PAKKE I POSTEN

God lørdag dere! 

Jeg hadde ikke en gang fått kommet meg inn dørene her hjemme før jeg måtte snu og sette kursen mot postkontoret for å hente pakken som hadde kommet fra Aspire Brands. Jeg er så heldig og ha blitt sponset av dem til å teste ut noen vår/sommer nyheter fra formula 10.0.6, bastiste, lipsmackers og I Love cosmetics. Dette er noen skjønnhetsmerker som jeg allerede elsker, så det å få teste ut noen nye produkter blir utrolig gøy!!

 

GRAYSCALE INSPIRATION | LIVINGROOM

Hei dere! 


Beklager dårlig oppdatering de siste dagene, jeg har vært altfor travelt opptatt med praksis og kan ikke tro at det allerede er torsdag! I skrivende stund befinner jeg meg på praksisjobben og har siste dag før jeg går over til en ny avdeling (så dette er vel og merke et forhåndsskrevet innlegg!). Jeg har di 4 siste dagene vært intern som kjøkkenkonsulent på HTH hjemme i Stavanger hvor jeg har fått ryddet i showroomet - noe som har hjulpet meg med å bli kjent med utallige kjøkkenfronter - og for ikke å glemme har jeg fått lært å tegne kjøkken i programmene deres, noe som var utrolig gøy og jeg har storkost meg! 

Men tilbake til overskriften;

For tiden har jeg blitt enormt glad i Tine K produkter, og ikke minst gråtoner. Det er så utrolig mye fint på markedet nå med grått interiør, og for ikke å glemme hvor mye fint Tine K stadig kommer ut med - så jeg satt i går kveld og mikset sammen en collage med noen favoritter derfra samt H&M home favoritter. Her er litt inspirasjon til stueinnredning:

  Sofa her // Glassvaser her // Sofabord her // Lampeskjerm her // Lysestaker her og her // Gulvteppe her // Frostet glass brun vase her

 

 

Hva syns du om collagen?

FEBRUARY FAVORITES

God søndag - Herlighet som tiden flyr avgårde da dere!
 
Jeg vet det fortsatt er en uke igjen av måneden, men allikevel tenkte jeg å tjuvstarte på månedens favoritter innlegget. Jeg elsker slike innlegg selv, så tenkte det kunne være en fast ting jeg gjør hver månden, hva tenker dere om det?  Liker dere selv slike innlegg? - I så fall, tell me!

For meg har blant annet den siste uken vært den uken denne måneden der jeg har fått tid til å teste ut noen nye produkter som jeg har hatt lyst til å teste ut ganske lenge nå, og ikke minst har jeg investert i noen produkter som har blitt stående mitt hjerte nært fra første stund. Når jeg selv er på utkikk etter nye produkter av sminke, rens og hårprodukter tenker jeg alltid på kvaliteten fremfor kvantiteten - for meg er det viktig å heller bruke mer penger på det jeg vet fungerer og kanskje er i den litt dyrere prisklassen, enn det som er mer "billig" og kanskje ikke fungerer i det hele tatt.Denne måneden har blant annet clinique vært den store favoritten, og har så og si vært det siden september i fjor. Jeg er så fornøyd 

Hva har vært dine favoritter gjennom måneden?

PONCHO KINDA DAY

Monki: pocho, H&M: Jeans & belt, Gina Tricot: Blouse, Bikbok: Earrings, Bianco by Camilla Pihl: Shoes.

 

It's poncho kinda day today. Jeg er såpass frelst i den nye ponchoen min fra monki at jeg kunne flyttet inn i den resten av livet. 
Jeg elsker også kombinasjonen av den med øredobbene fra bikbok. Kombinasjonen av gull og perler sammen med rosa, grått og sort er en ny hit for meg. 

BASICAPPAREL
Enda en ny favoritt i klesskapet. 

Genseren er fra basicapparel 

THE BEST FRENCH MACARONS: LIÈBAUX PARIS

Det beste med å reise til Paris er å kunne oppleve Paris på sitt beste, nemlig smake de ekte franske makronene. Man kunne oppleve Laduree overalt hvor enn man gikk, noe som også er det eneste kjente merket på makroner jeg kjente til fra før. 

Selvfølgelig var det alltid kø utenfor her, så vi fant et annet sted som lå like ved triumfbuen og i paralellgaten til Champs Èlysées. Her var det et utallig utvalg av smaker som sjokolade, sitron, bringebær, jordbær osv. Prisene varierer dog etter hva du kjøper, om du kjøper ferdig eske, eller om du plukker egne, eller kun skal kjøpe med deg et par i en innpakket liten plastpose. Her er det etter min mening ikke særlig dyrt, og det er så verd å ta turen hit for å få seg en smakeprøve på de forskjellige smakene de har å tilby!

Hvor: 30 avenue the Friedland, Paris.

Hvordan komme seg dit: Ta metroen til Champs Èlysèes (stoppet heter: Charles de Gaulle - Ètoile), gå mot triumfbuen og sving ned mot høyre for å komme til parallellgaten og gå ned to kvartaler. 

Pris: ??? (3/6)
Score: ♥ (6/6) 

PONCHO VOL. 2

 

Finally!! Denne har vært på toppen av ønskelisten denne måneden, og endelig er den min! Så fornøyd og gleder meg så til å bruke den.. 

Ponchoen er fra Monki 

Today's apparel

Pants: Gina Tricot / Shoes: Monki / Blouse & Jacket: H&M / Watch: Daniel Wellington

 

Hei dere!
Jeg har akkurat kommet inn dørene etter en tur på kvadrat med mamma og lillebror hvor vi kikket litt i interiørbutikker og spiste lunsj. Her i Stavanger har været vært ekstremt surt og kaldt i hele dag, så jeg grabbet den lille sjansen jeg hadde på å ta antrekksbilder før regnet kom tilbake!
 

Hva syns du om antrekket?

Oppskrift: Fruktsalat

God kveld dere!

Tenkte jeg skulle tipse dere om en gammel favoritt av meg, nemlig fruktsalat. Vanligvis når jeg ønsker noe godt/søtt, men allikevel sunt går jeg alltid for jordbær med vaniljekesam, men nå som jeg er hjemme bytter jeg det litt ut med fruktsalat med vaniljeyoghurt og sjokolade - noe som også er en stor hit her i familien. Her er oppskriften:  

Det du trenger er:

- Valgfri frukt:
Jeg brukte druer, banan, honningmelon, eple og pærer.
- Kokesjokolade til topping (kan sløyfes)
- Vaniljeyoghurt.. Kan erstattes med vaniljekesam om du ønsker et "sunnere" alternativ

Start med å kutte opp frukten i passe biter, bland sammen i en skål og rør rundt med vaniljeyoghurt eller vaniljekesam. Avslutt med å enten del opp kokesjokoladen i ruter eller knus den i mindre biter.


Enjoy  

...God tirsdagsmorgen! Etter at jeg ble sittende i altfor lang tid på weheartit igår (som vanlig) fant jeg ut at det like greit var best å starte dagen med en inspirasjonscollage. Det å lage collager har siden jeg startet med interiørstudiene vært noe av det gøyeste jeg vet om og blir ofte sittende altfor lenge med inspirasjonscollagene.
Følg meg gjerne på weheartit HER

 

Hva syns du om denne inspirasjonscollagen?

FAVORITE ACCESSORIES
New earrings from Bikbok.

FEBRUARY WANTIES

February favorites

 

Rosa, ponchoer, herlige dufter og blomsterkranser står høyest på ønskelisten for måneden. Jeg har falt helt pladask for ponchoen fra Monki og vet at det er noe jeg skal investere i denne måneden. Noe jeg også har fått skikkelig øye for er sminkekolleksjonen til Dior for SS15, det-er-så-mye-fint.

FASTELAVEN

God fastelaven dere!

Jeg og lillebror disket opp med fastelavensboller i kveld; noen med krem og melispynt og noen andre med vaniljekrem og sjokoladepynt. Det er så hyggelig å tilbringe tid sammen med familien, og ikke minst så utrolig fantastisk å være hjemme!  

 

WONDERLAND by DIORNy neglelakk i samlingen og jeg er allerede helt forelsket i fargen - virkelig perfekt for sommeren.
 

BY MALENE BIRGER


Showing my iPhone some love..

 

Dette dekselet har vært på ønskelisten min utrolig lenge, og da jeg var på flyplassen på vei hjem i går fant jeg det i fashion shop til halve prisen av hva det koster andre steder. Snakker vi kupp? Jeg klarte ikke dy meg i det hele tatt.. iPhonen min er også veldig fornøyd (hihi)

HOME SWEET HOME

Hei dere! Long time no see.. 

Den siste uken har gått så fort at til slutt visste jeg hverken hvilken dag eller dato vi var på. Jeg har kommet meg gjennom byråkonkurranse som prosjektleder med en blanding av 40 i feber, snue, migrene og ikke minst influensa. Det har ikke gått smertefritt, men allikevel har det vært en bra og lærerik uke der paracet har vært min beste venn for å kunne holde meg på bena. 

Nå har jeg endelig fått tatt meg skikkelig ferie og kommet meg hjem til Stavanger og godt plantet i sofaen hjemme hos mamma. Litt av en godfølelse Poncho: Cubus / Jeans: H&M / Sko: Bianco by Camilla Pihl / Tee: Gina Tricot

P O N C H O

 

So in love with this new poncho from Cubus 

 

BEAUTY FAVORITES OF JANUARY

Rinse-off foaming cleanser mousse - Denne bruker jeg hver morgen og kveld; Fjerner sminken om kvelden, mens renser ansiktet om morningen før jeg påfører sminken. Denne er helt himmelsk, og er første cleanseren jeg har opplevd å få bort all sminken.

Naked 2: Aaaah.. No words.. Denne sverger jeg til til en hver anledning. Den har alle farger jeg trenger til både hverdag og til de mer spesielle anledningene. Denne kjøpte jeg da jeg var i Paris i september og har vært med meg overalt siden.

Tey're real mascara: Favoritten over alle favoritter. 

Essie 'Chills & thrills': Den fineste neglelakken på jord, og den fineste blåfargen i tillegg..Denne er nok den neglelakken jeg kommer til å sverge til de neste månedene. 

Essie 'no chip ahead' er et must i sminkevesken om man ønsker å ha neglelakken fin mer enn kanskje de to første dagene. Dette er en topcoat som skal hjelpe mot at neglelakken flakker av.. 

Baby skin primer: Definitivt den beste primeren noensinne, syns jeg. Bare synd den ikke finnes i Norge.. 

Smashbox camera ready BBcream har jeg sverget til så lenge jeg kan huske. Jeg har de siste årene også prøvd ut forskjellige foundations, men går alltid tilbake til denne. Klart min største favoritt

Pro longwear concealer sverger jeg også til. Jeg har lenge vært på jakt etter en concealer som faktisk funker, og den siste måneden har denne blitt en favoritt ettersom den dekker alt.

 

WEDNESDAY INSPIRATION

God morgen dere! Hvordan går det med dere? Jeg har nytt de to siste dagene med litt avslappet jobbing på skolen for å forbedre noen småting på siste oppgave og til og med hatt en lang og hyggelig kaffepause på espresso house med to av mine medstudenter - noen av dere som har smakt på deres nye kaffelatter? Karamellatten er uten tvil helt himmelsk.

I dag bruker jeg siste fridag på å få en skikkelig ryddig leilighet, finne bursdagsgave til både mamma og lillebror og få begynne å tenke hva jeg skal pakke med meg hjem til Stavanger neste fredag. Den kommende uken blir travel, så når man først har god tid liker jeg å utnytte dette til punkt og prikke, slik at alt ikke ender opp i kaos.
follow me on weheartit here

F E B R U A R Y

Februar måned er vel den måneden jeg har gledet meg til i altfor lang tid nå. Denne måneden blir hektisk på kalendere, men også utrolig fin. Denne uka har jeg fri (les:studiedager) helt frem til torsdag, så i skrivende stund sitter jeg på skolen og gjør litt småplukk på sist oppgave slik at jeg kan legge den helt bak meg. Fra torsdag av braker det løs med byråkonkurranse, noe som var såpass gøy i fjor at jeg gledet meg altfor mye fra vi avsluttet fjorårets. Nedturen i år er at det blir en stor oppgave, på kortere tid enn vi har hatt før, men man kan heller ikke klage når man både har 1 ukes vinterferie og etterfulgt av 2 uker praksis. Jeg er så heldig å få være kjøkkenkonsulent hjemme i Stavanger, noe som jeg hoppet i taket for da jeg fikk ja-svaret fra dem. #SOEXCITED... 

BETTER THAN CANDY

Vaniljekesam, jordbær & blåbær

// My new guilty pleasure

 

BLUE/WHITE STRIPES

Nå som våren (forhåpentligvis) nærmer seg kan man endelig starte med litt lysere farger i klesskapet. De siste månedene har vært veldig monokromt i både svart og gråtoner, noe som jeg er ekstremt lei av. Jeg lengter etter farger (Hæ? FARGER..), og ikke minst pasteller.. 

Denne blusen tok både pust og øyner fra meg og har blitt min favoritt på veldig kort tid.. Den er så enkel og fin.. 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits