bare fordi da fikk jeg en gratis - og som alle andre elsker jeg jo å få ting gratis. Jeg stod å snakket med dama i kassen lenge om hva jeg skulle velge før jeg brøt ut "eh, jeg har faktisk aldri sett sex & the city - burde jeg ikke sett den?" og jeg fikk jo selvfølgelig til svar "jo, den er sååå bra! DU MÅ SE DEN!" så da endte jeg opp med den og angrer ikke et sekund. Jeg var nok ikke skikkelig inni det fra første stund, men jeg ga den en sjanse og ELSKET den såpass at jeg slukte alle sesongene på no time; sex & the city til frokost, til studiejobbing osv. Jeg klarte ikke la være å skru av TV-en.

I serien møter vi Carrie Bradshaw og hennes venninnegjeng. Carrie Bradshaw, som er fortelleren av historien i seriern, jobber som freelance skribent i New York og skriver såklart spalten "sex and the city" der hun skriver om personlige opplevelser. I serien møter vi hennes vennegjeng på 4 og opplever deres singelliv i storbyen.
 


GOSSIP GIRL

Min absolutt største favorittserie noen gang. Jeg er sikker på at jeg har sett hver en episode sånn 10 ganger; Jeg var så hekta på et punkt at jeg kunne mange av replikkene utenatt. Haha.

I serien møter vi upper east ungdommene i New York. Her er det ingen hemmeligheter som blir holdt hemmelig av den ukjente bloggeren "gossip girl" som poster hver minste detalj på sladderbloggen sin.
 


THE CARRIE DIARIES

Før det var sex and the city var det jo bare "lille" Carrie Bradshaw. I denne serien får man et innblikk av livet til Carrie i tenårene der hun veksler mellom å være high school student, starter i å være intern i et advokatbyrå, men ender opp å bli intern for Laurissa Loughlin i motemagasinet "The Interview".

Denne serien kom jeg over lenge før jeg faktisk begynte å se på sex & the city. Jeg husker jeg så sånn 5 minutt en gang og fengte meg lite da, men da jeg for en liten stund siden tenkte at jeg skulle gi den en ny sjans var jeg solgt med en gang. Lite visste jeg om at det faktisk handlet om Carrie Bradshaw fra Sex & the City i sine "yngre" år. Her snakker vi om å følge med altså! Haha. flaut
 


FASHION BLOGGERS AUSTRALIA

Her møter vi 5 av Australias største blogger og får følge dem gjennom events, shoots og every day life. Nokså samme konsept som bloggerne her i Norge.

Denne serien sendes forsåvidt på E! kanalen, men man kan også se noen av episodene (hele episoder) på youtube. Søker man det opp på google kan man også finne nettsider som man kan se det på. Skeptisk som jeg er tør jeg ikke prøve meg på nettsider og holder meg til youtube. Haha
 


CAKE BOSS

Er du like entusiastisk med sinnsyke(!) kaker som meg er dette programmet for deg. Serien handler om Carlo's (også kjent som Buddy) bakery der vi får innblikk i de ekstreme (vil jeg si) mesterverkene av noen kaker han lager. Alt fra svære krokodiller til haier, til bygninger osv. Han er virkelig super, og man blir helt fascinert av å bare tune det inn på TV.
 


​THE MILLIONAIRE MATCHMAKER

Denne serien dere, DEN ELSKER JEG! Jeg har aldri opplevd å se et realityprogram som er så hysterisk morsomt. Patti er nok den frekkeste personen jeg har opplevd på TV noen gang, for er det noen som ikke er redd for å si akkurat det hun mener så er det henne! 

Serien går ut på at vi får innblikk i Patti sitt byrå som driver en såkalt "milionaire club" hvor hun finner matcher og spleiser gjennomsnittlige jenter sammen med millionærer.
 


SER DU PÅ NOEN AV DISSE SERIENE - OG HAR DU EVENTUELT NOEN SERIER Å ANBEFALE MEG?

THE SHACK

 

 


WHAT: RESTAURANT 
WHERE: Finnes både på Tasta (Froastølveien 2A, 4027 Stavanger) og Mariero (Breidablikkveien 6, 4017 Stavanger)
PRICE: £££££
I RECOMMEND: Mr. Cheese


Probably the best burger I've ever tasted!


Say hello to my new fav restaurant. Jeg har lenge sett reklame på blant annet facebook om denne restauranten her, men har aldri før tenkt over å ta turen dit for å spise. The shack er vel egentlig et nokså nytt(?) konsept her i Stavanger, og bare det å komme inn i restauranten er en fryd. Jeg kjenner interiørhjertet mitt bare blir litt småforelsket bare av å tråkke inn, for konseptet deres er helt rått! Mørkt treverk, brennmerker i bord og krakker, oljetønner og et stort skjelett av en okse - her snakker vi om å trø inn i rene Wild West - og jeg DIGGER DET!

Restauranten har utallige forskjellige menyer av burgere og en meny for ribbe og kyllingklubber - alt etter hva man ønsker. Burgerene er medium stekt og helt himmelsk. Denne restauranten får definitivt en terningkast 6 av meg!! 👏

MY NEW FAVE ONLINE SHOPBuy now or cry later
 


Say hello to my new fav webshop ever; Modemusthaves.com! Jeg kom over siden i dag da jeg scrollet meg gjennom et par andre blogger og kom over vodka vannflasken som jeg har vært på jakt etter så lenge nå! Shit, den må jeg bestille hjem når jeg får lønn!

De har virkelig så utrolig mye kult til enhver anledning, og ikke minst utrolig mange kule klær for blant annet chill og trening! Gjett om jeg skal gå amok her når jeg endelig får fingeren ut og melder meg på yogakurs! 

ps: nei, dette er ikke reklame eller annonse. Jeg skrev kun om dette fordi jeg selv elsker siden!

MASTER THE FLATLAYS

Flat lay har lenge vært en stor greie innen foto. Jeg forstod først greia med dette selv da jeg begynte å se på fashion bloggers australia for et par år siden da det startet på E!. Vi vet alle at mesteren innen flat lay der var Margaret Zhang; for er det noe hun kan, så er det kunsten å kunne flat laye produkter.

For mange kan flat lay være vanskelig; man vil liksom få det til, men hva søren gjør man? Her er derfor mine tips:


SET UP

- Hvordan ser produktene ut ved siden av hverandre? 
- Blir det for rotetet?
- Funker proporsjonene sammen?
- Komplimenterer fargene hverandre?
- Rette linjer? (Ligger noe skjevt?)
- Er det noe som overstyrer alt?
- Er det nok "pusterom" mellom produktene i bildet?

 

BACKGROUNDS

White is always a good idea. Det å gå for en hvit bakgrunn gjør det så mye lettere, og ikke minst renere. Å ha mye mønsterbakgrunner kan fort ødelegge og bli too much. Marmor er også en god idé; også utrolig populært.
 

HOW MANY PRODUCTS?

Hvor mange produkter man bør bruke kommer an på hva man ønsker med flatlay-bildet. Man kan lett bruke alt fra ett produkt og opp til 100 (om man ønsker det). Men helst mer enn ett produkt. 

LAYERING

Selvom de fleste ikke bruker særlig mye produkter oppå produkter (om det gir mening), er det ikke noe i veien for det. Ønsker man f.eks å legge magasin oppå magasin - så er det ikke noe som sier at det ikke går an, spør du meg!
 

THE ANGLE..

You know; It's all about the angle. 

Jeg er nok ikke den eneste som generelt sliter med å finne den perfekte vinkelen når det kommer til fotografering; ikke bare meg selv, men også når jeg skal ta f.eks ta flat lay bilder. Det er faktisk vanskeligere enn man skulle trodd.

Mitt beste tips er å stå med kameraet rett over og se rett ned - slik får man virkelig et "rett på perspektiv" som jeg selv liker å kalle det. Pass på å stå slik at vinkelen blir rett og at bildet ikke blir skjevt - bommer man kan man alltid fikse det opp senere; det er tross alt slike ting man f.eks har photoshop til!


 

Sist, men ikke minst;

PRACTICE, PRACTICE... DID I SAY; PRACTICE?

