Wouldn't mind wearing

For tiden har jeg blitt ekstremt glad i all slags mulig blomsterprint. Blant annet er denne kimonoen og buksen fra Monki høyt på ønskelisten, og selvom det kanskje er litt matchymatchy å kombinere både kimono og bukse, ville jeg ikke drømt om å gå i noe annet i dette øyeblikk.. so in love with this outfit

Wouldn't mind wearing

 

Hva syns dere om antrekket?

DINNERDATE

Heihei dere! 

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra både forelesninger og dinnerdate med min kjære Caroline! Planen var vel egentlig en tur på Peppes, men endte opp på Jensens Bøfhus der vi begge to gikk for en 3-retters - noe som vi begge egentlig syns var ekstremt grusomt mot slutten og det å gå til trikken etterpå var en skikkelig utfordring... So.much.food!!! Haha. Vi snakker vel "matsmellen", noe som i mitt tilfelle aldri kommer til å gjenta seg i nærmeste fremtid..
NO CAMERA

Kamera er tom for strøm, mens laderen er hjemme i Stavanger.. Er ikke det typisk? Heldigvis er det ikke lenge til jeg skal hjem, så i mellomtiden må jeg ty til andre midler.

 

O F F I C E | Whitney Eve Port

Det må være alles drøm å kunne ha et hjemmekontor, og i mitt tilfelle; et kreativt hjemmekontor. Da innlegget på siden til Whitney Port poppet opp var det ikke lenge før jeg satt med hakeslipp over bildene av hennes kontor. Jeg rett og slett elsker hvordan hun lager kombinasjonen av farger, tekstiler og materialer. Mye hvitt, litt gull her og litt der, rosa, blått, blomster, masse bilder på veggen, store puter..

Dette er type interiør som gir meg gåsehud, fordi det er så gjennomført - selvom det kanskje kan være litt "too much" for en del av oss. Er det noen som har stil så er det denne dama!
 

 

Bildene er lånt herfra

THE BLING RING

Ny favoritt i min accessories samling.

Jeg har lenge vært på jakt etter denne og vært like skuffet over at de enten ikke har den inne eller at de har hatt den i feil størrelse - men da jeg fant den i går - i rett størrelse - var det nesten en åpenbaring fra høyere makter. Den er så stor, fin og ikke minst full av pastellfarger og gull og diamanter - selvfølgelig ikke ekte - men for meg er denne perfeksjon! Lovelovelove it!

SUNDAY BREKKIE
Jeg tror jeg har funnet en ny favoritt når det kommer til sunne måltider, da spesielt frokost. Dagens frokost bestod av dansk rugbrød med smashed avokado, babyspinat, skinke og argurk.. Yummy..

I skrivende stund sitter jeg på skolen og gjør noen småendringer på oppgaven! Ha en god søndag dere

TRAVELLING: VISITING THE CITIES

Ettersom jeg de to siste årene har kun fokusert på skole og jobbet hele ferier har jeg planer om å kunne reise mye til det neste året. Jeg har lyst til så mye, oppdage forskjellig kultur, arkitektur, kunst og ikke minst interiør. Jeg har de siste dagene opparbeidet meg en liste og håper på å kunne krysse av alle sammen innen 2016 er gått. 

LONDON er mitt første mål! Dit har jeg og mamma allerede planer om å dra til i sommer. London er vel en av mine favorittbyer, og kan ikke tro at det er snart 5 år siden jeg var der sist. Covent Garden, Oxford street med masse shopping, China Town, musikaler og ikke minst starbucks.

PARIS er desidert byen som gir meg gåsehud, og uansett hvilken retning du snur deg til er det noe nytt. De svære konstruksjonene, blant annet Eiffel tårnet som Eiffel kun konsturerte for å vise at det er mulig - I'm so fascinated. Ellers det å kunne se Louvre, spise ekte franske makroner utenfor Notre Dame og bare nyte utsikten over fasaden, all arkitektur generelt og ikke minst har jeg falt pladask for slottet i Versailles og den barokke arkitektur.

ROMA har jeg lenge hatt lyst til å besøke. Italia er jo den plassen der hvor alt startet, hvor all inspirasjon til kunst, arkitektur og interiør i bunn og grunn hentet fra. Colosseum, The Trevi Fountain, hvitvin og skikkelig italiensk pasta på sitt beste. Wanna go there S . O . .  B . A . D !!

 

HERE IS MY LIST FOR TRAVELLING THIS YEAR AND THE NEXT ONE:

♡ NEW YORK

♡ PARIS

♡ LONDON

♡ COPENHAGEN

♡ ROME

♡ VENICE

♡ STOCKHOLM

FOR MY FUTURE APARTMENT

For my future apartment

 


It's all about gold and white

VISITED KONTORRAMA
Noe av det kjekkeste jeg vet med studiet mitt er å kunne bli kjent med nye produsenter, produktene deres og ikke minst forskjellige leverandører. Vi er så heldige å ha flinke lærere som tar oss med på både det ene og det andre, og i forbindelse med kontoroppgaven vi holder på med for tiden fikk vi i går besøke Kontorrama's showroom på brynseng! Alle disse turene til de forskjellige leverandørene er så lærerike og ikke minst spennende.

MUSIC TIPS

  • posted: 14.01.2015 - 14:34 - Category: BLOG
  • -
  • Comment

Strawberry swing - Coldplay

COLORFUL

Jeg fant dette smykket på salg på Zara her om dagen og jeg klarte ikke gå fra det! Det er så fint, stort og inneholder masse farger. Gleder meg så til å finne den perfekte anledningen til å kunne bruke det!

OLIVIA PALERMO'S HOME

LOVE LOVE LOVE IT!

 


bildene er lånt fra nettsiden shutterflybydesign

MAKE A STATEMENT

I helgen gravde jeg langt inn i skapet mitt for å finne frem gamle skatter som jeg en gang elsket mer enn noe annet. Jeg var den type jente som ELSKET store smykker, store ringer og ikke minst store øredobber - noe som jeg forsåvidt gjør fortsatt, men at stilen min har vært litt monokrom med mye svart, hvitt og til tider mye grått -  og ikke minst veldig minimalsistisk med lite bruk av smykker - i så fall veldig små smykker som ikke har vist så mye. Jeg har sagt til meg selv at jeg vil finne tilbake til den "gamle" stilen min med mer statement smykker enn hva jeg har brukt - det er jo så utrolig mye fint på markedet nå for tiden!

Bluse: Bikbok // Smykke: Bikbok // Hatt: Lindex // Bukse: Gina Tricot // Sko: Camilla Pihl by Bianco

ÏNTERÏOR MONDAY

So chic

 

God mandag dere! Håper dere har en god start på dagen?
Jeg hadde lack of sleep i natt satt jeg like godt på polyvore og prøvde å få litt inspirasjon - hva er vel bedre å være litt produktiv når man ikke får sove? Vel, jeg kom i alle fall opp med denne collagen og følte den var veldig chic og Gossip girl inspirert. Jeg elsker bruk av lyse møbler, gull og mye wall-dekor. Prada-bildet som er hengende i Serena van der Woodsen's leilighet og har store planer om å få meg et slikt et selv. 
Hva syns du?

WORKING

 

 


 

 

 

"LOVE WHAT YOU DO AND YOU'LL NEVER WORK A DAY IN YOUR LIFE"

JANUARY WANTÏES

January favorites

 


yoooou guys! Jeg ble sittende oppe altfor lenge i natt og bladde gjennom forskjellige blogger, inspirasjonskilder og ikke minst sjekke ut litt forskjellige ting som har kommet inn i nye butikker. Jeg er HELT forelsket i blusen fra H&M og haidekselet fra Stella McCartney. Jeg dør - dette må være den ultimate "iPhonene trenger jo i grunnen litt fornyelse den også"-grunnen. 
Polaroidkameraet blir mest sannsynlig mitt til sommeren når jeg og mamma skal på jentetur til London. Jeg var så uheldig og ikke få det til jul da det var utsolgt over hele Stavanger - snakker vi MAXUFLAX -. Discobag er også en stor favoritt og ettersom jeg flytter hjem igjen til sommeren skal noe av depositumet på leiligheten gå til den! Can´t wait.

PINK START

DA(!) var siste semester startet. Jeg har fått en skikkelig pangstart på semesteret og jeg har allerede fått tanken i hodet om at dette semesteret kommer til å drepe meg sakte, men sikkert. Too much to do, so little time. Jeg kan si at jeg allerede er mildt stresset og satt i flere timer og multitasket med å lage førsteutkast til konsept på den nye oppgaven mens jeg prøvde å få oversikt over kalenderen for de neste månedene. Å sove - det har man i alle fall ikke tid til. hurraaaa


Det positive er at jeg så og så har alt utstyr i rosa; skrivebok, perm, vannflaske, tekopp og til og med viskelær! Jeg falt pladask for mitt barnselige viskelær som jeg fant i "barneavdelingen" i bokhandelen. Man blir aldri for stor for rosa eller søte ting, mener jeg. #SoGirly

FAVORITE TV SHOWS

Å se på TV er ikke noe jeg er så fan av, men allikevel er jeg en "sucker" for TV-serier. Vanligvis hater jeg å følge med på TV-serier som er nye og går på TV og venter heller med å kjøpe seriene når de kommer ut slik at jeg kan se alt med en gang og ikke være redd for å gå glipp av en episode - derfor er jeg også mer glad i å se på reality tv shows  ettersom man da ikke nødvendigvis må få med seg alle episodene for å henge med.

Her er mine favoritter:


Pretty little liars. Pretty little liars må være min #1 favoritt når det kommer til TV-serier. Denne syns jeg er så utrolig spennende og skummel på samme tid. And u guys - can we all just take a moment on Mr. Fitz.. Aaah! DreamguyHouse of DVF. Jeg elsker Diane von Furstenberg. Ikke bare er hun en fantastisk moteskaper, men hun virker så god og snill, og ikke minst sier hun de klokeste ting! Definitivt en av damene jeg ser mest opp til i denne verden! Lovelovelove her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Giuliana and Bill. Need to say more? Jeg elsker Giuliana. Hun er så inspirerende på så mange måter.


Gossip girl. Jeg vil påstå at etter mange år med guily pleasure på denne serien og sikkert sett den minst 10 ganger, at jeg kan alle replikkene. Neeeida. Men definitivt er også dette en av mine favorittserier og var nok denne som har skylden til min interesse for både mote og interiør.

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits