hits

DET SISTE

Endelig lørdag, og endelig helg! Gud så deilig. Hva gjør dere i dag? Jeg har ruslet litt rundt i byen og spist lunsj sammen med mamma. Skikkelig kvalitetstid. I mangel på hva jeg faktisk kunne skrive om i dag (og faktisk inspirasjon til å finne noe som helst kreativt) ble jeg inspirert til å svare på spørsmålene Lene Orvik hadde lagt ut på bloggen sin. Håper dere syns det er gøy å lese sånn her - for det syns hvertfall denne jenta! Hihi. 

 

 

HVA VAR DET SISTE ...

Klesplagget du kjøpte?

Det må være den basic svarte genseren jeg kjøpte på MSCH da jeg var i København! Så deilig i stoffer, og ikke minst å ha på! Er så fornøyd; garantert så kommer den til å bli brukt mye fremover :)Skjønnhets-produktet du kjøpte?

Hehehe, du mener vel skjønnhetsproduktene?? #Sorrynotsorry. Jeg kjøpte jo så mye når jeg var i København på en og samme tid, men det siste jeg så på, og som jeg også kjøpte med meg var et par sheet masks fra sephora.. Herregud, så herlige de er å ha på etter en lang og hektisk dag.

Du gjorde før du gikk hjemmefra idag?

Hoppet i klærne og tok på meg litt sminke.. 

Bildet du lika på instagram, og hvorfor?

Det må være noen av illustrasjonene til @iamnoyes. Hvorfor? Fordi dama er RÅÅÅ til å tegne! Anbefales virkelig å følge henne; herregud. Jeg dør litt invendig! Gjett hvem som skal ha tak i noen store prints fra henne i nærmeste fremtid?  


Du googlet? 

Kenzo.. For å finne en veske som jeg angrer meg i hjel på at jeg ikke kjøpte da jeg fant den på salget i København på deres department store på Illums. Umulig å finne på nettet :( åårh, er det ikke typisk... Kanskje grunn til å reise tilbake med en gang? hehe
 

HVA VAR DEN SISTE ... 

Filmen du så?

The intern. Jeg virkelig elsker den filmen, og jeg syns nesten at Robert De Niro er den søteste mannen på jord; han er bare så herlig i den filmen at jeg nesten smelter litt. Haha

Låta du hørte på?

Hard times av Paramore. Den er så kul, og den går på repeat særlig i bilen. 

SMS-en du har mottatt?

Jeg sender og mottar aldri sms lenger. Det går mest i enten snapchat eller messenger. Haha. Men siste melding jeg mottok var et skjermbilde av mamma sin melding med en hentekode fra Zara i tilfelle hennes telefon skulle gå tom for strøm. Haha.

SMS du sendte?

Det må være meldingen hvor det står: "Hahah. Ja" avsluttet med to emojis med sedler med vinger (hvis dere forstår hvilke jeg mener) som ble sendt til sjefen min. Haha..

Boka du leste?

Fast eiendom rettsforhold. Haha! Livet mitt består av ikke annet enn pensumbøker for tiden. 

Drinken du bestilte i baren?

Det var gin og lemonade. Jeg er ikke så fan av drinker, men alltid hatt lyst til å prøve gin og tonic.. Kan ikke akkurat si at jeg var fan og hos meg falt det ikke i smak. 

NÅR VAR SIST DU ...

Danset?

La oss bare si at jeg A-L-D-R-I danser. Så sist? Aner ikke.

Gråt?

Årh, jeg gråter hele tiden, blir så fort rørt av mindre. Haha. Men hmm.. sist jeg gråt, jeg husker faktisk ikke? Tror det må være 

Hadde krampelatter? ? 

Det må være av en vlog jeg så på youtube av den danske bloggeren Christina Dueholm. Altså, den latteren på ungen hennes er jo bare tidenes herligste, dere nesten se selv. Herregud så skjønt, jeg har ikke ord. Dere finner vlogen her.

Sang karaoke?

Haha, aldri. Jeg elsker å synge, men det gjør jeg heller i bilen, ikke noe karaoke på meg altså. 