Øvelse gjør mester. Finn ut hva som passer best for deg og hvilke måte du liker å gjøre det på. Finn inspirasjon på nettet, vær en liten copycat; prøv å gjenskap dem og øv på ulike sammensettinger - og så ta bilder av dette. Slik får man øvd seg og man får det mellom fingrene og man blir bedre etter hvert! For til syvende og sist skal man jo kunne være kreativ og ha det gøy med det!

OPPSKRIFT: TACOSALAT

DET DU TRENGER TIL SALATEN:
- 1 ISBERGSALAT
- 1 AGURK 
- 1 RØDLØK 
- 1 STOR RØD PAPRIKA
- CA 2 FEDD HVITLØK 
- 1 GLASS MED MILD SALSASAUS
- 1/2 PAKKE MAJONES
- 1 BOKS RØMME
- 1 STOR GRILLET KYLLING ELLER 400 GR KYLLINGFILET
- CA 1 PAKKE MED PASTASKRUER
- 1 PAKKE TACO SPICE MIX


SLIK GJØR DU:

1. START MED SAUSEN: 1 boks rømme, 1 pakke taco spice mix, 1 glass mild salsasaus, 1/2 pakke med majones. Bland dette godt i en bolle og sett det til side. 
2. Kutt opp isbergsalaten, agurken, paprikaen, Rødløken og finhakk hvitløksfeddene og bland dette godt sammen. 
3. Kok opp pastaskruene etter pakkens forklaring og stek kyllingfileten eller rens den grillete kyllingen.
4. Til slutt blander du pastaen og kyllingen i salaten og heller over sausen og fordel godt rundt i hele salaten.
 

Server gjerne sammen med hvitløksbrød og nachochips med ostesmak! Ellers er nanbrød også utrolig godt til (tro det eller ei!)❤

 

Happy friyay! Jeg starter helgen med å dele en oppskrift som er min absolutt favoritt og har vært det i mange år nå, nemlig mamma sin oppskrift på tacosalat. Håper dere får en finfin fredag og ikke minst helg, så skrives vi.. xx

15 WARDROBE Q'S

I går kveld fikk jeg ikke sove om det smalt, så jeg satt oppe og tenkte ut noen nye spennende blogginnlegg og kom opp med blant annet denne taggen. Jeg syns det er så utrolig gøy med tags, så inspirert av mange andre beauty og fashion tags kom jeg opp med min egen lille 15 wardrobe Q's! Her har dere mine svar


 

1. HVA ER DITT ABSOLUTT BESTE KJØP?
Jeg har så mye jeg jeg er fornøyd med. Jeg er VELDIG fornøyd med birkenstockene mine, leo sneakersene fra New Balance, min Chloé look-a-like fra Lindex og camel coaten min fra Monki. Mine all time favs akkurat nå! Jeg klarer ikke velge ut et plagg!

2. HVA HAR DU I GARDEROBEN SOM DU ELSKER, MEN ALDRI BRUKER?
Hatten min, som jeg kjøpte bare fordi jeg skulle på studietur til Paris. Haha. Kan vel heller ikke klage når jeg fikk den til 29 kr på lindex! (bonuspoeng in my heart!). Jeg elsker hatter og syns det er så fint - skulle bare ønske jeg hadde guts nok til å traske rundt i det i gatene her hjemme i Stavanger, men jeg får spare den til storbyferiene!

3. HVA ER DITT GO-TO PLAGG?
Enkle svarte skinny jeans. Du ser meg som oftest ikke i annet. Jeg har skrevet mange ganger at jeg bare ELSKER molly jeans fra Gina Tricot, og det er fortsatt min store favoritt!

4. FAVORITT MUST HAVE BASIC?
Det må være en helt enkel hvit eller svart tee.. Kan aldri gå feil med det, og ikke minst kan det jo styles med det meste.

2. HVILKEN KJENDIS SKULLE DU ØNSKE DU HADDE GARDEROBEN TIL?
Det må definitivt være Olivia Palermo sin garderobe. Jeg ELSKER virkelig stilen til den dama, hun har så mye fint!!

