THE RUBZ

 

DEN PERFEKTE DETALJ TIL ANTREKKET I SILIKON OG METALL! 

 Mitt nyeste medlem av accessories-samlingen min! Jeg kom over disse her i går da jeg var innom Buster sammen med mamma. Jeg måtte såklart gå til innkjøp av et i rosa, men hvit og lys brun står også på ønskelisten akkurat nå.

 

BIRDY

Gina Tricot: Tee & Jenas / Coat & Necklace: H&M / Tamaris: Shoes 

 

SMÅ ØYEBLIKK KAFFEBARHei fredag! I dag hadde mamma fri og ettersom vi hadde mye på planen for dagen tok vi like greit lunsjdate på Små Øyeblikk Kaffebar. Dette er en av de beste kaffeene som Stavanger har å by på! Den er så liten og koselige, utrolig flinke ansatte og ikke minst har den en avslappende atmosfære. De har også verdens beste mat her som virkelig er til å anbefale på det sterkeste; Jeg sier bare gulrotkake og Club Sandwich.. YUM!For ikke å glemme har de også et lite utvalg i interiør fra merker som Kähler, Bloomingville og Nicholas Vahé. Her har jeg blant annet fått bestilt den nyeste Kählervasen i sølv som kommer i slutten av april/begynnelsen av mai og jeg storgleder meg!!Hvor: Randaberg sentrum, Randabergveien 378

Hvordan komme seg dit: Kjør til Randaberg Sentrum.Det finnes utallige parkeringsmuligheter her!

Pris: ??? (3/6)
Score: ♥ (6/6) 

LIGHT COLOURS FOR SPRING

H&M: Skjorte / Tamaris: Sko / Jeans: Gina Tricot / Cardigan trend: H&M /

Selvom det været kanskje ikke strekker helt til for ballerina sko enda har jeg ikke klart å dy meg. Jeg har lenge lengtet etter å kunne ta frem favorittparet fra Tamaris fra skohyllene og i dag utnyttet jeg sjansen til det fulle. 

A TOTAL MESSWHEN HAVING A MESSY DESK IS YOUR KIND OF THING
Det siste året har jeg lært at rot er mitt system, og det rareste av alt er at jeg faktisk har lært meg å trives i mitt eget rot; er man vant til det klarer man alltid holde styr på alt og ikke minst finne ut hva man trenger til en hver tid. 

Som student ved et kreativt fag, og da særlig interiør blir det mye rot; man har et altfor mange tusjer som ligger å flyter utover, et penal med 1000 forskjellige penner, blyanter og farger der, fargeviften her, skissene og plantegningene ligger som overalt, og ikke minst alle tekstil - og materialprøvene man skal ha til en hver tid.

NOEN SOM KJENNER SEG IGJEN?
 

INSPIRATION OF THE WEEK 

Inspiration of the week, here we go.. NEW LOVE

Goood mandag alle sammen! Jeg vil starte uka med å tipse dere om det som har blitt mitt beste kjøp ever, og det er nemlig noen hårstrikker jeg plukket med meg fra Accessorize her om dagen!

Jeg har lenge vært drittlei av hårstrikker som ryker bare du ser på dem, faller utav håret ditt mens du ikke har tid til å dille med håret, selvom det kun tar deg maks 10 sekund å samle håret i en dult. Hverdagsproblemer og irritasjonsmomenter, vet dere! Haha 

Jeg er så forelsket i disse "hva enn de nå kalles"-strikkene og vet i alle fall at jeg ALDRI kommer til å gå tilbake til de vanlige mer! Disse har både et godt feste i håret, lugger ikke og viktigst av ALT, de er så fleksible! Hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle falle pladask for et par hårstrikker, men jeg er så obsessed og frelst at jeg har ikke ord. Denne jenta skal i alle fall på mer strikkeshopping og samle opp et lite lager! 

BLUE IS MY HAPPY COLOUR

 

THE BRIGHTEST BLUE I'VE EVER SEEN!

 


Pilgrim: Ring / Essie: Chills & Thrills

Blå har definitivt blitt min nye happy colour. Den er så fin til vår, syns jeg, og ikke minst er blå en farge som går til det meste! I går ble neglene lakket med favorittlakken fra Essie i fargen Chills & Thrills, som i mine øyne er verdens fineste farge og ikke minst verdens fineste lakk! 

 

 

THURSDAY TIPSEGGS AND VEGGIES FOR BREAKFAST

 

THE PERFECT BRUNCH

 Min oppskrift på en perfekt start på dagen.
Det ble en altfor sen frokost på denne fronten i dag. Jeg legger ikke skjul på at jeg er utrolig distré av meg og når jeg først ikke skal ut av dørene dropper jeg lett frokosten, selvom det er favorittmåltidet mitt. 

I dag ble det derfor en ekstra god brunch med en blanding av knekkebrød med eggerøre og gode, sunne karbohydrater. yummy

MINE SS15 MUST HAVES

Endelig kan vi legge bort de tykke klærne og gjøre plass til mye nytt i skapet. Denne våren er det pasteller, svart og hvitt som står øverst på min ønskeliste; Jeg drømmer om kimonoer i fleng, sunnies fra FWSS som tok pusten fra meg da jeg gikk forbi butikkvinduet til Rolfsen/Vanessa i Stavanger og sandaler fra Birkenstock. Måtte våren og sommeren bli like bra og varm som i fjor!

 


Sunnies: FWSS // Bag: Gucci // Sandals: Birkenstock // Kimono: Ganni // Trench Coat: By Malene Birger

 

Hva er dine must haves for SS15?

BLACK AND CAMELCubus: Poncho / Monki: Shoes / Gina Tricot: Molly Jeans / Never Denim: Turtleneck / Daniel Wellington: WatchMK INSPIREDMin strikkeglade mamma har vært så snill og strikket et Michael Kors inspirert skjerf til meg!! Det har blitt en ny favoritt i skapet og nå står også genseren høyt på ønskelisten, så den tror jeg at jeg skal prøve meg på selv!! 

 

 

TWO TO FOLLOW

Til daglig leser jeg enormt mange blogger og de fleste er norske. Jeg vet ikke helt hva det er med meg og utenlandske blogger - for helt ærlig, det er så mange bra; men allikevel er det ingen som har "caught my attention" helt. Jeg har kun 2 utenlandske blogger som jeg leser daglig og som jeg har vært fast leser av en stund nå:

 

SONGOFSTYLEAimee Song aka Songofstyle har jeg switchet daglig innom helt fra dag én med blogglesing. Jeg elsker stilen hennes og ikke minst oser det av perfeksjonisme og kreativitet over alt hun gjør. 

 

PASSIONSFORFASHIONDanske Christina Duehamn aka passionsforfashion begynte jeg å lese for rundt 2 år siden og har vært daglig innom bloggen hennes siden. Jeg elsker stilen hennes, og ikke minst elsker jeg å se bilder fra hjemmet hennes. Smaken hennes på både interiør og mote er så utrolig kul, og ikke minst er jenta så utrolig kreativ, og gir meg stadig nye ideer til hva jeg vil gjøre selv; enten om det er nye interiør dekorelementer/møbler eller om det er accessories.

 

 

 


HVA ER DIN ABSOLUTT FAVORITTBLOGG? 

TESTED THESE PRODUCTS

Sponset innlegg

 

Dere vet ikke hvor spent jeg har vært på dette innlegget - jeg har tross alt jobbet med dette en stund og ENDELIG er det ferdig!

Som dere vet (dere som har fulgt bloggen en stund) så ble jeg sponset av Aspire Brands for å teste noen produkter fra Formula 10.0.6, LipSmackers, I love... cosmetics og batiste og her er endelig resultatet:

 

FORMULA 10.0.6

  

GET YOUR GLOW ON: dette er en peel of ansiktsmaske som sier at den skal booste trøtt hud på bare noen få minutter, og ikke minst skal den ta bort døde hudceller, minske porer og breakouts. 

Denne er jeg så utrolig fornøyd med at jeg har ikke ord. Jeg ble så og si frelst fra første stund og jeg fikk til og med mamma med meg på å teste denne ut for å høre hennes mening. Jeg kan vel si det sånn at vi var ganske enige begge to.

Det jeg liker spesielt godt med denne er at den tørker ut problemene og minimerer problemene etter noen få bruk. Selv om den tørker ut huden syns jeg allikevel at den gir fuktighet - noe som for meg er et stort pluss og ikke minst føles huden så utrolig myk og "lett" etter at man har brukt den!

 

♥♥♥♥♥♥ (6/6)BATISTE:


Jeg har lenge vært stor fan av batiste og for å være helt ærlig er batiste den eneste tørrshampoo produsenten jeg har testet ut og vært trofast til de siste 3 årene. Jeg syns generelt disse er utrolig gode og er virkelig ens bestevenn når man ikke har tid til å vaske håret om morningen.
BLOOM:
 Dette er vel den av de to jeg likte minst. Personlig syns jeg denne lukter ekstremt kunstig og er heller et nødstilfelle-alternativ. 

♥♥♥♥♥ (1/6) 

 EDEN:
 Lukter så ekstremt godt at jeg ikke har ord! Denne har vært min trofaste følgesvenn og blitt med meg overalt i veska den siste uken. Jeg virkelig ELSKER denne her!


♥♥♥♥♥♥ (6/6) 

Alt i alt syns jeg disse fungerer godt begge to.


LIP SMACKERS:

 

Lip balms er jeg enormt kresen på generelt, og jeg hadde glemt ut hvor gode LipSmackers sine virkelig er ettersom jeg av en eller annen merkelig grunn la den på hylla for en periode.  Disse her er helt himmelske og både lukter og smaker (hihih) godt - men viktigst av alt mykgjør de leppene utrolig godt.


APPLE: ♥♥♥♥♥♥ (6/6)
ORANGE: ♥♥♥♥♥♥ (4/6)


(rangeringen er etter hvordan jeg liker duftene/smakene).I LOVE... COSMETICS:MANGO & PAPAYA: Denne her lukten er uten tvil helt fantastisk og har vært en av luktene jeg har sverget til så lenge jeg har brukt såpene i I Love ... serien! Det jeg liker spesielt godt med denne såpen (og generelt såpene fra I Love ... Cosmetics) er at lukten sitter igjen en god stund etter man er ferdig i dusjen!


♥♥♥♥♥ (5/6)

 

 

 


MINE FAVORITTER I ALT:

De produktene som nådde opp på topp var definitivt Formula 10.0.6 Get your glow on, LipSmackers Chupa Chups Apple og Batiste Eden. 


 

 

 

Hva syns dere om innlegget?

 

 

Ps: Ærlige meninger

DIY IDEAS: INTERIOR

TREE CANDLEHOLDERS / TABLES:


Du trenger:
Noen tykke små trestammer
Telys
Boremaskin
Maskeringstape
Gullspray - Kan kjøpes på Panduro; ønsker du å spare mye penger anbefales det å kjøpe billakk i gull fra biltema :)

Hvordan gjøre det:
Start med å sage av valgt lengde og bor hull slik at man kan stappe et telys nedi. (har du en handy far, stefar, kjæreste, bror, nabo eller generelt en handyman i nærheten - BRUK HAM, for alt han er verdt!). Ta maskeringstapen og plasser den rundt stammen; her kan du velge om du ønsker rette linjer, skrå linjer der gullsprayen skal være mer på en annen plass enn den andre og du velger også hvor tykk den er. Avslutt med å spraye et par lag med gullspray og la tørke i et par timer før de tas i bruk. 
PS: Anbefales å gjøre utenfor! I motsetning til lysestaker er det også kult å bruke disse som bord - da så klart med noen større trestammer. Tre gir et rustikt preg til interiøret, og ikke minst er det utrolig nordisk og rett å plassere i et hvert norskt hjem syns jeg!

 

 

WATER COLOUR PICTURES: 


Det du trenger er:

En pc, printer og ark
En ramme - gjerne kjøp en billig og fin ramme fra IKEA


Slik gjør du det:
Søk på f.eks "Chanel bottle water colour" på google, eller hva du måtte ønske. Finn ønsket bilde og print det ut i riktig størrelse slik at det passer i rammen. Voilà!!