Ble Starstrucked?

Når jeg gikk forbi Gucci butikken i København.. Rar ting å bli starstrucked av? 
 

HVA VAR DIN SISTE OPPTUR

Opptur?

Å endelig få litt ferie og dra til København. Jeg hadde jo ikke hatt ferie på over 3 år når jeg dro til København, og det å faktisk få et lite avbrekk fra alt var virkelig så etterlengtet. 

Nedtur?

Når det var på tide å dra hjem fra København. Haha. Altså, når man koser seg så mye i storbyen, og turen går mot slutten, da kjenner man nedturen begynner å sige innpå! Kunne vart litt lenger; men sånn er det når man må tilbake til hverdagen.

Moteopplevelse?

Årh hmmmm, jeg aner ikke. Tror ikke jeg har hatt noen.. 

Skuffelse?

Jeg tror ikke jeg har hatt noen. Jeg blir veldig sjeldent skuffet, så her er jeg faktisk helt blank dere. Tro det eller ei.

Reise?

København, og som jeg savner byen allerede. 

SOME NEW GOODIES

... From Copenhagen

MSCH lue og chuncky hoops, SEPHORA sheet masks og håndkrem, MARC JACOBS primer, & OTHER STORIES tynne øreringer og skrubb, H&M ansiktsmaskekost, URBAN DECAY single eyeshadow, foundation, concealer og setting spray, THE BODY SHOP matcha tea mask, eye rollerJeg kjøpte egentlig overraskende lite mens jeg var i København, rett og slett fordi jeg prøvde å styre unna butikker man har her hjemme i Norge, og heller fokusere på de butikkene man ikke har. Jeg brukte jo en halv evighet blant annet inne på & other stories og Sephora; noen av de butikkene jeg MÅ innom når jeg kommer over disse. Jeg hamstret med meg skrubber fra & other stories (som faktisk er mine absolutt favoritter) og en haug med sheet masks og litt ny sminke for å teste ut fra Sephora. Endelig fikk jeg også tak i Urban Decay sin naked skin foundation; men til min uflaks klarte dama som hjalp meg med å finne riktig farge, gi meg feil farge. Altså, ærre mulig? Haha. Heldigvis er den bare hakket for mørk, så jeg krysser fingrene for at den vil passe bedre nærmere sommeren. 

BACK FROM COPENHAGEN

He-rr-e-guuud! Sist uke dere, den bare fløy av gårde, og før jeg fikk puste var det torsdag og jeg var klar for en aldri så liten helgetur til København! Verken macen eller skolebøker ble med, rett og slett fordi jeg virkelig trengte et lite avbrekk fra ALT - for å samle energi og ikke minst inspirasjon, noe som førte til at jeg ikke fikk oppdatert bloggen mer enn en gang sist uke; det er jo faktisk krise! Anyways! København dere, jeg vil påstå det er verdens fineste by, og ikke minst er det så mye å gjøre her, at jeg hadde trengt et par dager til her - det hadde hvertfall ikke slått feil! 

Kamera var såklart med til København, og som alle andre som har vært på tur er jeg allerede i gang med en liten København guide til dere med litt tips til både aktiviteter, mat og ikke minst shopping, og jeg håper dere er like gira på meg som dette! Haha. Stay tuned!

MY NEW FAVORITE ACCESSORIES

Hei mandag! Har dere hatt en fin helg? For min del gikk helgen litt for fort, og før jeg rakk å puste var det søndags kveld, haha! Det var duket jobbhelg på meg denne helga, og etterfulgt av klassefest med litt for mange runder beerpong (ikke for å skryte, men gjett hvem som vant mest 'a. Haha), med byen etterpå. Jeg går jo aldri på byen, rett og slett fordi jeg begynner å føler meg kanskje bittelitt for gammel for den slags (så kjedelig er jeg), men lørdag var virkelig hyggelig! 

