hits

NEW YEARS RESOLUTIONS

Året har nådd sin siste dag, og det er helt utrolig at i morgen er vi i 2018 allerede. Det å sitte å skrive mål for de kommende årene har jeg alltid gjort, men aldri holdt. Er det noen som føler seg like skyldig som meg i det eller? Haha. I 2018 blir det andre boller, og jeg har lovet meg selv å følge hver og en av dem til det fulleste. 2018 skal være mitt år, og ikke minst skal det være et år der jeg lar meg selv være mer kreativ enn jeg tillot meg selv dette året som var nå - her er derfor mine nyttårsforsetter: 

 

JOBBE SMARTERE
Jeg har alltid vært en "hard worker" og jeg har en tendens til å sitte å jobbe med skole litt for lenge i løpet av dagen. Fra og med nå skal jeg ikke jobbe hardere enn tidligere, men smartere og ikke minst være mer effektiv når jeg først er "på". 
 

BLI FLINKERE TIL Å SI NEI
Å si nei er helt greit, jeg er litt for dårlig på det, og 2018 skal derfor bli året jeg lærer meg selv at det er helt innafor å si nei av og til.


TA BEDRE VARE PÅ MEG SELV
Jeg merker at det siste året har vært skikkelig slækkis når det kommer til å ta vare på meg selv, særlig da når det gjelder å unne seg en spakveld midt i uka. Jeg kjenner at huden min har så godt av å kunne ta seg litt fri den også, og ikke minst skal jeg være flinkere til å prioritere å ta et bad i badekaret med masse inspirasjonsblader, ansiktsmasker og ikke minst badebomber og masse DIGGE såper!  

MELDE MEG PÅ DE YOGATIMENE JEG HAR TENKT PÅ SÅ LENGE
Og bli flinkere til å trene. Herregud, jeg kjenner jeg er litt for lat, og den eneste trimmen jeg har hatt det siste halve året er korte turer på kveldstid og ikke minst "vandreturene" rundt på campus i trappene i lesepausene. I 2018 er det slutt på det og jeg har planer om å melde meg på både yogakurs og ikke minst ta å gå rundt vannet minst 2 dager i uka! (Jeg bestilte jo ikke akkurat nye joggesko for ingen grunn). 
 

SPISE SUNT
Det er noe jeg alltid gjør, jeg elsker sunn mat, men i år ønsker jeg å bli flinkere. Jeg vil også prøve å kutte ned på kjøtt og spise enda mer fisk enn jeg gjør. Jeg vil også lage masse sunn og digg mat som gir meg MASSE energi. Og ikke minst ønsker jeg å lage flere inspirerende blogginnlegg innenfor matkategorien.
 

FORSETTE Å SPARE SÅ MYE SÅ MULIG
Jeg har alltid sett viktigheten av å spare, og særlig nå som jeg nisparer til drømmehuset skal også 2018 være et år der jeg sparer så mye jeg bare kan! Hver måned skal jeg klare å budsjettere strengt, og ikke minst skal jeg ut i naturen for å finne planter til innendørs i stedet for å bruke penger på unødvendige planter man bare dreper likevel! Haha

BLI FLINKERE TIL Å PRIORITERE KREATIVE TING
Jeg merker hvor lite prioritert det å være kreativ er når man har hundrevis av tykke pensumbøker man skal gjennom, og jeg kjenner jeg savner det å kunne være litt kreativ hver dag. Bloggen skal derfor være en stor prioritet for 2018, og ikke minst ønsker jeg å ta enda mer bilder. Det har vært skikkelig savnet i det siste kjenner jeg!

 

 

HAR DU SKREVET NYTTÅRSFORSETTER? HVA ER DINE?

0 Comments

Skriv en ny kommentar