10 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

Høstens fineste måned er her, og jeg er nesten litt for giret. Jeg elsker å gå på tur sent på kvelden og bare kjenne vinden blåse skikkelig. Jeg har alltid vært utrolig glad i høsten, og fargene på bladene, og ikke minst å dra i skogen og plukke forskjellige nøtter for å dekorere hjemme har nærmest alltid vært litt terapi for sjelen. 


1. BLI FERDIG MED ALLE JULEGAVER... 
Hvert år lover jeg meg selv at jeg skal starte tidlig, men som regel utsetter jeg det altfor lenge. Jeg har heldigvis bare et fåtall igjen, og innser at jeg må få gang på sakene og bli ferdig før eksamensperioden starter!

2. DRØMME MEG BORT I FIN ARKITEKTUR OG PARIS
Er det en destinasjon jeg savner så må det være Paris. Herregud for en by - jeg må tilbake ASAP!

3. DRIKKE MASSE KAFFE MOCCA
Jeg gleder meg alltid til å kunne finne unnskyldninger til å dra innom kaffebaren på vei til jobb. Nå som det er kaldt ute, erstattes iskaffe med kaffe mocca - yum!

4. FYLLE OPP SKAPET MED MASSE DEILIG KNITS!
Jeg har litt for mange (dvs 2 - haha) gensere som venter på å bli ferdig strikket og montert. Jeg må bli ferdig med disse i nærmeste fremtid, slik at jeg kan ta de i bruk. H&M har også altfor mange fine denne sesongen, og jeg har pekt meg ut litt for mange som er høyt på ønskelisten.

5. FINNE DEN PERFEKTE RØD NEGLELAKKEN
Rød neglelakk er definitivt noe jeg savner i kolleksjonen.

6. LAGE KANELSNURRER
Kanelsnurrer er noe av det beste jeg vet, og denne måneden har jeg lyst til å slå til på bakefronten og diske opp med noen digge kanelsnurrer. 

7. VÆRE FLINKERE TIL Å TA PAUSER
Jeg tror på at hardt arbeid lønner seg, men det å ta pauser også for å nyte hverdagen er gull verdt - særlig nå som eksamen nærmer seg. Jeg kjenner på kroppen at jeg trenger litt fri også - og det er vel fortjent.

8. OPPDATERE "CHILL" SPILLELISTEN PÅ SPOTIFY
Det er ikke noe som er mer koselig enn å høre på chill musikk, tenne duftlys og bare koble av på kveldene. Spillelisten trenger definitivt et boost.

9. GI HUDEN ET SKIKKELIG BOOST
Jeg elsker sheetmasks, og nå som vinteren nærmer seg (eller har komt, alt etter hvordan du ser på det), blir huden tørr. Jeg har merket på huden at den sårt trenger masse av fukt, og dette er måneden jeg skal gi et skikkelig boost til huden.

10. BLI FERDIG MED GAVEKALENDER
I år gir meg og mamma gavekalender til hverandre, noe som er så superkoselig. Jeg ELSKER å planlegge slike ting, og jeg må virkelig på jakt etter alt som skal inni. 

20 FUN FACTS

Jeg tror aldri jeg har delt noen fun facts med dere på bloggen før, og det er jammen når man skriver slike innlegg at man innser hvor rar man er! Jeg har klart å samle 20 til dere - garantert kunne jeg sikkert kommet opp med flere, så kanskje det kommer en del 2 en gang i fremtiden, who knows?. Let's do this: 
♥ Den største flausen jeg har hatt var den gangen jeg skulle kjøre til kvadrat. Jeg husker det var sommerferie, jeg hadde fri fra jobb og skulle på en "treat myself" tur til Kvadrat. Jeg kjørte inn mot den perfekte parkeringen, jeg hadde vinduet åpent og musikken på full guffe (med favorittsangen såklart), for ikke å glemme sang jeg for full hals. Da jeg omsider stoppet bilen fortsatte jeg å synge, med vinduet nede, uten å merke at musikken var gått av. Jeg var helt inni sangen, helt til jeg så noen damer gikk forbi meg og så på meg med det rareste blikket. Aldri vært så flau i hele mitt liv og jeg tror jeg sank et par meter ned i setet, for å si det sånn.

♥ Jeg er over gjennomsnittet glad i avocado og kunne lett spist 2 til dagen. Jeg tror også de fleste som kjenner meg har fått det med seg at jeg ELSKER avocado, jeg blir støtt og stadig tagget av venninner i alt som har med avocado eller guacamole å gjøre på facebook. Haha

♥ Jeg klarer ikke gå uten neglelakk, jeg føler meg helt naken uten og har å fikse neglene som en fast rutine minst 1 gang i uken. Det verste jeg også vet er neglelakk som flakker, det gir meg helt gåsehud.

♥ Jeg er såpass perfeksjonist at jeg aldri blir fornøyd med noenting. Jeg kvier meg til og med hver gang jeg skal levere inn en oppgave på skolen, og jeg sitter og kaldsvetter i minst 5 minutter før jeg tør å trykke på "lever inn" knappen, rett og slett fordi jeg egentlig ikke er fornøyd selv med oppgaven min, og vet at det alltid er noe som kan forbedres. 

♥ Jeg er heller 1 time for tidlig enn 1 minutt forsen. Jeg har såpass angst for å komme forsent at dere ikke aner. 

♥ Jeg er en sneakers girl, og klarer ikke gå i høye hæler. Jeg eier kun 2 par sko med "høye" hæler, og jeg bruker de sjeldent. Så sjeldent at det ene paret har jeg ikke brukt siden sommeren 2015. Haha

♥ Jeg er ekstremt følsom av meg, og gråter så ekstremt lett av sanger, filmer, videoer osv. Jeg kan lett sitte å hylgrine for meg selv, som om jeg har tidenes kjærlighetssorg, men neida, jeg har bare sett en søt hund bli reddet fra et grusomt hjem. ♥ Til tider er jeg helt lost. Jeg husker jeg hadde hatt en lang dag på skolen og skulle bare innom senteret for å få en liten "time out" fra hverdagen og tenke på andre ting. Det førte til at jeg gikk inn på H&M, ante ikke hvorfor jeg befant meg der, gikk ut av butikken, gikk i matbutikken og kjøpte en sjokomelk, hentet bilen og kjørte hjem. Haha

♥ Den eneste brusen jeg liker er pepsi max og cola zero. Alt annet får jeg helt kregla av. Jeg aner ikke hva, men bare tanken på å drikke urge eller fanta exotic gir meg gåsehud. Haha

♥ Jeg blir ekstremt, og da mener jeg EKSTREMT, hangry. Jeg er så sinnsykt sur når jeg blir sulten at til og med jeg selv ikke klarer å håndere meg og min attitude/inner bitch når jeg er sulten.

♥ Min største drøm er å bygge huset jeg selv holder på å tegne.

♥ Jeg er livredd for sykehus, tannlege og lege. Og da mener jeg LIVREDD. Jeg begynner å gråte som en liten drittunge bare jeg skal ta en blodprøve. Jeg er så redd, dere aner ikke.

♥Jeg er ekstremt avhengig av pinterest, weheartit og instagram. Jeg må alltid sjekke disse to før dagen kan starte skikkelig.

♥Jeg blir ekstremt ukomfortabel om det ikke er ryddig rundt meg, og om jeg har slengt et par klær over klesstativet fordi jeg "senere skal henge det opp" klarer jeg ikke gjøre noe annet før jeg har hengt opp klærne.
 ♥ Jeg foretrekker storbyferier fremfor syden. Jeg syns syden er superharry, og ser heller for meg et par dager i London eller København fremfor 1 ukes opphold på Gran Canaria. 

♥Jeg er helt sikker på at jeg har et snev av OCD, og hvis ting, f.eks håndklær, ikke blir brettet på min måte, så blir jeg sur. Haha

♥ Jeg eier kun svarte bukser. Og bukser av akkurat samme type også. De siste 3 årene har jeg kun gått med svarte Molly jeans fra Gina Tricot. Folk må tro at jeg kun har 1 bukse, men det har jeg altså ikke - jeg har mange.

♥Jeg har aldri sett titanic filmen. De fleste tror meg ikke når jeg sier det og ender alltid med å få kommentaren som "ha-ha, ja særlig" eller "oooookeeeei.. OOOOOKEI.. Den må du lenger ut på landet med", men nei, jeg har faktisk aldri sett den.

♥ Jeg er den typen som begynner å gråte hvis jeg blir skikkelig sinna.  

♥ Jeg er overgjennomsnittet glad i eldre historie, derav arkitekturhistorie og fransk revolusjon. Favoritten er barokk kunst, mote og arkitektur, og jeg er over gjennomsnittet glad i å lese meg opp på Napoleon Bonaparte. Visste dere at viva la vida av Coldplay handler om ham? Og at ingen egentlig vet hvordan han så ut? - Spør meg hva han pleide å ha til middag og jeg kan garantert svaret (neida, så ille er det ikke!)
 

WHAT'S IN MY BAGJeg liker å ha system i ting, og særlig i veska, for er det noe jeg hater så må det være å lete etter bilnøkkelen til en hver tid. Det er til å rive seg i håret av. Når sant skal sies har jeg ikke noe "expectation vs. reality" når det kommer til veska mi, for alt er vel litt for ryddig til en hver tid. OCD much? Så når det kommer til innholdet har jeg alltid lommeboken (med alle kortene mine i), bilnøkler, parfyme, og ikke minst har jeg også alltid med meg leppeproduktet jeg bruker den dagen. Men det viktigste er vel også den lille mappa som jeg også har kalt for life saver mappa, som alltid er med meg over alt; paracet, tyggis, wet wipes, plaster. 

10 TING JEG GJØRE I OKTOBERinpophotos: weheartit


1.Kjøpe Rosa sløyfe og annet tilbehør for å støtte Rosa sløyfeaksjonen. De siste årene har dette vært årlig rutine, og jeg gjør det samme i år. I år har jeg også planer om å kjøpe en del av pink collection fra Lindex, de har jo så mye fint!! 

2.Være fokusert og målrettet. Og ikke minst effektiv når det kommer til skolearbeid. Det er nesten sykt at eksamensperioden begynner å nærme seg med stormskritt allerede, så og fortsette å holde meg til å klare å komme gjennom pensum til hver uke er like viktig nå som alltid! 

3.Være med aktiv på bloggen. Jeg elsker å skape og dele, og jeg vil prøve å holde meg til 2 innlegg til dagen - men jeg har innsett at til tider kan dette være en smule vanskelig, alt ettersom om jeg jobber en dag eller har skole til langt på natt (Ja, det føles nesten sånn når jeg har skole fra 8-6. Haha). 

4.Oppdatere spotifylistene mine med skikkelig inspo musikk. Jeg blir skikkelig inspirert av å høre på bra musikk, og jeg er skikkelig i mood for litt oppfriskning. 

5. Gå lange turer ute i høstværet. Jeg syns det er så koselig å få på seg treningstightsen, en cozy genser og joggeskoene og bare gå en lang tur og se på bladene falle fra trærne. 

6.Bli ferdig med "ganni" genseren som jeg holder på å strikke. Det har nesten blitt en tradisjon å strikke en genser årlig, og jeg er allerede godt i gang! Det er jo også så cozy å kunne kle seg opp med lag på lag på kule knits!

7.Ta masse fine høstbilder og abonnere på photoshop igjen. Jeg har lenge redigert bilder på telefonen med diverse apper, noe som funker egentlig utrolig bra. Men det å lage collager og sånt har ikke vært like optimalt å gjøre i powerpoint, som "geniale" meg trodde det skulle. Haha

8. Finne julebordsantrekket. Julebordsesongen nærmer seg også med stormskritt og kjolen er allerede kjøpt. Nå mangler bare skoene og annet tilbehør, noe som jeg må få gjort ASAP.

9. Bli flinkere til å ta skikkelig detox på huden - få renset den skikkelig. Jeg har vært sykt dårlig i det siste til å ta ansiktsmasker på kvelden, og det er noe jeg vil bli flinkere til denne måneden.

10. Lage masse inspirasjonsboards og henge opp på rommet av drømmehuset og innredning av hvert rom. Jeg har funnet drømmehuset, og jeg vil bruke inspirasjonsboardene som inspirasjon til at hver dag forhåpentligvis er et steg nærmere!

NEW HAIR, DON'T CARE
På mandag startet jeg dagen med en tur til frisøren. Jeg brukte egentlig litt mer timer enn jeg hadde forutsett da jeg egentlig skulle ha frisørtime allerede klokka 9 på morningen, men etter en misforståelse mellom meg og frisøren som jeg i utgangspunktet skulle til, ble det ikke noe av den timen og jeg hastet hjem i all fart for å finne en ledig time en annen plass. Det å få litt forandring og oppfriskning i håret mitt har vært etterlengtet lenge - og nå ser jeg ENDELIG ikke ut som et kråkereir på håret lenger! Jeg choppet av en del av håret - og jeg kan ikke huske sist jeg var så kort som jeg er nå. Jeg som alltid har vært vant til å ha langt hår, men jeg kan virkelig ikke si noe annet enn at jeg er EKSTREMT glad for at jeg gjorde håret kortere, ikke minst tynnet det ut en god del - for herregud så deilig det føles nå. Jeg vil nesten si at på de 3 timene jeg tilbragte i frisørstolen mistet jeg hvert fall 10 kilo. Haha. Så klart la jeg også inn noen highlights for å kvitte meg med etterveksten, og ikke minst for å få frisket opp håret mitt et par hakk. 

 

 

PLANNING IS KEY

Planlegging er virkelig "the key" hvis du virkelig vil holde tritt med tiden i en travel hverdag, og ikke minst hvis du virkelig vil gjøre suksess i hverdagen! De siste årene har jeg vært skikkelig avhengig av planners, og jeg bestiller min årlig fra personligalmanakk.no. Søte klistermerker, stickynotes og fargerike penner er også med meg over alt når jeg skal sette i gang å planlegge ukene mine - det gjør det også hakket morsommere enn kjedelig svart penn spør du meg! 

// Planning is key if you really want to keep track of time, and if you wanna succeed! The last couple of years I?ve been obsessed with cute stickers and sticky notes, planners and of course colorful pens ? it makes it so much more fun while planning your weeks .

MY PLANNER FOR 2016/2017


NOW I'M OFFICIAL READY FOR SCHOOL

 


Happy sunday!! ​Jeg vil påstå at dette er den lateste søndagen på så lenge jeg kan huske, men etter 2 uker med intens jobbing vil jeg påstå at det er velfortjent å dra seg til langt på dag. Er noen med meg på den eller? Hihi. I skrivende stund sitter jeg i pysjamasen og ser på forskjellige study routines på youtube og forbereder meg til morgendagen; jeg har min første dag på skolen og har skaffet meg både billett til fadderuken og ikke minst kom planneren min i grevens tid! Dere kan tro jeg er i mitt ess nå! iiiii

Noen andre som begynner på skolen i morgen eller de kommende dagene? I så fall, lykke til - håper dere også gleder dere <3

10 THINGS I WANNA DO IN AUGUST

                                                                                     

August har sakte, men sikkert sneket seg innpå oss og nå går det virkelig mot høst! Jeg får si det som en kunde sa til meg her om dagen: Jeg trenger høst, jeg er skikkelig klar for høst liksom! Jeg kunne faktisk ikke blitt mer enig. Jeg elsker høst, og syns dette er de fineste månedene i løpet av året. Denne måneden står et nytt kapittel for meg; nemlig skolegang og nok en utdanning. Denne gangen bachelor i eiendomsmegling. Det var alltid et studie jeg vurderte gjennom videregående, men da jeg var ferdig på NKH var jeg liksom ferdig med skole trodde jeg. Men her er jeg nok en gang; klar for skolestart en gang til i livet. Jeg gleder meg sånn. Denne måneden er det dog veldig mange studierelaterte mål, men også noen andre. Her er mine mål for August måned.
1. STARTE STUDIER Overraskende nok gleder jeg meg ekstremt mye til å sette meg på skolebenken igjen. Jeg tror det å starte skolen igjen er den beste avgjørelsen jeg har gjort på leeenge, og jeg er ekstremt giret og klar for skolestart! Jeg har til og med handlet alt inn, nå venter jeg bare på bøkene og krysser fingrer, tær og alle hårstrå for at de kommer i tide! Til nå har jeg fått vite at 13/18 er kommet! iiik. La de siste også komme i tide, please!

2. JOBBE HARDT og få en god start og gode rutiner med skolearbeid.

3. TA BEDRE VARE PÅ SITRONTREET MITT Huff, stakkars treet mitt! Jeg får så dårlig samvittighet hver gang jeg ser på det. Jeg er ekstremt dårlig til å ta vare på planter at jeg nesten blir en smule irritert på meg selv! Mamma har gått til innkjøp av gjødsel til meg (tusen takk mamma!) så nå er det INGEN unnskyldning for å ikke beskytte det som om det skulle vært verdens dyreste diamant. haha

4. BEGYNNE Å SPARE ENDA MER Ettersom jeg ble ferdig med billappen tidligere i år har mesteparten av pengene mine gått til den (ja, jeg har betalt den selv), så det å begynne å spare til både hus og bil er nå mitt neste mål. Hittil syns jeg at jeg har vært veldig flink, men å fortsette å spare for fult skal jeg også være flink til denne måneden (og de neste såklart).
5. TA CHALLENGE-ER Jeg har bestemt meg for å begynne med både 100 dager uten godteri -, squat - og ikke minst planke challeng-en! Herregud, mange challenger på en gang, jeg krysser bare fingerene på at jeg klarer det! 

6. BLI FLINKERE TIL Å PLANLEGGE UKENE MINE Nå som jeg får mer å gjøre hver dag, annet enn å tenke på jobbvakter må jeg bli flinkere til å planlegge ukene. Jeg har endelig fått fingeren ut og bestilt personlig almanakk og gleder meg som et lite barn til å få den i posten. Jeg har penner, tusjer og stickers klar og gleder meg til å planlegge ukene til punkt og prikke hver søndag fremover!

7. KOMME MEG TIL FRISØREN Jeg har så lyst å komme meg til frisøren i løpet av denne måneden! Men jeg er så ubesluttsom at bare tanken på hvordan jeg vil ha håret er et evig spørsmål. Jeg har altfor mye jeg har lyst til: Skal jeg klippe det kortere og farge det lysere, vil jeg beholde lengden, farge det mørkt og ha lyse striper, eller skal jeg beholde lengden og få bleket det litt lysere? Jeg aner ikke hva jeg vil. Hjelp
8. GÅ PÅ LET ETTER DEN PERFEKTE HVITE BLUSEN Jeg har en lang en jeg er veldig glad i, men også veldig lei av. Det å finne den perfekte hvite blusen er virkelig hardt altså, men denne måneden skal jeg klare det! 

9. BLI KJENT MED NYE FOLK Studiestart betyr også bli kjent med nye mennesker! Jeg er ganske sosial av meg og liker å møte nye mennesker, så det er definitivt stas når skolen starter!

10. BLI FLINKERE TIL Å RYDDE Jeg HATER kaos, så det å ta over kontrollen igjen på soverommet er et must!

15 QUESTIONS

HAPPY SATURYAAAY! Endelig helg dere! Jeg kom meg akkurat ut dørene fra jobb og klarer nesten ikke vente til å kaste på meg kosedressen når jeg kommer hjem. I dag skal jeg bare slappe helt av og ikke gjøre noen som helst ting! Anyways; jeg fant denne 15 spørsmåls "taggen" på Janne sin blogg og tenkte jeg skulle gjøre det samme! Det er jo så gøy å svare på slike spørsmål, og håper dere også gjør det? :) 

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?

Ekstremt lite i grunn, med mindre det er noen som oppfører seg som en arrogant tulling som ikke har respekt for andre mennesker, så skal det mye til før noen irriterer meg.

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?

Veeeel.. Når det kommer til alt sånn atletiske ting, så vil jeg si jeg er skikkelig dårlig på alt, særlig slalom. Haha, har dårlig erfaring med sporten. Prøvd det en gang, aldri mer igjen.

3. Har du noen rare fobier?

Er ikke særlig glad i edderkopper på nært hold, og sprøyter. Hjeeeelp!

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører på?

Hmm. Ingen spesiell tror jeg? Kanskje det må være å synge og danse til skikkelig old school Britney Spears eller spice girls på kjøreturer når jeg kjører alene. Haha
5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?

Familien har alltid kalt meg Thea. Jeg er ikke helt sikker på hvor det kommer fra, men det har nesten blitt sånn med årene at jeg reagerer bedre på det enn hvis noen roper Therese. 

6. Hva gjør du når du blir nervøs?

Jeg babler veldig mye og sier mye eeeh.. 

7. Hvilken side av sengen sover du på?

Jeg liker best høyresiden (altså, høyresiden for når man ligger på rydden, om det gir mening) for meg er alt annet ekstremt rart. 8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?

Årh! Det må være Herr moll som var en mullvarp-bamse jeg kjøpte i dyreparken da jeg var 8 år! (den er faktisk 15 år i år! Hjelpes som årene flyr!) Har han fortsatt og står i sengen på gjesterommet hos mormor og morfar! Han klarer jeg aldri å kvitte meg med, rett og slett fordi han var min favoritt i mange år!

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?

Jeg vet faktisk ikke! Haha

10. Hvilken vei står du i dusjen?

Jeg har ikke noen spesiell vei jeg står i dusjen.. 

11. Hva er din favoritt når det gjelder junkfood?

U know. McDonalds, Burger king. Jeg tror nok Burger king må være favoritten. De er best på alt! (og så har du ufattelig gode løkringer!)
12. Er du utadvendt eller sjenert?

Jeg kan virke veldig sjenert i starten, men når man først kjenner meg vil jeg påstå jeg er veldig utadvendt! Jeg er veldig pratsom av meg, og særlig etter at jeg begynte å jobbe i butikk for noen år siden har jeg bare blitt mer og mer utadvendt med årene. 

13. Hva liker du best ved deg selv?

At jeg er veldig omtenksom, trofast og tenker som oftest på andre før meg selv. 14. Er du avhengig av noe?

 Vann, havregryn med yoghurt ( det er så godt!) , frukt og iskaffe på dager det trengs. 

15. Hva er du hektet på akkurat nå?

Kan man si youtube? Jeg elsker å bruke late kvelder på å se på youtubevideoer. Min absolutt favoritt er Carly Cristman (kanalen hennes finner du her), hun er så hysterisk morsom at det er verd å følge henne! 

SLOW MORNINGS ARE THE BESTCURRENT MOOD: SIPPING OF A GLASS OF LEMONWATER, PAMPERING AND READING MAGAZINES
 

God morgen dere! Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er med late morninger. Det er så utrolig deilig og våkne opp tidlig på en fridag og nyte den med både ansiktspleie, lese de nyeste magasinene som har dumpet nedi postkassen og ikke minst drikke et glass med sitronvann. Jeg er hektet! Straks skal jeg hoppe i klærne og sette meg i bilen. Jeg skal tilbringe dagen sammen med min bestevenninne, og hva vi egentlig har tenkt til å gjøre i dag vet jeg ikke, men først av alt må jeg få gang på impringering av de nyeste hvite skoene mine. Viktig!

HÅPER DERE FÅR EN SUPER DAG, SÅ SKRIVES VI! 

BACK TO UNIDen siste måneden har jeg lurt veldig på hva jeg virkelig skal gjøre med livet mitt. Jeg elsker den type jobb jeg har i dag, jeg vet at salg er noe jeg trives så utrolig godt med - men samtidig så vil jeg så mye mer! Jeg elsker utfordringer, det å få være kreativ, tenke utenfor boksen og ikke minst det å jobbe skikkelig hardt for noe. Det siste året har jeg ikke følt at jeg har fått nok utfordringer i den jobben jeg har så i siste liten (les: etter frist) søkte jeg på BI og kom inn bare noen få dager etter jeg hadde sendt søknaden. Jeg er så glad; glad fordi jeg alltid har jobbet så bra gjennom skolegangen slik at mulighetene for det jeg vil har vært der. I august kaller nye studier for meg, og denne gangen har jeg meldt meg opp til bachelor i eiendomsmegling. Nå starter et skritt nærmere drømmejobben om å drive for meg selv, kjøpe opp gamle boliger, pusse opp og selge igjen nærmere enn noengang og jeg gleder meg til å bli student igjen og ikke minst jobbe hardt for å nå målene og drømmene mine!

SUMMER IS FOR DOING CARDIO OUTSIDE


MY FAVE COMBO: YOGA AND JUMPROPE


Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å ta bilde av noe treningsrelatert å putte det opp på bloggen, men sannelig overrasker jeg meg selv altså! Nå som influensaen endelig(!) er borte er det på tide å finne frem yogamatten og hoppetauet igjen! Det har virkelig blitt min favorittkombinasjon den siste tiden, og det er jo så effektiv trening at man kan få gjort masse på bare 15 minutter! Tenk det. I dag var til og med været helt på topp, så det å ta treningen utenfor på terrassen var virkelig en fryd i seg selv. 


This is how I do:

Jeg starter alltid med å varme opp med hoppetauet. Jeg hopper i intervaller; samlede ben og hopper mellom 20-30 hopp hver runde. Så har jeg en liten pustepause på ca 5-10 sekund før jeg starter på ny runde. Jeg glemmer ofte å puste når jeg hopper, derfor er det jo viktig å få ta pusten igjen før man starter en ny runde! Etter ca 10-15 minutt med hopping avslutter jeg med litt yogaøvelser! Jeg er ikke veldig opptatt av hvilke jeg gjør, men det som føles komfortabelt der og da - yogaen gjør jeg mest for å strekke ut og finne roen igjen. Det er så herlig.

 

ON A CHRISTMAS MORNING

  

 

Hei dere! En forsinket god jul fra meg! Håper dere har hatt noen fine juledager med familie, svigers, venner eller hvem det måtte være - og ikke minst fått det dere ønsket dere og mere til! 

Jeg har kost meg i hjel sammen med familien; Pakket opp gaver, spist altfor mye pinnekjøtt og kaker og lå så og si i matkoma hele 1. dag før jeg innså at jeg MÅTTE opp av sengen og stelle meg fordi vi skulle til mormor og morfar og feire dagen! Gurimalla, det tar virkelig på å spise all den gode maten - jeg blir sliten bare av tanken! haha

I dag har jeg planer om å valse rundt i verdens søteste pysj jeg fikk til jul av mormor og morfar, starte på en ny serie og spise sjokolade i senga! Hva skal dere i dag?

SILK & LACE

LINDEX KIMONO THE BODY SHOP BODY WHIP &OTHER STORIES SCRUB

 

Hei og god søndag! En skikkelig pampering day står på planen, det trengs etter en uke med mye jobbing og mye som har stått på ukeplanen. Jeg sov også ekstra lenge i dag, noe som var nesten litt for deilig. I dag skal jeg ikke gjøre noenting annet enn å sitte under dyna med tegneboka og få vært skikkelig kreativ - for det har jeg virkelig savnet.


HVA GJØR DU I DAG?

COZY SUNDAYSHei søndag! Regnet plasker ut utenfor her, og det er et helt sinnsykt vær som har herjet i hele natt; tenk at store deler av veiene her i Rogaland er stengt på grunn av været, det er helt sykt spør du meg! Jeg tilbringer dagen i kosedressen og fargeboka; det har vært en stor hobby for meg siden denne fargeleggingstrenden sprakk for en stund siden, og jeg har vært helt avhengig siden.

Håper dere får en finfin søndag, så skrives vi <3

TEDDYBEARS ON MY FEET

- TØFLER FRA H&M -

MY TIPS ON HOW TO STRESS DOWN

Har du noen gang lurt på hvordan enkelte folk klarer å putte inn de 100 tingene de skal gjøre i løpet av en dag og til og med klarer å gjennomføre det? Man skal planlegge dagene og ukene, samt man skal gjennomføre. Det er ikke alltid like lett å kunne finne energien og positiviteten til å klare å gjøre alt, så her har jeg samlet et par tips som alltid funker for meg til å slippe stresset og bli mer produktiv:

 

Vær realistisk med deg selv.

Okei, så mitt første tips, som jeg selv ser på som det viktigste er det å være ærlig og realistisk med seg selv. Det nytter sjeldent å si at man skal gå dra på treningssenteret minst 5 ganger i uken når man vet med seg selv at man aldri kommer til å klare det. Det å sette seg små mål som man vet man klarer å gjennomføre er utrolig viktig, slik at man kan se en utvikling med seg selv og klarer å oppnå mer og prestere mye mer utover dagen.

 

Skriv ting ned.

To do lister for meg er det viktigste i hele verden. Det å få ting ned på papiret løser så å si alle verdensproblemer. Det å kunne skrive ned hva man skal få gjort dag for dag gjør det 1000 ganger lettere å få oversikten på dagene og ikke minst ukene sine. Har du mulighet, sett deg ned 1 times tid på søndagen for å planlegge uken og se om det er viktige møter du skal løpe til, mailer eller telefoner du må nå tilbake til.

En annen ting jeg liker å gjøre er å skrive det ned etter rekkefølge for hva som er viktigst til hva som er mindre viktig; det jeg MÅ gjøre i løpet av dagen, det jeg selv ønsker og det som kanskje kan utsettes til man har bedre tid - eller strekke det over helgen.

 

Multitasking - Rydding og netflix går hånd i hånd.

Det er ikke alltid man finner motivasjonen til å gjøre de kjedelige tingene i hverdagen. Jeg f.eks HATER matbutikken, det å planlegge middager (og måltider generelt) syns jeg er utrolig kjedelig. Jeg har som alltids pleid å sjekke sosiale medier, mailer osv mens jeg multitasking av handlingen.

Skal man også gjøre skolearbeid, hjemmekontor eller rydde huset/leiligheten til en hyggelig vennesamling hjemme hos seg er det alltid like greit å ta ryddingen mens man slår på siste episode av favorittserien, eller setter på f.eks youtube videoer i bakgrunnen. Hvorfor ikke kombinere noe mindre gøy med noe supergøy?

 

Jobb med svakhetene dine

Jeg skal være så organisert dette året. Alt skal være på stell hele tiden og jeg skal ha kontroll på alle regninger eller viktige papirer fra skole/jobb. Mange feiler her, til og med jeg. Under blant annet studietiden min hadde jeg så og så kontroll på alle dokumentene mine 90% av tiden, men gud som jeg rev meg selv i håret hver gang jeg ikke fant det ene notatpapiret jeg måtte ha akkurat der og da.

- Er du den som alltid mister papirer? Kjøp en plastlomme eller en perm og organiser alle de løse arkene. Slik holder man styr på både papirene og hodet.
- Glemmer å svare på meldinger? Jeg er forferdelig noen ganger å svare tilbake på meldinger. Av og til når jeg har mye å gjøre ender det med at jeg leser meldingen fort, glemmer den bort og ikke svarer. Det er en utrolig dårlig uvane som jeg tror mer enn meg sliter med. Har man muligheten til å markere meldingen som ulest er det et tips, for da har man en notification på en ulest melding. Genialt
- Alltid forsen? Jeg selv hater å være forsen, og helledussen så jeg HATER folk som er forsene til avtaler. Det er til å bli sprø av. Mitt beste tips for å ikke komme for sent til ting er å enten stille klokken 10 min frem slik at man alltid ligger godt an foran skjema. Planlegg når du må ut av døren i god tid og stå alltid opp i god tid slik at man kan bruke tiden.

 

Ta en kopp kaffe eller te

Det som oftest funker for meg er å dra på en kafé, sette meg ved vindusplassen, ta en kopp kaffe/te/smoothie (eller hva jeg måtte føle for), trekke pusten dypt og ta seg 5 minutter. Det å sette seg med macen på favorittkafeen fremfor (hjemme)kontoret kan være et lite boost i effektiviteten. Man kan koble helt ut med musikk i ørene og slippe å enten bli distrahert av de 10000 andre telefonene som ringer (eller generelt piper) rundt i lokalet, og man får sjans til å multitaske mellom litt 'me-time' og jobbing. Jeg finner det spesielt stressreduserende å høre på instrumentalmusikk når jeg prøver å fokusere og få jobben gjort. Min absolutt favoritt er Awake av Tycho og er alltid min go to sang når jeg kjenner jeg har altfor mange baller i luften.

 

 

HVA FUNKER BEST FOR DEG?

 

x THERESE

WHAT'S ON MY IPHONE

Hei dere!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har på min iPhone. Dette er jo et typisk innlegg som er å se på mage ulike blogger, så jeg tenkte å hive meg på bølgen å vise dere hvordan jeg har organisert min og vise dere mine favorittapper!Det første man ser er jo bakgrunnen min. Bakgrunnsbildet fant jeg fra weheartit og har vært en bakgrunn jeg har hatt en god stund nå. Jeg er altfor flink til å sløse bort tid på å endre bakgrunn på telefonen - rett og slett fordi jeg aldri blir fornøyd, men nå har jeg endelig funnet en som faller godt i smak, som ikke er for rotete og som ikke skjuler noe av tekst eller klokkeslett.På første side har jeg de viktigste appene og de som jeg bruker daglig. Nederst på dashbordet har jeg de absolutt mest brukte, rett og slett for at de skal være tilgjengelige hele tiden. Jeg har bloggappen høyt oppe på lista, slik at jeg kan godkjenne og svare på kommentarer lett, og for å kunne holde meg oppdatert på hva som har skjedd. Facebook og messenger er også mye brukt. Jeg bruker messenger mer enn jeg bruker vanlig melding, og derfor blitt en viktig app for meg.

Andre siden er for apper som er "mindre viktig" og som jeg ikke sjekker så altfor ofte. Jeg er ikke særlig flink til å sjekke eller sende snapchat, og ser på det som mer tidsfordriv sammen med det største tidsfordrivet, nemlig hay day. Haha, er det noen andre som fortsatt spiller?Under kategorien "Fashion" finner jeg appene Villoid og polyvore. Det er ikke de mest brukte appene, men når jeg først har tid liker å scrolle meg gjennom for å holde meg litt oppdatert for hva som er nytt i moteverden; om noen nye produkter har poppet frem, hva som er mest likt av folk for tiden og om noen har laget noen inspirerende collager den siste tiden.

Under kategorien "kamera"-emojien finner jeg alle redigeringsappene mine. Det er sjeldent jeg bruker VSCO og Lightroom og foretrekker egentlig mest photoshop, afterlight og facetune. Jeg kjøpte nylig både afterlight og facetune og har vært mine absolutt favoritter siden. Facetune er genialt og brukes til å redigere bort urenheter i bildene, lysne bildene (om bildene er for mørke) eller jeg ønsker å fargelegge med en annen farge, mens afterlight bruker jeg mer brightness for å få mer lysstyrke i bildene, kanskje legge på filter (om jeg er i "humøret" til det) og legge på ramme. Instagram og twitter er definitivt mine mest brukte apper. Jeg bruker sjeldent twitter og fikk det nylig, men denne bruker jeg mest for å poste opp instagrambilder, collager jeg har laget på polyvore eller poste blogginnlegg.  Instagram er jo, som dere vet, min holy grail når det kommer til apper og er min absolutt største favoritt! 

 

WHAT'S IN MY BAG


ZARA bag ACCESSORIZE  bag charm, notebook & pen LINDEX handcream REN SKINCARE lipbalm & handcream
MARC BY MARC JACOBS wallet ROSA SLØYFE reflex


Jeg bærer alltid altfor mye i veska; en kvittering her, en kvittering der og ikke minst masse unødvendig papirer som jeg egentlig burde ha kastet for lenge siden. Denne sesongen passer jeg også ekstra godt på å ha både håndkrem og lipbalm i veska - dette er noe jeg ikke kunne levd uten; og spesielt nå som det er så kaldt vær ute må man huske på å passe godt på huden! Min favoritt håndkrem og lipbalm er for tiden fra REN SKINCARE og mine er små prøver som er så utrolig gode å ha med seg overalt; de tar jo så lite plass.

Denne sesongen som består av mer mørke kvelder enn lyse er det også viktig å bære refleks med seg, min er fra Rosa sløyfe som jeg kjøpte på lindex. Har du husket å støtte rosa sløyfe i år? Hvis ikke har du fortsatt muligheten 

 

 

MONDAY MOOD

God morgen mandag og ny uke! 

Hjelp, det er over en uke siden jeg oppdaterte bloggen, og nå er jeg tilbake. Sist uke var en full timeplan fra tidlig om morningen til langt utover dag. Det slår meg altfor ofte at døgnet har altfor lite timer. (Er noen enige?) I skrivende stund nyter jeg morgenen med en altfor stor kopp med altfor god te, lurer fælt på hva jeg skal spise til frokost; avocado toast er veldig (altfor) fristende akkurat nå og ikke minst må jeg få planlagt blogginnleggene skikkelig! Ønsker dere en fin dag hjerter - så skrives vi senere!

THINGS TO DO ON A RAINY DAY

 

INNLEGGET INNEHOLDER ADLINKS

 

Regnet plasker utenfor og kulden sniker seg innpå. Det er på tide med høstsesongen og jeg kjenner hvordan det kribler i magen! Jeg er et skikkelig "kosemenneske" og elsker å tilbringe tid under dyna med et strikkeprosjekt, tegneboka eller et magasin. Under har jeg samlet mine topp 12 favoritting å gjøre på en regnfull høstdag

 

 

1. MOVIE MARATHON
Pop en pose popcorn, plant deg godt i sengen og finn frem dine absolutt favoritt filmer / tv-serier. 

 


2. READ MAGAZINES
Perfekt timing for å oppdatere seg på hva som er inn innenfor både mote - og interiørverden.

3. ONLINE SHOPPING
Regnfulle dager er perfekte for online shopping. Never goes wrong.

 


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER

 

4. HAVE A SPA DAY
Ta et langt bad, skrubb huden, lakk neglene eller gjør det lille ekstra. Kanskje bare å ta et fotbad var det lille ekstra som trengtes akkurat den dagen?

5. DRIVE AROUND TOWN
Det er kanskje ikke alltid like lett å kjøre når det regner ute, men hva er mer avslappende enn utrafikkerte veier, avslappende musikk og biltur? Aldri ha en spesiell rute, men bare kjør hvor enn du måtte ønske. Kanskje man ender opp på kjøpesenteret? hihi


6. CUDDLE UP IN BED WITH A CUP OG HOT TEA AND YOUR FAVE SNACKS
Mørk sjokolade sammen med en kopp grønn te. Trenger jeg å si mer? 

7. READ A BOOK
Ikke noe er bedre enn å lese en god bok, sitte ved vinduet og høre regnet plaske utenfor. 

8. BAKE
Finn frem dine favorittoppskrifter eller finn de oppskriftene du alltid har hatt lyst til å prøve ut. 

9. OFFICE / WORK
Ekstra motivasjon til å svare på mail, oppdater bloggjobb eller generelt hjemmekontor.
9. DRAW / PAINT (OR JUST BE A CREATIVE)
Plant deg i sofaen med et stort pledd eller kanskje dynen? Finn frem tegneboka og tusjene, eller et nytt strikkeprosjekt som du kan kose deg med hele dagen.

10. GO TO THE GROCERY STORE
En ting som som regel alltid frister når det regner ute er å dra til matbutikken. Lag en handleliste, kjøp noe ekstra godt og planlegg en bedre middag for enten deg selv alene eller med de nærmeste. 

11. UPDATE YOURSELF ON SOCIAL MEDIA
Hva har skjedd på twitter, facebook, instagram og weheartit det siste døgnet? 

12. REDECORATE YOUR APPARTMENT
Perfekt timing for litt organisering eller fornying i hjemmet. er du ikke enig?
 

 

HVA ER DIN FAVORITTING Å GJØRE PÅ EN REGNFULL DAG?

 

OFFICE TIME 

God torsdagskveld dere! Håper dere har hatt en super dag?

Jeg har plantet meg foran macen med notatbok og musikk i ørene. Jeg har endelig tatt steget med å prøve å planlegge for å realisere min store drøm. Med sommerfugler i magen håper jeg at jeg klarer å lage en god strategi på å få det til. Jeg krysser i alle fall fingrene!

PINK START ON MONDAYHELLO MONDAY!

 

Have a good one. <3

 

 

 

x T

MY MUST HAVE TRAVELESSENTIALS

Denne sommeren må selfiestick være mitt absolutt must have når det kommer til travel essentials. Det har jo også tatt helt av med disse selfiestickene og de selges jo overalt for tiden. Min vant jeg i en konkurranse på bloggen til fineste Kristin og jeg gleder meg så til å snart ta den i bruk, allerede har jeg sånn halvveis fått testet den ut, men nå som all happeningen i sommer skjer skal denne være med meg i vesken over alt.

 

Batiste sin tørrshampo er jo min all time favorite og er et klart must og ha i vesken på ferie! Blir håret grisete i løpet av dagen er det lett å bare ta et par spray med denne og få fikset på håret! Denne blir perfekt kombo med en half up half down bun med de søteste strikkene fra bikbok!

TODAY IS THE DAY!

 

 

Helgen for hjemflytt har endelig kommet. Om bare noen få timer er både mamma, stefar, stesøss, mormor og morfar her for å hjelpe meg å flytte hjem! At de stiller mannsterke for å hjelpe meg med hjemflytt er å sette 100 stjerner i boka, er de ikke bare best? Leiligheten her har stått på hodet den siste uken, så det å flytte hjem og få orden på kaoset igjen skal bli så utrolig godt. Er det en ting jeg har funnet ut den siste uken må det være at jeg har så ALTFORMYETING! Haha, jeg husker ikke en gang at jeg drasset med meg så mye for to år siden - to flyttekasser med bare interiør - og moteblader sier vel litt? haha

WHEN IT'S RAINING OUTSIDEGjennom alle de små takene med pakking blir det altfor lange pauser med TV-titting og fargelegging i fargeboka - jeg kastet meg hysterisk på fargeleggingtrenden for over en måned siden og jeg må si; jeg er helt frelst. Nå som jeg har ferie og er ferdig med skolen kan jeg ligge på sofaen med musikk i ørene og bare være i min egen lille boble i mange timer uten at andre ting klarer å bry meg. Været i dag passer jo helt supert ettersom regnet plasker utenfor og jeg har funnet frem pleddet og koppen med te!

 

Hvordan er været hos deg i dag?FERDIG!

Hei torsdag! ENDELIG er eksamen ferdig gjort og klar for innlevering i morgen. Disse to eksamensukene har gått så utrolig fort at jeg ikke har klart å holde styr på hverken dag, dato eller klokkeslett. Det har vært så utrolig mange lange dager på skolen med mye jobbing, frustrasjon og ikke minst venting; er det en ting jeg har lært de siste to årene på studiene er det at alt innenfor interiørfaget tar så ufattelig lang tid.

Nå skal jeg i gang med skikkelig vasking og rydding av leiligheten for å få begynt på det! Neste helg kommer både mormor og morfar, mamma og stefar ned for å hjelpe meg å flytte hjem igjen, så det er mye som må gjøres klart før den tid! Leiligheten har sett ut som et mareritt i seg selv; sko som har ligget overalt, fargeprøver her og der, materialprøver over alt og for ikke å glemme har oppvasken stått opp til taket; jeg er nesten litt for flau av tanken over at vaktmesteren i blokka har sjekket brannalarmen her mens jeg har vært fanget i eksamenskaoset, så vi får krysse fingrene for at han forstår. Haha!

 

Nei, nå må jeg få gang på sakene! Vi skrives <3

A DAY OFFHei torsdag! Jeg hadde ikke trodd at det skulle bli mulig å ta seg en dag fri i prøveeksamensperioden, men ettersom jeg ble ferdig med oppgaven i går unner jeg meg selv det! Jeg starter dagen med å endelig få lest den siste utgaven av Det Nye som jeg fikk i posten for en gooood stund siden; Jeg må bare si at det er den beste utgaven sålangt - en usminket og uretursjert utgave. Genialt! Og ikke minst kanskje denne utgaven kan være med på å senke presset med å ikke alltid måtte streve med å være perfekt? 

Jeg skal snart en tur ned til byen, ettersom det nærmer seg skoleavslutning og gullspiren (den årlige avgangsutstillingen på NKH) må jeg finne et passende antrekk! Jeg kan ikke skryte på meg at antrekket er på plass helt enda, så en liten fornyelse av garderoben må til!

 

BACK HOME AGAIN

Shoes: Toms / Trench coat & Tee: Lindex / Earrings: Pilgrim / Jeans: H&M

 

Hei fra Stavanger! Jeg er hjemme igjen etter bare 3 dager i Oslo. Denne gangen er det på langhelg og med prøveeksamen dratt med meg hjem for jobbing. Planen var vel egentlig å feire 17. mai i Oslo med mormor og morfar som skulle komme på besøk, men ettersom planene endret seg ble det til at jeg reiste hjem. Det er så mye bedre med en rolig 17. mai hjemme enn å stresse rundt i storbyen!

- IT'S FRIYAY! -


God fredag dere! Det er så fantastisk å våkne opp og føle seg ekstra bra! I går tok jeg velfortjent helg så det å kunne våkne opp i dag uten den skrikende vekkerklokken var helt fantastisk. Jeg har brukt morgenen min til å slappe skikkelig av med den siste utgaven av costume + costume living. Jeg var så heldig å kapre med meg siste eksemplaret de hadde i butikkhyllene da jeg var innom matbutikken i går! Flaks

Jeg skal bruke siste dagen på en liten shoppingrunde på let etter det perfekte paret med sandaler for sommersesongen; Jeg har funnet meg et par jeg liker fra H&M så jeg håper bare jeg klarer å finne et par i min størrelse! Lene Orvik har også kommet ut med ny kolleksjon for bikbok som ble sluppet i dag, så det er også en ting jeg må få med meg i dag! 

Håper dere nyter dagen, så skrives vi! 

Archive: Read more here » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017
hits