.. Anyways, si hei til mitt nye absolutt favoritt accessories da dere; årets hottest trend, nemlig pannebånd. Årh, jeg får så gossip girl vibes at det skulle ikke være mulig, og jeg er hekta allerede - jeg må virkelig få flere! De er jo så fine, og ikke minst gjør det et hvert antrekk hakket kulere. Jeg kjøpte mitt hos B.Y.E som ligger i Stavanger sentrum, disse går jo like kjapt ut av butikk så de kommer inn fikk jeg vite, så om du vil ha tak i må en gjøre det ASAP! 

 

HVA SYNS DU OM DENNE TRENDEN? YAY OR NAY? 

 

PLANTER SOM ER ENKLE Å TA VARE PÅ

La oss snakke om planter da dere; hvor mange er vi ikke skyldig i å ha drept gjennom årene? Selv er jeg en selverklært supermester i akkurat dette, og jeg har ikke akkurat tallet på hvor mange, men det er ikke få. Opp gjennom årene har jeg erfart meg at planter er noe vanskelig greier; enten så drukner man dem fordi man er dritredd for at de skal visne bort, eller så glemmer man dem helt bort. Men er det en ting som er helt sikkert, så må det være at grønne planter er det mest dekorative en kan ha i hjemmet. Det er jo så fint, og i tillegg er de også med å lage et bedre innemiljø... Uansett, her om dagen kom jeg over denne perfekte guiden til grønne planter som forteller veldig enkelt hvilke behov de forskjellige plantene har.  Altså, pinterest har så og si svaret på alt, og denne passer virkelig perfekt enten om en er nybegynner med planter, eller har mer erfaring. (BILDE FRA PINTEREST)


 

 

WANTS OF THE WEEKEND #2

H&M SILKESHORTS FOR LOVE AND LEMONS BH (her - adlink) &OTHER STORIES ØRERINGER

 

Høyest på ønskelista mi denne helga! 

COLORFUL NAILS


 

HAPPY FRIYAY DERE! Endelig helg, eller hva? Men herregud, for en dag; jeg må nesten fortelle dere. Da jeg skulle ut en tur tidligere i dag for å gjøre et par ærend sammen med mamma var det full utrykning som møtte oss på vei til butikken. Det var full kaos overalt, og vi skjønte først ingenting. Etter en stund fant vi ut at det var en mann som hadde prøvd å ta selvmord ved å hoppe fra brua. Altså, herregud, snakk om en dramatisk dag. Helt ærlig er jeg glad jeg ikke var vitne til når det skjedde og at jeg føler meg "heldig" som var i området litt senere enn på tidspunktet skjedde. Det er nesten litt trist å tenke på hvilke skjebner man har i livet, og jeg håper virkelig at personen det gjelder får den hjelpen som behøves, og ikke minst pårørende! Så langt jeg vet klarte de HELDIGVIS å redde personen før det var for sent. 

Anyways. I dag var det tid for å endelig fikse neglene igjen. Jeg har sett denne trenden lenge på instagram med forskjellig farge (gjerne rødtoner og rosa sammen) på neglene, og jeg syns det er sååå fint! I tillegg er det jo så vårlig og man får nesten litt sommerfølelsen bare av å fornye neglelakken bittelitt! Jeg brukte en veldig dus rosatone fra Essie i fargen, en klassisk rødfarge fra isadora og ikke minst en all time fav fra zoya i en vinrød farge! Og så klart brukte jeg en topcoat som gjør at lakken tørker på null komma nix - det anbefales hvis du også er en av de som hater å vente på at den skal tørke ferdig. Kombinasjonen er bare helt perfekt spør du meg! 

10 TING JEG VIL GJØRE I FEBRUAR

 

Bilder fra weheartit.
 

REISE TIL KØBENHAVN
Gjett om jeg har nedtelling! Jeg setter meg på flyet allerede 15. denne måneden, og gjett om det gledes. Planene for hva som skal gjøres mens jeg er der er allerede klare, og jeg har så mye forskjellig som jeg vil se! Jeg håper virkelig jeg klarer å krysse av alt på lista.

FINNE TILBAKE TURGLEDEN
Å gå tur er noe av det mest befriende jeg vet om - og i det siste hadde jeg tidenes turglede før den fort forsvant igjen. Jeg tror det har noe med været å gjøre, for det har ikke akkurat vært på sitt beste, senest igår begynte det å snø, noe som var deprimerende nok i seg selv. Haha!! I løpet av februar håper jeg at været blir fint igjen hver eneste dag, sånn at stokkavannet kan bli daglig rutine! Det er jo lov å håpe.. *please la det bli fint vær fremover* 

FÅ SKIKKELIG ORDEN PÅ ALT AV SKUFFER OG SKAP:
Herregud, som det ser ut i skuffene mine. Jeg blir deprimert bare jeg åpner sminkeskuffen om morningen; alt er bare kaos, og det må jeg få slutt på! Er det noe som er veldig demotiverende så må det være rot. 

FARGEKOORDINERE ALLE KLÆRNE PÅ KLESSTATIVENE:
Apropo orden så ser klesstativene ut som et kråkereir. Not so happy about that! Jeg må virkelig få orden der også. Orden på livet generelt? Ja takk!

FÅ HENGT OPP PRADABILDET PÅ VEGGEN: 
For sikkert 2 år siden fikk jeg Prada marfa plakaten av mamma. Har denne jenta klart å få hengt det opp på veggen enda? Nei. I stedet har det blitt stående på gulvet, noe som egentlig heller ikke gjør noe (bortsett fra at det er et ekstremt ork hver morgen når jeg må ta det bort for å finne hva jeg skal ha i skuffene). 

BESTILLE TID HOS GYNEKOLOG: 
Selvom jeg ikke har barn, og "bare" blir 25 i år har jeg enda ikke hatt en eneste kontrolltime hos gynekolog. Jeg har sagt til meg selv sååå lenge at jeg MÅ gjøre det. Det er så viktig å sjekke seg, og ikke minst starte tidligst mulig! 

LAGE NY BAKGRUNN PÅ MACEN:
Jeg.er.så.lei av den jeg har nå. Det er jaggu på tide å få litt oppfriskning på macen. Ikke minst må jeg få bort alt av dokumenter og bilder og mapper som ligger hulter til bulter på macen. Hjelpes, etter alle disse punktene må dere tro jeg ikke har kontroll på noenting i livet. Vel, jeg har det, jeg liker å kalle det organisert rot! 

LAGE RAWBARS:
Aimee Song aka Song of Style lagte nettopp en video på hvordan man lager hennes raw bars! Jeg elsker slikt som mellommåltid, men ettersom det er ekstremt med sukker i mange av de som finnes i butikken vil jeg prøve å lage selv. Ikke minst er det også ekstremt mye mer økonomisk å lage disse selv enn å kjøpe i butikken hele tiden.

VÆRE FLINK TIL Å SPARE: 
Jeg har alltid vært flink til å spare, men etter København blir det fullstendig shoppestopp når det kommer til absolutt alt. Utenom det som er livsnødvendig da som utgifter på nedbetaling av bil, bensin, forsikringer og ikke minst det man trenger av mat. Jeg må legge bort tyggisavhengigheten min (når sant skal sies har jeg ikke kjøpt tyggis siden august, men det er en unødvendig utgift, selvom jeg hamstret en stor mengde til en slikk og ingenting i Sverige), og ikke minst skal jeg ikke kjøpe noe som helst sminke eller noe før det jeg har er fullstendig brukt opp! Ikke minst må jeg gå gjennom abonnementene mine og si opp det som er unødvendig. Jeg har lenge hatt shai boksen, men jeg HAR-SÅ-FORBANNA-MANGE barberblader at skuffa renner over, ikke minst et hav av body lotionene som kommer i boksen som jeg aldri bruker (rett og slett fordi jeg ikke liker de). 

LEGGE MEG TIDLIGERE OG SØRGE FOR Å DRIKKE MASSE VANN FØR JEG LEGGER MEG: 
Jeg legger meg altfor sent, og det er ikke noe jeg legger skjul på heller, ikke minst våkner jeg jo 100 ganger i løpet av natta fordi jeg holder på å tørke ut. I februar skal jeg bli flinkere til å være i seng seneste klokka 10 for å få 8 timers søvn, som jeg ikke kan huske sist jeg klarte å få til. 

 

EMPTIES

PRODUKTER JEG HAR BRUKT OPP I DET SISTE

.. og som jeg har samlet i en pose for å lage et slikt innlegg! Jeg hadde nesten glemt ut at denne posen eksisterte, og nå var det jammen på tide at jeg fikk kastet ut det gamle som var spart opp. Det er jo så spennende å se hva andre gjøre slike innlegg og ikke minst youtubevideoer om dette! I dag deler jeg derfor noen av produktene som jeg har brukt opp den siste tiden med dere..


 

 

CHANEL PERFECTION LUMIERE VELVET FOUNDATION:
En av mine absolutt favorittfoundationer, denne er helt perfekt til sommeren. Jeg tror aldri jeg har vært så fornøyd med en foundation før, den er så lett i konsistensen, og ikke minst ser den utrolig naturlig ut på huden. En foundation som er veldig drøy i bruk - og gjett om jeg skal ha en ny nå som våren nærmer seg. 

YSL TOUCH ECLAT
Superfin concealer, men ettersom den ikke har noe dekkevne i det hele tatt er ikke dette akkurat en concealer for meg (ettersom jeg sliter ekstremt med ringer rundt øynene og trenger litt mer dekk). Denne er perfekt til å lysne opp i områder, og gir en naturlig glød som er perfekt til fotografering (hvertfall det jeg har lest). 

FORMULA 10.0.6 PICTURE PERFECT
Dette var min trofaste ansiktskrem i ganske lang tid før jeg begynte å få allergiske reaksjoner av den, noe som førte til at jeg måtte bytte den ut mot en annen. Litt kjipt, ettersom jeg likte den så godt. Den er også veldig billig, noe som er veldig forsvarlig om man tenker økonomisk!


MAKEUP MEKKA WET WIPES:
Altså, hvor skal jeg begynne? Jeg liker ikke wet wipes en gang, men denne dere, herregud. Jeg har ikke ord! Jeg fikk disse i julegavekalender fra mamma, og da jeg først åpnet pakken tenkte jeg med meg selv "altså, mamma du vet jeg ikke liker sånne?" Haha. 
Skikkelig fuktighetsgivende og ikke minst fjerner den all sminken. Jeg går uansett alltid over ansiktet med en dyprens for å sørge for at all sminken er borte, men denne gjør virkelig en super jobb - uten tvil! Disse er også ekstremt billige. 

THE BODY SHOP PEACH BODY BUTTER:
Nesten litt trist at jeg gikk tom for denne. Jeg har lenge vært superfan av body butterene til the body shop, og jeg tror fersken må være favoritten av de alle! 

ORIGINS ZERO OIL TONER:
En toner jeg har kjøpt igjen og igjen! Virkelig den beste toneren som jeg noengang har prøvd. Det jeg elsker med den er hvor frisk og "renset" huden kjennes ut etter å ha brukt den.

 

SHEETMASKS:
Det er ikke noe annet som er så sykt herlig enn sheetmasks. Det har nesten blitt min guilty pleasure, men også noe som jeg unner meg kun en gang av og til. Jeg har prøvd ekstremt mange forskjellige, blant annet den kuleste fra FACEINC "sparke like a unicorn" og ikke minst har jeg også vært stor fan maskeraide sine! Helt ærlig var jeg ikke like imponert over faceinc sine, som jeg var med maskeraide sine! Maskeraide sine er perfekt formet til ansiktet, og ikke minst har de store nok hull til øynene, noe som mange andre masker ikke har. Personlig går jeg kun for maskeraide sine, rett og slett på grunn av "passformen" til ansiktet, og ikke minst er de så utrolig digge! Min absolutt favoritt må være detox diva. 

MASKERAIDE SPOTTED:
Perfekt hvis du har uren hud og store kviser som man vil ha vekk ganske raskt! Dette er små plastere som man klistrer på problemområdene, og vips så er de borte på 1-2-3! Disse har jeg kjøpt igjen og igjen, og det minner meg faktisk på at jeg må opparbeide meg et nytt lite lager. 

 

Archive: Read more here » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017