hits

COLORFUL NAILS


 

HAPPY FRIYAY DERE! Endelig helg, eller hva? Men herregud, for en dag; jeg må nesten fortelle dere. Da jeg skulle ut en tur tidligere i dag for å gjøre et par ærend sammen med mamma var det full utrykning som møtte oss på vei til butikken. Det var full kaos overalt, og vi skjønte først ingenting. Etter en stund fant vi ut at det var en mann som hadde prøvd å ta selvmord ved å hoppe fra brua. Altså, herregud, snakk om en dramatisk dag. Helt ærlig er jeg glad jeg ikke var vitne til når det skjedde og at jeg føler meg "heldig" som var i området litt senere enn på tidspunktet skjedde. Det er nesten litt trist å tenke på hvilke skjebner man har i livet, og jeg håper virkelig at personen det gjelder får den hjelpen som behøves, og ikke minst pårørende! Så langt jeg vet klarte de HELDIGVIS å redde personen før det var for sent. 

Anyways. I dag var det tid for å endelig fikse neglene igjen. Jeg har sett denne trenden lenge på instagram med forskjellig farge (gjerne rødtoner og rosa sammen) på neglene, og jeg syns det er sååå fint! I tillegg er det jo så vårlig og man får nesten litt sommerfølelsen bare av å fornye neglelakken bittelitt! Jeg brukte en veldig dus rosatone fra Essie i fargen, en klassisk rødfarge fra isadora og ikke minst en all time fav fra zoya i en vinrød farge! Og så klart brukte jeg en topcoat som gjør at lakken tørker på null komma nix - det anbefales hvis du også er en av de som hater å vente på at den skal tørke ferdig. Kombinasjonen er bare helt perfekt spør du meg! 

5Comments

frkfrontend

02.02.2018 kl.20:01

Huff, forferdelig trist med han som prøvde å ta livet sitt :( Det er så forferdelig at noen mennesker har det så grusomt..

Therese Pettersen

02.02.2018 kl.20:48

frkfrontend: ja, det er utrolig trist. Og ikke minst at folk ikke får/tar i mot hjelp før det er for sent :(

SIRI ALVÆR

02.02.2018 kl.20:07

Flotte!

Therese Pettersen

02.02.2018 kl.20:48

SIRI ALVÆR: Takk <3

frkfrontend

02.02.2018 kl.21:28

Ja, det må ofte et forsøk til før man får den hjelpen man trenger..

Skriv en ny kommentar