hits

10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER

September og høst er endelig her. Høsten er min absolutt favoritt årstid; nydelige farger, lune tekstiler og ikke minst er det ENDELIG innafor å drikke kaffe mocha igjen! Altså, kan livet bli bedre? Årh, jeg bare ELSKER høst, og jeg blir så glad når favorittfargene er å finne i butikken; masse grønt, gult og gammelrosa farger. Jeg blir såååå inderlig glad og humøret er på topp at dere ikke aner.. Hihi, her er hva jeg vil gjøre i september

1. BESTILLE TIME HOS GYNEKOLOG
Nå som jeg har bikket 25 år begynner det jaggu å bli på tide å begynne å sjekke seg! Jeg har hørt så mye forskjellig om opplevelser, og ikke minst det å gå til gynekolog - men herregud, nå skal tennene bites i sammen og jeg må hoppe i det. Og jeg oppfordrer virkelig ALLE til å gjøre det samme!

2. DRA PÅ BÆRPLUKKING
Nå som det er høst er det jo masse digge bær å samle inn. Jeg var så heldig å få dra på bjørnebærplukking i hagen til naboen til besteforeldrene mine! Det var så mye bær, og jeg har store planer om å lage pai utav det. I september ønsker jeg også å dra på skikkelig skogstur for å høste inn både blåbær og bjørnebær.. 

3. JOBBE HARDT
Dette semesteret har jeg så mye å gjøre. Jeg trenger skikkelig system, få jobbet skikkelig godt og ha gode rutiner.

4. RYDDE SKIKKELIG PÅ MACEN
... og lage ny bakgrunn.. Det er så mye kaos på macen for tiden at jeg blir helt gæær'n.. 

5. PRØVE UT NYE OPPSKRIFTER
Apropo bærplukking og pai.. Jeg har så lyst å prøve meg på mye nye oppskrifter.

6. BLI FLINKERE TIL Å LOGGE AV PÅ KVELDENE 
.. Og bare fokusere på meg selv

7. STRIKKE MASSE
Jeg har så mye strikkeprosjekter på lur, og jeg er allerede godt i gang med boblejakken. Jeg gleder meg så til den er ferdig.

8. FORNYE GARDEROBEN
Klesskapet trenger virkelig en liten oppgradering, og det passer jo fint nå som det er så mye fint i butikkene.

9. LAGE MER SMOOTHIES OG SMOOTHIEBOWLS
Smoothies gir virkelig en frisk start om morningene når man har fri, og jeg savner det.

10. FINNE EN NY SERIE JEG KAN SE PÅ
... For starter jeg på Pretty Little Liars nok en gang, så blir jeg direkte flau over meg selv. Jeg har sett den fem ganger nå.. #Noshameinthegame.. Noen som har anbefalinger å komme med?

 

0 Comments

Skriv en ny kommentar