15 QUESTIONS

HAPPY SATURYAAAY! Endelig helg dere! Jeg kom meg akkurat ut dørene fra jobb og klarer nesten ikke vente til å kaste på meg kosedressen når jeg kommer hjem. I dag skal jeg bare slappe helt av og ikke gjøre noen som helst ting! Anyways; jeg fant denne 15 spørsmåls "taggen" på Janne sin blogg og tenkte jeg skulle gjøre det samme! Det er jo så gøy å svare på slike spørsmål, og håper dere også gjør det? :) 

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?

Ekstremt lite i grunn, med mindre det er noen som oppfører seg som en arrogant tulling som ikke har respekt for andre mennesker, så skal det mye til før noen irriterer meg.

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?

Veeeel.. Når det kommer til alt sånn atletiske ting, så vil jeg si jeg er skikkelig dårlig på alt, særlig slalom. Haha, har dårlig erfaring med sporten. Prøvd det en gang, aldri mer igjen.

3. Har du noen rare fobier?

Er ikke særlig glad i edderkopper på nært hold, og sprøyter. Hjeeeelp!

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører på?

Hmm. Ingen spesiell tror jeg? Kanskje det må være å synge og danse til skikkelig old school Britney Spears eller spice girls på kjøreturer når jeg kjører alene. Haha
5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?

Familien har alltid kalt meg Thea. Jeg er ikke helt sikker på hvor det kommer fra, men det har nesten blitt sånn med årene at jeg reagerer bedre på det enn hvis noen roper Therese. 

6. Hva gjør du når du blir nervøs?

Jeg babler veldig mye og sier mye eeeh.. 

7. Hvilken side av sengen sover du på?

Jeg liker best høyresiden (altså, høyresiden for når man ligger på rydden, om det gir mening) for meg er alt annet ekstremt rart. 8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?

Årh! Det må være Herr moll som var en mullvarp-bamse jeg kjøpte i dyreparken da jeg var 8 år! (den er faktisk 15 år i år! Hjelpes som årene flyr!) Har han fortsatt og står i sengen på gjesterommet hos mormor og morfar! Han klarer jeg aldri å kvitte meg med, rett og slett fordi han var min favoritt i mange år!

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?

Jeg vet faktisk ikke! Haha

10. Hvilken vei står du i dusjen?

Jeg har ikke noen spesiell vei jeg står i dusjen.. 

11. Hva er din favoritt når det gjelder junkfood?

U know. McDonalds, Burger king. Jeg tror nok Burger king må være favoritten. De er best på alt! (og så har du ufattelig gode løkringer!)
12. Er du utadvendt eller sjenert?

Jeg kan virke veldig sjenert i starten, men når man først kjenner meg vil jeg påstå jeg er veldig utadvendt! Jeg er veldig pratsom av meg, og særlig etter at jeg begynte å jobbe i butikk for noen år siden har jeg bare blitt mer og mer utadvendt med årene. 

13. Hva liker du best ved deg selv?

At jeg er veldig omtenksom, trofast og tenker som oftest på andre før meg selv. 14. Er du avhengig av noe?

 Vann, havregryn med yoghurt ( det er så godt!) , frukt og iskaffe på dager det trengs. 

15. Hva er du hektet på akkurat nå?

Kan man si youtube? Jeg elsker å bruke late kvelder på å se på youtubevideoer. Min absolutt favoritt er Carly Cristman (kanalen hennes finner du her), hun er så hysterisk morsom at det er verd å følge henne! 

#OOTD | THE ELLE BAGZARA TEE NLY SHOES GINA TRICOT BLACK JEANS BAG ELLE MAGAZINE MONKI BOMBER


 

Jeg er skikkelig hekta på metalliske ting for tiden (og har vært det en god stund nå). Jeg bare elsker det, og syns det kan gjøre et lite "pop" til ethvert antrekk. De siste dagene har jeg lagt min elskede Day Birger et Mikkelsen veske på hylla til fordel for denne når jeg går på jobb. Denne er jo så praktisk ettersom det er plass til så masse i den! Og såklart, jeg fikk den i det siste ELLE magasinet! ;)

 

I really have been into metallics lately (and I've been into metallics for a long time now). I'm just obessed with it, and I think it can totally make a little pop to every outfit. The last couple of days I've switched out my go to bag from Day Birger et Mikkelsen with this one when I'm off to work. It's so practical and fit alot of stuff in it! And ofc, I got it when I bought the latest ELLE magazine. ;)

MARIA BLACK FINE JEWELLERY... MY LEATEST BUY

 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er noe typisk partygirl; jeg liker svært lite å bruke penger på alkohol, rett og slett fordi jeg syns det er unødvendig å sløse det bort på noe som ikke er bra for helsa og ikke minst bare får deg til å føle deg dårlig i mange dager etterpå, og om pengene ikke går til sparing, unner jeg meg også noe som kanskje koster litt ekstra, men som jeg vet vil vare i lang tid etterpå; slik som disse øreringene. Jeg følte meg ganske craycray (les: jeg svettet og skalv - haha!) når jeg dro kortet på et par øredobber til 700 kr; men de var virkelig verd hvert eneste øre.

 

// I'm not that typical party girl who likes spending money on partying and alcohol - instead I love spending money on some fine jewellery and that kind off stuff. I recently bought this pair of earhoops from the brand Maria Black and ATM I'm totally in love, but to be honest, I kinda felt I was totally craycray (read: I was shaking and sweating - haha!) when I payed like 700 nok for these, but it was totally worth it! 

 

THE CUTEST LITTLE DETAIL

 


 

Hvor søte er ikke disse øredobbene da dere? Haha! Ord kan virkelig ikke beskrive hvor in love jeg er akkurat nå med disse. Jeg fikk disse i gave fra min venninne Caroline mens hun har vært å studert nede i Australia. Haha, jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å le, de er bare altfor søte og jeg elsker de! Tusen takk C.

// How cute are these earrings you guys? Haha! Words can't tell how much I am in love with these at the moment. My friend Caroline bought me these while she was studying in Australia. Haha, I couldn't do anything but laugh, they're so hillarious, but so adorable at the same time. I just love them! Thank you so much C!

Archive: Read more here » Oktober 2017 » September 2017 » Oktober 2016
hits