hits

HOMEMADE KALE CHIPS

 

DETTE TRENGER DU:
1 PAKKE GRØNTKÅL, 3 SS OLIVENOLJE, SALT + PEPPER. 

SLIK GJØR DU:
Forvarm ovnen, og sett denne på varmluft og 180 grader. Rens/vask grønnkålen godt og del i små biter. Legg i en bolle og hell over olivenoljen og strø salt og pepper over og masser alt godt sammen før du legger det på et brett med bakepapir. Stek i ca 5-10 minutter og la det ligge ute og kjøle av så det blir skikkelig crispy før du legger det i en skål. For litt mer spicy smak kan du også blande inn litt finhakkede hvitløksfedd eller chili i mixen før steking! 
 


Jeg legger ikke skjul på at jeg elsker snacks, men jeg er også ekstremt opptatt av å spise sunt i hverdagen. Å virkelig unne seg noe digg i hverdagen er alltid innafor; så lenge det er moderate mengder, men det som er ekstra digg er å faktisk finne sunnere alternativer som faktisk nesten er bedre enn det usunne selv. For første gang har jeg prøvd å lage grønnkålchips, etter å ha lest masse om det, og jeg ble positivt overrasket. Det var jo så sinnsykt godt at jeg slukte en skål på null komma niks. Perfekt studie-, filmkveld- eller etter-trening-snacks!

0 Comments

Skriv en ny kommentar