 

 

PALLEBORD: 
Det lenge omdiskuterte pallebordet har vært utrolig hot i hjemmet veldig lenge nå, og personlig syns jeg det er så utrolig fint! Det eneste du trenger er en palle og evt maling - om du ikke ønsker å beholde den slik som den er. Usikker på hvor du skal få tak i en palle? Som oftest vet foreldre om noen som kan få tak i paller, evt. går det an å få kjøpt paller på f.eks jysk - her selger de dem billig. Om jeg husker riktig fra da jeg jobbet i bedriften tror jeg vi solgte dem for rundt 20 kr stk (noe som er utrolig billig!). Skal pallen males anbefaler jeg å gå for en nøytral hvitfarge ettersom at de fleste andre skjærer i en annen tone som f.eks gul, blå osv, noe som oftest kan føre til at det ser litt skittent ut - og hvem vil da det? Her anbefaler jeg også 9918 klassisk hvit fra jotun - nøytral tone - og har NCS-kode: S0500-N!

 

 

 

 

Håper dette innlegget ga dere litt inspirasjon til nye dekorelementer i hjemmet! 
HVA SYNS DU OM INNLEGGET?

 

 

Bildene er lånt fra weheartit

BLACK/WHITE/GOLDBanco by Camilla Pihl: Shoes / Gina Tricot: Molly Jeans / H&M: Coat & Shirt / Mango: Necklace / Marc by Marc Jacobs: Bag


Hei lørdag! H-E-R-R-E-G-U-D som det regner, det har høljet ned i mange dager nå, så i dag måtte jeg dy til assistanse fra mamma som holdt paraplyen over kamera og kamerastativet mens jeg fikk knipset antrekksbilder fra gårsdagens antrekk! Jeg var en liten tur ute på byen med et par venninner der vi startet med dinnerdate på Egon før vi gikk over på Beverly og tok et par drinker før vi dro hjem. Når sant skal sies var jeg hjemme før klokka slo 12 ettersom jeg skulle opp tidlig i dag for å være med mamma rundt omkring! 

 

PAULINA ARCKLIN'S HOME

 

Da jeg hadde altfor god tid (som jeg alltid har) før praksis satte jeg meg inne på Steam med en kopp caffe mocca og fikk lest gjennom de tusen bladene som har samlet seg opp de siste ukene. Tiden går virkelig så fort for tiden at jeg ikke har til å tenke før det plutselig var blitt helg igjen. Jeg er ivrig leser av Vakre Hjem og interiør og kom over artikkelen om Paulina Arcklin's hjem. Aldri hadde jeg hørt navnet på dama eller hørt hva hun holdt på med, men allikevel hadde jeg sett noen få bilder fra hjemmet hennes, og jeg har alltid vært så fascinert av interiøret. Det er helt fantastisk og ikke minst mindblowing; for meg er dette perfeksjon på det høye planet og dette er virkelig en stil som gir meg et ekstra hjerteklapp. 

 

 

 

LOVE IT!

 

 

Bildene er lånt fra bloggen hennes. Den finner du HER

LUKSUS VS. BUDSJETT

 

 

Jeg har i dette øyeblikket innsett hvor vanskelig det er å finne en leppestift som er dyrere - for det finnes jo? Haha, jeg streifet nettet rundt for å finne en, men som regel var de fleste til samme pris. Merkelig? Jepp! Så leppestiftene ble i samme prisklasse. Obs: Variasjon i pris kan selvfølgelig forekomme ettersom de fleste nettsteder/butikker ofte kan ha forskjellig pris på produktene utenom kjedebutikkene! 

MARCH WANTIES

 


Hatter, smykke og bukse: H&M / Kjole: Ganni / Sko og veske: by Malene Birger / Trench Coat: Lindex / Øredobber: Nordstrom

 

 

Duse farger, svart, striper og faux leather står på ønskelista mi denne måneden.
Hva har du på ønskelista di for mars måned?

CASUAL

  

Coat: Bikbok / Jeans & Shirt: H&M / Sneakers: Din sko / Earrings: Glitter

 

Gårsdagens antrekk ble en smule casual, men allikevel elsker jeg dette antrekket og har definitivt blitt favoritten min! Jeg er blitt helt forelsket i lyse farger - det er jo tross alt snart vår! Regnet har også høljet ned her hjemme de siste dagene, noe som har ført til lite antrekksbilder, men heldigvis var det en liten pause på ca 30 min, noe som gjorde at jeg kastet på meg antrekket fra i går for å få knipset et par bilder!

 

Hva syns du om antrekket?

BRIGHT SHOES

Sneakers fra Din sko

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits