hits

5 FAVORITTER FRA SPILLELISTEN

 

1. Cherry - Luna Shadows

2. Lose myself in you - Ekko, MYXE

3. Youth - Luna Shadows

4. Change - JOY.

5. Steady - JOY.

 

Chill musikk er det som er mest spilt på spillelisten min i disse dager. Høsten får meg i skikkelig kosehumør, og ingenting er mer avslappende enn å kjøre bil på kveldene, høre på masse fin musikk og bare nyte stillheten.. 

ROSA MÅNED

KID INTERIØR drikkeflaske, pin og mokkabønner (fra Amundsen Spesial) MANGO genser og sminkemappe

Oktober betyr rosa måned, og er det noe jeg har som en hjertesak så er det rosa sløyfe. Årlig gjør jeg mitt for å støtte aksjonen, og i år har jeg gått til innkjøp av både genser, sminkemappe, ny vannfalske og mokkabønner - for ikke å glemme pinnen, som er et must hvert år!

 

10 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

1. Sette av minst én kveld i uken til full spa kveld! 
Vi snakker ansiktsmasker, skrubbing av huden, badekar med badebomber og ikke minst gi meg selv en runde med selvbruning.

2. Gå på jakt etter nye vintersko/høstsko
Etter å ha hatt en skikkelig ryddings i skoene står jeg plutselig bare igjen med et par sneakers, tursko, støvletter og et par med hæler.. Haha, denne jenta må virkelig finne seg et par nye sko og det litt kjapt!

3. Lage halloweenkostymet
Tutu skjørtet er i boks, nå mangler bare å finne frem malekosten og blomster og lage horn og blomsterkrone!

4. Gå mer tur i skog og mark
Dette er noe jeg elsker å gjøre på høsten. Det er noe magisk med masse fine farger i naturen

5. Bake boller
Ingenting er som å sitte under pleddet med nystekte boller i hånda og kakao toppet med litt for mye krem når regnet pøser på mest utenfor

6. Strikke masse.
Jeg har virkelig strikkedilla for tiden, og jeg har planer om å komme meg gjennom det ene etter det andre strikkeprosjektet denne måneden

7. Oppdatere spillelistene
Jeg forteller meg selv dette hver måned - men nå skjer det! 

8. Reise til Oslo på weekendtur.
I slutten av måneden setter jeg meg på flyet til Oslo for å besøke en venninne! Og som jeg gleder meg, det er faktisk helt utrolig at det er hele 3,5 år siden jeg sist var der borte (og på den tiden flyttet jeg også derfra!).. Tiden går så fort 

9. Jobbe effektivt og strukturert!
Eksamen nærmer seg mer og mer, heldigvis er det godt over en måned igjen før det smeller, men til den tid er det mye som skal gjøres

10. Feire Halloween
.. Og i år lager jeg hele kostymet mitt fra scratch! 

 

 

*inspobildene er fra weheartit

JEG ER DEN SOM...

God søndag dere! Herlighet, jeg tror det er første søndagen på lenge at jeg har våknet opp med full av energi og klar for å gjøre både det ene og det andre. Det er deilig det! I skrivende stund sitter jeg med siste bo bedre som kom i posten og skal bla meg gjennom det mens jeg nyter en smoothie til frokost. Oppskriften deler jeg senere i uken med dere..

Jeg kom over dette innlegget på Ida Wulff sin blogg, og tenkte jeg måtte gjøre det samme. Jeg synes selv at slike innlegg er veldig morsomme, og jeg tror ikke jeg har laget et slikt et før nå..

På kafé er jeg avslappet og den som drikker opp kaffen først, og som hadde ønsket at jeg kunne tatt det litt mer med ro.. Jeg kan mildt sagt si at jeg blir litt for ivrig på kaffe moccaen! 

På Facebook er jeg den som elsker å stalke. Ingen, absolutt ingen, får si at det ikke er gøy..

På instagram er jeg den som søker inspirasjon, liker litt for mange innlegg og som stadig er på jakt etter nye å følge. 

På trening er jeg aaaaldri.. Jeg har aldri satt mine ben innenfor et treningsstudio før, selv om jeg har vurdert det opp og ned i mente om å begi meg utpå galskapen og kommet meg på yogatimer!

Om morgenen er jeg som regel supertrøtt og kanskje en smule gretten, fordi jeg vanligvis har lagt meg litt for sent dagen før. ups

På matbutikken er jeg litt av en vims. Jeg ender som regel alltid opp i butikker som jeg ofte ikke er i, og som jeg ikke har helt kontroll på hvor ting faktisk står. Ellers er jeg den som bruker enormt med tid, fordi jeg syns det er koselig å handle og ikke minst planlegge middager.. Er jeg den eneste som mener det er koselig å være i matbutikken?

På bussen er jeg alltid livredd for å få noen på siden av meg og planlegger allerede hvordan jeg skal spørre pent om noen kan flytte seg når jeg skal av 

I søvne er jeg veldig rolig vil jeg påstå, men jeg er også den som gjør de merkeligste ting, som f.eks å svare/sende meldinger

På restaurant er jeg ubesluttsom.. Særlig om det er masse forskjellig mat som frister. 

I kø er jeg gjerne den som er utålmodig, særlig om det er laaang kø, og kun en kasse åpen.. Jeg er nok litt miljøskadet av å ha jobbet i butikk i såpass mange år nå etterhvert at jeg hater ineffektivitet når det kommer til kasse/kø. Jeg er også den som blir over gjennomsnittet irritert over folk som ikke slipper andre forbi når de skal ha 1000 ting, og du bare en.. ærreee mulig?? 

På kino er jeg den som spiser opp popcornet før filmen starter og som skulle ønske jeg ikke var så ivrig.. 

Om høsten er jeg overlykkelig! Jeg virkelig ELSKER høsten.

Som student er jeg stresset 99% av tiden.. Jeg stresser altfor mye med å ikke rekke alt, at jeg skal henge etter og ikke komme gjennom pensum, når jeg vet at jeg alltid ligger godt an..

I krangler er jeg egentlig utrolig sta, men også den som prøver å gå vekk fra krangelen. Jeg er ekstremt konfliktsky av meg, og hater en minste lille diskusjon

Hjemme alene er jeg en blanding av å være litt for redd for at det plutselig skal komme spøkelser å ta meg, men samtidig som jeg lever i min egen boble hvor jeg bare nyter stillheten. 

I dag er jeg inspirert, motivert og i modus for å daffe rundt i pysjen i hele dag!

 

 

... Ellers håper jeg dere nyter søndagen, så skrives vi senere! ♥

MY FAVORITE PODCASTS ATM

Er det en ting jeg elsker, så må det være podcasts. I starten var jeg nok en smule skeptisk, rett og slett fordi jeg trodde det nesten ville minne om lydbok-konseptet, noe som jeg aldri har vært fan av. For meg har podcast blitt noe som jeg hører på til daglig; I bilen, på vei til jobb, på vei til skole og ikke minst på turer. Det er så mye forskjellig der ute, enten om du ønsker å lære mer om noe, om du ønsker litt humor eller om du ønsker å bli virkelig inspirert, og i dag vil jeg dele mine topp 4 favoritter med dere

MINE TOPP 4:

1. THE INFLUENCER PODCAST
En podcast av Julie Solomon som jeg oppdaget i fjor sommer, og som jeg digger! Jeg vet ikke hva det er, men jeg er ekstra fascinert av dette med kvinner og entreprenørskap, og jeg blir så inspirert av kvinner som gjør det skikkelig stort! #Girlpower!! I podcasten til Julie Solomon får man høre om forskjellige topics, der hun får med seg en kvinnelig entreprenør, influencer, eller generelt damer som har fått til noe, og som forteller sine meninger om temaet, gir råd og ikke minst snakker om sin vei til suksess. Skikkelig inspirerende

2. ANDERSEN OG JACOBSEN
Herrreeeeguuuuud som jeg ler i bilen når jeg hører på de to jentene der. Jeg har alltid vært superfan av Kristina Andersen og lest bloggen hennes daglig i mange år, men etter å ha begynt å høre på podcasten digger jeg henne bare enda mer. 

3. KEEPING IT CANDID
En ny favoritt hos meg. Podcasten er laget av blant annet Sophie Milner, som er en av mine favoritt engelske blogger/youtuber, Jeg digger jenta, og jeg digger at disse to tør å snakke om blant annet temaer som kanskje er litt tabubelagt og som ikke mange snakker om, men som også er viktige.

