hits

6 MAKEUP HACKS JEG SVERGER TIL

BAKING: 
Baking trenden var stor i fjor, og jeg tenkte bare at hvem har tid til sånt, og hvem gidder å gjøre sånt når de skal ut døra? Jeg undervurderte baking til de grader, men da jeg forsiktig prøvde meg på det gjennom julen ble jeg frelst. Et lite tips er å påføre pudder under øynene og bronzeren og lar den sitte mens man gjør øyensminken. Jeg vil påstå jeg ADLRI har hatt så fin 'bronz' i ansiktet noengang. I tillegg sitter sminken så mye bedre - og ikke minst ser den helt fantastisk ut!

FULL RENS KAN GJØRE SUSEN: 
Å rense huden før man påfører sminke har sikkert for mange vært veldig undervurdert om morningen. Man tar seg gjerne ikke tid til det, gjett om jeg selv er skyldig i det eller! Jeg personlig har ikke brukt en eneste primer til ansiktet på mange år, og særlig det siste året har sminken sittet såpass godt gjennom hele dagen, uten ved hjelp av primere, men mer for å rense huden grundig før påføring. Man trenger ikke en 100 stegs rutine for dette, men å gå over ansiktet med en  våtserviett eller micellar water gjør virkelig susen og fjerner overflødig oljer som huden har samlet opp gjennom natten. 

ØYENBRYNSGELE SOM MASCARA:
Det er ikke hver dag man ønsker å se ut som om man har ramla med trynet først nedi sminkeveska, og da særlig dager hvor man bare ønsker å se litt fresh ut, men også se ut som man ikke har noe sminke på seg, gjerne om man skal en kjapp tur på butikken eller på trening, eller til og med på senteret når man har fri. Jeg personlig foretrekker alltid å gå uten sminke når jeg har fri - ja til og med hvis jeg skal ut å gjøre ærend. For oss med ikke-eksisterende, omtrent gjennomsiktige øyevipper er alltid det gull verdt! 

FALSKE ØYEVIPPER FOR ET MER DRAMATISK, MEN NATURLIG ØYELOOK:
Okei, okei, så er ikke alle så fan av å ta på falske øyenvipper hver morgen, for herregud så lang tid det tar. Men falske øyevipper er etter min mening perfekt til fest og selskaper når man ønsker å freshe seg opp hakket mer enn til vanlig. Å bruke falske øyevipper kan mange ganger se bedre ut (om man finner de riktige - mange av de som finnes på markedet ser jo helt syke ut) enn om man tar på hundrevis av lag med mascara, som kanskje vil ende opp med å se helt latterlige ut.  (Men husk alltid på å ha lim i veska!!)

ALLTID HUSK Å VASK KOSTENE MED JEVNE MELLOMROM:
Ikke bare fører det til at huden ikke tar opp så mange bakterier, men sminken sitter alltid så mye finere også. Jeg er altfor dårlig på dette selv, men har merket hvor finere sminken sitter og hvor lettere det er å blende ut med rene koster. (Apropo det, jeg må virkelig få vasket mine ASAP!).

RENS ALLTID NEGLENE MED NEGLELAKKFJERNER FØR DU PÅFØRER NY: 
Jeg vet ikke om neglelakk går under kategorien sminke(?), men her er et lite tips for dere som ønsker at neglelakken skal sitte lenger. Jeg personlig elsker å ta på ny neglelakk selv, jeg kunne aldri gått til en neglesalong for å få gjort det, rett og slett fordi jeg syns det er gøy å gjøre det selv (me-time materialet til de grader), og er det en ting jeg har funnet ut i det siste så er det å rense neglene grundig før man påfører ny. Negler vil ofte ha en del olje på seg, enten om det er fra håndkrem, bodybutters, eller kanskje ikke all olivenoljen fra du laget middag har gått bort? Et lite tips er derfor å alltid gå over neglene med en neglelakkfjerner og skylle hendene i kaldt vann før man påfører ny. Sørg alltid for at hendene er helt tørre før man påfører neglelakk! 

1 Comment

Tonje

24.01.2018 kl.17:16

Gode tips :)

Skriv en ny kommentar