6. HVA ER DET NYESTE PLAGGET I GARDEROBEN DIN?
Det er denne genseren fra Zara. Jeg kjøpte den vel egentlig først og fremst fordi jeg syns teksten var utrolig ironisk, men jeg har også lenge hatt lyst på en hvit genser med en form for quote. Denne var jo utrolig morsom - så why not.

7. FØLER DU AT DU MANGLER NOE FOR Å FÅ GARDEROBEN COMPLETE?
En Chanel hadde ikke gjort noe. Ellers har jeg et stort ønske om et par faux leather pants, minst 100 par med sneakers, en svart turtleneck til, en nude bikerjacket og ikke minst en faux fur - så er jeg fornøyd.. Tror jeg

8. DET MEST FARGERIKE DU HAR I GARDEROBEN?
Det må være dette smykket her! Har aldri brukt det, men det er jo så fint, så jeg håper virkelig jeg snart får anledningen til å style det og bruke farger *hjelp!*

9. HVIS DU KUN KUNNE HATT ÉN FARGE I GARDEROBEN RESTEN AV LIVET, HVILKEN VILLE DET VÆRT?
Black (cause it's always a good idea!)

10. HVA ER DET ELDSTE DU HAR I GARDEROBEN?
Det må være denne veska her! Denne kjøpte jeg på Zara for 4,5 år siden da jeg var på klassetur i Berlin når jeg gikk i 3. vgs. Jeg syns den var så fin og skikkelig sparkly, at jeg rett og slett ikke kunne gå i fra den i butikken. Den er veldig lite brukt og står bare til pynt på kommoden, dessverre - men jeg håper virkelig at jeg får anledningen til å bruke den igjen ASAP!

11. HAR DU ET PLAGG DU HAR SLITT UT OG KJØPT NYTT - GANG PÅ GANG?
Her igjen får jeg skryte litt av Molly jeans! Faktisk det plagget jeg kjøper gang på gang. De er så fantastisk gode at jeg aldri kommer til å gå for noen andre jeans igjen. 

12. HVILKET KLESPLAGG I GARDEROBEN TROR DU ANDRE FORBINDER MED DEG?
Oi.. ææææh.. Pysjbukse? Haha.. For sannheten er at jeg omtrent lever i pysjbuksa mi når jeg er hjemme. Ellers vil jeg tro svarte jeans - for det er jo ikke et sjokk at jeg ALLTID går med det enten når jeg er ute eller er på jobb.

13. HVA ER DITT BESTE GARDEROBETIPS?
Alltid ha et system, det gjør det så mye lettere for deg selv! Også; tynne hengere. Jeg ELSKER mine fra Søstrene Grene som koster rundt 2,66(?)kr pr. stykk.. Snakker vi billig eller? Dessuten får man jo plass til så mye mer også med slike tynne hengere.

14. HVA ER DET DU ANGRER MEST PÅ AT DU KJØPTE?
Det må være den lange cardiganen i mohair fra H&M. I seg selv er jo kjempefin og jeg ELSKER fargen, fasongen og alt med den - Men den klør og stikker uansett hvor mange plagg jeg har under at jeg rett og slett ikke klarer å bruke den.

15. FINN ET KLESPLAGG SOM STARTER PÅ DEN NEST SISTE BOKSTAVEN I NAVNET DITT OG FORTELL OM DE(T). 
Therese. Her må jeg vel si sneakers! (BOMBE!) Faktisk det første jeg kunne komme på! Haha. Men ja, sneakers dere. Favoritt skotype og så og si det eneste jeg går i til hverdags!! Jeg har en hel ønskeliste over sneakers jeg ønsker meg for tiden. 


KOPIER DEM GJERNE OG LA MEG FÅ SE DINE SVAR! 😉 xx

MY SIGNATURE SCENT

 


JOYFUL TUBEROSE
 


For en stund tilbake gikk jeg tok for Marc by Marc Jacobs' daisy dream parfymen min, som også har vært den eneste jeg har brukt etter at jeg fikk den for 2(?) år siden. Det å bruke et par hundre kroner på en ny flaske var ikke i nærheten av et alternativ for meg akkurat nå, ettersom det ikke er helt innenfor mitt budsjett ATM. 

