DIY PAPERCLIPSHei tirsdag! Husker dere at jeg delte denne linken til Lisa Pullano sin paperclips DIY for noen dager siden? Vel, i helgen gikk jeg en smule overboard og satt opp til langt på natt, printet ut og lagde en hel haug. Over ser dere de tre første jeg prøvde meg på. Det er så gøy at det nesten blir vanskelig å legge det fra seg; jeg har laget alt fra Chanel parfymer, Karl Lagerfeld Silhuetter til designervesker. 

Binderser i jo i seg selv ganske kjedelig, så det å sprite dem opp med en slik DIY gjør både skole- og jobbarbeidet nesten litt mer morsomt spør du meg, for ikke å glemme er jo dette superenkelt å gjøre!

 

x T

FASHION BLOGGERS

  • posted: 18.01.2016 - 20:46 - Category: TIPS
  • -
  • Comment
De siste dagene har jeg lagt min elsk på serien "Fashion bloggers" igjen. Jeg var stor tilhenger av den da den ble lansert på E! kanalen - det er så trist å tenke på at vi ikke har den her hjemme etter vi byttet over til Lyse. 

Jeg selv er stor tilhenger av alle 5 bloggerne vi møter i serien og finner dem så inspirerende alle sammen - så da jeg nylig kom på at jeg kunne gjøre et forsøk på å finne serien på youtube hylte jeg nesten av glede; på den andre siden har jeg det altfor vanskelig med å legge meg på kveldene. Episodene går på repeat!


LUSTS

Today I'm lusting on these things.💸

Jeg har merket det siste året at å sitte på polyvore å lage collager er farlig; det er så mye fint på markedet, og man blir nesten litt for engasjert i å bestille alt hjem. Denne uken har jeg disse tingene over på lust listen min. 

x T


Vil du vite hvor tingene er fra? Trykk på de små produktbildene under 

SUNDAY MOOD: PAMPER YO' SELF!
TREAT YOURSELF WELL

MY FAVORITE PAMPERING PRODUCTS GARNIER HAIR MASK WITH AVOCADO OIL & SHEA BUTTER er min nøkkel til et glødende og fresht hår. Etter at jeg tok i bruk denne har jeg ikke slitt med hverken tørt, slitt og veldig store floker i det hele tatt. Denne bruker jeg kun 1 gang i uken, og er også såpass heldig som kun trenger å vaske håret en gang i uken.FLEUR DE MIMOSA BODY SCRUB: Guri malla, jeg har ikke ord på hvor mye jeg elsker denne tingen her. Denne kjøpte jeg i sommer, men har ikke begynt å ta den i bruk før nylig. Denne får virkelig bort alle de døde hudcellene og hjelper virkelig på å gi fukt og ikke minst silkemyke ben. Jeg har ikke ord; har du muligheten til å få tak i en slik en er det ikke engang vits å tenke seg om 2 ganger!VITAMIN E FACE MIST Denne sprayen er min trofaste venn gjennom hverdagen; jeg bruker den både morgen og kveld og har nesten blitt en erstatter fra ansiktskrem. Jeg pleier også å bruke den som en slags lipbalm når jeg kommer ut av dusjen - det høres kanskje litt rart ut, men den har gjort utrolige underverker på de ekstremt tørre leppene jeg får om vinteren; den gir så utrolig god fukt - så hvorfor ikke? ORIFLAME SILK BEAUTY SHOWER CREAM: Nylig en favoritt; den gir en utrolig god fukt til huden og lukter helt himmelsk. SHEA BODY WHIP: Jeg har en ting for ting som inneholder shea butter, og denne er definitivt blitt min største favoritt noensinne. Jeg har sikkert nevnt denne på bloggen 100 ganger allerede, men dere; den er virkelig verdt det! Denne trekker så utrolig fort inn i huden, lukter helt ekstremt godt, og for ikke å glemme er den utrolig god. Jeg er en av de som får helt angst av legger som stikker. Jeg har opp gjennom årene har jeg prøvd en rekke produkter, og mange har skuffet. Det siste året har jeg gitt en sjanse for Shai sine høvler, og så lenge er dette min ABSOLUTT FAVORITT! Jeg har ikke ord på hvor mye jeg ELSKER denne. Jeg har ikke klart å skjære meg noengang og opplever aldri å "glemme" partier på beina, for ikke å glemme er også "Wash & shave" såpen som kommer med i pakken bedre enn de fleste andre produkter jeg har prøvd.  

Jeg vet ikke med dere, men for meg er nøkkelen til den perfekte søndagen en ekstra lang dusj med skikkelig pampering time og kanskje litt for mye syinging i dusjen. Søndagene for meg er å avslutte uken som var og begynne å forberede seg til en ny uke. Over ser dere mine favorittprodukter; noen nye favoritter og noen som har vært med meg i et par måneder nå. 


HVA ER DINE PAMPERING FAVORITTER?

 

x T

TODAY I WANNA WEAR THIS

 

/innlegget inneholder adlinks KLOKKE her / CAPS her / VESKE her / SNEAKERS her / SKINNBUKSE her / KÅPE her / TEE her

 

Selvom det snør som aldri før her i Stavanger by drømmer jeg meg allikevel bort i sneakers og skinnbukser. Jeg har lenge hatt helt hvite nikesko på ønskelisten, og jeg gleder meg altfor mye til lønnen tikker inn på konto - da skal de bli mine sammen med capsen fra Karl Lagerfeld som jeg i disse dager også kunne dødd for å få! 

I dag drømmer jeg om å gå i dette antrekket. Det er så casual og kult, og for ikke å glemme er det utrolig komfortabelt; skikkelig city chic! I love it

 

Ha en fin lørdag så lenge, så skrives vi senere!

 

 

x T

AN EARLY BIRD DISCOUNT

Bilder: Sofiamoore.no
 

Hei fredag! Har dere det fint og er klare for helg? 

Jeg er bare innom her for å tipse dere om at Sofia Moore nå har 15% discount på ballkjoler ut januar måned ved bruk av koden JAN16. De har jo utrolig mange lekre skreddersydde kjoler, og selvom festsesongen med både julebord, jul og nyttår er over er dette ikke en sjanse å gå glipp av; for alt man vet finner man den perfekte anledningen i nærmeste fremtid! 

 

Happy shopping <3

 

x T

WEEKLY INSPO: N E U T R A L S

Jeg legger aldri skjul på at jeg ELSKER nøytrale farger; hvitt, grått og svart er mine go to's og her er en liten inspirasjonscollage med det som står på toppen for av inspirasjon for denne uka!

Håper dere får en strålende onsdag, så skrives vi <3

AN UPDATED ROOM TOUR

FROM WHITE TO GREY TO BLACK
Hei mandag! Har dere hatt en fin helg? Min har bestått av jobbing både lørdag og søndag med varetelling, så i dag var det deilig å kunne sove ut! 

For en stund siden, la oss si et par måneder siden, la jeg ut et lite innlegg med detaljebilder fra rommet mitt; og i dag gjør jeg det samme. Det har skjedd litt forandringer siden sist, og jeg begynner endelig å bli skikkelig fornøyd; nå mangler jeg bare litt på veggene så er alt akkurat sånn jeg vil ha det! Jeg har også veldig lyst å lage en mer detaljert videoblogg på rommet mitt; er det noe som hadde vært interessant for dere? :)

 

Håper dere får en fin dag videre, så skrives vi senere! xx

 

 

MINE MUST HAVES FOR VINTEREN


Body scrubs syns jeg er genialt på vinteren for å få bort alle de døde hudcellene. Denne fra &other stories kjøpte jeg i København i sommer og har ikke begynt å ta den i bruk før nå. Jeg elsker den fordi den også gir utrolig god fukt til huden, samt kornene i den ikke er for hard mot huden, noe som jeg syns mange skrubber kan virke!D-vitaminer er ikke tvil om er et must have for meg under vintersesongen. Vi nordmenn får såpass lite sol at mangelen på D-vitaminer kan være livsfarlig!!! Jeg pleier alltid ta 2-3 stk av disse daglig, rett og slett fordi jeg er på et såpass underskudd av D-vitaminer at jeg har blitt anbefalt å kjøre på med disse i en periode. Av annet D-vitaminboost er jeg også utrolig glad i D-vitamin sprayen til the body shop! Denne bruker jeg hver morgen og hver kveld for å gi huden i ansiktet ekstra D-vitaminer; det har jeg sett har hatt god effekt på den urene huden min! Denne EEEELSKER jeg! Jeg er helt avhengig av body lotion's om vinteren, rett og slett fordi jeg får så tørr hud at jeg flasser av. Jeg foretrekker disse body whip'ene fordi jeg de trekker så fort inn i huden og man går ikke rundt og er klissete lenge etter man har smurt seg inn. Jeg blir alltid så tørr på hendene, og lite glad i er jeg i å bruke votter - så det å alltid ha håndkrem tilgjengelig er et must. Denne fra Lindex er faktisk en stor favoritt og har vært det lenge; jeg er rett og slett overrasket over hvor mange gode produkter Lindex har kommet med i skjønnhet/sminke-kolleksjonen sin. Den eneste som faktisk funker på leppene mine er denne. Uansett hva produkter jeg bruker på leppene fungerer det ikke, bortsett fra denne; livet er omtrent helt krise uten denne; jeg klarte å miste min forrige, noe som gjorde at jeg desperat sprang til nærmeste apotek for å få tak i ny! Generelt syns jeg REN skincare er litt dyre, men funker det investerer jeg med glede i produktene. HVA ER DINE MUST HAVES I VINTERSESONGEN?

HEY KANYE, MY HOMIE
TEE - B.Y.E STAVANGER


Den siste tiden har det florert med gensere og topper der det står ting som "Karl is my Father" og som dette tilfelle; Kanye is my homie. De er å bli sett over alt, og jeg har lenge hatt en på ønskelisten. Jeg vet ikke hva det er med slike topper, men jeg syns de er utrolig kule! Min fant jeg på salget på B.Y.E i Stavanger, og etter å ha sett på den x antall ganger hadde jeg ikke lenger noen unnskyldning fra å ikke kjøpe den med meg hjem. Jeg gleder meg så til å style den!


A GIRLY DIY PROJECT: CUTE BOOKMARK PAPERCLIPS

Som jeg har nevnt før er jeg stor tilhenger av youtube, og i det siste har jeg blitt utrolig glad i å se på D.i.y videoer; rett og slett for å få litt inspirasjon til prosjekter jeg selv kan teste ut.

Lisa Pullano har jeg vært tilhenger av i mange år nå, og nettopp dette er et av mine kommende d.i.y prosjekter som jeg vil teste ut i nærmeste fremtid. Disse er utrolig søte og ikke minst kan være med på å gjøre bindersene hakket søtere - for ja; binderser i seg selv er utrolig kjedelige. Disse syns jeg skaper litt mer liv til å feste notatene sammen, og kanskje man også kan lage noen slik at de henger sammen med hva temaet for notatene er; en veske eller kjole for mote, en leppestift for sminke, eller en blomstervase for interiør - mulighetene er mange; det er bare å være kreativ!
I videoen viser Lisa hvordan man kan lage bildene klare i word, men personlig anbefaler jeg å gjøre dette i photoshop (om man har tilgang til det) ettersom det er sååå mye lettere å håndtere bilder, plassering og hvordan man vil flippe bildet.

HVA SYNS DU OM DETTE ?

ADDICTED TO REIGN

  • posted: 07.01.2016 - 15:58 - Category: TIPS
  • -
  • Comment

 

Serien Reign følger unge dronning Mary av Scotland som bor i Frankrike. Der skal hun gifte seg med prins Francis av Frankrike for å skape en allianse for å sikre landet mot å bli tatt av England. Men med et kommende ekteskap er det en rekke ting som truer og som står i veien for henne.


Jeg er over gjennomsnittet glad i gamlere historie; jeg elsker renessanse, barokk og rokokko - jeg er helt fascinert av Napoleon, den franske revolusjonen, og ikke minst er jeg ekstremt fascinert av hvordan det var å herske i verden i "gamle dager". Da jeg ble anbefalt denne serien av mamma nølte jeg ikke et sekund før jeg satte den første disken i macen og sette meg til rette; jeg slukte 8 episoder på en kveld og klarte ikke legge den fra meg. 

3 ON INSTAGRAM

Instagram for meg er noe jeg må bla meg gjennom både før jeg står opp av sengen og før jeg legger meg om kvelden - jeg kan vel kalle meg selv en skikkelig insta-junkie! Selv prøver jeg også å oppdatere minst 1 gang til dagen med bilder som jeg selv ville sett på som inspirerende og likt om andre la ut; kvalitet på bildene for meg er viktig, og det å bare legge ut for å legge ut er noe jeg liker svært lite på instagram. Under har jeg derfor samlet mine 3 absolutt favoritter for tiden.

@FIGTNY
 

@MISSPROUTPROUT
 

@THEVERSASTYLEDet som først får meg til å følge en konto er om jeg finner den inspirerende eller ikke; inspirerende personer, kreativitet, inspirerende antrekk, sminke, flatlays osv. Jeg har utallige favorittkontoer på instagram - så kanskje det å ha det til en fast spalte en gang i måneden med å dele noen inspirerende instagramkontoer kan være en idé? Hva tenker dere?


HVILKE KONTOER ER DINE FAVORITTER PÅ INSTAGRAM?

MINE FAVORITTKAFEER

1. STEAM COFFEESHOPMUST TRY: Kanelbolle, frappé & Kaffe mocca

Steam må være min all time favorite når det kommer til både "kaffe" og kanelboller. Er jeg i farten og føler trangen for en kaffe mocca for å få opp energinivået tenker jeg meg ikke om 2 ganger før jeg tar turen hit. De har jo også så utrolig inspirerende interiør, så det å sette seg ned hit med jobb eller skole er jo et stort pluss!


2. SMÅ ØYEBLIKKMUST TRY: CLUB SANDWICH & GULROTKAKE

Små øyeblikk ligger i Randaberg, et lite stykke fra Stavanger Sentrum - men å ta turen hit er verd den lille turen. Monica, hun som eier kafeen lager all mat selv, og la meg bare si at blant annet gulrotkaken hun lager er verdens beste - årh, jeg har ikke ord! I tillegg til å være kafé selges det også utrolig mye fint interiør, for ikke å glemme et stort utvalg av Nicholas Vahé produkter.


3. JORDBÆRPIKENEMUST TRY: Club Sandwich & Bruchetta

Min absolutt favorittplass til å bruche - har man kafédate her med enten venninne, mor, kjæreste er det grunn til å vente med frokosten til man kommer hit. Er det en ting som er sikkert, så er det at jordbærpikene kan det å lage verdens beste club sandwich.

 

Uansett om man ønsker å samles for enten lunsj eller bare en kaffe er dette mine favorittsteder å dra. Jeg er også, som de fleste andre, veldig glad i å utforske nye spisesteder i distriktet, men disse tre er mine favoritter her hjemme i Stavanger og er også de tre stedene som jeg vil anbefale på det sterkeste videre. 

15 TING DU FINNER I EN HVER FASHIONISTAS HJEM #21. HOTELLPUTER

Hotellputer er svært etterspurt - jeg som har jobbet i et par år nå (og fortsatt jobber) med blant annet salg av dyner og puter har måttet skuffe mange med å si at vi dessverre er utsolgt; like fort vi får de inn forsvinner de ut. Det er ikke rart at det er så populært; fordi det utgjør så utrolig mye i soverommet syns jeg!
2. HVITT SENGETØY

I alle fall en favoritt hos meg. Jeg personlig syns det er finest med hvitt sengetøy - rett og slett fordi det passer til alt (og fordi det er vanskelig å finne noe med mønster som passer til interiøret). 3. IMAC

Hvem vil ikke ha en slik i hjemmet uansett? Den mest dekorative og fine dataen på jord!
4. GRØNNE PLANTER

Planter er ikke bare utrolig dekorative, det er jo også bra for å produsere ny oksygen. Grønne planter syns jeg selv også er utrolig dekorativt element i hjemmet. 
5. DESIGNLETTERS KOPP

De fleste eier kanskje en allerede. De brukes jo også til potteplantene, sminkekostene, blyantene - ja, de kan jo brukes mer enn å bare drikke kaffe av.
6. OLIVENTRE

Slik som grønne planter - men om man også kan høste oliven fra det er det jo utrolig greit å ha på kjøkkenet til matlagingen. Eller til cocktailen7. DUFTLYS

Man ønsker vel egentlig alle at hjemmet skal lukte himmelsk, gjør vi ikke?
8. MORROCAN PUFF

Disse blir mer og mer populære og det er flere steder som har startet å produsere disse. Disse er så utrolig stilige, samt perfekte om man ønsker et litt etnisk preg i hjemmet.9. KLESSTATIV

God oversikt over klærne? Ja takk. Perfekt måte å ha fremme favorittplaggene på.10. CHARLES EAMES STOL

De siste årene har disse florert i hjem verden over; man ser de overalt - soverommet, walk in closet, stue, kjøkken og ja, til og med badet. Jeg vil påstå at dette er 2014/2015's mest kjøpte stol. 
11. EGGET STOLEN 

Egget stolen, designet av selveste Arne Jacobsen. Denne stolen har de siste årene blitt utrolig populære; men igjen er de ganske dyre - en hele sum rundt 80 000(!) om man ønsker den i skinn - for en pris, sier jeg! Men om man er opptatt av design og stil gjør man alt for en slik stol; en gang i fremtiden kommer jeg ikke til å nøle med å dra kortet på en slik stol.
12.MAGASINER SOM DETALJ

Hvorfor kaste bort magasinene når man har lest dem? Det er jo utrolig fint å pynte med; enten alene eller sammen med coffeetable books. Det er jo også perfekt om man ønsker å sette noe ekstra høyt opp er dette det perfekte underlaget.
13. STORE SPEIL

Det er vel ikke å skjule at de fleste liker å se seg selv i et helfigurspeil når man skal ut. Det å pynte opp med et stort speil her og der i huset er virkelig en utrolig fin detalj.

14. KONTRASTER

Kontraster mellom mørkt og lyst - røft og mykt. Det har blitt en trend og vært en trend lenge. Jeg personlig elsker dette!
15. PRADA MARFA BILDET

"I'm obsessed, you're obsessed - we all are obsessed". Take me to Marfa, please. 

 

PS: Alle bildene er linket til bildekilden sin :)

 

 

Interessert i å se første innlegg av dette? Trykk her

L A T E L Y @ I N S T A G R A M

FOLLOW ME @PETTERSENTHERESE


Nå begynner det å bli en stund siden jeg delte mine siste instagram oppdateringer med dere her på bloggen! 2015 var egentlig et utrolig slapt instagramår (om jeg kan si det sånn!), men i år har jeg planer om å dele enda mer på instagram - i alle fall få oppdatert daglig. 

For meg som er såpass perfeksjonist når det kommer til ting (ja, til og med instagramkontoen min er jeg ekstrem med!) så har jeg ENDELIG klart å lande på et såkalt "tema", tidligere har jeg prøvd ut både det ene og det andre, men nå er jeg skikkelig fornøyd.  


HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM ?

THE LONG GREY COATWHAT I'M WEARING:

ZARA tee & coat ADIDAS sneakers MOO clutch GINA TRICOT jeans ARNIE SAYS beanieINSPIRATION

(bildene er fra weheartit)

God morgen tirsdag!

 I dag har jeg fri, så det å gå rundt i kosedressen og se på inspirasjon i fra weheartit er det eneste som står på dagsplanen. Det er så utrolig mye inspirasjon å hente derfra - og her har jeg satt sammen det som er mine favorittbilder derfra for tiden. 

Ha en fin dag, så skrives vi senere <3

JANUARY INTERIOR WANTIES


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER


Her er årets føreste månedens interiørwanties! Årh, jeg har så dilla på plakater for tiden at jeg har ikke ord. My kind of art. Høyest på ønskelisten står denne plakaten i collagen over høyest på ønskelisten min denne måneden! 

WARDROBE TIPS: H A N G E R S

Som jente er det nesten blitt et problem å få plass til alle klærne i garderoben. Mange kleshengere er for brede og gjør slik at man ikke får plassert så mye klær, om man har et garderobestativ som man henger klærne på. Jeg har lenge sett slike hengere, men om man skulle kjøpt "de dyre" på markedet der 3 stk koster 200 kr hadde det fort blitt en månedslønn bare i kleshengere; noe som for meg blir veldig lite økonomisk og nesten litt for dumt. 

Å ha tynne kleshengere sparer utrolig mye plass, og man kan henge utrolig mye mer klær frem; mine er fra Søstrene grene og koster litt over 2 kr per stykk, noe som for meg er utrolig billig og ikke minst er de så utrolig fine og enkle.

THE PERFECT COAT


ZARA COAT

Da jeg kom over denne kåpen på Zara for en stund siden visste jeg det nesten var en smule "kjærlighet ved første blikk" opplevelse. Den perfekte lengden, passformen og ikke minst var den utrolig pinterest perfect. En stor obession for meg har vært disse ekstra lange kåpene; de utgjør et hvert antrekk syns jeg selv. 

Nå som den ekstreme kulden har kommet til Stavanger blir kanskje denne en smule altfor kald, men denne gleder jeg meg til å bruke masse i vår og sommer!!

TAKE ME TO MARFA ...

... PRADA MARFA
- THIS IS MY KIND OF ART -


Nå er jeg lykkelig dere! Endelig har jeg fått tak i ramme til Prada Marfa plakaten som jeg fikk av mamma for over 2 måneder siden! Å få tak i ramme til et bilde på 70x100 har jammen meg ikke vært lett, og hver gang jeg har vært i gang med å bestille fra nettet har det vært tomt, men NÅ; Nå er det på plass og jeg er såå fornøyd. Jeg smiler fra øre til øre!

 

plakaten og rammen er begge fra desenio.no! Om dere skulle lure :-)

JANUARY FASHION WANTIESAdlinks 1. ZARA / 2 ZARA / 3. HER / 4 . HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

 

Årets første fashionwanties innlegg! Jeg elsker slike innlegg som dette, så det å sitte å klippe og lime sammen collager med wanties hver måned er så utrolig gøy; man får jo også oversikt over alt det fine som er å finne nettet og diverse butikker. Denne måneden har jeg Karl Lagerfeld vesken høyest på ønskelisten (den er jo også på salg!!!!! hjelp!) sammen med nye nike sneakers.

2015: BEST BUYS


2015 bragte med seg noen bra kjøp og ikke minst noen ting som blir med meg i mange år fremover. De siste årene har jeg blitt mye flinkere til å heller velge ut et plagg som er litt dyrere og i mye bedre kvalitet som varer en stund enn de billige som varer en sesong. Dette året er det mye jeg er utrolig fornøyd med og her er mine favoritt innkjøp fra året som var!

 THE LEO SHOES

Jeg liker egentlig ikke særlig leopardmønster, men herregud; hvordan kan man ikke like disse? Jeg elsker disse og tør nesten ikke å bruke dem fordi de er så fine. Haha. 

Disse er fra New Balance :) 
 CHLOÉ LOOK-A-LIKE

Lenge har jeg hatt en ekte Chloé på ønskelisten, men i mellomtiden nøyer jeg meg med denne "kopien" fra Lindex! Dette er vel et av mine topp beste kjøp i år; fy søren så jeg elsker denne veska! Den fineste detaljen <3
 ANANASLAMPE

Gjennom året har jeg hatt skikkelig ananasdilla. Da jeg i vår gikk mange turer innom Cornelias hus i Oslo kom jeg over denne lampen. Jeg klarte ikke ta blikket fra den og var å så på den minst 100 ganger på en måned (no joke! haha). Til slutt tok jeg steget og kjøpte den i graduation gave til meg selv, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg personlig syns at en ananaslampe er den ultimate interiørdetaljen alle burde ha hjemmet og er superfornøyd med denne. 
 


 

BJØRG EARRINGS

I mange år har accessoriesene fra Bjørg stått på ønskelisten. Jeg har gått forbi gullsmed etter gullsmed og stått og bare tenkt "ååå, en sånn vil jeg ha!". For et par dager siden gikk jeg til innkjøp av disse øredobbene i herkimer diamanter og er helt forelsket. De er så minimalistiske og perfekte og passer til ett hvert antrekk. Beste kjøpet av julegavepengene jeg fikk av mormor og morfar i år <3
 


 STAEDTLER  TUSJER

Går det an å bli forelsket i et kit med tusjer? Jeg trodde ikke det, men jammen er det mulig! Dette kittet har så utorlig mange fine farger og gjør notater og fargelegging så mye gøyere! 


 

LINDEX KIMONO

Denne fra ELLA M sin lingerie kolleksjon for Lindex stod lenge på ønskelisten, og med mange oppsparte poeng på Lindexkortet mitt hadde jeg ingen unnskyldning til å ikke kjøpe denne. Den er så utrolig lett og herlig å ta på seg om morningen! Jeg elsker den; og ikke minst elsker jeg spesielt blondemønsteret den har.

2015 WAS SO LAST YEAR

Hei og godt nyttår dere! Hvordan feiret dere dagen i går? Jeg startet dagen med jobb og så var det å bare ta turen hjem for å være sammen med familien; vi spiste kalkun, riskrem og så film før vi gikk ut for å se på rakettene. Her hvor vi bor får vi med oss rakettene fra alle kanter av Stavanger, noe som nesten gjør rakettene litt mer magisk.

2015 er over og vi har gått over i et nytt år - det er nesten litt sprøtt spør du meg! Jeg kan ikke tro at 2015 allerede er over; For meg har 2015 vært et bra og lærerikt år, jeg har lært mye og ikke minst føler jeg at jeg har fått gjort mye: Jeg fullførte studiene mine og ble ferdig utdannet interiørkonsulent, jeg fikk endelig dratt på litt forskjellige ferier sammen med familien; noe som jeg ikke har kunnet gjøre på et par år ettersom alle feriene har gått til jobb. Men det beste med 2015 var å flytte tilbake til fødebyen min! Etter 2 år i Oslo har jeg funnet ut hvor jeg virkelig hører hjemme, og det er hjemme i gode Stavanger; verdens fineste by!


(bildet er fra weheartit) Men så var det 2016; For meg skal dette året skal være et bra år og jeg vil få gjort så mye;

REISE
Jeg drømmer om en skikkelig storbyferie. Og håper jeg kan få oppleve en av mine favorittbyer og utforske mer enn hva jeg allerede har gjort. Kanskje få opplevd en ny by i løpet av året; Jeg har så lyst å dra til N.Y for første gang og håper det er noe som kommer til å skje!

BLOGGE MER
Dette året vil jeg skal være et bra bloggår. Jeg elsker å skrive, ta bilder og uttrykke meg kreativt gjennom bloggen. Det å få så mye positiv og bra tilbakemeldinger gir meg så mye, og ikke minst det å møte mennesker på veien som sier jeg er til inspirasjon er så utrolig koselig å høre! Dette året skal jeg få blogget mye og ikke minst komme med mye!

VÆRE KREATIV
D.I.Y's er noe jeg savner å kunne gjøre mer av, jeg vil fargelegge, sy, strikke - ja, bare gjøre så mye kreativt. Det å være kreativ for meg er så mye mer enn bare å finne frem et par fargeblyanter. I løpet av året har jeg planer om å lære meg skikkelig å sy klær; høyeste mål er å kunne sy egen kåpe til A/W sesongen og jeg er allerede i gang med planleggingen! Det blir så gøy!

SPARE PENGER
Jeg er generelt flink økonomisk, og det har jeg alltid vært. I år vil jeg jobbe hardt og tjene bra og muligens prøve å få opp egenkapitalen mest mulig!

TA MER BILDER
Jeg vil ta mer bilder og bli flinkere til å ta med meg kameraet ut. Kanskje investere i et Olympus pen som har vært på ønskelisten min i over 1 år nå; da finnes det ikke unnskyldning til å ikke ta med kameraet!

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits