hits

KARL LAGERFELD GOODIES

 

WALLET FROM KARL LAGERFELD & KARL LAGERFELD DOLL BY LUCIE KAAS x SKETCH INC.

 

 

 

Hei dere! Har dere hatt en fin jul så langt, og fått alt det dere ønsket dere? Altså, bare se hva som lå under treet til meg da! Altså, he-rr-e-guud, jeg dævver! Okei, det faktum at jeg faktisk kjøpte lommeboken til meg selv gjør meg ikke mindre excited over gavene mine, men disse to var breath taking! Jeg har alltid vært litt obsessed med Karl Lagerfeld og syns han er DRITKUL. Nå har jeg han som figur i interiørsamlingen, og det er jo litt kult i seg selv, eller hva? hehe. 

The last couple of days

Hei dere! Håper de siste dagene deres har vært supre?

Vi startet julefeiringen hjemme hos mormor og morfar med pinnekjøtt, riskrem og altfor mye kaker. Jul må være den tiden i året jeg spiser mest av alt - for gjennomsnitt spiser jeg vel like mye på selve julaften som jeg gjør i løpet av et helt år. haha. Lillebror var så heldig å få mandelen i år, og fikk sjokoladepremien, noe som var like så greit ettersom jeg allerede hadde trillet fra middagsbordet. 

Julegaveåpningen gikk som bare det - lillebror som nettopp har lært seg å lese stod og ropte "godt jul" og hvem pakken var til for så å slenge den over til vedkommende i lufta! 

Gårsdagen ble feiret hjemme hos oss med mormor og morfar på besøk og ribbe på bordet. Vi satt å lo av danske vitser vi egentlig ikke forstod i det hele tatt, og fikk til og med en ny familieaktivitet som ble en svær hit (vil jeg påstå) ; Finn mammas telefon - som plutselig var sporløst forsvunnet.

Ready for christmasGooood jul!!!

Nå er vi her hjemme i gården klare for å dra til mormor og morfar på julemiddag og for å pakke opp gaver!! Kvelden skal bli så fin, den beste tiden er når vi deler den med de som betyr mest! Håper alle dere der ute får en fantastisk fin julekveld! 

Archive: Read more here » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017