PLANNING IS KEY

Planlegging er virkelig "the key" hvis du virkelig vil holde tritt med tiden i en travel hverdag, og ikke minst hvis du virkelig vil gjøre suksess i hverdagen! De siste årene har jeg vært skikkelig avhengig av planners, og jeg bestiller min årlig fra personligalmanakk.no. Søte klistermerker, stickynotes og fargerike penner er også med meg over alt når jeg skal sette i gang å planlegge ukene mine - det gjør det også hakket morsommere enn kjedelig svart penn spør du meg! 

// Planning is key if you really want to keep track of time, and if you wanna succeed! The last couple of years I?ve been obsessed with cute stickers and sticky notes, planners and of course colorful pens ? it makes it so much more fun while planning your weeks .

SLOW MORNINGS ARE THE BESTCURRENT MOOD: SIPPING OF A GLASS OF LEMONWATER, PAMPERING AND READING MAGAZINES
 

God morgen dere! Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er med late morninger. Det er så utrolig deilig og våkne opp tidlig på en fridag og nyte den med både ansiktspleie, lese de nyeste magasinene som har dumpet nedi postkassen og ikke minst drikke et glass med sitronvann. Jeg er hektet! Straks skal jeg hoppe i klærne og sette meg i bilen. Jeg skal tilbringe dagen sammen med min bestevenninne, og hva vi egentlig har tenkt til å gjøre i dag vet jeg ikke, men først av alt må jeg få gang på impringering av de nyeste hvite skoene mine. Viktig!

HÅPER DERE FÅR EN SUPER DAG, SÅ SKRIVES VI! 

BACK TO UNIDen siste måneden har jeg lurt veldig på hva jeg virkelig skal gjøre med livet mitt. Jeg elsker den type jobb jeg har i dag, jeg vet at salg er noe jeg trives så utrolig godt med - men samtidig så vil jeg så mye mer! Jeg elsker utfordringer, det å få være kreativ, tenke utenfor boksen og ikke minst det å jobbe skikkelig hardt for noe. Det siste året har jeg ikke følt at jeg har fått nok utfordringer i den jobben jeg har så i siste liten (les: etter frist) søkte jeg på BI og kom inn bare noen få dager etter jeg hadde sendt søknaden. Jeg er så glad; glad fordi jeg alltid har jobbet så bra gjennom skolegangen slik at mulighetene for det jeg vil har vært der. I august kaller nye studier for meg, og denne gangen har jeg meldt meg opp til bachelor i eiendomsmegling. Nå starter et skritt nærmere drømmejobben om å drive for meg selv, kjøpe opp gamle boliger, pusse opp og selge igjen nærmere enn noengang og jeg gleder meg til å bli student igjen og ikke minst jobbe hardt for å nå målene og drømmene mine!

SUMMER IS FOR DOING CARDIO OUTSIDE


MY FAVE COMBO: YOGA AND JUMPROPE


Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å ta bilde av noe treningsrelatert å putte det opp på bloggen, men sannelig overrasker jeg meg selv altså! Nå som influensaen endelig(!) er borte er det på tide å finne frem yogamatten og hoppetauet igjen! Det har virkelig blitt min favorittkombinasjon den siste tiden, og det er jo så effektiv trening at man kan få gjort masse på bare 15 minutter! Tenk det. I dag var til og med været helt på topp, så det å ta treningen utenfor på terrassen var virkelig en fryd i seg selv. 


This is how I do:

Jeg starter alltid med å varme opp med hoppetauet. Jeg hopper i intervaller; samlede ben og hopper mellom 20-30 hopp hver runde. Så har jeg en liten pustepause på ca 5-10 sekund før jeg starter på ny runde. Jeg glemmer ofte å puste når jeg hopper, derfor er det jo viktig å få ta pusten igjen før man starter en ny runde! Etter ca 10-15 minutt med hopping avslutter jeg med litt yogaøvelser! Jeg er ikke veldig opptatt av hvilke jeg gjør, men det som føles komfortabelt der og da - yogaen gjør jeg mest for å strekke ut og finne roen igjen. Det er så herlig.

 

SILK & LACE

LINDEX KIMONO THE BODY SHOP BODY WHIP &OTHER STORIES SCRUB

 

Hei og god søndag! En skikkelig pampering day står på planen, det trengs etter en uke med mye jobbing og mye som har stått på ukeplanen. Jeg sov også ekstra lenge i dag, noe som var nesten litt for deilig. I dag skal jeg ikke gjøre noenting annet enn å sitte under dyna med tegneboka og få vært skikkelig kreativ - for det har jeg virkelig savnet.


HVA GJØR DU I DAG?

COZY SUNDAYSHei søndag! Regnet plasker ut utenfor her, og det er et helt sinnsykt vær som har herjet i hele natt; tenk at store deler av veiene her i Rogaland er stengt på grunn av været, det er helt sykt spør du meg! Jeg tilbringer dagen i kosedressen og fargeboka; det har vært en stor hobby for meg siden denne fargeleggingstrenden sprakk for en stund siden, og jeg har vært helt avhengig siden.

Håper dere får en finfin søndag, så skrives vi <3

TEDDYBEARS ON MY FEET

- TØFLER FRA H&M -

WHAT'S ON MY IPHONE

Hei dere!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har på min iPhone. Dette er jo et typisk innlegg som er å se på mage ulike blogger, så jeg tenkte å hive meg på bølgen å vise dere hvordan jeg har organisert min og vise dere mine favorittapper!Det første man ser er jo bakgrunnen min. Bakgrunnsbildet fant jeg fra weheartit og har vært en bakgrunn jeg har hatt en god stund nå. Jeg er altfor flink til å sløse bort tid på å endre bakgrunn på telefonen - rett og slett fordi jeg aldri blir fornøyd, men nå har jeg endelig funnet en som faller godt i smak, som ikke er for rotete og som ikke skjuler noe av tekst eller klokkeslett.På første side har jeg de viktigste appene og de som jeg bruker daglig. Nederst på dashbordet har jeg de absolutt mest brukte, rett og slett for at de skal være tilgjengelige hele tiden. Jeg har bloggappen høyt oppe på lista, slik at jeg kan godkjenne og svare på kommentarer lett, og for å kunne holde meg oppdatert på hva som har skjedd. Facebook og messenger er også mye brukt. Jeg bruker messenger mer enn jeg bruker vanlig melding, og derfor blitt en viktig app for meg.

Andre siden er for apper som er "mindre viktig" og som jeg ikke sjekker så altfor ofte. Jeg er ikke særlig flink til å sjekke eller sende snapchat, og ser på det som mer tidsfordriv sammen med det største tidsfordrivet, nemlig hay day. Haha, er det noen andre som fortsatt spiller?Under kategorien "Fashion" finner jeg appene Villoid og polyvore. Det er ikke de mest brukte appene, men når jeg først har tid liker å scrolle meg gjennom for å holde meg litt oppdatert for hva som er nytt i moteverden; om noen nye produkter har poppet frem, hva som er mest likt av folk for tiden og om noen har laget noen inspirerende collager den siste tiden.

Under kategorien "kamera"-emojien finner jeg alle redigeringsappene mine. Det er sjeldent jeg bruker VSCO og Lightroom og foretrekker egentlig mest photoshop, afterlight og facetune. Jeg kjøpte nylig både afterlight og facetune og har vært mine absolutt favoritter siden. Facetune er genialt og brukes til å redigere bort urenheter i bildene, lysne bildene (om bildene er for mørke) eller jeg ønsker å fargelegge med en annen farge, mens afterlight bruker jeg mer brightness for å få mer lysstyrke i bildene, kanskje legge på filter (om jeg er i "humøret" til det) og legge på ramme. Instagram og twitter er definitivt mine mest brukte apper. Jeg bruker sjeldent twitter og fikk det nylig, men denne bruker jeg mest for å poste opp instagrambilder, collager jeg har laget på polyvore eller poste blogginnlegg.  Instagram er jo, som dere vet, min holy grail når det kommer til apper og er min absolutt største favoritt! 

 

WHAT'S IN MY BAG


ZARA bag ACCESSORIZE  bag charm, notebook & pen LINDEX handcream REN SKINCARE lipbalm & handcream
MARC BY MARC JACOBS wallet ROSA SLØYFE reflex


Jeg bærer alltid altfor mye i veska; en kvittering her, en kvittering der og ikke minst masse unødvendig papirer som jeg egentlig burde ha kastet for lenge siden. Denne sesongen passer jeg også ekstra godt på å ha både håndkrem og lipbalm i veska - dette er noe jeg ikke kunne levd uten; og spesielt nå som det er så kaldt vær ute må man huske på å passe godt på huden! Min favoritt håndkrem og lipbalm er for tiden fra REN SKINCARE og mine er små prøver som er så utrolig gode å ha med seg overalt; de tar jo så lite plass.

Denne sesongen som består av mer mørke kvelder enn lyse er det også viktig å bære refleks med seg, min er fra Rosa sløyfe som jeg kjøpte på lindex. Har du husket å støtte rosa sløyfe i år? Hvis ikke har du fortsatt muligheten 

 

 

MONDAY MOOD

God morgen mandag og ny uke! 

Hjelp, det er over en uke siden jeg oppdaterte bloggen, og nå er jeg tilbake. Sist uke var en full timeplan fra tidlig om morningen til langt utover dag. Det slår meg altfor ofte at døgnet har altfor lite timer. (Er noen enige?) I skrivende stund nyter jeg morgenen med en altfor stor kopp med altfor god te, lurer fælt på hva jeg skal spise til frokost; avocado toast er veldig (altfor) fristende akkurat nå og ikke minst må jeg få planlagt blogginnleggene skikkelig! Ønsker dere en fin dag hjerter - så skrives vi senere!

THINGS TO DO ON A RAINY DAY

 

INNLEGGET INNEHOLDER ADLINKS

 

Regnet plasker utenfor og kulden sniker seg innpå. Det er på tide med høstsesongen og jeg kjenner hvordan det kribler i magen! Jeg er et skikkelig "kosemenneske" og elsker å tilbringe tid under dyna med et strikkeprosjekt, tegneboka eller et magasin. Under har jeg samlet mine topp 12 favoritting å gjøre på en regnfull høstdag

 

 

1. MOVIE MARATHON
Pop en pose popcorn, plant deg godt i sengen og finn frem dine absolutt favoritt filmer / tv-serier. 

 


2. READ MAGAZINES
Perfekt timing for å oppdatere seg på hva som er inn innenfor både mote - og interiørverden.

3. ONLINE SHOPPING
Regnfulle dager er perfekte for online shopping. Never goes wrong.

 


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER

 

4. HAVE A SPA DAY
Ta et langt bad, skrubb huden, lakk neglene eller gjør det lille ekstra. Kanskje bare å ta et fotbad var det lille ekstra som trengtes akkurat den dagen?

5. DRIVE AROUND TOWN
Det er kanskje ikke alltid like lett å kjøre når det regner ute, men hva er mer avslappende enn utrafikkerte veier, avslappende musikk og biltur? Aldri ha en spesiell rute, men bare kjør hvor enn du måtte ønske. Kanskje man ender opp på kjøpesenteret? hihi


6. CUDDLE UP IN BED WITH A CUP OG HOT TEA AND YOUR FAVE SNACKS
Mørk sjokolade sammen med en kopp grønn te. Trenger jeg å si mer? 

7. READ A BOOK
Ikke noe er bedre enn å lese en god bok, sitte ved vinduet og høre regnet plaske utenfor. 

8. BAKE
Finn frem dine favorittoppskrifter eller finn de oppskriftene du alltid har hatt lyst til å prøve ut. 

9. OFFICE / WORK
Ekstra motivasjon til å svare på mail, oppdater bloggjobb eller generelt hjemmekontor.
9. DRAW / PAINT (OR JUST BE A CREATIVE)
Plant deg i sofaen med et stort pledd eller kanskje dynen? Finn frem tegneboka og tusjene, eller et nytt strikkeprosjekt som du kan kose deg med hele dagen.

10. GO TO THE GROCERY STORE
En ting som som regel alltid frister når det regner ute er å dra til matbutikken. Lag en handleliste, kjøp noe ekstra godt og planlegg en bedre middag for enten deg selv alene eller med de nærmeste. 

11. UPDATE YOURSELF ON SOCIAL MEDIA
Hva har skjedd på twitter, facebook, instagram og weheartit det siste døgnet? 

12. REDECORATE YOUR APPARTMENT
Perfekt timing for litt organisering eller fornying i hjemmet. er du ikke enig?
 

 

HVA ER DIN FAVORITTING Å GJØRE PÅ EN REGNFULL DAG?

 

OFFICE TIME 

God torsdagskveld dere! Håper dere har hatt en super dag?

Jeg har plantet meg foran macen med notatbok og musikk i ørene. Jeg har endelig tatt steget med å prøve å planlegge for å realisere min store drøm. Med sommerfugler i magen håper jeg at jeg klarer å lage en god strategi på å få det til. Jeg krysser i alle fall fingrene!

PINK START ON MONDAYHELLO MONDAY!

 

Have a good one. <3

 

 

 

x T

MY MUST HAVE TRAVELESSENTIALS

Denne sommeren må selfiestick være mitt absolutt must have når det kommer til travel essentials. Det har jo også tatt helt av med disse selfiestickene og de selges jo overalt for tiden. Min vant jeg i en konkurranse på bloggen til fineste Kristin og jeg gleder meg så til å snart ta den i bruk, allerede har jeg sånn halvveis fått testet den ut, men nå som all happeningen i sommer skjer skal denne være med meg i vesken over alt.

 

Batiste sin tørrshampo er jo min all time favorite og er et klart must og ha i vesken på ferie! Blir håret grisete i løpet av dagen er det lett å bare ta et par spray med denne og få fikset på håret! Denne blir perfekt kombo med en half up half down bun med de søteste strikkene fra bikbok!

TODAY IS THE DAY!

 

 

Helgen for hjemflytt har endelig kommet. Om bare noen få timer er både mamma, stefar, stesøss, mormor og morfar her for å hjelpe meg å flytte hjem! At de stiller mannsterke for å hjelpe meg med hjemflytt er å sette 100 stjerner i boka, er de ikke bare best? Leiligheten her har stått på hodet den siste uken, så det å flytte hjem og få orden på kaoset igjen skal bli så utrolig godt. Er det en ting jeg har funnet ut den siste uken må det være at jeg har så ALTFORMYETING! Haha, jeg husker ikke en gang at jeg drasset med meg så mye for to år siden - to flyttekasser med bare interiør - og moteblader sier vel litt? haha

WHEN IT'S RAINING OUTSIDEGjennom alle de små takene med pakking blir det altfor lange pauser med TV-titting og fargelegging i fargeboka - jeg kastet meg hysterisk på fargeleggingtrenden for over en måned siden og jeg må si; jeg er helt frelst. Nå som jeg har ferie og er ferdig med skolen kan jeg ligge på sofaen med musikk i ørene og bare være i min egen lille boble i mange timer uten at andre ting klarer å bry meg. Været i dag passer jo helt supert ettersom regnet plasker utenfor og jeg har funnet frem pleddet og koppen med te!

 

Hvordan er været hos deg i dag?FERDIG!

Hei torsdag! ENDELIG er eksamen ferdig gjort og klar for innlevering i morgen. Disse to eksamensukene har gått så utrolig fort at jeg ikke har klart å holde styr på hverken dag, dato eller klokkeslett. Det har vært så utrolig mange lange dager på skolen med mye jobbing, frustrasjon og ikke minst venting; er det en ting jeg har lært de siste to årene på studiene er det at alt innenfor interiørfaget tar så ufattelig lang tid.

Nå skal jeg i gang med skikkelig vasking og rydding av leiligheten for å få begynt på det! Neste helg kommer både mormor og morfar, mamma og stefar ned for å hjelpe meg å flytte hjem igjen, så det er mye som må gjøres klart før den tid! Leiligheten har sett ut som et mareritt i seg selv; sko som har ligget overalt, fargeprøver her og der, materialprøver over alt og for ikke å glemme har oppvasken stått opp til taket; jeg er nesten litt for flau av tanken over at vaktmesteren i blokka har sjekket brannalarmen her mens jeg har vært fanget i eksamenskaoset, så vi får krysse fingrene for at han forstår. Haha!

 

Nei, nå må jeg få gang på sakene! Vi skrives <3

A DAY OFFHei torsdag! Jeg hadde ikke trodd at det skulle bli mulig å ta seg en dag fri i prøveeksamensperioden, men ettersom jeg ble ferdig med oppgaven i går unner jeg meg selv det! Jeg starter dagen med å endelig få lest den siste utgaven av Det Nye som jeg fikk i posten for en gooood stund siden; Jeg må bare si at det er den beste utgaven sålangt - en usminket og uretursjert utgave. Genialt! Og ikke minst kanskje denne utgaven kan være med på å senke presset med å ikke alltid måtte streve med å være perfekt? 

Jeg skal snart en tur ned til byen, ettersom det nærmer seg skoleavslutning og gullspiren (den årlige avgangsutstillingen på NKH) må jeg finne et passende antrekk! Jeg kan ikke skryte på meg at antrekket er på plass helt enda, så en liten fornyelse av garderoben må til!

 

BACK HOME AGAIN

Shoes: Toms / Trench coat & Tee: Lindex / Earrings: Pilgrim / Jeans: H&M

 

Hei fra Stavanger! Jeg er hjemme igjen etter bare 3 dager i Oslo. Denne gangen er det på langhelg og med prøveeksamen dratt med meg hjem for jobbing. Planen var vel egentlig å feire 17. mai i Oslo med mormor og morfar som skulle komme på besøk, men ettersom planene endret seg ble det til at jeg reiste hjem. Det er så mye bedre med en rolig 17. mai hjemme enn å stresse rundt i storbyen!

- IT'S FRIYAY! -


God fredag dere! Det er så fantastisk å våkne opp og føle seg ekstra bra! I går tok jeg velfortjent helg så det å kunne våkne opp i dag uten den skrikende vekkerklokken var helt fantastisk. Jeg har brukt morgenen min til å slappe skikkelig av med den siste utgaven av costume + costume living. Jeg var så heldig å kapre med meg siste eksemplaret de hadde i butikkhyllene da jeg var innom matbutikken i går! Flaks

Jeg skal bruke siste dagen på en liten shoppingrunde på let etter det perfekte paret med sandaler for sommersesongen; Jeg har funnet meg et par jeg liker fra H&M så jeg håper bare jeg klarer å finne et par i min størrelse! Lene Orvik har også kommet ut med ny kolleksjon for bikbok som ble sluppet i dag, så det er også en ting jeg må få med meg i dag! 

Håper dere nyter dagen, så skrives vi! 

A TOTAL MESSWHEN HAVING A MESSY DESK IS YOUR KIND OF THING
Det siste året har jeg lært at rot er mitt system, og det rareste av alt er at jeg faktisk har lært meg å trives i mitt eget rot; er man vant til det klarer man alltid holde styr på alt og ikke minst finne ut hva man trenger til en hver tid. 

Som student ved et kreativt fag, og da særlig interiør blir det mye rot; man har et altfor mange tusjer som ligger å flyter utover, et penal med 1000 forskjellige penner, blyanter og farger der, fargeviften her, skissene og plantegningene ligger som overalt, og ikke minst alle tekstil - og materialprøvene man skal ha til en hver tid.

NOEN SOM KJENNER SEG IGJEN?
 

FASTELAVEN

God fastelaven dere!

Jeg og lillebror disket opp med fastelavensboller i kveld; noen med krem og melispynt og noen andre med vaniljekrem og sjokoladepynt. Det er så hyggelig å tilbringe tid sammen med familien, og ikke minst så utrolig fantastisk å være hjemme!  

 

F E B R U A R Y

Februar måned er vel den måneden jeg har gledet meg til i altfor lang tid nå. Denne måneden blir hektisk på kalendere, men også utrolig fin. Denne uka har jeg fri (les:studiedager) helt frem til torsdag, så i skrivende stund sitter jeg på skolen og gjør litt småplukk på sist oppgave slik at jeg kan legge den helt bak meg. Fra torsdag av braker det løs med byråkonkurranse, noe som var såpass gøy i fjor at jeg gledet meg altfor mye fra vi avsluttet fjorårets. Nedturen i år er at det blir en stor oppgave, på kortere tid enn vi har hatt før, men man kan heller ikke klage når man både har 1 ukes vinterferie og etterfulgt av 2 uker praksis. Jeg er så heldig å få være kjøkkenkonsulent hjemme i Stavanger, noe som jeg hoppet i taket for da jeg fikk ja-svaret fra dem. #SOEXCITED... 

NO CAMERA

Kamera er tom for strøm, mens laderen er hjemme i Stavanger.. Er ikke det typisk? Heldigvis er det ikke lenge til jeg skal hjem, så i mellomtiden må jeg ty til andre midler.

 

"kjære"

Jeg er ikke personen som leser bøker - for langt i fra, jeg blir faktisk såpass sliten etter å bare ha lest 10 sider at jeg gir opp. Jeg har liksom aldri tid, for jeg har så mye annet jeg skal gjøre - som plutselig blir så mye viktigere enn å sette seg ned med en god bok å bare slappe skikkelig godt av.

Den siste tiden har jeg lest meg gjennom Linnéa Myhres første bok evig søndag, en bok som ga meg så mye. Jeg gråt og lo om en annen, hun skrev så morsomt og så bra, så bra at jeg ikke klarte å legge boka fra meg. Boka ble lest på under ett døgn. Unormalt til meg å være.Jeg hoppet av glede da Linnéas andre bok, kjære, lå under juletreet, og har så vidt klart å legge den fra meg fra jeg fikk den.

What's in my bag

Jeg er vel den som alltid stapper veska med altfor mye unødvendig som jeg ikke en gang trenger og stadig vekk lurer på hvorfor jeg tok med meg de forskjellige tingene. Jeg har egentlig alt fra binderser og penner til sminkeutstyr, men her kan dere se hva som alltid er med i veska mi! Veska mi er fra Marc by Marc jacobs og har vært min trofaste venn i snart 1,5 år! Jeg elsker den, og er perfekt til enhver anledning!


Iphone // lommebok // håndkrem // antibac // paracet // carmex // nøkler / / lipgloss

 

 

Hva har du i veska di?

D e t o x E v e n i n g

I skrivende stund sitter jeg på gulvet og venter på besøk fra en venninne! Leiligheten har fått en skikkelig vask i dag og jeg har blandet sammen detoxvann for anledningen!

1. søndag i advent

 

Hei dere! Håper dere har det bra?

Den siste uken har gått altfor fort, og jeg har hatt altfor lite energi og altfor mye å gjøre til å klare å konsentrere meg om noe annet enn skole! Jeg kom også akkurat inn dørene etter å ha tilbragt et par timer på kafé med en av mine kollegaer som var i Oslo sammen med familien i helga! Hun hadde bursdag i dag, så selvfølgelig måtte vi feire med både kake og altfor mye sladder!

 


 

I dag er det endelig 1. søndag i advent og julen nærmer seg bare mer og mer! Ord kan ikke beskrives på hvor mye jeg gleder meg til å dele ut julegaver, spise altfor mye av mormors pinnekjøtt (+kålrabistappe) og tilbringe kvalitetstid med de som betyr mest! 

Jeg har kun pyntet med et hvitt rådyr her i leiligheten ettersom jeg kommer til å være hjemme hele julen og ikke orker å dra med meg masse ekstra julepynt når jeg flytter hjem til sommeren! 

@ the A I R P O R T


God fredag!

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen og akkurat spist sushi. Jeg sluttet tidligere enn forventet på skolen i dag og dro så og si rett hit etter, så har vært her i et par timer allerede. Flyet mitt går ikke før halv åtte i kveld, så ettersom jeg har et par timer til å drepe har jeg gått til innkjøp av boken Evig Søndag av Linnéa Myhre. Jeg har hatt utrolig lyst til å lese den lenge, og akkurat nå klarer jeg ikke å legge den fra meg heller. Den er så BRA!

B l a c k & W h i t eGurimalla men ting har gått i sneilefart de siste dagene -  det er trolig rart hvor mye man utsetter ting når man vet man har skikkelig god tid! 

Jeg har nettopp vært nede på skolen for å printe ut plansjene til morgendagens presentasjon av oppgaven som vi har holdt på med de siste to ukene! I morgen drar jeg også hjem til Stavanger på helgebesøk og det gledes ekstremt, selvom det bare er 5 uker siden sist jeg var hjemme. Så derfor består kvelden min av å pakke kofferten!! wihu

Archive: Read more here » September 2017 » Oktober 2016 » September 2016
hits