4. SHE MEANS BUSINESS
Nok en podcast om entreprenørskap. Dette er også en ny favoritt hos meg. Dette skal visstnok også være en forlenger av boken som dama bak podcasten, Carrie Green, har skrevet, og som deler suksesshistorier fra entreprenører som virkelig har fått det til. 

HØSTENS STRIKKEPROSJEKTER

 

Det beste med sene høstkvelder er å krype under pleddet, finne frem strikkeprosjektene og nyte en kopp te. Jeg elsker å strikke og har gjort det i mange år, og det er ingenting som er bedre enn å koble av et par timer med strikkepinnene før leggetid. Jeg har nylig begitt meg utpå boblejakken og gleder meg til den blir ferdig - for den blir så fin, og ikke minst gleder jeg meg til å style outfits med den. Jeg har så mange strikkeprosjekter på lur som jeg vil få unnagjort; jeg må få gjort ferdig "ganni genseren", strikket et par av sorbet jakkene (jeg har allerede sett meg ut et par fargekombinasjoner som blir dødslekre!), og ikke minst vil jeg lage min egen oppskrift på en annen ganni genser som jeg har sett meg ut - håper jeg bare får til sist nevnte!

 

10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER

September og høst er endelig her. Høsten er min absolutt favoritt årstid; nydelige farger, lune tekstiler og ikke minst er det ENDELIG innafor å drikke kaffe mocha igjen! Altså, kan livet bli bedre? Årh, jeg bare ELSKER høst, og jeg blir så glad når favorittfargene er å finne i butikken; masse grønt, gult og gammelrosa farger. Jeg blir såååå inderlig glad og humøret er på topp at dere ikke aner.. Hihi, her er hva jeg vil gjøre i september

1. BESTILLE TIME HOS GYNEKOLOG
Nå som jeg har bikket 25 år begynner det jaggu å bli på tide å begynne å sjekke seg! Jeg har hørt så mye forskjellig om opplevelser, og ikke minst det å gå til gynekolog - men herregud, nå skal tennene bites i sammen og jeg må hoppe i det. Og jeg oppfordrer virkelig ALLE til å gjøre det samme!

2. DRA PÅ BÆRPLUKKING
Nå som det er høst er det jo masse digge bær å samle inn. Jeg var så heldig å få dra på bjørnebærplukking i hagen til naboen til besteforeldrene mine! Det var så mye bær, og jeg har store planer om å lage pai utav det. I september ønsker jeg også å dra på skikkelig skogstur for å høste inn både blåbær og bjørnebær.. 

3. JOBBE HARDT
Dette semesteret har jeg så mye å gjøre. Jeg trenger skikkelig system, få jobbet skikkelig godt og ha gode rutiner.

4. RYDDE SKIKKELIG PÅ MACEN
... og lage ny bakgrunn.. Det er så mye kaos på macen for tiden at jeg blir helt gæær'n.. 

5. PRØVE UT NYE OPPSKRIFTER
Apropo bærplukking og pai.. Jeg har så lyst å prøve meg på mye nye oppskrifter.

6. BLI FLINKERE TIL Å LOGGE AV PÅ KVELDENE 
.. Og bare fokusere på meg selv

7. STRIKKE MASSE
Jeg har så mye strikkeprosjekter på lur, og jeg er allerede godt i gang med boblejakken. Jeg gleder meg så til den er ferdig.

8. FORNYE GARDEROBEN
Klesskapet trenger virkelig en liten oppgradering, og det passer jo fint nå som det er så mye fint i butikkene.

9. LAGE MER SMOOTHIES OG SMOOTHIEBOWLS
Smoothies gir virkelig en frisk start om morningene når man har fri, og jeg savner det.

10. FINNE EN NY SERIE JEG KAN SE PÅ
... For starter jeg på Pretty Little Liars nok en gang, så blir jeg direkte flau over meg selv. Jeg har sett den fem ganger nå.. #Noshameinthegame.. Noen som har anbefalinger å komme med?

 

FILMTIPS TIL HELGEN

Hei fredag, og endelig helg! I dag vil jeg gjerne komme med et aldri så lite filmtips til dere, og som jeg virkelig håper dere liker. Filmen heter to all the boys I've loved before. Herlighet, jeg ble så glad i den filmen at jeg like gjerne så den to ganger på rad, og har nesten store planer om å se den nok en gang i helga. Hihi, håper dere liker den også!

Filmen handler om Lara Jean, som gjerne sliter litt med å finne sin plass på High School, og som i hemmelighet har skrevet et kjærlighetsbrev til hver gutt hun noen gang har hatt et crush på. En dag kommer alle disse brevene ut, mens Lara Jean freaker helt ut og ikke helt hva hun nå skal gjøre - inntil hun inngår en avtale med en av guttene om at hun skal ha et falskt forhold til ham, men lite vet hun hva dette vil føre til.

 

*bildene er hentet fra pinterest

SUNDAY AT HOME SPA

Det er ingenting bedre enn å ha skikkelig hjemmespa på en søndag! I dag har jeg brukt dagen på å vaske og rydde her hjemme, tatt ansiktsmasker og multitasket med å se litt for mange episoder med gossip girl på netflix og lest et hav av magasiner som har kommet i posten, som jeg ikke har hatt tid til å lese før nå. deilig!

A LITTLE SOMETHING FOR MY FURRY BESTIE

Okei, så har jeg aldri vært skikkelig fan av å kle opp den lille firbeinte bestisen, men da jeg kom over denne søte genseren på wish klarte jeg ikke gjøre noe annet enn å bestille en, den var jo bare tidenes søteste lille genser. En liten genser er jo perfekt nå som det er skikkelig kaldt ute, og krysser fingrene for at denne hjelper litt ekstra mot kulden.

DETTE VIL JEG GJØRE I MARS

Det er helt sprøtt at vi allerede har bikket mars allerede, og selv om det burde vært tegn til vår er det fortsatt iskaldt ute, med is på vannet. Vinteren i seg selv er jo nydelig når den er på sitt beste, men gjett om jeg er klar for vår og tynnere klær.. Mars er måneden som er travel, det er så mye som skjer både her og der - noe som egentlig er utrolig gøy, og i tillegg skal påsken nytes. Her er hva jeg vil gjøre i mars måned:


 

1. GÅ MASSE TURER
Det er ingenting som faktisk er bedre enn å koble av med å gå lange turer i skogterreng sammen med hunden - skikkelig avkobling fra hverdagen. Det er noe jeg har lyst til å fortsette med i mars, og nå som det begynner å bli varmere i luften håper jeg også at det er på tide å pakke bort ullklær, og frem med lettere treningsklær!

2. PRØVE MEG PÅ BÅDE HJEMMELAGDE HEALTHY RAW BARS, GINGERSHOTS OG KOMBUDCHA TE..
For ikke å glemme mange andre sunne digge oppskrifter. Det er så mye oppskrifter som jeg har lyst til å prøve ut for tiden, og jeg søker daglig gjennom pinterest på jakt etter nye spennende ting jeg kan teste ut. 

3. STRIKKE FERDIG BABYDRESS
Jeg har startet på prosjekt babydress. Nei, jeg skal ikke ha baby selv, men det skal være en gave. Jeg har hatt lyst til å strikke mer avansert enn gensere lenge, og har nylig begitt meg utpå kongledressen til klompelompe! Den er så søt, og jeg gleder meg til å bli ferdig. 

4. HUSKE Å DRIKKE MASSE VANN
Å drikke minst 2 liter til dagen er et mål jeg har satt meg veldig lenge nå, og så langt har det gått som planlagt. Jeg ELSKER å drikke vann, og i tillegg har jeg også sett store endringer på huden min i det siste. Den gløder mer, og i tillegg er den mye renere enn den var før. Nok et bevis på at vann er nøkkelen til en sunn hud.

5. HA SKIKKELIG HJEMMESPA
Vi snakker ansiktsmasker, fuktighetskremer, og ikke minst må kroppen få en ny runde med selvbruning. 


 

KØBENHAVN GUIDE

Hei dere, da kommer ENDELIG København guiden fra meg! Jeg syns det er så koselig å kunne lese andre blogger med litt erfaringer og få litt inspirasjon til hva man faktisk kan gjøre i de forskjellige byene! Som nevnt tidligere på bloggen koste jeg meg glugg i hjel og det var skikkelig deilig med en ferie og virkelig reise litt! København har jo utrolig mye å by på, og jeg nyforelsker meg i den byen for hver eneste gang; jeg har blitt så betatt av byen at jeg til tider vurderer å pakke sammen sakene og flytte over, men først må jeg gjøre ferdig bacheloren. Anyways, under har jeg samlet litt forskjellige i 3 forskjellige kategorier; mat, shopping og "attraksjoner" (altså en kategori som forteller hva man faktisk bør få med seg når man først er her). 

MAT

CAFÉ NORDEN: Okei, la oss snakke om deres Cæsar salat. OH MY GOD! Jeg har ikke ord, den var virkelig noe for seg selv, og jeg var nesten trist når jeg tok siste salatblad i munnen. Herregud for en opplevelse det var. Man kan gjerne få litt hjerteinfarkt når man sjekker prisene på menyen, rett og slett for det er litt dyrt etter min mening, men som mormor sa "jaja, man reiser ikke på ferie og kun spiser på sånn billig plasser. Man skal faktisk kose seg", og det er sant. Selv om det gjerne er biittelitt dyrt kan jeg ærlig si at det var verd hver eneste krone (om ikke øre). Café Norden er også en veldig populær plass, så om man ønsker å få bord her til å spise lunsj eller frokost bør man være tidlig ute. Interiøret inne her er også superchic, med tidenes nydeligste rosafarge på veggen. 

42 RAW: Hello rawfood heaven. Noe av det jeg har lyst til å bli flinkere på er å være vegans og vegetarsk, ikke på heltid, men være flinkere til å inkludere det i den hverdagslige kosten. Herregud, jeg føler jeg er sinnsykt klisjé av å skrive dette. Uansett. Jeg gikk for en chiabowl og matcha latte, noe som var helt himmelsk, eller det vil si; Chiabowlen var virkelig himmelsk, matcha latten var jeg ikke like imponert over, kanskje det bare var meg? Jeg kan ikke akkurat si at jeg var fan av matcha. Når man snakker om chiabowl blir det virkelig aldri det samme å lage den selv, og jeg føler ikke at jeg kan lage chiabowl igjen ettersom min er helt elendig i forhold (snakk om å få drept selvtilliten på matlaging da - haha!). 

JOE & THE JUICE: Joe & the juice er gjerne ikke så spesielt ettersom vi har det i Norge også, men det er også det perfekte sted for rask lunsj eller ta å grabbe en juice på veien! De har jo et utrolig godt utvalg, og man finner alle noe som passer for seg. Ikke minst er det jo sunt, og superdigg. 

LAGKAGEHUSET: Tidenes beste bakeri/kafé som har de beste bollene jeg noen gang har smakt. Bortsett fra å ha tidenes boller og kaker har de også tidenes friskeste juicer. Jeg angrer nesten på at jeg ikke hamstret med meg et par ferskpresset appelsinjuicer, for de var tidenes beste. yum!
 

I tillegg er det verdt å få med seg stick 'n sushi om man elsker sushi, jensens bøfhus for tidenes mest saftigeste og diggeste burgere, og TGI Fridays. 

SHOPPING:

København er vel mest kjent for strøget og magasin. Strøget er Københavns store handlegate, og det er vel også regnet som en stor turistfelle; men om man først drar til København er det virkelig her man bør ta seg turen. Det finnes så utrolig mange butikker her, alt fra H&M til Gucci, og det å traske her er også utrolig koselig. Jeg vet ikke hva, men jeg syns det også er så utrolig mye fin arkitetur og veldig mye interessant også her.

 

SEPHORA: Sephora må være mekka for alle jenter altså! Når sant skal sies, altså hvor i alle dager ble den store sephoraen av som jeg var innom sist jeg var i København? Haha. Den eneste Sephoraen vi fant var en bitte liten avdeling inne på Magasin som inneholdt en liten brøkdel av alt som fantes før. Jeg ble mildt sagt skuffet, selv om magasin har alle merkene man kan tenke seg og hvert merke har sin egen lille butikk inne på handlemagasinet. 

& OTHER STORIES: Jeg elsker denne butikken, og så klart måtte jeg også bruke en halv evighet her inne. De har jo så mye fint, og i tillegg så måtte jeg hamstre med meg et par av skrubbene deres - de er så gode; og desidert en stor favoritt hos meg! & other stories er jo den perfekte plassen å handle med seg et par superfreshe basic plagg. 

 


MAGASIN: På mange måter kan magasin minne om illums, men etter min mening hakket kjedeligere, og myyyye mindre. Det er flere etasjer her med såkalte department stores, og her finner man alt fra sminke til interiør, slik som illums, bare et mye mindre utvalg, og gjerne ikke fylt så mind blowing å gå her. Bortsett fra det har de Urban Decay (som ikke var å finne på Illums av en eller annen merkelig grunn - whyyy?) og en mini Sephora som var litt skuffende størrelse med et begrenset utvalg av få (og da mener jeg så og si ingen) merker. 

ILLUMS: Illums er delt i 2; Illums og Illums bolighus, der illums er fokus på mote og sminke; de har hver sin etasje for herre-, dame-, og barneavdeling, i tillegg til en svæææær sminke- og veskeavdeling i første etasje. Her kan man drømme seg bort i de fleste luksusmerker og man kan beundre alle de flotte veskene fra Saint Laurent, Chloé, Kenzo, altså, de har ALT, mens illums bolighus har mer fokus på interiør, og er et mindre varehus enn selve illums. På illums bolighus finner man de fleste danske design som George Jensen, Lucie Kaas, i tillegg har de blant annet Lexington, Meraki produkter og Missoni. 


Er man i storbyen er det alltid et must å dra innom luksusbutikkene, selv om man gjerne bare blir stående for å beundre alle de dyre veskene man ønske fantes i garderoben. København har også en diger urban outfitters som er verd å få med seg, i tillegg til mange butikker i smågatene, og mange butikker som bærer dansk design. 

 

"ATTRAKSJONER":

AMALIENBORG SLOT: Arkitektur er min største svakhet, og jeg klarte såklart å dra med meg stesøss her for å se på det fine slottet i København. Jeg aner ikke hva det er, men for meg er det bare helt ekstremt fint at jeg ikke har ord. 

BOTANISK HAVE: Altså, tropehuset deres må være det mest instagrammable som fins på jord - i tillegg er det en kul location til å ha en liten outfit shoot. 

TIVOLI: Jeg vil påstå at København er mest kjent for sitt tivoli. Det er gjerne ikke akkurat dit man drar om vinteren, om man ønsker å få med seg de mange kule karusellene (jeg anbefaler demonen - den gir virkelig tidenes adrenalinkick, og man blir nesten litt hekta!). Tivoli har også julemarked, og for ikke å glemme har de et hotell midt i parken, Nimb hotel, som også er en dritfin bygning - ikke minst, instagrammable og perfekt for en liten outfit shoot om man tilfeldigvis er i parken. 

I tillegg har jo også København utrolig mange flotte kirker man bare må få med seg, museum (blant annet Ny carlsbergs glyptotek), og om jeg kan si det selv, må det være et must å dra innom SAS hotellet som er designet av Arne Jacobsen (som for så vidt er min absolutt favoritt og største inspirasjon når det kommer til designere). 

Har du vært i København før? Og er det noe du vil anbefale meg som jeg ikke har fått med meg? ;) 

 

DET SISTE

Endelig lørdag, og endelig helg! Gud så deilig. Hva gjør dere i dag? Jeg har ruslet litt rundt i byen og spist lunsj sammen med mamma. Skikkelig kvalitetstid. I mangel på hva jeg faktisk kunne skrive om i dag (og faktisk inspirasjon til å finne noe som helst kreativt) ble jeg inspirert til å svare på spørsmålene Lene Orvik hadde lagt ut på bloggen sin. Håper dere syns det er gøy å lese sånn her - for det syns hvertfall denne jenta! Hihi. 

 

 

HVA VAR DET SISTE ...

Klesplagget du kjøpte?

Det må være den basic svarte genseren jeg kjøpte på MSCH da jeg var i København! Så deilig i stoffer, og ikke minst å ha på! Er så fornøyd; garantert så kommer den til å bli brukt mye fremover :)Skjønnhets-produktet du kjøpte?

Hehehe, du mener vel skjønnhetsproduktene?? #Sorrynotsorry. Jeg kjøpte jo så mye når jeg var i København på en og samme tid, men det siste jeg så på, og som jeg også kjøpte med meg var et par sheet masks fra sephora.. Herregud, så herlige de er å ha på etter en lang og hektisk dag.

Du gjorde før du gikk hjemmefra idag?

Hoppet i klærne og tok på meg litt sminke.. 

Bildet du lika på instagram, og hvorfor?

Det må være noen av illustrasjonene til @iamnoyes. Hvorfor? Fordi dama er RÅÅÅ til å tegne! Anbefales virkelig å følge henne; herregud. Jeg dør litt invendig! Gjett hvem som skal ha tak i noen store prints fra henne i nærmeste fremtid?  


Du googlet? 

Kenzo.. For å finne en veske som jeg angrer meg i hjel på at jeg ikke kjøpte da jeg fant den på salget i København på deres department store på Illums. Umulig å finne på nettet :( åårh, er det ikke typisk... Kanskje grunn til å reise tilbake med en gang? hehe
 

HVA VAR DEN SISTE ... 

Filmen du så?

The intern. Jeg virkelig elsker den filmen, og jeg syns nesten at Robert De Niro er den søteste mannen på jord; han er bare så herlig i den filmen at jeg nesten smelter litt. Haha

Låta du hørte på?

Hard times av Paramore. Den er så kul, og den går på repeat særlig i bilen. 

SMS-en du har mottatt?

Jeg sender og mottar aldri sms lenger. Det går mest i enten snapchat eller messenger. Haha. Men siste melding jeg mottok var et skjermbilde av mamma sin melding med en hentekode fra Zara i tilfelle hennes telefon skulle gå tom for strøm. Haha.

SMS du sendte?

Det må være meldingen hvor det står: "Hahah. Ja" avsluttet med to emojis med sedler med vinger (hvis dere forstår hvilke jeg mener) som ble sendt til sjefen min. Haha..

Boka du leste?

Fast eiendom rettsforhold. Haha! Livet mitt består av ikke annet enn pensumbøker for tiden. 

Drinken du bestilte i baren?

Det var gin og lemonade. Jeg er ikke så fan av drinker, men alltid hatt lyst til å prøve gin og tonic.. Kan ikke akkurat si at jeg var fan og hos meg falt det ikke i smak. 

NÅR VAR SIST DU ...

Danset?

La oss bare si at jeg A-L-D-R-I danser. Så sist? Aner ikke.

Gråt?

Årh, jeg gråter hele tiden, blir så fort rørt av mindre. Haha. Men hmm.. sist jeg gråt, jeg husker faktisk ikke? Tror det må være 

Hadde krampelatter? ? 

Det må være av en vlog jeg så på youtube av den danske bloggeren Christina Dueholm. Altså, den latteren på ungen hennes er jo bare tidenes herligste, dere nesten se selv. Herregud så skjønt, jeg har ikke ord. Dere finner vlogen her.

Sang karaoke?

Haha, aldri. Jeg elsker å synge, men det gjør jeg heller i bilen, ikke noe karaoke på meg altså. 

Ble Starstrucked?

Når jeg gikk forbi Gucci butikken i København.. Rar ting å bli starstrucked av? 
 

HVA VAR DIN SISTE OPPTUR

Opptur?

Å endelig få litt ferie og dra til København. Jeg hadde jo ikke hatt ferie på over 3 år når jeg dro til København, og det å faktisk få et lite avbrekk fra alt var virkelig så etterlengtet. 

Nedtur?

Når det var på tide å dra hjem fra København. Haha. Altså, når man koser seg så mye i storbyen, og turen går mot slutten, da kjenner man nedturen begynner å sige innpå! Kunne vart litt lenger; men sånn er det når man må tilbake til hverdagen.

Moteopplevelse?

Årh hmmmm, jeg aner ikke. Tror ikke jeg har hatt noen.. 

Skuffelse?

Jeg tror ikke jeg har hatt noen. Jeg blir veldig sjeldent skuffet, så her er jeg faktisk helt blank dere. Tro det eller ei.

Reise?

København, og som jeg savner byen allerede. 

10 TING JEG VIL GJØRE I FEBRUAR

 

Bilder fra weheartit.
 

REISE TIL KØBENHAVN
Gjett om jeg har nedtelling! Jeg setter meg på flyet allerede 15. denne måneden, og gjett om det gledes. Planene for hva som skal gjøres mens jeg er der er allerede klare, og jeg har så mye forskjellig som jeg vil se! Jeg håper virkelig jeg klarer å krysse av alt på lista.

FINNE TILBAKE TURGLEDEN
Å gå tur er noe av det mest befriende jeg vet om - og i det siste hadde jeg tidenes turglede før den fort forsvant igjen. Jeg tror det har noe med været å gjøre, for det har ikke akkurat vært på sitt beste, senest igår begynte det å snø, noe som var deprimerende nok i seg selv. Haha!! I løpet av februar håper jeg at været blir fint igjen hver eneste dag, sånn at stokkavannet kan bli daglig rutine! Det er jo lov å håpe.. *please la det bli fint vær fremover* 

FÅ SKIKKELIG ORDEN PÅ ALT AV SKUFFER OG SKAP:
Herregud, som det ser ut i skuffene mine. Jeg blir deprimert bare jeg åpner sminkeskuffen om morningen; alt er bare kaos, og det må jeg få slutt på! Er det noe som er veldig demotiverende så må det være rot. 

FARGEKOORDINERE ALLE KLÆRNE PÅ KLESSTATIVENE:
Apropo orden så ser klesstativene ut som et kråkereir. Not so happy about that! Jeg må virkelig få orden der også. Orden på livet generelt? Ja takk!

FÅ HENGT OPP PRADABILDET PÅ VEGGEN: 
For sikkert 2 år siden fikk jeg Prada marfa plakaten av mamma. Har denne jenta klart å få hengt det opp på veggen enda? Nei. I stedet har det blitt stående på gulvet, noe som egentlig heller ikke gjør noe (bortsett fra at det er et ekstremt ork hver morgen når jeg må ta det bort for å finne hva jeg skal ha i skuffene). 

BESTILLE TID HOS GYNEKOLOG: 
Selvom jeg ikke har barn, og "bare" blir 25 i år har jeg enda ikke hatt en eneste kontrolltime hos gynekolog. Jeg har sagt til meg selv sååå lenge at jeg MÅ gjøre det. Det er så viktig å sjekke seg, og ikke minst starte tidligst mulig! 

LAGE NY BAKGRUNN PÅ MACEN:
Jeg.er.så.lei av den jeg har nå. Det er jaggu på tide å få litt oppfriskning på macen. Ikke minst må jeg få bort alt av dokumenter og bilder og mapper som ligger hulter til bulter på macen. Hjelpes, etter alle disse punktene må dere tro jeg ikke har kontroll på noenting i livet. Vel, jeg har det, jeg liker å kalle det organisert rot! 

LAGE RAWBARS:
Aimee Song aka Song of Style lagte nettopp en video på hvordan man lager hennes raw bars! Jeg elsker slikt som mellommåltid, men ettersom det er ekstremt med sukker i mange av de som finnes i butikken vil jeg prøve å lage selv. Ikke minst er det også ekstremt mye mer økonomisk å lage disse selv enn å kjøpe i butikken hele tiden.

VÆRE FLINK TIL Å SPARE: 
Jeg har alltid vært flink til å spare, men etter København blir det fullstendig shoppestopp når det kommer til absolutt alt. Utenom det som er livsnødvendig da som utgifter på nedbetaling av bil, bensin, forsikringer og ikke minst det man trenger av mat. Jeg må legge bort tyggisavhengigheten min (når sant skal sies har jeg ikke kjøpt tyggis siden august, men det er en unødvendig utgift, selvom jeg hamstret en stor mengde til en slikk og ingenting i Sverige), og ikke minst skal jeg ikke kjøpe noe som helst sminke eller noe før det jeg har er fullstendig brukt opp! Ikke minst må jeg gå gjennom abonnementene mine og si opp det som er unødvendig. Jeg har lenge hatt shai boksen, men jeg HAR-SÅ-FORBANNA-MANGE barberblader at skuffa renner over, ikke minst et hav av body lotionene som kommer i boksen som jeg aldri bruker (rett og slett fordi jeg ikke liker de). 

LEGGE MEG TIDLIGERE OG SØRGE FOR Å DRIKKE MASSE VANN FØR JEG LEGGER MEG: 
Jeg legger meg altfor sent, og det er ikke noe jeg legger skjul på heller, ikke minst våkner jeg jo 100 ganger i løpet av natta fordi jeg holder på å tørke ut. I februar skal jeg bli flinkere til å være i seng seneste klokka 10 for å få 8 timers søvn, som jeg ikke kan huske sist jeg klarte å få til. 

 

PROSJEKT AVOCADOTRE

 


Jeg elsker grønne planter, noe som jeg sikkert har nevnt litt for mange ganger på bloggen, men hvis det er én ting jeg alltid har lyst å fått til så må det være å plante mitt eget avocadotre. Jeg har gjort alt galt hver eneste gang; jeg har verken skiftet vann på det for hver dag og jeg har droppet å stikke tannpirkere i og bare lagt steinen i glassen; altså, jeg trodde det liksom bare skulle holde med å la den ligge i vann? Ærre mulig.. haha. 

 

For første gang har jeg gjort alt etter boka, og nå håper jeg virkelig på resultater! Jeg kjenner jeg er mer spent på dette enn hva en liten unge er på julaften. Jeg fant denne søte illustrasjonen til hvordan man får frem et avocadotre, og den kan dere finne på denne nettsiden

 

 

 

NEW YEARS RESOLUTIONS

Året har nådd sin siste dag, og det er helt utrolig at i morgen er vi i 2018 allerede. Det å sitte å skrive mål for de kommende årene har jeg alltid gjort, men aldri holdt. Er det noen som føler seg like skyldig som meg i det eller? Haha. I 2018 blir det andre boller, og jeg har lovet meg selv å følge hver og en av dem til det fulleste. 2018 skal være mitt år, og ikke minst skal det være et år der jeg lar meg selv være mer kreativ enn jeg tillot meg selv dette året som var nå - her er derfor mine nyttårsforsetter: 

 

JOBBE SMARTERE
Jeg har alltid vært en "hard worker" og jeg har en tendens til å sitte å jobbe med skole litt for lenge i løpet av dagen. Fra og med nå skal jeg ikke jobbe hardere enn tidligere, men smartere og ikke minst være mer effektiv når jeg først er "på". 
 

BLI FLINKERE TIL Å SI NEI
Å si nei er helt greit, jeg er litt for dårlig på det, og 2018 skal derfor bli året jeg lærer meg selv at det er helt innafor å si nei av og til.


TA BEDRE VARE PÅ MEG SELV
Jeg merker at det siste året har vært skikkelig slækkis når det kommer til å ta vare på meg selv, særlig da når det gjelder å unne seg en spakveld midt i uka. Jeg kjenner at huden min har så godt av å kunne ta seg litt fri den også, og ikke minst skal jeg være flinkere til å prioritere å ta et bad i badekaret med masse inspirasjonsblader, ansiktsmasker og ikke minst badebomber og masse DIGGE såper!  

MELDE MEG PÅ DE YOGATIMENE JEG HAR TENKT PÅ SÅ LENGE
Og bli flinkere til å trene. Herregud, jeg kjenner jeg er litt for lat, og den eneste trimmen jeg har hatt det siste halve året er korte turer på kveldstid og ikke minst "vandreturene" rundt på campus i trappene i lesepausene. I 2018 er det slutt på det og jeg har planer om å melde meg på både yogakurs og ikke minst ta å gå rundt vannet minst 2 dager i uka! (Jeg bestilte jo ikke akkurat nye joggesko for ingen grunn). 
 

SPISE SUNT
Det er noe jeg alltid gjør, jeg elsker sunn mat, men i år ønsker jeg å bli flinkere. Jeg vil også prøve å kutte ned på kjøtt og spise enda mer fisk enn jeg gjør. Jeg vil også lage masse sunn og digg mat som gir meg MASSE energi. Og ikke minst ønsker jeg å lage flere inspirerende blogginnlegg innenfor matkategorien.
 

FORSETTE Å SPARE SÅ MYE SÅ MULIG
Jeg har alltid sett viktigheten av å spare, og særlig nå som jeg nisparer til drømmehuset skal også 2018 være et år der jeg sparer så mye jeg bare kan! Hver måned skal jeg klare å budsjettere strengt, og ikke minst skal jeg ut i naturen for å finne planter til innendørs i stedet for å bruke penger på unødvendige planter man bare dreper likevel! Haha

BLI FLINKERE TIL Å PRIORITERE KREATIVE TING
Jeg merker hvor lite prioritert det å være kreativ er når man har hundrevis av tykke pensumbøker man skal gjennom, og jeg kjenner jeg savner det å kunne være litt kreativ hver dag. Bloggen skal derfor være en stor prioritet for 2018, og ikke minst ønsker jeg å ta enda mer bilder. Det har vært skikkelig savnet i det siste kjenner jeg!

 

 

HAR DU SKREVET NYTTÅRSFORSETTER? HVA ER DINE?

EASY LIKE LAZY MORNINGS

OPPKRISFT PÅ EGGESALAT 

· 1/2 boks med reker i lake
· 5 hardkokte egg
· pepper
· majones i ønsket mengde 

 

SLIK GJØR DU

Kok opp eggene, skrell og del disse i eggedeler, ta ut rekene av laken og mix det i en bolle sammen med eggene.
Bland inn majones (her kan du velge hvor mye eller lite du vil ha). Tilsett litt pepper for smakens skyld. 
 

ENJOY ...

 

Dagene og ukene går så fort om dagen at jeg har nesten ikke hatt tid til å en gang tenke på hvilke dag eller dato det er. Haha - eksamensperiodene altså! Når hverdagen er mest hektisk er det virkelig deilig å kunne trekke seg litt tilbake, ta en rolig morning fylt opp med toast med ekstra digg pålegg på, en stor kopp te, ta frem tøflene og påføre ansiktsmaske!

10 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

Høstens fineste måned er her, og jeg er nesten litt for giret. Jeg elsker å gå på tur sent på kvelden og bare kjenne vinden blåse skikkelig. Jeg har alltid vært utrolig glad i høsten, og fargene på bladene, og ikke minst å dra i skogen og plukke forskjellige nøtter for å dekorere hjemme har nærmest alltid vært litt terapi for sjelen. 


1. BLI FERDIG MED ALLE JULEGAVER... 
Hvert år lover jeg meg selv at jeg skal starte tidlig, men som regel utsetter jeg det altfor lenge. Jeg har heldigvis bare et fåtall igjen, og innser at jeg må få gang på sakene og bli ferdig før eksamensperioden starter!

2. DRØMME MEG BORT I FIN ARKITEKTUR OG PARIS
Er det en destinasjon jeg savner så må det være Paris. Herregud for en by - jeg må tilbake ASAP!

3. DRIKKE MASSE KAFFE MOCCA
Jeg gleder meg alltid til å kunne finne unnskyldninger til å dra innom kaffebaren på vei til jobb. Nå som det er kaldt ute, erstattes iskaffe med kaffe mocca - yum!

4. FYLLE OPP SKAPET MED MASSE DEILIG KNITS!
Jeg har litt for mange (dvs 2 - haha) gensere som venter på å bli ferdig strikket og montert. Jeg må bli ferdig med disse i nærmeste fremtid, slik at jeg kan ta de i bruk. H&M har også altfor mange fine denne sesongen, og jeg har pekt meg ut litt for mange som er høyt på ønskelisten.

5. FINNE DEN PERFEKTE RØD NEGLELAKKEN
Rød neglelakk er definitivt noe jeg savner i kolleksjonen.

6. LAGE KANELSNURRER
Kanelsnurrer er noe av det beste jeg vet, og denne måneden har jeg lyst til å slå til på bakefronten og diske opp med noen digge kanelsnurrer. 

7. VÆRE FLINKERE TIL Å TA PAUSER
Jeg tror på at hardt arbeid lønner seg, men det å ta pauser også for å nyte hverdagen er gull verdt - særlig nå som eksamen nærmer seg. Jeg kjenner på kroppen at jeg trenger litt fri også - og det er vel fortjent.

8. OPPDATERE "CHILL" SPILLELISTEN PÅ SPOTIFY
Det er ikke noe som er mer koselig enn å høre på chill musikk, tenne duftlys og bare koble av på kveldene. Spillelisten trenger definitivt et boost.

9. GI HUDEN ET SKIKKELIG BOOST
Jeg elsker sheetmasks, og nå som vinteren nærmer seg (eller har komt, alt etter hvordan du ser på det), blir huden tørr. Jeg har merket på huden at den sårt trenger masse av fukt, og dette er måneden jeg skal gi et skikkelig boost til huden.

10. BLI FERDIG MED GAVEKALENDER
I år gir meg og mamma gavekalender til hverandre, noe som er så superkoselig. Jeg ELSKER å planlegge slike ting, og jeg må virkelig på jakt etter alt som skal inni. 

20 FUN FACTS

Jeg tror aldri jeg har delt noen fun facts med dere på bloggen før, og det er jammen når man skriver slike innlegg at man innser hvor rar man er! Jeg har klart å samle 20 til dere - garantert kunne jeg sikkert kommet opp med flere, så kanskje det kommer en del 2 en gang i fremtiden, who knows?. Let's do this: 
♥ Den største flausen jeg har hatt var den gangen jeg skulle kjøre til kvadrat. Jeg husker det var sommerferie, jeg hadde fri fra jobb og skulle på en "treat myself" tur til Kvadrat. Jeg kjørte inn mot den perfekte parkeringen, jeg hadde vinduet åpent og musikken på full guffe (med favorittsangen såklart), for ikke å glemme sang jeg for full hals. Da jeg omsider stoppet bilen fortsatte jeg å synge, med vinduet nede, uten å merke at musikken var gått av. Jeg var helt inni sangen, helt til jeg så noen damer gikk forbi meg og så på meg med det rareste blikket. Aldri vært så flau i hele mitt liv og jeg tror jeg sank et par meter ned i setet, for å si det sånn.

♥ Jeg er over gjennomsnittet glad i avocado og kunne lett spist 2 til dagen. Jeg tror også de fleste som kjenner meg har fått det med seg at jeg ELSKER avocado, jeg blir støtt og stadig tagget av venninner i alt som har med avocado eller guacamole å gjøre på facebook. Haha

♥ Jeg klarer ikke gå uten neglelakk, jeg føler meg helt naken uten og har å fikse neglene som en fast rutine minst 1 gang i uken. Det verste jeg også vet er neglelakk som flakker, det gir meg helt gåsehud.

♥ Jeg er såpass perfeksjonist at jeg aldri blir fornøyd med noenting. Jeg kvier meg til og med hver gang jeg skal levere inn en oppgave på skolen, og jeg sitter og kaldsvetter i minst 5 minutter før jeg tør å trykke på "lever inn" knappen, rett og slett fordi jeg egentlig ikke er fornøyd selv med oppgaven min, og vet at det alltid er noe som kan forbedres. 

♥ Jeg er heller 1 time for tidlig enn 1 minutt forsen. Jeg har såpass angst for å komme forsent at dere ikke aner. 

♥ Jeg er en sneakers girl, og klarer ikke gå i høye hæler. Jeg eier kun 2 par sko med "høye" hæler, og jeg bruker de sjeldent. Så sjeldent at det ene paret har jeg ikke brukt siden sommeren 2015. Haha

♥ Jeg er ekstremt følsom av meg, og gråter så ekstremt lett av sanger, filmer, videoer osv. Jeg kan lett sitte å hylgrine for meg selv, som om jeg har tidenes kjærlighetssorg, men neida, jeg har bare sett en søt hund bli reddet fra et grusomt hjem. ♥ Til tider er jeg helt lost. Jeg husker jeg hadde hatt en lang dag på skolen og skulle bare innom senteret for å få en liten "time out" fra hverdagen og tenke på andre ting. Det førte til at jeg gikk inn på H&M, ante ikke hvorfor jeg befant meg der, gikk ut av butikken, gikk i matbutikken og kjøpte en sjokomelk, hentet bilen og kjørte hjem. Haha

♥ Den eneste brusen jeg liker er pepsi max og cola zero. Alt annet får jeg helt kregla av. Jeg aner ikke hva, men bare tanken på å drikke urge eller fanta exotic gir meg gåsehud. Haha

♥ Jeg blir ekstremt, og da mener jeg EKSTREMT, hangry. Jeg er så sinnsykt sur når jeg blir sulten at til og med jeg selv ikke klarer å håndere meg og min attitude/inner bitch når jeg er sulten.

♥ Min største drøm er å bygge huset jeg selv holder på å tegne.

♥ Jeg er livredd for sykehus, tannlege og lege. Og da mener jeg LIVREDD. Jeg begynner å gråte som en liten drittunge bare jeg skal ta en blodprøve. Jeg er så redd, dere aner ikke.

♥Jeg er ekstremt avhengig av pinterest, weheartit og instagram. Jeg må alltid sjekke disse to før dagen kan starte skikkelig.

♥Jeg blir ekstremt ukomfortabel om det ikke er ryddig rundt meg, og om jeg har slengt et par klær over klesstativet fordi jeg "senere skal henge det opp" klarer jeg ikke gjøre noe annet før jeg har hengt opp klærne.
 ♥ Jeg foretrekker storbyferier fremfor syden. Jeg syns syden er superharry, og ser heller for meg et par dager i London eller København fremfor 1 ukes opphold på Gran Canaria. 

♥Jeg er helt sikker på at jeg har et snev av OCD, og hvis ting, f.eks håndklær, ikke blir brettet på min måte, så blir jeg sur. Haha

♥ Jeg eier kun svarte bukser. Og bukser av akkurat samme type også. De siste 3 årene har jeg kun gått med svarte Molly jeans fra Gina Tricot. Folk må tro at jeg kun har 1 bukse, men det har jeg altså ikke - jeg har mange.

♥Jeg har aldri sett titanic filmen. De fleste tror meg ikke når jeg sier det og ender alltid med å få kommentaren som "ha-ha, ja særlig" eller "oooookeeeei.. OOOOOKEI.. Den må du lenger ut på landet med", men nei, jeg har faktisk aldri sett den.

♥ Jeg er den typen som begynner å gråte hvis jeg blir skikkelig sinna.  

♥ Jeg er overgjennomsnittet glad i eldre historie, derav arkitekturhistorie og fransk revolusjon. Favoritten er barokk kunst, mote og arkitektur, og jeg er over gjennomsnittet glad i å lese meg opp på Napoleon Bonaparte. Visste dere at viva la vida av Coldplay handler om ham? Og at ingen egentlig vet hvordan han så ut? - Spør meg hva han pleide å ha til middag og jeg kan garantert svaret (neida, så ille er det ikke!)
 

WHAT'S IN MY BAGJeg liker å ha system i ting, og særlig i veska, for er det noe jeg hater så må det være å lete etter bilnøkkelen til en hver tid. Det er til å rive seg i håret av. Når sant skal sies har jeg ikke noe "expectation vs. reality" når det kommer til veska mi, for alt er vel litt for ryddig til en hver tid. OCD much? Så når det kommer til innholdet har jeg alltid lommeboken (med alle kortene mine i), bilnøkler, parfyme, og ikke minst har jeg også alltid med meg leppeproduktet jeg bruker den dagen. Men det viktigste er vel også den lille mappa som jeg også har kalt for life saver mappa, som alltid er med meg over alt; paracet, tyggis, wet wipes, plaster. 

10 TING JEG GJØRE I OKTOBERinpophotos: weheartit


1.Kjøpe Rosa sløyfe og annet tilbehør for å støtte Rosa sløyfeaksjonen. De siste årene har dette vært årlig rutine, og jeg gjør det samme i år. I år har jeg også planer om å kjøpe en del av pink collection fra Lindex, de har jo så mye fint!! 

2.Være fokusert og målrettet. Og ikke minst effektiv når det kommer til skolearbeid. Det er nesten sykt at eksamensperioden begynner å nærme seg med stormskritt allerede, så og fortsette å holde meg til å klare å komme gjennom pensum til hver uke er like viktig nå som alltid! 

3.Være med aktiv på bloggen. Jeg elsker å skape og dele, og jeg vil prøve å holde meg til 2 innlegg til dagen - men jeg har innsett at til tider kan dette være en smule vanskelig, alt ettersom om jeg jobber en dag eller har skole til langt på natt (Ja, det føles nesten sånn når jeg har skole fra 8-6. Haha). 

4.Oppdatere spotifylistene mine med skikkelig inspo musikk. Jeg blir skikkelig inspirert av å høre på bra musikk, og jeg er skikkelig i mood for litt oppfriskning. 

5. Gå lange turer ute i høstværet. Jeg syns det er så koselig å få på seg treningstightsen, en cozy genser og joggeskoene og bare gå en lang tur og se på bladene falle fra trærne. 

6.Bli ferdig med "ganni" genseren som jeg holder på å strikke. Det har nesten blitt en tradisjon å strikke en genser årlig, og jeg er allerede godt i gang! Det er jo også så cozy å kunne kle seg opp med lag på lag på kule knits!

7.Ta masse fine høstbilder og abonnere på photoshop igjen. Jeg har lenge redigert bilder på telefonen med diverse apper, noe som funker egentlig utrolig bra. Men det å lage collager og sånt har ikke vært like optimalt å gjøre i powerpoint, som "geniale" meg trodde det skulle. Haha

8. Finne julebordsantrekket. Julebordsesongen nærmer seg også med stormskritt og kjolen er allerede kjøpt. Nå mangler bare skoene og annet tilbehør, noe som jeg må få gjort ASAP.

9. Bli flinkere til å ta skikkelig detox på huden - få renset den skikkelig. Jeg har vært sykt dårlig i det siste til å ta ansiktsmasker på kvelden, og det er noe jeg vil bli flinkere til denne måneden.

10. Lage masse inspirasjonsboards og henge opp på rommet av drømmehuset og innredning av hvert rom. Jeg har funnet drømmehuset, og jeg vil bruke inspirasjonsboardene som inspirasjon til at hver dag forhåpentligvis er et steg nærmere!

NEW HAIR, DON'T CARE
På mandag startet jeg dagen med en tur til frisøren. Jeg brukte egentlig litt mer timer enn jeg hadde forutsett da jeg egentlig skulle ha frisørtime allerede klokka 9 på morningen, men etter en misforståelse mellom meg og frisøren som jeg i utgangspunktet skulle til, ble det ikke noe av den timen og jeg hastet hjem i all fart for å finne en ledig time en annen plass. Det å få litt forandring og oppfriskning i håret mitt har vært etterlengtet lenge - og nå ser jeg ENDELIG ikke ut som et kråkereir på håret lenger! Jeg choppet av en del av håret - og jeg kan ikke huske sist jeg var så kort som jeg er nå. Jeg som alltid har vært vant til å ha langt hår, men jeg kan virkelig ikke si noe annet enn at jeg er EKSTREMT glad for at jeg gjorde håret kortere, ikke minst tynnet det ut en god del - for herregud så deilig det føles nå. Jeg vil nesten si at på de 3 timene jeg tilbragte i frisørstolen mistet jeg hvert fall 10 kilo. Haha. Så klart la jeg også inn noen highlights for å kvitte meg med etterveksten, og ikke minst for å få frisket opp håret mitt et par hakk. 

 

 

PLANNING IS KEY

Planlegging er virkelig "the key" hvis du virkelig vil holde tritt med tiden i en travel hverdag, og ikke minst hvis du virkelig vil gjøre suksess i hverdagen! De siste årene har jeg vært skikkelig avhengig av planners, og jeg bestiller min årlig fra personligalmanakk.no. Søte klistermerker, stickynotes og fargerike penner er også med meg over alt når jeg skal sette i gang å planlegge ukene mine - det gjør det også hakket morsommere enn kjedelig svart penn spør du meg! 

// Planning is key if you really want to keep track of time, and if you wanna succeed! The last couple of years I?ve been obsessed with cute stickers and sticky notes, planners and of course colorful pens ? it makes it so much more fun while planning your weeks .

MY PLANNER FOR 2016/2017


NOW I'M OFFICIAL READY FOR SCHOOL

 


Happy sunday!! ​Jeg vil påstå at dette er den lateste søndagen på så lenge jeg kan huske, men etter 2 uker med intens jobbing vil jeg påstå at det er velfortjent å dra seg til langt på dag. Er noen med meg på den eller? Hihi. I skrivende stund sitter jeg i pysjamasen og ser på forskjellige study routines på youtube og forbereder meg til morgendagen; jeg har min første dag på skolen og har skaffet meg både billett til fadderuken og ikke minst kom planneren min i grevens tid! Dere kan tro jeg er i mitt ess nå! iiiii

Noen andre som begynner på skolen i morgen eller de kommende dagene? I så fall, lykke til - håper dere også gleder dere <3

10 THINGS I WANNA DO IN AUGUST

                                                                                     

August har sakte, men sikkert sneket seg innpå oss og nå går det virkelig mot høst! Jeg får si det som en kunde sa til meg her om dagen: Jeg trenger høst, jeg er skikkelig klar for høst liksom! Jeg kunne faktisk ikke blitt mer enig. Jeg elsker høst, og syns dette er de fineste månedene i løpet av året. Denne måneden står et nytt kapittel for meg; nemlig skolegang og nok en utdanning. Denne gangen bachelor i eiendomsmegling. Det var alltid et studie jeg vurderte gjennom videregående, men da jeg var ferdig på NKH var jeg liksom ferdig med skole trodde jeg. Men her er jeg nok en gang; klar for skolestart en gang til i livet. Jeg gleder meg sånn. Denne måneden er det dog veldig mange studierelaterte mål, men også noen andre. Her er mine mål for August måned.
1. STARTE STUDIER Overraskende nok gleder jeg meg ekstremt mye til å sette meg på skolebenken igjen. Jeg tror det å starte skolen igjen er den beste avgjørelsen jeg har gjort på leeenge, og jeg er ekstremt giret og klar for skolestart! Jeg har til og med handlet alt inn, nå venter jeg bare på bøkene og krysser fingrer, tær og alle hårstrå for at de kommer i tide! Til nå har jeg fått vite at 13/18 er kommet! iiik. La de siste også komme i tide, please!

2. JOBBE HARDT og få en god start og gode rutiner med skolearbeid.

3. TA BEDRE VARE PÅ SITRONTREET MITT Huff, stakkars treet mitt! Jeg får så dårlig samvittighet hver gang jeg ser på det. Jeg er ekstremt dårlig til å ta vare på planter at jeg nesten blir en smule irritert på meg selv! Mamma har gått til innkjøp av gjødsel til meg (tusen takk mamma!) så nå er det INGEN unnskyldning for å ikke beskytte det som om det skulle vært verdens dyreste diamant. haha

4. BEGYNNE Å SPARE ENDA MER Ettersom jeg ble ferdig med billappen tidligere i år har mesteparten av pengene mine gått til den (ja, jeg har betalt den selv), så det å begynne å spare til både hus og bil er nå mitt neste mål. Hittil syns jeg at jeg har vært veldig flink, men å fortsette å spare for fult skal jeg også være flink til denne måneden (og de neste såklart).
5. TA CHALLENGE-ER Jeg har bestemt meg for å begynne med både 100 dager uten godteri -, squat - og ikke minst planke challeng-en! Herregud, mange challenger på en gang, jeg krysser bare fingerene på at jeg klarer det! 

6. BLI FLINKERE TIL Å PLANLEGGE UKENE MINE Nå som jeg får mer å gjøre hver dag, annet enn å tenke på jobbvakter må jeg bli flinkere til å planlegge ukene. Jeg har endelig fått fingeren ut og bestilt personlig almanakk og gleder meg som et lite barn til å få den i posten. Jeg har penner, tusjer og stickers klar og gleder meg til å planlegge ukene til punkt og prikke hver søndag fremover!

7. KOMME MEG TIL FRISØREN Jeg har så lyst å komme meg til frisøren i løpet av denne måneden! Men jeg er så ubesluttsom at bare tanken på hvordan jeg vil ha håret er et evig spørsmål. Jeg har altfor mye jeg har lyst til: Skal jeg klippe det kortere og farge det lysere, vil jeg beholde lengden, farge det mørkt og ha lyse striper, eller skal jeg beholde lengden og få bleket det litt lysere? Jeg aner ikke hva jeg vil. Hjelp
8. GÅ PÅ LET ETTER DEN PERFEKTE HVITE BLUSEN Jeg har en lang en jeg er veldig glad i, men også veldig lei av. Det å finne den perfekte hvite blusen er virkelig hardt altså, men denne måneden skal jeg klare det! 

9. BLI KJENT MED NYE FOLK Studiestart betyr også bli kjent med nye mennesker! Jeg er ganske sosial av meg og liker å møte nye mennesker, så det er definitivt stas når skolen starter!

10. BLI FLINKERE TIL Å RYDDE Jeg HATER kaos, så det å ta over kontrollen igjen på soverommet er et must!

15 QUESTIONS

HAPPY SATURYAAAY! Endelig helg dere! Jeg kom meg akkurat ut dørene fra jobb og klarer nesten ikke vente til å kaste på meg kosedressen når jeg kommer hjem. I dag skal jeg bare slappe helt av og ikke gjøre noen som helst ting! Anyways; jeg fant denne 15 spørsmåls "taggen" på Janne sin blogg og tenkte jeg skulle gjøre det samme! Det er jo så gøy å svare på slike spørsmål, og håper dere også gjør det? :) 

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?

Ekstremt lite i grunn, med mindre det er noen som oppfører seg som en arrogant tulling som ikke har respekt for andre mennesker, så skal det mye til før noen irriterer meg.

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?

Veeeel.. Når det kommer til alt sånn atletiske ting, så vil jeg si jeg er skikkelig dårlig på alt, særlig slalom. Haha, har dårlig erfaring med sporten. Prøvd det en gang, aldri mer igjen.

3. Har du noen rare fobier?

Er ikke særlig glad i edderkopper på nært hold, og sprøyter. Hjeeeelp!

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører på?

Hmm. Ingen spesiell tror jeg? Kanskje det må være å synge og danse til skikkelig old school Britney Spears eller spice girls på kjøreturer når jeg kjører alene. Haha
5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?

Familien har alltid kalt meg Thea. Jeg er ikke helt sikker på hvor det kommer fra, men det har nesten blitt sånn med årene at jeg reagerer bedre på det enn hvis noen roper Therese. 

6. Hva gjør du når du blir nervøs?

Jeg babler veldig mye og sier mye eeeh.. 

7. Hvilken side av sengen sover du på?

Jeg liker best høyresiden (altså, høyresiden for når man ligger på rydden, om det gir mening) for meg er alt annet ekstremt rart. 8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?

Årh! Det må være Herr moll som var en mullvarp-bamse jeg kjøpte i dyreparken da jeg var 8 år! (den er faktisk 15 år i år! Hjelpes som årene flyr!) Har han fortsatt og står i sengen på gjesterommet hos mormor og morfar! Han klarer jeg aldri å kvitte meg med, rett og slett fordi han var min favoritt i mange år!

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?

Jeg vet faktisk ikke! Haha

10. Hvilken vei står du i dusjen?

Jeg har ikke noen spesiell vei jeg står i dusjen.. 

11. Hva er din favoritt når det gjelder junkfood?

U know. McDonalds, Burger king. Jeg tror nok Burger king må være favoritten. De er best på alt! (og så har du ufattelig gode løkringer!)
12. Er du utadvendt eller sjenert?

Jeg kan virke veldig sjenert i starten, men når man først kjenner meg vil jeg påstå jeg er veldig utadvendt! Jeg er veldig pratsom av meg, og særlig etter at jeg begynte å jobbe i butikk for noen år siden har jeg bare blitt mer og mer utadvendt med årene. 

13. Hva liker du best ved deg selv?

At jeg er veldig omtenksom, trofast og tenker som oftest på andre før meg selv. 14. Er du avhengig av noe?

 Vann, havregryn med yoghurt ( det er så godt!) , frukt og iskaffe på dager det trengs. 

15. Hva er du hektet på akkurat nå?

Kan man si youtube? Jeg elsker å bruke late kvelder på å se på youtubevideoer. Min absolutt favoritt er Carly Cristman (kanalen hennes finner du her), hun er så hysterisk morsom at det er verd å følge henne! 

SLOW MORNINGS ARE THE BESTCURRENT MOOD: SIPPING OF A GLASS OF LEMONWATER, PAMPERING AND READING MAGAZINES
 

God morgen dere! Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er med late morninger. Det er så utrolig deilig og våkne opp tidlig på en fridag og nyte den med både ansiktspleie, lese de nyeste magasinene som har dumpet nedi postkassen og ikke minst drikke et glass med sitronvann. Jeg er hektet! Straks skal jeg hoppe i klærne og sette meg i bilen. Jeg skal tilbringe dagen sammen med min bestevenninne, og hva vi egentlig har tenkt til å gjøre i dag vet jeg ikke, men først av alt må jeg få gang på impringering av de nyeste hvite skoene mine. Viktig!

HÅPER DERE FÅR EN SUPER DAG, SÅ SKRIVES VI! 

BACK TO UNIDen siste måneden har jeg lurt veldig på hva jeg virkelig skal gjøre med livet mitt. Jeg elsker den type jobb jeg har i dag, jeg vet at salg er noe jeg trives så utrolig godt med - men samtidig så vil jeg så mye mer! Jeg elsker utfordringer, det å få være kreativ, tenke utenfor boksen og ikke minst det å jobbe skikkelig hardt for noe. Det siste året har jeg ikke følt at jeg har fått nok utfordringer i den jobben jeg har så i siste liten (les: etter frist) søkte jeg på BI og kom inn bare noen få dager etter jeg hadde sendt søknaden. Jeg er så glad; glad fordi jeg alltid har jobbet så bra gjennom skolegangen slik at mulighetene for det jeg vil har vært der. I august kaller nye studier for meg, og denne gangen har jeg meldt meg opp til bachelor i eiendomsmegling. Nå starter et skritt nærmere drømmejobben om å drive for meg selv, kjøpe opp gamle boliger, pusse opp og selge igjen nærmere enn noengang og jeg gleder meg til å bli student igjen og ikke minst jobbe hardt for å nå målene og drømmene mine!

SUMMER IS FOR DOING CARDIO OUTSIDE


MY FAVE COMBO: YOGA AND JUMPROPE


Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å ta bilde av noe treningsrelatert å putte det opp på bloggen, men sannelig overrasker jeg meg selv altså! Nå som influensaen endelig(!) er borte er det på tide å finne frem yogamatten og hoppetauet igjen! Det har virkelig blitt min favorittkombinasjon den siste tiden, og det er jo så effektiv trening at man kan få gjort masse på bare 15 minutter! Tenk det. I dag var til og med været helt på topp, så det å ta treningen utenfor på terrassen var virkelig en fryd i seg selv. 


This is how I do:

Jeg starter alltid med å varme opp med hoppetauet. Jeg hopper i intervaller; samlede ben og hopper mellom 20-30 hopp hver runde. Så har jeg en liten pustepause på ca 5-10 sekund før jeg starter på ny runde. Jeg glemmer ofte å puste når jeg hopper, derfor er det jo viktig å få ta pusten igjen før man starter en ny runde! Etter ca 10-15 minutt med hopping avslutter jeg med litt yogaøvelser! Jeg er ikke veldig opptatt av hvilke jeg gjør, men det som føles komfortabelt der og da - yogaen gjør jeg mest for å strekke ut og finne roen igjen. Det er så herlig.

 

ON A CHRISTMAS MORNING

  

 

Hei dere! En forsinket god jul fra meg! Håper dere har hatt noen fine juledager med familie, svigers, venner eller hvem det måtte være - og ikke minst fått det dere ønsket dere og mere til! 

Jeg har kost meg i hjel sammen med familien; Pakket opp gaver, spist altfor mye pinnekjøtt og kaker og lå så og si i matkoma hele 1. dag før jeg innså at jeg MÅTTE opp av sengen og stelle meg fordi vi skulle til mormor og morfar og feire dagen! Gurimalla, det tar virkelig på å spise all den gode maten - jeg blir sliten bare av tanken! haha

I dag har jeg planer om å valse rundt i verdens søteste pysj jeg fikk til jul av mormor og morfar, starte på en ny serie og spise sjokolade i senga! Hva skal dere i dag?

Archive: Read more here » Oktober 2018 » September 2018 » August 2018