APRIL FAVORITES


 

Jeg kan ikke tro at denne måneden også er over. Sommerferien nærmer seg med stormskritt og været blir bare bedre og bedre for hver dag! 

Denne måneden har bestått av favoritter som zero yoghurten fra Tine, under eye serum fra Clinique og for ikke å glemme løsnegler fra H&M. Disse tre topper nok favorittene for denne måneden og har vært tidenes life savers for min del!
 

 

Hva har vært dine favoritter for april måned?

SMASHED AVOCADO TOAST 

God morgen torsdag! Med studiedag i dag tok jeg tiden til å lage en ekstra god frokost. Jeg vet at smashed avocado toast har lenge vært en stor hit over hele verden, så i dag tok jeg steget på å lage det for første gang! Generelt elsker jeg avocado, så dette har blitt en ny favoritt!! Yummy


Her er min vri: Stek brødskivene litt på kver side på pannen med litt olivenolje for å få en saftig og crisy toast. Smør så på litt knust avocado. Voilá!

 

HVA ER DIN FAVORITTFROKOST?

A LITTLE BIT FRESHER


Det mest irriterende jeg vet om er negler som flasser, knekker og generelt neglelakk som flasser av etter bare 1 dags bruk. Oppi en ekstrem travel periode er det ikke alltid like lett å sette seg ned hver kveld for å fikse neglene så den siste tiden har jeg blitt utrolig glad i falske negler. Så klart er nok ikke dette det heldigste man kan gjøre mot neglene våre, men hva gjør man vel ikke for å se mer fresh ut?

Jeg liker godt H&M sine fordi de er så utrolig enkle å sette på, i tillegg til at dette er et veldig billig alternativ om man ikke kan ta seg verken tid eller råd til å gå til en profesjonell å få gjort det. Ulempen derimot er at disse ikke varer så lenge, men allikevel holder de lenge nok til neglen har grodd såpass at det begynner å se stygt ut med den voksende neglen under!

 

STUDENT HOUSING

De to siste årene hvor jeg har bodd her i min bittelille leilighet har gått så utrolig fort. Jeg klarer nesten ikke se for meg at om under to måneder er eksamen levert, alle tingene er pakket og jeg er på vei hjemover igjen til Stavanger.

Det å bo på en såpass liten plass har vært utrolig krevende; man får plutselig utrolig mye rot, man føler at man aldri har plass til noen ting eller har plass til å kunne jobbe, men allikevel ville jeg aldri ha byttet ut denne plassen mot noe som helst annet i løpet av studietiden jeg har hatt!
Leiligheten min var helt ny da jeg først flyttet inn. Jeg ble totalt forelsket med en gang jeg kom inn og fikk se hvor nytt og stilrent det var. Det er så åpent om hvordan man kunne gjøre det, og med meg midt i min altfor rosa periode ble det innredet med rosa i form av dekor, kjøkkenutstyr, glass osv. 

Planløsningen er egentlig ganske enkel. Jeg har sett mange eksempler på folk som har en stor dobbeltseng og har nesten ikke plass til noe annet. For meg hadde det aldri vært noe koselig å fått besøk her da, ellers får man heller ikke utnyttet plassen til det maksimale. Jeg valgte derfor heller å innrede med en sovesofa - så her slår man virkelig to fluer i en smekk; fra soverom til stue og omvendt på under 5 minutter!

 

Bor du i studentbolig, i så fall; Trives du?

SMOOTHIE IS

 

Smoothie er som tidligere nevnt på bloggen noe av det beste jeg vet i hele verden. Som regel pleier jeg bare å kaste oppi de type fruktene og bærene som jeg føler for der og da og ender av og til opp med litt for mye enn det som var planlagt. Et godt alternativ til smoothie som er til overs er å lage det om til is. Alt du trenger er noen små glass og noe som du kan stikke nedi som da blir ispinnen om du ikke har sånne isbeholdere. Jeg brukte faktisk bare noen som sugerør og det funket faktisk bedre enn jeg noengang kunne forestille meg!

Dette er så utrolig enkelt og ikke minst sunt. Nesten farlig å ha slike liggende i fryseren! 

 

Lager du is selv? Isåfall; hva har du i dine?

FOR MY FUTURE WALK-IN

Jeg vil påstå at alle jenter har en stor drøm om et stort hus med et stort walk-in closet. 

Mitt typisk drømme walk-in vil se noe slikt som dette ut: 

 

Det er et stort rom med mye plass til både klær, sko og annet tilbehør. Det er fylt av kontraster i hvitt, sort og gråtoner, men bryter gjerne opp med litt farger og det har gjerne det rustikke og skandinaviske preget. 

 

Syverstolen som er designet av Arne Jacobsen (stolen på bildet helt opp i venstre hjørnet) er nå endelig kommet i rosa og en veldig dyp blå (om jeg ikke tar helt feil) som jubileum i 2015 og feirer hele 60 år på markedet! Det er sjeldent jeg blir så gira som jeg ble da jeg oppdaget dette og har store planer om å investere i en i løpet av sommerferien. Jeg har kun sett den på bilde til nå, men den ser virkelig utrolig nydelig ut og klarer ikke vente til jeg får tak i en selv!!

 

- SMOOTHIE -Smoothie er noe av det sunneste man kan lage, om man gjør det på riktig måte. Jeg personlig er helt frelst i smoothie og drikker det altfor ofte; enten om det er til en rask frokost, et mellommåltid eller bare for ekstra kveldskos. Jeg blender som regel inn frosne bær (ca 1 glass jordbær og 1/2 glass blåbær), et beger med yoplait yoghurt og blendet det ut med vann. Virkelig den perfekte sunne og syrlig smoothien. Om man føler for det er også greit om man tilsetter et par isbiter; dette fungerer best om man velger friske bær fremfor frosne i smoothien.

 

- FLOWERS -

 

- Tokyo vibes  -

 

Ingenting er som en skikkelig sommerfølelse med blomstertrær. Dette fantastiske treet fant jeg da jeg gikk en tur rundt carl berner og kunne ikke dy meg med å ta opp telefonen for å knipse et par bilder. Dette treet skriker virkelig Tokyo og jeg klarer ikke vente med å reise dit neste år!!

- IT'S FRIYAY! -


God fredag dere! Det er så fantastisk å våkne opp og føle seg ekstra bra! I går tok jeg velfortjent helg så det å kunne våkne opp i dag uten den skrikende vekkerklokken var helt fantastisk. Jeg har brukt morgenen min til å slappe skikkelig av med den siste utgaven av costume + costume living. Jeg var så heldig å kapre med meg siste eksemplaret de hadde i butikkhyllene da jeg var innom matbutikken i går! Flaks

Jeg skal bruke siste dagen på en liten shoppingrunde på let etter det perfekte paret med sandaler for sommersesongen; Jeg har funnet meg et par jeg liker fra H&M så jeg håper bare jeg klarer å finne et par i min størrelse! Lene Orvik har også kommet ut med ny kolleksjon for bikbok som ble sluppet i dag, så det er også en ting jeg må få med meg i dag! 

Håper dere nyter dagen, så skrives vi! 

A LITTLE BIT DIFFERENT

Før jeg gikk til skolen i går for litt selvjobbing og småjusteringer på forrige oppgave fikk jeg knipset et par bilder. Det var utrolig fint lys i leiligheten, så det måtte jeg bare benytte meg av! Jeg har lenge lengtet etter å ha en header på bloggen, fordi den har tross alt manglet "det lille ekstra" - om man kan kalle det slik. Jeg kom i alle fall frem til denne etter mye om og men og justeringer; jeg syns den er veldig enkel, veldig meg og ikke minst syns jeg den beskriver meg veldig godt da denne inneholder både interiør, klær, rosa og glitter. 

 

Hva syns dere om headeren?

 

DO IT YOURSELF SUNDAY

... fra et smykke til mange

 Det du trenger er:
Valgt smykke 
Små ringer
Litt større ringer + "hengsler" - eller hva man nå kaller disse. (De store ringene + hengslene kommer i en pakke sammen.)
En tang; Dette for å åpne ringene og presse dem sammen igjen. 

 

 

Start med de små ringene; Her gjelder det å lage en rekke som er ca like stor som den originale. Det som også kan være et clue her er å se an lenden på smykket ettersom noen kan ha litt kortere kjede enn andre, så ønsker du et litt langt smykke må du ha litt lenger lenke. Hvordan sette dem sammen? Åpne ringene med tangen, før en ny ring innpå og klyp igjen med tanken . Så enkelt er det, og så fortsetter du til ønsket lengde. 

Når du er ferdig tar du bare å trer lenken innpå kjedet før du avslutter med å ta en stor innpå enden. Den store er til å kunne hekte den på med hengselen, slik at det er større åpning for dette. 

 

PS: Det vil såklart være en liten fargeforskjell fra lenken du har laget og den som hører til smykket. Men dette vises som regel aldri heller! 

Ikke samme smykke, men samme prinsipp!

 

 

Har du prøvd denne metoden med dine smykker før?

RED MY LIPS

 


Visste du at April måned er markeringen for å vise at man er mot seksuelle overgrep? Det går nå rundt kampanjen "Red my lips" der konseptet går ut på å gå med røde lepper for å markere at man er mot seksuelle overgrep.

Hvert år blir mange - altfor mange etter min mening -  kvinner utsatt for seksuelle overgrep og i verste fall drept. Seksuelle overgrep er ALDRI en kvinnes skyld, men selve samfunnet! Jeg syns det er utrolig synd at vi jenter/kvinner ikke skal kunne føle oss trygge uansett hvor man er og støtter såklart kampanjen! Du kan lese mer på facebook her

 

MARCH BEAUTY FAVORITES

Innlegget inneholder sponsede produkter

 

 

Mars måned har bestått av en liten håndfull med favorittprodukter! Dette er produkter som jeg har blitt forelsket i utrolig kjapt denne måneden, men også har en del av disse vært mine trofaste "beauty weapons" en stund. Jeg er så fornøyd med hver og et av disse produktene og kunne ikke ha skrytt nok om dem - for de fortjener virkelig mye oppmerksomhet alle og en hver!

 

Hva har vært ditt favorittprodukt den siste måneden?

 

WISHLIST FOR APRILadlinks Trench coat HERE / Yoga mat: Stella McCartney for Adidas / Trio Bag: Celiné / Ring HERE / Apricot Dior Nail Polish / Puma sneakers HERE / Knit: Anine Bing 

Hello April.. Påsken i år har vært mitt lateste punkt og jeg klarer ikke å innse at det allerede er torsdag! Jeg har tilbragt de siste dagene i sofaen foran peisen med radio og strikketøy - snakk om å leve den perfekte pensjonisttilværelsen! Jeg er i all hast med å bli ferdig med min første skappeljakke før jeg reiser tilbake til Oslo og er allerede halvveis! wihuuu!

 

I April måned for meg står det rosa, svart og hvitt på ønskelisten. Jeg er på jakt etter det perfekte sneakers paret i hvitt og har blitt helt forelsket i dette paret fra Puma. Trenchcoaten fra Asos hadde heller ikke vært så dum - ei heller Celiné Trio bag i sort. Jeg tror jeg lett kan kalle månedens ønskeliste for "If I had a million dollar"-list. hihi

Håper dere nyter påsken, så skrives vi! 

 

HVA HAR DU PÅ ØNSKELISTA FOR DENNE MÅNEDEN?

 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits