hits

DET SISTE

Endelig lørdag, og endelig helg! Gud så deilig. Hva gjør dere i dag? Jeg har ruslet litt rundt i byen og spist lunsj sammen med mamma. Skikkelig kvalitetstid. I mangel på hva jeg faktisk kunne skrive om i dag (og faktisk inspirasjon til å finne noe som helst kreativt) ble jeg inspirert til å svare på spørsmålene Lene Orvik hadde lagt ut på bloggen sin. Håper dere syns det er gøy å lese sånn her - for det syns hvertfall denne jenta! Hihi. 

 

 

HVA VAR DET SISTE ...

Klesplagget du kjøpte?

Det må være den basic svarte genseren jeg kjøpte på MSCH da jeg var i København! Så deilig i stoffer, og ikke minst å ha på! Er så fornøyd; garantert så kommer den til å bli brukt mye fremover :)Skjønnhets-produktet du kjøpte?

Hehehe, du mener vel skjønnhetsproduktene?? #Sorrynotsorry. Jeg kjøpte jo så mye når jeg var i København på en og samme tid, men det siste jeg så på, og som jeg også kjøpte med meg var et par sheet masks fra sephora.. Herregud, så herlige de er å ha på etter en lang og hektisk dag.

Du gjorde før du gikk hjemmefra idag?

Hoppet i klærne og tok på meg litt sminke.. 

Bildet du lika på instagram, og hvorfor?

Det må være noen av illustrasjonene til @iamnoyes. Hvorfor? Fordi dama er RÅÅÅ til å tegne! Anbefales virkelig å følge henne; herregud. Jeg dør litt invendig! Gjett hvem som skal ha tak i noen store prints fra henne i nærmeste fremtid?  


Du googlet? 

Kenzo.. For å finne en veske som jeg angrer meg i hjel på at jeg ikke kjøpte da jeg fant den på salget i København på deres department store på Illums. Umulig å finne på nettet :( åårh, er det ikke typisk... Kanskje grunn til å reise tilbake med en gang? hehe
 

HVA VAR DEN SISTE ... 

Filmen du så?

The intern. Jeg virkelig elsker den filmen, og jeg syns nesten at Robert De Niro er den søteste mannen på jord; han er bare så herlig i den filmen at jeg nesten smelter litt. Haha

Låta du hørte på?

Hard times av Paramore. Den er så kul, og den går på repeat særlig i bilen. 

SMS-en du har mottatt?

Jeg sender og mottar aldri sms lenger. Det går mest i enten snapchat eller messenger. Haha. Men siste melding jeg mottok var et skjermbilde av mamma sin melding med en hentekode fra Zara i tilfelle hennes telefon skulle gå tom for strøm. Haha.

SMS du sendte?

Det må være meldingen hvor det står: "Hahah. Ja" avsluttet med to emojis med sedler med vinger (hvis dere forstår hvilke jeg mener) som ble sendt til sjefen min. Haha..

Boka du leste?

Fast eiendom rettsforhold. Haha! Livet mitt består av ikke annet enn pensumbøker for tiden. 

Drinken du bestilte i baren?

Det var gin og lemonade. Jeg er ikke så fan av drinker, men alltid hatt lyst til å prøve gin og tonic.. Kan ikke akkurat si at jeg var fan og hos meg falt det ikke i smak. 

NÅR VAR SIST DU ...

Danset?

La oss bare si at jeg A-L-D-R-I danser. Så sist? Aner ikke.

Gråt?

Årh, jeg gråter hele tiden, blir så fort rørt av mindre. Haha. Men hmm.. sist jeg gråt, jeg husker faktisk ikke? Tror det må være 

Hadde krampelatter? ? 

Det må være av en vlog jeg så på youtube av den danske bloggeren Christina Dueholm. Altså, den latteren på ungen hennes er jo bare tidenes herligste, dere nesten se selv. Herregud så skjønt, jeg har ikke ord. Dere finner vlogen her.

Sang karaoke?

Haha, aldri. Jeg elsker å synge, men det gjør jeg heller i bilen, ikke noe karaoke på meg altså. 

Ble Starstrucked?

Når jeg gikk forbi Gucci butikken i København.. Rar ting å bli starstrucked av? 
 

HVA VAR DIN SISTE OPPTUR

Opptur?

Å endelig få litt ferie og dra til København. Jeg hadde jo ikke hatt ferie på over 3 år når jeg dro til København, og det å faktisk få et lite avbrekk fra alt var virkelig så etterlengtet. 

Nedtur?

Når det var på tide å dra hjem fra København. Haha. Altså, når man koser seg så mye i storbyen, og turen går mot slutten, da kjenner man nedturen begynner å sige innpå! Kunne vart litt lenger; men sånn er det når man må tilbake til hverdagen.

Moteopplevelse?

Årh hmmmm, jeg aner ikke. Tror ikke jeg har hatt noen.. 

Skuffelse?

Jeg tror ikke jeg har hatt noen. Jeg blir veldig sjeldent skuffet, så her er jeg faktisk helt blank dere. Tro det eller ei.

Reise?

København, og som jeg savner byen allerede. 

1 Comment

Lisabeth

24.02.2018 kl.18:34

Så gøy å lese! Morsomme spørsmål og svar :)

Skriv en ny kommentar