hits

10 TING JEG VIL GJØRE I JULEN!

 

 

Goodbye eksamensperiode og hello zombiemode! Herregud, i går hadde jeg min siste eksamen for dette semesteret, og la meg bare si; jeg er helt kjørt nå jeg! I går var det rett på jobb, og når jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg bare hadde lyst å grine. Haha. I dag har jeg brukt morningen på å rydde ut av garderoben, og ikke minst fått orden på "kontoret". Det er så deilig å endelig ha orden i alt! Jeg skal snart fyke ut av døra og få gjort et par ærend som har stått på listen litt for lenge nå, men før det vil jeg dele 10 ting jeg vil gjøre i jula med dere!​

 

1. Bake makroner, cupcakes og cakepops.
Kanskje litt utradisjonell julebakst det her, men det er noe jeg faktisk har lyst til å gjøre i år! Jeg har satt meg opp masse ideer på hva jeg faktisk vil lage, hvilke smaker, og hvordan de skal pyntes.

2. Komme meg til frisøren.
Håret mitt er helt krise for tiden, det er nesten så det bare ga opp i eksamensperioden. Haha! Jeg føler det var skikkelig flaks for meg at jeg klarte å kapre den siste timen frisøren hadde ledig. Altså, jeg klarer ikke vente med å få orden på kråkereiret igjen! Det skal bli deilig.

3. Se masse julefilmer
Netflix har så mye bra nå, og jeg skal prøve å starte dagen med en film hver morgen. Nesten litt for kooos

4. Bli ferdig med julegavene og få pakket dem skikkelig inn.
Jeg er faktisk nesten helt ferdig, noe som er superdeilig å tenke på! Nå gjenstår bare å pakke inn og pynte

5. Strikke masse
Er det noe jeg savner, så er det å strikke. Jeg har latt strikketøyet stå litt på vent i litt for lenge nå, så det skal bli deilig å fortsette, og ikke minst bli ferdig med prosjektet jeg har på gang! Gleder meg til å gå rundt med den nye genseren.

6. Sosialkvelder
Jeg har allerede et par sosialkvelder på planen før jul, noe som er superkoselig! 

7. Være kreativ
Jeg har så lyst å lage masse forskjellig. Bath bombs står høyt på lista over ting jeg vil lage denne julen. Det er jo perfekt å gi i små gaver.

8. Slappe av 
Selvom det blir mye jobb fremover, skal jeg også sørge for å slappe godt av mens jeg kan. Jeg er så dårlig på nettopp dette - jeg går jo i høygir hele tiden. Noe som kan slite meg ekstremt ut til tider. Denne julen skal jeg fokusere på å slappe mer av, sove lenge når jeg kan og bare ha masse rolige morninger med ansiktsmaske og en svær kopp te. I need it

9. Detox for kroppen
Jeg planlegger å kjøre en skikkelig detox for både kropp og hud. Fremover skal det bli mye salat og sunn mat før all julematen skal inntas. Er det litt feil rekkefølge? Burde man starte detoxen etter jul? 

10. Oppdatere jule spillelisten
Julemusikk er så koselig, men jeg begynner nesten å bli gærn av å høre på de samme sangene om igjen og om igjen. Jeg må virkelig finne noe nytt og få en skikkelig oppfriskning i lista!
 

0 Comments

Skriv en ny kommentar