Parfymene fra Zara har jeg lenge vært nysgjerrig på, men aldri en gang luktet på dem i butikken en gang. Etter mye om og men falt jeg for deres joyful tuberose ettersom det var en lukt som jeg var utrolig meg. Til 99kr hadde jeg ikke store forventninger om at den skulle sitte på i lang tid, men det gjør den så absolutt. Jeg er så fornøyd - virkelig en perfekt en for meg!

WEARING MY FAV COATCONVERSE shoes / GINA TRICOT jeans / H&M shirt / MONKI coat / ACNE STUDIOS scarf / 
DAY BIRGER ET MIKKELSEN bag

 

xx

APRIL LUST LIST: INTERIOR


adlinks//    PUTEPUTER H&M & HER / LAMPE HER / BORD HOUSE DOCTOR / KOPP IKEA / LYSESTAKE HER / BILDE DESENIO 

Selvom våren nærmer seg med stormskritt og det er alle disse vårlige fargene som kanskje skulle komt inn i hjemmet har jeg allikevel hjertet i mer nøytrale og kalde toner akkurat nå. Her er mine absolutte cravings når det kommer til interiør denne måneden; bordet og lampen er høyest på ønskelisten! Love them

GIRLY DIYS FOR YOUR HOME

CHANEL TRAY

Inspirasjonsbilde er fra pinterest


DET DU TRENGER ER:

- Et serveringsbord eller serveringsfat 
- Hvit eller svart maling (alt etter hvilket farge du har på bordet). Ønsker man å være økonomisk med malingen får man god maling på søstrene grene til en mye lavere pris enn på Panduro. + malepensler
- Tape
- Utprint av Chanel-logo + bokstaver
(gå på google search og finn både logo og skrift - så får man den riktige)
- Serveringsbord fra bohus. HER


SLIK GJØR DU:

1. Finn frem saks eller tapetkniv og skjær ut logo + skrift.
2. Sørg for at det ikke ligger skjevt plassert. Tape på logo og skrift der man ønsker det og trace rundt med f.eks ett kritt eller annet som er lett å få bort om man ikke skulle bli helt fornøyd.
3. Når man er fornøyd begynner man å male først over strekene man laget når man tracet, begynn deretter å fyll inn. Se an hvor mange lag du trenger.

Om man ønsker andre merker enn Chanel kan man f.eks male hele bordet orange og lage det om til et Hermés bord! Da anbefaler jeg å pusse ned bordet og bruke møbelmaling. Dette finner man blant annet hos Clas Ohlson, eller så kan man bruke jotun interiørmaling.CHANEL VASEInspirasjonsbildet er fra pinterest


DET DU TRENGER ER:

- Utprint av Chanel parfyme logo (finner du på pinterest HER)
- En vase
- Lamineringsmaskin
- Saks (evt. kuttemaskin)
- Lim eller dobbeltsidig tape
- Vase fra f.eks IKEA. HER

 

SLIK GJØR DU:

1. Kutt ut parfymelogoen (evt. bruk en linjal og marker rundt med blyant hvor du vil klippe - om du ikke har tilgang til en kuttemaskin).
2. Laminer logoen og klipp ut.
3. Lim på vasen enten med lim eller dobbeltsidig tape. Jeg anbefaler dobbeltsidig tape, da dette ikke lager søl og stygge merker på vasen.COFFEE MUGS


Bildet er fra pinterest.


DET DU TRENGER ER:

- Kopper i forskjellige størrelser og forskjellige fasonger.
- Malepensler og maling
- Kopp fra f.eks IKEA. HER


SLIK GJØR DU:

1. Finn frem koppene og mal på. Så lett er det! Syns man selv at man ikke er stødig på hånda og ikke ønsker å male frihånds dotter, kan man lage forskjellige sirkelstørrelser i photoshop og printe ut og lage sjablonger som hjelp. DINING TABLE

Bildecollagen er fra pinterest.


DET DU TRENGER ER:

- Planker
- Malekost + beis
- Bordben


SLIK GJØR DU:

Denne er nesten litt selvforklarende. Veldig lett å lage; alt du trenger å gjøre er spikre sammen litt planker og feste ben på + beise bordet. 

Bena får man kjøpt på Ikea.

 

 

NOEN SOM BLE INSPIRERT TIL Å BEGYNNE PÅ NOEN AV DISSE IDEENE I HELGEN?

PRODUCTS I'VE USED UP

Da jeg fant denne scruben på & other stories i København i fjor sommer stod jeg lenge å vurderte med meg selv "skal jeg kjøpe med meg en, eller skal jeg ikke? Men den er jo så god, alle snakker jo så varmt om den" og før jeg visste ordet av det grabbet jeg med meg en og stilte meg i kø i kassen. 

Den stod nok en stund på kommoden på soverommet før jeg faktisk begynte å bruke den, men virkelig - det er den beste scruben jeg noensinne har prøvd. Kornene er så utrolig fine og er skikkelig god til å fjerne død hud og etterlate kroppen utrolig silkemyk. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lukten av den, men den lukter utrolig søtt - noe som jeg personlig liker veldig godt.

 

Selvom jeg har begynt å bli veldig glad i mange parfymer av Zara sin kolleksjon er nok DAISY DREAM fra Marc Jacobs en all time fav hos meg! Denne her lukter så enormt godt, og for ikke å glemme designet på flasken. Denne har jeg faktisk stående som dekor her hjemme, selvom det ikke er mer igjen av den - skikkelig fin flaske!
 

SHEA BODY WHIP fra The Body shop er nok en av de beste body lotionene som jeg personlig har prøvd noen sinne. Jeg kjøpte den for ganske lenge siden, men begynte ikke å bruke den før i høst. Denne her brukte jeg også en stund som håndkrem og hadde den med meg over alt hvor enn jeg gikk. Denne her lukter også helt himmelsk, har en slags nøtteaktig lukt som jeg bare ELSKER!
 

All time fav når det kommer til shaving produkter. Jeg har lenge hatet disse her skum-greiene og så og si ikke brukt noe når jeg har barbert leggene - helt til jeg begynt å abonnere på Shai-boxen. Denne her er virkelig fantastisk og kommer aldri til å gå over til noe annet ever again. Når det er sagt syns jeg også shai høvlene er on point og beste jeg har prøvd!! 👌
 

Denne her har fått meg til å gi slipp på fuktighetskremen før jeg legger meg. Jeg vet ikke om det er riktig måte i følge alle disse beauty guruene. Men denne her er så fuktighetsgivende, og jeg vil også påstå at denne her er utrolig god for problemhud. Denne her har jeg allerede brukt opp et par av og er blitt mitt go to og must have i sminkeveska!
 

Dette må jo være den mest omtalte sminkefjerneren som noengang har eksistert, eller? Alle brukte den i en periode og sa så mye bra om den, men helt ærlig; det er ikke en favoritt hos meg - selvom jeg har vært gjennom ganske mange av den. Jeg syns personlig ikke den er noe god til å fjerne sminke, ettersom jeg ALDRI får fjernet all sminken med den. Derimot syns jeg at den er utrolig god på fukt. 


 

SKAPPELBRØD

 Hei dere! En liten oppdatering på matfronten for i dag vil jeg nemlig tipse dere om mitt nye favorittbrød. Jeg personlig er ikke særlig glad i brød man kjøper i butikken, så jeg ble nesten litt over gjennomsnittet glad da mamma skulle i gang med brødbaking. Denne gangen ble det skappel brødet som ble testet ut, og det ble fort en stor favoritt hos meg. Oppskriften er også utrolig enkel og smaker helt himmelsk, så det er vel en grunn til å teste det ut i seg selv.

Oppskrift og fremgangsmåte kan dere finne på Maria Skappel sin blogg, her!

THE PERFECT LEATHER JACKET


Say hello to my new baby! Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte faux (ofcourse) skinnjakken og endelig fant jeg den på H&M! En utrolig flott skinnjakke til en billig penge nå til våren slår aldri feil! Denne er i alle fall min store kjærlighet i klesskapet akkurat nå. Jeg er så fornøyd!

TODAYS MOODBOARDHAPPY TUESDAY!

HAVE A GOOD ONE <3

 

 

HOW I EDIT MY INSTAGRAM PHOTOS

En stund nå har jeg vært utrolig oppslukt av appen "facetune". Det er så og si den eneste appen jeg daglig bruker til redigering av blant annet instagram bilder. Generelt redigerer jeg ikke særlig mye; mest lys, skygge, kontraster og farger. 

Jeg har alltid sagt til meg selv at det å bruke penger på apper er ikke noe jeg kunne se for meg at jeg kom til å gjøre, men da jeg leste og hørte mye bra om denne kunne jeg nesten ikke dy meg og måtte prøve den ut selv. Appen koster rundt 39 kroner om jeg husker helt riktig, ikke galen pris - og heller ikke noe dårlig kjøp. Man vil strengt tatt aldri angre på at man brukte et par kroner på denne appen.
 


Det jeg liker så godt med appen er at det ikke er noe hokus-pokus å bruke den, man finner så lett frem til innstillinger og den er såpass brukervennlig at man skulle tro den var idiotsikker. Og om man ikke finner helt utav det, så finnes det utrolig mange tutorials i menyknappen, det finnes også bilder allerede inne på appen som man kan øve seg på og få instrukser underveis i redigeringen - hvor genialt er ikke det?
 


Det finnes en rekke ting man kan gjøre med appen; smoothe ut med smooth tool, har man gule tenner man ønsker å gjøre hvite kan man gjøre det. Man kan til og med skjule kviser, endre på størrelsen på nese, lepper osv. Å endre på nese eller slike ting er aldri noe jeg har gjort selv, og kommer aldri til å gjøre det, men muligheten er der jo.

Jeg er 100% sikker at det ikke er en ting man ikke kan gjøre med appen!

 


Min favoritt er å bruke lighter funksjonen under lightning - spesielt til instagram. Jeg føler at bildene blir den lysheten jeg selv ønsker, og ikke minst hjelper dette også på om man har en grålig hvit bakgrunn man ønsker å lysne og få mer hvit enn hva man klarer å få til med whiten toolen. 

Dette verktøyet med lys finner man forresten under filters!
 

HER KAN DERE SE NOEN EKSEMPLER PÅ FORSKJELLER DEN GJØR


           FØR                ETTER

Ved cafébesøk er jeg kanskje ikke alltid så glad i trefargen på bordet. Jo lysere tre, jo bedre i mine øyne - såklart liker jeg det rustikket og bordet er jo utrolig fint i seg selv, men det passer liksom ikke helt inn i instagramfeeden. World war problem much? Haha, noen som er med meg?

Jeg pleier å redigere bordfargen i mange tilfeller - det tar tid, men jeg tar meg tid til det for å få det akkurat slik jeg vil ha det. Bildet kastet mye lys i seg selv, og gjorde den ene siden litt mer grålig enn andre steder - jeg valgte å beholde det, og legge til et lite parti under kaffen også, for å få det ujevnt - kanskje litt rart å si det, men som oftest er tre ujevne, og det er noe jeg personlig liker - når alt ikke er helt "on fleek".

Her brukte jeg først whiten tool først, og så gikk jeg inn med toner, fant den grå-brune-hvite fargen jeg ville ha og la til parter med den. 
 


FØR                                                                       ETTER


På disse to bildet brukte jeg faktisk bare lightning tool. Ikke en sinnsyk forskjell egentlig, men man føler kanskje at gjenstandene i bildet popper mer frem jo lysere bildene er. Jeg elsker det i alle fall slik.HAR DU EN FAVORITT APP?

I'M BACK

Hei igjen blogg.no! Den siste tiden har jeg vært skikkelig frem og tilbake med hvor jeg selv ønsker å være; da jeg gikk over til nouw mistet jeg motivasjonen helt til både skriving, foto og i det hele tatt motivasjonen til kreativiteten ettersom jeg følte responsen var ekstremt dårlig i forhold til her. Nå er jeg tilbake her på min gamle blogg og håper virkelig dette kan hjelpe på motivasjonen; for det å kunne se på kameraet og dataen uten å ha noen som helst idé om hva jeg har lyst til å skrive om er virkelig en frustrasjon. Nå er jeg tilbake som aldri før og håper virkelig motivasjonen følger med..

xx

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits