FRIDAY THROUGH MY iPHONE: A NIGHT AT THE MUSEUM

Jeg elsker å dra på museum, rett og slett fordi det er en av de store kildene til å bli skikkelig inspirert - men jeg gjør det jo også så altfor sjeldent. Etter min mening er ikke museum her i Norge å måle seg til museum som finnes i de store byene, rett og slett er våre litt for kjedelige (etter min mening, så klart). Men på fredag dro jeg på MUST museum Stavanger sammen med familien ettersom det var gratis kveld, og selv om jeg har sett de fleste utstillingene før, er det alltid like gøy. 

Jeg er alltid den galningen som springer til nærmeste interiørutstilling fra gammelt av, jeg syns nesten det er direkte synd at vi ikke har de samme utskjæringsteknikkene, og ikke minst håndtverket som man en gang hadde. Jeg ble en smule litt for forelsket i dette skapet her, og stod i hvertfall 5 minutter og tenkte ut en lur plan på hvordan jeg kunne gjemme det under jakken og stjele det med meg hjem. Haha, men ehrregud, sjekk det da! DET ER JO SÅ FINT!

- CITY LIGHTS -

 

Å få en unik mulighet til å være med opp på taket og få sett Stavanger i fra et fugleperspektiv var utrolig gøy - herregud for en utsikt, og ikke minst var det utrolig fantastisk å få se alle gatelysene som lyste opp hele byen!

 

DILLA PÅ GRØNN

 

/ adlinks:
H&M HOME
putetrekk HOUSE DOCTOR benk I fløyel (her) og lampe (her)

 

Om dagene drømmen jeg om grønne vegger og grønt interiør. Jeg har lenge vært en planteelsker, og jeg elsker å fylle opp rom med grønne, friske, herlige planter. Høstens hotteste farge er ikke annet enn grønn, og jotun har nettopp kommet ut med en ny og forbedret utgave, blant annet av Dark Teal. Herregud for en farge dere, jeg er helt forelsket! Dette blir en fremtidig fondvegg i stua! 

 

inspirasjonsbildene er hentet fra pinterest, fargene er fra jotun.

SUNDAY MOOD

 

MY SATURDAY WAS GOING PRETTY WELL UNTIL I REALIZED IT WAS SUNDAY

 

Helgene går så altfor fort, og jeg er gjerne en av de som skulle ønske at helgene varte et par dager til. Hvor digg hadde ikke det vært da? Høstværet står for fult ute i dag, og ingenting er bedre enn å ta på seg treningsklærne og komme seg ut på en lang powerwalk. I det siste har jeg fått dilla på å gå tur rundt i forskjellige nabolag for å titte på arkitektoniske skatter som skjuler seg i fineste Stavanger! Det er så deilig, særlig for ny inspirasjon. Ha en fin fin søndag dere, så skrives vi! xx

 

YOUTUBE SUNDAY

 

11gkRpow67g

 

Emma Hill er en av mine nye favoritter på youtube, og jeg er ukentlig innom for å sjekke hennes nye vlogs, i tillegg til dette blir jeg også ekstremt inspirert av stilen hennes, både når det kommer til interiør og mote. (Og la oss bare si at jeg er en smule jelly på at hun har et hus fult av chihuahuaer.. #lifegoals). 

TUESDAY INSPIRATION: STREETSTYLE FOR FALL 

Når det kommer til outfits tør jeg å påstå at fall fashion er min absolutt favoritt. Det å kunne kle seg lag på lag med forskjellige teksturer er noe av det gøyeste jeg vet om, ikke minst er det superherlig å kunne kose seg i store, og ikke minst skikkelig freshe og kule knits! Jeg sitter daglig og drømmer meg bort i både pinterest og weheartit for å finne den ultimate inspirasjonen, og her er mine absolutte favoritt inspobilder akkurat nå! 

 

Photos: Weheartit & Pinterest

MOODBOARD

 

HAVE A LOVELY DAY!

Xx Therese

INDUSTRIAL INTERIOR IN TEL AVIV!
Photos, here

Den ultimate inspirasjonen hvis du er frelst i industriell interiør. Enkelheten her er bare helt perfekt, og dette huset er definitivt den største inspirasjonen for meg når det kommer til mine planer om å designe mitt eget hus!

// The ultimate inspiration if you?re totally in love with industrial interior design. The simplicity of this house is just perfection, and this home is totally inspiration for my drawings on my own future dream house.

3 FAVS ON INSTAGRAM@FROMLUXEWITHLOVE


Bare et ord trengs her: Perfeksjon!

Only one world needed: Perfection! 

 @ALABASTERFOX

Gir meg lyst til å sette meg på første fly ned til Santorini. Årh, jeg skulle gjerne lagt bort skolebøkene og Stavanger-høstkulden for litt santorini tid med vin, bading og masse inspirasjon. Gud som jeg ønsker jeg vant en flybillett akkurat nå.

//Makes me wanna leave the school books and this cold autumn weather behind and jump on the next plain to Santorini for some wine, swimming in the ocean and lots of inspiration. God, I wish I won a plainticket right now.

 @WHITE.INTERIOR

 en konto fylt opp med inspirasjonsbilder til ethvert hjem. Det er så mange fine bilder der, at jeg tar meg selv altfor ofte i å ta printscreen og lagre bildene i "dream house" mappa som jeg har opprettet på dropbox.

 

Just a lot of inspiration for your home. I'm that kind of girl who screenshots (almost) every photo from this account and saving it for later inspiration in my dropbox map! 

 

 

LET'S MAKE A MOODBOARD

 

This is what inspires me today! 

Have a good one <3

 

xxx

THE PERFECT DAY TO NIGHT OUTFIT

Hey guys - happy saturyay! Hvordan har uken deres vært? Min har vært en smule craycray - for å si det mildt. Jeg har hatt så mye lesing og skolejobbing, samt vært på jobb 2 kvelder i tillegg - det har tatt skikkelig på for å si det mildt, men jeg er heldigvis a jour med alt jeg ønsket å få gjort (forutenom bloggen - hjelp!) - noe som jeg er ganske fornøyd med! I tillegg fylte jeg også 23 år i går! yaay!
 
Sist uke ble jeg kontaktet av AUrate New York som ville ha meg til å lage et inspirasjonsinnlegg med et moodboard på det perfekte day to night outfit ideen. Å lage inspirasjonscollager er jo noe av det gøyeste jeg vet om, så den utfordringen tenkte jeg meg ikke om 2 ganger før jeg sa ja til!

I hverdagen kan det være ekstremt vanskelig å plukke ut et antrekk når man skal avgårde på jobb. For ganske mange (inkludert meg selv) er man i en jobb der man får tildelt klær fra bedriften som det forventes at man skal bruke i løpet av dagen man er på jobb, enten om man jobber innen helsevesenet, eller butikkmedarbeider. Det er så lett å si om morningen at "man skal jo skifte når man kommer til jobb uansett, så hva er vitsen?" Jeg har selv falt i den fellen altfor mange ganger - det er jo så lite inspirerende og ikke minst lite motiverende til å engang prøve. Skal man også ut med venninnegjengen etter jobb ender man alltid opp med å angre ekstremt på at man ikke prøve i alle fall i 5 minutter ekstra på å finne der perfekte antrekket. Noen som kjenner seg igjen?

I min inspirasjon med det perfekte "day to night" antrekket har jeg tatt utgangspunkt i det minimalistiske, og det typisk hardworking businesswoman uttrykket - som er en stor favoritt fra min side. Jeg elsker det enkle og minimalistiske, men at det også skal være stilfult på samme tid. Jeg har valgt å fokusere på et par basicplagg, som er superlett å bruke fra dagtid til kveldstid - for ikke minst å vise hvor lett det faktisk er å bare kaste et par finsko i vesken, du kan jo alltids sette sneakersene igjen på jobb! Hope you like it!

Ikke hørt om AUrate New York? Vel, da anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke dem ut! De har så utrolig mange nydelige minimalistiske tilbehør som passer til hvert antrekk! gå direkte til siden her

For international readers, please use google translate :)DAY OUTFIT
TOP here
PANTS here
COAT here
BAG here
SNEAKERS here (adlink)

NIGHT OUTFIT 
TOP here
PANTS here
KIMONO here (adlink)
BAG here
SHOES here

OUTFIT DETAILS
NECKLACE here
 


WHAT DO YOU GUYS THINK?

 

Ps: Jeg får ikke betalt for å gjøre dette innlegget :)

MONDAY MOODBOARD

HAVE A LOVELY MONDAY EVERYONE! xx

MY DAILY READGARYPEPPERGIRL.COM
 SHINEBYTHREE.COM
 HARPERANDHARLEY.COM

 SONGOFSTYLE.COM
ORACLEFOX.COM
 SAMANTHAMARIAOFFICIAL.COM
 CARLYCRISTMAN.COM
 

My list of bloggers I have to keep up to date with is a very long list. The last couple of years I've been more into the international bloggers than the norwegian bloggers. Why? To be honest, I don't know, but I think the architecture in the background of their outfit post has to be a big reasons! Haha. Just love it. 

 

Ps: I borrowed the pictures from the bloggers.

INSPIRATIONAL MONDAY

Pictures from weheartit and pinterest​

 

This is how I really want my future house to look like! Keywords must be: White, black, steal, windows, big space, wall filled with alot of art and of course: A huge comfy bed with white linnen bedsheets.

 

MOODBOARD


HAVE AN AMAZING DAY!

 

xoxo Therese

3 ON INSTAGRAM

@thedaydreamings​@stylerepertoire​

@lghcollective

 

 

Hei tirsdag! Hvordan er været der dere er? Her er det strålende sol og etter min mening akkurat litt for varmt. Haha, men deilig er det - man kan jo ikke klage på finværet vi får her i Norge; spesielt når man bor på vestlandet! I disse dager er jeg hardt rammet av influensamarerittet; noe som føles litt for kjipt i finværet - derfor har jeg ikke hatt motivasjon til å gjøre noe annet enn å konsentrere meg til å klare meg gjennom jobbdagene (shit, nå hørtes jeg dramatisk ut, men dere skjønner vel hva jeg mener. Haha!) derfor får dere en ny runde med noen av mine absolutt favs kontoer på insta atm enn så lenge!


Nyt solen og været enn så lenge, så skrives vi snart! xx

I DON'T SWEAT, I SPARKLE


1. AFTER THIS, WE'RE GETTING PIZZA. HERE
2. THIS COULD BE VODKA. HERE
3. NIKE ROSHE ONE. HERE (ADLINK)
4. I DON'T SWEAT, I SPARKLE. HERE
5. SQUAT. HERE
6. NIKE SPORTSBRA. HERE (ADLINK)
 

 

Jeg har gått rundt og sagt til både meg selv og de rundt meg at jeg har ekstremt lyst til å begynne på yoga; men jeg får aldri fingeren ut til å melde meg opp på yogakurs, mye fordi jeg ikke vet hvor de har bra klasser og mye fordi jeg ikke tør! (pysa!) Spontant i går bestemte jeg meg for at nå skal jeg virkelig utfordre meg selv, så i dag har jeg gått til innkjøp av både yogamatte, nye treningstopper og hoppetau som en begynnelse! For ja, jeg har bestemt meg for å utfordre meg selv til både yoga og hoppetau trening. Her snakker vi skikkelig sporty vibes, og jeg gleder meg stort til å sette i gang allerede på mandag!

TODAYS MOODBOARDHAPPY TUESDAY!

HAVE A GOOD ONE <3

 

 

WEEKLY INSPO: N E U T R A L S

Jeg legger aldri skjul på at jeg ELSKER nøytrale farger; hvitt, grått og svart er mine go to's og her er en liten inspirasjonscollage med det som står på toppen for av inspirasjon for denne uka!

Håper dere får en strålende onsdag, så skrives vi <3

3 ON INSTAGRAM

Instagram for meg er noe jeg må bla meg gjennom både før jeg står opp av sengen og før jeg legger meg om kvelden - jeg kan vel kalle meg selv en skikkelig insta-junkie! Selv prøver jeg også å oppdatere minst 1 gang til dagen med bilder som jeg selv ville sett på som inspirerende og likt om andre la ut; kvalitet på bildene for meg er viktig, og det å bare legge ut for å legge ut er noe jeg liker svært lite på instagram. Under har jeg derfor samlet mine 3 absolutt favoritter for tiden.

@FIGTNY
 

@MISSPROUTPROUT
 

@THEVERSASTYLEDet som først får meg til å følge en konto er om jeg finner den inspirerende eller ikke; inspirerende personer, kreativitet, inspirerende antrekk, sminke, flatlays osv. Jeg har utallige favorittkontoer på instagram - så kanskje det å ha det til en fast spalte en gang i måneden med å dele noen inspirerende instagramkontoer kan være en idé? Hva tenker dere?


HVILKE KONTOER ER DINE FAVORITTER PÅ INSTAGRAM?

INSPIRATION

(bildene er fra weheartit)

God morgen tirsdag!

 I dag har jeg fri, så det å gå rundt i kosedressen og se på inspirasjon i fra weheartit er det eneste som står på dagsplanen. Det er så utrolig mye inspirasjon å hente derfra - og her har jeg satt sammen det som er mine favorittbilder derfra for tiden. 

Ha en fin dag, så skrives vi senere <3

MONDAY NSPO: BEDROOMSoverommet er det rommet i huset jeg liker best. Det blir vel også sett på som det rommet som man tilbringer mest tid i, i løpet av et døgn. Det å lage et soverom som ser fint ut og som gir god harmoni og ikke minst gir en god følelse syns jeg er nøkkelen til en god natt søvn. Jeg elsker jo nøytrale farger, og nøytrale farger er også favorittene på soverommet. Hvite vegger og hvitt sengtøy med detaljer i grått eller svart, og for å sette prikken over i-en med detaljer i gull eller sølv!

 

MINE TOPP 4 WANTIES AKKURAT NÅ1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

HALFPAINTED WALLTHE COOLEST THING EVER

 

Jeg kom over dette bildet i bildemappen min på pinterest. Det har ligget lagret i interior-mappen lenge nå, men har aldri før fangt oppmerksomheten før nå. Så stilig, jeg elsker det!

INSPIRATION: GIFTWRAPPING FOR CHRISTMASFor meg handler gaveinnpakningen om å kunne være kreativ, enten om det er til jul eller bursdag. I dag finnes det utrolig mye papirruller på markedet for innpakning til enten jul, bursdag - eller hva anledningen måtte være. Mange er kjedelige, og mange er det som jeg vil kategorisere som (ekstremt) harry! 

De siste årene har jeg prøvd å være kreativ; finne frem stempler, gråpapir og enkle tråder - det enkle er jo alltid det beste, og det man kan lage ut av et stykke gråpapir, litt blekk og en enkel trå er jo så utrolig mye kult og spesielt - det å å pakke inn gaver nå til dags er jo et kunstverk i seg selv og gjennom pinterest har jeg derfor samlet sammen en del inspirasjon jeg vil ta utgangspunktet for i år! For hvor enkle og fine er ikke disse innpakningene over? Jeg absolutt ELSKER dem alle!

 

 

x THERESE

MONDAY INSPIRATION: CREATIVE WALLSDen siste tiden har jeg blitt helt inspirert av det jeg liker å kalle "creative wall". Det å ha mange store bilder, enten om det er forskjellige quotes, av din favoritt arkitet, skuespiller, modell eller hvem det måtte være er så utrolig stilig. 

Jeg drømmer om å få mitt eget store hjemmekontor, der jeg kan bruke en hel vegg til å samle store plakater av både favorittbyene, favorittquotes og ikke minst et megastort bilde av Arne Jacobsen. De fleste som kjenner meg vet at jeg forguder Arne Jacobsen og hans verk mer enn noe annet i verden og håper på å finne en god plass med et stooooort bilde av han i mitt fremtidige hus.

 

ON MY DESKTOPHei mandag og hei ny desktop på macen. Det var endelig på tide ettersom det nesten var 3 måneder sist jeg skiftet. Jeg pleier å bruke desktopen som en inspirasjon og liker alltid å åpne macen slik at dette er det første jeg ser når jeg skal sette meg ned for å finne inspirasjon til å være kreativ eller til bloggen. Derfor valgte jeg ut mine absolutt favoritte pinner fra både weheartit og pinterest den siste tiden. Jeg samlet dem på en helt annen måte enn jeg tidligere har gjort, og laget et lite "space" på siden slik at mappene ikke kommer i veien for bildene.


HVORDAN SER DIN DESKTOP UT?
LIKER DU Å LAGE DINE EGNE COLLAGER ELLER BRUKER DU KUN ET BILDE?

WEEKENDBLISS

IT'S SATURDAY!

Let's pop the champagne and dance on the table!

 

Have a good one.

 

 

x T

 

 

CONTRASTSSOME BLACK AND WHITE INSPO ON A SUNDAY

 

Hei søndag!

Jeg har brukt morgenen på å se lillebror spille fotball for første gang! Kan man kalle dette gleden med å ha flyttet hjem til fødebyen igjen? Glede! I dag skal jeg få brukt dagen på å planlegge ting til bloggen; jeg må virkelig få et kreativt boost i hverdagen og få brukt kameraet mitt igjen. Det savnes sårt om dagene. I mens får dere en liten collage med mine absolutt favoritter på pinterest for tiden. Kontrasten mellom sort og hvitt er det fineste jeg vet om. Hva syns dere?

 

 

xx T

MONDAY MOODBOARDHELLO MONDAY! 

Hva er vel ikke bedre enn en moodboard på mandag? Dette er også blitt min bakgrunn på macen, og håper på mye inspo hver dag fremover. Jeg er tilbake på jobb og startet dagen allerede kl 5 (!) i morges, så dette er et av mine første forhåndsskrevne innlegg på VELDIG lenge. 

 

Håper dere får en super dag, så skrives vi. ♡

 

 

xx T

TUESDAY MOODBOARDJeg starter tirsdagen med litt inspirasjon fra weheartit. Etter jeg kom hjem har jeg nesten ikke hatt tid til å kunne oppdatere meg på den fronten, så det å bare ta det med ro og få sjekket både pinterest og weheartit på en og samme tid var virkelig på tide. 

 

 

MONDAY ISSUE: STREETSTYLEHei mandag! Guri malla som jeg trenger ferie kjenner jeg. Denne uka er det pangstart med altfor mye jobbing på prøveeksamen som skal være ferdig til fredag og jeg begynner å kjenne stresset snike seg innpå meg. Haha. Jeg starter uka med litt inspirasjon fra weheartit, noe som akkurat nå føles så mye bedre enn å knote med både det ene og det andre til oppgaven! 

 

Got yourself a fav?

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits