ON A CHRISTMAS MORNING

 
 

Hei dere! En forsinket god jul fra meg! Håper dere har hatt noen fine juledager med familie, svigers, venner eller hvem det måtte være - og ikke minst fått det dere ønsket dere og mere til! 

Jeg har kost meg i hjel sammen med familien; Pakket opp gaver, spist altfor mye pinnekjøtt og kaker og lå så og si i matkoma hele 1. dag før jeg innså at jeg MÅTTE opp av sengen og stelle meg fordi vi skulle til mormor og morfar og feire dagen! Gurimalla, det tar virkelig på å spise all den gode maten - jeg blir sliten bare av tanken! haha

I dag har jeg planer om å valse rundt i verdens søteste pysj jeg fikk til jul av mormor og morfar, starte på en ny serie og spise sjokolade i senga! Hva skal dere i dag?

DEAR SANTA #2

/adlinks1. HER / 2. HER / 3. DESENIO / 4. DESENIO / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. BOHEMIA / 9. HER / 10. DAY HOME

 

My wishlist for christmas part 2!

 

 

 

x THERESE

DEAR SANTA adlinks 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. LINDEX / 9. LINDEX / 10. HER / 11. HER / 12. HER / 13. HER

 

My wishlist for this Christmas!

 

x THERESE

XMAS GIFT IDEAS

//Adlinks

Julen nærmer seg med stormskritt. Mange har allerede begynt med julegaveinnkjøpene, andre tenker på det, mens noen av oss også utsetter det til siste liten, noe som jeg angrer på å gjøre hvert år. I år har jeg bestemt meg for å være tidlig ute, i løpet av denne uken skal jeg få begynt på julegavene og få bedre oversikt over hvem jeg har å gi til og hva de skal få. 

Det med julegaver er sjeldent en enkel sak. Enten får man som svar at enkelte ikke vet hva de vil ha, eller så får man svaret "Jeg/vi trenger ikke noe, vi har alt vi trenger. du/dere trenger ikke tenke på meg/oss i år". Like kjedelig hver gang! Under her har jeg derfor satt sammen 3 forskjellige "kategorier" med julegavetips - til henne, til ham og ikke minst en for hjemmet. 

 

TIL HENNE1. HER / 2. HER / 3. IITTALA / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER

 

For meg er det alltid vanskelig å si hva jeg ønsker meg. Penger og gavekort er alltid det som ligger under treet til meg, så får jeg enten satt pengene inn på sparing eller få kjøpt meg noe jeg i ettertid kommer på at jeg ønsker meg. Søte pysjer/koseklær eller accessories er alltid en sikker vinner syns jeg når det kommer til å gi jenter julegave i år. Sørg kanskje for å få byttelapp med, så er man på den sikre siden om det enten ikke skulle falle i smak eller passe i størrelse! 

 

TIL HAN1. HER / 2. HER / 3. THE BODY SHOP / 4. THE BODY SHOP / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER 

Det er ikke alltid like lett å finne ut hva man skal gi til det motsatte kjønn. Har du muligheten; rot gjennom klesskapet til kjæresten, finn ut hva han trenger og skriv det ned på en liten note på telefonen. Vi vet alle at gutter alltid er sent ute til avtaler; kanskje det er lurt å investere i en ekstra fin klokke til ham? Elsker han morgenkaffen; kjøp en ekstra fin kaffekopp. Klær og sko er vel det beste tipset å kunne gi når det kommer til å kjøpe til noen til jul. Er han i en jobb som krever mye gåing i løpet av dagen; kjøp et par nye og gode joggesko. 

TIL HJEMMET

1. HER / 2. HER / 3. THE BODY SHOP / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. IITTALA


For meg er det alltid lett å finne interiørgaver, spesielt til foreldre eller besteforeldre. Da får man muligheten til å la dem bruke det hele tiden og at det får sin egen plass i huset. Interiørgaver kan også være topp å gi til både seg selv og andre. Man vet som oftest selv hva man trenger eller vil fornye hjemmet sitt med, så det å gå til innkjøp av julegaver til seg selv og leiligheten fra seg selv er en topp ting å gjøre. Dette året er er disse herlighetene over her mine topp ønsker for interiør. 

(nr 3. er faktisk egentlig beregnet for te-mix til badekar. Men hvor praktisk er det ikke å kaste denne oppi takannen fra Design Letters by Arne Jacobsen? De er bare råålekre sammen syns jeg!)

 


 

 ANDRE TIPS:


- Start tidlig: Det å starte tidlig er alltid lurt, slik slipper man unna desember kaoset der man verken kommer frem noen plass eller finner parkering hverken på den ene parkeringsplassen eller den andre. 

- Hjemmelagde gaver er like gode som andre gaver. Det er alltid tanken som teller. Er man kreativ kan man finne på hva som helst; strikk en genser, noen puter eller lag hjemmelaget granola. En annen ting som er populær å lage er å lage egen kakemix i Norges glass; skriv oppskriften på en søt liten lapp og heng den rundt glasset med en søt sløyfe - alltid en slager!

Lag lister på hvem som skal få gaver og hva du tenker å gi. Jeg liker alltid å lage liste hvor jeg f.eks starter med de nærmeste. Jeg spør også alltid hva vedkommende kunne tenke seg og skriver det ned. 

- Lag budsjett. Det er lett å bli veldig ivrig, spesielt å gi til dem du er mest glad i. Det kan være lurt å sette seg å tenke over priser på hver enkel person. Skal man f.eks gi gave til hverandre i venninnegjengen kan det være lurt å gå sammen å avtale en sum man skal holde seg innenfor.

- Hudkremer, såper og slike ting er alltid en sikker vinner! Det er noe man alltid får brukt for og sjeldent blir skuffet av å få. Body shop har jo så mange gode dufter til både unge/eldre, damer/menn.

 

Lykke til med julegaveshoppingen <3

 

HAR DU BEGYNT MED JULEGAVESHOPPINGEN (ELLER I DET HELE TATT BEGYNT Å TENKE PÅ DET) ?

 

 

 

x THERESE

What I got for Christmas

Heihei dere!  Jeg ble etterspurt om jeg kunne vise noe av det jeg fikk til jul, og selvfølgelig kan jeg gjøre det!

Jeg pleier ikke å ønske meg noe særlig, ettersom jeg foretrekker å få penger og gavekort slik at jeg eventuelt kan kjøpe noe av det jeg ønsker meg, eller spare til noe som jeg ønsker meg, men allikevel får jeg også en del ting - som jeg naturligvis blir veldig glad for! Her er noe av det jeg fikk:

Hårpleie, neglelakk og ny vannflaske med navnet på.. I favorittfargen var den også.  Denne kommer nok godt med til våren når jeg skal starte for fult med treningen.

Nytt beskyttelsesdeksel til iPaden

Den nyeste parfymen fra marc jacobs, daisy dream, som har stått på ønskelisten min siden den ble lansert 

Sminkevesker fra Lulus


Utenom dette fikk jeg penger, gavekort, bok, koseklær, bakeutstyr og diverse! 

The last couple of days

Hei dere! Håper de siste dagene deres har vært supre?

Vi startet julefeiringen hjemme hos mormor og morfar med pinnekjøtt, riskrem og altfor mye kaker. Jul må være den tiden i året jeg spiser mest av alt - for gjennomsnitt spiser jeg vel like mye på selve julaften som jeg gjør i løpet av et helt år. haha. Lillebror var så heldig å få mandelen i år, og fikk sjokoladepremien, noe som var like så greit ettersom jeg allerede hadde trillet fra middagsbordet. 

Julegaveåpningen gikk som bare det - lillebror som nettopp har lært seg å lese stod og ropte "godt jul" og hvem pakken var til for så å slenge den over til vedkommende i lufta! 

Gårsdagen ble feiret hjemme hos oss med mormor og morfar på besøk og ribbe på bordet. Vi satt å lo av danske vitser vi egentlig ikke forstod i det hele tatt, og fikk til og med en ny familieaktivitet som ble en svær hit (vil jeg påstå) ; Finn mammas telefon - som plutselig var sporløst forsvunnet.

Ready for christmasGooood jul!!!

Nå er vi her hjemme i gården klare for å dra til mormor og morfar på julemiddag og for å pakke opp gaver!! Kvelden skal bli så fin, den beste tiden er når vi deler den med de som betyr mest! Håper alle dere der ute får en fantastisk fin julekveld! 

christmas morningEndelig er julaften her!  Jul må virkelig være den beste høytiden som finnes, selv om vi ikke har noe som helst snø her. Jeg startet morgenen med å overraske både mamma og lillebror med "julesokk" fylt av godteri og noen leker til lillebror etterfulgt av julefrokost! Nå står juletradisjonen på agendaen med tre nøtter til askepott

Home for christmas

Ord kan ikke beskrives hvor god følelse det er å være hjemme på ferie. I skrivende stund har jeg kvalitetstid med hunden foran TV-en der vi begge ligger slakt ut på sofaen med Guilliana & Bill maraton! Haha 

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits