FRIDAY THROUGH MY iPHONE: A NIGHT AT THE MUSEUM

Jeg elsker å dra på museum, rett og slett fordi det er en av de store kildene til å bli skikkelig inspirert - men jeg gjør det jo også så altfor sjeldent. Etter min mening er ikke museum her i Norge å måle seg til museum som finnes i de store byene, rett og slett er våre litt for kjedelige (etter min mening, så klart). Men på fredag dro jeg på MUST museum Stavanger sammen med familien ettersom det var gratis kveld, og selv om jeg har sett de fleste utstillingene før, er det alltid like gøy. 

Jeg er alltid den galningen som springer til nærmeste interiørutstilling fra gammelt av, jeg syns nesten det er direkte synd at vi ikke har de samme utskjæringsteknikkene, og ikke minst håndtverket som man en gang hadde. Jeg ble en smule litt for forelsket i dette skapet her, og stod i hvertfall 5 minutter og tenkte ut en lur plan på hvordan jeg kunne gjemme det under jakken og stjele det med meg hjem. Haha, men ehrregud, sjekk det da! DET ER JO SÅ FINT!

- CITY LIGHTS -

 

Å få en unik mulighet til å være med opp på taket og få sett Stavanger i fra et fugleperspektiv var utrolig gøy - herregud for en utsikt, og ikke minst var det utrolig fantastisk å få se alle gatelysene som lyste opp hele byen!

 

0 Comments

Skriv en ny kommentar

hits